allah damacana ile mesut etsin. nurtopu gibi pet şişeleri olur inş.

biri tavuğa saldırır biri damacanaya nasıl bi ülke burası ya
millet nerde bi delik bulsa doldurmaya çalışıyor,bi daha damacana almam
karıya kıza sarkmamış en azindan siz kimbilir nelerle nerelerde masturbasyon yaptiniz. ne var bunda anlamadim tek aptallıgı yakalanmak olmus...
türk kızları bizi bu hale getirdi napalım yaw
cndom kullansaydn bari
damacana şikayetçi olmuş mu... reşit miymiş damacana
ben bi kız olarak bu haberi saygıyla karşılıyorum.böyle gençleri görmek isterim.

damacana boş diyenler, belki damacana da adama karşı boş değildir..
vitrindeki mankeni anladık, tavuk felan anlamadık ama hade onu da anladık. ya olm damacana ne ya. bu nasıl bir imkansızlıktır, nasıl bir fantazidir. asansör fantazimin içine ettin. artık başka fantazi bulmam lazım kendime
damacananın psikolojisi bozulmamıstır,oyuzden tutuksuz yargılanabilir,ama eger psikolojisi bozulmussa ozaman tutuklu olarak yargılanmalıdır.bunu arastırmak adli tıp kurumuna aittir.
adam napsın 27 yıldır elizabet

)
sorguya çekmek lazım bu güne kadar kaç damacananın ırzına geçmiş kırkyıl düşünsem aklıma gelmez vaybeeee
damacannanın namusuyla oynadın. hemen evlenmeniz lazım.namusunuzu temızleyın reziller..
maşallah yakışıklı çocukmuş da. ne işin var damacanayla, gel edebinle, sana kim hayır der...
damacana kuyruk sallamasa adam niye peşinden gitsin ama dimi...

aşk dediğin sınır yer mekan tanımaz ''''kutsal damacana ve naci asansörde'''' gişe rekorları kırar
midem bulandi kiz oglan kiz olmayan damacanadan su icmem artik
ülen 10 yıllık sucuyum hiç aklıma boyle bişi gelmedi elin sucusu cin gibi vallaaaa
sonuçta damacanında hatları kadın gibi

allahdan eve su arıtma cihazı takdırdım... ama hala endişelerim yok değil acaba su borularıyla alakalı fantazisi olan varmıdır
bundan sonra yolda yürürken arkamızı kollamamız lazım herifler buldukları boşluğa sığınıyorlar
vleyla ile mecnundan sonra yeni moda... damacana ile naci...
herifin sorunu damacana diil arkadaşlar, zaten sucuda çalışıo, istemedii kadar war elinin altında... adamın asansör fantezisi war... önemli nokta bu

evlenmeleri şart !damacana kuyruk sallamazsa erkek gitmez .içeri atsan ne fark eder ordaki kap kaçağa sulanır bu

seksin tabu olduğu, kimsenin özgürce seksi yaşayamadığı, ilişkilerin adtea toplumdan kaçarcasına yaşandığı türkiye gibi muhafazakar(!) ülkelerde her türlü rezillik mümkündür. 71 yaşında adamla 17 yaşında kızın evlendiği ülkede çocuğun teki damacanaya koymuş da ne olmuş. bence herkes istediğiyle yatsın, gençler diledikleri gibi sevişsinler, bu tarz şeyler olmaz.