1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Menejer Statlari.!!!!

Default Menejer Statlari.!!!!

Arkadaslar Benim Menejer Olarak 6 Adet Ozelligim Cikiyor. Ama Oyunda Diger Menejerlere Baktigimda Bi Ton Ozellik Var Bunlar Nasil Cikiyor Ne Yapmam Gerekiyor Su An Hirs Haric Hepsi 20.
    Bilgi Verirseniz Sevinirim Az Once Feneri Kadikoyde 3-1 Yendim
    Forza Cimbom

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

özellik derken hangi özelliklerden bahsediyosun kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

onlar bizde olmuyo galiba ben 2026 yılına gelmiştim daha çıkmamıştı bizde olanlar sadakat.profesyonellik.medya ilişkileri.hırs.huy.baskılara direniş bunada şükür

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çıksa güzel olur aslında... sadece 6 özellik kötü oluyor

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

oyunu ilk kurdugumda oluyordu ama turkcelestirdikten sonra manager ozellikleri fm 2005 in aynısı oldu hatta dikkat ederseniz fm 06 da oyuncu ozelliklerinde deki sıralama ile 05 deki sıralama farklı turkce yapınca onlarda 05 deki gibi oluyor

Nesil
    2006

şöyle bakabilirsiniz personel aramadan manejere girin ordan kendi isminizi bulun ve koç özellikleri yapın gözüküyor bende şansa buldum

arkadasim oyuncu arama var menejer arama die bisey yok fm 2006 da...

Nesil
    2006

işte personel aramadan filtreyi menejer arama yapcan sonra koç özelliklerini seçip kendine bakcan genelde hepsi 14 oluyor sadece gençlerle çalışma 15 ti ilk başladğımda

arkadasim filtrede menejer arama die bisey yok sen fm 2007 mi oynuyon yoksa..!

Nesil
    2006

ara die bişey olmaz personel aramada filtre var orda menejere tıklaycan

bende yok diyorum resim koyabilirmisin?

Nesil
    2006

olması lazım şunu yapcan oyuncu aramaya tıklayıp personel seçeneğini şeccen sonra filtre bölümden menejer yapcan orda görüntü var ordan koç özelliklerini şecccccen sonra kendi ismini bulcan bunun resmini nasıl koyayımki...

screen shot yap koy sanirim sen baska bi oyun oynuyon yok çle bişey menejerlerin listesi yok

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ben onlara verilen lakaplardan verilmesini isterrim 3-4 lakaptan baska bişe verilmiyo bize basarılı falan filan misal jose mourinhoda genç ve basarılı manager dio

walla lakap olayı güzel olurdu ... ah birde şu hırs işini çözsek.... bir türlü hırsı yükseltemiyorum bilen varsa yardım etsin lütfen....

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by uzman79
    arkadasim filtrede menejer arama die bisey yok sen fm 2007 mi oynuyon yoksa..!
    koptum ya

17. Default

ben 2006 da fazla oynamadım ama bildiğim kadar her macın sonuna doğru defansdan veya ortadan adam al forvete koy yani biraz daha açık oyna kazanmak için hatta fark için uğraş o zaman artıyo

Quote Originally Posted by BurakMania
    koptum ya

aynen fm 2007 çıkmış meğerde haberimiz yokmuş

yaa sen direk personele tıkla üsttekoç özellikleri ocak galiba onu seç hem seninkiler hem koçlarınki gözüküyo

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak***KDZ Ereğli

Quote Originally Posted by uzman79
    screen shot yap koy sanirim sen baska bi oyun oynuyon yok çle bişey menejerlerin listesi yok
    [img=http://img138.imageshack.us/img138/4356/menejerzellikleri1jc.th.jpg]
    burdan görelibilirsin

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by kaptanonder
    bahsidlin seyin bu oldugunu zannetmiyorum
    manager profilleri anlatılmak istenen sanırım diger managerlerin bir cok ozelligi yazıyor genclerle calısma gibi falan ama bizim sadece huy hırs medya yonetimi gibi bir kac ozelligimiz gorunuyor ya ben yanılmıyorsam oyunu ilk yukledigimde o ozellikler gorunuyordu ama turkce yamayı kurduktan sonra fm2005 formatına dondu manager profilleri aynı sey oyuncu ozellikleri içinde gecerli

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak***KDZ Ereğli

tamam iste orda benim özelliklerimde yazıyor gençlerle calısma vs.vs... baska ne gibi özellik olacakki ??? benim bildiigim bu kadar baska varsa yapıstırsınlar bizde görelim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BurakMania
    bahsidlin seyin bu oldugunu zannetmiyorum
    manager profilleri anlatılmak istenen sanırım diger managerlerin bir cok ozelligi yazıyor genclerle calısma gibi falan ama bizim sadece huy hırs medya yonetimi gibi bir kac ozelligimiz gorunuyor ya ben yanılmıyorsam oyunu ilk yukledigimde o ozellikler gorunuyordu ama turkce yamayı kurduktan sonra fm2005 formatına dondu manager profilleri aynı sey oyuncu ozellikleri içinde gecerli
    bahsedilen şey bu değil arama bölümünden bahsediyordum kusura bakmayın tam olarak anlatamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaptanonder
    iyide, biz normal menajer profilimizden bahsediyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak***KDZ Ereğli

Talking

simdilik bunla idare edecez normal sekilde gözükmüyor sadece 5-6 tane özellik var bizleri bunlarla kandırıyor oyunu yapan kişiler sözde menejer oynuyoz

Mesaj Yetkileri