1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: kayıtlı oyun düzeltme

Default kayıtlı oyun düzeltme

merhaba arkadaslar.. sorunumu sizlere anlatmak istiyorum.. eve gelen misafirlerin cocukları ( malum kızlar ) pc mi karıstırırken sports interactive klasorunden games klasorune girip kayıtlı oyunumun dosyasını not defteri ile acmıslar.. haliyle kayıtlı oyunum not defteri simgesiyle karsıma cıkıyor.. üzerine tıklayınca kayıtlı oyunu not defteri acıyo.. bunu cozmenin eski haline dondurmenin bi yolu yok mudur arkadaslar... kısacası uzantıyı değistirmenin bi yolunu arıyorum.. cevablarınızı bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Araçlar => Klasör Seçenekleri => Görünüm kısmında; "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneği var ordaki tiki kaldır uygula. Sonra games klasörünün içideki kayıtlı oyunun üzerine gel sağ tıkla yeniden adlandır de dosyanın uzantısını fm yap yani dosyaadı.fm gibi.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Araçlar => Klasör Seçenekleri => Görünüm kısmında; "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneği var ordaki tiki kaldır uygula. Sonra games klasörünün içideki kayıtlı oyunun üzerine gel sağ tıkla yeniden adlandır de dosyanın uzantısını fm yap yani dosyaadı.fm gibi.

onerinizi onceden de denedim fakat benim sorunum tam anlamıyla bu değil.. uzantının dosyaadı.fm olarak gozukmesine rağmen dosya simgesinin not defteri simgesiyle aynı oluşu.. yani not defteri simgesiyle gosterilen save game in üzerine cift tıkladığımda not defteri yardımıyla dosyanın direkt olarak acılması... sorunumu tamamiyle anlatabildiğimi umuyor.. yardımlarınızı bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Anladım. Ozaman dosyanın üzerinde sağa tıkladığınızda özellikler derseniz karşınıza çıkan ekranda 2. satırda dosya türünün altında birlikte aş diye bir seçenek olmalır. Yanındaki değiştir butonundan değiştirebilirsiniz.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Anladım. Ozaman dosyanın üzerinde sağa tıkladığınızda özellikler derseniz karşınıza çıkan ekranda 2. satırda dosya türünün altında birlikte aş diye bir seçenek olmalır. Yanındaki değiştir butonundan değiştirebilirsiniz.

soylediğiniz asamaya kadar geliyorum fakat sonra birlikte ac seceneğinden ileri gidemiyorum.. cünkü hangi programa uygulamam gerektiğini bilmiyorum.. biliyorum cok fazla uzattım bunu ama yine de yardımlarınızı bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bende genie scout yüklü olduğu için onu seçiyorum. ama sizde yüklü değilse football manager'i seçmeyi deneyin.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

bir şey sormak istiyorum oyunun kayıtlı oyun dosyasını çift tıklamanızı gerektiren bir durum mu var yani herhangi bir program mı yüklediniz save game'e çift tık ile açmak için.

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    bir şey sormak istiyorum oyunun kayıtlı oyun dosyasını çift tıklamanızı gerektiren bir durum mu var yani herhangi bir program mı yüklediniz save game'e çift tık ile açmak için.

eve gelen misafirlerin cocukları ( malum kızlar ) pc mi karıstırırken sports interactive klasorunden games klasorune girip kayıtlı oyunumun dosyasını not defteri ile acmıslar..

yani sonuçta yüklenen herhangi bi program falan yok.. not defteri ile actıkları için mecburen cift tıklayınca yine not defteri ile acılmakta.. ve ben buna bi cozum bulamıyorum.. cevabınızı bekliyor olacağım....

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bu konuya bilgisayar ile daha fazla haşır neşir bir arkadaş daha iyi cevap verebilir. Ancak kalsada bir problem teşkil etmiyor çok rahatsız ediyorsa birlikte aç' ile çift tıklama ile açılmayan bir program seç

kardeş not defteri ile aç sonra dosya farklı kaydet de orda dosya isminin yanına örn: dsya.fm yaz kaydet sorunun düzelir olmassa ad deiştir de sonuna .fm ekle yan, kısaca farklı kaydet de dosya isminin sonuna.fm yaz olur

oyun xml parsin hatası veriyor çözümünü yazmışsınız ama bende application datanın içinde football manager dosyası yok ondan dolayı cache dosyasını silemiyorum nasıl halledebilirim bilenler yardımcı olursa çok sevinirim!!!

Mesaj Yetkileri