Örneğin bir oyuncu 1 ya da 2 ya da daha fazla gol atmışsa bencil oynuyo hiç gol atmadığı zaman pas verio karşı karşıya ya da zor pozisyonda pas verio ama 1 ya da 2 gol atmışsa öle diil sizde farkettiniz mi ?
Örneğin bir oyuncu 1 ya da 2 ya da daha fazla gol atmışsa bencil oynuyo hiç gol atmadığı zaman pas verio karşı karşıya ya da zor pozisyonda pas verio ama 1 ya da 2 gol atmışsa öle diil sizde farkettiniz mi ?
fm de nihat deli ediyor beni gol atmamaya yeminli resmen milli takımda döktüryor bana gelince susuyor onun yüzünden anelkayı sattım![]()
adam bende her mac atıyor ve attırıyorOriginally Posted by kaptanonder
bende de tam tersi oluyor vallagol atan adam bencillik yapmayıp hep attırıyor. belki benim forvetlerim böyledir. (cassano,ibrahimoviç)
bende de atıyorda 9 nazla ama cok güzel gol attıyor ona laf yok sezonum yeni basladı ondan dolayı biraz naz yapıyor yyeni aldımOriginally Posted by nekop
![]()
walla bende pazzini diye bir adam war hem atıyor hem attırıyor takımın gol ve asist kralı
luca toni adam gol ve asist makinesi hem atıyo hem attırıyo
ben farias ı almıştım.. özellikleri çok iyiydi.. birde hız 20 hızlanma 20 ama her defans oyuncusu onu yakalıyodu.. bir adriano ve bir martins gibi deildi..
ilk haftalarda, özellikle yıldız oyuncular biran önce gol atmaya bakıyo ve hiç pas vermiyo. en bencil oyuncular bence yıldız oyuncular.(özelliklede forvet)
Bende de tam tesi oluyor. Fenerbahçede asist ve gol krallığında ilk sırayı Nihat ve Anelka ikilisi değişmeli olarak alıyor.![]()
birde andriano ile anelkayı bi dene bak ozaman forvetde hiç sıkıntı yasamazsın denafsada chivu yu alacan tamam daha ne istersin kiOriginally Posted by emrecep
![]()
abi parlak ilhan(trabzon) da _ alın oyun başında bi yetişsin ki zaten iyi
adama her maç dua ediom![]()
Benim oyunumda Pizzaro bir sezonda 29 gol-15 asist yaptı.
abi dur ne yaptın sen ben roma ya bedava aldım adam ilk sezon gol kralı oldu hem seri a hem avrupa da yanına da pazzini yi koydum sen bir daha dene şu nihat ı yazık etme oğlanaOriginally Posted by kaptanonder
nihat normal de cok hoslandıgım biri ama oyunda sanki bana inat gol atamıyor ilhan mansiz bile ondan daha iyi hiç yoktan 2 macta 4-5 gol atıyor benim icin en iyisi nihatı sag kanata cekmek olacak ama carlos mango ne olacak sag defansa ceksem muslu ne olacak hep bir kişi acıkda kalıyorOriginally Posted by smnfrh
![]()
kafasına esince atıyor bazenleri böyle sinir ediyor
pazzini-luca toni-bojinov bu oyuncularda hile var arkdaş nasıl oyuncular her takımda gol atarlar özellikle pazzini ve bojinovOriginally Posted by BurakMania
Ben Quincy Owusu Abeyie yi almıştım 39 maç 0 gol 4 asist
üstelik penaltılara kalmıştım uefa da orda da kaçırdı![]()
bnde cavenaghi 70 macta 90 gol 35 asist yaptı(besiktasta)
yanında pazzini arkasında d'alessandro yapsın artık o kadar
bende defoe ve fred oynuo fred 3 maçta 7 gol defoe 3 maçta 6 ya da 5 gol attı ...
Originally Posted by LaKe
Bencede senin forvetleri öyle ikiside bencil .
benim gol makinam Carlos Tevez ve Etoo.