1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Rossoneri Nerde ?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Default Rossoneri Nerde ?

Uzun süredir sitede görünmeyen sevgili kardeşimiz (her ne kadar nickini hala öğrenemesekde) Umut nerede? Biz sevgili kankam Baba Hamdi ile Umutun akibetini merak ettik. Şahsen Bu hızlı yükselişini çekemeyen El-Barto ve dikte rejiminin kurbanı olabileceğini, üstün karizmasını kıskanan El-Bartonun elinde bir bodrumda kitli tutuluyor olabileceği kanısındayım.Sitedeki çirkin komplolara kurban etmeye çalışılıyor olabilir Umut kardeşimiz

Nese olayı çok cıvıtmadan öze gelelim yerini bilen varsa açıklama yapsın bekliyoruz .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Habersiz ortadan kayboldu. Bilgisayarında ya da netinde bir problem olduğunu düşünüyorum. Tatile gitme ihtimali de var ama bu kadar uzun tatil planı yoktu, olsa birimizin haberi olurdu mutlaka.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Uzun süredir sitede görünmeyen sevgili kardeşimiz (her ne kadar nickini hala öğrenemesekde) Umut nerede? Biz sevgili kankam Baba Hamdi ile Umutun akibetini merak ettik. Şahsen Bu hızlı yükselişini çekemeyen El-Barto ve dikte rejiminin kurbanı olabileceğini, üstün karizmasını kıskanan El-Bartonun elinde bir bodrumda kitli tutuluyor olabileceği kanısındayım.Sitedeki çirkin komplolara kurban etmeye çalışılıyor olabilir Umut kardeşimiz

Nese olayı çok cıvıtmadan öze gelelim yerini bilen varsa açıklama yapsın bekliyoruz .
    Valla bende merak ediyorum.
    başına bişiy gelmesinden korkuyoruz. görenler yada yerini bilenler. Bize haber Versin.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet sitenin en sevilen tartışılmaz açık ara 1 numara olan üst yöneticisi Umutcum nerde?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yahu yarı şaka yarı ciddi bir yana,çok merak ettim, her şey bir yana hiç bağlantısı olan yok mu? Eskiden telefon bağlantıları vardı adminlerle yanlış hatırlamıyorsam.
    Last edited by Melekovic : 01.Eylül.2009 at 16:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Sitede o kadar kişi var bir tane telefon numarasını falan bilen yok mu? Yada yakınında olan ? Mesela ben kaybolsam anında bulurlar , direk beni temizleyip bir daha dönmemi engellemek için mesela Exciting bulur.

Böyle hayırlı bir dostuda mı yok yani ?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

adamı bir kekledik, piyasadan kayboldu. söz bir daha keklemiyeceğim roşşo dön.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bende çok merak ettim.. Oğuz Kağan [Bursaspor]'da kesin vardır numarası ona sormak lazım..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben arada konuşuyorum. Telefondan. İnterneti yok. Ufak bir tatilde şu an. 4-5 gündür bende konuşmadım gerçi. Durun bir arayayım
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ara Erencim. Sende olmasan zaten abisi. işte bu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende imzasında Tatildeyim yazısını görmüştüm Adam tatilde siz onun için endişeleniyorsunuz Bence fidye için kaçırdılar

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Eren aradın mı yahu ne durumda ? Adam tatilede falan ayağı yapıonuz ama hiç mi nete girmez yahu, Mikonosa gitti ise ona lafım yok tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Profiline hiç bakmak aklıma gelmemişti. Tatildeyse ne güzel, dinlensin bol bol, neti boşversin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bencede. En iyi şekilde tatilini değerlendirsin abisi de net falan hikaye zaten. Bakalım ne maceralarla dönecek

sakary Ali Misafir

Rakip siteye gitmiş olmasın

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Umut yanımda merak etmeyin bir kaç güne aramızda olacak bu kadar merak iyi değil ayrıca.

Tatile gideceğini biliyorum bende ama biraz ani bir gidiş oldu, gelince kulaklarını çekelim ofise bile yazmadan nereye gitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Eee yazın adam gibi uyumadı erkenden kış uykusuna yatmıştır.Seneye uyanık kalabilmesi için şart bu..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Umut yanımda merak etmeyin bir kaç güne aramızda olacak bu kadar merak iyi değil ayrıca.

Tatile gideceğini biliyorum bende ama biraz ani bir gidiş oldu, gelince kulaklarını çekelim ofise bile yazmadan nereye gitmiş.
    cümle kendiyle çelişiyor
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

ÖSS'ye hazırlanan arkadaşlara kılavuzluk etmesi açısından anlatım bozukluğu serpiştirdim cümleye.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rossoneri online durumda.(:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tüm Milanlılar senin Msn'de mi abisi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Tüm Milanlılar senin Msn'de mi abisi?
    Genelde tanınan kişilerin %90'ı msnde var abi Önce msnde gördüm sonra forumda.Şimdi de offline kayboldu yine

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geldi geldi, internetinde problem varmış, artık bizimle olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

O zaman bize de '' Wellcome to paradise Umut'' demek düşer Tatil maceraları için bir konu açılmasını bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Thumbs down

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    O zaman bize de '' Wellcome to paradise Umut'' demek düşer Tatil maceraları için bir konu açılmasını bekliyoruz
    Yok yok Welcome to Hell
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri