Herkesin yiyemedigi yemek vardır heralde benimkiler ; kuzu eti , kuru üzüm , brokoli , brüksel lahanası ve eski kaşar..
Sizinkiler ?
Herkesin yiyemedigi yemek vardır heralde benimkiler ; kuzu eti , kuru üzüm , brokoli , brüksel lahanası ve eski kaşar..
Sizinkiler ?
Ispanak Yemeği.
Karadenizli olmama rağmen oraya özgü lahana,ısırgan,yeşil fasulye ile yapılan yemekleri yemem.Bu yüzden haftada 2-3 gün akşam yemeğinde masadan aç kalkarım.![]()
Karnabahar-Kelle Paça vs. - İşkembe - Ciğer - Balık - Bu tarzda bir kaç yemek daha..
İşkembe, karnabahar, keşkek.
pırasa, brokoli, bamyayı kesinlikle yemem diğer sebzelerin nasıl yapıldığına bağlı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bezelye
Kabuska
Pırasa
Ispanak
Semiz Otu
Ve her türlü ot ile yapılan yemeği yemem..
Valla bamya şu hayatta en sevdiğim yemeklerdendir.. Pilavla birlikte harika bir tadı oluyor.. Yemeyenler çok şey kaçırıyor. Pırasayıda sevmezdim. Ama şimdi yiyorum iştahla oda süper oluyor.. Bezelyeyide yerim.. Olsada yesek![]()
Pırasa,Bamya,Brokoli,Karnıbahar,kelle paça,işkembe, vs daha vardırda aklıma gelmiyor
pırasa,bezelye, taze fasulye vs.....................
bamya, patlıcan.
Bamya,brokoli,bakla,kuru fasulye (sevmesekte yiyoruz saygıdan).
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sebze yemeklerinin %95'i![]()
Patlıcan,bamya,brokoli ve ne yemeğinde olursa olsun pişmiş domates ve soğan.Ailemi alıştırdım artık domates koymuyorlarda soğan oluyorsa benim tabağın bir kısmında birikiyorlar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Domates,patlıcan,brokoli,karnıbahar,bamya,pırasa,d omates,hindi,pişmiş soğan...
Kereviz ve Enginarda benden uzak dursun![]()
Ekleme yapayım çocukluktan beri bir yumurta yiyememe problemim var yer yemez kusuyorum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ekleme yapayım kereviz yemeklerini yiyemem.Salatasına bayılırım.Enginar ise favori sebzelerimden.
Ben de sebze yemeklerinin büyük bir çoğunluğunu yemeyi sevmiyorum.İşkembe,kelle paça,kokoreç gibi yemekleri de bugüne kadar hiç yemedim,yemeyide planlamıyorum normal şartlar altında.Sahanda yumurtayı da yemiyorum.Bir tek kuzenimin yaptığını yiyorum büyük bir zevkle.Baklava yemek değil ama onu da her zaman yiyemiyorum.Nadir zamanlarda canım çekerse yiyorum.
So what?
Saike
Kuzu, tavuk, pırasa, ıspanak, karnıbahar, ciğer, dere otu iğrenç, ada çayı iğrenç. Sakatat asla yemem.
Not : Domates erkekler için çok faydalıdır aman eksik etmeyin, ıspanaktan daha faydalıdır erkek adama.![]()
bamya,etli dolma makarna pilav (hiç yiyemem) sanırım bu kadar![]()
Sebze yemeklerinin hiç birini yiyemem.Geri kalan herşeyi yerim![]()