1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: 4G ile hız rekoru kırıldı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default 4G ile hız rekoru kırıldı

4G ile hız rekoru kırıldı

Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde, 4G teknolojisi üzerinden saniyede 1 GB veri indirilerek dünya rekoru kırıldı.

Ericsson, Barselona’da düzenlenen GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde, LTE/4G Teknolojisi üzerinde saniyede 1 GB “downlink” hızına ulaşan bir demo gerçekleştirerek dünya rekoru kırdı.

Ericsson Üst Düzey Yöneticisi Johan Wibergh konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "2020’de 50 milyar cihaz mobil teknolojilerle bağlanıyor olacak. Bir bağlantı ile kendine değer katabilecek her cihazın bir bağlantı sahibi olacağını öngörüyoruz. Örneğin hastalar uzaktan hastanelere bağlanabilecek, kırsal alanlardaki öğrenciler dünyanın herhangi bir yerindeki üniversitelere ulaşabilecek ve kurtarma görevlileri daha etkili bir yanıt alabilmek için bu bağlantı sayesinde hastalara ait canlı videolar gönderebilecekler.”

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Saniyede 1 gb. Ufff.Baya iyiymiş.
    So what?
    Saike

abooov. ben hala 2g'yim. bunlar beni aşar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chip'de 100Mb yazıyordu neyse önemli olan o değil Biz daha doğru düzgün 3G'li konuşma falan yapamadık millet 4G'ye geçti
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yuh Saniyede 1 GB'mı ? Aşmışlar Bunlar !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Türkiye'de alt yapı bu kadar dandikken daha telefonun bile olmadı yerler varken bırak biz 4gye geçmeyi 3Gnin yalancısı olduk. Reklamlarda ki gibi ayna gibi görüntülü konuşmayı Soruyorum bu zamana kadar gerçekleştiren oldu mu? Çok pahalı Turkcell sırf bu yatırım için 150 milyon dolar para harcayıp müşterilerini kazıklıyor işte,bizde görmemiş gibi abanıyoruz 3gye. Ben telefonumdan kapattım bu özelliği,çatır çatır şarj yiyor. 2040larda falan anca adam akıllı kullanırız. Bakalım o zamana kadar yaşıyacakmıyız.
    Arkadaşla yan yanayken denedik ama ayna gibi değildi Low-Res videolar gibiydi...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Samsung'un iki telefonundan birini alacaktım. Birinde 3G vardı diğerinde yoktu ama diğerinin şarjı çok daha iyi gidiyormuş. Şarjı iyi gideni tercih ettim, anlayın artık.

Mesaj Yetkileri