Doritos'un aradığı 4.lezzet için böyle bir yarışma başlatıldı.Farklı fikirler sunuldu.En güzeli gavurdağı bence.Haydariyi hiç yemedim.Zeytin kekikli de hiç iyi değil.Domates peynir olsa daha iyi olurmuş.Sizin beğendiğiniz lezzet hangisi?
Doritos'un aradığı 4.lezzet için böyle bir yarışma başlatıldı.Farklı fikirler sunuldu.En güzeli gavurdağı bence.Haydariyi hiç yemedim.Zeytin kekikli de hiç iyi değil.Domates peynir olsa daha iyi olurmuş.Sizin beğendiğiniz lezzet hangisi?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Haydari 10 numara bence. Gerçi Gavurdağ'ı hiç yemedim bende, çok aradık ama bulamadık bu çevrede.
Gavurdağı ile Zeytin Kekik'i denedim ben de.Zeytin Kekik'i beğenmedim.Ama Gavurdağı güzel![]()
En güzeli zeytin kekik, yalnız tuz oranı biraz fazla. Daha sonra gavurdağı, hoş bir tadı var. Haydari eh işte, tadı daha yoğun olsa daha iyi diyebilirdim ona da.
Haydari'yi bulamadım ben.Gavurdağı yedim ve şu anda da yiyorumHoş bir tadı var ama en çok Haydari'yi merak ediyorum.
Zeytin kekik ve gavurdağını yedim.Zeytin kekiği sevmedim gavurdağıda sanki biraz ağır olmuş.Normalde bir paket cipsi rahat bitiririm ama onu iki oturumda bitirebildim![]()