Takımınızı kurarsınız, yıldız oyuncular alırsınız, artık siz en güçlüsünüzdür! Ama bazı takımlar vardır ki sizi gerçekten her defasında çok zorlarlar veya mutlaka yenerler. Kimdir bu takımlar sizin için?![]()
Takımınızı kurarsınız, yıldız oyuncular alırsınız, artık siz en güçlüsünüzdür! Ama bazı takımlar vardır ki sizi gerçekten her defasında çok zorlarlar veya mutlaka yenerler. Kimdir bu takımlar sizin için?![]()
Hangi FM serisiydi hatılamıyorum ama bi Fm serisinde Diyarbakırspor İllallah dedirtmişti bana ne yapıp ne edip yeniyodular yada puan alıyolar benden.
Ben de Fm2010da Arsenal ile 101 puan toplayıp rekor kırdığım sene, tek mağlubiyetimi içeride burnleyden almıştım. Her sene ecel terleri döktürüyorlardı bana. Aynı şekilde wolverhampton da öyleydi
bana da southhampton çok ters gelir leeds united i yönetiyorum 3 sene üstüste benle beraber premier lige çıktılar her maçta yenildim onlara bi kazanamadım
Real Zaragoza ecel teri döktürür.
GS'deyken gerçekteki gibi Antalya,Es-es,Bursa bu takımlar artık beni çileden çıkartmıştı hele Es-es![]()
Deportivo,neler denerim yine yenemem...
Bende fenerbahçe ile oynarken İBB çok zorluyor ya nerdeyse hep puan alıyolar kupadada elemişlerdi bi kere beni aynı gerçekteki gibi ispanya ligindede malaga ters geliyor.
portekizden sporting cp senelerdir oynarim en iyi sonucum evimde 2-2 beraberliktir ilerdeki fm serilerinde bir gun yenicem![]()
Galatasarayla ŞL de Yarı finale çıkıp chealse illalah ettirmişti beni.
Wolverhampton ve Hull ikisine şansım hiçbir zaman tutmadı özellikle Wolves illallah dedirtti
Eski Fm serilerinden bu yana Kayserispor hep en zorlayan takım olmuştur beni.Hele o Cangele yok mu boş geçtiği maç yok
bayern , werder bremen , valencia gibi ekipleri yenip uefa yarı finaline kadar gelmek ve sonrasında sporting lizbon a yenilmek![]()
Beni de Diyarbakırspor ve İstanbul B. B. zorlar hep![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Prermier Ligde küme düşmeye oynayan herkes ters geliyor bana
Onun dışında BankAsyada Giresunspor, Süper Ligde Kayseri ve Antalyaspor.
Kanser etti bu aralar Kocaeli beni 3 maç yaptım 3'nüde 3-0 dan 4-3 e çevirdi bi sezonda![]()