1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Sürücü Kursu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Sürücü Kursu

İyi akşamlar..

ALLAH sağlık sihaat verirse 4 Temmuzda 18 olacağım ondan sonra ehliyet almayı düşünüyorum acaba kursdur sınavdır bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi?

Mesela kursa gitmeden sadece cd eğitimi ile sınava girebilirmiyim vs. yardımcı olurmusunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    İyi akşamlar..

ALLAH sağlık sihaat verirse 4 Temmuzda 18 olacağım ondan sonra ehliyet almayı düşünüyorum acaba kursdur sınavdır bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi?

Mesela kursa gitmeden sadece cd eğitimi ile sınava girebilirmiyim vs. yardımcı olurmusunuz.

Bilmiyorum ama kuzenim kursa gitti.Sanırım belge filan gerekiyor tam emin değilim ama yinede araştır.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    İyi akşamlar..

kursa kayıt olman zorunlu, derse gitmeyebilirsin kitap istersen de cd ile hazırlanıp girebilirsin sınava ama kayıt olman şart
    yazılı sınav evraklarını artı direksiyon sınavını düzenleme yetkisi sadece kurslarda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serhat kursa gitmen gerekiyo. Derslere girmesen bile kayıt gerekiyo.

Kurs yanlış hatırlamıyosam 6 hafta oluyodu sonra 2 hafta beklemeden sonra sınav. Direksiyon eğitimi 1 hafta. 1 hafta sonrada sınav olması lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kursa kayıt yaptırman lazım ama gerisi fason fison (: Eğer direksyonun varsa sıkıntı yok her türlü geçersin olmadı öğretiyorlar zaten

Yazılı sınavada geçmiş soruları al 1 hafta her gece 1 saat bak yeterlidir Serhat
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

peki şimdi gittim ben 10 temmuzda kayıt oldum en erken ne zaman alabiliyorum ki?

Birde şu var yani o kurs parasını illaki bayılacaz öylemi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bayılmam gibi bir ihtimalin yok (:

Serhat aceleci olma.Yanlış hatırlamıyorsam en az 2. 2.5 ay gibi bir süreç var

4 Hafta kurs sonra sınav 1 ay açıklanması ve direksiyon sınavı..

Kısacası baya bekleyeceksin yani

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Çok uzun sürer Serhat. Ben yeni aldım. Öncelikle kurs şart. Yanılmıyorsam kurs 1.5-2 ay sürüyor. Sonra sınav var. Onunda açıklanması 1 ay. Daha sonra direksiyon sınavı var. O sınava girdiğin gün belli olur. Ama kursa evrakların ne zaman ulaşır orası muallak. Yaklaşık 4 ayda elinde olur ehliyet.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Biz arkadşalar la kayıt olmuştuk
    Kurs başlangıç tarihi 18 şubattı.
    3 hafta kurs sürdü.Ama yarımız gitmedik sadece öyle para verdik
    18 nisanda sınava girdik.
    1 mayıs sonuçlar açıklandı.
    16 matıs direksiyon sınavı
    ve mayıs sonu ehliyet

Şunuda belirteyim 3 temmuz sınava yetişemeyen arkadaşların ehliyetleri STAJYER olacak

Yani,Yanınızda ehliyetli birisi olmadna 2 yıl boyunca uzun yola gidemeyeceksiniz, 2 sefer trafik cezasında yeniden sınava gireceksiniz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by liseli2626 View Post

Şunuda belirteyim 3 temmuz sınava yetişemeyen arkadaşların ehliyetleri STAJYER olacak

Yani,Yanınızda ehliyetli birisi olmadna 2 yıl boyunca uzun yola gidemeyeceksiniz, 2 sefer trafik cezasında yeniden sınava gireceksiniz
    Bu yalan (: Yani sizlere öyle naksediliyor.5 sene öncede vardı bu muhabbet

Kurslara başvuru olsun para kazanılsın diye söylenip durulan bir muhabbet

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yahu pilot olmayacaz altı üstü trafikde araba kullanacaz bu nedir 4 ay falan..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Pilotlar 2 ayda alıyorlar Serhat

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yahu yemısım o zaman arabayı havada iki üç turlarız iyi

bilgilendirmeler için teşekkür ederim, aklıma takılanlar oldukça affınıza sığınarak sorarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçmişte çıkan soruları indir, onlara çalış rahat geçersin. Genelde aynı soruları tekrar soruyorlar. Yaklaşık 3 ayı gözden çıkar ve belgeleri toplamak için zorlu maratona hazırlan Serhat. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bak benim gibi tanıdık bir sürücü kursuna gidersen eğer, kaydını yaptırırsın tanıdık olduğu için seni derslere giriyor gibi gösterir. Girmek istemeyip kendin çalışırsan cd ve internetten çalışıp sadece sınavlara ve direksiyona girersin. Ama bence derslere gir. Deneme sınavlarında kendini test edebilirsin. Ben tüm derslerden deneme sınavlarında geçer not almıştım..

İnternette geçmiş sorular oluyor + birde Motor-Trafik-İlk yardım CD'leri al. Zaten kursta verirler. Sürücü kursunun kitabınıda al çalışmaya bak..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bak benim gibi tanıdık bir sürücü kursuna gidersen eğer, kaydını yaptırırsın tanıdık olduğu için seni derslere giriyor gibi gösterir. Girmek istemeyip kendin çalışırsan cd ve internetten çalışıp sadece sınavlara ve direksiyona girersin. Ama bence derslere gir. Deneme sınavlarında kendini test edebilirsin. Ben tüm derslerden deneme sınavlarında geçer not almıştım..

İnternette geçmiş sorular oluyor + birde Motor-Trafik-İlk yardım CD'leri al. Zaten kursta verirler. Sürücü kursunun kitabınıda al çalışmaya bak..
    Yok ya ben türkiyede oturuyo Gine çok uzak..

peki acaba kredi kartınla taksit muhabbeti oluyormudur yav..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://www.aydinsari.com.tr/TestSinav.php?KonuId=143

http://www.aydinsari.com.tr/TestSinav.php?KonuId=141

http://www.aydinsari.com.tr/TestSinav.php?KonuId=142

son sınavda çıkmış sorular bunlar. Zaten hep aynı soruları soruyorlar şıkların yerlerini değiştirip. Ben sadece mecbur olduğu için kursa yazıldım 1 derse dahi gitmedim. 1 kere direksyon dersine gittim oda sınavın yapılacağı yeri görmek için. Bütün notlarım 90-100 aralığındaydı. Bu sınavlardan önce de kontak çevirmişliğim, direksiyon başına oturmuşluğum da yoktu. Gerçi ehliyeti aldıktan sonrada yok ama olsun ehliyetim var mı? Var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben hala almadım ehliyeti ama tafikteyim.. En kısa zamanda alacağım.. Nasip olmadı bir türlü yahu..

Kursa felan gittik sınavlara gitmedim.. "E" sınıfı almayı düşünüyorum belki otobüs şöförlüğüne kayarım.. Merakım var otobüslere karşı.. Tanıdıklarda var

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Ben gibi Salaklık edip Soru kitapçı ile cevap kagınıda farklı şıkları işaretlerseniz
    Hepsinden 90 alıp Geçtim diye bekleyim aptallıkla kalırsınız tek dersten 67 ile
    Sizkere tavsiyem sakın soru kitapçıgını işaretlemeyin direk cevap kagıdını işaretleyin.Yoksa şıkları yapamassnızı
    2 temmuzu bekle birdaha şimdi
    He kullanmıyormusun kullanıyorum
    En son ne zaman kullandım dün.
    Niye işlerim vardı
    Doğrumu yaptıgım hayır
    Ama şehir içi..Devam!é

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Taksit yapmazlar nakit para veya kredi kartı taksitssiz.Ben derslere girmedim motor 88 ilk yardım 93 çevre bilgisi 94 geçtim şimdi direksiyon kaldı sonra gelsin ehliyet.

Mesaj Yetkileri