1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: E71 mi E72 mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default E71 mi E72 mi ?

Arkadaşlar telefon değiştirmeyi düşünüyorum da 2 telefon arasında kararsız kaldım. Ya Nokia E72 ya da E71 almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

E71 veya E72 için ucuz fiyat bulduysan alman biraz mantıklı görünebilir ancak bence iş için kullanmayacaksan lükse girer. Hele ki öğrenciysen ve her an mesajlaşmaya müsait biriysen yine farklı telefonlara yönelmen daha doğru olur.

Kısaca ne E71 ne de E72 diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında ilk olarak Nokia 5800 XPressMusic almayı düşündüm ama sonradan dokunmatik telefonlara karşı bir antipatimin olduğunu farkedince vazgeçtim. Başka önerilere de açığım tabi...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

N 97'ye bak istersen gayet güzel bi telefon

Ne için kullanacağına bağlı. Mesajlaşmak için kullanman pek doğru olmaz ikisinide.

Mesajlaşmak için Nokia 5320 XpressMusic, Nokia 5130 XpressMusic, Nokia 6303i Classic önerebilirim. Hem küçük hem dayanıklı, hemde her türlü işini görebilecek telefonlar. Daha şık birşey istersen N73, N95, Nokia 3230, Nokia 7610 veya Nokia 3720 Classic olabilir. Bunlarda şık telefonlar.

Eğer illa E71 veya E72 diyorsan onun için bir anlatım yapabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

N79 ve N95 de hoşuma gitti. Hiç araştırmamıştım şuana kadar telefonları. Araştırınca E serisinin çok gereksiz olduğunu farkettim. N79 ve N95 hakkında fikirleriniz neler acaba ?

Orhan abi ne için kullanacağını bir söylesen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Günlük kullanım yahu Wi-Fi olsun, kamerası iyi olsun, çok ağır olmasın yeter. N79 baya uygun, fiyatı da düşmüş ilk çıktığı zamana oranla. Onu alacağım yüksek ihtimal.

Sheriff Misafir

N79'un üretimi durdu haberin olsun. Olumsuz birşey değil ama değer kaybetmesinin sebebi bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi anlaşıldı neden baktığım sitelerde stokta bulunmadığı

Sheriff Misafir

Bide sıfırmı arıyosun sen e71'de e72 de çok güzel telefonlar ama internete girmek istersen kanser ederler adamı. o yüzden daha çok samsung bakmanı tavsiye ederim, özellikle omnialara ve wawe ye. Tabi ne kadar bir bütce ayıracaksın bilmiyorum ama, hızlı bir internet için hızlı bir telefon almalısın. yok hızlı olmasada olur dersende diğer sayılan bütün telefonlar işini görür..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sıfır buldum internette ama Kırk yılda bir telefon alalım dedik, beğendik bi tane, onun da üretimi durmuş Ben dokunmatik telefon sevmiyorum pek ve bütçem de maksimum 650 TL

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bendeki nokia da ne kamera var, ne mp3 ne de diğer teknoloji
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sheriff Misafir

Sana sunabileceğim alternatifler E66'da düşünebilirsin, N86 düşünebilirsin, E71 düşünebilirsin, güzel telefonlar bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet, N86'ya baktım bugün, baya iyi. Telefoncu da N86 yeterince karşılar N79'daki özellikleri dedi. Hatta bazı özellikleri daha bile iyi. E71 zaten ilk düşündüğüm oydu fakat sonradan iş için kullanmayacağımı anlayınca gereksiz olduğunu düşündüm. Tabi o mantıkla gidersek N86 da gereksiz oluyor

Mesaj Yetkileri