Leicester City
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum.
Leicester City
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum.
Başarılar dilerim.Yalnız "Kurtlar" değil "Tilkiler" Leicester'in lakabı (:
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
mustafa izzet aklıma geldi..
başarılar
Başarılar dilerim Tilkiler.
Zaten Resimdeki de TilkiKurta Benzemiyor
Muzzy'i Bulup Asistan Yapmanı İsterim Başarılar![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Başarılar Adaş Harika Bir Kariyer Yaşat Bize Bizde Seni Keyifle Yorumlayalım
2009 mu 2010 damı ne bende alıp premier lige çıkartmıştım tilkileri nedense sempatim var bu takımabaşarılar
Başarılar dilerim
Başarılar dilerim Emre.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
arkadaşlar geçen ntvspor'da bir belgesel vardı bu takımla ilgili sürekli leğstır diye çevirmişler gerçekte okunuşu böyle midir ben genelin söylediği gibi ç ile okuyordum.
başarılar kariyerinde dostum.
Hazırlık kampı
Takımımda hazırlık kampından memnum.Rangers gibi bir takımı 4-0 yendik.Üstelik as kadroydular onlar.Hazırlık kampında 7 Maçta 22 gol attık 6 gol yedik.Transferlerde takıma uydu.Yeni yaptığım taktikte takıma uyunca hazırlık kampından istediğim verimi aldım.Kampın adamı şaşırtıcı şekilde oyuna sonradan almama rağmen Fryatt oldu.7 Maçta sonradan almama rağmen tam 8 gol attı.
![]()
Last edited by Lim10 : 08.Ocak.2011 at 01:34 Reason: yazı boyutu çok küçük
İyi para var bu tilkilerden ben premiere çıktıgımda bütçe 35 m euro vermişti başkan
Npower Championship 1.Hafta
Leicester-Reading
Güzel Bir Maç çıkardık.Lige galibiyetle başlamak istiyoduk öylede oldu.2-0 Bitti ama 3 yada 4 atabilirdik.
League Cup 1.Round
Oldham-Leicester
Kupada zayıf rakibimize karşı kolay bir galibiyet aldık.
Npower Championship 2.Hafta
Nottm Forest-Leicester
Maçın hakkı beraberlikti fakat Nottm forest bulduklarını iyi değerlendirdi.
iyi giriş yapmışız lige
Npower Championship 3.Hafta
Leicester-Milwall
Mutlak galibiyet almamız gereken maçtı.Galibiyet golünü son dakikada bulduk.
League Cup 2.Round
Leicester-Hartpool
3.Rounda çıkmak istiyoduk yendik fakat kuradan liverpool çıktı.Tek tesellimiz bu sene kötü olmaları.
Npower Championship 4.Hafta
Norwich-Leicester
Süper bir maç çıkardık.Deplasmanda rakibe bir şut çektirdik oda gol olduAma 2.Golü attıktan sonra rahatladık ve 3 puanı aldık.
Çok iyi gidiyoruz aynı şekilde devma.
Kariyer çok iyi gidiyor, tebrikler. Daha da başarılı şekilde devam etmesini dilerim.
Npower 5.Hafta
Leicester-Hull City
Hedefimiz galibiyetti ama 5 gollü bir galibiyet beklemiyodum.Nede olsa geçen sene premier league'deydi bu takım.Ama çok güzel bir galibiyet oldu.Takıma sene başında yaptığım taktiği oturtum.
Npower 6.Hafta
Derby-Leicester
Derby karşısında gene bol gollü galibiyet aldık.Fakat beni üzen bi taraf derby'nin 6 haftaya kadar 2 gol atıp bizim maçta 2 gol birden atmaları oldu.
Npower 7.Hafta
Leicester-Cardiff
Beni bu maç oyuncularım çok üzdü.Bellamy bu maçın adamı bence.Hiç bir gol atmasada defansı yıprattı ve 3 asist yaptı.Neyseki son dakkikalarda sakatladık 1 hafta oynamayacakKırmızı kart yiyen oyuncuma çok sinirlendim.Resmen 3-1 gibi rahat bir skordayken gelde at dedi beni.77-81 dakkikalarda yediğimiz gollerle maçtan 3-1den 4-3 yenik ayrıldık.
iyi bir başlangıç başarılar dilerim
...