Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Almanya'da Türk Devrimi - Vfl Wolfsburg

Default Almanya'da Türk Devrimi - Vfl Wolfsburg

KULÜP BİLGİLERİ ve GEÇMİŞİ

İsim : Vfl Wolfsburg
    Stadyum : Volkswagen Arena
    Kapasite : 30.000
    Renkler : Yeşil - Beyaz
    Efsaneler : Diego Klimowizc , Roy Prager
    Ezeli Rakip : Hannover 96

Yeni şehirde yeni bir takım

Wolfsburg şehri 1938 yılında Stadt des KdF-Wagen adıyla bir otomobil fabrikası işçilerine ev sahipliği yapan bir yuva olarak kuruldu. Şehrin ilk futbol kulübü bu otomobil fabrikası işçilerinden oluşturuldu. Bu takım 1943-44 ve 1944-45 sezonlarında Gauliga Osthannover 1. liginde mücadele etti.
    12 Eylül 1945 yılında İkinci Dünya Savaşı'nın ardından şehirde ilk olarak VSK Wolfsburg adıyla bilinen futbol takımı, yeniden kuruldu. O günlerde de takım, yeşil ve beyaz kombinasyonundan oluşan formalarla sahada mücadele etmekteydi.
    Aynı sene, kulüp maddi kriz içerisinde yok olma aşamasına geldi. Bu dönemde oyunculardan biri dışında tümü kulüpten ayrılarak 1. FC Wolfsburg takımına katıldılar. Takımda kalan tek futbolcu olan Josef Meyer, arkadaşı Willi Hilbert'in de desteğini alarak kulübü yeniden kalkındırmak adına yeni transferlerle yola koyuldular. Yeni yönetim takımın ismini bugünkü hali olan VfL Wolfsburg olarak değiştirdi. Vfl kısaltması Jimnastik Kulübü anlamına gelen Verein für Leibesübungen tamlamasının baş harfleridir.
    Yeni takım bir sene içerisinde yerel lig şampiyonluğunu kazandı. 1946 Kasım ayı sonlarında ise, dönemin panzer takımı olarak nitelendirilen Gelsenkirchen ekibi Schalke 04 ile Volkswagen sponsorluğunda yaptırılan yeni statlarında karşılaşma şerefine ulaştılar.

Amblemimiz

Başkanımız

Yuvamız

Kadromuz

Yıldızlarımız

Edin Dzeko

Diego

Simon Kjær

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163

Okudum ve kabul ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Kariyeriniz onaylandı

Başarılar dilerim.Kjaer'i sakın satma (:

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar Lazio Kariyeri gibi olmaz inş

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Başarılar Lazio Kariyeri gibi olmaz inş

Tek temennim o (= ama önceden Wolfsburg tecrübem vardı...

Transferler

Gelenler

Onur Kıvrak Wolfsburg'da...
    Oyuncu için Kulübüne 48 ay taksitle 1.3M Sterlin ödenecektir.

Federico Macheda Wolfsburg'da...!
    Oyuncu satın alma opsiyonu ile 1 seneliğine ManU'dan kiralanmıştır. Kulübüne kira Bedeli 750K Sterlin ödenmiştir.

Nelson Rivas Wolfsburg'da...!
    Kolombiyalı oyuncu için inter'e 48 ay taksitle 1.8M Sterlin ödenecektir.

Andreas Beck Wolfsburg'da...!
    Genç oyuncu için Hoffenheim kulübüne 48 ay taksitle 5.5M Sterlin ödenecektir.

Adam Vass Wolfsburg'da...!
    Oyuncu için ödenecek miktar 48 ayda 2.5M Sterlin.

Gidenler

Andre Lenz Serbest Bırakıldı...

Peter Pekarik 1 seneliğine Blackburn'da...
    Kira ücreti olarak 575K Sterlin kulübümüze ödendi.

Makoto Hasebe Fulham'da...
    Transferden Wolfsburg 2.5M Sterlin aldı.

Andrea Barzagli Juventus'da...
    Juventus bu transfere 2.2M Sterlin ödedi.

Caiuby Leverkusen'de kirada...

Kira Bedeli ; 375K Sterlin.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Macheda ile Onur kıvrak'ı niye bu kadar çok seviyorsun ?? sonuçta Onur almanya wolsburg için fazla sanırım.

Macheda ile Onur kıvrak'ı niye bu kadar çok seviyorsun ?? sonuçta Onur almanya wolsburg için fazla sanırım.
    Diego Benaglio'dan başka kalecisi yok Wolfsburg'un. Macheda ya gelince de o geleceğin C. Ronaldo'su. Gerçekten denemeye değer. Ondan iyi gelişen 1 tane forvet var oyunda o da Babacar.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Ya tamam macheda iyi biliyorum ama onur biraz bana göre almanya için o kadar iyi bir oyuncu değil o yüzden tabi bu senin kararın saygı duyarım

Ya tamam macheda iyi biliyorum ama onur biraz bana göre almanya için o kadar iyi bir oyuncu değil o yüzden tabi bu senin kararın saygı duyarım
    Bütçe az vardı. Ya Enyeama yada Onur'u alıcaktım Onur'u aldım bende. Çokta iyi gelişme gösteriyo.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

O zaman iyi bir transfer olur inş senin için

Hazırlık kampı gayet iyi geçti. Genel olarak takımdan memnunum...

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Udinese ve Celtic maçlarını beğendim.Hearts maçına sen mi çıktın yoksa asistan mı ?

Udinese ve Celtic maçlarını beğendim.Hearts maçına sen mi çıktın yoksa asistan mı ?
    Tüm maçlara asistan çıktı. Pek fazla hazırlık maçlarına çıkmıyorum.

Dzeko'nun gol kralı Diegonunda asist kralı olmasını bekliyorum .Başarılar

Almanya Kupası

64 Takım , 63 maç , 1 şampiyon...
    Son şampiyon FC Bayern , Alman kurdu Vfl Wolfsburg , Panzer Schalke 04 , Kara kaplan Leverkusen ve diğerleri kupaya ulaşmak için kıran kırana mücadele edecek.

Almanya Kupası 1. Tur

Bundesliga

Birbirinden güçlü 18 takım ve kıran kırana geçicek 612 maç.
    Son şampiyon Bayern Münih tekrar ipi göğüslemek istiyor.
    Diğer yandan Nuri'li Dortmund 8 senelik hasrete son vermek istiyor.
    Yıldızlarını kadrosunda tutan Wolfsburg taraftarını sevindirmek istiyor.
    Bundesliga Başlıyor...

1. Hafta

2. Hafta

3. Hafta

4. Hafta

5. Hafta

6. Hafta

7. Hafta

8. Hafta

9. Hafta

10. Hafta

10. Hafta sonunda lig tablosu

İlk 10 Hafta itibariyle takımdan memnunum. Özellikle Karim Ziani ve Edin Dzeko'nun yüksek performansına Diego'nun da katılması ileri uçta bizi gol yollarında rahatlatsa da,Nelson Rivas'ın 4 ay sahalardan uzak kalması beni düşündürüyor. Ara transfer dönemine kadar en az puan kaybı ve en azından ilk 3 e girmeyi düşünüyorum. Bu arada 2 genç oyuncu ile anlaştım. Biri Vlad Munteanu yerine Sol açık Diğeri de Diego'nun yedeği olucak 2012 de aramıza katılcak forvet arkası oyuncusu.

Almanya Kupası 2. Tur

Rakibimiz Stuttgart

11.Hafta

Ezeli rakibimiz karşısında alınan 3 farklı mağlubiyet beni şoke etti. Bir takım ancak bu kadar ruhsuz oynar.

12.Hafta

Galibiyet beklediğim bir maçtı. Nelson Rivas'ın yokluğunu hala hissedebiliyoruz. Bu kaybedilen puanları umarım aramayız.

13.Hafta

Geriye düştüğümüz maçta Federico Macheda'nın 2. yarıda oyuna girerek 2 gol ve 1 asistle yaptığı katkı sayesinde farklı kazanmayı bildik.

14.Hafta

Daha 17. dakikada 2-0 geriye düştüğümüz maçta " Tamam buraya kadar fark geliyor." dediğim anda Edin Dzeko nun harika 2 golü beraberliği sağladı. Andreas Beck'in mükemmel kafa golüyle de galibiyete uzandık.

15.Hafta

Rakip çok üstümüze geldi. Zaten istatistiklerden de belli oluyo. Ama genç kurtarıcım yine golünü attı ve galibiyete uzandık.

16.Hafta

Yine Leverkusen yine hüsran. 2-0 geriye düştük. ilk yarı bitmeden 1 gol bulduk ama devamı gelmedi.

17.Hafta

2. yarıdaki mükemmel oyunla bu maçıda almasını bildik. Jansen'in golü ise HSV için yeterli olmadı.

Almanya Kupası 3.Tur

Rakibi ceza sahamıza sokmadık. çok iyi pres ve iyi paslarla rakibin üstüne gittik. Dzeko gününde olsaydı belki 3-4 farklı bi galibiyet alırdık. Ama biz yine diyoruz ki ; 1-0 olsun bizim olsun.

Çeyrek finaldeki Rakibimiz

İlk yarı sonucu oluşan puan durumu

İlk yarı Oyuncu ve Takım Değerlendirmesi ;

* Kalede ligin ilk 4 maçı Diego Benaglio oynadı ve 1 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet aldıktan sonra Onur Kıvrak'ı kaleye geçirdim. Çok iyi gelişim gösterdi. İlk 11'in vazgeçilmezi olmayı şimdiden başardı.

* Defansta Nelson Rivas'ın uzun sakatlığının ardından 3-0'lık Hannover maçı ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ortaya çıkarttı. Andreas Beck ve Simon Kjær'in mükemmel performansları diğer maçlardan hüsranla ayrılmamızı engelledi. Sol bek transferi şart.

* Gerek MC pozisyonundakiler gerekse AM ( RLC ) pozisyonundakiler çok iyi performans sergiledi. Adam Vass'ın defansif özelliklerinin ( Markaj,Top kapma v.s. ) yüksek olması savunma destekli oynatmama yöneltti. Karim Ziani'nin sonradan oyunun kilidini açma işini yapması ise beni sevindiren başka bi noktaydı. Sol Açık S.O.S. versede üstüne düşeni yaptı. Transfer şart.

* Forvet hattı en iyi mevki olarak göze batıyor. Gerek Macheda gerek Dzeko burdaki yükü sırtlıyor. Transfer gerektirmeyen tek mevkii.

Gol ve Asist Krallığı

Transferler

Gelenler

Adam Hlousek Vfl Wolfsburg'da...!

Ekim ayında anlaşılan oyuncu S.O.S. veren sol açık mevkii için nokta transfer oldu.
    Kulübüne 48 ayda 3.1M Sterlin ödenecek.

" Bu adam benim için gol demek asist demek frikik demek."

Burak Yılmaz Vfl Wolfsburg'da...!

Gerek Dejagah'ın yedeği bulunmaması gerekse AM pozisyonunun her yerinde oynaması benim içn yeterliydi. Kulübüne 48 ayda 2.5M Sterlin ödenecektir.

Cicero'nun Bonservisi de Vfl Wolfsburg'da...!

Bu sene takımımızda kiralık oynayan ve ilk yaridaki gösterdiği performansla göz dolduran Cicero , Ersin Çakmak tarafından bonservisiyle alınması istendi. Kulübüne 48 ay taksitle 2.5M Sterlin ödenecektir.

Ligi güzel yerde bitirmiş.Forvette sıkıntı yaşamassın Dzeko varken

Quote Originally Posted by HeLLquaRd9 View Post
    Ligi güzel yerde bitirmiş.Forvette sıkıntı yaşamassın Dzeko varken
    Edin Dzeko'nun kronik sakatlığı var 5-6 maç sonra 3-4 hafta sakatlanıyo.

Sezon Arası Hazırlık Dönemi

18. Hafta

Rakibimize top oynatmadık. Ceza sahasına bile giremediler. Edin Dzeko'nun golü ile galip gelmeyi bildik.

19. Hafta

Oyun olarak üstünlük kursakta, bunu skora yansıtamadık. Şanssız bir mağlubiyet.

20. Hafta

Beklenmeyen galibiyet aldık. Mutluyuz (=

21. Hafta

Zorda olsa 3 puan aldık ama oyun olarak çok kötüydük.

22. Hafta

Kendi evimizde şanssız bir beraberlik. 0 - 1 den 2-1 öne gecsekte üstünlüğümüzü koruyamadık. Renkdaşımızla puanları paylaştık.

23. Hafta

Umarım seriye bağlamayız.

24. Hafta

Şampiyonluk yarışında başa baş mücadele ettiğimiz rakibimizi 2-0 gibi net bir skorla geçmek güzeldi.

25. Hafta

Son saniyede yediğimiz gol bizi 1 puandan da etti. Yazıklar olsun...

26. Hafta

Zayıf rakibimiz karşısında gülen taraf biz olduk.

27. Hafta

Çek yıldızımızla 1 puanı kurtardık.

28. Hafta

Ezeli rakibimizden intikamımızı aldık ve Taraftarımızı sevindirdik.

Hannover 96 galibiyetinden sonra taraftar sokaklara düştü. " Evet , Şampiyonluk bizim" yazan dev pankart açtılar.

Bir taraftar sözcüsü şöyle konuştu ;

"Unser einziger Wunsch Meisterschaft. Gönnen uns, dass Gott"

29. Hafta

Son nefeste beraberliği kazandık.

30. Hafta

Hoffenheim
    'i 2 maçta da devirdik. Bu kadar iyi bir performans beklemiyordum.

31. Hafta

Fazla söze gerek yok !

Taraftar 6-0'lık galibiyetten sonra daha fazla inanmaya başladı.

32. Hafta

Elimizden zor kurtuldu. Yıldızlarına güvenen Schalke 04 hezimetten kalecisiyle kurtuldu.

33. Hafta

Zor geçiceğini beklediğimiz Leverkusen maçını rahat bir oyunla kazandık. Şampiyonluğa son 1 maç kala 2 puan öndeyiz.

34. Hafta

ve Şampiyonuz...

Almanya kupası çeyrek final

Almanya kupası yarı final

Almanya kupası final maçı

Kupaya bu kadar yaklaşmışken kaybetmek çok üzücü oldu. 2 topumuz direkten döndü. Nelson Rivas'ın bütün sezon boyunca tek hatası bu maçtaki penaltıya sebebiyet vermesiydi.

Kulüp Hedefleri ;

Lig : Sezon sonunda dişli takımlarla aşik atacak seviyede bitirmek.

Kupa : En azından çeyrek final oynamak.

Benim hedeflerim ;

Lig : İlk 3 e girip ŞL'ne gitmek.

Kupa : En az çeyrek final.

Gayet iyi bir sezon geçirdiğime inanıyorum. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.

Taraftarlara göre yılın en iyi ilk 18'i

Taraftarların Seçtiği Yılın Futbolcusu

Bu arada transfer döneminde kadromu bozmayıp 2-3 takviye yapmayı düşünüyorum. 1 sol bek 1 orta saha ve Macheda'nın bonservisini almayı düşünüyorum.

Transferler

Gelenler

Abdoul Camara

Ödenen Ücret : Bedelsiz
    Geldiği Takım : FC Stade Rennais

Hamit Altıntop

Geldiği Takım : FC Bayern Münih

Alejandro Alonso

Geldiği Takım : AS Monaco

Federico Macheda

Ödenen Ücret : 15M Sterlin
    Geldiği Takım : FC Manchester United

Okan Alkan

Ödenen Ücret : 100K Sterlin / Kira
    Geldiği Takım : Fenerbahçe SK

Gidenler

Nassim Ben Khalifa

Ödenen Ücret : 2.4M Sterlin
    Gittiği Takım : FC Chelsea

Marwin Hitz

Ödenen Ücret :
    Bedelsiz
    Gittiği Takım :
    Young Boys

Alexander Madlung

Ödenen Ücret : 1.2M Sterlin
    Gittiği Takım : Racing Santander

Peter Pekarik

Ödenen Ücret :
    375K Sterlin / Kira
    Gittiği Takım : Bayer Leverkusen

Diego Benaglio

Gittiği Takım : FC Barcelona
    Ödenen Ücret : 1.6M Sterlin / Kira

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

Transfer politikanı bence biraz daha yukarı çekip daha kaliteli oyunculara yönelmelisin Wolfsburg 'sun sonuçta yani , tabi sen bilirsin
    Almanya ligi ni çok severim ST.Pauli Fanıyım ayrıca kendimi FM11'de iyice geliştirdiğimi anladığım bir ST.Pauli Kariyeri yapıcam

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

cok hızlı bir kariyer olmuş şampiyonluk güzel

Quote Originally Posted by tatangalaroley View Post
    Transfer politikanı bence biraz daha yukarı çekip daha kaliteli oyunculara yönelmelisin Wolfsburg 'sun sonuçta yani , tabi sen bilirsin
    Almanya ligi ni çok severim ST.Pauli Fanıyım ayrıca kendimi FM11'de iyice geliştirdiğimi anladığım bir ST.Pauli Kariyeri yapıcam

Macheda'nın bonservisini aldım yetti zaten. 15M Stelin. O yüzden adı duyulmuş adam almadım. Az parayla çok iş yaparız bişi olmaz.

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    cok hızlı bir kariyer olmuş şampiyonluk güzel

hızlı değilde takipcimiz yok. Nice şampiyonluk yaşarız inşallah.

2011 - 2012 Sezonu Kulüp Beklentileri

Şampiyonlar Ligi : Gruptan çıkmak

Bundesliga : Şampiyonluk mücadelesi

Almanya Kupası : Yarı Final

2011 - 2012 Sezonu Benim Beklentilerim

Şampiyonlar Ligi : Çeyrek Final

Bundesliga : En az 2.lik

Almanya Kupası : Final

Hazırlık Kampı

Almanya Kupası 1. Tur ve İlk 5 Hafta

İlk 5 Hafta Değerlendirmesi : Dortmund ile şansız bir şekilde 3-3 berabere kaldık ve bu macta yeni transferlerimizden hamit altıntop 3 ay kadar sahalardan uzak kalacak derecede sakatlandı. Ardından Köln ve Leverkusen galibiyetleri güzel olsada Nürnberg beraberliği ve son saniyelerde yediğimiz golle Herta Berlin mağlubiyeti alınan 2 galibiyete sevinmemizi engelledi.

Şampiyonlar Ligi F Grubu

İtalyan Kurtları ; AS Roma

Associazione Sportiva Roma, daha çok bilinen adıyla AS Roma veya Roma Roma'da kurulu bir İtalyan profesyonel futbol kulübüdür. 1927 yılında bir birleşme ile oluşturulan Roma 1950'lerin başında bir sezon hariç (1951-1952) İtalyan birinci futbol liginde her zaman yer almıştır.
    Roma tarihinde üç kez Serie A şampiyonluğu, dokuz kez İtalya Kupası şampiyonluğu, bir kez de Fuar Şehirleri Kupası (1960 - 1961) şampiyonluğu yaşamıştır. Aynı zamanda birer kez de UEFA Şampiyonlar Ligi (1983 - 1984) ve UEFA Kupası'nda (1990 - 1991) final oynama başarısı göstermiştir.
    Maçlarını ezeli rakip olduğu S.S.Lazio ile birlikte 82,307 kişilik Roma Olimpiyat Stadı'nda oynamaktadır. 72,000 kişilk oturma kapasitesi ile -sadece San Siro'nunki daha fazladır- kendi benzerleri içinde İtalya'da ikinci en büyük stadyumdur. Unutulmaz oyuncusu Brezilyalı Aldair için 6 numaralı formayı müzeye kaldırmışlardır.

Yarasalar ; Valencia CF

Valencia Club de Fútbol (aynı zamanda Valencia C.F., Valencia veya Los Che olarak da bilinmektedir) İspanyol futbol kulübüdür.İspanya'nın en yüksek konumlu ligi olan La Liga'da yer almaktadır. Valencia, altı kez La Liga şampiyonluğu,yedi kez İspanya Kral Kupası'nı, üç kez UEFA Kupasını; ikisi eski adı Fuar Şehirleri Kupası olarak, bir kez UEFA Kupa Galipleri Kupası'nı, iki kez UEFA Süper Kupası'nı ve iki kez İspanya Süper Kupası'nı kazandı. Arka arkaya olmak üzere iki yıl; 2000'de La Liga'daki en büyük rakiplerinden Real Madrid'e ve daha sonra 2001'de Alman kulübü Bayern Munich'e kaybettikleri iki UEFA Şampiyonlar Ligi finali oynadı. Valencia aynı zamanda Avrupanın lider futbol kulüplerinin oluşturduğu G-14 grubunun da kurucusudur. Toplamda Valencia yedi büyük Avrupa finaline çıkmış ve dördünü kazanmıştır.
    La Liga'da tüm zamanlar tablosuna bakıldığında Valencia Real Madrid ve FC Barcelona'nın arkasında 3. sırayı almaktadır. Uluslararası başarıların değerlendirilmesinde, Valencia beş veya daha fazla uluslararası kupa kaldıran üç İspanyol kulüpten biri olarak Real Madrid ve Barcelona'dan sonra gene üçüncü sırada yer almaktadır.[1]
    Valencia 1919 yılında kuruldu ve 1923 yılından beri evindeki maçlarını 55,000 kişilik oturma yeri olan Estadio Mestalla'da oynamaktadır. 2010 yılı içinde şehrin kuzey batısında yer alan 75,000 oturma kapasitesili yeni Nou Mestalla stadına geçecektir. Valencia, gene Valencia'da kurulu olan Levante kulübü ve Valencia yönetim bölgesi içinde yer alan Villarreal ile uzun bir tarihi olan ciddi bir rekabet içindedir.
    Valencia aynı zamanda, İspanya'da Real Madrid ve FC Barcelona'nın ardından en çok sevilen üçüncü futbol takımıdır.[2] Kayıtlı olarak düzenli ödeme yapan taraftar açısından; 50,000 sezonluk bilet satışı ve yeni yapılacak stat için hazır 20,000 kişilik bekleme listesi ile dünyadaki en büyük kulüplerden biridir.

Rus Ekibi ; Dinamo Moscow

FK Dinamo Moskova, Rusya futbolunun köklü klüplerindendir. 1923 yılında kurulmuştur. Maçlarını 36.000 kapasiteli Dinamo Stadı'nda oynar.Takımın renkleri beyaz-mavidir.

Zor Bir kura çeksekde hedefimiz gruplardan çıkmak olucaktır.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri