Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 146 sonuç

Konu: Bursaspor ile Avrupa'nın zirvesine!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Bursaspor ile Avrupa'nın zirvesine!

Bursaspor da şok değişim

Bursaspor Utkan Günhan ile 1 yıllık bir sözleşme imzaladı, taraftar grupları şokta Ertuğrul Sağlam'ın yerini doldurulamayacağı tartışılıyor...

İşte Utkan Günhan'ın açıklamaları;

Yaşadığı şampiyonluk başarasını tekrar etmek isteyen BURSASPOR'un başına geçmekten ötürü çok mutluyum. Bu sene olmasada gelecek 3 sene içinde avrupa kupalarında iyi yerlere gelmek tek amacımız.

Soru sormak isteyen gazetecilere Utkan Bey'in verdiği cevap kimseyi şaşırtmadı; bir dahaki tanışma toplantısında tüm sorularınızı yanıtlıycam...

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    sağolun inşallah başarılı olur uzun soluklu olcağı kesin tekrar teşekkürler.

ben de açmayı düşünüyordum bursaspor kariyeri zira hiç yok neredeyse bursaspor kariyeri forumlarda. o yüzden iyi olmuş bu. ben 2018'e kadar geldim, herhangi bir sorun olursa (transfer-taktik vb.) yardım edebilirim. başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor'da 2.şok

Bursaspor'da teknik heyette deprem devam ediyor yeni gelen teknik direktör Birol Bekrem ve Recep Atılgan dışındaki tüm antrenörleri kovdu...

Yeni isimler merakla bekleniyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sokullu View Post
    ben de açmayı düşünüyordum bursaspor kariyeri zira hiç yok neredeyse bursaspor kariyeri forumlarda. o yüzden iyi olmuş bu. ben 2018'e kadar geldim, herhangi bir sorun olursa (transfer-taktik vb.) yardım edebilirim. başarılar.
    çok sağol yorum yaparsan seviniirim zaten ilk sene transfer çok zor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer Bütçemiz ve sezonluk hedefimiz

İşte yeni antrenörlerimiz:

Asistan menejerimiz;

ve diğerleri ; ve antreman durumumuz;

Quote Originally Posted by perf View Post
    Transfer Bütçemiz ve sezonluk hedefimiz

İşte yeni antrenörlerimiz:

Asistan menejerimiz;

ve diğerleri ; ve antreman durumumuz;

transfer için sağ bek lazım gibi sanki ya da serdar aziz'in dr pozisyonu kazanması, kovmuşun hepsini ilginç olmuş ben hemen değil de yıllara yayarım değişimi, bu da bir yol, bana hiç vermemişlerdi sen yine iyisin.

versiyon kaç bir de miller var mı kadroda?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu anki son versiyon ve miller malesef yok ama genelde tek forvetle çıkıyorum skora göre sercan'ı alıyorum yada defansif oynuyorsam yani kontra atak üzerine turgayı alıyorum sercanın yerine ben sol bek almayı düşünüyordum ali tandoğan fena değil gibi

şu anki son versiyon ve miller malesef yok ama genelde tek forvetle çıkıyorum skora göre sercan'ı alıyorum yada defansif oynuyorsam yani kontra atak üzerine turgayı alıyorum sercanın yerine ben sol bek almayı düşünüyordum ali tandoğan fena değil gibi
    ali zaten çok çok iyi de yedek lazım sanki bende 3 ay sakatlandı şampiyonluk gitti ilk sene şamp. ligi çeyrek finalinde arsenal kevgir etti serdar azizli sağ kanadı. yedeklemek lazım.

gerçek hayatta da bursasporlu musun? ben öyleyim de. kenny miller kral olacak bence ne gol attı bu akşam öyle?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Başarılar dilerim bir Bursasporlu olarak inş. iyi yerlere getirirsin Bursasporumu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ali zaten çok çok iyi de yedek lazım sanki bende 3 ay sakatlandı şampiyonluk gitti ilk sene şamp. ligi çeyrek finalinde arsenal kevgir etti serdar azizli sağ kanadı. yedeklemek lazım.

gerçek hayatta da bursasporlu musun? ben öyleyim de. kenny miller kral olacak bence ne gol attı bu akşam öyle?

Hemde en koyusundan mükemmeldi hakkaten ya uzun süre bekledim yeni patchide si games kabak tadı verdi yok bu hafta yok yarın yok öbürdün en sonunda başladım ilk sene ben gruptan çıkamam eminim kadro yetersiz şu an çok defansif oynamam lazım ama onuda sevmiyorum

Hemde en koyusundan mükemmeldi hakkaten ya uzun süre bekledim yeni patchide si games kabak tadı verdi yok bu hafta yok yarın yok öbürdün en sonunda başladım ilk sene ben gruptan çıkamam eminim kadro yetersiz şu an çok defansif oynamam lazım ama onuda sevmiyorum
    ben çok kararlıydım ya hatta ligi boşverdim, çünkü çok sinir oldum 6 yedik falan kurtlar vadisi misali intikamı sanalda alayım dedim, birinci çıktım gruptan 15 puanla, ama işte arsenal acımadı çeyrek finalde, yapmışındır transferi ama kadlec'i al kenara koy ilk sene sonunda, paraya kıy,çok inanılmaz gelişiyor. atila turan, sinan bolat hem türkler hem de süperler 2018'deyim sinan-atila turan-uğur uçar-volkan şen-ozan ipek bu 5 türk'ün yanına her türlü yabancıyı alıyorum, kalede türk olması büyük avantaj.

gerçek hayatta ise sercan'ın çok öğreneceği şey var miller'dan. o gol vuruşları falan inanılmaz. oyunda da ilk sene geldi bana rangers gruplarda. 2 maçta 3 gol attı, tutamadım.

ha bu arada bence bursa'ya gelmiş gelecek en süper defans juhasz'dır oyun için. ömer'i 2.5'e sattım üzülerek. 1.9'a aldım juhasz'ı. 7.50'nin altına inmedi her sene 10 golü var kornerlerde falan çok iyi yükseliyor. barça istedi düşün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben çok kararlıydım ya hatta ligi boşverdim, çünkü çok sinir oldum 6 yedik falan kurtlar vadisi misali intikamı sanalda alayım dedim, birinci çıktım gruptan 15 puanla, ama işte arsenal acımadı çeyrek finalde, yapmışındır transferi ama kadlec'i al kenara koy ilk sene sonunda, paraya kıy,çok inanılmaz gelişiyor. atila turan, sinan bolat hem türkler hem de süperler 2018'deyim sinan-atila turan-uğur uçar-volkan şen-ozan ipek bu 5 türk'ün yanına her türlü yabancıyı alıyorum, kalede türk olması büyük avantaj.

gerçek hayatta ise sercan'ın çok öğreneceği şey var miller'dan. o gol vuruşları falan inanılmaz. oyunda da ilk sene geldi bana rangers gruplarda. 2 maçta 3 gol attı, tutamadım.

ha bu arada bence bursa'ya gelmiş gelecek en süper defans juhasz'dır oyun için. ömer'i 2.5'e sattım üzülerek. 1.9'a aldım juhasz'ı. 7.50'nin altına inmedi her sene 10 golü var kornerlerde falan çok iyi yükseliyor. barça istedi düşün.
    sinanı falan biliyorumda ilk sene imzalamıyor sözleşmeye bile oturmuyor ki adam... illk sene için sağ bek bakiyim o konuda haklısın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sağ bek için Okan Alkan'ı kiralasan da olur. Sonra satın alabilirsen alırsın. İleride Serkan Kurtuluş'un sözleşmesi bitince alabilirsen onu alırsın. Ya da Koray Arslan'da iyi bir alternatif olabilir.

Sol bek için Gökhan Süzen iyi bir tercih olabilir. Atila Turan'ı da alabilirsen güzel olur.

Ömer ilk sene iyi iş yapıyor. Korner dizilişiyle 20+ gol attırmak mümkün, ama dersen ki gençleştireceğim takımı, Aykut Demir ya da Hüseyin Tok iş yapar. Eren Güngör ya da Serdar Kesimal gelse süper olur ama gelmeleri zor.

DM için Yiğit İncedemir'i ya da Ceyhun Gülselam'ı alabilirsen yararlı olur.

Kale içinde Onur Kıvrak'ı alabilirsin ucuza.

Ortasaha ve forvet için, Okay Yokuşlu, Serdar Gürler'i deneyebilirsin.

Muhammet'le sözleşme imzalayabilirsen iyi olur, imzalayamazsan aralıklar Mehmet Özdiraz'ı dene derim, gelişince ortalama üzeri bir oyuncu oluyor.

Son olarak sık sık İsmail'e şans ver derim. Volkan giderse çok yardımı oluyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

HAZIRLIK DÖNEMİ MAÇLARI
    (3 hazırlık maçını iptal ettim yüklemeler dolayısıyla sakat çıkmasın diye)

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Sağ bek için Okan Alkan'ı kiralasan da olur. Sonra satın alabilirsen alırsın. İleride Serkan Kurtuluş'un sözleşmesi bitince alabilirsen onu alırsın. Ya da Koray Arslan'da iyi bir alternatif olabilir.

Sol bek için Gökhan Süzen iyi bir tercih olabilir. Atila Turan'ı da alabilirsen güzel olur.

Ömer ilk sene iyi iş yapıyor. Korner dizilişiyle 20+ gol attırmak mümkün, ama dersen ki gençleştireceğim takımı, Aykut Demir ya da Hüseyin Tok iş yapar. Eren Güngör ya da Serdar Kesimal gelse süper olur ama gelmeleri zor.

DM için Yiğit İncedemir'i ya da Ceyhun Gülselam'ı alabilirsen yararlı olur.

Kale içinde Onur Kıvrak'ı alabilirsin ucuza.

Ortasaha ve forvet için, Okay Yokuşlu, Serdar Gürler'i deneyebilirsin.

Muhammet'le sözleşme imzalayabilirsen iyi olur, imzalayamazsan aralıklar Mehmet Özdiraz'ı dene derim, gelişince ortalama üzeri bir oyuncu oluyor.

Son olarak sık sık İsmail'e şans ver derim. Volkan giderse çok yardımı oluyor.
    kenny kenny miller kenny kenny milerrrrrrrrrrrrrr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SÜPER KUPA MAÇI

Taktiğimiz ve başlangıç 11' miz sonuç birazdan;

İvankov antremanda sakatlandı işimiz çok zor :S

son dakika transferi svenssonun yerine oynuyacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper Kupa Bursaspor'un

Yavuz beni utandırdı mükemmel bir maç çıkardı. Yeni transferimizde beklentilerimi karşıladı bütün bu pozitif şeylere rağmen volkanın sakatlığı can sıktı.

Doktorlar 3 ila 4 hafta oynayamıyacağını söyledi sağ açık ismi arıyorum ve freelere bir göz atıcam çünkü hemen hemen boş şu an banka eren albayrak'ı satmaya çalıştım ama alan yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yavuz Özkanda sakatlandı şaka mı bu ya :S

Yavuz Özkanda sakatlandı şaka mı bu ya :S
    dida free ise hemen al.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antalyaspor maçı kadromuz ve taktiğimiz;

Yavuz Özkan kısmende olsa iyileşti, ivankovda aynı durumda trabzon maçında yavuzun performansı çok iyiydi bu maçı da biraz riske atıyoruz..

Maç sonu;

yavuz acaba ivankovdan daha iyi mi sorusunu soruyorum kendime

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dida free ise hemen al.

jhasz ı almaya çalıştım juventusu tercih etti doğal olarak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konyaspor Maçı;

Maçın yıldızı;

Kaptanımız
    ÖMER ERDOĞAN

jhasz ı almaya çalıştım juventusu tercih etti doğal olarak
    maçlar iyi gidiyor. juhasz gibi oyuncu görmedim ben cm 2001-02 de böyle bug gibi topçular vardı ucuza gelir şov yapardı, onlar gibi oluyor ileride.

ama ömer de oynar ilk yıl onun kadar.

yavuz hiç sırıtmayan bir yedek, öyle de güzel oynar o.

bir de bence düşün avrupa'yı ciddi olarak ekonomik olarak katkısı mükemmel. ben arsenal'e elendiğim halde sadece o maç için 7 milyon tl para geldi, sene sonu zaten coşuyor. asıl bence kadro kaldıramaz diye de düşünme, zorla olanakları.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maçlar iyi gidiyor. juhasz gibi oyuncu görmedim ben cm 2001-02 de böyle bug gibi topçular vardı ucuza gelir şov yapardı, onlar gibi oluyor ileride.

ama ömer de oynar ilk yıl onun kadar.

yavuz hiç sırıtmayan bir yedek, öyle de güzel oynar o.

ya almaya çalıştım ama ben teklif götürünce hem fiorentina hemde juventus teklif götürüdü istediği parayıda verdim ama juveyi tercih etti maalesef gerçektende iyi sadece biraz yavaş ve oda benm taktikte bi problem olabilr çünkü sık sık kontra yiyiorum riskli taktiklerin ortak sorunu serdar azizi moınte edicem gerçektede ömerin yavaş oluşu ve faul yapmaması 4 yememize neden oldu yoksa geçen hafat şlk 20 30 dakika ezmiştik antepi

ya avrupayı boşvermedim ama maddi olarak iyi durumda değilim orası için transferlerde gayet zor ii bi tane dm aldım işte inşallah düşündüğüm etkiyi yaparsa başarılıda olurum belki uefa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk regenim çok yetenekli olabilcek volkanın yerini doldurabilecek bir yetenek bu sezon kaç kere bursa kariyeri yaptım ilk kez bu kadar yetenekli bir oyuncu

ya almaya çalıştım ama ben teklif götürünce hem fiorentina hemde juventus teklif götürüdü istediği parayıda verdim ama juveyi tercih etti maalesef gerçektende iyi sadece biraz yavaş ve oda benm taktikte bi problem olabilr çünkü sık sık kontra yiyiorum riskli taktiklerin ortak sorunu serdar azizi moınte edicem gerçektede ömerin yavaş oluşu ve faul yapmaması 4 yememize neden oldu yoksa geçen hafat şlk 20 30 dakika ezmiştik antepi
    ya hakemlerde komplo var falan gibi bir düşünce bana saçma geliyor ama geçen hafta ilk yarının sonunda batalla'nın ayağını mı kıracaklardı penaltı için?

bi durgunluk var gibi orta sahada falan, batalla,ergiç falan moralsiz gibi, insua zaten ocak dışı, ama ergiç -ki hem siyasi görüş hem de hayata bakış, türçe öğrenmesi falan en sevdiğim topçumuzdur- bugün çok moralsiz gibiydi, öyle oynadı. ama toplarız. tek olay geçen seneki gibi deplasman galibiyeti lazım yarıştaki takımlara karşı.

juhasz(ömer) tabi yanına ibrahim ile oynayacak. juhasz stoper ya da ömer, ibrahim ya da hızlı forvet de koruma rolüyle arkaya kaçanları toplayacak. ben de ilk sene stoper-savunma yapmıştım ikisini de. önde savunma ile oynayınca sorun oluyodu. birine koruma, birine savunma yaptım,hoş oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar ligi grubumuz;

İstesek bu kadar dişimize göre bir grup çekemezdik belkide sokullu'nun isteği gerçek olcak ve başarılı olucaz kimbilir şimdilik yinede hedefimiz uefa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya hakemlerde komplo var falan gibi bir düşünce bana saçma geliyor ama geçen hafta ilk yarının sonunda batalla'nın ayağını mı kıracaklardı penaltı için?

bi durgunluk var gibi orta sahada falan, batalla,ergiç falan moralsiz gibi, insua zaten ocak dışı, ama ergiç -ki hem siyasi görüş hem de hayata bakış, türçe öğrenmesi falan en sevdiğim topçumuzdur- bugün çok moralsiz gibiydi, öyle oynadı. ama toplarız. tek olay geçen seneki gibi deplasman galibiyeti lazım yarıştaki takımlara karşı.

juhasz(ömer) tabi yanına ibrahim ile oynayacak. juhasz stoper ya da ömer, ibrahim ya da hızlı forvet de koruma rolüyle arkaya kaçanları toplayacak. ben de ilk sene stoper-savunma yapmıştım ikisini de. önde savunma ile oynayınca sorun oluyodu. birine koruma, birine savunma yaptım,hoş oldu.

ya inşallah yine gerekli cevapları sahada vericez serkan kırıntılıyı hatırla geçen sene bursankaragücü maçında nasıl goller yemişti kardeşlerimiz ıslıklamıştı bu sene fenerbahçede nasıl oluyorsa bu oyunlar hep dönücek ama sonucunda herşey olcağına varıcak bende ergic hayranıyım ama futboluyla değil görüşleri sebebiyle gazetede yazıor mutlaka oku yazılarını o kadar evreni ufku genişki

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri