Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Adana'da biten Azerbaycanda Başlayan Serüven

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Default Adana'da biten Azerbaycanda Başlayan Serüven

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92183

Okudum kabul ettim

KULÜP TARİHÇESİ
    Adanaspor, Adana ilinin markası olan spor kulübüdür.

Kuruluş yılı 1954 olan Adanaspor' un ilk kurucu üyeleri, Mehmet Sanlitürk,Mustafa Bekbas,Erol Erk, Ali Gedikbas ve Dr.Muzaffer Eraslan'dir.

Kuruldugu sene, futbol bransinda 2. kümede yer alan Adanaspor' un ilk forma renkleri sari-lacivert olup ayni yil 1. kümeye terfi etme basarisi göstermistir.

1966 yilinda, profesyonel kulüp olma amacina yönelik olarak Akinspor ve Torosspor kulüpleri kendilerini feshederek Adanaspor ile birlestiler.Sari-Lacivert olan renkleri Turuncu - Beyaz olarak tescil edildi.

Profesyonel Adanaspor'un kuruculari arasinda, Mehmet Eroglu, Mustafa Bekbas, Ali Gedikbas, Ahmet Kavrakoglu, Musa Çaldag, Nevzat Agaoglu, Cumali Aslankeser, Selim Zeper ve Ismail Kaplakaslan yer aldilar.

1966-1967 futbol sezonunda 2. Türkiye Ligi' nde yer alan Adanaspor, 1970-1971 sezonu sonunda Türkiye 1. Ligi' ne terfi etme basarisi göstermiştir.

Ayni yıl Gençlik ve Spor Bakanlıgı Kupasını da kazanan Adanaspor, 1972-1973 sezonu Gençler Ligi grup sampiyonlugunun da sahibidir. 1971 - 1984 yılları arasında, 13 yıl Türkiye 1. Ligi' nde mücadele eden Adanaspor, 3 kez UEFA, 1 kez de Balkan Kupasina katilma basarısı göstermiştir.

En büyük başarıları 1980-81 sezonundaki ikincilik ve 1975-76 sezonundaki üçüncülüktür.

1983-1984 futbol sezonunda 2. Türkiye Ligi'ne düsen Adanaspor, 1987-1988 futbol sezonunda yeniden şampiyon olarak Türkiye Birinci Ligi'ne yükselme başarısı göstermiştir.

Ekonomik sıkıntılarin yoğun olduğu bu dönemde, sürekli yenilenen kongreler, istikrarsiz yönetimler, futbol takımına yansıyınca 1990-1991 sezonu sonunda Adanaspor tekrar 2. Türkiye Ligi'ne düşmüştür.

1996 yılında, Genel Kurul Kararı ile şirketleşme yolunda ilk adımı atarak Adanaspor Spor Faaliyetleri A.Ş. adını almıştır. 1997 - 1998 futbol sezonu sonunda Adanaspor A.Ş. Futbol takımı yeniden Türkiye 1. Ligi'ne yükselme başarısı göstermiştir. Ancak 2000-2001 sezonunda yeniden 2. lige düştü. 1. lig hasreti sadece 1 sene sürdü ve 2001-2002 sezonunda 2. Lig A Kategorisinde 3. olarak Süper Lige dönmüştür.

Ekonomik zorluklar yüzünden önce 2003-2004 sezonunda 2. lig A kategorisine, ertesi sezon 2. lig B kategorisine düşmüştür. Aynı sebepler yüzünden maçlara çıkamayan Adanaspor, Türkiye 3. Futbol Ligine düşmüştür. Kulüp tasfiye sebebiyle kapanma noktasına gelmiştir.

Adanalıların büyük mücadeleleriyle, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 9 Haziran 2006 tarihli toplantısı sonucu Adanaspor adı tekrar özgür kalarak, 2006-2007 sezonunda halen kulüp başkanlığı görevini yürüten Bayram Akgül'ün önderliğinde Türk futboluna Bank Asya 1.Lig'inden hizmet vermeye devam etmektedir.

Finans olarak pek iyi durumda değiliz transfer olarak maliyeti çok düşük nokta atışları yapmak amacım
    Last edited by asrayl : 03.Mart.2011 at 13:43 Reason: Site linkini sildim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kariyerinde başarılar...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

başarılar dilerim hedeflerinin ötesine ulaşırsın inşallah

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim...

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar dilerim

Adana Turuncu-Yeşildir Her Zaman

Başarılar.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Adana Turuncu-Yeşildir Her Zaman

Başarılar.
    Adana DeMirsporludur!! Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim

Hazırlık dönemi düşündüğümdende güzel geçti namağlup bir grafik yakaladım

Taktik olarak kendi taktiğimle mücadele edeceğim

Hazırlık Maçlarım

Transfer olarak düşük maliyette kaliteli oyuncularla anlaşmak ilk hedefimdi

Bu fikre bağlı kalarak yüksek kalitede oyuncuları kulubume dahil ettim

Transferlerim

Şuanki tek sıkıntım kondisyonlar çok düşüyor ? Bazen ilk yarı bile bitmeden %60 lara indiği oldu bu sıkıntıyı gidermem için önerisi olan arkadaşlar varsa sevinirim

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Sezon başında genelde kondisyonlar çabuk düşer Fitness coach'u alıp iyi antrenman programı ve hazırlık maçlarıyla düzeltebilirsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

başarılar.Adana Turuncudur.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ligte güzel gidiyor herşey kupadan elenmek kötü oldu ama

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Evet arkadaşlar hızlı bir kariyer oldu dun gecemı ve bugunumu oyuna verdim

Ligte inişli cıkışlı bir grafik yakaladık

Farklı galip gelip sonraki maçlarda dokuldugumuzde oldu

Ama en sonunda hedefimize ulaştık Süper Lige çıktık

Şimdi oyuncularım tatil bende bi kahve molası vereyim sonrasında Süper Lig İçin Çalışmaya Devam Edelim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun bütün maçların sslerini koysaydın keşke
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

netbookta oynadıgım ıcın ss almak zor oluyor ekran ufak
    ama süphelendiginiz bişi varsa koyarım okadar macı tek tek eklemek zor olcak ama

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Anladım Bir önerim olacak oyunu kapatacağın zaman oynadığın maçların sslerini kaydet daha kolay olur Şüphelenmek değil maçlarda nasıl oynamışsın onu öğrenmek için maçları koymanı tavsiye ettim neyse artık 2.sezon koyarsın maç sslerini

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Adanaspor yönetimiyle transfer bütçesi konusunda anlaşamayan Serkan BİLMİŞ kulüpten istifa etti

Yakın kaynaklardan edinen bilgiye göre Süper Lige Çıkan Adanasporda teknik direktör Serkan BİLMİŞ yönetimin sunduğu yıllık 0 £ transfer bütçesi 4 milyon £ maaş bütçesini kabul etmemiş yönetimle tartışmıştır.Adanaspor yönetimide buna karşılık ya kabul et yada git tabirinde sözler sarfetmiştir.Böyle bir tepki beklemeyen teknik direktör daha fazla klüpte görev alamayacağını belirterek istifasını sunmuştur.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Adanaspor ile yollarını ayıran teknikdirektör Serkan BİLMİŞ.Azerbaycandan yakın dostu Hafız Mamadov tarafından özel ucakla Azerbaycana davet edildi

Başkan Hafız yaptığı basın toplantısında

-Serkan mənim köhnə dostum. onun məlumatı ilə klubumuzun avrupada eşitdirmək üçün əlimizdən gələn dəstəyi vereceğiz.eminim ki Klubumuz çox şey katacaktır.beni qırmayıb qəbul etdiyi üçün təşəkkür edirəm

(benim eski dostum . onun bilgisi ile klubümüzü avrupada duyurmak için elimizden gelen desteği vereceğiz.eminim ki klubümüze çok şey katacaktır.beni kırmayıp kabul ettiği için teşekkür ederim)

açıklamalarında
    bulundu

Ülke: Azerbaycan
    Kuruluş Yılı 1997
    Ezeli Rakip: Neftçi,İnter Baku. Xazar

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Avrupa kupası ilk maçımızda deplasmanda ortada gecen bir maçı kaybettik ilk maç zor maç olması taktiğin oturmaması bahane sayılabilir

ilk hazırlık macımızda istedigim taktiği sahaya yansıtabildim güzel bir oyunla kazandık

Avrupa kupası 2. maçımızda bahtsız bedeviye döndük resmen oyun bizim lehimizdeyken hakemin kirli oyunlarıyla ne hale geldik

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

buda son 3 hazırlık macım

umarım hazırlık maclarındaki kadar güzel bir oyun sergileriz ligtede

taktiğimi cok guzel uyguladı takım cuk diye oturdu diyebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ligteki ilk macımızı zorda olsa kazandık

Azerbaycan kupası ilk macımızıda kazanmasını bildik takıma bi kaç takviye şart oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bakü derbisinde gülen taraf biz olduk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adanasporu bırakıp baküye gitmen iyi olmuş diyebilirim Pek iddaalı olamasanda avrupada, ligde başarılı olursa türkiye gibi ülkelerin orta düzeyli takımları tarafından dikkat çekebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Avrupada hedefim büyüktü ilk maçı 1-0 kaybetmeme rağmen ikinci maçta istediğim gibi oynuyordu takım . oyunu rakip sahaya tam yıkmış 2.golü ararken defansta gördüğüm 2 kırmızı kart maçın katili oldu.üstüne birde kadromda hiç yedek olmaması (bunu bende anlamış değilim 11 oyuncu kaydedilmiş avrupa için ) defansa forvet adamlarını koymam bile gol yememe engel olmadı ..

Kendi takımımdan size 3 isim önerebilirim

1-Jaba ST olarak kullanıyorum ,adam geçmede cok başarılı özellikle orta sahadan ceza sahasına bir gidişi var inanamazsınız

2-Epalle AMR olarak kullanıyorum ,sag kanatı teslim edin oturup izleyin etkili ortalar etkili şutlar fena bi oyuncu

3-Cavadov AML olarak kullanıyorum Epalle gibi sol kanatın katili oluyor uzaktan cok etkili şutlar çekebiliyor

4- Juninho AMC olarak kullanıyorum.Bildiğimiz juninho değil genç ve dinamik bi oyuncu 2 sene sonra yıldız olarak iyi para kazandırabilir.tam bir oyun kurucu genc yasına ragmen oyun kurma gorevini üstlendi başarıyla yerine getirebiliyor

Bu oyuncular türkiye liginde başarılı olabilir tavsiye ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Galibiyet serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz

Başarılar Azerbaycan Liginde Bakünün kadrosu zaten kaliteli ve zevkli lige göre. Zevkli bir kariyer olucak.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Felipejuve View Post
    Başarılar Azerbaycan Liginde Bakünün kadrosu zaten kaliteli ve zevkli lige göre. Zevkli bir kariyer olucak.

teşekkür ederim zevkli bir lig gerçekten işin güzel yanı üzerinde cok calıstıgım taktik bi takıma bukadar uyar )

Güzel bir galibiyet daha aldık zorda olsa )

PUAN DURUMUNA GÖZ ATALIM BİDE

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

tutabilene aşkolsun Forza Bakü =)))

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri