işte delirten resim asabi ve stresli olanlar bu resmi bir türlü durduramıyor .bu resim amerikadaki bir ceza evine konulmuş ve cinayet suçundan yargılannan tek bir mahkum bile bu resmi durduramamış ve bazıları ise delirmişşş.......
![]()
işte delirten resim asabi ve stresli olanlar bu resmi bir türlü durduramıyor .bu resim amerikadaki bir ceza evine konulmuş ve cinayet suçundan yargılannan tek bir mahkum bile bu resmi durduramamış ve bazıları ise delirmişşş.......
![]()
durdurulmazki çünkü gifBence ondandır herhalde
Bi noktaya odaklandım ve durdu![]()
boş bakınca duruyor![]()
bu ne böle ya durduramadım bi türlü bende stresliyim galiba![]()
belli bir noktaya bakınca duruyor...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
belli bir noktaya bakınca duruyor arkadaşlarında dediği gibi... ama ordan aşağıya doğru baktın diyelim hareket ediyor![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
belli bir noktaya boş boş bak duruyor![]()
iyi durduguna göre asabi degilim...![]()
Sallama çok resmi, duruyor..![]()
arkadaşlara katılıyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bellı bır noktaya abandınmı duruyo![]()
kolay duruyo
evet demekki katiller bir noktaya sabit bakamıyor![]()
durdurmakta pek bir zorluk çekmedim. arkadaşalrın dediği gibi bir noktaya sabitlenince ( tabiri caizse öküzün trene baktığı gibi ) bakınca duruyor
![]()
![]()
resimin ortasına bön bön bakıyorsun duruyor gözlerini resimin üzerinde gezdirirsin hareket ediyor
gif deil bu sadece göz yanılması...
Durdurulamaz.gif değil.
vay be..adamda ne söz varmış..bi sözüyle sizi dakikalarca baktırdı bu şeye..![]()
aslında asabi insanlarda pek sabır olmadığı için tek noktaya odaklanamıyolar sabırla o noktayı takip edemiyolar onun için sürekli istemeselerde göz bebekleri hareket ediyor ve resim durmuyor...ama ben durdurdum![]()
bir noktaya sabit olarak baktığn zaman duruyor ama bu dosya gif dosyası nerden anladığıma gelince resmi kaydet dediğim zaman gif seçeneği otomatik olarak çıkıyor![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.