ben şahsen görmedim.one öyle ya
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Ali Sami Yen'in tribünlerinden daha büyük :P
İlk resimdeki kamyon mu?
görmüştüm bunu hakkaten süper bişey
nerde gördün acabaOriginally Posted by hezzo
hahaha ne komiksin ayrica sen galiba alisamiyenee gitmedin git bakalim orada bu lafi kullan sag cikabiliyormusunOriginally Posted by alieren7
![]()
hakikaten bayaaa büyük bunun içinde cift kale mac yapılır...
alisamiyenee gitmedim dogru ama gitmem deOriginally Posted by crazy_aslan
sadece şaka yapmıştım sakin ol
walla süper bişi kim bilir kaç ayda bitirdiler
böyle saka olmaz arkadas ne senin nede baskasinin galatasarayi kücük düsürücü sakalarini saka olarak degilde klübü kücük düsürücü hakaret olarak algiliyorum ve bunlara cok kiziyorum bir daha olmasin arkadasOriginally Posted by alieren7
eheheh ne komik duruyor adamlar, koskoca kamyonun yanında...
Dehşete düştüm.
bence bunda hile vardır ilk resimde sadece ön kısmını yapmışlardır hatta belkide kartondan yapmışlardır 2. resimde bilgisayardan büyütüle bilir![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yere nasıl batmıyor bu acaba
abi bence onu uzaylılar insanlara armağan etti
abi sen anlayamamışsın o zaman bu forumdaki kardeşligi. bak hiç kimse bişi dememiş çünkü biliyolar sonunda da dil işareti yaptım şaka oldugu daha da belli olsun diye ama ille art niyet arıyosun. koskoca galatasaray benim bi şakamla küçük düşcekse vay haline o zaman. neyse kapatalım artık konuyu, abi o lastiklerin yenisini nasıl bulcaklar?Originally Posted by crazy_aslan
ben böle bısey görmedım bunu kullanmak için daha farklı bır ehlıyet mı ıstıyolar