Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Türk Futbolunun Eksiği: Profesyonellik [11.3]

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Default Türk Futbolunun Eksiği: Profesyonellik [11.3]

11.3'ün gelmesiyle beraber, beni de bir heyecan sardı. Uzun yıllardır takımlarımızın Avrupa'da başarısız kalmasının sebeplerine kafa yordum bugün. Profesyonel olmayan yöneticiler, oyuncular ve taraftarlardı aklıma gelen sebepler. Oyunda olsa dahi, pozisyon bilgisi yüksek, altyapı eğitimi sağlam, profesyonel oyuncularla kuracağım kadromu. Belki de hiç kimsenin ölçüt almadığı kriterleri kullanarak kuracağım kadromu, sistemimi.

Alacağım oyuncuların, kendi dillerinin dışında en az bir dile basit seviyede İngilizce zorunlu olmak üzere hakim olmaları, Türk oyuncuların daha çok gurbetçi olmasına dikkat edeceğim. Yabancı oyuncuları daha çok Avrupa'dan alacağım yine. Afrika ve Güney Amerika'nın mental açıdan eksik oyuncularını pek düşünmeyeceğim kadromda.

Kendime rol modeli olarak Jupp Derwall'i alıyorum. Türk futbolunda devrim yapmak istiyorum. Amaçlarım, şampiyonluktan öte. Liginde kafadan ilk 2'ye oynayan bir takım yaratıp, Avrupa'da istikrarlı sonuçlar almak istiyorum. Öyle şaşalı başarılarda değil gözüm.

Bu fikrimi gerçekleştireceğim takımı ise düşünmeden buldum. Kalbimi verdiğim, şu an başarı açısından yerlerde sürünen Galatasaray.

Devrime tanıklık için hazırsanız, hoşgeldiniz !

Galatasaray Devrimin Eşiğinde !
    2010/2011 sezonunun başında 2 teknik direktör değiştiren, farklı farklı transferler yapan ve büyük bir batağa saplanan Galatasaray, umduğunu bulmak adına tecrübesiz Karadaş'a güvenecek! Kendisine mikrofon uzatılan tecrübesiz teknik adam: "Galatasaray benim ilk tecrübem olacak. Daha önce Louis van Gaal'in teknik ekibinde yer aldım. Bazı teknik direktörlük kurslarından birincilikle mezun oldum. Yaşım 32, futbol tecrübem ise amatör kümeyle sınırlı kaldı."

Oyuncularda ve teknik kadroda radikal değişiklikler düşündüğünü söyleyen Karadaş, Florya'da değişim rüzgarı uyandırdı.

AA - Anadolu Ajansı

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163 - Okudum, kabul ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İlginç bir misyon Atıl. Bu da kariyeri daha takip edilesi kılıyor ve tabi bununla birlikte Galatasaraylıyız takip etmek durumundayız.

Başarılar, bekliyoruz ssleri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar Atıl,zevkli bir kariyer olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray'da Gideceklerin Listesi
    Florya'da ayrılık rüzgarı var. 10 oyuncu ile yollar ayrılacak. Ayrılması muhtemel oyuncuların listesini okuyucularımız için ele geçirdik.

Gökhan Zan
    : Aldığı yüksek maaş, sakatlık problemleri, pozisyon bilgisinin zayıflığından dolayı yollar ayrılacak.

Zvjezdan Misimovic : Artık antika olmuş 10 numara kavramının tarihe gömülmesinin ardından Karadaş, Misimovic'i gözden çıkardı.

Robinson Zapata : Gerek yaşı, gerekse uzun yıllardır kendini kanıtlayamamasından dolayı kendisi ile yollar ayrılacak.

Aydın Yılmaz : Yıllardır beklentilerin altında kalan Aydın, artık gözden çıkarıldı.

Hakan Balta : Mental eksiklikleri, dalgalı formu ve taraftardan topladığı antipati sonunu hazırlıyor.

Ufuk Ceylan : Geleceğe dair bir ışık görülemeyen genç file bekçisi, Galatasaray için gereksiz gözüküyor.

Emmanuel Culio : Mevkiisindeki oyuncu, takımdaki yabancı bolluğundan dolayı yollar ayrılacak kendisiyle.

Ayhan Akman : Yaşından kaynaklanan yetersizliğinden dolayı kendisine teşekkür edilecek ve yollanacak.

Mustafa Sarp : Kendisi ilk antremanda Karadaş'ı şoka uğrattı. "Daha gelen pası bile kontrol edemiyor. Etmeyi geçtim, atamıyor da. Amatör küme takımlarıyla anlaşacağız." diyen Karadaş Sarp'ın takımda barınamayacağını herkese ilan etti.

Milan Baros : Bu zor kararı yardımcılarıyla veren Karadaş, "Her devrim kanlı olur." diyerek savundu kendisini. Sakatlık problemleri dayanak gösterilen Baros, takımdan en kısa süre içinde ayrılacak.

Gelecek Listesi

Kaleci : 1 Adet
    Defans : 2 Adet
    Orta Saha : 2 ya da 3 Adet
    Forvet : 1 Adet

aynı zamanda alt yapıdan da oyuncular çıkaracağını söyleyen Karadaş, transfer politikalarını sadece bize anlattı.

AA - Anadolu Ajansı

--

Yorumlar için teşekkürler. Yazı kısımlarını geçelim, yakın zamanda ss de gelecek.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben Galatasaray ile kariyer yaparken çok zorlanıyorum işte bu yüzden. Mesela oyun için çok gerekli olsa bile mümkün değil Baros'la Culio'yu gönderemem.

Başlığa çok uygun bir kariyer olacak gibi attığın adımlar bunu gösteriyor.

Hadi bakalım bekliyoruz ssleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Culio ve Baros'u satma bence. İkiside gayet iyi oyuncu ve Baros her maç en az 2-3 tane gol atıyor yani. Oyun bu sonuçta fazla gaza gelme devrim falan yapacağım diye .

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar hocam.

sakary Ali Misafir

Başarılar Atıl..Farklı tarzda bir kariyer olacak.Kadroyu baştan kurmak güzel olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ben Galatasaray ile kariyer yaparken çok zorlanıyorum işte bu yüzden. Mesela oyun için çok gerekli olsa bile mümkün değil Baros'la Culio'yu gönderemem.

Başlığa çok uygun bir kariyer olacak gibi attığın adımlar bunu gösteriyor.

Hadi bakalım bekliyoruz ssleri.
    Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Culio ve Baros'u satma bence. İkiside gayet iyi oyuncu ve Baros her maç en az 2-3 tane gol atıyor yani. Oyun bu sonuçta fazla gaza gelme devrim falan yapacağım diye .
    Baros'u yanlışlıkla acayip ucuza sattım. Sonradan fark ettim hatamı ama geçti malesef.

Ancak kararlıyım, değişim kökten olacak.

İşte Müstakbel Aslanlar !
    Karadaş, yine planlarını bizle paylaştı ! Transfer listesindeki isimleri bize verdi. Genelde ismi duyulmamış ancak mental ve teknik açıdan yeteri kadar yetenekli isimler alınıyor.

Kale
    Kenneth Vermeer
    Ajax'ta 2.kalecilik görevini yürüten Vermeer, birebirlerdeki başarısıyla dikkat çekiyor. 24 yaşındaki kaleci, gelişimini sürdürebilir.

Vincent Enyeama
    Afrika menşeili bir oyuncu olsa da, tam 5 yıldır Avrupa'da top oynuyor. Dünya Kupası'ndaki etkileyici performansı ve düşük bonservisi kendisini 1 adım öne çıkarıyor.

Defans
    Ömer Toprak
    Almanya doğumlu genç oyuncu devlerle beraber Galatasaray'ın da izlemesinde. Kendisinin alım ihtimali malesef çok küçük.

Matt Mills
    Liderlik özelliği, fiziksel özelliklerinin sağlamlığı kendisini adaylardan biri haline getiriyor.

Anton Ferdinand
    İngiltere futbolunun çok şey beklediği, ama şu ana kadar beklenenlerin altında kalan bir oyuncu Ferdinand.

Orta Saha
    Viktor Elm
    Hava hakimiyetiyle dikkat çeken İsveçli oyuncu, alternatiflerin en sonuncusu.

Yasin Pehlivan
    Genç gurbetçi, orta saha adaylarının en güçlülerinden. Gelecek vaad etmesi ve şimdiden yeterli bir orta saha oyuncusu olması Karadaş'ı ona yönlendiren sebepler.

Martin Vingaard
    Orta sahada azalan oyuncu sayısından dolayı, rotasyon adına izlenen isimlerden.

Forvet
    Mevlüt Erdinç
    Fransa'da gösterdiği ekstra performansıyla dikkat çeken Mevlüt, Türkiye futbolunun geleceği olarak da gösteriliyor. Karadaş, bu oyuncuyu almak için her şeyi yapacağını gösterdi.

Bunların dışında ismi verilmeyen 1-2 oyuncuyla daha görüşmeler sürüyor.

AA - Anadolu Ajansı

--

Az sonra giden-gelen tablosu, UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme maçlarımız. ss'ler geliyor yani.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Enyeama al sen boşver Vermeer'i...Ortak kariyerde onun sayesinde bütün kulvarlarda tutunuyorduk defansa da Boyata kirala derim tam aradığımız bir isim...Orta saha ya gelirsek Yasin senin adamın bilirsin sen onu...Forvete'de Mevlüt çok iyi olur ancak ilk sene gelmesi zor gibi...

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Hocam bu kötü günlerimizde keşke sen başımızda olsan gerçektede.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Haha bak Atıl sen daha kariyere başlamadan seni gerçekten takımın başında görmek isteyen olmuş. Sen bırak kariyeri falan, devrimi çoktan yaptın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hocam şimdi devrim yapacağım diye kaleye Vermeer'i falan alırsan gözükme gözüme

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Martin Amedick

Almanyalı stoper oyuncusu, hava hakimiyeti ile dikkat çekiyor. Pozisyon bilgiisinin iyi olduğu görülen oyuncunun kulübümüze hayırlı olması dileğiyle.

Maaş : Yılda 1,7 milyon €
    Bonservis : 48 ay taksitli 7 milyon €

Atila Turan

Hem Fransız, hem de Türk futbolunda sol bekin gelecekteki sahibi olarak görülen genç oyuncu, kulübümüz için ter dökecek.

Maaş : Yılda 700 bin €
    Bonservis : 48 ay taksitli 3,5 milyon €

Vincent Enyeama

Performans/Ücret oranının en yüksek olacağı oyuncudur. İddialıyım.

Maaş : 1,4 milyon €
    Bonservis : 300 bin €

Anton Ferdinand

Rotasyon açısından iyi oldu.

Maaş : 1,5 milyon € (%50'sini ödeyeceğiz.)
    Kiralama Bedeli : 800 bin €

Mevlüt Erdinç

Türk futbolunun geleceği. İleride Avrupa'nın en seçkin forvetlerinden olacağına inanıyorum.

Maaş : 2,6 milyon €
    Bonservis : 48 ay taksitli 16 milyon €

Yasin Pehlivan

Gurbetçi oyuncunun, gelecekte daha iyi olacağını düşünüyorum. Yeni Mehmet Topalımız.

Gidenler

Malesef Baros'u ederinden aşağıya yolladık. Kendi hatam, pardon.

Kendine kulüp bulamayan Mustafa Sarp ve Ayhan Akman A2 takımla devam edecek artık.

@Fearless Coward : Enyeama ilk seçenekti zaten.
    @Addolorato : Merak etme.
    @Homer J.S : Hehe.
    @managerking66 : Sağolun hocam, teveccühünüz.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

İyi transferler hocam Mevlüt krallığa oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Transferler iyi, bekliyoruz bakalım ligi de.

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post

Galatasaray Devrimin Eşiğinde !

Formadaki Çağırışım Beni Derinlere Götürdü Yahu

http://www.dailymotion.com/video/x1ir9q_enya-only-time_music

Çok Etkisi Var Bu Only Time Parçasının. Sende Bu Yolda Gidiyorsun Heralde

Başarılar Davanda

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Başarılar. Kaleye Sinan Bolat iyi gider. Hem ucuz hem de türk statüsünde oynuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok ilginç bir misyon belirlemişsin, transferlerin güzel, başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 1.Maç

Daha tam olarak ekip olamadık. Oyuncuların uyumla oynamaya başlaması 5 maç kadar sürebilir. Kalite farkıyla aldık maçı.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2.Maç

Mevlüt farkını hissettirdi. Yavaş yavaş alışıyor ekip birbirine.

Lig başlamak üzere! Gözler 'devrim'in üzerinde!

@Homer J.S : Bakacağız Çağdaş. Ligde her maçı kazanmaya çıkacağız.
    @BaGa TaRKaN : Hocam iyi düşünmüşsün. Serbest çağrışım..
    @Felipejuve : Sinan iyi bir kaleci ancak transferlerimi tamamladım ve yedek olacak birisi de değil kendisi.
    @ozaniel : Evet, misyonum ilginç. Türk futbolunun en eksik noktasını ele aldım.

Lig Fikstürü
    İstanbul B.B [E]
    Trabzonspor [D]
    Karabükspor [E]
    Manisaspor [D]
    Gaziantepspor [E]

Zorlu bir ilk 5 hafta.
    Last edited by Sirius Black : 13.Mart.2011 at 19:33

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İlk 5 haftadan 13 puan bekliyorum en azından Atıl.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

STSL 1.Hafta

UEFA Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu 1. Maçı

Pozisyona girme sıkıntısındayız. Kewell'ın uzaktan 2 füzesiyle 2 maç aldık. Savunma anlamında iyiyiz, pozisyon vermiyoruz. Stancu'yu Deep Lying Forward yapıp, Yekta Kurtuluş'u ilk 11'e monte edeceğim. Lucas Neill, ball playing defender olmakla beraber, Arda ve Kewell'ın through balls seçeneklerini often yaptım.

Mevlüt'e çalışacağız yani. Umarım goller bulur.

Trabzonspor maçı öncesi ilk 11
    --------------------Enyeama-------------------
    -Sabri-------Amedick----Neill--Atila Turan-
    -----------Yekta K.---------Cana-------------
    Kewell-------------------------------------Arda
    ----------Stancu-----------Mevlüt------------

sakary Ali Misafir

Mevlüt transferi çok iyi olmuş.Yukarıda arkadaşın dediği gibi krallığa oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başarılar güzel olacak gibi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maçlar çok iyi Atıl.Az gol atıyoruz hiç yemiyoruz Enyeama faktörü olsa gerek...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Harika bir misyon oturtmak çok zor olmayacak sanırım
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

STSL 2.Hafta

Güzel maç oldu. 1-0 geriye düştük ancak 3-1'i yakaladık. Pavel Brozek'in 85'ten sonra attığı 2 gol bizi 1 puana razı etti. Üzüldüm.

Hala bir taktik oturtabilmiş değiliz. Şimdilik 4-2-3-1'e döndüm. Stancu'yu AMC'de değerlendireceğim.(Fakat şimdilik sakat. )

UEFA Avrupa Ligi 4.Ön Eleme Turu 2.Maç

Güçsüz ve basit takımlar geleceğine nispeten ciddi bir rakip gelmişti bize; FC Utrecht. Toplamda 4-1'lik skorla eledik.

@sakary Ali : Evet, şu ana kadarki performansı gayet yeterli.
    @vego : Hadi bakalım, umarım.
    @Fearless Coward : Gittiğim sistem değişikliğinin üzerine farklı bir karaktere büründük. Böyle devam etmeyi düşünüyorum.
    @Börk : Sağol Berkçim, belki de zor olur, kim bilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Amedick'in özelliklerinin büyük kısmı çok iyi ancak pace ve accelaration özelliklerinin düşük olması özellikle hızlı forvetler karşısında çok sıkıntıya sokar.Diğer transferler gayet iyiHa bir de agility eklemek lazım 9 olması her türlü defansif sıkıntıyı beraberinde getirir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Brozek harbi müthiş yahu boş buldumu affetmiyor.Trabzonspor'dan 5 dakikada 2 gol yememiz kötü olmuş.Utretcht'i de elememiz gayet iyi UEFA'da umarım güzel bir kura çekeriz.İzin falan veriyorsan oyunculara verme cezalarını çeksinler. Askeri eğitim falan da yaptır sen bunlara.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri