İlk olarak merhaba diyeyim. Öss sınavı boyunca netten ve bilgisayardan uzak durmaya çalışıyordum kismen başarılı oldum yeri geldi bunu başaramadım. Benim için önemli olan ilk sınavdı ve onuda iyi kötü atlattık. Diğer sınavada hazırlanıyorum ama bir meslek lisesi çıkışlı biri olarak çokda ehemniyeti yok benim için. Sürekli can sıkıntısıyla uğraşmaktan başka devamlı bir işim yok dolayısıyla böyle bir işe kalkıştım. Başarılı olacağımı düşünmüyorum (: sadece eğlenmek amaçlı ve elimden geldiğince insanları eğlendirmek amacıyla girdik bi yola bakalım hadi hayırlısı.
CM'de bayağı iyiydim ama FM serilerinden hep geri kalmışımdır aşırı bi taktik ve antraman ayarından anlamam. Oyundan çok iyi anladığımıda iddaa etmiyorum maksat muhabbet öyle arada takılıyorum oyuna ordan burdan aldığım taktiklerle bişeyler yapıyoruz umarım elimize yüzümüze bulaştırmadan altından kalkarız bu işin. Şimdi ufak ufak takım ve şehir hakkıda bilgiler verelim.
Takım Bilgileri
Takım Kadrosu
Rizespor Tarihçesi
Atatürk’ün yurdu kurtarmak için Samsun’a ayak bastığı anlamlı günün 34. yıldönümünde, 19 Mayıs 1953’de temeli atılan Rizespor, uzun yıllar Rize futbolunun sancaktarlığını yürüttü. Manifaturacı Yakup Temizel 1, Manifatutacı Atıf Taviloğlu 2, Manifaturacı İsmet Bilsel 3, Defterdar Yaşar Dömlekçioğlu 4, Muharrem Kürkçü 5’nolu kurucu olarak Rizespor tarihinde yer alırlarken Kulübün öncelikli gayesi, Rize’de gençliğin beden ve kültürel yeteneklerini artırmak ve bu sahada sunulacak öğretilerle gelişimlerine katkıda bulunmak olarak belirleniyordu.
1968 Yılında Tüzük Tadilatıyla Profesyonelliğe geçerek, Mavi – Yeşil Renkler altında Profesyonel Liglerdeki ilk mücadelesini Türkiye 3. Ligi’nden itibaren yapmaya başlamış, bu süre zarfında da bir daha Amatör Liglere düşmeden, 1978 - 1979 Futbol Sezonu’nda 2. ligdeki Şampiyonluğuyla, Türkiye 1. Liginde ilk defa oynama hakkını kazanmıştır.
09 Şubat 1991 yılında yapılan Olağanüstü Genel Kurul’la, Karadeniz Bölgesinin en büyük kamu kuruluşu olan Çaykur’la birleşerek, “ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ” adıyla o tarihten itibaren de Profesyonel Liglerdeki mücadelesini sürdürmektedir
Şimdilik bu ufak bi giriş olsun ilerleyen zamanlarda hedeflerimizi ve izleceğimiz yolun haritasını birlikte çizeceğiz. Hadi hayırlı olsun
Okudum ve kabul ediyoru
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163