Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 235 sonuç

Konu: Haydi Haydi Çaykur Rize, Avrupayı getir dize [Ç.Rizespor A.Ş. - Sezon:4 K:1 -]

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Default Haydi Haydi Çaykur Rize, Avrupayı getir dize [Ç.Rizespor A.Ş. - Sezon:4 K:1 -]

İlk olarak merhaba diyeyim. Öss sınavı boyunca netten ve bilgisayardan uzak durmaya çalışıyordum kismen başarılı oldum yeri geldi bunu başaramadım. Benim için önemli olan ilk sınavdı ve onuda iyi kötü atlattık. Diğer sınavada hazırlanıyorum ama bir meslek lisesi çıkışlı biri olarak çokda ehemniyeti yok benim için. Sürekli can sıkıntısıyla uğraşmaktan başka devamlı bir işim yok dolayısıyla böyle bir işe kalkıştım. Başarılı olacağımı düşünmüyorum (: sadece eğlenmek amaçlı ve elimden geldiğince insanları eğlendirmek amacıyla girdik bi yola bakalım hadi hayırlısı.

CM'de bayağı iyiydim ama FM serilerinden hep geri kalmışımdır aşırı bi taktik ve antraman ayarından anlamam. Oyundan çok iyi anladığımıda iddaa etmiyorum maksat muhabbet öyle arada takılıyorum oyuna ordan burdan aldığım taktiklerle bişeyler yapıyoruz umarım elimize yüzümüze bulaştırmadan altından kalkarız bu işin. Şimdi ufak ufak takım ve şehir hakkıda bilgiler verelim.

Takım Bilgileri

Takım Kadrosu

Rizespor Tarihçesi

Atatürk’ün yurdu kurtarmak için Samsun’a ayak bastığı anlamlı günün 34. yıldönümünde, 19 Mayıs 1953’de temeli atılan Rizespor, uzun yıllar Rize futbolunun sancaktarlığını yürüttü. Manifaturacı Yakup Temizel 1, Manifatutacı Atıf Taviloğlu 2, Manifaturacı İsmet Bilsel 3, Defterdar Yaşar Dömlekçioğlu 4, Muharrem Kürkçü 5’nolu kurucu olarak Rizespor tarihinde yer alırlarken Kulübün öncelikli gayesi, Rize’de gençliğin beden ve kültürel yeteneklerini artırmak ve bu sahada sunulacak öğretilerle gelişimlerine katkıda bulunmak olarak belirleniyordu.

1968 Yılında Tüzük Tadilatıyla Profesyonelliğe geçerek, Mavi – Yeşil Renkler altında Profesyonel Liglerdeki ilk mücadelesini Türkiye 3. Ligi’nden itibaren yapmaya başlamış, bu süre zarfında da bir daha Amatör Liglere düşmeden, 1978 - 1979 Futbol Sezonu’nda 2. ligdeki Şampiyonluğuyla, Türkiye 1. Liginde ilk defa oynama hakkını kazanmıştır.
    09 Şubat 1991 yılında yapılan Olağanüstü Genel Kurul’la, Karadeniz Bölgesinin en büyük kamu kuruluşu olan Çaykur’la birleşerek, “ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ” adıyla o tarihten itibaren de Profesyonel Liglerdeki mücadelesini sürdürmektedir

Şimdilik bu ufak bi giriş olsun ilerleyen zamanlarda hedeflerimizi ve izleceğimiz yolun haritasını birlikte çizeceğiz. Hadi hayırlı olsun

Okudum ve kabul ediyoru

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163

Last edited by A.FaruK : 20.Nisan.2011 at 15:46

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Hele Şu Sınavlarıda Bitirde Ondan Sonra Oynasaydın Canım Ya Neyse Stres Açısından Güzel Olur

FM11'e Hoşgeldin Kardeşim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Başarılar Kardeşim , Çıkarsın ilk seneden Süper Lig'e ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hele Şu Sınavlarıda Bitirde Ondan Sonra Oynasaydın Canım Ya Neyse Stres Açısından Güzel Olur

FM11'e Hoşgeldin Kardeşim
    Ya abicim ikinci sınavla pek işim yok benim bölümüm değil ama yinede gircem sınava. Burda biraz kafa dağıtalım işte (: . Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için (:

Şimdi şehirimizi ufak ufak tanıtalım.

Rize ili, Türkiye'nin kuzeydoğusunda yeralan ve Karadeniz'e sahili olan bir il. Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yeralan Rize'nin batısında Trabzon doğusunda Artvin,Güneybatısında Bayburt, güneyinde Erzurum illeri bulunur. Yani harita konumu budur kısa bi dipnot olsun bu.

Türkiye'nin en çok yağış alan ilidir. En önemli ürünü çaydır. Bunları bilmeyen yoktur heralde. Yağmurun ve Çayın başkentidir.

Rizeden bir kaç manzara fotoğrafı

Amacımız şehrin güzelliğini göstermek az çok bilginiz olması açısından bunları ekledim yine ara ara eklerim böyle fotoğrafları.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Başarılar Kardeşim , Çıkarsın ilk seneden Süper Lig'e ..
    Teşekkür ediyorum Turgut Abi (: . Kadromuz oldukça iyi süperlig'e çıkmamak için hiç bir engel yok önümüzde. Bekleyip göreceğiz (:

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Başarılar kardeşim

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Başarılar kardeşim
    Eyvallah kardeşim sağolasın (: .

En kısa zamanda eklicem SSleri.

Başarılar kardeş.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Başarılar ortağum takipçinim

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Şimdi kendimizce bir kaç hedef koyduk bu hedef doğrultusunda ilerleyeceğiz.
    Öncelikli Hedeflerimiz.

- Süperlig'e çıkmak.
    - Süperlig'e çıkmamız halinde orda kalıcı olmak. Asansör takım olmak istemiyoruz.
    - Kulübün bütçesini sağlamlaştırmak.
    - Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak.
    - Türk futbolunda söz sahibi olmak.

İlk 3 hedefimizi 3 yıl içerisinde sağlamlaştırmak istiyoruz ondan sonra artık Ligde iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.

Takımdaki önemli isimlerimiz.

Freddy Adu

Theo Weeks

Mithat Yaşar

Koray Avcı

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Felipejuve View Post
    Başarılar kardeş.
    Eyvallah kardeş (:

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Başarılar ortağum takipçinim
    Teşekkür ediyorum ortağum sağolasın (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar Kardeş.

Oynada gerçek Rizespor'a örnek ol.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Geçen sezon Bank Asyada son hafta tutunabilen Rizespor Ümit Kayıhanla yollarını ayırma kararı aldı. Ondan boşalan koltuğa kulübün sembol isimlerinden olan Ö.Faruk Altay getirildi. Basın toplantısında oldukça mutlu olduğu gözlenen Altay '' Bu işin zorluğunun farkındayım. Taraftarımızla bir bütün olarak emin adımlarla Süperlig'e çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi. Faruk Altay klübüyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Ö.Faruk ALTAY kimdir ?

7 Haziran 1975 doğumlu Rizeli genç teknik adam futbola doğduğu şehirde yani Rizespor Alt yapısında başladı. 18 yaşında A takımla ilk resmi maçınada yine Rizespor formasıyla çıktı. Daha genç yaşta İstanbul kulüplerinin dikkatını çekmeyi başaran Faruk Türkiyenin yeni Rıdvan'ı olarak nitelendiriliyordu. Çok geçmeden yıllarca terleteceği Fenerbahçeye astronomik bi paraya anlaşır. Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu ünvanınıda alır. Fenerbahçeyle birlikte sayısız başarıya imza atan Faruk Altay 27 yaşında bir transfere daha imza atıp Roma kulübüyle anlaşma imzalar ve hep hayalini kurduğu başka bir formayı daha sırtına geçirir. Romayada hatırı sayılır bir miktarda imza atan aynı başarıları buradada gösterir. Memleket hasretinden olacakki yine son durağı Fenerbahçe olur ve Futbol'a burada nokta koyar. Milli takımın tüm yaş grubuplarında sayısız maça çıkan Faruk A Milli Takımımızla 94 kez forma giymiş ve kaptanlığını üstlenmiştir.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    Başarılar Kardeş.

Oynada gerçek Rizespor'a örnek ol.

Teşekkürler kardeşim. Umarım iyi yerlere geleceğiz Rizesporla (:

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

büyük alTay kariyeri nerede .

Takipçiniz reyiz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by vego View Post
    Başarılar dilerim
    EyvAllah toprağum (:

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    büyük alTay kariyeri nerede .

Takipçiniz reyiz .
    Teşekkürler ozzy (: Bu benim için alıştırma turu eğer bu kariyer tutarsa büyük alTay kariyeri yaparız reyiz

Bu arada bi aksilik olmazsa akşama geliyor resimler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Adu'yu unuttum ben (:

Şampiyon olarak çıkarsın Adu gibi bi yıldız varken..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

kardeşim benim başarılar..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Adu'yu unuttum ben (:

Şampiyon olarak çıkarsın Adu gibi bi yıldız varken..
    Reis bu Adu ve Weeks takımı sırtlıyor. Birde Yurchenko var onuda unutmayalım (:

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    kardeşim benim başarılar..
    EyvAllah Serhatım sağolasın kardeşim benim (:

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Fazla Transfer yapmadık mevcut kadromuz yeterli sadece bir iki takviyeyle eksikleri tamamladık

Mevcut taktiğimiz biraz eksiğimizde var tabi. Bu 11.3 yamasında bir çok sakatlığa maruz kaldık

İyi bir hazırlık süreci geçirdik.

Kısa bir değerlendirme yapacak olursak. Transfer döneminde Yurchenko en önemli transferimiz oldu. Orta alana King Gyan'ı alabilseydik çok fayda sağlayabilirdi bize. Yedek kaleci sıkıntımızı kiralık olarak Bayramla tamamladık. Stoper mevkisinde çok sakatlık yaşadığımızdan dolayı Trabzondan Mustafa Yumlu'yu kiraladık. Hazırlık maçlarında takım iyiydi rakiple güçsüz olsada oyunu beğendik. Bakalım önümüzdeki haftalar bize ne getirecek.

Bu arada takımın taktiği ''Terminator Tactic ''yani hazır bir taktik. Antreman programı olarak Emrah Abinin antreman programını kullanıyorum bunlarıda dipnot olarak ekleyelim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar Rizelim Süper Lig'e gidersin umarım

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Başarılar Rizelim Süper Lig'e gidersin umarım
    Sağolasın Sakaryalı (: Bakalım ligi yarıladık şuan. Tünelin ucunda süperlig göründü (:

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Lig'e kötü başladık ama sonra bi 12-13 maçlık seri yakaldık. Bu gazla beraber bayağı gideriz dedik ama ikinci yarıya Ordu ve Altay mağlubiyetleriyle başladık.

Bunlar oynadığımız son oynadığımız maçlar

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Son iki haftada mağlubiyet alsakta iyi bir konumdayız.

Bizim Yurchenko fenalarda hiç affetmiyor yani (:

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Eyvallah kardeşim sağolasın (:

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Tarihin en büyük geri dönüşlerinden birine imza atıp 4-0 dan 4-4'e maçı getiriyoruz ama kötü gidiş devam ediyor. Yinede böyle bir maçtan puan çıkarmak sevindirici

Kötü futbolumuz ve düşüş sürüyor yine 1 puanı zorda olsa alıyoruz.

Kötü futbola dur diyemiyoruz ancak 10 kişi kalan Giresun'a diş geçiriyoruz. 4 hafta sonra 3 puanla tanışıyoruz.

Eski Rize geri dönüş sinyalleri veriyor ve 6 gollü bir galibiyet alıyoruz. Toparlanma süreci başlıyor.

Sezer şapkadan tavşan çıkarıyor ve 4-0 gibi net bir skorla 3 puan almaya devam ediyoruz. Zirvedeki yalnızlık sürüyor (:

Kafa kafaya giden bi maçta yine net bi skorla maçı koparııyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Adu Amc daha faydalı olurdu sanki

Beraberliklerin üstüne galibiyetlerle rahatlamışsın süper lig kapısı açıldı artık önümüzdeki senenin takımını oluştur bence

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri