1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Başarı Türk Teknik Direktör ile Mümkündür! Beşiktaş!!! [11.3]

Default Başarı Türk Teknik Direktör ile Mümkündür! Beşiktaş!!! [11.3]

Uzun soluklu süreceğini umarak kariyerimi başlatmak istiyorum. Öncelikle bunun bir oyun olduğunu ve anlatımda fantaziye kaçmayacağımı belirtiyorum.
    Hedefler her zaman olduğu gibi yükseklerden uçacağız. Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde etmek ve Türkiye'de bir hegemonya oluşturmak.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
    Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kariyeriniz onaylanmıştır.Uzun soluklu ve zevkli olması dileğiyle.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Başarılar umarım,uzun,zevkli bir kariyer olur

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Hazırlık maçlarımızı bu takımlarla yapıp tamamlayacağız belki lig öncesi üst düzey tanınmış bir kulüp ile hazırlık maçı yaparak ufak da olsa bir gelir elde edebiliriz.

Oyunda olsa her menejerin bir gönderilecek ve alacak listesi vardır. Haliyle benimde kafamda belirlediğim gönderilecek ve kalacaklar listesi var.

Gönderilecekler Listesi
    • Nobre
    • Guti
    • Bobo
    • Aurelio
    • Sivok
    • Ferrari
    Bu listeden öncelikle maaş bütçemizi zorlayan ve eş değer performans göstermeyen oyuncuları yollayacağız. Bunun için hazırlık maçlarını baz alacağız.

Alınacaklar Listesi
    • Toby Alderweireld
    • Philippe Mexes
    • Nuri Sahin
    • Simon Vukcevic
    • Eden Hazard
    • Paulo Henrique
    • Dario Conca
    • John Heitinga
    • Karim Benzema
    Oldukça geniş olmasa da kaliteli bir liste olduğunu düşündüğüm listemden 3 oyuncu transfer ederek transfer sezonunu kapatmayı planlıyorum. Nuri Şahin, Benzema ve Mexes listemin ilk sırasını alan isimler.
    Bakalım zaman ne gösterecek.

Ter antremanı gibi geçen maçta hem yedeklerimi hemde a takıımdaki oyuncuları görme fırsatını yakaladım. Bundan sonraki maçlar kalacak ve gideceklerin durumunu daha net ortaya çıkaracak diye düşünüyorum.

2 hazırlık maçı daha geride kaldı. Dinamo Kiev maçı içimde sıkıntı oluşturdu açıkçası. Bu arada Karim Benzema'ya 8 milyon sterlinlik teklifimiz kabul edildi ve Benzema'ya yıllık 3.5 milyon sterlin önerdik. Teklife yeşil ışık yaktı bakalım sonuç ne olacak. 2 hazırlık maçımızdaki durum da şu şekilde.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başarılar dilerim

Quote Originally Posted by vego View Post
    Başarılar dilerim
    Sağol hemşerim

4. hazırlık maçımızda da 2-0lık net bir galibiyet aldık genç ağılıklı çıktığımız kadromuzun toplu ve topsuz alandaki oyunu gençlerin geleceği için beni umutlandırdı.

TRANSFER HABERİ

Real Madrid'in satılık listesine koyduğu Karim Benzema artık bizim için ter dökecek.
    Karim Benzema'ya yıllık 3.5 milyon sterlin ve imzalama bedeli olarak 2 milyon sterlin ödedik. Sözleşmemiz 2015 yılında sona erecek.

Heitinga için girişimlere başladık.
    John Heitinga istediğim defans oyuncuları arasında ilk sırada geliyor. 7.5 milyonluk bir teklif yaptık. Alternatif olarak düşündüğüm Toby Alderweireld ve Philippe Mexes'e için de aynı ücrette bir teklif yaptık. İlk tercihim Heitinga olduğu için Toby ve Mexes tekliflerinin kabul edilmesi halinde Heitinga'dan gelecek yanıtı bekleyeceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

benzemaaaz kimse sana çok yakıştı bize bide kesinlikle guti kalsın derim çok faydası oluyor.en azından gençler için.mexeside tclde oynatmıştım 3-4 maç oynattığım en iyi defanslardan biriydi.
    eto'o bitmiş.

benzema transferi çok iyi olmuş bence de guti kalsın çok iyi asist yapıyor

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    benzemaaaz kimse sana çok yakıştı bize bide kesinlikle guti kalsın derim çok faydası oluyor.en azından gençler için.mexeside tclde oynatmıştım 3-4 maç oynattığım en iyi defanslardan biriydi.
    yorumun için teşekkür ederim ama gutiyi takımda tutmayı düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    benzema transferi çok iyi olmuş bence de guti kalsın çok iyi asist yapıyor
    yorum için sağol ancak yukarda da söylediğim gibi gutiyi takımda tutmayı düşünmüyorum.

Tabi tekliflere göre değerlendirme yapacağım.

Birazdan kariyerime buradan devam edeceğim.

Son hazırlık maçımıza 9 genç oyuncuyla çıktık. 2-0 gibi net bir skorla ayrılarak genç oyuncularımızın da moral seviyelerini yüksek tutmayı başardık.

Avrupa Ligi'nde rakibimiz belli oldu.

Avrupa Ligi 2. turunda rakibimiz Valletta oldu. Kolay geçeceğimizi düşünüyorum.

TRANSFER HABERİ

Defans için ilk sıramda bulunan John Heitinga ile anlaşmış bulunuyoruz. Heitinga yıllık 2.3 milyon sterlin alacak. Kulübüne ise 48 ay taksitle 12.5 milyon sterlin ödeyeceğiz.
    Bu arada Mexes'e yaptığımız teklif kabul edilmesine rağmen Mexes gelmek istemediğini bildirdi.

Nuri Şahin transferinden vazgeçtim. Son olarak 12.5 milyon sterlin teklif etmeme rağmen kabul edilmedi.
    Simon Vukcevic ise takımımıza katılmak istemediğini bildirdi.
    Eden Hazard sözleşme koşullarını beğenmediğini ve artık görüşme yapmak istemediğini bildirdi.
    Paulo Henrique'nin bonservis ücreti olarak 20 milyon olarak bildirilmesi bu transferi bu sene için kapatmamıza neden oldu.
    Dario Conca ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Bakalım sonuç ne olacak.

Son olarak da takımımızdan bir çok (özellikle yabancı) oyuncuyla yollarımızı ayırdık.

gurkano Misafir

Sivok'u az paraya satmışsın. En az 10 milyon koparabilirdin Bayern'den.
    Bu arada defansa Ömer Toprak'ı mutlaka al. Adam her kornerde kafa golü atıyor verdiğin parayı sonuna kadar çıkarırsın. 7,20 ortalamalarında geziniyor her maç.
    Forvet mevkine Benzema'nın alternatifi olarak yada direk Benzama ile birlikte oynaması için Cristian Benitez'i al. Sen sadece al ve maçlarda neler yaptığını izle kesinlikle pişman olmayacaksın.

transferler güzel

Quote Originally Posted by gurkano View Post
    Sivok'u az paraya satmışsın. En az 10 milyon koparabilirdin Bayern'den.
    Bu arada defansa Ömer Toprak'ı mutlaka al. Adam her kornerde kafa golü atıyor verdiğin parayı sonuna kadar çıkarırsın. 7,20 ortalamalarında geziniyor her maç.
    Forvet mevkine Benzema'nın alternatifi olarak yada direk Benzama ile birlikte oynaması için Cristian Benitez'i al. Sen sadece al ve maçlarda neler yaptığını izle kesinlikle pişman olmayacaksın.
    tavsiyelerini gözden geçireceğim ara transfer döneminde.

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    transferler güzel
    Yorumun için sağol

internet sorunu nedeniyle birkaç gündür kariyerimde birşeyler paylaşamadım yarın paylaşıma devam edeceğim. bu arada baya bir ilerledik güzel de gidiyoruz.

Mesaj Yetkileri