1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Göz Göz GÖZTEPE | Özlenilen günlere dönüş.

Hybrid View

Lightbulb Göz Göz GÖZTEPE | Özlenilen günlere dönüş.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163

Kariyer kurallarını okudum kabul ediyorum.

Stadımız: *İzmir Alsancak Stadı

Bu bir rekor !

Klübün kurumsallaşmaya giderek satılması !

Bu sloganla kariyerimize başlıyoruz herşey büyük Göztepe için özlenilen günlere tekrar geri dönmek en büyük hedefimiz bu uzun yolda bizle beraber olmak istermi siniz ?

Uzun soluklu olması dileğiyle

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

SS'ler birazdan geliyor arkadaşlar..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar dilerim

hepinize teşekkür ediyorum ss'ler yarına kaldı arkadaşlar ama iyi bişi sunmak için ugrasıyorum sadece iyi geceler.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

başarılar hocam Göztepe'yi renklerine rağmen severim...

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

başarılar dilerim göztepeyi renkleri içinde severim

Hazırlık maçlarımız olumlu geçti taktiğimiz oturdu gol atan bir takımız artık yeni transferlerimizde güzel 2 oyuncu ile anlaştık

Bize faydalı olabilicek oyuncular arıyoruz bir yandan genç oyuncularımızlada temaslarımız sürüyor ispanya'yı didik didik ediyoruz kontratı bitmiş bize gelmek oyuncuları almaya çalısıyoruz Ocak'ta aramıza katılanlar olabilir Göz-Göz

Önerileriniz varsa oyuncu olarak lütfen belirtin arkadaşlar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

vayyy be işte bu göztepemm umarım kariyerin uzun soluklu bir kariyer olur zaten o grupta en iyi kadro göztepede var rahat şampiyon olursun tsubasa tayfun yeter

Quote Originally Posted by furdun View Post
    vayyy be işte bu göztepemm umarım kariyerin uzun soluklu bir kariyer olur zaten o grupta en iyi kadro göztepede var rahat şampiyon olursun tsubasa tayfun yeter

inşallah göztepeyi hakettiği yerlere getirmeye çalısıcaz birde gerçekte olsa ben bursasporluyum ama babamlar izmirden geldiği için göztepe başkadır benim için bursadan az izmire maç için gitmemiştim küçükken

Lig'e puanla başladık

Kupada rakibimiz Torbalıspor iyi sonuç aldık yolumuza devam ediyoruz.

3'te 3 yaptık yolumuza devam ediyoruz

4'te 4 takım oturdu ve herşey çok güzel gidiyor

Ve 1 kupa 3 lig maçından alnımızın akı ile çıktık mutluyuz Puan tablosu (!)

Bugünlük bu kadar arkadaşlar kariyerle eş zamanda gidiyorum biraz arayı açmam lazım daha rahat ilerleriz o zaman inşallah en yakın zaman Bank Asya'ya çıkarız iyi geceler değerli yorumlarınızı esirgemeyin

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

lige çok iyi başlamışsın inş devamı gelir takipcinim

Turgutluya acımadık

Kupa'da rakibimiz Balıkesir yine yendik

Beypazarını Yendik mutluyuz

Net skor

Pendik'ede mağlubiyet acısı tattırdık

Ve biri kupada 4'ü ligde olan maçlarımızın hepsini kazandıık mutluyuz geleceğe umutla bakıyoruz iyi akşamlar arkadaşlar Buda Lig tablosu

Bandırma Spor maçımız

Gruplara kalmak için yenmemiz gerekiyordu zor maçtı 3-3 yakaladıkdan sonra takımı kontra-atak oynattım işimizi penaltılara bıraktık ama olsun GÖZTEPE yenmeye alıştı bir kere

Sebat maçımız

Hacettepe düşmeye devam ediyor.

Telekom maçımız yine yendik

Kupada rakiplerimiz belli oldu

İlk maçımız Trabzon ve Göztepe gerçekten fırsatları iyi değerlendirdi Trabzonun öne geçmesine rağmen inandı ve başardı 2-1 olduktan sonra defansif oyun anlayışı ile devam etti pozisyon dahi vermeden Trabzonspor takımını yıktı Maç esnasında isyan marşını söyleyen Göztepe'nin büyük taraftarını ise bu müdalesinden dolayı Trabzonspor'lu taraftarlar alkışlarla büyük bir destek vererek eski günlere dönmesi dileği niteliğinde slogan attı TEŞEKKÜRLER TRABZON TEŞEKKÜRLER TRABZONSPOR (!)

Azmin mücadelesi bu !

Göz Göz GÖZTEPE !

Basında GÖZTEPE !

Ve lig tablosu

İYİ GECELER BU MUTLU HABERLERİ PAYLAŞMADAN UYUMAK İSTEMEDİM

Dizilişi koyar mısın ?

Quote Originally Posted by musakaan View Post
    Dizilişi koyar mısın ?

Tabiki buyur

Teşekkür ederim . Özellikle TS maçı süper olmuş .

Quote Originally Posted by musakaan View Post
    Teşekkür ederim . Özellikle TS maçı süper olmuş .

valla bende inanamadım defansif oyun yapısıyla kontra-atak oynadık ve bulduğumuz fırsatları iyi değerlendirdik

Serdar Samatyalı benim kariyerimde AMC mevkinde Çok Yönlü Oyunkurucu olarak oynatmıştım ingilizcesini bilmiyorum adam 35 asist yapmıştı Yılmaz Özlem'e de bol bol uzaktan şut çekme talimatı vermiştim 2-3 maçta 1 kesin gol atıyordu uzaktan başarılar elimden geldiğince takip edicem

Quote Originally Posted by Harun Aslan View Post
    Serdar Samatyalı benim kariyerimde AMC mevkinde Çok Yönlü Oyunkurucu olarak oynatmıştım ingilizcesini bilmiyorum adam 35 asist yapmıştı Yılmaz Özlem'e de bol bol uzaktan şut çekme talimatı vermiştim 2-3 maçta 1 kesin gol atıyordu uzaktan başarılar elimden geldiğince takip edicem

söylediklerini dikkate alıcağım ama yıldıray oldugundan dolayı zor olucak ama hayırlısı allahın izni ile bir çıksak bank asyaya

Elazığı geçtik ligde çok rahat ilerliyoruz amacımız türkiye kupasında gruptan çıkmak

Bu kötü oldu namağlup giderken biri geldi ve çelme taktı

Ama hemen toparlandık ve Balıkesir'i geçtik

Taraftarımız önünde Türkiye Kupasında yine galip geldik ve 2'de 2 yaparak tüm dikkatleri üstümüze çektik

Aslında iyi başlamıştık ama sonunu getiremedik olsun 3 maç 2 galibiyet kupada (!)

Kupada son durum eğer Sivasspor Kasımpaşayı yenerse çıkıyoruz eğer yenilirse ikili avarajla yine çıkıyoruz inşallah biz yenillmeden bir üst tura çıkıp maddi açıdan rahatlarız

Vee transferler Transferleri oyunda aldığım parayla göstermeyi tercih ediyorum yanlış düşünmenizi istemem

BELİRTMEK İSTERİM AYDIN KARABULUT'A 400,000 YTL VERİLMİŞTİR 50,000 NAKİT 24 AY 200,000 YTL VE 50 LİG MAÇINDAN SONRA İSE 150,000 TL VERİLİCEK BİLGİNİZE İYİ GECELER BUGÜNDE BU KADAR VE ARKADAŞLAR KARİYERE BİRAZ DAHA İLGİ GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM

Mesaj Yetkileri