1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Kırmızı Şeytanlar! MİY [v11.3]

Default Kırmızı Şeytanlar! MİY [v11.3]

Anzhi kariyerimde başarılı olamadıktan sonra daha iyi bir takımla kariyere başlamaya karar verdim.Öncelikle yetkililerden o kariyerimin kapatılmasını istiyorum ve yepyeni bir sevdaya başlamak istiyorum. MERSİN İDMAN YURDU !

Tevfik Sırrı Gür Stadımız

Başkanımız : Ali Kahramanlı

Taraftarımız : Kırmızı Şeytanlar

Kabul edilmiştir

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Başarılar .

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Başarılar. TBA kariyeri olması nedeniyle yakından takip edeceğim.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Hazırlık maçlarımızda yenilgiye uğramadık ve genel olarak güzel bir hazırlık dönemi geçirdik en azından sergilenen futbol güzeldi.Takım kadromuz yeterli olduğu için transfer yapmadık ve yeni sezona kendimizi hazır hissediyoruz işte maç sonuçlarımız ve takım kadromuz :

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar

Ligteki 3 maçımızda zor takımlara karşı 2 galibiyet 1 yenilgi aldık ve işler yolunda gidiyor.

Gerçekte Şehmus tam bir işkence Şehmusun profilini koyar mısın acaba merak ettim ? takipçinim

Hazırlık maçlarında dikkati üstüne çekmişti attığı gollerle fakat lig maçlarında şansları kullanamadığı için şuan ilk 18'e girmekte zorlanıyor şehmus

Quote Originally Posted by iosfer View Post

Hazırlık maçlarında dikkati üstüne çekmişti attığı gollerle fakat lig maçlarında şansları kullanamadığı için şuan ilk 18'e girmekte zorlanıyor şehmus
    genede iyi yapmışlar profilini maçların devamını bekliyoruz

Ligde kendi evimizde fırtına gibi essekte deplasmanda şansımız pek tutmuyor.Kupadada çorumsporu 2-0 gibi rahat skorla geçtik işler iyi gidiyor.

deplasman maçlarını düzelteceğini umuyorum

Çorumspor maçından sonra 2 deplasmanda aldığımız 4 puan ve kendi sahamızdaki muhteşem grafiğimizle 2. sıraya yerleştik ! Ligdeki maçlarımızda attığımız 11 golün sadece 1inin forvet hattında oynayan oyunculardan gelmesi bu mevkide sıkıntı olduğunu gösteriyor.

maçlar iyi gidiyor şuan, puan tablosunu koyar mısın ?

Türkiye kupasında Çorumspordan sonra Balıkesirsporuda geçip gruplara kaldık.

Zorlu G.Antep Belediye maçını 2-0 gibi net bir skorla geçtik ve 2.likteki yerimizi sağlamlaştırdık.Şimdi rakip 3.sırada ve 3 puan gerimizde olan Denizlispor , Denizlide işimiz çok zor.

Zorlu Denizlispor deplasmanından farklı bir mağlubiyetle döndük bunun etkisi Diyarbakırspor maçındada vardı ve kendi evimizdeki ilk puan kaybını yaşadık ve Diyarbakırspora ilk puanını almasını sağladık.Adanaspor deplasmanda geriye düşmemize rağmen müthiş bir geri dönüşle maçı çevirdik ve işler tekrar yoluna girdi.

Diyarbakırspor maçını kazanman lazımdı

evet bende çok şaşırdım o maçın oralardan dönmesine ve pek iyi şeyler söylemedim açıkçası 3-1 den sonraki defansif taktiğimiz ters tepti ve ortaya malesef bu sonuç çıktı

Türkiye kupasına güzel bir başlangıç yaptık fakat aynı galibiyeti ligde alamadık.Kendi sahamızdaki ilk mağlubiyetide aldık.Deplasmandaki Kartal maçı çok zor geçti 1-0 ve 2-1 geri düşmemize rağmen maçı almasını bildik.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Başarılar.Mersin'imi Süper Lig e çıkar.

Teşekkürler elimizden geleni yapıyoruz

Ligte kalan son 2 maçımızıda kazanmasını bildik ve ligin ilk yarısının bitiminde liderlik koltuguna oturduk !Ligteki bu arada Türkiye Kupasında adımızıda bir üst tura yazdırmak istiyoruz.

Liderlikten kimse indiremez bizi

kariyere fazla ilgi olmadı ve buraya boşuna ssleri koymaktansa oyuna kendim devam etmeye karar verdim takip eden herkese teşekkürler

Mesaj Yetkileri