Abdullah Avcı'ya Veto veren BelediyeGenç Teknik Adamla Anlaştıı
Gayet başarılı bir teknik adam olan Abdullah Avcı yönetimle çıkan ikili problemler nedeniyle görevinden ayrıldı yönetimin baskısı olduğu spekülasyonlar arasında. onun yerine daha genç ve daha istikrarlı olduğunu iddia Eden Güvenç Görür ile anlaşıldı ve sessiz sedasız imza atıldı çiceği burnunda olan menajer küçük bir basın toplantısı düzenledi Güvenç verdiği demeç'te
''İstanbul büyükşehir belediyespor hep benim sempati duyduğum bir takım olmuştur stadı taraftarı olmamasına rağmen kendisi ligde ayakta kalmıştır uzun senelerdir zor bir görev için elimi taşın altına sokuyorum ayrıca çok ilginçtirki atatürk olimpiyat stadına apayrı bir sempati duyuyorum her ne kadar yaz ayları bile hava şartları sert olsada koca bir stadımızın olması bizim avantajlarımızdan biri ayrıca her ne kadar tepki toplayacağımı bilsemde bozbaykuşları sevmiyorum bizim üzerimizden prim yapan değil bizi tamamen ruhen destekleyen bir taraftar olmalı'' diyerek olay yarattı.
İlk kariyerim heyecanlıyım amacım size iyi bir heyecan sunmak umarım amacıma ulaşırım
Okudum Kabul Ediyorum; http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776