Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Club Brugge Uçuşa Geçti...!

Default Club Brugge Uçuşa Geçti...!

CLUB BRUGGE

Belçika'nın köklü kulüplerinden olan Club Brugge ile ilk hedefimiz şampiyonlıuk.Daha sonraki yıllarda zaten genç olan kadrosunu kuvvetlendirerek Avrupada başarı yakalamak istiyoruz.Sizinde yardımlarınızla keyifli bir kariyer olmasını umuyorum...

Şimdi kulübümüzün bilgilerini görelim...

Dip Not:Club Brugge Belçika'nın Şampiyonlar Ligi finali oynamış tek takımıdır.1978 yılında yapılan finalde Liverpool'a 1-0 kaybetmişlerdir.

Stadımız:Brüksel kentinde bulunan Jan Breydelstadion 29300 kişilik kapasiteye sahiptir.

Okudum kabul ediyorum.(http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Başarılar dilerim.Çok güzel bi kariyer olmasına rağmen lig sıkıcı geldiği için 1.5 sezon sonunda bırakmıştım Brugge'ü ama gerçekten çok iyi bir takım elindeki takım
    Sana birkaç tavsiye gelsin benden
    -Defans ve forvet çok takviye istiyor.Kalede Stijnen çok iyi kaleci orta saha zaten müthiş
    -Scepovic gelecek vaadediyo.Gerektiğinde kullanabilirsin.Van der Heyden,Kouemaha ve Geraerts'i elden çıkarmaya bak gelecek parayla bi sol bek bi forvet alabilirsin
    Hadi kolay gelsin

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Başarılar dilerim.Çok güzel bi kariyer olmasına rağmen lig sıkıcı geldiği için 1.5 sezon sonunda bırakmıştım Brugge'ü ama gerçekten çok iyi bir takım elindeki takım
    Sana birkaç tavsiye gelsin benden
    -Defans ve forvet çok takviye istiyor.Kalede Stijnen çok iyi kaleci orta saha zaten müthiş
    -Scepovic gelecek vaadediyo.Gerektiğinde kullanabilirsin.Van der Heyden,Kouemaha ve Geraerts'i elden çıkarmaya bak gelecek parayla bi sol bek bi forvet alabilirsin
    Hadi kolay gelsin
    verdiğin bilgiler için teşekkür ederim işime oldukça yarıyacak

Hazırlık Kampı Sona Erdi

Sonuçlar pekte fena değil.Ancak forvet ve sol bek bölümlerinde sıkıntımız var onları çözmeliyiz.Genç forvetimiz Maxime Lestienne göz dolduran bir performans sergiledi.Buda kampın en sevindirici kısmı oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Forvete Benitez'i alabilirsin eğer forvet transferi yapmadıysan.Uçurur takımıSol bek için Monzon o olmazsa Atouba düşünebilirsin

Forvet için bir afrikalı birde aliadiere yi aldım malum bütçe 1mn euro sol bek için araştırmalar sürüyor

1.HAFTA

Kötü futbol oynadık.Ancak 3 değişiklik hakkımızıda sakatlık yüzünden kullanmamız kötü etkiledi oyunumuzu.
    2.HAFTA

İlk galibiyetimizi güzel bir oyunla aldık.
    3.HAFTA

Herşey yolunda

Şok bir mağlubiyet.Rövanşta muhakkak telafi etmeliyiz.

Genellikle iyi futbol oynuyoruz.Fakat kaçırdığımız gol pozisyonu çok fazla.Acil bir çözüm üretmemiz gerekiyor...

Last edited by versatile : 05.Haziran.2011 at 19:20

ilk hafta mağlubiyet kötü olmuş ama sonraki 2 galibiyet iyi olmuş. zamanla takım oturduğunda daha iyi olursun . perisic ten memnun musun

Quote Originally Posted by oguzkedek View Post
    ilk hafta mağlubiyet kötü olmuş ama sonraki 2 galibiyet iyi olmuş. zamanla takım oturduğunda daha iyi olursun . perisic ten memnun musun
    Ortasahada pas alışverişinde gayet iyi forvetlerede fena pas atmıyor kısacası memnunum

Kötü oyun sürüyor sanırım taktiksel değişiklikler gerekiyor..

Çok iyi oynadık ve rahat bir galibiyet aldık...

Çok heycan verici bir maçtı 3 forvetle oynayan rakibimize karşı zorlandık ama kazanmayı bildik.Taktiğimi değiştirip çift forvete döndüm ve takıma daha iyi oldu gibi inşallah böyle devam eder

beklemediğim şekilde iyi oynuyor iyi gidişatın mimarlarından

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

benitez yazmışlarda önceden al sen al 1 milyon yeter 48 aylık
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    benitez yazmışlarda önceden al sen al 1 milyon yeter 48 aylık
    Sunderland kaptı onu ya alamadık Bi dahaki sezon için önerin varsa alabilirim her bölgeye olur

Maçlar inişli çıkışlı ama son maçları bir seriye bağlamışsın seri devam eder inşAllah

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by versatile View Post
    Sunderland kaptı onu ya alamadık Bi dahaki sezon için önerin varsa alabilirim her bölgeye olur
    Ukrayna açıksa kaleye Eugene Borovyk, yine Ukrayna açıksa stopere Vitaliy Vernydub, yine stopere Guillermo Burdisso, sol beke Timothee Atouba, Petar Zanev ya da Peter Masilela, sağ beke Jonathan(biraz pahalı), ya da İspanya açıksa Alberto Lora, ön liberoya kesinlikle Dzmitry Verkhovtsov veya Kara, mc'ye Milan Badelj ve Denys Garmash, sol açığa Juan Angel Albin ya da Martin Zeman, sağ açığa banko önerim Serdar Gürler, forvete ise complete olarak Dinamo Kiev'den Andre, ve poacher olarak(Benitez'i alamıyorsan) Emmanuel Emenike. Aklıma gelenler bunlar
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

bende belçika ligi yapıyorum lokeren takımım. verkhovtsov çok iyi oynuyo ortalaması 7.40

Quote Originally Posted by dgc15 View Post
    Maçlar inişli çıkışlı ama son maçları bir seriye bağlamışsın seri devam eder inşAllah
    Teşekkür ederim yeni maçların ssleri geliyor

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Ukrayna açıksa kaleye Eugene Borovyk, yine Ukrayna açıksa stopere Vitaliy Vernydub, yine stopere Guillermo Burdisso, sol beke Timothee Atouba, Petar Zanev ya da Peter Masilela, sağ beke Jonathan(biraz pahalı), ya da İspanya açıksa Alberto Lora, ön liberoya kesinlikle Dzmitry Verkhovtsov veya Kara, mc'ye Milan Badelj ve Denys Garmash, sol açığa Juan Angel Albin ya da Martin Zeman, sağ açığa banko önerim Serdar Gürler, forvete ise complete olarak Dinamo Kiev'den Andre, ve poacher olarak(Benitez'i alamıyorsan) Emmanuel Emenike. Aklıma gelenler bunlar
    Öneriler için sağol.Ukrayna ligi kapalı malesef söylediğin oyuncuları araştırıcam

bende belçika ligi yapıyorum lokeren takımım. verkhovtsov çok iyi oynuyo ortalaması 7.40
    o oyuncuyu biliyorum ama başka bi takım transfer etmişti malesef onuda kaçırdık

Rahat bir galibiyet aldık

Fenerbahçe bize biraz ağır geldi

Bir başka Brüksel takımı karşısında rahat bir galibiyet aldık

Tchite deplasmanda en azından 1 puan almamıza engel oldu üzücü bir skor..

UEFA Avrupa Liginde ilk galibiyetimizi aldık devamının gelmesini umuyoruz.

Şok bir mağlubiyet takımda küçük maçlarda inanılmaz bir rehavet oluşuyor bunun önüne geçmemiz gerekli.

Son dakikada yediğimiz gol şok etkisi yarattı.

Son puan tablosu bu.Anderlecht gerçekten çok kaliteli bir takım onları yakalamamız için devre arasında muhakkak takviyeler yapmamız gerekiyor...

Renklerinden ötürü seviyorum Club Brugge'ü. Seriye bağlarsan şampiyonluk şansı devam eder.

Başarılar

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Renklerinden ötürü seviyorum Club Brugge'ü. Seriye bağlarsan şampiyonluk şansı devam eder.

Başarılar
    Teşekkür ederim

Yine süpriz bir skor aldık Allah sabır versin

Belçika Kupası nda zayıf rakibimizi farklı bir skorla geçtik

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar.

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Başarılar.
    Teşekkür ederim

Birkez daha puan kaybettik üstelik Anderlecht kaybetmişken

Tüm hıncımızı Vaslui den aldık

Germinal'e de güzel bir tarife uyguladık

Genti Belçika Kupasında rahat geçtik.çeyrek finalde rakibimiz Genk.

Ligde iyi gidiyoruz

İlk maçta mağlup olduğumuz Eupen i rahat geçtik.

Son dakika golleri bizi çileden çıkarmaya devam ediyor.En az 4 kere bu şekilde puan kaybettik

son puan durumu nasıl ?

son puan durumu nasıl ?
    az sonra son skorlarla beraber koyucam kardeşim

Rahat bir galibiyet.Takım biraz geçde olsa oturmaya başlıyor..

Fena bir skor değil ilk maça göre

UEFA Avrupa Ligi Puan Durmu

Kendi sahamızda gayet iyi oynuyoruz.Yine farklı bir skor aldık böyle devam etmesini umuyoruz

Belçika Ligi Puan Durumu

Baya yol katettik böyle devam edersek liderliği ele geçirebiliriz..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri