1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Futbolun kralı olmaya geldik (Oyak Renaultspor) 2. sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Default Futbolun kralı olmaya geldik (Oyak Renaultspor) 2. sezon

Amblemimiz:

Futbolcularımız ve teknik kadro:

Kuralları okudum kabul ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

başarılar

aslında başlık Sadece araba markası değil futbolun da markası olmaya geliyoruz olabilirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Teşekkürler.

evet o başlıkta aklıma gelmişti ama sonradan değiştirdim böyle yaptım

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar, zorlu bir kariyer olacak gibi
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Teşekkürler arkadaşlar.İlk başta çok iyi bir maaş bütçesi vermedi takım.Kendimi şampiyonluğa aday gösterip transfer bütçesini de maaş bütçesine ekleyince bonservisi elinde olan oyunculardan iyi bir kadro kurduk.Bu sezon hiçbir oyuncumuzu göndermiyoruz.O oyuncuları rotasyonun bir parçası olarak kullanacağım ve bir sezonun sonunda gereksiz olanları tespit edip yol vereceğiz.İşte gelen oyuncur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim. Baya tanınmış oyuncular transfer etmişsin. Umarım alt liglerde kendilerini futbola verip başarılı olabilirler...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şampiyonluk biraz iddialı olmuş kovulmazsın inşallah
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

İnşallah kovulmam kovulursam kariyer biter çünkü geçmişimi kötü futbolcu olarak ayarladım

Hiçbir oyuncumuzu yollamayacağım dedim ama Taha Evke ye Beykoz dan 1.000 dolarlık teklif gelince kabul ettim İlk giden oyuyncumuz Taha oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Yalnız şunu farkettim maç kurallarında en fazla 4 tane 24 yaş üstü ilk 11 de 6 tane 24 yaş üstüde kadro da bulunabilir diyor.Yani çok pis tufaya geldim.Şampiyonluk hayallerim yıkıldı resmen 4 tane çok az ya.Benizm aldığım oyuncuların çoğu 24 ün üstünde oyuncular ne yapacağım kara kara düşünmeye başladım :S

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

3.Lig 1.Hafta

Savunmanın değil hücumun konuştuğu bir maç oldu.Birçok oyuncumuzu yaş sınırlaması yüzünden oynatamadık.Buna rağmen zorda olsa maçı 3 puanla kurtardık.Yediğimiz goller saç baş yolduran cinstendi.heleki 3. gol neredeyse 40 m den serbest vuruştan yedik.Buda kalemizin güvende olmadığını gösterdi bize.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

6-7 seneye kovulmazsan çıkarsın Süper Lige
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bu sezonu çabuk geçmek istiyorum.O yüzden haftaları tek tek paylaşmak yerine topluca paylaşmak istedim.

İlk 10 hafta

Sonraki 9 hafta

oluşan puan tablosu

6. sıradayız amaç ilk 5 e girebilmek.Şu 3. ligi bir atlatabilirsek gerisi kolay.en azından 2. ligde yaş sınırı filan yok sanırım.Çok büyük bir engel oluşturuyor bu ligde yaş sorunu.İstediğim kadroyu sahaya süremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Devam eden 9 hafta

Kalan maçlar

Ve en sonda lig tablosu

Böylelikle 4. olarak Playoff lara kalmış bulunmaktayız.Sezon başında yönetime söz verdiğimiz gibi şampiyonluk hedefliyoruz Play off sonunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Play off 1. maç

Zor bir maç oldu.Oyuna sonradan giren Can bitime 1 dakika kala golü attı ve finale taşıdı bizi.Şimdi tek maç kaldı onu da kazanırsak tamamdır bu iş

Vay bizim bursa takımı başarılar dostum destekçiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Eyvallah saolasın

Playoff final maçı

evet arkadaşlar zorda olsa penaltılarda galip gelmeyi bildik ve şampiyonuz.Yönetime verdiğim sözü tuttum.Şükür kurtulduk şu 3. ligden.Gerçekten çok zor oldu bu sezon yaş sorunu yüzünden.Artık 2. ligdeyiz.İyi bir kadro kurabilirsek buradada çok durmayız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hadi bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

2. sezon öncesi gereken takviyeleri yapmaya çalıştık.Transfer bütçemiz olmadığı için bonservisi elinde olan oyunculara ve kiralıklara yöneldik.Epey oyuncu aldık ama yinede pek çok isimle anlaşamadık parasal sıkıntılar yüzünden.Sezonun ilk maçında çok rahat bir galibiyet aldık.

2. lig 1.Hafta

İşte bu sene ki transferlerimiz ve gereksiz görüp yolladıklarımız:

Resimde görünmeyipte diğer yol verdiğimiz oyuncular:Kaan Yoldaş,Cihan Özkaymak,Erdal Alemdar,Ersen Bayrak,Hüseyin Civelek,Fatih Çakır ve Mustafa Demirci... Kendilerine kariyerlerinde başarılar diliyorum

3. ligin statüsü gerçekten zor (ki gerçekte daha da zor) bir alt liginde yani amatörlerde ve bir üst liginde herşey normalken insan bir anda duvara tosluyor. Ama oradan kurtulman iyi olmuş...

Mesaj Yetkileri