Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Fransa'ya hükmedeceğiz-Monaco [2.Sezon]

Thumbs up Fransa'ya hükmedeceğiz-Monaco [2.Sezon]

İlk kariyer paylaşımım olduğu için oldukça heyecanlıyım dün gece karar verdim ve sabahın 8'ine kadar belli aralıklarla oynadım.Küçük hatalarımız olursa affola.İşte başlıyoruz

MONACO-1924

Görkemli MONACO kent devleti

MABEDİMİZ--Stade Louis II (1939) 18.500 KAPASİTELİ

BİLGİLER

HEDEFLERİM
    AS Monaco kulübünü tekrardan laik olduğu yerlere getirmek istiyorum.Bunu yapmak için çizdiğim yol ise ilk sene ligi en kötü Şampiyonlar Ligi düzeyinde tamamlamak ikinci sene, ligde şampiyonluk elde etmek ve avrupa kupalarında gruplardan çıkma başarısı göstermek üçüncü sene ise bir avrupa kupası finalinin hayalini kuruyorum tabiki ezici bir lig şampiyonluğu ile.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776
    Kurallar okunup kabul edildi.
    Last edited by LaigLeNoiR : 27.Haziran.2011 at 14:24

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Başarılar dilerim
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Başarılar. Takım tercihi güzel

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

başarılar dilerim

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar dilerim

Hepinize teşekkür ediyorum.
    -Menajer olarak ismim Fuerto Rosales.1975 Portekiz Lisbon doğumlu
    -Öncelikle şu an ligin 5.haftasına gelmiş bulunmaktayım o yüzden buraları biraz daha genelleme ile geçmek istiyorum
    -Kadroyu inceliğimde bu Monaco nasıl olur küme düşer diye kendi kendimi yedim gecenin bi saatinde .Bence birçok takıma göre eksiksiz bir defans ve ortasaha kurgumuz vardı en azından ilk sene hedeflerim için. sadece sağ açığa alternatif bir isim bulmam yeterli olacaktı gerisi her zaman takımlarım odak noktası olan forvetleri değiştirmekti.Golcü dediğim pek bir oyuncu bulamadım.
    -Takımım hazırlık kampı için 8-17 Temmuz tarihleri arasında Belçika'nın yolunu tuttu.Beklediğimizden çok daha verim aldığım bir kamp dönemi geçirdik

-Bir yandan hazırlık kampını dolu dolu geçirirken kurmaylarım ve ben transfer çalışmalarını hız vermiştik.
    -Her zaman yaptığım gibi eldeki forvetleri elden çıkarmak ve yerine güvendiğim isimleri kadroya katma düşüncesi vardı.

TRANSFERLER

GENEL BAKIŞ

-Satmayı ilk başta düşünmediğim ancak Liverpool-Ajax'tan gelen çok cazip teklifler sebebiyle Park Chu ile yolları ayırdık ve sağolsun kazandırdığı para tüm kulübe yetti arttı
    -Sağ bekte gereksiz bir kalabalık olduğunu düşündüğüm için Adriano'yu biraz da bu düşüncemden dolayı ucuza elden çıkarmak durumunda kaldım
    -Dennis Appiah genç yetenek Arsenal'e gitmek istiyordu önünü tıkamadım
    -Gakpe yetersizdi o an kazandırdğı para ilaç gibi geldi zaten
    -Mangani tamamen o bölgedeki oyuncu fazlalığından gönderildi 3M'de fene para değildi hani ama birazı taksitle
    -Niculae tam bir baş belası bir türlü bonservisiyle postalayamadım bir kulübe ancak kiralık gitti ancak sezon sonu şatış opsiyonu var umarım kullanırlar ancak orada bile sorun çıkardı şimdiden
    -Mbokani kanımın kaynamadığı oyunculardan.Kişisel sebeplerle satmaya çalışmadan satış opsiyonlu direk kiralığa çıkardım PSG,Dinamo Kiev,AZ kiralık istedi PSG ile anlaştı zaten

-Forvetde çeşitlilik yaratma adına neredeyse bedavaya JOZY ALTİDORE Monaco'da kirada

-İkinci transferim Bucaspor'lu oldğum ve şu ana kadar izlediğim en yetenekli siyahi futbolcu olduğu için geleceğin yıldızı Torric Jebrin'i A2 takımım için 55K karşılığında kadroya dahil ettim.

-FUERTO ROSALES'in değişilmezi; Darwin Quintero
    Hangi takımı alırsam alayım mutlaka kadroma katmaya çalıştığım çok ender isimlerden

GERÇEK BİR FORVET:HUMBERTO SUAZO

Bu sefer Chelsea'ye kaptırmadım

-AMR ve yedek forvet ihtiyacımızı en iyi karşılayan isim DR Congo'nun gülü: Tresor Mputu

Arjantin'den gelen süper yetenek:Gabriel Hauche
    Oyuncunun ismi sanki tamda Monaco kulübüne uygun

Son günün bombası: BOGDAN STANCU

-Uzun bir transfer dönemi böyle sonlandırdım biraz.Kadromuza önemli isimler kattık çok farklı bir Monaco için güçlü bir forvet ekibi kurduk..Bunları yaparken takıma devre arası için para kaldı bile maaş bütçesinde ise +30K'lık bir tahatlık var hayırlısı olsun ne diyeyim

HEYECAN BAŞLIYOR...

1.HAFTA MONACO 2-1 MONTPELLIER
    Çok rahat ilkyarından sonra Hannson'un atılmasıyla sıkıntı anlar yaşadık ve oyun üstünlüğünü kaybettin ancak ilk maçta kazanmasını bildik

2.HAFTA
    LENS 0-1 MONACO

Gidip gelen maçı kazanmayı bilen oyuncular sayesinde 1-0 kazandık

3.HAFTA O.LYON 2-1 MONACO
    Benim için ligin en önemli maçları Lyon maçlarıdır.1-0 öne geçtik
    İyi oynadığımız 1-0 öne geçtiğimiz maçı koruyamadık deplasmanda 1 puan iyidir diyoduk ki 88'de bastos kafayla çaktı bize golünü Olsun!

4.HAFTA MONACO 2-0 AUXERRE
    Kalemizde atak gördük ancak kalecimiz iyi performans sergiledi.Yeni transfer Hauche şık bir gol attı kazandık mutluyuz haftaya zorlu bir rakip bizi bekliyor

5.HAFTA MARSEİLLE 2-1 MONACO
    1-0 öne geçtik aktıkça akıyoruz aktıkça akıyoruz bir kontraatak 1-1 gene yükleniyoruz son dakikalar gene bir kontra ve 2-1 geriye düşüyoruz lyon maçını tekrar yaşadım sanki

Last edited by wiccan : 27.Haziran.2011 at 17:21

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Transferler çok iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar Koreli yeterdi

Mbokani ve Mangani'yi Niye Gönderdin Yahu Tek Başlarına Takımı Taşıyordu

Başarılar Petter Hansson'a Ayrı Bir Önem Ver, N'Koulou, Bonnart Takımın Bel Kemiği

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hauche çok iyi bir futbolcu katkı sağlayacaktır

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Mbokani ve Mangani'yi Niye Gönderdin Yahu Tek Başlarına Takımı Taşıyordu

Başarılar Petter Hansson'a Ayrı Bir Önem Ver, N'Koulou, Bonnart Takımın Bel Kemiği
    Mbokani takım düzenimin içinde yer bulamayacak bir oyuncu diye gönderdim açıkcası hiç sevmiyorum

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar Koreli yeterdi
    Teşekkürler zaten gönderdiklerimin arasında tek içimin el vermediği oyuncuydu ama sağlam teklifle geldiler şimdi orada 8 maç 4 gol yapmış

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Hauche çok iyi bir futbolcu katkı sağlayacaktır
    gerçekten öyle takımın en formda oyuncusu şu anda oynadığı taraftan atak geliştirebiliyoruz

6.HAFTA MONACO 1-2 TOULOUSE-DÜŞÜŞ BAŞLIYOR

COUPE DE LA LIGUE 3.TUR
    MONACO 0-1 SOCHAUX----MONACO KAYIP!

7.HAFTA LORIENT 1-4 MONACO--GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK

8.HAFTA MONACO 2-0 BREST
    --ZORLANMADIK

9.HAFTA CAEN 1-2 MONACO--SORUN YOK MAÇ BİZİM

10.HAFTA MONACO 0-2 VALENCİENNES--ŞOKTAYIZ

LIGUE 1-10.HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU

FORM DURUMUMUZ

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar dilerim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

başarılar

11.HAFTA MONACO 2-0 BORDEAUX--MONACO FARKI

12.HAFTA NANCY 1-0 MONACO--İNİŞ, ÇIKIŞ DEVAM EDİYOR

13.HAFTA MONACO 3-0 ARLES--MONACO ACIMADI!

14.HAFTA LILLE 1-1 MONACO--
    ZORLU DEPLASMANDA 1 PUAN, İLK BERABERLİK

15.HAFTA MONACO 2-2 NİCE--FİLMİN ADI; REHAVET

16.HAFTA RENNES 0-0 MONACO--MONACO SERİYE BAĞLADI

17.HAFTA MONACO 5-2 ST ETIENNE--KRALIN UYANIŞI

18.HAFTA PSG 1-2 MONACO--KÖTÜ GÜNLER GEÇİREN PSG

19.HAFTA MONACO 1-0 SOCHAUX--O Bİ KERE OLUR SOCHAUX!

LIGUE 1-19.HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU

MAÇ FAZLASIYLA 2.YİZ

SIRA GRAFİĞİMİZ

TAKIM VERİLERİ

OYUNCU VERİLERİ

YÖNETİME TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Lyon kopmuş gitmiş. Bu sezon 2. bitirmek de çok iyi olur. Keşke Park'ı satmasaydın...
    TariboWest

Mbokani ve Mangani göndermen biraz şaşırtıcı Yinede iyi gidiyorsun başarılar dilerm takipçinim

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Lyon kopmuş gitmiş. Bu sezon 2. bitirmek de çok iyi olur. Keşke Park'ı satmasaydın...
    İyi teklifle geldiler vallahi Lyon durdurulamaz bir güç haline geldi neredeyse tüm kulvarlarda hızla ilerliyorlar fransa kupasında eşleştik hayırlısı

Quote Originally Posted by Birolazar View Post
    Mbokani ve Mangani göndermen biraz şaşırtıcı Yinede iyi gidiyorsun başarılar dilerm takipçinim
    Teşekkürler.Mbokani'yi 6.5M satış opsiyonlu kiralık gönderdim ama psg'de çok kötü bir sezon geçiriyor önümüzdeki sene humberto'nun liverpool ya da Manu'ya gitme durumu var bi karar vericem onunla ilgili.

DEVRE ARASI TRANSFERLERİ

Fuerto Rosales ve kurmayları devre arası transferine büyük önem verdiklerini açıkladı
    .Kadrosunda eksiklikler bulunduğunu dile getiren genç teknik adam L'equipe samimi açıklamalarda bulundu işte yazıdan satırbaşları;

-Ortasahaya önem vermeliyiz
    -Sağ ve sol bek düşünüyoruz
    -Oyuncularımdan memnunum
    -Gençlerle deneyimlileri harmanlayacağız

MU:Muhabir
    FR:Fuerto Rosales

MU:İlk öncelikle Fuerto Rosales'e bize zaman ayırdığı için teşekkür ediyoruz.Devre arasında takımın hangi bölgelerinde eksiklikler görüyorsunuz

FR:Önceliğimiz daha öncede dile getirdiğim gibi ortasahamız olacak.İlk yarı özellikle yaratıcı bir oyuncunun sıkıntısını çok çektik.Arkadaşlarım tüm mesailerini sağolsunlar harcıyorlar tüm ekip canla başla uğraşıyoruz.Yaratıcı bir oyuncu almadan önce Haruna, Coutadeur ve Gosso'nun yanına önümüzdeki yıllarda da kullanabileceğimiz kalitesine ve karakterine güvendiğimiz bir arkadaşla da anlaşmak üzereyiz

MU: Daha önce takımın birçok sağ bek ile ismi anıldı bu konuda bir girişiminiz var mı?

FR:Açık konuşmak istiyorum Bonnart ve Lolo'nun üstüne ilk yarıda çok yüklendik.Muratori'nin de şanssız sakatlığı canımız sıktı bu yüzden genç bir oyuncunun yanında Avrupa'da isim yapmış bir oyuncuyla da görüşmeleriiz sürüyor.

MU:
    Bu mevkiler dışında eksiğiniz olduğunu düşünüyormusunuz ?

FR:Kesinlikle hayır güçlü bir kadromuz var ilk yarıda hepsi elinden gelenin tamamını ortaya koydular onlara buradan çok teşekkür ediyorum

MU:Son olarak genç oyuncularla anlaşamadığınıza ve onları kadroya almadığınıza dair söylentiler ve ne diyeceksiniz?

FR:Futbolda ağzı olan konuşur bunun önüne geçemeyiz müthiş bir scout ekibimiz var ve dünyanın dört bir yanından genç arkadaşları bulup bizlere sunuyoruz.Koca bir sezon boyunca hepsini izliyoruz bu sezon için değil ancak önümüzdeki yıllarda gençleri birbir kadromuza katacağız.Bu sezon ilk transferlerimizden biri 17'lik Torric Jebrin'di şimdi peşinde Werder Bremen, Espanyol koşuyor tabiki satmayacağız birkaç sezon sonra gençlerle deneyimlileri harmanlamış olacağız

MU:Sorularımız bizi kırmayıp içtenlikle yanıtladığınız için tüm gazete adına teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz

FR:Bende bizlere konuşma hakkı verdiğiniz için teşekkür ediyorum

GENEL BAKIŞ

İLK TRANSFER MAKOTO HASEBE-1.1.2011

Fuerto Rosales'in Haruna,Gosso ve Coutadeur'a arkadaş getiriyoruz sözlerinden birkaç gün geçmeden Monaco kulübü resmi sitesinden yeni transferini duyurdu.

HASEBE'nin profili

YARATICI GENÇ BULUNDU-ERIKSEN
    Ajax'ın satış listesine çıkardığı genç oyuncu için sadece 2.6M bonservis bedeli ödendi.

GENÇ SOL BEK MONACO'DA--ATİLA TURAN
    Fuerto Rosales'in ısrarla istediği genç oyuncu Atila Turan Monaco ile anlaşmaya vardı.

SON BOMBA
    STEPHAN LİCHSTEİNER
    Bonnart'ı kesin olarak sol bekte görevlendiren Fuerto Rosales sağ bek sıkıntısını 4.5M verdiği Stephan Lichsteiner ile çözdü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferler güzel. Tahminimce takım artık daha da başarılı olacaktır.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Umarım transferler iyi bir takviye olur

Quintero'ya iyi bak. Benitez'den daha kaliteli bir forvet bence

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Transferler güzel. Tahminimce takım artık daha da başarılı olacaktır.
    Kesinlikle takımın artık daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.Özellikle Eriksen ve Hasebe etkili forvetlere top taşıyamayan ortasahama çözüm oldular hasebe defansif işi görüyor eriksen atak oynuyor haruna çift yönlü ancak lichsteiner oynadığı 4 maçta 3 kırmızı kart gördü

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Umarım transferler iyi bir takviye olur
    Teşekkürler transferlerden bu kadar hızlı verim alacağımı düşünmüyordum

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Quintero'ya iyi bak. Benitez'den daha kaliteli bir forvet bence
    Benitez için devre arasında yokladım ancak Manchester ile anlaşması ve takımıma göre yüksek maaş istemesi nedeniyle onun defterini kapadım.Quintero benim işimi görüyor oynadığı zamanda ama ciddi sakatlıklar ile boğuştuğu kesin

HEYECAN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

FRANSA KUPASI
    (9.TUR
    ) DRANCY 0-4 MONACO
    GENÇ YILDIZ MAKEGO ve YENİ TRANSFERLER HASEBE, ERIKSEN'IN ONE ÇIKTIĞI MAÇLAR

20.HAFTA AUXERRE 0-1 MONACO
    6 sarı, 2 kırmızı kartın çıktığı maçta yeni transfer lichsteiner ilk maçında atıldı
    kazanma alışkanlığı açınsından kazanmak önemliydi

FRANSA KUPASI(10.TUR) REIMS 1-2 MONACO
    Turu geçtik önümüze bakıyoruz

21.HAFTA MONACO 1-0 MARSEILLE

İŞTE BU!Ezeli rakibi 2.lik mücadelesi verdiğimiz rakibimizi 1-0 ama ezerek mağlup ediyoruz.Lich gene atıldı 2'de 2 :

FRANSA KUPASI(11.TUR) MONACO 1-1 ANGERS(pen. 4-2)
    OFF OFF UCUZ YIRTTIK. Takıma güvencim tamdı ama 90+2'de gelmesi heyecan patlaması yaşattı.penaltılarda kalite konuştu.ANGERS'ı buradan tebrik ediyorum

22.HAFTA TOULOUSE 0-1 MONACO
    1-0 oldu bizim oldu iyi oynadık

23.HAFTA MONACO 2-0 LORIENT
    Eriksen fark yarattı

24.HAFTA BREST 0-3 MONACO
    Lich gene atıldı

25.HAFTA MONACO 2-1 CAEN
    Yohan Mollo kontratlı oyuncumuz bize gol attı.28 maç 8 gol 14 asist yapmış bir oyuncudan bahsediyorum ancak benim taktiğimde sağ sol açık yok en azından sağlam paraya satabilirim herhalde

25.HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU

SIRA GRAFİĞİMİZ

TAKIM VERİLERİ

OYUNCU VERİLERİ

-Hauche gol krallığında 14 golle ikinci sırada
    -Henüz 4 maça çıkmış Lichsteiner 3 kırmızı kartla en disiplinsiz oyuncu

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri