LaigLeNoiR ~ Trabzonspor
Kardeşim Mustafa ile sıkıcı günleri zevkli hale getirmek adına ortak kariyer yapmaya karar verdik ve bu sefer Süper Ligde tutunmaya çalışacağız.
Sadece Türkiye Ligi açılmıştır.
Kurallar okundu.
LaigLeNoiR ~ Trabzonspor
Kardeşim Mustafa ile sıkıcı günleri zevkli hale getirmek adına ortak kariyer yapmaya karar verdik ve bu sefer Süper Ligde tutunmaya çalışacağız.
Sadece Türkiye Ligi açılmıştır.
Kurallar okundu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Konyaspor'un kadro potansiyeli bakımından ligde kalacağını hatta orta sıralara bile gelebileceğini düşünüyorum . Başarılar .
Kariyeriniz onaylanmıştır.
Başarılar.![]()
TariboWest
Başarılar![]()
başarılarfavorim Konya
Konyaspor'a iyi ayar çekilirse UEFA'ya bile gidilebilir. Ama Buca düşer ya![]()
Zoru sevdeiğimiz için Buca'yı seçtik.Bakalım neler yapacağız.Herkese teşekkürler.
Başarılar .
İşler zor, transfer yapmak imkansıza yakın.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar.Buca bocalamaz![]()
Konya'nın transfere ihtiyacı yokki kadrosu gayet iyi zaten. 4-2-3-1 oynarsan çok başarılı olursun. Defansta özellikle Kamil Zayatte çok iyi bir oyuncu. Peter Grajciar sağ açıkta inside forward'da 19 gol atmıştı bende ilk sezon sonra 6.000.000 €'ya premier lig'e göndermiştim. Marcin Robak'ta iyi forvet Montano ve Gökhan Emreciksin'de çok iyi oyuncular ve çok asist yapıyorlar. Küme düşmek çok zor Konya ile.
Bizim işimiz daha zor.![]()
Njitap Geremi Konyaspor'da.
Serbest bulunan Kamerun'lu tecrübeli orta saha oyuncusu Konyaspor'a transfer oldu.
Başarılar dilerim.
başarılar kardeş..
Solomon Olembe'de Konya'lı oldu.
Murat, Kamil Zayette gerçekten süper bir oyuncu. Ne yap ne et o adamı takımda tut.Kalite farkıyla Murat alır diyorum. İkinize de başarılar.
Son dakika Hleb kaçırdı karşıya döndü gol oldu.Yine son 10 dk 10 kişi oynadık sakatlık yüzünden bıktım vallaha.
Lige beklemediğimiz şekilde iyi başladık ancak bu bizi korkutuyor 3 maçta 2 galibiyet almak güzel bir duygu. Devamanın gelmesini temenni ediyoruz. Ancak takımda bir forvet eksikliği hissediliyor.
Bu kariyer yine ilgisiz kalmış...
Kimseyi sarmadı bu![]()
Konya iyi başlamış
Buca'da sonradan açılır.![]()
Hiç açılacağa benzemiyoruz![]()