Log in

View Full Version : İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17

europeanconquer
19.Nisan.2014, 21:11
Evet Avrupa kupalarında L'Pool daha başarılı olduğu için,İngiltere'nin en başarılı takımıdır.

Sen istediğin gibi düşün.

omersal
19.Nisan.2014, 21:13
Evet Avrupa kupalarında L'Pool daha başarılı olduğu için,İngiltere'nin en başarılı takımıdır.

Sen istediğin gibi düşün.

Senin mantığına göre Nottingham Forest İngiltere'nin en başarılı 3. takımıdır :)

europeanconquer
19.Nisan.2014, 21:16
Senin mantığına göre Nottingham Forest İngiltere'nin en başarılı 3. takımıdır :)

Avrupa-Ülke başarılarına göre yapıyorum yorumumu,evet İngiltere liginin ve kupalarının en başarılı takımı Manchester United ama İngiltere'nin genel olarak en başarılı takımı Liverpool.

Anlamak istediğin gibi her şey,cevap vermeyeceğim artık.

Facx
19.Nisan.2014, 21:30
Ben yapmadım ki onlar oldu ;

18 PL Şampiyonluğu
5 ŞL Şampiyonluğu
3 AL Şampiyonluğu
7 FA Cup Şampiyonluğu
8 Lig Kupa Şampiyonluğu
14 Community Shield Şampiyonluğu
3 UEFA Süper Kupası

Allah aşkına şu kulübü küçümsemekten de,geçmişini yok saymaktan da vazgeçin.

premier league premier league olalı liverpool un şampiyonluğu yok acı ama gerçek :D

Banega
19.Nisan.2014, 21:36
Nasıl Türkiye'nin en büyük klübü tartışılıyorsa, İngiltere'nin de en büyük klübü tartışılır.

Ama Liverpool büyük bir klüptür, ben sevmem ama sonuna kadar saygı duyarım.

Bugün Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş yıllarca şampiyon olmasa bile büyüklüklerinden bir şey kaybetmezler. :)

playeray
19.Nisan.2014, 21:45
Eyvallah argümanların doğru olabilir de 8-9 ne arkadaş rakibin Liverpool yahu. Denize taş mı atıyon gardaş :n::n:

vallahi burada arab money falan saçma paylaşımlar yapılıyor ben de ciddi olmayı bıraktım artık :icon_cool:

kulübü arap almışsa ne olmuş yani? diğer kulüpler zenginken 1 kulübün daha zengin olmasında ne sakınca var?

europeanconquer
19.Nisan.2014, 21:50
vallahi burada arab money falan saçma paylaşımlar yapılıyor ben de ciddi olmayı bıraktım artık :icon_cool:

kulübü arap almışsa ne olmuş yani? diğer kulüpler zenginken 1 kulübün daha zengin olmasında ne sakınca var?

Olsunlar efenim zengin olsunlar,engelleyen yok,ben yalan söylemiyorum ki olanı söylüyorum.

We getting Arab Money !!! :n:

attirson
19.Nisan.2014, 22:03
Liverpool şampiyon olursa bütün kulüp gidip Sunderland'a teşekkür ziyaretinde bulunsunlar önce City şimdi Chelsea adamlar Liverpool'u sampiyon yapacaklar. :D

europeanconquer
19.Nisan.2014, 22:08
Goooool :D

Borini attı,Liverpool'dan kiralık :D

Facx
19.Nisan.2014, 22:08
sunderland 2-1 yaptı durumu liverpool şampi :D

attirson
19.Nisan.2014, 22:09
Düsme hattı alev alev.Yalnız şunu görüyoruz düsme korkusu şampiyonluktan daha agır basıyor yarın Norwich'te Liverpool'a celme takabilir. :D

omersal
19.Nisan.2014, 22:10
Yapma be Chelsea :( Norwich'e güvenmekten başka çare kalmadı

mwaru
19.Nisan.2014, 22:13
http://3.bp.blogspot.com/-4n1veKqFfJk/UEOlxE8Qe8I/AAAAAAAAAE0/baQlzgOtDSw/s1600/151055449ap021_liverpool_v_.jpg

Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın

europeanconquer
19.Nisan.2014, 22:24
http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2008/12/30/1230604502481/Steven-Gerrard-001.jpg

Bordo61Mavi
19.Nisan.2014, 22:28
Yavas yavas otelimizi felan ayarliyalim, Liverpoolda sampiyonluk kutlayacagiz :)

uAburak89
19.Nisan.2014, 22:30
Ferguson gitti, ManU çöktü. L'pool coştu. Galatasaray desen dipte. Ne biçim bir futbol sezonudur bu arkadaş.

kumbara
19.Nisan.2014, 22:31
http://forum.forzabesiktas.com/attachment.php?attachmentid=584&d=1397596767

Norwich'ın fikstüre bak :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Nisan.2014, 22:49
chelsea west ham macinin tekrarini yasadi. 30 suta 6 sut, skor 1-2 :zuhaha

europeanconquer
19.Nisan.2014, 22:55
Yarın Stevie reyiz önderliğinde Norwich'e fena saldıracağımız bir maç olacaktır.Tabi ki galibiyete yakın tarafız ama ne olacağı belli olmaz.

mpaker66
20.Nisan.2014, 01:11
City'den sonra Chelsea! Teşekkürler Sunderland.

Haydi yarın sıra bizde.

Homer J.S
20.Nisan.2014, 02:09
Yalniz burada Liverpool'un buyuklugunu tartisanlar olmus.

"Liverpool buyuklugu ne sampiyonluk buyuklugu ne kupa buyuklugudur" bilmis olalim. O sehirde Beatles var, taraftarlar var ve sermayeden once ruh var.. Bu sene muzeye de umarim EPL'i koyarak taraftarlarini sevindirecekler.

europeanconquer
20.Nisan.2014, 02:18
Onları saymaya gerek yok zaten,futbola aşık birisinin ilk görmesi gereken futbol şehridir Liverpool.

Neyse 2005 finalinde sırf benim 10 kuruşluk meybuzumu kurtardı diye(iddaaya girmiştik arkadaşla ben L'Pool alır demiştim) sevmeye başlamıştım Liverpool'u,o sevgi zamanla büyük bir aşka dönüştü,You'll Never Walk Alone ulan !

Tamam sakinim :n:

mpaker66
20.Nisan.2014, 02:40
Benim de Liverpool Owen'den gelir. Çocukluğumda owen diye ölürdüm. Owen da Owen. Rüyamda Owen diye sayıkladığımı söylerdi abim :D CM4'de Liverpool alırdım te o kadar küçükken. ne günlerdi vay be :(

Kısmetse Liverpool'umun ilk şampiyonluğunu görcem. Bu arada bana bi yardım edin L'verpool forması temin edeyim ya. Ne lanet bişe markası bulunmuyo adam akıllı. Tişörtü falan geçtim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Nisan.2014, 03:06
http://store.liverpoolfc.tv/warrior/lastseasonskits/s/c/c

kendi sitesinde var, %50 indirim de var ic saha formasinda. 30 pound [1pound-3,57tl]
kargo falan da 10-15 pound alsa 45 pound eder. bi kere ingiltereden forma getirtmistim, kargo teslimi berbatti, sari zarfa koyup gondermisler. bi de postaci merdivene birakmisti, tesadufen gordum de aldim :n:

mwaru
20.Nisan.2014, 03:18
Reyiz talking
Gerrard Reyiz

omersal
20.Nisan.2014, 09:40
Yalniz burada Liverpool'un buyuklugunu tartisanlar olmus.

"Liverpool buyuklugu ne sampiyonluk buyuklugu ne kupa buyuklugudur" bilmis olalim. O sehirde Beatles var, taraftarlar var ve sermayeden once ruh var.. Bu sene muzeye de umarim EPL'i koyarak taraftarlarini sevindirecekler.

Liverpool'un büyüklüğünü tartışan olmadı yanlıış okumuşsun. Liverpool İngiltere'nin en büyük ve başarılı takımı diyenlere Manchester United'ı söyledik sadece :)

Bu arada herkes Liverpool'lu olmasının hikayesini anlatmış ben de Manu'yu anlatıyım bari :) Ben küçükken kaleci olmak isterdim ve o zaman Kahn ve Schmeichel en beğendiğim kalecilerdi. Striker olarak ise en çok Solskjaer ve Elber'i severdim. 99 ŞL finalinde de sevdiğim 2 takım karşılaştı. Ben Bayern yener demiştim babam United demişti ama maç içerisinde Bayern öndeyken o kadar üzgündüm ki Manu son dakikada 2 golü çakınca da acayip sevinmiştim , neden bilmiyorum , sanırım Schmeichel ve Solskjaer sevgim ağır basmıştı :) O ŞL finalinden beridir de United'lıyım :)

jevox06
20.Nisan.2014, 12:17
İngiliz futbolunun en üst seviye ligi olan Premier Lig'de Liverpool'un hiç şampiyonluğu yoktur.

Tuhaf Ama Gerçek

E.Cartman
20.Nisan.2014, 14:24
Liverpool XI: Mignolet, Johnson, Sakho, Skrtel, Flanagan, Gerrard, Allen, Lucas, Coutinho, Sterling, Suarez.

Norwich XI: Ruddy, Whittaker, Martin, Turner, Olsson, Johnson; Howson, Fer, Snodgrass, Redmond, Hooper.

himone
20.Nisan.2014, 14:44
Sturridge niye yok, özel bir sebebi var mı yoksa antrenör kararı mı? Hocanın kararıysa bence çok doğru, uzun süredir çok formsuzdu.

europeanconquer
20.Nisan.2014, 14:47
Sakat kendisi,hem iyi de oldu cidden çok formsuzdu.

Sterling sene başından beri çok geliştirdi kendini artık eleştiremiyorum :D Coutinho-Suarez zaten efsane oynuyorlar.Stevie reyiz ise sahada olsa yeter.

İnşallah güzel bir galibiyet alırız bu güzel pazar günü.

europeanconquer
20.Nisan.2014, 15:03
Sterling naptın sen Sterling !!1

Muhteşem attı !

E.Cartman
20.Nisan.2014, 15:03
Sterling hunharca bir gol attı. Müthiş !

himone
20.Nisan.2014, 15:09
Sakat kendisi,hem iyi de oldu cidden çok formsuzdu.

Sterling sene başından beri çok geliştirdi kendini artık eleştiremiyorum :D Coutinho-Suarez zaten efsane oynuyorlar.Stevie reyiz ise sahada olsa yeter.

İnşallah güzel bir galibiyet alırız bu güzel pazar günü.

çocuk sana inat geliştirdi kendisini, o kadar laf ettin ki gurur yapmış.

Bu Liverpool da canımı sıkmaya başladı, 2 dakika geç geldim gol olmuş kaçıncı oldu.

Derken 2 geldi.

europeanconquer
20.Nisan.2014, 15:09
Suarez attı.Daha da atarız inşallah.

2-0 :n:

E.Cartman
20.Nisan.2014, 15:10
Attı yine deli oğlan :D

europeanconquer
20.Nisan.2014, 15:47
Çok sıkıcı maç oluyor Premier Lig'e göre.

Gollerden sonra Norwich öyle bir atak-pres yaptı ki Liverpool çıkamadı ileri.

E.Cartman
20.Nisan.2014, 16:08
Yalnız 2-0'dan beri Norwich tek kale oynuyor. L'pool defansı direnişte ama yenilecek bir gol maçı sıkıntıya sokabilir L'pool adına.

E.Cartman
20.Nisan.2014, 16:11
Sonunda golü buldu Norwich

europeanconquer
20.Nisan.2014, 16:19
Sterling !

Yoktan var etti,helal be !

E.Cartman
20.Nisan.2014, 16:19
Sterling çok zora soktu hata yaptı ama şansı yaver gitti 3-1 :k:

europeanconquer
20.Nisan.2014, 16:20
Ahahaha Suarez :n:

E.Cartman
20.Nisan.2014, 16:34
Norwich yine attı, çarşı karışıyor.

himone
20.Nisan.2014, 16:52
hadi geçmiş olsun, zor da olsa galibiyet geldi. Sırada Chelsea var umarım haftaya kazanıp şampiyonluğu alırlar.

europeanconquer
20.Nisan.2014, 16:53
Liverpool kazandı.

Çok iyi oynamadık,gerektiği gibi oynadık ve gerekeni aldık.Lucas ise beni çıldırttı yahu,bir insan bu kadar etkisiz olamaz :n:

E.Cartman
20.Nisan.2014, 16:56
Hiç de gerektiği gibi oynamadı L'pool. Savunma anlamında iyi bir takım değilken böylesine bir oyun büyük risk. Norwich'in elinden kurtuldular belki ama başka takım affetmez bunu.

europeanconquer
20.Nisan.2014, 17:05
Hiç de gerektiği gibi oynamadı L'pool. Savunma anlamında iyi bir takım değilken böylesine bir oyun büyük risk. Norwich'in elinden kurtuldular belki ama başka takım affetmez bunu.

İyi de Liverpool hiç zorlanmadı ki maçta,Norwich baskı yapıyor olabilir,adamlar küme düşme korkusu yaşıyor,o yüzden saldırdılar ki herkes bilir,küme düşme korkusu yaşayan bir takım en iyi takıma bile sıkıntı yaratabilir.Gerektiği gibi oynadık farkı 2 yaptık ve maçın kalan kısmı rahat geçti.Öyle elinden kurtuldu falan diyemezsin çünkü adamlar beraberliği bile yakalayamadılar,4. golü de yiyeceklerdi ki Lucas'ın beceriksizliğine denk geldi.

Börk
21.Nisan.2014, 01:38
Maçı 90 dakika tamamen izledim hiç de akıllı oynamadı L'pool.Diğer maçlarında hunharca saldıran L'pool bugün geriye çekildi zaten yan toplarda facia bir kaleci varken de 2 gol yediler.Ayrıca İngiltere liginin en zevkli maçlarını L'pool oynuyor bence ki bu maç bile bu haftanın en iyilerinden biriydi.

mpaker66
21.Nisan.2014, 13:17
Bir maçı daha kazandık. Valla geliyor bu şampiyonluk.

Bu arada sezon başlarında Sterling'i o kadar çok eleştirmiştim ki. Şuan formuyla beni utandırıyor. Saol Sterling!

KaRaBükLü KraL
21.Nisan.2014, 15:35
Liverpool şu andan sonra iyi futbolu değil 3 puanı düşünmeli ki öyle de oynadılar 3 hafta sonra Liverpool'a iyi top oynadığı için değil daha çok puan topladıkları için kupa verecekler

nerazzuri
22.Nisan.2014, 12:22
Manchester United, David Moyes'in görevine son verdi. Sezon sonu takımın başına Ryan Giggs geçecek sanırım.

sakary Ali
22.Nisan.2014, 13:49
Daha fazla sabır gösteremediler. Bakalım nasıl bir çözüm izleyecekler. Giggs'in performansını merak ediyorum.

mpaker66
22.Nisan.2014, 13:54
Kötü oldu bu. Moyes kalmalıydı :D

sakary Ali
22.Nisan.2014, 13:57
David Moyes Old Trafford'dan ayrılırken

https://vine.co/v/MiAMY06TDUY

:D

byariff
22.Nisan.2014, 14:51
klopp"u getir iste tum dertler bitsin olmazsa mancini verelim yani. :D

Kaka Leite
22.Nisan.2014, 14:53
Lucien Favre diyorum.

Bir takım getirsin şu adamı ya çok iyi teknik adam. :icon_biggrin:

Bir tane büyük takıma atsa kapağı direk ünlenecek zaten de. Tamam şöyle yapalım Klopp gitsin ManU'ya yerine Favre geçsin. :n:

omersal
22.Nisan.2014, 15:15
Manchester United, Sir Alex Ferguson'un tahtı David Moyes'e bırakmasının ardından çok kötü bir sezon geçirdi. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden ManU, ligde ise çok daha erken havlu attı.
Everton mağlubiyeti ise Moyes için bardağı taşıran son damla oldu. Sabrı taşan yönetim, kötü sıralamadan ziyade kötü futbola dayanamadığı için David Moyes'le yolları ayıracak. Hatta New York Borsası'ndaki hisselerin minimum zarara uğraması için geç bir saatte bilgilendirme yapılacağı iddia ediliyor.
Bununla birlikte Moyes'in yerine gelecek isim hemen hemen belirlendi gibi. Atletico Madrid'e çağ atlatan, takımı La Liga'nın zirvesine taşıyan, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselten Diego Simeone'nin Moyes'in koltuğuna oturacağı bilgisi geldi. Eurosport.com Türkiye'nin ulaştığı bilgilere göre Diego Simeone sezon sonunda Kırmızı Şeytanlar'ın yeni teknik patronu olacak.
Bununla birlikte Simeone ManU'ya sadece kendi ceketini taşımayacak. Arjantinli teknik adam yanında Arda Turan ve Diego Costa'yı da götürecek. Manchester United'ta yepyeni bir yapılanmaya gidecek olan Simeone'nin tam anlamıyla revizyon yapacağı konuşuluyor.
Sezon sonunda neler olacağı büyük merak konusu. Ancak bir gerçek var ki, dünyanın en değerli üç takımından biri olan Manchester United'ın geleceği bir Türk ve Arjantinli'nin elinde olacak.

Kaynak: Eurosport.com

Dün böyle bir şey okumuştum , inşallah doğrudur :) TD kim olur bilinmez ama britanya dışından TD çalıştırmayan Manu için bir ilk olacak gibi duruyor.

muratzihni
22.Nisan.2014, 16:58
Simeone gelsin :D

himone
22.Nisan.2014, 19:29
Fazla bile durdu.

Klopp veya Simeone gelse çok iyi olur. Ben özellikle tempolu oyunu sebebiyle Klopp'u istiyorum. Yanında Reus ve Hummels'i de getirirse tadından yenmez.

europeanconquer
24.Nisan.2014, 21:42
Terry ve Cech'in üstüne Ramires'te 4 maç ceza aldı,Sebastian Larsson'a dirsek atmış.

Hazard zaten yoktu,Eto'o'nun da oynama ihtimali düşükmüş.

mpaker66
26.Nisan.2014, 20:19
Yarın 16.05'te Chelsea'yi yenersek şampiyon olduk derim ben artık.

Chelsea eksik gelecek. Mourinho yine kale önüne otobüsü çeker mi bilemem ama 1 puanın bize chelsea'den çok yarayacağı kesin.

omersal
26.Nisan.2014, 22:20
Giggs ile ilk maçımızda Norwich'i 4-0 yenmeyi başardık :) Simeone ya da Klopp'u getiremeyeceklerse Giggs ile devam edilsin isterim ben. Van Gaal ya da Ancelotti'nin Giggs'ten daha başarılı olacağını sanmıyorum bu takımda.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Nisan.2014, 22:31
Giggs ile ilk maçımızda Norwich'i 4-0 yenmeyi başardık :) Simeone ya da Klopp'u getiremeyeceklerse Giggs ile devam edilsin isterim ben. Van Gaal ya da Ancelotti'nin Giggs'ten daha başarılı olacağını sanmıyorum bu takımda.

giggs geldi ya o gidene kadar manuluyum arkadas, seviyorum bu adami. sirf takimi ne yapiyor diye ozellikle actim izledim maci.

rooney mc oynadi uzun sure[cleverly ciktiktan sonra]. mata girdi ve golleri siraladi. hersey guzel gorunuyor simdilik. giggs ve arakadaslari bu isi kotarirlar bence de.

europeanconquer
26.Nisan.2014, 23:03
Ben Giggs'in yerinde olsam kendimi oynatırım hep :n:

Night_Mare17
26.Nisan.2014, 23:12
Giggs kendini yedeklere yazıp sonradan oyuna girebilir mi kurallar dahilinde :D

uAburak89
27.Nisan.2014, 00:10
Van Gaal ile anlaşıldı deniyordu hatta yardımcısı da Kluivert olacakmış galiba.

BaGa TaRKaN
27.Nisan.2014, 00:20
Giggs kendini yedeklere yazıp sonradan oyuna girebilir mi kurallar dahilinde :D

Kurallar Değişmediyse Olabilir.

Yanlış Hatırlamıyorsam Di Matteo da Bir Ara Hem Teknik Direktör Hemde Oyuncuydu Kendi Oyundan Çıkmıştı

omersal
27.Nisan.2014, 00:22
Van Gaal ile anlaşıldı deniyordu hatta yardımcısı da Kluivert olacakmış galiba.

United yapısına tamamen ters bir isim olduğunu düşünüyorum van Gaal'in. United diğer takımlardan farklıdır , bir aile takımıdır ve futbolculara hem arkadaş hem patron olabilecek bir TD gelmelidir. Klopp ve Simeone bu karakterde kişiler mesela. Bunları istememin tek sebebi başarılı olmaları değil yani.

europeanconquer
27.Nisan.2014, 11:52
https://pbs.twimg.com/media/BmNm7ZvIEAA007T.jpg

Yürüyedur Liverpool'um !

Şampiyonluk yolunda son büyük engel,rakip eksik,rakip yorgun ama bir o kadar da kaliteli bir rakip ve mükemmel bir teknik direktöre sahipler.İnşallah bu engeli de aşıp 24 yıllık hasreti bitirmeye çok yaklaşacağız.

byKpln
27.Nisan.2014, 13:55
https://pbs.twimg.com/media/BmNm7ZvIEAA007T.jpg

Yürüyedur Liverpool'um !

Şampiyonluk yolunda son büyük engel,rakip eksik,rakip yorgun ama bir o kadar da kaliteli bir rakip ve mükemmel bir teknik direktöre sahipler.İnşallah bu engeli de aşıp 24 yıllık hasreti bitirmeye çok yaklaşacağız.

Duygulandım bi an :)

europeanconquer
27.Nisan.2014, 16:15
Liverpool: Mignolet, Johnson, Flanagan, Skrtel, Sakho, Gerrard, Allen, Lucas, Coutinho, Sterling, Suarez

Chelsea: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard, Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle.

himone
27.Nisan.2014, 16:53
Chelsea'nin kadroda çok eksik var, bir de hafta içi şampiyonlar ligi olduğu için oynatılmayanlar eklenince takım bayağı bir zayıflamış. Liverpool'da da Sturridge yerine Lucas'ın, Henderson'un yerine de Allen'ın olması takımı çok zayıflatıyor. Geçen hafta çok etkisiz kalmışlardı.

Ralph
27.Nisan.2014, 17:30
Fizik gücü yüksek güzel bir maç oluyor

E.Cartman
27.Nisan.2014, 17:43
Hakem Chelsea'nin net penaltısını yedi.

5267
27.Nisan.2014, 17:51
Demba Ba :/

himone
27.Nisan.2014, 17:52
Sana hiç yakışmadı Gerrard.

E.Cartman
27.Nisan.2014, 17:52
Gerrard inanılmaz bir hata yaptı. Ba The Mubarak da fişi çekti yine son dakkada.

davidvilla
27.Nisan.2014, 18:10
Gerrard ile beraber ben de üzüldüm vallq

Ronaldinho 10
27.Nisan.2014, 18:57
Ikinciyi de attilar..

E.Cartman
27.Nisan.2014, 18:57
Mou aldı yine istediğini. Kim ne derse desin rakibi etkisiz hale getirmeyi bu adam kadar iyi yapabilen yok.

ReaList
27.Nisan.2014, 18:59
Adamlar Liverpool'u da City'i de 2 maçta yenmiş oldular. Mourinho bu maçların adamı.

omersal
27.Nisan.2014, 18:59
Chelsea kazanınca konu da baya sessiz kalmış :D Hala Liverpool çok avantajlı bence. Çünkü oynayacağı iki takımın da herhangi bir iddiası yok. Chelsea Sunderland yenilgisiyle çok büyük avantaj kaybetti.

Edit : Ben bunu yazarken 3 kişi yazmış :)

himone
27.Nisan.2014, 19:02
Chelsea kazandı, Mou yine iğrenç futboluyla insanlara eziyet çektirdi. Bu adamdan ve oynattığı futboldan gına geldi artık. Küçük takımla yapsa neyse de milyonlarca Euro harcayıp böyle bir futbol oynatınca insanın siniri bozuluyor.

Şimdi herkes Mourinho dehası diyecek ama Gerrad'ın ayağı kaymasa ne olacaktı. Üstüne bir de başkası bu şekilde oynayınca utanmadan eleştiriyor. Liverpool bugün puan almayı hiç hakketmedi ama Chelsea de 1. dakikadan başlayarak vakit geçirme peşine düşünce çok sinir bozucu oldu.

jevox06
27.Nisan.2014, 19:02
Şimdi biz de kazanalım da şampiyonluk yarışı kızışsın biraz :n::n:

Pellegrini'nin askerleriyiz ulan !!1!

europeanconquer
27.Nisan.2014, 19:03
Chelsea çok çirkin bir oyun oynasa da (her zaman ki gibi) kazanmayı hak ettiler.Tebrikler Mou,müthiş bir teknik adam ama nefret ediyorum kendisinden :n:

Canın sağolsun Liverpool'um.

YNWA !

uAburak89
27.Nisan.2014, 19:04
Hakem kabak gibi ortada olan penaltıyı verse, zaten çok daha önce gelecekti gol. Mourinho dünyanın en iyisi çok net.

jevox06
27.Nisan.2014, 19:06
Cr. Palace 11 : Speroni , Ward , Mariappa , Dann , Delaney , Yala Bolasie , J. Puncheon , Jedinak , Joe Ledley , Chamakh , Jerome

Man City 11 : Hart , Kompany , Zabaleta , Kolarov , Demichelis , James Milner , Nasri , Javi Garcia , Yaya Toure , Dzeko , Agüero

Haydi aslanlarım , alalım şu maçı !

europeanconquer
27.Nisan.2014, 19:09
Diren Crystal Palace ! :n:

europeanconquer
27.Nisan.2014, 19:13
City attı.

:n:

jevox06
27.Nisan.2014, 19:14
Cr. Palace 0 - 1 Man. City ( 4' Edin Dzeko )

:n::n:

Kaka Leite
27.Nisan.2014, 19:24
Ağlasana Gerrard haydi ağlasana. :uzgun:

Geçmiş olsun Liverpool, yaşasın Chelsea!

playeray
27.Nisan.2014, 19:32
Puhahahah AĞLA LIVERPOOL CITY GELİYOR

byariff
27.Nisan.2014, 19:53
Mourinho hocam!! iste bu yuzden buyuk yedek kadroyla resmen ilk yari pozisyon bile vermedi liverpoola

jevox06
27.Nisan.2014, 19:53
Cr. Palace 0 - 2 Man. City ( 4' Edin Dzeko , 43' Yaya Toure )

Bu dakikadan sonra maç kopar.

Facx
27.Nisan.2014, 21:06
ah ah tamda lige yeni ısınmıştık sherwood la şöyle bi 15 hafta daha olucak ilk 4 garanti :D:D

Fearless Coward
27.Nisan.2014, 21:08
Chelsea yine yaptı yapacağını. :D Mou şampiyonluk istiyor ama Liverpool burdan vermez şampiyonluğu bu maçı kaybetmeleri bir şeyi değiştirmez City'i yendiklerinde bitti bence iş.

playeray
27.Nisan.2014, 21:13
Chelsea yine yaptı yapacağını. :D Mou şampiyonluk istiyor ama Liverpool burdan vermez şampiyonluğu bu maçı kaybetmeleri bir şeyi değiştirmez City'i yendiklerinde bitti bence iş.

İki takım da kalan maçları kazanınca 86 puanda oluyorlar son durumu averaj belirleyecek ve City averajda önde şu an.

Kaka Leite
28.Nisan.2014, 23:12
http://31.media.tumblr.com/6720dbb4b2f46be46ad01e5358a225e9/tumblr_n4p6p4JwaX1sscln5o2_250.gif

Şampiyon olacaksın Chelsea!

http://37.media.tumblr.com/7d6b48ba584a6d0ffc6304c96eb96f31/tumblr_n4p6p4JwaX1sscln5o3_250.gif

Fearless Coward
29.Nisan.2014, 00:41
Chelsea ve ManU hep şampiyon oluyor bırakın bi kez tatsınlar şu sevinci. :D

Gncl1905
29.Nisan.2014, 01:01
Mou geldiğinde şampiyon Chelsea olur demiştim. Haklı çıkmak istiyorum :D Mou her zaman kazanır.

Kaka Leite
29.Nisan.2014, 22:59
http://i.imgur.com/eut8gDx.jpg
Puan Durumu
http://i.imgur.com/SV2Y77A.jpg
Fikstür
http://i.imgur.com/AxNhrq2.jpg
Gol Krallığı

benzema35
01.Mayıs.2014, 18:52
Manchester City'den Pogba'ya servet ,

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin, Juventus'un genç yeteneği Paul Pogba için 65 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

City bu yaz yine bol keseden dalacak piyasaya :D
Yalnız Manu'da bu adamı nasıl serbest bırakmış ya , Ferguson kaçırmazdı böyle gençleri :icon_biggrin:

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 20:50
Bu ne ya hangi maçı izlesem benim aleyhime her şey.

1-1 yaptı City.

attirson
03.Mayıs.2014, 20:56
Sunderland'e helal olsun 3-5 hafta önce adamların düsmesine kesin gözüyle bakılıyordu zorlu fikstürlerine ragmen kurtardılar kendilerini düsme hattından.Norwich'in zorlu fikstürüne de bakarsak ligde kaldılar diyebiliriz.

JoseV7
03.Mayıs.2014, 21:15
Everton:1
Manchester City:2 (Edin Dzeko 43)

Hadi Everton Liverpool için saldır :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mayıs.2014, 21:19
bosuna heveslenmeyin bence, everton bu maci ne yapar eder city'ye teslim eder :n:

attirson
03.Mayıs.2014, 22:03
Maç böyle biterse City Şampi... :D Liverpool'da daha böyle bir sansı zor yakalar gibi.

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 22:05
West Ham ve Aston Villa'ya bağladık umudumuzu :( Everton'dan hayır yok :uzgun:

We getting Arab money :(

jevox06
03.Mayıs.2014, 22:23
Everton 2 - 3 Man.City
(Ross Barkley 11',Romelu Lukaku 65' - Sergio Agüero 22',Edin Dzeko 43',Edin Dzeko 48')

Şampi... :icon_cool:

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 22:25
Yarın Crystal Palace'a 10 tane atmak lazım :n:

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mayıs.2014, 22:25
everton takimi resmen eziyet etti liverpool taraftarina. maci 3-2 ye getirip 90. dakkaya kadar umit verdi ama atmadi :n:

jevox06
03.Mayıs.2014, 22:26
Yarın Crystal Palace'a 10 tane atmak lazım :n:

#direnCrystalPalace and #direnCrystalGirls

:n::n:

byKpln
03.Mayıs.2014, 22:47
Allah'ım inşallah City'nin birkaç oyuncusu sakatlanırda şampiyon Liverpool olur :)

jevox06
03.Mayıs.2014, 23:15
Allah'ım inşallah City'nin birkaç oyuncusu sakatlanırda şampiyon Liverpool olur :)

Bizim bir kaç oyuncumuz sakatlansa gene şampiyon oluruz da sizin Suarez olmasa şuan ilk 5 için savaşıyor olurdunuz :icon_cool:

byKpln
04.Mayıs.2014, 10:55
Bizim bir kaç oyuncumuz sakatlansa gene şampiyon oluruz da sizin Suarez olmasa şuan ilk 5 için savaşıyor olurdunuz :icon_cool:

Suarez yoksa Sturridge var:)

omersal
04.Mayıs.2014, 11:00

İmza :) Gerçi bu sezon Sterling ve Sturridge de beklentilerin çok üstünde oynadı ama Suarez bambaşkaydı

Yine yenildik bu sefer Sunderland'e :( Şu lanet sene bir geçseydi. Liverpool şampiyon olursa zaten tam yıkım olur. Şehrimizin mavi yakasına şampiyonluk yolunda başarılar :)

europeanconquer
05.Mayıs.2014, 22:50
Az sonra başlayacak maç,umarım atabildiğimiz kadar atarız.

Asla yalnız yürümeyeceksin !

Unsal123
05.Mayıs.2014, 23:21
Az sonra başlayacak maç,umarım atabildiğimiz kadar atarız.

Asla yalnız yürümeyeceksin !
Galatasaray formasına ek birde Liver'in formasını da alabilirsin. :icon_razz:

europeanconquer
05.Mayıs.2014, 23:24
Galatasaray formasına ek birde Liver'in formasını da alabilirsin. :icon_razz:

Çakmasını buluruz anca Türkiye'de :D Markası Warrior,pek bulunmuyor :D İstanbul'da belki bir kaç yerde vardır,Ankara'da göremedim hiç.

jevox06
05.Mayıs.2014, 23:27
#direnCrystalPalace

Banega
05.Mayıs.2014, 23:28
Çakmasını buluruz anca Türkiye'de :D Markası Warrior,pek bulunmuyor :D İstanbul'da belki bir kaç yerde vardır,Ankara'da göremedim hiç.
http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/liverpool-2014-forma-home-112677456
http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/liverpool-2014-forma-away-112677453
:0:

europeanconquer
05.Mayıs.2014, 23:30
http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/liverpool-2014-forma-home-112677456
http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/liverpool-2014-forma-away-112677453
:0:
İnternetten kıyafet almıyorum,malum şişmanız :icon_cool:

Unsal123
05.Mayıs.2014, 23:32
İnternetten kıyafet almıyorum,malum şişmanız :icon_cool:
Tamam , ben senin yanına geliyorum istediğin her şeyi ben alacağım. :icon_cool:

europeanconquer
05.Mayıs.2014, 23:33
Tamam , ben senin yanına geliyorum istediğin her şeyi ben alacağım. :icon_cool:

Canımsın :icon_cool:

Unsal123
05.Mayıs.2014, 23:43
Canımsın :icon_cool:
Biliyorum :icon_cool:

europeanconquer
06.Mayıs.2014, 00:18
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2644558&postcount=1237

City'nin 2 maçı var,2 de 2 yapabilirler mi ? Bence mümkün değil.

Banega
06.Mayıs.2014, 00:25
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2644558&postcount=1237

City'nin 2 maçı var,2 de 2 yapabilirler mi ? Bence mümkün değil.
Olum yapma şöyle şeyler, Real Madrid ve City şampiyon olursa senin yüzündendir :zuhaha

europeanconquer
06.Mayıs.2014, 00:27
Olum yapma şöyle şeyler, Real Madrid ve City şampiyon olursa senin yüzündendir :zuhaha

Totem yapıyoruz olum :n:

E.Cartman
06.Mayıs.2014, 00:39
Crystal gol gol gol şampiyonluk gidiyor :n::n: L'pool bir Beşiktaş olma yolunda ilerliyor. Yine son dakikaları stresli geçirecek taraftarlar :D

Unsal123
06.Mayıs.2014, 00:41
La şaka yapmayın beyler şampiyonluk giderse hepinizi biliyorsunuz yani. :D

europeanconquer
06.Mayıs.2014, 00:42
Napıyonuz beyler napıyonuz ?

Unsal123
06.Mayıs.2014, 00:44
beyler 3-3 oldu lan şaka yapan kimdi bulun bana

omersal
06.Mayıs.2014, 00:44
Gol beeee.. 3-3 :D

Unsal123
06.Mayıs.2014, 00:46
Gol beeee.. 3-3 :D
Sen çelsili demi sen bana adres vermek ben yanına gelmek , öpmek.

omersal
06.Mayıs.2014, 00:48
Sen çelsili demi sen bana adres vermek ben yanına gelmek , öpmek.

Yok United'lıyım :D

europeanconquer
06.Mayıs.2014, 00:49
You will never walk alone ulan ! :n:

Şampiyonluk yarınlara kaldı :n: :uzgun:

Unsal123
06.Mayıs.2014, 00:51
You will never walk alone ulan ! :n:

Şampiyonluk yarınlara kaldı :n: :uzgun:
Hepsi senin yüzünden yaktım çıranı. :mad:

benzema35
06.Mayıs.2014, 00:51
Hadi geçmiş olsun , 10 dk de 3 gol yersen rüyanda görürsün anca şampiyonluğu :D

attirson
06.Mayıs.2014, 00:52
Neyse Liverpool'a bu şampiyonluk heyecanı bir 5-6 sene gider zaten. :D

footballer33
Liverpool kendi ayağına sıktı, geçmiş ola bundan sonra. City şampiyon diyebiliriz.

europeanconquer
Hepsi senin yüzünden yaktım çıranı. :mad:

Yahu maçı izlemiyormusun kekolar Anadolu takımı gibi geri çekildi 3-0 dan sonra bize avaraj için gol gerekirken :n:

Olsun olsun Aston Villa yener bizde Newcastle'ı yenip şampiyon oluruz :p

Kaka Leite
06.Mayıs.2014, 00:53
http://i.imgur.com/zbw2sQg.jpg

I love you Liverpool!

Palace'nın son maçlarına baktım dün 6 maçta 5 galibiyet ve sadece City'e yenilmişlerdi. Liverpool bunları yenemez dedim ve bastım.

Seni seviyorum Liverpool beni yanıltmadın. :)

Unsal123
06.Mayıs.2014, 00:54
Yahu maçı izlemiyormusun kekolar Anadolu takımı gibi geri çekildi 3-0 dan sonra bize avaraj için gol gerekirken :n:

Adamların 1 maçı eksik neyin kafası :D

europeanconquer
06.Mayıs.2014, 00:55
Adamların 1 maçı eksik neyin kafası :D

Olum Aston Villa yenince City ile maçları eşitliyoruz ve 1 puan önde oluyoruz.

Zor ama imkansız değil.

Unsal123
06.Mayıs.2014, 00:56
Olum Aston Villa yenince City ile maçları eşitliyoruz ve 1 puan önde oluyoruz.

Zor ama imkansız değil.
Tamam abi vurma Liver şampiyon tamam :mad:

omersal
06.Mayıs.2014, 00:57
Ulan Gerrard ömrün ağlamakla geçti :D

HeracLes
06.Mayıs.2014, 00:58

Bir anadolu takımı Crystal Palace'ın 10 dakikada yaptığını yapsın dişimi kırarım.

uAburak89
İngiltere'de sempati duyduğum takım ManU. L'pool veya City pek farketmiyor, ikisinin de şampiyon olması sinir bozucu. Ben eşit sanıyordum bu iki takıma olan duygularımı ama L'pool antipatisi daha bir ağır basıyormuş, 3-0 öne geçip maçı alamayınca resmen sevindim çünkü. Şampiyonluğu hak etmiş olsalar da bu saatten sonra zor bence, finali kötü oynuyorlar.

Kaka Leite
Ulan Gerrard ömrün ağlamakla geçti :D
Ahahah yine mi ağladı yoksa nolur caps falan bir şey bulun. :n:

Unsal123
06.Mayıs.2014, 01:00
Ahahah yine mi ağladı yoksa nolur caps falan bir şey bulun. :n:
Gerrard'a laf yok beyler üzerim sizi. :icon_cool:

E.Cartman
06.Mayıs.2014, 01:01
Crystal gol gol gol şampiyonluk gidiyor :n::n: L'pool bir Beşiktaş olma yolunda ilerliyor. Yine son dakikaları stresli geçirecek taraftarlar :D
Ulan çok çabuk oldu be. Laf atmak için bunu yazdım ve gittim hayaldi gerçek oldu :zuhaha

europeanconquer
06.Mayıs.2014, 01:02
Bir anadolu takımı Crystal Palace'ın 10 dakikada yaptığını yapsın dişimi kırarım.

Liverpool Anadolu takımı Crystal Palaca büyük takım gibi oynadı zaten 3-0'dan sonra :D

Brendan Rodgers vizyonu çok geniş bir hoca ama Mourinho ile çalışmak yaramamış pek ona çok fazla geri çekiliyor :D Liverpool zaten rezalet bir savunması olan bir takım,Palace'da ne işine yarayacaksa hurra saldırınca bu oldu :n:

Olsun,olsun benim inancım hala var City 2 de 2 yapamaz ! Bizim işimiz Newcastle'ı yenip sonuçları beklemek,zaten başka yapacak iş yok :D

footballer33
06.Mayıs.2014, 01:02
Suarez de ağlamış. :)

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/10350433_781156618591399_2472453367670914218_n.jpg

omersal
06.Mayıs.2014, 01:03
İngiltere'de sempati duyduğum takım ManU. L'pool veya City pek farketmiyor, ikisinin de şampiyon olması sinir bozucu. Ben eşit sanıyordum bu iki takıma olan duygularımı ama L'pool antipatisi daha bir ağır basıyormuş, 3-0 öne geçip maçı alamayınca resmen sevindim çünkü. Şampiyonluğu hak etmiş olsalar da bu saatten sonra zor bence, finali kötü oynuyorlar.

Benim düşüncelerimin birebir aynısı :)

Kaka Leite
06.Mayıs.2014, 01:06
Ağlayacaksanız oynamayalım beyler desin yahu şunlara birisi. :zuhaha

Valla yazık olmuş bu saatten sonra bana göre zor bu iş.

omersal
06.Mayıs.2014, 01:08
Liverpool marşı olmalı bu şarkı :D

HeracLes
06.Mayıs.2014, 01:11
Suarez yüzünü göstermedi ama bayağı şaşırttı beni. Sterling, Coutinho gibi genç oyuncular var, bu takıma yıllarını vermiş Gerrard var, taraftarlar var. Suarez'in sonuca en çok üzülen kişi olması garip geldi bana.

Brendan Rodgers takımı bana kalırsa geri çekmedi. Moses ve Coutinho değişiklikleri ile topu ileride tutmak istedi ama orta sahayı kaybetmişlerdi zaten. Gol atamadı ama Crystal Palace'dan Bolasie çılgın koşularıyla 1 puanı getirdi bence. 2 tane daha kilit pası var ama arkadaşları tutamadı. İlk defa izlediğim bir oyuncu olarak beni bayağı etkiledi.

City Liverpool gibi değil. City'de çok tecrübeli oyuncular var, bu fırsatı kaçırmazlar.

europeanconquer
06.Mayıs.2014, 01:12
Liverpool marşı olmalı bu şarkı :D

Güzel Günler Göreceğiz

Bu daha uygun :icon_cool:

Kaka Leite
06.Mayıs.2014, 01:14
https://pbs.twimg.com/media/Bm5plp1IQAE4qSF.jpg

İnşAllah gelecek sezon alırsınız ne diyelim.

Belki bu sezon da kupayı alabilirsiniz ama ihtimal çok düştü.

attirson
06.Mayıs.2014, 01:16
Suarez'e üzüldüm bir tek.Gerard Chelsea maçındaki hatasıyla haketti bunu ama Suarez'e yazık oldu harbiden. :D

mpaker66
06.Mayıs.2014, 01:59
Çok kötü oldu. Ama tesellimiz; CL'ye geri dönüyoruz!

byariff
06.Mayıs.2014, 02:07
aglama liverpool aglama. :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Mayıs.2014, 02:08
liverpool genel averaj icin 3-0 i korumak yerine daha fazlasini mi atmak istedi, maci izlemedim de. merak ettim. boyle kritik bir donemecte 3-0 dan 3-3 cok tuhaf oldu.

city sampiyon denebilir artik sanirim. ancak 3-0 iken gorup sonra 3-3 e geldigini gorunce gercekten sok oldum. liverpool taraftari kadar uzuldum diyebilirim bu sonuca.

Raul Meireles
06.Mayıs.2014, 04:30
Arsenal fanı olarak Liverpool mu City mi derseniz, City iyidir iyi :D şampiyonluk yarınlara kaldı diyelim artık geçmiş olsun :D

davidvilla
06.Mayıs.2014, 11:44
Suarez hüngür hüngür ağladı yahu. Ama orası premier lig bence daha iş bitmedi.

omersal
06.Mayıs.2014, 11:57
Gerrard'dan çok Suarez'e üzüldüm. Şampiyon olmayı fazlasıyla hak ediyordu. Burası premier lig doğru diyorsun ama City'nin iki maçı da kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Şu Suarez ve Gerrard'ı keşke başka bir takımda izleseydik , gerçekten ikisinin de şampiyon olmasını isterdim ama bu formayla değil.

BR: Şampiyonluk gitti.Bugün kazanıp baskıyı City'nin üzerine atmalıydık ama şimdi kalan iki maçı da kazanacaklardır.

sakary Ali
06.Mayıs.2014, 13:23
City takılıyormuş ne olur ama :D

europeanconquer
06.Mayıs.2014, 14:36
Arab Money ceza aldı UEFA'dan,boşa demiyoruz Arab Money diye :n:

UEFA'dan Manchester City'ye ağır Financial Fairplay cezası: 50 milyon Pound + Şampiyonlar Ligi'nde 25 değil 21 futbolcu sınırı

playeray
06.Mayıs.2014, 16:35
Zaten CL'de başarılı olamıyoruz gruplarda üçüncü olup EL'ye gitmek daha hayırlı olur :p

omersal
06.Mayıs.2014, 17:19
Arab Money ceza aldı UEFA'dan,boşa demiyoruz Arab Money diye :n:

UEFA'dan Manchester City'ye ağır Financial Fairplay cezası: 50 milyon Pound + Şampiyonlar Ligi'nde 25 değil 21 futbolcu sınırı

Arab Money için de ne büyük cezaymış , nerden bulacaklar şimdi 50 milyonu tüh :D

jevox06
06.Mayıs.2014, 20:34
#direnCrystalPalace

:icon_cool::icon_cool:

Şampiyonluk yarınlara kaldı be Gerrard :n::n:

Fearless Coward
06.Mayıs.2014, 22:39
Valla Liverpool kendi ayağına sıktı. United olmayınca City'e kaldı yine meydan. :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Mayıs.2014, 23:00
manu hull city maci basladi. ryan giggs bugun yedeklerde, esofmaniyla cikmis. kendini sokacak mi oyuna acaba :n:

europeanconquer
06.Mayıs.2014, 23:03
Son 20-30 dakika girer belki :D

omersal
06.Mayıs.2014, 23:15
James Wilson ile 1-0 öndeyiz :)

jevox06
06.Mayıs.2014, 23:46
MANCHESTER CITY: Aston Villa, West Ham United

Kalan maçlar bunlar. İki maçta evimizde. Bu maçlardan 4 puan almamız yetiyor. West Ham 12. sırada. Aston Villa ise 14.sırada. West Ham'ın hiçbir amacı yok ve Aston Villa'nın çok küçük bir kümede kalma mücadelesi var. Düşme ihtimalleri yok gibi. Yani karşılaşacağımız iki ekipte amaçsız ekipler :)

Şampiyonluk yakın Manchester'ı yakın :n::n:

europeanconquer
07.Mayıs.2014, 00:12
Giggs ısınmaya başladı :n:

Giggs girdi oyuna.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mayıs.2014, 00:17
giggs dokturuyor sahada. hala is var adamda :D

europeanconquer
07.Mayıs.2014, 00:18
Aynen baya iyi oynuyor :D

E.Cartman
07.Mayıs.2014, 00:20
Bırak artık adam bırak :D Hoca yaptılar ki artık oynamasın diye inatla oynuyor. İşin garibi iyi de oynuyor. 40 yaşına gelmiş EPL'de Manchester'la döktürüyor, Abdullah Gül haklı valla insan gerçekten hayret ediyor.

uAburak89
07.Mayıs.2014, 00:26
Adam yaşayan efsane resmen.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mayıs.2014, 00:27
asisti giggs e yazabiliriz sanirim :D

E.Cartman
07.Mayıs.2014, 00:31
https://pbs.twimg.com/media/Bm-rT8XCcAAW-SV.png:large

playeray
07.Mayıs.2014, 01:45
Edgar Davids Barnet'te 36 maça çıktı futbolcu-td olarak. 1 tane de golü var.

footballer33
07.Mayıs.2014, 03:08
Bilenler bilir, Aykut Kocaman da zamanında İstanbulspor'dayken futbolcu-antrenör görevindeydi. Trabzonspor'a karşı 2-0 gerideyken oyuna kendisini soktu ve attığı 3 golle 3-2'lik galibiyeti getiren isim oldu. :)

William Rookwood
07.Mayıs.2014, 04:10
Nasıl bir duygudur kim bilir. :) Oyuncular içinde ayrı bir motivasyon kaynağı olduğu kesin. :)

davidvilla
07.Mayıs.2014, 04:24
Bu olayin guzel bir temsilcisi vialli idi.
Ayrica yanlis hatirlamiyorsam mancini de bir ara boyle gorev yaptı lazioda.

omersal
07.Mayıs.2014, 08:02
Bilenler bilir, Aykut Kocaman da zamanında İstanbulspor'dayken futbolcu-antrenör görevindeydi. Trabzonspor'a karşı 2-0 gerideyken oyuna kendisini soktu ve attığı 3 golle 3-2'lik galibiyeti getiren isim oldu. :)

Ben de bunu söyleyeyim diyordum ama yanlış hatırlıyorumdur diye söylemedim , malum küçüktüm o zamanlar :) Aykut TD olduğu zamanlarda İstanbulspor da baya gol atıyordu diye hatırlıyordum. Hatta bu kadar gol atıyor , Aykut neden 90 dakika oynatmıyor kendini diye sinirleniyordum :D TD-oyuncu görevinin en iyi örneğiydi bence :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mayıs.2014, 19:26
yalniz burda kucuk bir fark var, giggs jubilesini yapti. taktik ya da motivasyonla pek ilgili degildi. mac sonu konusmasinda duygulandim sahsen. britanya futbolunda belki de en cok sevdigim futbolcudur giggs.

vidic de taraftarlara veda etti mac sonunda.

europeanconquer
07.Mayıs.2014, 23:46
Allah'ım Manchester City kaybetsin,lütfen,valla dalga geçemeyeceğim :(

omersal
07.Mayıs.2014, 23:57
City berabere bitse keşke. Son hafta da kazanırlar , daha acı verici bir şampiyonluk olur :D

omersal
08.Mayıs.2014, 00:06
Dzeko attı 1-0 öne geçti City :D

ozan42
08.Mayıs.2014, 00:13
City 2'ledi :D

Facx
08.Mayıs.2014, 00:17
2012 de olduğu gibi 2 maçtır dzeko sırtlıyo şampiyon yine city :D

europeanconquer
08.Mayıs.2014, 00:19
Tutmadı son totem de :n:

City'yi tebrik ederim,şampiyonluğu hak ettiler.Biz sonunu getirmeyi beceremedik ama ışık var takımda.

anil luque
08.Mayıs.2014, 00:33
Liverpool kendi elleriyle şampiyonluğu teslim etti resmen City'ye

Raul Meireles
08.Mayıs.2014, 03:11
Hadi geçmiş olsun. Bu iş burada biter City şampiyon :D

Fearless Coward
10.Mayıs.2014, 13:10
West Ham'ın hocası Gerard için City'i yeneceğiz çünkü o kupayı Gerard hakediyor demiş.

Hadi biraz umutlanın Liverpool'lular. :p

jevox06
10.Mayıs.2014, 20:25
West Ham'ın hocası Gerard için City'i yeneceğiz çünkü o kupayı Gerard hakediyor demiş.

Hadi biraz umutlanın Liverpool'lular. :p

Tabi ya hatta biz berabere kalırsak da şampiyon olabilirsiniz.

Tabi Newcastle'ı 14 farkla yenerseniz :n::n::n:

Fearless Coward
10.Mayıs.2014, 21:22
Ben takım tutmuyorum EPL'de işin dalgasındayım. :) Herkes biliyor City'nin şampiyon olduğunu. :D

jevox06
10.Mayıs.2014, 21:41
Ben takım tutmuyorum EPL'de işin dalgasındayım. :) Herkes biliyor City'nin şampiyon olduğunu. :D

City'li olsana :n::n:

William Rookwood
10.Mayıs.2014, 22:38
Bende Newcastle taraftarı olarak Liverpool'un şampiyon olmasını isterim. Chelsea, City ve PSG gibi takımlardan pek hazetmiyorum.

SAİT71
10.Mayıs.2014, 22:57
İnşallah bu sezon Championship'e çıkacağız. Oradan da Premier Lig'e yükseleceğiz... Yaşasın amatör futbolun gururlu temsilcileri. Bizde Liverpoolluyuz... :n:

http://www.swindon-town-fc.co.uk/images/Badges/3D/180/BadgePeterborough_United.png

Facx
10.Mayıs.2014, 23:21
city %99 şampiyonda orası epl türkiye değil son maç belli olmaz qpr maçının 90+larını hatırlatırım yani :D

jevox06
10.Mayıs.2014, 23:53
Biz Araplardan önce de vardık. Araplar giderse de arkasında olacağız :icon_cool::icon_cool:

omersal
11.Mayıs.2014, 00:17
Ne güzel forumumuz var yaa herkes farklı takım tutuyor İngilterede , 7 büyük takımın hepsi var :D

E.Cartman
11.Mayıs.2014, 01:34
Yüzümüzü güldürmese de Tottenhamlıyık :0:

BaGa TaRKaN
11.Mayıs.2014, 01:37
Ne güzel forumumuz var yaa herkes farklı takım tutuyor İngilterede , 7 büyük takımın hepsi var :D

O Bence Farklı Takım Tutma Değilde Herkes Birbirlerine Karşı Muhalafet Olsun Diye :D Yoksa Sincan'ın Bağrından Kopmuş Yağız Delikanlı Nerden Bilecek Liverpool'u :D

Facx
11.Mayıs.2014, 02:52
Yüzümüzü güldürmese de Tottenhamlıyık :0:

seneye buralar hep bizim olacak :icon_cool: de boer gelcekmiş :icon_cool:

jevox06
11.Mayıs.2014, 10:04
Tottenham ile Arsenal ne çekti be. Adamlarda bi cenabetlik var kim gelirse gelsin takımı kurtaramıyo :n::n:

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 13:11
Yoksa Sincan'ın Bağrından Kopmuş Yağız Delikanlı Nerden Bilecek Liverpool'u :D

Abi o zaman İstanbul'u Galatasaray'ı da bilmiyorum,o da mı muhalefet olsun diye ?

Şurada konuştuğun ayıptır 9 yaşımdan beridir Liverpool taraftarıyım ben,ileri de imkanım olursa gideceğim yerlerden birisidir Liverpool. :( Deşme yaramı,deşme.

Sincan değil yahu Eryaman :n: Sincan'ı sevmiyorum,lanet gelsin Sincan'a,metro gelince iyice Sincanlı doldu etraf.Biriyle yaşadığım sohbette içki içmediğimi söyledim tepkisi şu oldu;

''La gardaş la heğlalğ olsun saa,yemin ediyom bana içki verseler hiç ederdim onu,algoliyiz yani.''

Ben böyle birimiyim şimdi :( :uzgun: ?

Edit:

Bu arada dileğim tabi ki City'nin yenilmesi ve bizim kazanmamız.

Sonra olacakları ben tahmin edebiliyorum,Liverpool'u yıkarlar.

Facx
11.Mayıs.2014, 14:59
Tottenham ile Arsenal ne çekti be. Adamlarda bi cenabetlik var kim gelirse gelsin takımı kurtaramıyo :n::n:

redknapp iyiydi işte 3 senede 2 4.lük 1 5. almıştık chelsea şl yi kazanınca şl ye gidemedik gaza gelip gönderdiler :uzgun: hatta iddia ediyorum redknapp ın son senesinde ingiltere milli takımı dedikoduları çıkıp takımın ritmi bozulmasa o sene biz şampiyon olurduk city değil müthiş bi futbol oynuyoduk geleni geçeni yeniyoduk ne olduysa o dedikodular çıktığında oldu 3. yken 4. lüğe geriledik (eksik maçlarımız olmasına rağmen 3.ydük manu ve cityle çok az puan farkı vardı) sonrada gidemedik şl ye :uzgun:

Night_Mare17
11.Mayıs.2014, 16:30
Nedense içimden bir his City o son dakika şampiyonluğundan sonra bu hafta yenilecekmiş gibime gelyor.

byKpln
11.Mayıs.2014, 17:01
Nedense içimden bir his City o son dakika şampiyonluğundan sonra bu hafta yenilecekmiş gibime gelyor.

Adamsın !! Bi an beni de heyecanlandırdın.

omersal
11.Mayıs.2014, 17:19

Bana da berabere kalıp şampiyon olacaklarmış gibi geliyor. Keşke bizim 2 sene önce yaşadığımızı Liverpool da yaşasa..

omersal
11.Mayıs.2014, 18:04
Başarılar şehrin mavi yakasına! Ne Liverpool ne Londra bir daha şampiyonluk göremesin inşallah.

byKpln
11.Mayıs.2014, 18:19
Skrtel kendi kalesine attı :(

Liverpool 0-1 Newcastle

jevox06
11.Mayıs.2014, 18:27
Yalnız Dzeko muhteşem bir forvet. Galatasaray'a bir forvet alınacak olsa ve seçimimi sorsalar kesinlikle onu isterdim. Olağanüstü bir oyuncu. Açık ara şuan EPL'nin Suarez ile birlikte en iyisi.

jevox06
11.Mayıs.2014, 18:38
Manchester City 1 - 0 West Ham (Samir Nasri 39')

:icon_cool::icon_cool:

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 18:43
Ben City'yi tebrik ediyorum şampiyonlukları için.

L'Pool şu dakikadan sonra şampiyon olursa,inanılmaz,muhteşem,unutulmaz bir şampiyonluk olur.

Night_Mare17
11.Mayıs.2014, 18:49

Yalan oldu :n: :n: :n:

jevox06
11.Mayıs.2014, 19:09
Manchester City 2 - 0 West Ham (Samir Nasri 39' , Vincent Kompany 49')

Kutlamalar başlasııınn :n::n:

E.Cartman
11.Mayıs.2014, 19:16
Yazık oldu L'pool'a

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 19:19
Agger attı.

1-1 oldu.

Hayalkırıklığı tabi ki çok ancak rezalet yıllardan sonra 2.lik çok iyidir,takımda mükemmel potansiyelli ve sezon hala devam ediyor,maçlar hala devam ediyor,hayırlısı.

Edit:

Sturridge attı.

2-1

uAburak89
11.Mayıs.2014, 19:22
Arka arkaya 2 gol, bir de kırmızı kart. Maçın şekli değişti bir anda.

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 19:35
Mourinho elimizden aldı şampiyonluğu.

You'll Never Walk Alone !

Fearless Coward
11.Mayıs.2014, 19:41
Mou daha napsın yedek kadro çıkıyor yeneceksin arkadaş. :) İyilik yaptı aslında. :) L'Pool kendi elleriyle verdi şampiyonluğu yine de uzun yıllar sonra gelen 2.'likte çok büyük başarı gönüllerin şampiyonu onlar üzülmesinler. :)

William Rookwood
11.Mayıs.2014, 19:46
Demba Ba gittikten sonra ofans gücümüz gözle görülür bir şekilde çöktü. Cisse ve De jong'un da formsuzluğundan dolayı yaklaşık 7-8 yıldır takımda olan Ameobi oynuyor o pozisyonda. Sezon sonunda iyi bir forvet transferi yapmak lazım takıma. Fakat ondan önce şu Alan Pardew'i göndermek lazım. Sırf bu adam yüzünden maçları takip etmiyorum.

eng1n
11.Mayıs.2014, 19:46
Liverpool çok iyi hücum yapıyordu ama şampiyonluğa giderken bazen taktiğinde değişiklikler yapman gerek. Chelsea maçında beraberlik yeterdi Liverpool'a, biraz daha sakin oynasalardı zaten Chelsea'nin hücum gücü yoktu yazık ettiler.

City Balıkesirspor gibi şampiyonluk kutluyor ya :D

byKpln
11.Mayıs.2014, 19:52
Mourinho elimizden aldı şampiyonluğu.

You'll Never Walk Alone !

Aynen öyle.

You'll Never Walk Alone !!

jevox06
11.Mayıs.2014, 20:09
Arkadan gelip şampiyon olmayı en iyi biz biliriz. Eyyyy Liverpool :n::n: Sezon sonu görüşeceğiz. Bu seneki kupa Manchester'ın Mavi tarafına yakışır.

Şampiyon Manchester City !!!

Sezon sonu alıntılayacam bu mesajı. Fazla iddalı oldu ama neyse :n:

Her sezon böyle çekişmeli geçsin ve her senenin sonunda Şampiyon Manchester City olsun

İşte taraftar işte şampiyon :n::n:

byariff
11.Mayıs.2014, 20:11
gercekci olalim beyler , aguero olsaydi city 3-5 haftadan once sampiyonlugunu ilan ederdi... pellegrini hocam hak etmisti bunu seneye cok daha iyi bir city izlicegiz...

himone
11.Mayıs.2014, 22:08
Bence de en önemli anlarda hem Aguero hem de Fernandinho sakatlandı, o sırada ligde geri düştüler ve Barcelona'ya elendiler. Bence Barca'yı bile elerlerdi.

Ama yine de bu şampiyonluğun Gerrard yüzünden kaybedildiğinin hatırlanacak olması gerçekten üzücü.

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 22:12
Gerrard'ın Liverpool'u kritik anlarda bu yarışta tutmasıyla hatırlayacağım bu sezonu.

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Mayıs.2014, 02:23
http://i.hizliresim.com/1PgAL1.jpg

:n:

garip arsenalim, caldilar bu sene sampiyonlugu bizden :D

E.Cartman
12.Mayıs.2014, 02:25
https://pbs.twimg.com/media/BnY18ZmIcAAOCkh.jpg:large

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Mayıs.2014, 02:31
don't spend money :n:

haksizlik ediliyor, mesutu aldik bu sezon :D

playeray
12.Mayıs.2014, 02:32
Ohh Liverpool şampiyon da olamadı şimdi kadro dağılsın da 5.lik yarışına seneye aynen devam :zuhaha

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Mayıs.2014, 02:36
liverpool havaya girdi artik, 5.lik falan kesmez. sampiyonluk yarisinda olmalarina alisin bence :p

arsenalle cekisirler :p

SacrificeGGTC
12.Mayıs.2014, 08:23
Ne olduysda Mesut Bayern maçında penaltıyı kaçırdığından sonra başladı. Yine şampiyon olamadık.
#Arsenal

omersal
12.Mayıs.2014, 10:26
Seneye avrupada yokuz o yüzden şampiyonluk adaylarından biri olduğumuzu düşünüyorum (gerekli takviyeler yapılırsa tabi). City ve Chelsea her türlü yarışın içinde olacaktır. Liverpool seneye ŞLde mücadele edecek diye bir gaz alırlar ama o gaz çabuk söner 5. falan olup bir sonraki sezon da dağılırlar :D Arsenal yine aynı devam eder , Tottenham da avrupa mücadelesi yapar Everton ile. Eğer yanılırsam da seneye de bu sezonki gibi ilk 4 dışı kalırsak Arsenal ya da Liverpool gibi yıllarca şampiyonluk göremeyebiliriz , gelecek sene önemli United için.

Kaka Leite
13.Mayıs.2014, 23:36
http://i.imgur.com/6t1KMD6.jpg
Puan Durumu
http://i.imgur.com/w0bdhSP.jpg
Fikstür

Facx
13.Mayıs.2014, 23:54
tim sherwood kovuldu çok büyük ihtimalle do boer gelecek

anil luque
14.Mayıs.2014, 10:43
Ajax yönetimi de Boer ' u bırakmaya kesinlikle karşı çıkıyordu.

mpaker66
14.Mayıs.2014, 13:48
Liverpool'un Udinese'li Muriel'i alması lazım.

europeanconquer
17.Mayıs.2014, 22:16
Trt Spor'da FA Cup finali var ikinci uzatma devresi oynanıyor 2-2'lik eşitlik var maçta.

uAburak89
19.Mayıs.2014, 17:09
ManU açıkladı, Van Gaal ile anlaşmışlar 3 yıılık. Giggs reis de yardımcısı olacakmış.

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2014/May/Manchester-United-appoint-Louis-van-Gaal-as-manager.aspx

omersal
19.Mayıs.2014, 17:36
ManU açıkladı, Van Gaal ile anlaşmışlar 3 yıılık. Giggs reis de yardımcısı olacakmış.

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2014/May/Manchester-United-appoint-Louis-van-Gaal-as-manager.aspx

Kesin gibiydi gelmesi ama yine de bir umut olmaz mı acaba diyordum :( Umarım United'a hayırlı olur..

GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2014, 19:03
David Moyes'ten çok daha mantıklı bir hamle.Ben zaten Ferguson'un neye dayanarak Moyes'i halefi seçtiğini anlayamıyorum.Adamın o kadar sürelik Everton kariyerinde elle tutulur başarısı bir kez UEFA'da son 16'ya kalmak,bir kerede ligi 4.tamamlamak ki o da 2005'te.Manu'da da başarılı olamadı zaten.Van Gaal da belki başarılı olamayabilir,futbolda bunlar var ama adamın kariyeri ortada en azından.

Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 19:12
Van Gaal ve Giggs reisle ManU yine şampiyonluğa oynayacaktır şüpheniz olmasın. Kadro zaten iyi bir kaç takviyeyle çok iyi yerlere gelirler. ManU'dan tek isteğim Sneijder'i almamaları onun dışında ne yapıyorlarsa yapsınlar. :D

uAburak89
19.Mayıs.2014, 19:12
David Moyes'ten çok daha mantıklı bir hareket.Ben zaten Ferguson'un neye dayanarak Moyes'i halefi seçtiğini anlayamıyorum.Adamın o kadar sürelik Everton kariyerinde elle tutulur başarısız bir kez UEFA'da son 16'ya kalmak,bir kerede ligi 4.tamamlamak ki o da 2005'te.Van Gaal da belki başarılı olamayabilir,futbolda bunlar var ama adamın kariyeri ortada en azından.

Manu'da bir gelenek vardı Van Gaal'e kadar, Britanya ülkeri dışında ülkelerden teknik direktör ile çalışmıyorlardı. Van Gaal ilk olacak. Moyes de bu doğrultuda seçilen bir isimdi.

omersal
19.Mayıs.2014, 19:27
Van Gaal çok başarılı bir TD ve kariyeri ortada ama bizim için TD bir baba gibidir ve geçmişten beri Manu bu aile sıcaklığıyla şampiyonluklar yaşamıştır.Van Gaal bu sıcaklığı verebilir mi ? Düşündüren nokta burası. Moyes'la kıyaslamak bile hata , kim gelse başarılı olur Moyes'tan :)

himone
19.Mayıs.2014, 20:15
Van Gaal çok başarılı bir TD ve kariyeri ortada ama bizim için TD bir baba gibidir ve geçmişten beri Manu bu aile sıcaklığıyla şampiyonluklar yaşamıştır.Van Gaal bu sıcaklığı verebilir mi ? Düşündüren nokta burası. Moyes'la kıyaslamak bile hata , kim gelse başarılı olur Moyes'tan :)

O zaman Fatih Terim'i getirseymişler.

Bence Manu'nun kadrosu yeterli kaliteye sahip değil, özellikle defans hattı ve orta sahası çok kötü. Rakiplerine kıyasla en kötü orta saha ikilisine sahipler. Ciddi bir yatırım yapılmazsa Manu bu kadroyla en fazla 3. olur. O bile çok zor.

Facx
19.Mayıs.2014, 20:35

bence tam tersi van gaal ferguson tarzında bi menajer

omersal
19.Mayıs.2014, 21:02
bence tam tersi van gaal ferguson tarzında bi menajer

Umarım sen haklı çıkarsın :)

O zaman Fatih Terim'i getirseymişler.

Bence Manu'nun kadrosu yeterli kaliteye sahip değil, özellikle defans hattı ve orta sahası çok kötü. Rakiplerine kıyasla en kötü orta saha ikilisine sahipler. Ciddi bir yatırım yapılmazsa Manu bu kadroyla en fazla 3. olur. O bile çok zor.

Fatih Terim'i isterdim ben :)

Bu yaz baya bir para harcarız diye düşünüyorum , özellikle defans hattı ve MC bölgesine en az 4 transfer yapılacaktır.

footballer33
19.Mayıs.2014, 23:07
Van Gaal, Moyes'in yanında Yılmaz Vural'dan sonra Mourinho gibi kalır bence.

davidvilla
19.Mayıs.2014, 23:09
Yillar sonra manu Avrupa'da yok mu şimdi?

Corpus
20.Mayıs.2014, 00:26
Yillar sonra manu Avrupa'da yok mu şimdi?

Milan ve Manu kendi aralarında hazırlık maçlarıyla geçirecek sezonu

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 01:27
ferguson gidince takim cop oldu :D o varken anlamiyorduk da simdi gozumuze batmaya basladi kadro. misyonunu tamamlamis cok fazla oyuncu var. tipki eski chelsea gibi, mataya o kadar para vereceklerine sol bek ortasaha ve stopere iyi transferler yapilabilirdi. kagawa falan varken mataya ne gerek var. sonra fellaini yilin bombasi, gereksiz otesi. bu yaz transfer donemini yogun gecirir manu, cok eksik var.

Börk
20.Mayıs.2014, 02:28
ferguson gidince takim cop oldu :D o varken anlamiyorduk da simdi gozumuze batmaya basladi kadro. misyonunu tamamlamis cok fazla oyuncu var. tipki eski chelsea gibi, mataya o kadar para vereceklerine sol bek ortasaha ve stopere iyi transferler yapilabilirdi. kagawa falan varken mataya ne gerek var. sonra fellaini yilin bombasi, gereksiz otesi. bu yaz transfer donemini yogun gecirir manu, cok eksik var.

fellaini benim en beğendiğim oyunculardan biridir.o mevkide kaç tane ondan iyisi sayabilirsin ?

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 02:35
bence daha dikkatli izle berk, fellaini sisirilmis biri. boyu disinda bir artisi yok adamin. anca kosup dursun, yakalarsa da rakibin bilegini ezsin. baska bir is yaptigi yok sahada. bir gun otur, sadece onu izle macta. dunya kupasinda da izleyebilirsin mesela. en fazla stoper olur, orda da agir kalir. hic begenmiyorum kendisini, manuya transferi de sadece moyesten dolayidir buyuk ihtimal. bence bidon olmaya aday premier ligde.

FMdeki profile bakarsan sahane, hatta vazgecilmezim olur ama gercegiyle alakasi yok bana kalirsa.

Börk
20.Mayıs.2014, 02:46
Bence sen biraz daha dikkatli izlemelisin abi.194 boyu hayvan gibi fiziği var bu adamın bence bu haliyle bu kadar koşması onu benim gözümde hızlı yapar.Eksiklikler daha çok göze çarpar her zaman, United'ın zaten bu tür oyuncuları var ama sen Carrick'den oyun kurmasını beklersen olmaz.Yanlış zamanda başka bölgeye ihtiyaç varken Fellaini alındığı için böyle oldu.2 sene önce alınsaydı belki yorumlar çok farklı olurdu neyse benim izlediklerim,gördüklerim daha farklıydı.Dünya kupası varken hazır önümüzde oturur beraber izleriz analizimizi de yaparız.

mpaker66
20.Mayıs.2014, 02:51
Fellaini çöp bi oyuncu. Gerçekten çok şişirilme bi oyuncu.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 02:58
evertonda siritmiyordu da manuya gelince foyalari ortaya cikti. bu sene cok macini izledim. bence gereksiz biri manu icin. ona verilen parayla daha iyisi alinabilirmis. en kotu al axel witseli, hem saga sola bassin hem de pas yapsin. fellaini gibi tipler futbolun katili, zamaninda ardayi da hasat etmisti milli macta. o gunden beri zaten gicik kaptim adama.

Börk
20.Mayıs.2014, 03:01
Tipinden,yaptıklarından,saçından dolayı sevmiyorsunuz dediğiniz gibiyse bu yaz göreceğiz çıkıp özür dilerim yanlış düşündüğüm için.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 03:04
tip derken dis gorunusu kastetmedim ki, teknik fakiri olup futbolu teknikle oynamaya calisanlarin da bacagini eline veren tipler demek istedim aslinda. tipiyle ne alakam olur, banane :n:

Börk
20.Mayıs.2014, 03:06
bende tip derken senin dediğine tip demedim zaten abi yanına yaptıklarından dolayı diye ekledim zaten.tipinden dolayı sevmeyenler de olduğu için onu da ekledim oraya.ama bu ülkede lugano da melo da ve daha niceleri de çok sevildi o yüzden dediğin pek samimi gelmedi bana abi :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 03:10
lugano ya da melo en azindan ise yariyorlar, bu fellainide o da yok. yoksa ben meloyu severim mesela, klas futbolcu ama mental yonu zayif iste. yoksa koy manuya oynasin. oyle bir futbolcu yani. zaten fellainiyi stopere koyacan, lugano gibi adam bicsin. baska birsey dusunemiyorum onun icin.

yine dondun dolastin superlige getirdin konuyu berk :n:

Börk
20.Mayıs.2014, 03:14
en yakın örnekte olanlar bunlar çünkü abi :) joey barton da derdim ama o adamın da seveni çoktur.ama pepe mesela şöyle bir düşünürsen sevmez kimse fellaini böyle bir ön yargı arasında kalmış.bu adam da tamamen boş bir adam değil işe yarayıp bacağı ele veren herkesi sevelim diye bir kanı da yok.o yüzden fellaini'yi sevelim :)

omersal
20.Mayıs.2014, 08:39
Börk'e kesinlikle katılıyorum Fellaini çok iyi bir oyuncu , formsuz bir sezon geçirdi sadece hepsi bu. Yanına iyi bir oyun kurucu alınırsa bu sene herkes gerçek Fellaini'yi görecektir. Bu sezona göre değerlendirme yapacaksak United'ın futbolcularının hepsi çöp.

davidvilla
20.Mayıs.2014, 09:30
Fellaini iyi bir premier lig santraforu olur aslında. Ortasahada çok agir kaliyor. Santrafor olarak oynatirsan ona dogru sisirirsin cok top indirir diye düşünüyorum. Ki evertonda da milli takimda da oyle oynuyor biraz. Forvet arkasi olup uzun toplari asiriyor surekli. Ama yerden cabuk oynamak gerekirse fellaini kocaman bir sifir.

nerazzuri
21.Mayıs.2014, 02:29
Fellaini iyi bir premier lig santraforu olur aslında. Ortasahada çok agir kaliyor. Santrafor olarak oynatirsan ona dogru sisirirsin cok top indirir diye düşünüyorum. Ki evertonda da milli takimda da oyle oynuyor biraz. Forvet arkasi olup uzun toplari asiriyor surekli. Ama yerden cabuk oynamak gerekirse fellaini kocaman bir sifir.

bi nevi kanu,heskey. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2014, 03:03
@nerazzuri

kanuya hakaret olur bence, heskey bir nebze de kanu o kategoriye girmez. :)

fellaini top bile indiremez, indirse de arkadasina gitmez. bosuna yer aramayin derim, koyun stopere takilsin :D

Fearless Coward
21.Mayıs.2014, 03:11
Fellaini boyunu kısaltsın adam olur. :p

Börk
21.Mayıs.2014, 03:12
İnsan düşmanını bu kadar yermez :n:

Kaka Leite
21.Mayıs.2014, 04:01
http://i.imgur.com/8mukqba.jpg
Puan Durumu

zarateray
26.Mayıs.2014, 19:07
Westham United eski Lazio'lu Mauro Zarate'yi renklerine kattı

Banega
27.Mayıs.2014, 17:40
Face'de dolaşırken gördüm.
Premier Lig'de sözleşmesi sona eren oyunculardan oluşan 11, fena değil.:

http://i.hizliresim.com/aqNvq4.jpg (http://hizliresim.com/aqNvq4)

Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 18:19
Eto'yu alır o zaman Ünal Başgan. :0:

footballer33
29.Mayıs.2014, 01:16
SON DAKİKA - Manchester United'ın sahibi Malcolm Glazer 85 yaşında hayatını kaybetti.

CocukMenajer
04.Haziran.2014, 17:27
Liverpool, Bayer Leverkusen'in genç yıldız adayı Emre Can'ın sözleşmesinde yer alan serbest kalma miktarını ödedi. Premier League ekibinin 9 milyon 750 bin paund (yaklaşık 35 milyon lira) ödediği kaydedildi.
Almanya 21 Yaş Altı Futbol Takımı'nda forma giyen Türk asıllı futbolcunun adı İtalyan devi Inter ile de anılıyordu.
Liverpool'un kısa süre içinde genç orta saha oyuncusuna imza attırması bekleniyor.

Trt Spor

mpaker66
05.Haziran.2014, 15:10
Liverpool Emre Can'ı aldı. Şimdi resmi açıklama yapıldı.

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/164418-reds-agree-emre-can-deal-in-principle

europeanconquer
05.Haziran.2014, 15:15
Emre Can çok iyi transfer.

Henderson,Lucas,Coutinho,Allen,Emre ve Kaptan ile çok iyi bir orta saha hattına sahip olduk.Savunmaya da sağlam takviyeler yaptık mı 1-2 yıl sonra ortalığı dağıtırız bu kadro ile.Tabi en önemli transferimiz Suarez'i kulüpte tutmak olacaktır.

Banega
08.Haziran.2014, 18:41
Romelu Lukaku: "Chelsea'den ayrılmak istiyorum. Benimle ilgilenen birçok kulüp var."

Banega
10.Haziran.2014, 18:16
Bugün Chelsea sayfalarında hep Filipe Luis adı geçti.Büyük olasılık onuda bitirecekler.

Costa-Filipe-Fabregas...

nerazzuri
10.Haziran.2014, 18:28
cesc fabregas ile anlaşıldı. dünya kupası olduğu için açıklanmıyor sanırım. 33m€. pique'de geçen günlerde ağzından bu transferi kaçırdı.
diego costa'da bitti, açıklanmamasını dünya kupasına bağlıyorum. 35m€ civarı.
filipe luis'i ilk defa burada duydum. ashley cole takımdan ayrıldı, bertrand var ama mourinho pek düşünmüyor sanırım. felipe biraz yaşlı, pek verimli olabileceğini düşünmüyorum.

fabregas konusunu biraz deşersek, 2010 yılında ''bir gün mourinho'nun takımına gidersem, beni öldürebilirsiniz'' demişti.

lampard'ın gidişi ardından bu kadar nokta bir transfer gerçekten tebrik edilesi. performansı nasıl olur, fabregas'ı bilmeme rağmen hala bende büyük bir soru işareti. chelsea-fabregas? uyum olur mu? göreceğiz.

omersal
10.Haziran.2014, 18:33
33 milyon euro fabregas için resmen beleş , United niye almadı ki cuk otururdu takıma :(

Edit :

Manchester United, Chelsea'nin de peşinde olduğu Southamptonlı sol bek Luke Shaw ile haftalık 198 bin avro karşılığında 5 yıllığına el sıkıştı.
Kırmızı Şeytanlar ile 5 yıllığına toplam 49.5 milyon avro karşılığında el sıkışan 18 yaşındaki İngiliz savunma oyuncusu, bu anlaşma ile tarihin en pahalı genç oyuncusu olacak.Goal.Com

Banega
10.Haziran.2014, 18:57
Manchester United'ta Hollandalı Teknik Direktör Louis van Gaal ile yönetim 250 milyon Euroluk transfer harcaması konusunda anlaştı.İngiltere basınındaki haberlere göre ise Liverpool'dan Suarez, Juventus'tan Pogba ve Borussia Dortmund'tan Reus için girişimler başladı.

http://www.transfermarkt.com.tr/transfere-250-milyon-euro-ayırdı-manudan-dev-atak/view/news/162361

Hadi İnşallah, umuyorum, Kırmızı Şeytanlar bu yıl bomba gibi bir dönüş yapacak.

nerazzuri
10.Haziran.2014, 19:06
33 milyon euro fabregas için resmen beleş , United niye almadı ki cuk otururdu takıma :(

Edit :

Manchester United, Chelsea'nin de peşinde olduğu Southamptonlı sol bek Luke Shaw ile haftalık 198 bin avro karşılığında 5 yıllığına el sıkıştı.
Kırmızı Şeytanlar ile 5 yıllığına toplam 49.5 milyon avro karşılığında el sıkışan 18 yaşındaki İngiliz savunma oyuncusu, bu anlaşma ile tarihin en pahalı genç oyuncusu olacak.Goal.Com

bu inanılmaz bir rakam. zannetmiyorum ki doğru olsun. shaw 50m€ teklif alacak kadar geliştirmedi kendini.

250m€'luk bütçeyle piyasaya girecekse manu, tozunu attırır ortalığın.

pogba için 70m€ altında bir teklif kabul etmeyecek juventus. psg devre arası o çıtayı yükseltti.
suarez'in manu'ya geleceğine ihtimal vermiyorum ben. real madrid oldukça ciddi, 65m€ gibi bir teklifle başlangıcı bile. suarez'in gönlü de madrid'de.

omersal
10.Haziran.2014, 19:22
Manchester United'ta Hollandalı Teknik Direktör Louis van Gaal ile yönetim 250 milyon Euroluk transfer harcaması konusunda anlaştı.İngiltere basınındaki haberlere göre ise Liverpool'dan Suarez, Juventus'tan Pogba ve Borussia Dortmund'tan Reus için girişimler başladı.

http://www.transfermarkt.com.tr/transfere-250-milyon-euro-ayırdı-manudan-dev-atak/view/news/162361

Hadi İnşallah, umuyorum, Kırmızı Şeytanlar bu yıl bomba gibi bir dönüş yapacak.

Dortmund'daki yıldızları almamız lazım özellikle Hummels ve Reus'u. Ayrıca Mangala'yı ve Shaw'ı da da istiyorum ben. Bir de MCye adam aldık mı tamamdır işte Fabregas iyi giderdi oraya :( Kroos'un ismi de geçiyor o da iyi olur United için. Suarez biraz ütopya , pogba ise cuk otursa da istemiyorum ben enayi gibi oluruz o kadar para verip Pogba'yı alırsak.

bu inanılmaz bir rakam. zannetmiyorum ki doğru olsun. shaw 50m€ teklif alacak kadar geliştirmedi kendini.

Shaw şu an alınabilecek en iyi solbek. Fiyat çok uçuk ama bu sene var olmak istiyorsak solbeke kaliteli bir oyuncu almak şart , o yüzden olabilir bence. Shaw'ı alırsak uzun yıllar solbek sorunumuz kalmaz.

Facx
10.Haziran.2014, 19:56
Reus ve Suarez i unutun ikiside kendi takımında kalacaktır , Pogba ya kimse 70 m € vermez , verilmesi büyük enayilik olur keza shawada kimse 50 m € vermez leighton baines , filipe luis gibi adamlar varken hemde tamam büyük potansiyel olabilir ama şuan o kadar etmez

europeanconquer
10.Haziran.2014, 20:03
Manchester yıllar boyu çok da pahalı olmayan transferler yaptı.Bu sene keseyi biraz açabilirler,50 değil 40,70 değil 55 verebilirler yani.

omersal
10.Haziran.2014, 20:35
Reus ve Suarez i unutun ikiside kendi takımında kalacaktır , Pogba ya kimse 70 m € vermez , verilmesi büyük enayilik olur keza shawada kimse 50 m € vermez leighton baines , filipe luis gibi adamlar varken hemde tamam büyük potansiyel olabilir ama şuan o kadar etmez

Shaw ile Baines arasında 10 yaş fark var. Dünyada sol bek sıkıntısı varken verilebilir diye düşünüyorum. Rooney'e verilen ücretten sonra ben artık her türlü fiyatı beklerim United'dan

Facx
11.Haziran.2014, 00:36
Shaw ile Baines arasında 10 yaş fark var. Dünyada sol bek sıkıntısı varken verilebilir diye düşünüyorum. Rooney'e verilen ücretten sonra ben artık her türlü fiyatı beklerim United'dan

sen oyuncuya verilecek yıllık ücreti mi kastettin ? ben bonservis sandım zaten bonservisi hallederlerse o kadar vermelerine gerek kalmaz shawa bonserviste 50 m € olmaz taş çatlasa 25 m € olur bence

baines in yaşı ilerledi tabi shaw çok daha genç ama şuanda baines hem daha ekonomik olur hemde daha iyi katkı yapar bence

E.Cartman
11.Haziran.2014, 16:47
Tottenham Mancini'yle anlaşır artık :D

Facx
11.Haziran.2014, 17:07
Tottenham Mancini'yle anlaşır artık :D

Mauricio Pochettino yu kaptık :icon_cool:

nerazzuri
12.Haziran.2014, 19:54
https://pbs.twimg.com/media/Bp78G8rIIAA_JdY.jpg

uAburak89
12.Haziran.2014, 20:07
Chelsea'ye gitmem diyen, dalga geçen Fabregas.. Para çok acayip bir şey. :)

sarianet
12.Haziran.2014, 20:13
ne işin var hacı chelseada

Fearless Coward
12.Haziran.2014, 20:15
Cesc Fabregas: ''Herkes ilk tercihimin Arsenal olduğunu bilir. Ama onlar benimle ilgilenmediler bile.''

footballer33
13.Haziran.2014, 01:36
Lampard'ın yerine alınabilecek en iyi ismi aldı bence Chelsea. Barca tekrar almak ister mi acaba, onu da merak ediyorum. :)