Log in

View Full Version : İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

GodfatheR
13.Ağustos.2011, 21:00
Şakacı çocuk seni :D

Nesine :D

RaSenGan
13.Ağustos.2011, 21:04
Nesine istersen :icon_biggrin:

GodfatheR
13.Ağustos.2011, 21:06
4.bitirirsek bütün yaz Liverpool avatarı kullanırsın ? :D

RaSenGan
13.Ağustos.2011, 21:35
4.bitirirsek bütün yaz Liverpool avatarı kullanırsın ? :D

Tamam :D Bitiremezseniz de sen ManU avatarı kullanırsın bütün yaz :D

gerrrard
13.Ağustos.2011, 21:38
ahah, ilahi osman. :D maçı izlemedin de sadece skora mı baktın yoksa? downingi'in direkte patlayan topu,kaçan penaltı, suarez'in müthiş oyunu. daha ne olacağıdı? gerrard'sız fırtına gibi bir liverpool, (tabi suarez çıkana kadar) ve sen hüsran falan diyorsun abi ya. yapma lütfen :)))

adam'a da bir parantez açayım. böyle giderse kaptanı keser. :)

Facx
13.Ağustos.2011, 22:38
ben 2. yarıyı izledim de son dakikalardaki doldur boşalt dışında liverpool u bildiğin ezdi sunderland

bu arada arsenal maçı 0-0 bitti gervinho kırmızı gördü ben şahsen hiç ışık alamadım arshavin 11 de çıktı maça hazard tarzı oyuncu ve bi ortasaha oyuncusu alınmalı

GodfatheR
13.Ağustos.2011, 22:41
Tamam :D Bitiremezseniz de sen ManU avatarı kullanırsın bütün yaz :D

Anlaştık sayın yönetici :D

ahah, ilahi osman. :D maçı izlemedin de sadece skora mı baktın yoksa? downingi'in direkte patlayan topu,kaçan penaltı, suarez'in müthiş oyunu. daha ne olacağıdı? gerrard'sız fırtına gibi bir liverpool, (tabi suarez çıkana kadar) ve sen hüsran falan diyorsun abi ya. yapma lütfen :)))

adam'a da bir parantez açayım. böyle giderse kaptanı keser. :)

Ben senin kadar iyimser değilim Gökay. Ne olursa olsun evimizde puan kaybıyla başlamamamız gerekirdi. Kaptan'ı bekliyoruz artık.

runforafall
13.Ağustos.2011, 22:55
Barton ne adam ama ya :D
Maçı izleyenler bana katılacaktır, bu ne hırçınlık bu ne asabilik. Top gidiyo, oyun devam ediyo, o sırada kavga çıkarıyo yav :D

Charlie Adam, Liverpool için iyi bi transfer gibi gözüküyo bu arada. :)

eng1n
14.Ağustos.2011, 00:59
BWFC'nin sabah satisa cikardigi 125 tane 9-Tuncay formasi,QPR maci sonrasi 2.5 saatte bitmis.Saatte 50 forma ediyor :)

A.FaruK
14.Ağustos.2011, 01:09
Şimdi o formalar 100 liradan olsa. İyi iyi :n:

gerrrard
14.Ağustos.2011, 01:16
Ben senin kadar iyimser değilim Gökay. Ne olursa olsun evimizde puan kaybıyla başlamamamız gerekirdi. Kaptan'ı bekliyoruz artık.

yukarıda da arkadaşımızın belirttiği gibi, özellikle suarez'in çıkışı ile kondisyon sorunu ortaya çıktı ve beraberliğe adeta razı olduk. kondisyon sorunun çözersek bu iş olur kanımca. çünkü ilk defa arbeloa,dossena,keane gibi boş beleş adamlar değil de kalburüstü adamlar aldık.

bu arada unutmadan küçük bir not. gerrard kariyeri boyunca 7 kez sakatlandı (ilki 2008 yılının ağustos ayı) ve bunların 6 sı kasıkta zorlanma. şimdiki sakatlığı da aynı maalesef. korkuyorum mütemadiyen müzimin mi acaba diye.

eXcitinG
14.Ağustos.2011, 01:35
CheLsea, Manu ve M.City de izLedikten sonra hemen hemen sezonun nasıL geçeceğini kestirebiLeceğiz sanırım. ArsenaL den bir cacık oLmaz bu sezon. Aynı şekiLde LiverpooL un da ciddi bitirici probLemi var. Suarez iyi, hoş oynuyor ama istikrar yok. SürekLiLiği oLan sağLam bir forvet oyuncusuna ihtiyaçLarı var. Bu sezon yarış CheLsea,Manu ve City arasında geçecektir bence. Süpriz Tottenham ve Everton oLur.

sakary Ali
14.Ağustos.2011, 01:38
Arsenal'de Newcastle deplasmanında 1 puan almış.Fabregas ve Nasri'siz çok zor bir sezon olacak.Çok merak ediyorum Arsenal'in bu sezon neler yapabileceğini..ManU şampiyonluğun en büyük adayı gibi.Chelsea'nin neler yapacağı konusunda hiçbir fikrim yok.City ise istikrarlı gidemez gibi.Bakalım heyecanlı bir lig olacağı kesin.

runforafall
14.Ağustos.2011, 01:40
Arsenal'de Newcastle deplasmanında 1 puan almış.Fabregas ve Nasri'siz çok zor bir sezon olacak.Çok merak ediyorum Arsenal'in bu sezon neler yapabileceğini..ManU şampiyonluğun en büyük adayı gibi.Chelsea'nin neler yapacağı konusunda hiçbir fikrim yok.City ise istikrarlı gidemez gibi.Bakalım heyecanlı bir lig olacağı kesin.

Newcastle iyi defans yaptı. Hoş kaleciyi zorlayan pozisyon bulamadı Arsenal zaten.. Arsenal 125. yılını da hüsranla sonuçlandıracak.

GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2011, 02:04
Tuncay'ın maaşını forma satışlarından çıkartmış Bolton.:icon_smile:

anil luque
14.Ağustos.2011, 15:56
Youtube'dan birkaç videosuna baktım , onlar üzerinden konuşmak çok doğru olmasa da Wenger yine yapacağını yaptı sanırım..

DenizlispoR
14.Ağustos.2011, 16:07
Copa America'da izleybildiğim maçlarda dikkatimi çekmişti. Sağ kanadı otoban gibi kullanıyordu. Wenger yapacağını yaptı işte yine.

Sirius Black
14.Ağustos.2011, 16:16
Arsenal'in yaş ortalamasıyla bizim okul takımının yaş ortalaması birbirine yaklaşıyor giderek. :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 16:56
Bu da demek oluyor ki Tuncay İngiltere'de gerçekten seviliyor :)

yunusgs
14.Ağustos.2011, 17:41
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki Alman orta sahası Mario Götze'yi transfer etmek istediği iddia edildi.

http://http://cdn.sporx.com/img/3/2011/tn187297_mario-gotze.jpg

Premier Lig'de mücadele eden Macnhester United'in hedefinde Borussia Dortmund forması giyen Alman orta saha Mario Götze'nin olduğu iddia edildi.

İngiltere'de yayın yapan Express'in haberine göre, geçen hafta Almanya'nın Brezilya'yı 3-2 yendiği hazırlık karşılamasında izledikleri Götze ile olumlu rapor hazırlayan United yöneticilerinin, transfer için kolları sıvadığı yazıldı.

Geçtiğimiz sezonun Bundesliga şampiyonu Dortmund'un vazgeçilmez isimlerinden olan ve ligin en iyi genç yeteneği seçilen 19 yaşındaki orta saha oyuncusunun Barcelona ve Real Madrid'in de listesinde olduğu belirtildi.

Borussia Dortmund ile 2014 yılına kadar sözleşmesi olan oyuncunun 20 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli olduğu belirtildi.

3 Haziran 1992 yılında dünyaya gelen Mario Götze, altyapısından yetiştiği Dortmund'da 2009 yılında henüz 17 yaşındayken profesyonel oldu ve bu zamana kadar 40 maçta sarı siyahlı formayı giymeyi başardı.

Kaynak:Sporx.com Dış Haberler

FM 2011'in wonderkidlerinden.Alırsa iyi bir iş yapmış olacak Manu.

Night_Mare17
14.Ağustos.2011, 17:49
Eski Torres geri mi geldi ne yoksa :n:

eng1n
14.Ağustos.2011, 17:52
Lampard'ın pozisyon penaltı değil hakem iyi görmüş ancak Lampard gibi tecrübeli oyuncu neden o kadar erken bıraktı anlamadım, az daha beklese temas olunca bıraksa kendini net penaltı

guarin14
14.Ağustos.2011, 18:20
Gol olmaz kalan dakikalarda maçta.

RaSenGan
14.Ağustos.2011, 18:24
Villas Boas'ın hareketleri süperdi :D Chelsea de berabere kaldı :)

C h A o S
14.Ağustos.2011, 18:33
Mario Götze'nin bu sezon değilde gelecek sezon mutlaka ayrılacağını düşünüyorum.Manu'ya iyi gider.

yunusgs
14.Ağustos.2011, 18:45
Herkes berabere kaldı,sıra Manu'da mı yoksa :)

eng1n
14.Ağustos.2011, 18:46
Torres berbat oynuyor yine.

garydelgadov
14.Ağustos.2011, 18:47
Ligin 3 büyük takımının maçlarında toplam 2 gol oldu.Sadece yapılan savunmaların etkisi değil bence bu.Manu le yapacak WBA deplasmanında çok merak ediyorum.

garydelgadov
14.Ağustos.2011, 19:16
Wayne Rooney yeni saçlarıyla ilk golünü attı.

garydelgadov
14.Ağustos.2011, 19:47
1-1 bitti ilk yarı.

runforafall
14.Ağustos.2011, 19:51
Bu sene çok sürpriz bi takım şampiyon olur mu ne dersiniz? :p

garydelgadov
14.Ağustos.2011, 19:55
Hiçbir kaleci Van der Sar olarak doğmaz.Van Der Sar olana kadar kafalarda saç kalmaz ama sonra güvenle maç izlersin.Bkz.Cordoba,Valdez,Cech.De Geayı beğeniyorum ben.2 tane net pozisyonu çıkardığı da unutulmasın.Güvenini yakaladığında her şey rayına oturacaktır.

Bu arada atlanmaması gereken bir oyuncu:Tchoyi gerçekten çoğ iyi.

SyNdRoMe23
14.Ağustos.2011, 19:58
Bu adamı görmek için Wenger olmaya gerek yoktu zaten. Hepimiz izledik Copa America'da.

sitede bonservisini göremedim yalnız

runforafall
14.Ağustos.2011, 20:35
İngiltere 3. Lig (League One) takımlarından Wycombe Wanderers, daha önce kulüp tesislerinde barmen olarak da görev yapan Jason Mooney ile bir yıllık sözleşme yaptı.

http://im.htspor.com/2011/08/12/658109_detay.jpg?1313133523

22 yaşındak iMooney,Wycombe’da kaleci olarak görev yapacak. Kulübün resmi sitesine konuşan Mooney, “6 ay önce bahçıvandım ve Premier Lig’in 6 lig aşağısında amatör olarak futbol oynuyordum. Sonra barmenlik yaptım. Şu an yaşadıklarıma inanamıyorum” ifadelerini kullandı.

HTSpor.

furdun
14.Ağustos.2011, 20:48
Çok ilginç bir olay performansını merakla bekliyorum :)

garydelgadov
14.Ağustos.2011, 21:15
Ashley Young'ın 83te attığı golle 2-1 kazandı ManU.

garydelgadov
14.Ağustos.2011, 21:35
Lig one takımlarının tamamı profesyoneldir şaşırdım bu olaya ama geçmişi varmış sonuçta konferans liginde oynuyormuş.

SAİT71
14.Ağustos.2011, 21:48
İngiltere alt liglerinde Twitter üzerinden transfer felan yapanlarıda görmüştük o nedenle çok şaşırtıcı gelmedi bana...

(bkz. İngiliz kulübü twitter'dan transfer yaptı! (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=99654))

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 21:49
:n: Güzelmiş.Barmen olarak işe mi başlasak ne :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 21:53
17 gün kaldı transferin bitmesine.Eğer Wenger yıldız (lar) hamlesi yapmazsa Arsenal bu yıl en fazla 5.olur. ManU-Chelsea şampiyonluk yarışı olur yine. L'Pool-City 3-4 yarışı verirler.
*Benim bu sezonla ilgili tahminlerim bunlar.

Facx
14.Ağustos.2011, 21:55
chelsea-manu şampiyonluk için tottenham man city arsenal 3 ve 4. lük için çekişir liverpool da 6. olur bence

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 22:01
chelsea-manu şampiyonluk için tottenham man city arsenal 3 ve 4. lük için çekişir liverpool da 6. olur bence
Liverpool'un bu sezon 6.olacağını düşünmüyorum.Hem geçen sezona göre daha iyi kadro,hem de Big Kenny faktörü var :icon_cool:

DenizlispoR
14.Ağustos.2011, 22:13
İyi cintonik hazırlıyormuş diyorlar.

Sirius Black
14.Ağustos.2011, 23:08
De Gea'ya güvenim tam. 19 yaşında İngiltere'ye gitti. Hem de ManU. İyi de toplar çıkardı. Zaman geçtikçe alışacak ve gelişecek.

Facx
15.Ağustos.2011, 00:19
Liverpool'un bu sezon 6.olacağını düşünmüyorum.Hem geçen sezona göre daha iyi kadro,hem de Big Kenny faktörü var :icon_cool:

liverpool kötü takım değil ama diğer 5 takım çok daha iyi bence :D bide biz tottenham ı çok hafife alıyoruz ama sağlam bi forvet alırlarsa(adebayor gelcek büyük ihtimal) ilk 3 e rahat oturur bence :icon_cool:

KaPaLı
15.Ağustos.2011, 01:37
De Gea'nın yakın toplarda üstüne yokta uzaktan vurulan her şut gol tehlikesi oluyo kalede.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Ağustos.2011, 16:26
liverpool kötü takım değil ama diğer 5 takım çok daha iyi bence :D bide biz tottenham ı çok hafife alıyoruz ama sağlam bi forvet alırlarsa(adebayor gelcek büyük ihtimal) ilk 3 e rahat oturur bence :icon_cool:
Yavaş otursun bence ilk 3'e... :0:

garydelgadov
16.Ağustos.2011, 00:31
Mancheter City Swansea önünde 3-0 önde.Aguero 58.dakikada oyuna girdi 1 gol 1 asist yaptı.:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Ağustos.2011, 00:38
Yani şu takımın başında Mancini değilde başka bi hoca olsa direk şampiyonluk adayı diyeceğimde... :)

KaPaLı
16.Ağustos.2011, 00:57
Sergio çıldırdı şampiyonluk istiyor. Roberto Mancini yüzünden 10 defans 1 forvet oynuyodu takım. Sergio Agüero girdi şahlandı City.

C h A o S
16.Ağustos.2011, 01:05
2 gol,1 asist ile siftahı yaptı Agüero.

eXcitinG
16.Ağustos.2011, 02:26
Aguero maça damga vurdu resmen. Muhteşem oynadı. Tevez`i aratmayacak.

Night_Mare17
16.Ağustos.2011, 02:37
Torres , Agüero , Rooney bu sene gol krallığında çekişir .

gerrrard
16.Ağustos.2011, 02:49
eheheh yine her platformda olduğu gibi tsi de de liverpool'dan pek bir şey beklenmiyor. 2007-2008 sezonunu aklıma getirdi bu bana. :)))

Hugo
16.Ağustos.2011, 03:10
eheheh yine her platformda olduğu gibi tsi de de liverpool'dan pek bir şey beklenmiyor. 2007-2008 sezonunu aklıma getirdi bu bana. :)))

valla ben bekliyorum :D Bence iyi top oynadık Sunderland maçında. Sonunu getiremedik ama onu da öğreneceğiz bence. Bu sezon en azından Şampiyonlar Ligine gideriz bence. Arsenal aşağıda kalır.

Hugo
16.Ağustos.2011, 03:11
Torres , Agüero , Rooney bu sene gol krallığında çekişir .

Torres 13 gol falan atar en fazla.

Night_Mare17
16.Ağustos.2011, 03:41
Torres 13 gol falan atar en fazla.

Stoke maçında çok iyiydi.

gerrrard
16.Ağustos.2011, 04:33
valla ben bekliyorum :D Bence iyi top oynadık Sunderland maçında. Sonunu getiremedik ama onu da öğreneceğiz bence. Bu sezon en azından Şampiyonlar Ligine gideriz bence. Arsenal aşağıda kalır.

saçlarım dökülmeye başladı liverpool hala epl yi alacak. :D her şey kaptan'a bağlı kanımca. istediği zaman 2008 de neler yaptığını gördük. ki şimdi çevresinde daha iyi adamlar var. charlie adam gibi bir oyuncu olacak yanında her şeyden önce. suarez gibi bir oyuncu var yükü hafifletmek için. ayrıca doni'yi aldık reina var hala kalede aman king dalglish yapma abi. :))

Hugo
16.Ağustos.2011, 05:00
Stoke maçında çok iyiydi.

14 olur o zaman.

Night_Mare17
16.Ağustos.2011, 05:13
14 olur o zaman.

Güçlenmişti ve daha teknikti (::)

Hugo
16.Ağustos.2011, 05:14
Tekniğin kazanılmayacağını düşünüyorum.

Night_Mare17
16.Ağustos.2011, 05:20
Tekniğin kazanılmayacağını düşünüyorum.
Zaten kazanmadı o potansiyeli vardı . Sadece son 2 sene gösteremedi .

Börk
16.Ağustos.2011, 05:21
vallaha bi maçta teknik kazanılmaz,torres rahat oynamıştır öyle gözükmüştür.

Night_Mare17
16.Ağustos.2011, 05:25
Şu videoyu izlemenizi öneririm .

http://vimeo.com/27694672

Hugo
16.Ağustos.2011, 05:38
Torres bunları yapmayan bi adam değildi ki zaten. Atletico'dayken bile yapardı bu tip şeyler. Ben Chelsea'de pek gol atabileceğini düşünmüyorum.

Night_Mare17
16.Ağustos.2011, 05:44
Torres bunları yapmayan bi adam değildi ki zaten. Atletico'dayken bile yapardı bu tip şeyler. Ben Chelsea'de pek gol atabileceğini düşünmüyorum.

İşte Torres bunları yapabilen bir adamdı fakat son 2 senedir yapamadı . Eski günlerine dönmüş gibi bir görüntüsü var ve bu görüntü bana gol krallığına oynayacak gibi geliyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Ağustos.2011, 15:18
Ben de Torres'in bu sezon toparlanacağını düşünüyorum. Ama bence gol kralı yeni saçlarıyla Wayne Rooney olur :D

vego
16.Ağustos.2011, 23:03
Arsenal'in yeni kaptanı Robin van Persie

16 Ağustos 2011 19:23 | NTV Spor ve Ajanslar
Arsenal, Barcelona'ya transfer olan kaptanı Fabregas'ın yerine kaptanlık görevini Hollandalı oyuncu Robin van Persie'ye verdi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/176/vanpersie_95EIB.jpg
İngiltere Premier League ekiplerinden Arsenal'da takım kaptanlığına Robin van Persie getirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Cesc Fabregas'ın Barcelona'ya transfer olmasının ardından takımın yeni kaptanının 28 yaşındaki Hollandalı futbolcu Robin van Persie olduğu kaydedildi.
Menajer Arsene Wenger, 2004 yılından bu yana Arsenal forması giyen Van Persie'nin davranışları ve kazanma arzusuyla lider bir oyuncu olduğunubelirtti.
Van Persie, Londra ekibinin bugün Şampiyonlar Ligi elemelerinde Udinese ile yapacağı maçta cezası nedeniyle oynayamayacak.
Arsenal, ligin ikinci haftasında sahasında Liverpool ile karşı karşıya gelecek.

GodfatheR
16.Ağustos.2011, 23:46
Şu Arsenal'i evinde yeneriz . Udinese kök söktürdü ilk yarıda.

sananes
16.Ağustos.2011, 23:51
Liverpool bu sezon şampiyon o-la-cak.

GodfatheR
16.Ağustos.2011, 23:54
Ağzından bal dam-lı-yor :n:

uAburak89
16.Ağustos.2011, 23:55
Gökay belki şaşıracaksın ama ben bekliyorum Liverpool'dan bir şeyler, hatta açıklayayım, ManU'nun 10-12 puan gerisinde 2. lik bekliyorum. :)

garydelgadov
17.Ağustos.2011, 00:30
Lucid mi oldunuz hayırdır? :n:

vego
17.Ağustos.2011, 19:45
17 Ağustos 2011 14:41 | NTV Spor ve Ajanslar
Tottenham Hotspur, Manchester City'den Adebayoru'u kadrosuna katmak istiyor.

http://media1.ntvspor.net/C/I/177/ade_PHQL2.jpg
İngiltere Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur, forvet oyuncusu Emmanuel Adebayor'u kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.
Londra ekibinin menajeri Harry Redknapp, 27 yaşındaki futbolcunun transferi için Manchester City yöneticileriyle görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Geçen sezon Real Madrid'de kiralık olarak forma giyen Togolu Adebayor, Madrid'de oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Tottenham'a 2 gol atmıştı.
Tottenham, golcü oyuncusu Robbie Keane'in LA Galaxy takımına transfer olmasının ardından forvet arayışlarını sürdürüyor.

ThersoN
17.Ağustos.2011, 19:51
hayırlı transfer olur.

Del Piero_10
17.Ağustos.2011, 20:53
Arsene Wenger, takım için doğru isimleri bulması halinde kesenin ağzını açmaktan kaçınmayacağını belirtti.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, transfere büyük paralar harcamaktan çekinmediğini söyledi.

Takımın kaptanı Cesc Fabregas'ın Barcelona ile anlaşması sonrasında, Wenger'in kadrosunun gücü hakkındaki sorular da artmaya başladı. Fransız antrenör Valencia'dan Juan Mata ve Shakhtar Donetsk'den Jadson ile ilgilendikleri yönündeki haberleri yalanlarken, yeni bir ismin transfer edileceğinin sinyalini verdi.

Sky Sports News'e konuşan Wenger, "Eğer doğru oyuncuları bulabilirsem, 30 milyon hatta 40 milyon avro verebilirim. Ama sorun para meselesi değil, bulduğumuz isimlerin kalitesi. Benim hakkımda büyük paralar harcamak istemediğim yönünde yanlış bir izlenim olduğunu düşünüyorum. Ben ortalama oyunculara para saçmak istemiyorum. Ayrıca doğru zaman geldiğinde para harcamaktan çekinmeyiz." ifadelerini kullandı.

Taraftarın takımla gurur duyması için birçok neden olduğunu söyleyen Wenger, "Buradaki değerler, kulübün izlediği yol, kurmaya çalıştığımız sistem gurur duyulacak unsurlar. Tabii ki kupalar kazanmak, şampiyonluklar yaşamak istiyoruz, bunu kim istemez ki? Ama geçen sezon buna çok yakın olduğumuzu hissetmiştik ve benim pişmanlığım bunu başaramamış olmak. Yine de her kulvarda yarışıyoruz ve biraz şanssızdık." dedi.

Zorlukları sadece birlik içinde olmaları halinde aşabileceklerini söyleyen Wenger, "Size kötü bir şey olduğunda, buna kulüp olarak karşılık vermenizin tek yolu var: birlik olmak. Eğer birlik olmuşsanız bile futbol yeteri kadar zor. Eğer birlik olamamışsanız, hiçbir şansınız yok." şeklinde konuştu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Ağustos.2011, 23:25
Hadi ordan diyesim geldi nedense ;)

Lim10
18.Ağustos.2011, 19:50
Manchester United'da 25. yılını deviren teknik direktör Ferguson, istikrarıyla meslektaşlarını imrendiriyor. Ünlü İskoç teknik adamın İngiliz ekibindeki görev süresi boyunca Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş 70 kez teknik adam değiştirdi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/177/alex_JQQYR.jpg

Dünya futbolunun en başarılı teknik adamları arasında gösterilen Alex Ferguson, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da 25. yılını devirdi.

Bu ikilinin istikrarlı beraberliği birçok teknik adam ve kulübü imrendirirken, Ferguson'un, 25 yıllık karnesinde UEFA Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig şampiyonluğu gibi başarılar bulunuyor.

Alex Ferguson'ın Manchaster United ile 25 yıllık birlikteliği, 3 büyükler ve teknik direktörleriyle karşılaştırıldığında ortaya tam tersi bir manzara çıkıyor.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, Ferguson'un İngiliz ekibini çalıştırdığı 25 yıl boyunca toplam 61 farklı ismi teknik direktörlük koltuğunda oturttu. Bu isimlerden 40'ı yabancı, 21'i ise yerli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, bu 25 yıl içinde ayrıca 70 kez teknik direktör değişikliğine gitti.

FENERBAHÇE'YE TEKNİK ADAM DAYANMADI

Fenerbahçe son 25 yılda, 3 büyükler arasında en fazla teknik direktör değiştiren takım olarak dikkat çekti. Sarı-lacivertli ekip, 17'si yabancı 28 farklı teknik direktörle çalışırken, 29 kez teknik direktör değişikliğinegitti.

Kulüp tarihinin önemli teknik direktörlerinden Christoph Daum bu süre içinde Fenerbahçe'de en uzun süre görev yapan isim oldu. 2003-06 ve 2009-10 sezonlarında sarı-lacivertli takımı çalıştıran Alman teknik adam, takımına 2 kez şampiyonluk sevinci yaşatmasına rağmen, kulüpteki 4 yıllık kariyerinin devamını
getiremedi.

BEŞİKTAŞ'TA REKOR MILNE'İN

Beşiktaş ise son 25 yılda 20 kez teknik direktör değişikliğine gitti. Bu süre içinde 17 farklı teknik adamla çalışan siyah-beyazlı kulüp, 12 yabancı ve 5 yerli çalıştırıcıya futbol takımını emanet etti. Siyah-beyazlılarda 1987-1993 yılları arasında olmak üzere en uzun süre çalışan İngiliz teknik adam Gordon Milne, siyah-beyazlı camiaya 3 şampiyonluk kazandırdı, ancak o da teknik direktörlük koltuğunda 6 sezondan fazla oturamadı.

GALATASARAY 16 FARKLI İSİMLE ÇALIŞTI

Galatasaray da değerlendirmeye alınan dönem içinde 21 kez teknik direktör değişikliğine gitti ve toplam 16 farklı isme takımı emanet etti. Sarı-kırmızılılar 11 yabancı, 5 yerli isimle çalışmayı tercih etti. Türk futbol tarihinin en önemli teknik direktörlerinden olan ve sarı-kırmızılı takımla 4 kez lig, 2 kez Türkiye kupası, ve bir UEFA Kupası şampiyonluğu yaşayan Fatih Terim ise sarı-kırmızılı takımın başında toplam 6 sezon kalabildi.

''İmparator'' Terim'in, sarı-kırmızılı takımdaki ilk teknik direktörlük deneyimi 4 sezon (1996-2000) sürdü. Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımdaki ikinci döneminde 2 sezon (2002-2004) görev aldı. 2011-2012 sezonu öncesinde sarı-kırmızılı takımın başına tekrar geçen Terim ile Galatasaray 3. kez birlikte çalışacak.

FERGUSON'A KARŞI 5 FARKLI TEKNİK ADAM

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile bugüne kadar toplam 10 kez mücadele eden İskoç teknik adamın karşısına 5 farklı meslektaşı çıktı.

Rainer Hollmann'ın çalıştırdığı Galatasaray, 1993-1994 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İngiliz ekibini 3-3 ve 0-0'lık skorlarla eleyerek büyük bir başarıya imza attı. Ancak Hollmann'ın sarı-kırmızılı takımdaki macerası da o sezon sonunda bitti.

Bir sezon sonra Reinhard Saftig yönetiminde tekrar İngiliz ekibiyle karşılaşan Cim-Bom, UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarının ilkinde 0-0 berabere kalırken ikincisinde 4-0 yenildi.

EN UNUTULMAZ YENİLGİ FENERBAHÇE'DEN

Fenerbahçe ise Türk takımlarıyla bugüne kadar birçok kez karşılaşan Alex Ferguson ve takımına belki de en unutulmaz yenilgiyi yaşatan ekip oldu.

Şampiyonlar Ligi'nin 1996-1997 sezonunda, grup maçında rakibine sahasında 2-0 yenilensarı-lacivertliler, deplasmanda Kırmızı-Şeytanları Elvir Boliç'in unutulmaz golüyle 1-0 yendi. Fenerbahçe böylece Manchester United'ın, Avrupa kupalarında sahasındaki 40 yıllık yenilmezliğine son vermişti. Ferguson, bu tarihi yenilgiye rağmen görevini sürdürürken, o dönem sarı-lacivertli takımı çalıştıran Brezilyalı Sebastiao Lazaroni de sezon sonunda gönderilmişti.

Alman teknik adam Christoph Daum'un görev aldığı 2004-2005 sezonunda ise Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarında karşılaştığı İngiliz takımına deplasmanda 6-2 yenilmiş, Kadıköy'de ise 3-0 galip gelmişti.

Türk futbolunun en değerli teknik direktörlerinden Mustafa Denizli, Beşiktaş ile Alex Ferguson'un karşısına çıkan bir başka isim oldu. Beşiktaş, Manchester United ile 2009-2010 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında karşılaşmıştı. İngiliz ekibine İstanbul'da 1-0 yenilen Beşiktaş, deplasmanda ise aynı skorla güçlü rakibini yenmeyi başarmıştı.

vego
18.Ağustos.2011, 20:13
Chelsea'de Petr Cech sakatlandı

18 Ağustos 2011 17:13 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere Premier League takımlarından Chelsea'nin kalecisi Petr Cech, sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalacak.

http://media1.ntvspor.net/C/I/177/CECH_S9VN8.jpg
Chelsea'nin başarılı file bekçisi Petr Cech, 1 ay forma giyemeyecek.
29 yaşındaki Çek file bekçisinin antrenmanda sakatlandığı ve Londra ekibinin West Bromwich, Norwich, Sunderland ve Manchester United ile yapacağı maçlarda forma giyemeyeceği açıklandı.
Menajer Andre Villas Boas, ayağında sakatlığı bulunan savunma oyuncusu David Luiz'in ise gelecek haftadan itibaren antrenmanlara katılmaya başlayacağını kaydetti.

vego
18.Ağustos.2011, 20:14
İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Arsenal'de Samir Nasri'nin, Manchester City'ye transferinin oldukça yakın olduğu iddia edildi.

18 Ağustos 2011 Perşembe - 16:40
Sporx.com dış haberler

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Fransız orta saha oyuncusu Samir Nasri'nin Manchester City'ye transfer olmak üzere sağlık kontrolüne girdiği yazıldı.

BBC'de yer alan haberde, geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak istediğini dile getiren Nasri'nin Manchester'daki Bridgewater Hastanesi'nde sağlık kontrolüne girdiği belirtildi.

Arsenal ve Manchester City kulüplerinin halen görüme halinde olduğu bildirilirken, transferin oyuncunun takımdan ayrılmak istemesi ve Manchester City'nin bonservis konusunda sorun çıkarmaması nedeniyle kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

Nasri için City'nin kırmızı beyazlı ekibe 25 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.

Londra ekibi, orta sahasının önemli isimlerinden Cesc Fabregas'ı Barcelona'ya gönderirken Samir Nasri de aynı dönemde takımdan ayrılmak istediğini dile getirmiş ve bu yüzden geçtiğimiz hafta sonu oynanan Newcastle United maçında taraftarların tepkisine maruz kalmıştı.

REsist JuvE11
19.Ağustos.2011, 04:40
Futbol deyince aklıma,

1 - Maradona

2 - Sir Alex Ferguson

gelir.

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2011, 05:44
Alex Ferguson'un durumu,dünya futbolunda eşi benzeri olmayan bir durum.Sadece bizim ülkeyle karşılaştırmamak lazım bu yüzden.

SyNdRoMe23
19.Ağustos.2011, 06:22
İngiltere'de teknik adamlar diğer ülkelere göre kesinlikle daha uzun süre kalıyorlar. Ama Alex Ferguson dünyada tek.

vego
19.Ağustos.2011, 18:27
Stoke City, Walters ile nikah tazeledi

19 Ağustos 2011 14:50 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere Premier League ekiplerinden Stoke City, forvet oyuncusu Jon Walters'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/177/jonathan_SUSN9.jpg
İngiltere Premier League ekiplerinden Stoke City, forvet oyuncusu Jon Walters'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Menajer Tony Pulis, geçen yıl Ipswich Town takımından transfer edilen 27 yaşındaki İrlandalı futbolcunun sözleşmesini uzatmasından memnun olduğunu belirterek, ''Alt bir ligden gelerek Premier League'e adapte oldu. Bizimle uzun süre birlikte olacağına eminim'' dedi.

Geçen sezon ligde 36 maçta 6 gol atan Walters, Federasyon Kupası'nda da kaydettiği 5 golle takımının final oynamasına büyük katkı sağlamıştı.

GodfatheR
19.Ağustos.2011, 19:04
C.tesi günü Arsenal-Liverpool maçını izleyebilmek için tatilimi bi kaç gün erken kesip dönüyorum :D Kazanıcaz inş. :)

RaSenGan
19.Ağustos.2011, 19:33
Yarın eğlence var yani :icon_biggrin:

GodfatheR
19.Ağustos.2011, 19:34
Yarın eğlence var yani :icon_biggrin:

Ne bakımdan ? :)

RaSenGan
19.Ağustos.2011, 19:35
Ne bakımdan ? :)

Zevkli bir maç olacak yani sonucu da güzel olacaktır :icon_biggrin:

GodfatheR
19.Ağustos.2011, 19:36
Çok zevkli olmaz bence. Kenny kapalı oynatır bizi 1-0 alırız :)

RaSenGan
19.Ağustos.2011, 19:38

Arsenal 3-1 alır maçı hiç acımaz :p

GodfatheR
19.Ağustos.2011, 19:39
:n: :n: güldüm yönetici :) Neyse bakıcaz.

vego
20.Ağustos.2011, 00:56
Lukaku için 20 m euro ödendi.Mata için teklif 30 m euro.

NTVspor

sananes
20.Ağustos.2011, 01:04
Şu transfer piyasası şartlarında 20 milyon çok az.Yani bence balon bi oyuncu lukaku ama piyasayı ben yönetmiyorum:)

Cengo
20.Ağustos.2011, 01:13
Valencia dağılıyor.

ShevAnil
20.Ağustos.2011, 01:35
Valencia, Canales'i transfer etmişti. Sıkıntı olmaz, nasıl olsa her sene yeni bir oyuncu parlatıyorlar. Lukaku'nun bende balon olduğunu düşünüyorum, İngiltere ligi ona göre değil.

eXcitinG
20.Ağustos.2011, 01:45
VeriLen rakamLarı çok abartı buLuyorum. HeLe bu isimLer bu paraLarı kesinLikLe haketmiyor.

goosfraba
20.Ağustos.2011, 02:36
32 milyon euro'ya mata transferi bitmiş.

Since-1907
20.Ağustos.2011, 02:43
Mata kaliteli futbolcu fakat 32 milyon euro etmeyeceğini düşünüyorum.Değerinden fazla verilen paralar transfer piyasasını çok olumsuz etkilyior.

Trabzonspor
Yuh yahu ne transferler yapılıyor böyle iyi paralar harcandı.

Valencia borçlu bir kulüptü yanlış hatırlamıyorsam Villa'nın transfer ve bu transferden gelen paralarda katıldığında borçta birhayli hafifleme olmuştur.

Chelsea hucum hatta baya bir sağlam oldu ama güzel oldu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
İyi transfer fakat çok yüksek fiyat.

runforafall
20.Ağustos.2011, 02:50
Valencia, Canales'i transfer etmişti. Sıkıntı olmaz, nasıl olsa her sene yeni bir oyuncu parlatıyorlar. Lukaku'nun bende balon olduğunu düşünüyorum, İngiltere ligi ona göre değil.

2 yıl kiralık Canales, sonra uçup gidecek :)

ShevAnil
20.Ağustos.2011, 02:56
2 yıl kiralık Canales, sonra uçup gidecek :)

Gitmesi sorun değil, yeri çoktan dolduruldu benim demek istediğim. +alttan da mutlaka bir genç geliyordur.

Lim10
20.Ağustos.2011, 02:57
O değilde Arsenal Nasri'yi Citye verip yerine Mata'yı almayacak mıydı?Bu yıl gerçekten son dönemlerin en uçuk transfer piyasasına şahit oluyoruz.Adeta bütün devler daha pahalıya oyuncu almak adına yarışıyorlar birbirleriyle.Ben Mata'nın Chelsea'da başarılı olacağını düşünüyorum.Lukaku içinse zaman gösterecek.Bu yaşta, bu işleri yapan Rooney vardı en son benim hatırladığım.Henüz 18 yaşında bir oyuncu için başarısız olur demek biraz önyargılı bir yaklaşım.

titates1
20.Ağustos.2011, 03:40
İyi transfeler yaptı Chelsea bence, fiyatlar çok yüksek olsa da gelecekli oyuncular ikisi de , piyasa böyleyken yapacak bişey yok ödemek zorundasınız.

Lukaku daha 18 yaşına giricek veya yeni girdi , bu yaşta İngiltere liginde önünde tarz olarak benzer bir Drogba örneği , İngiltere altyapısı alıcak ve zaten güçlü olan fiziğini daha da güçlendiricek.Şımarmaz işine bakarsa uzun yıllar fark yaratıcak bir oyuncu izleyebiliriz.

BleedingMoon
20.Ağustos.2011, 04:03
falcao'nun 42 ettiği piyasada mata için 30 az bile.

ozaniel
20.Ağustos.2011, 04:23
Eskiden Gordon Milne bu tarz bir istikrarı Türkiye'ye getirmişti(İlk 3 senesinde şampiyon yapamadı ama ardından 3 şampiyonluk geldi.) ama onun başarısına rağmen ilk senesinde başarısız olan her hoca gönderiliyor. Schuster takımı yenileyecekti, bir felsefe oturtacaktı ama 1 seneyi bitirtmediler adama, nereden nereye.

nannar
20.Ağustos.2011, 06:46
Ahh Arda ahh... Valla bizim Arda Porto ya da Valencia'ya olaymış 30-40 milyon € falan edermiş :n:

eXcitinG
20.Ağustos.2011, 10:47
falcao'nun 42 ettiği piyasada mata için 30 az bile.

FaLcao Mata nın bütün kariyeri boyunca atacağı goLLeri bir sezonda attı. Kusura bakmada Mata kim ?

Flawless Victory
20.Ağustos.2011, 11:06
Ahh Arda ahh... Valla bizim Arda Porto ya da Valencia'ya olaymış 30-40 milyon € falan edermiş :n:

Biz bedelsiz gitmediği için dua edelim. :)

Aşk-ı Şehir
20.Ağustos.2011, 12:07
Mata'nın gidişi koymaz Valencia'ya. Yerini çoktan doldurdular. Geçen sezon Feghouli'yi almışlardı bu senede Piatti'yi alıp oraya sağlama almışlardı zaten. E bide Canales var. :) Sevindim Valencia adına. Umarım Mehmet Topal'ın olduğu takım çok başarılı olur...

BleedingMoon
20.Ağustos.2011, 12:15
FaLcao Mata nın bütün kariyeri boyunca atacağı goLLeri bir sezonda attı. Kusura bakmada Mata kim ?

falcao striker, mata çok yönlü ofansif orta saha oyuncusu. mevkileri dolayısıyla falcao'nun daha fazla gol atması normal.

Del Piero_10
20.Ağustos.2011, 12:40
Londra ekibinin Çek kalecisi, diz bağlarından yaşadığı sakatlık nedeniyle bir ay sahalardan uzak kalacak.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin menajeri Andre Villas Boas, kaleci Petr Cech'in antrenmanda diz bağlarından sakatlandığını açıkladı.

Antrenman sonrasında basın mensuplarına konuşan genç teknik adam, Cech'in yaklaşık dört hafta boyunca sahalardan uzak kalacağını söyledi. Önümüzdeki haftalarda Boas'ın kaleyi deneyimli eldiven Hilario'ya vermesi bekleniyor. Öte yandan sakatlığı süren David Luiz'in tedavisine de bir hafta daha devam edileceği açıklandı.

Hugo
20.Ağustos.2011, 15:37
http://tf-chalkboards.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/images/0pWP.png

Liverpool'da Suarez ilk11 değil. Arsenal'de Nasri ilk11.

sananes
20.Ağustos.2011, 16:04
Suarez ile sakat değilse Glen Johnson neden oynamıyor anlamıyorum.

di canio
20.Ağustos.2011, 16:13
Genç oyunculara verilen önem çok hoşuma gider. O yüzden FM serilerinde ilk oyunumu hep Arsenal'i alarak oynarım. Ben de altyapıyı bir sürü genç oyuncu ile doldururum. Ve birçoğunu da sık sık kadroya alıp şans veririm. Arsene Wenger'in izinden giderim yani. Wenger beni yine şaşırtmadı ve Liverpool'a karşı 11'de Emmanuel Frimpong ile başladı. Sakatlanan Laurent Koscielny'nin yerine de yine altyapıdan Ignasi Miquel'i oyuna soktu.

sananes
20.Ağustos.2011, 16:14
Beyler bilmeyenlerinize bir iyilik yapıyım bir afgan kanalı var uyduda şifresiz tek çanaklı uydularda dahi çekiyor.O kanal canlı yayınlıyor maçı.İsmi rah e farda gibi bir şey.Liverpool iyi gibi şu sıra.

Hugo
20.Ağustos.2011, 16:27
Beyler bilmeyenlerinize bir iyilik yapıyım bir afgan kanalı var uyduda şifresiz tek çanaklı uydularda dahi çekiyor.O kanal canlı yayınlıyor maçı.İsmi rah e farda gibi bir şey.Liverpool iyi gibi şu sıra.
http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php?q=Ferda+Tv&Submit=Ara

di canio
20.Ağustos.2011, 16:32
Tuncay bu hafta da oynayamayacakmış. Çalışma izni çıkmamış hala.

@tuncaysanli17
Tuncay Sanli
Vize yuzunden iki tane mac kaciriyorum. Kulubum sorunu cozmek icin her yolu deniyor ama maalesef burokrasi dinlemiyor:(

http://twitter.com/#!/tuncaysanli17/status/104677119413587970

Börk
20.Ağustos.2011, 16:34
Tuncay nasıl izin alamıyor ya zamanında İngiltere'de 2 yıl,Almanya'da 1 yıl oynamadı mı bu adam ?

Since-1907
20.Ağustos.2011, 16:46
Arsenal - Liverpool maçının ilk yarısı 0-0 bitti.Maç ortada gibi beraberliğe yakın bir maç oluyor.

sananes
20.Ağustos.2011, 17:01
Kelly'nin topu direkten dışarı gitti güzel bir hücumdu.Bir sonraki sefere artık

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 17:05
Golsüz büyük maçlara alışığız da temposuzu çok sırıtıyor.

sananes
20.Ağustos.2011, 17:07
Hiç Luca Toni kadar kötüsünü izleyeceğimi düşündüğüm aklıma gelmezdi ama bu Carroll onu bile aratıyor.

eng1n
20.Ağustos.2011, 17:08
40 M Euro verip forvet alıyorsun ve o adamın maç boyunca sadece havadan etkili olduğunu görüyorsun bunun için 40 M € vermeye gerek yoktu bedavaya Ersan Martin'de alınabilirdi.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 17:12
Pivot santrafor olayına karşıyım ben.Forvet dediğin hızlı olmalı,top sürebilmeli.Hatta topu havaya kaldırmak bile geri bir düşünce bence.Yerden oynayanlar dünyayı yeniyor şuanda.

Hugo
20.Ağustos.2011, 17:18
Frimpong direkt kırmızı bile görebilirdi. Zaten hoşlanmamıştım ondan atılması iyi oldu. Balotelli'nin orta saha versiyonu olabilir bu eleman.

sananes
20.Ağustos.2011, 17:20
Liverpool Suarez girdikten sonra baskıyı kurdu.

Aşk-ı Şehir
20.Ağustos.2011, 17:22
Andy Carroll dünya futbol tarihinin en büyük kazığıdır...

sananes
20.Ağustos.2011, 17:24
Golü attık attırdık da denilebilir:) Meireles ve Suarez'i oynatmamak cinayettir.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 17:24
Net bir ofsayt.Liverpool önde 1-0.

Hugo
20.Ağustos.2011, 17:26
Suarez'in pozisyon ofsayttı. Aktif alan muhabbetinden verilmemesi gerekiyordu gol ama attık mutluyuz :D

GodfatheR
20.Ağustos.2011, 17:26
İşte bu :) Suarez ve Meireles çoktan girmeliydi zaten. 11 yıl aradan sonra galibiyete çok yakınız :)

eng1n
20.Ağustos.2011, 17:27
Suarez öndeydi ofsayttı aslında 1-0 öne geçtik. Bu arada Arsenal'in kurtarıcısı Bendtner oyuna giriyor.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 17:27
Adam golün nasıl olduğuna bakmıyor.:zuhaha yalnız ne saçma bir goldür o yahu.:zuhaha

Hugo
20.Ağustos.2011, 17:31
Liverpool orta sahası çok iyi toplar kaptı bugün.

GodfatheR
20.Ağustos.2011, 17:36

Öhöm öhöm Aygüncüğüm :p :n:

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 17:37
2ledi Suarez ve Lpool.Güzel bir goldü bu.

eng1n
20.Ağustos.2011, 17:37
2-0 oldu Suarez.

Hugo
20.Ağustos.2011, 17:38
Meireles müthiş adamsın be. Charlie Adam'ın da hakkını vermek lazım.

RaSenGan
20.Ağustos.2011, 17:39
Anca ofsayttan golle kazanırdı Liverpool nitekim öyle oldu :0:

eng1n
20.Ağustos.2011, 17:40
2.yarıyı seyrettim sadece ve 2.yarıda Arsenal'in Arshavin'in faul yapıp içeri çevirdiği pozisyon dışında başka pozisyonu yok.

runforafall
20.Ağustos.2011, 17:40
Arsenal, ilk 4 e kesinlikle oynayamaz..
Tottenham da onları geçer, 6. falan olurlar die düşünüorm :)

Hugo
20.Ağustos.2011, 17:41
Emirates stadında You'll Never Walk Alone.

Since-1907
20.Ağustos.2011, 17:42
Arsenal'in bu sezon işi çok zor.Liverpool'da kazanmasına rağmen umut vermiyor.Lig yine ManU-Chelsea arasında geçecek gibi.

runforafall
20.Ağustos.2011, 17:42
Umut vermiyor mu? Bence harika oynuyolar :)

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 17:44
11 yıllık hasret sona erdi.L'pool bu Arsenali bile ite kaka yeniyorsa işi zor demektir.

hakan769
20.Ağustos.2011, 17:46
manu şampiyon.

gerrrard
20.Ağustos.2011, 17:50
hayatımda bu kadar sıkıcı bir ars-liv maçı izlediğimi hatırlamıyorum. nerede anfield'daki 4-4 lük maç, nerede bu maç. arsenal dökülüyor. glen'in acilen iyileşmesi lazım defansımız dökülüyor maalesef.

carroll'a yılın en büyük kazığı diyenlere sadece gülüyorum. :D ilk yarıdaki vurduğu kafayı dünyada çok sınırlı futbolcu vurabilir. henderson çok genç kabul ama hala ışık vermiyor. fakat harika alternatifli bir kadromuz var. ortasahada lucas(ki çok eleştirdim bilen bilir, king dalglish geldiğinden beri gittikçe formu yükseliyor) ve adam sayesinde maçın hakimiyeti bizdeydi hep. ki yedeklerde de rodriguez,meireles,suarez gibi adamlar olduğunu unutmayalım. joe cole kadroya bile alınmadı. :) e tabi gerrard'ı söylemeye gerek yok sanıyorum.

sonuç olarak, suarez ve meireles'in girmesi ile suarez-meireles-adam 3lüsü çok iş yaptı ve galibiyet geldi. maçın hakkı beraberlikti fakat biri kazanması gerekiyorsa bu bizdik. son bir şey belirteyim. enrique çoook çok iyi bir transfer. aurelio'yu çok sevsem de sakatlıktan bir türlü kurtulamıyordu. dossenalar'dan sonra ilaç gibi geldi valla. :)

kaptan gelsin her şey daha da güzel olacak. yeterki ilk haftalarda hemen zirveden uzaklaşmayalım. adam olacak bu takım.

sananes
20.Ağustos.2011, 17:52
Zaman geçtikçe Dalglish hatadan dönecektir.Meireles'i kadroya bi şekilde monte eder.Gerekirse Carroll'u oynatmaz hiç.Kaptan da eklendiğinde işler iyi gidecek gibi duruyor.Güzel bir kadromuz var şampiyonlar ligine garanti bakıyorum ben,şampiyonlukta umudum.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 18:09
Merseyside kralı Everton sahnede.:cool:

İyi başladık.Phil Neville'in Goodison'da sağ bek başlamasını anlamıyorum.Al Comelan'ı yardıralım sağdan.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 18:13
Agbonlahor da harika bir golle öne geçirdi Aston Villayı.

eXcitinG
20.Ağustos.2011, 18:19
QPR bu araLar iyi pas yapıyor. Everton bu takımı da yenemezse artık bu sezon Avrupa kupaLarına katıLma mücadeLesi vermesin.

eXcitinG
20.Ağustos.2011, 18:23
Baines in muhteşem frikiği direkte patLadı. SoL ayağına kurban.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 18:30
Tim Cahill.Kazmasın kardeşim değişmeyecek bu açık net.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 18:31
Al işte.saçma sapan bir gol.Bu ortasahayla da atakları ilk başta engelleyemeyeceksek nasıl olacak bu iş?Takımın 8 oyuncusu defansif.

eXcitinG
20.Ağustos.2011, 18:32
Harbiden adamLarın goL atması için eLinden geLen herşeyi yaptı takım.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 18:40
Şu takımda tek bulunma nedeni iyi kafa vurması.Bomboş kaleye onu da atamadı.Ne desem bilemedim.

eXcitinG
20.Ağustos.2011, 18:42
Tim CahiLL candır. Bütün beğendiğim adamLara diL uzatıyorsun, seninLe anLaşamayacağız ha :)

Hugo
20.Ağustos.2011, 18:43
hayatımda bu kadar sıkıcı bir ars-liv maçı izlediğimi hatırlamıyorum. nerede anfield'daki 4-4 lük maç, nerede bu maç. arsenal dökülüyor. glen'in acilen iyileşmesi lazım defansımız dökülüyor maalesef.

carroll'a yılın en büyük kazığı diyenlere sadece gülüyorum. :D ilk yarıdaki vurduğu kafayı dünyada çok sınırlı futbolcu vurabilir. henderson çok genç kabul ama hala ışık vermiyor. fakat harika alternatifli bir kadromuz var. ortasahada lucas(ki çok eleştirdim bilen bilir, king dalglish geldiğinden beri gittikçe formu yükseliyor) ve adam sayesinde maçın hakimiyeti bizdeydi hep. ki yedeklerde de rodriguez,meireles,suarez gibi adamlar olduğunu unutmayalım. joe cole kadroya bile alınmadı. :) e tabi gerrard'ı söylemeye gerek yok sanıyorum.

sonuç olarak, suarez ve meireles'in girmesi ile suarez-meireles-adam 3lüsü çok iş yaptı ve galibiyet geldi. maçın hakkı beraberlikti fakat biri kazanması gerekiyorsa bu bizdik. son bir şey belirteyim. enrique çoook çok iyi bir transfer. aurelio'yu çok sevsem de sakatlıktan bir türlü kurtulamıyordu. dossenalar'dan sonra ilaç gibi geldi valla. :)

kaptan gelsin her şey daha da güzel olacak. yeterki ilk haftalarda hemen zirveden uzaklaşmayalım. adam olacak bu takım.

Lucas'a ben de baya saydırırdım ama Daglish'ten sonra çok iyi oynuyor.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 18:44
Yapma abicim lütfen ya.Napıyım ben böyle canı.Belki Moyes'un ondan forvet yapmaya çalışmasından ötürü aşırı gıcığım ama yok maharet yok adamda.Sadece kafa vurabiliyor ama onu da yapamadı şuanda.Moyes da anlasın artık Tim Cahilldan forvet olmaaaaaz.

eXcitinG
20.Ağustos.2011, 18:44
Atarsa CahiLL atar. O da oLmasa pozisyona giren adam yok.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 18:47
Maalesef doğru bu.Takımın nerdeyse tamamı defansif oyunculardan kurulu.Tek sistemimiz kanatlardan orta gelirse Cahill kafa vurursa...Arteta girer ikinci yarı ondan bir şeyler bekliyorum artık.Arteta+Coleman-Heitinga+Neville yapmalı Moyes başka türlü çeviremeyiz.

eXcitinG
20.Ağustos.2011, 18:47
AdamLar 1 kez geLdi onda da savunmanın ısarLa topu kendiLerine verme isteği iLe goLü attıLar. CahiLL o pozisyonu atsaydı ikinci yarı umut oLurdu ama bu futboL iLe dönmez bu maç, anca berabere.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 18:56
Gerçi şaşkın değilim.Kaç yıldır lige hep kötü başlıyoruz.Evertonla ilk haftalarda maçınız varsa garanti puanınız var demektir.

eXcitinG
20.Ağustos.2011, 19:08
Everton 09-2010 sezonunda Ligin iLk yarısında 4 gaLibiyet ikinci yarısında 12 gaLibiyet aLmış.

Everton 2010-2011 sezonunda Ligin iLk yarısında 4 gaLibiyet ikinci yarısında 9 gaLibiyet aLmış.

İngiLiz kanaL devre arasında verdi bu istatistiği.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 19:09
Ulan Cahill kart görmemek için yapmadığı kalmadı ya iyi güldüm.:zuhaha Hakem de samimi olmayalım çek elini dedi.:zuhaha

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 19:22
Evet bu da oldu.Yenik durumdaki Evertonda tek forvet Beckford çıktı ve Fellaini geldi.4-6-0 oynuyoruz şuan.

eng1n
20.Ağustos.2011, 19:32
Saha girdi oyuna. Daha yeni açtım maçı ama Everton'ın bu savunmayı aşması zor gibi görünüyo.

eXcitinG
20.Ağustos.2011, 19:33
Saha, Arteta ve FeLLaini gibi takımın en önemLi oyuncuLarı oyuna sonradan giriyor. Rakip sanki Manchester United ta savunma ağırLıkLı bir takım iLe maça başLıyorsun Moyes. Hiç sevmiyorum Moyes`i.

Tatanga17
20.Ağustos.2011, 19:46

Dostum kanalın tam ismini verebilirmisin uydudan bulamadım da

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 19:59
1-0 yenildik.Söyleyecek bir şey yok sadece gülüyorum.Yorum yapacak o kadar çok şey var ki hepsi birbirinden fail.Yine bana hüsran...

Bu arada Luton Town:5-1:Southport.Kabul ediyorum bütün suç bende.Beşiktaş,Souhtport,Everton kimi desteklesem hüsran.

garydelgadov
20.Ağustos.2011, 20:36
Alex'in korkunç hatasıyla WBA golü buldu Long ile.Geçen hafta da Liverpoola çakmıştı golünü.

eng1n
20.Ağustos.2011, 21:16
Chelsea'nin penaltısını vermedi hakem.

Night_Mare17
20.Ağustos.2011, 21:45
Anelka 1-1

sananes
20.Ağustos.2011, 21:46
Dostum kanalın tam ismini verebilirmisin uydudan bulamadım da

rah-e-farda diye bi kanal.

vego
20.Ağustos.2011, 22:32
İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham Hotspur, uzun süredir transfer etmek istediği Lassana Diarra için Real Madrid ile anlaşmak üzere.

20 Ağustos 2011 Cumartesi - 16:46
Sporx.com dış haberler

İngiltere Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden Tottenham Hotspur'un, uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Lassana Diarra için Real Madrid ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

İspanyol ve İngiliz basınında geniş yer bulan iddialara göre, Tottenham Fransız orta sahayı yaklaşık 10 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmak üzere.

28 kez Fransa milli takımının formasını giyen Diarra, Ocak 2009'da transfer olduğu eflatun beyazlılardaki formasını geçtiğimiz sezon transfer edilen Sami Khedira'ya kaptırmıştı. Bu sezon başında satılık listesine konulan 26 yaşındaki orta saha, Asya ve Amerika turlarında da kadroya alınmamıştı.

Tottenham'ın Diarra ile beraber, bir süredir görüşme halinde olduğu Manchester City'nin Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor'u da kadrosuna katacağı öne sürüldü. İngiliz temsilcisinin bu transferleri tamamlaması halinde Peter Crouch ve Wilson Palacios'un transflerine de izin vermesi bekleniyor.

vego
20.Ağustos.2011, 22:33
İngiltere Premier Ligi'nin takımlarından Sunderland'in kadrosuna katmak istediği Pavel Pogrebnyak, Stuttgart'ta kalmak istediğini söyledi.

19 Ağustos 2011 Cuma - 19:29
Sporx.com dış haberler
Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart forması giyen Rus golcü Pavel Pogrebnyak takımdan ayrılmak istemediğini açıkladı.

Yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken İngiltere Premier Ligi takımlarından Sunderland ve Rusya Premier Ligi ekiplerinden Anzhi Makhachkala'nın transfer etmek istediği 27 yaşındaki golcü, bu iddiaları yalanladı.

Alman basınında Kicker'e konuşan Pogrebnyak, " Hiç kimseyle görüşmedim. Sadece ve sadece Stuttgart'a konsantre durumdayım" dedi ve Stuttgart'ta olmayı sevdiğini ve burada kalmak istediğini dile getirdi.

Zenit ile UEFA Kupası şampiyonluğu yaşayan, Rusya milli takımının da formasını giyen golcü oyuncu Stuttgart ile olan kontratı sezon sonunda sona erecek.

Öte yandan Sunderland'in bu gelişmeden sonra yaklaşık 1 yıldır takip ettiği Freiburg'un Senegalli golcüsü Papiss Demba Cisse'ye yeniden yönelmesi bekleniyor.

aerysnmz
20.Ağustos.2011, 22:38
Alex'in korkunç hatasıyla WBA golü buldu Long ile.Geçen hafta da Liverpoola çakmıştı golünü.

Long Liverpool'a değil , Manu'ya gol attı geçen hafta

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Ağustos.2011, 22:48
Bosingwa inanılmaz bi asist yaptı Malouda'ya.Kazandı 2-1 Chelsea. Villas-Boas her anlamda Mourinho,çok net :)

yunusgs
21.Ağustos.2011, 01:07
Güzel bir galibiyet aldık.60.dakikadan sonrası izledim.Gol çok güzeldi,golün yarısından fazlası Bosingwa'ya ait.WBA da gayet iyi bir takım olmuş.Bu sene büyüklere kök söktürecek gibi duruyor.Ligde de iyi bir sıralama elde edebilir.

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2011, 19:52
City Bolton deplasmanında ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Silva'nın golünde Jaaskelainen'in büyük hatası vardı. Barry'nin golü ise muhteşemdi. City'de topla arası iyi olan oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle keyifli bir maç oluyor denilebilir.

yunusgs
21.Ağustos.2011, 19:56
Aynen,Bolton-City maçı zevkli geçiyor.Çok güzel 2 gol vardı.Barry ve Klasnic'in golleri izlenmeye değer.Klasnic'in golü,2.yarının daha çekişmeli geçmesine neden olacak.

vego
22.Ağustos.2011, 14:29
Liverpool 11 yıl sonra güldü!

22 Ağustos 2011 11:48 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere Premier Lig'in ikinci hafta maçında Liverpool, deplasmanda zorlu mücadelede Arsenal'i mağlup ederek 11 sene sonra Arsenal'i evinde mağlup etmiş oldu.

http://media1.ntvspor.net/C/I/178/arsenalliverpoolingiltere_7GOG4.jpg
İngiltere Premier League'de ikinci haftanın en önemli maçında Liverpool, deplasmanda Arsenal'i 2-0 yendi.
Emirates Stadı'nda oynanan ve 60 bin futbolseverin izlediği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlanırken, 70. dakikada Arsenalli Frimpong kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
78. dakikaka Ramsey'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Liverpool, 90. dakikada Uruguaylı Suarez'in golüyle sahadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. ''Kırmızılar'' 2000 yılından bu yana galibiyet alamadıkları Arsenal deplasmanından 3 puanla ayrıldı.
Geçen haftayı 4-0'lık Swansea City galibiyetiyle kapatan Manchester City, bu hafta Tuncay Şanlı'nın yeni takımı Bolton'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti.
Resmi işlemleri tamamlanamadığı için milli futbolcunun forma giyemediği maçta ev sahibi takımın gollerini 39. dakikada Klasnic ve 63. dakikada Davies atarken, Manchester City'nin gollerini 26. dakikada David Silva, 37. dakikada Barry ve 47. dakikada Dzeko kaydetti.
Manchester City'den ayrılmak isteyen Tevez, menajer Roberto Mancini tarafından 18 kişilik kadroya alınırken, 68. dakikada da yeni transfer Aguero'nun yerine oyuna girdi.
Geçen sezon ligi ikinci sırada tamamlayan Chelsea, Long'un golüyle 1-0 geriye düştüğü maçta West Bromwich Albion'ı Anelka ve Malouda'nın golleriyle 2-1 yendi.
Son şampiyon Manchester United, ikinci haftanın son maçında bugün sahasında Tottenham Hotspur'u ağırlayacak.
Ligin ikinci haftasında diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Norwich City - Stoke City: 1-1
Wolverhampton Wanderers - Fulham: 2-0
Aston Villa - Blackburn Rovers: 3-1
Everton - Queens Park Rangers: 0-1
Sunderland - Newcastle United: 0-1
Swansea City - Wigan Athletic: 0-0
GELECEK HAFTA
27 Ağustos Cumartesi: Aston Villa-Wolverhampton, Wigan-QPR, Blackburn-Everton, Chelsea-Norwich, Swansea-Sunderland, Liverpool-Bolton
28 Ağustos Pazar: Newcastle-Fulham, Tottenham-Manchester City, West Bromwich-Stoke, Manchester United-Arsenal

Hugo
22.Ağustos.2011, 21:24
Sotiris Kyrgaakos Wolfsburg'a transfer oldu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2011, 22:27
Sotiris Kyrgaakos Wolfsburg'a transfer oldu.
Bugünü bayram günü ilan edebilirim yeminle :D O kadar nefret ediyorum ki şu adamdan anlatamam.Hem zaten Liverpool çapında bi oyuncu olmadığı da herkesçe malumdu.Çok iyi oldu :)

KaPaLı
23.Ağustos.2011, 01:32
Hele şükür kadrodaki fazlalıklar gidiyor.

GodfatheR
23.Ağustos.2011, 01:38
Bugün Liverpool'umun bayramı :n: Benito'nun getirdiği fazlalıklardandı.

KaPaLı
23.Ağustos.2011, 01:40
O değilde bu sezonki formayı alacaktım bugün beden bulamadım. Çok hoş olmuş kırmızı forma. Nostalji formalar gibi üzerindeki motifler.

Suicider
23.Ağustos.2011, 16:39
http://www.arsenal.com/news/news-archive/terms-agreed-with-man-city-for-nasri

Başlık Nasri City'de diye değiştirilebilir.

Trabzonspor
23.Ağustos.2011, 16:45
Yuh arkadaş ya napacaklar bu kadar adamı.Az bi durun da:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ağustos.2011, 16:49
Asıl ben Arsenal ne yapacak onu anlamakta güçlük çekiyorum.Ben kendimi bildim bileli en zayıf kadrolarına ulaştılar...

sananes
23.Ağustos.2011, 16:57
Arsenal bitmiştir.Sorumlusu da çok beğenilen Wenger'dir.Bugün Mata Chelsea'yi seçtim çünkü diğer isteyenler(Arsenal,Tottenham) Chelsea ile kıyaslanmayacak kadar küçük takımlar diyorsa Wenger efendi dursun bir düşünsün.Finans uzmanıysa gitsin borsada çalışsın ayrıca.

Hiç bir oyuncu 5-6 yılı kupa alamadan geçirmek istemez.Arsenal'li oyuncuların neredeyse hepsinin kupa alma kapasitesi varken yeterli takviyeler yapılmadığı için kariyerleri olumsuz etkileniyordu.Hepsi gitsin müstehaktır Wenger beyefendiye.

maNga 33
23.Ağustos.2011, 17:00
Arsenal bitmiştir.Sorumlusu da çok beğenilen Wenger'dir.Bugün Mata Chelsea'yi seçtim çünkü diğer isteyenler(Arsenal,Tottenham) Chelsea ile kıyaslanmayacak kadar küçük takımlar diyorsa Wenger efendi dursun bir düşünsün.Finans uzmanıysa gitsin borsada çalışsın ayrıca.

Hiç bir oyuncu 5-6 yılı kupa alamadan geçirmek istemez.Arsenal'li oyuncuların neredeyse hepsinin kupa alma kapasitesi varken yeterli takviyeler yapılmadığı için kariyerleri olumsuz etkileniyordu.Hepsi gitsin müstehaktır Wenger beyefendiye.

katılıyorummmm

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ağustos.2011, 17:05

''Nokta'' demek çok zayıf kalır herhalde buna katıldığını belirtmek için...

garydelgadov
23.Ağustos.2011, 17:07
City kadroyu güçlendirdi.Benchleri de çok sağlam.

vego
23.Ağustos.2011, 17:44
23 Ağustos 2011 16:17 | NTV Spor
Arsenal, Cesc Fabregas ile Samir Nasri'nin yerini nasıl dolduracağın düşünüyor. Transfer hedeflerinden biri, Lille'in orta saha oyuncusu Eden Hazard.

http://media1.ntvspor.net/C/I/178/eden_0F56O.jpg
Arsenal, Cesc Fabregas ile Samir Nasri'nin yerini nasıl dolduracağın düşünüyor. Transfer hedeflerinden biri, Lille'in orta saha oyuncusu Eden Hazard.
Eden Hazard, sözleşmesi gereği 2015'e kadar Fransa şampiyonu Lille'e bağlı. Ancak arsenal, yakında araya girebilir.
Kaptan Cesc Fabregas'ın Barcelona'ya geri dönüşü, Arsenal'in gücünü azalttı. Samir Nasri de Manchester City yolcusu bu durumda eden hazard, menajer arsene wenger için uygun bir seçenek gibi görünüyor.
Arsenal, 20 yaşındaki futbolcuyu yakından izliyor. Premier Lig kulübünün, transfer döneminin sona ereceği 31 Ağustos'a kadar Hazard için harekete geçebileceği söyleniyor.
Buna karşı Lille, geçen sezon Fransa'da yılın futbolcusu seçilen Hazard'dan vazgeçmeye yanaşmıyor. Genel menajer Frederic Paquet, "Eden bu sezon takımdan ayrılmayacak. en az bir yıl daha burada kalmak istiyor" dedi.
Hazard, 2007'den bu yana Lille forması giyiyor. Belçikalı futbolcu milli takımıyla da 20 maça çıktı.

vego
23.Ağustos.2011, 17:45
23 Ağustos 2011 15:51 | NTV Spor ve Ajanslar
Dirk Kuyt, kariyerini İtalya'da sürdürmek istediği yönündeki haberleri yalanladı. Liverpool'lu futbolcu, Inter'e transfer olmak gibi bir niyeti bulunmadığını söyledi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/178/kuyt3_5WO2G.jpg
Dirk Kuyt, kariyerini İtalya'da sürdürmek istediği yönündeki haberleri yalanladı. Liverpool'lu futbolcu, Inter'e transfer olmak gibi bir niyeti bulunmadığını söyledi.

Dirk Kuyt, geçen hafta sonu çıkan transfer söylentilerini çok geçmeden yalanladı.

Kuyt'ın menajerine dayandırılan haberlerde, Hollandalı futbolcunun Inter'den transfer teklifi aldığı iddia ediliyordu.

Samuel Eto'o'yu Rus ekibi Anzhi'ye uğurlamaya hazırlanan Inter'in Kuyt ile açığını kapatabileceği düşünülüyordu. Ancak Hollandalı futbolcu, Liverpool'da halinden memnun olduğunu bildirdi.

Kuyt, "Bildiğim kadarıyla bu haberler tamamıyla asılsız. Liverpool'da çok mutluyum. Sözleşmemi, boşuna 2 yıl 3 ay önce uzatmadım" diye konuştu.

31 yaşındaki golcü, Liverpool'un Sunderland ile karşılaştığı, sezonun ilk maçında yedek soyundu, ama geçen cumartesi, Arsenal'i 2-0 yendikleri maça ilk 11'de başladı.

Kuyt, bu konu hakkında da "Liverpool çok derin bir kadroya sahip. Bu yüzden bazen yedek kulübesinde oturmanız gerekebilir. Burada kalmak istiyorum. Yine de asla neler olacağını bilemezsiniz. Futbolda işler birden değişebilir" dedi.

Kuyt, Liverpool'a 2006'da Feyenoord'dan transfer olmuştu. Daha önce ise Utrecht'te forma giymişti.

sananes
23.Ağustos.2011, 17:48
Köytcüğüm bi yere gitmeyeceksin tabii, şampiyon yapacaksınız hep birlikte bu sezon bizi:)

RaSenGan
23.Ağustos.2011, 18:03
Köytcüğüm bi yere gitmeyeceksin tabii, şampiyon yapacaksınız hep birlikte bu sezon bizi:)

Kuyt futbolu bırakır ama Liverpool şampiyon olamaz :icon_biggrin:

Facx
23.Ağustos.2011, 18:04
bi zahmet umarım sadece hazard lada kalmaz

runforafall
23.Ağustos.2011, 19:27
Kuyt tam bir Liverpoollu... Her demecinde de bunu görüyoruz. Futbolu burada bırakır.

sananes
23.Ağustos.2011, 19:30
Kuyt futbolu bırakır ama Liverpool şampiyon olamaz :icon_biggrin:

göreceğiz emekli memur :D

Hugo
23.Ağustos.2011, 19:57
Köyt İnter'in adamı değil ki zaten. Adamın Liverpool'da oynamadığı yer kalmadı :D

furdun
23.Ağustos.2011, 23:10
Çok yıldızı var bu kadar yıldız futbolcuyu zapdetmek zor. Daha tam takım olduklarına inanmıyorum,ama kadroları gerçektende çok güçlü.

GodfatheR
23.Ağustos.2011, 23:19
İyi futbolcu ama hiç bi zaman büyük futbolcu olamaz. Bu paralar çok fazla.

goosfraba
23.Ağustos.2011, 23:26
city'nin kadrosu güzel ama mancini'yle olmaz.

hakan769
23.Ağustos.2011, 23:29
city yaklaşık bu sezon 50 60 arası maça cıkacak kadro genişliği açısından güzel transferler yapiyor yedek kulübesindeki adamlar mükemmel.

sananes
23.Ağustos.2011, 23:48
Ne Nasri'nin ne Fabregas'ın yerini doldurmaz.

GodfatheR
24.Ağustos.2011, 00:02
Daha genç gelir Arsenal'e stajını görür , 24-25 yaşında en verimli döneminde büyük bir kulübe gider :)

Hugo
24.Ağustos.2011, 16:16
Daniel Pacheco'yu Atletico Madrid'e kiraladık. (Liverpool)

vego
24.Ağustos.2011, 19:20
24 Ağustos 2011 09:33 | NTV Spor ve Ajanslar
Blackburn Rovers, geçen sezon Sporting Lizbon'da forma giyen orta saha oyuncusu Simon Vukceviç'i renklerine bağladı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/179/black_IY4IO.jpg
Premier League ekiplerinden Blackburn Rovers, 25 yaşındaki Karadağlı futbolcu Simon Vukceviç ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Sporting Lizbon'da forma giyen orta saha oyuncusunun, çalışma izninin alınmasıyla birlikte takıma katılacağı ve mümkün olması halinde Cumartesi günü Everton ile yapılacak maçta sahaya çıkacağı belirtildi.

Teknik Direktör Steve Kean da açıklamasında, Vukuceviç'in, birden fazla mevkide oynayabilen iyi bir oyuncu olduğunu ve uluslararası tecrübesinin olmasının kendisine avantaj sağladığını kaydetti.

GodfatheR
24.Ağustos.2011, 19:36
O değilde bu sezonki formayı alacaktım bugün beden bulamadım. Çok hoş olmuş kırmızı forma. Nostalji formalar gibi üzerindeki motifler.

Geçen seneki formayı değiştirmediler diye biliyorum abi ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2011, 22:04
Harika... :)

ozaniel
24.Ağustos.2011, 23:43
Arsene Wenger ile Alex Ferguson'un genç oyunculara bakışında ciddi bir fark var. Arsene Wenger gençleri yanyana oynatarak arkadaşlıklarını güçlendirmek ve altın bir nesil oluşturmak istiyor.
Alex Ferguson kadrosunun iskeletini tecrübeli oyuncularla kurup elindeki oyunculardan daha yetenekli bir genç varsa veya elindeki oyuncular yaşlanırsa genç oyuncuları monte ediyor. Hem gençler yetişiyor hem de iskelet kadro bozulmuyor.
Arsene Wenger'in sistemi oyuncularını kaybettiği için işe yaramıyor, şimdi elindeki oyuncuların yaşlanmasını bekleyip ona göre bir sistem yapmak zorunda bence.

Trabzonspor
25.Ağustos.2011, 02:12
Sonunda şu takım adam akıllı transfer yapıyor yahu.Daha iyi adamalr bekliyoruz ama zor.

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2011, 04:04
http://i54.tinypic.com/9via9e.jpg

nekop
25.Ağustos.2011, 05:22
Arsenal'in ilerde çok iyi olacağına dair boş hayaller kuran kalmamıştır herhalde. Nasri'de hayırlı olsun City'e bence çok ihtiyaçları yoktu ama yinede güzel transfer.

Hugo
25.Ağustos.2011, 19:55
Alberto Aquillani Milan'a kiralandı.

vego
26.Ağustos.2011, 20:15
http://www.qpr.co.uk/javaImages/79/8a/0,,10373%7E9931385,00.jpg

http://www.qpr.co.uk/page/NewsDetail/0,,10373~2431316,00.html

runforafall
26.Ağustos.2011, 20:16
Engin ve Kazım'ın GS'ye transferi gibi.. :)
Disiplinsiz de olsa iyi oyuncu, bişeyler yapar umarım burada.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2011, 00:01
Bu haberi sevdim işte. QPR İngiltere'de en sempati duyduğum 2-3 takımdan biridir... :)

vego
27.Ağustos.2011, 15:24
Ve Modric'te son karar verildi

Tottenham menejeri Harry Redknapp yaptığı açıklamada Modric'in takımda kalacağını açıkladı.

26 Ağustos 2011 Cuma - 10:14
Sporx.com dış haberler
Yaz transfer dönemi boyunca İngiliz devi Chelsea (http://www.sporx.com/chelsea/)'nin hedefinde olan Hırvat oyuncu Luka Modric (http://www.sporx.com/modric/) Tottenham (http://www.sporx.com/tottenham/)'da kalıyor.

Sky Sports'un haberine göre, Chelsea (http://www.sporx.com/chelsea/), (http://www.sporx.com//) Tottenham (http://www.sporx.com/tottenham/)'ın başarılı orta sahası için gerçekleştirdiği tekliflerin reddedilmesinden sonra, son olarak 46 milyon Avro'luk bir teklfite daha bulundu. Fakat Tottenham (http://www.sporx.com/tottenham/) bu teklifi yine kabul etmedi.

Harry Redknapp (http://www.sporx.com/harry-redknapp/) yaptığı açıklamada Modric (http://www.sporx.com/modric/)'in takımda kalacağını ve haftasonu oynanacak Manchester City (http://www.sporx.com/manchester-city/) karşılaşmasında sahada olacağını söyledi.

25 yaşındaki oyuncu, daha öncede Tottenham (http://www.sporx.com/tottenham/)'dan ayrılmak istedğini söylemiş, fakat hem teknik direktör hem de kulüp tarafından bırakılmamıştı.

nekop
27.Ağustos.2011, 15:27
Şu adamı alsalarda Lille maçlarında biraz daha rahat etsek. :)

Lim10
27.Ağustos.2011, 15:46
Teklif edilen rakam doğruysa bence satılmalıydı.Eğer dünyaya 2. bir Mourinho gelir ve oda İngiltere'de Tottenham'ın başında kendini kanıtlamazsa, Tottenham bu ligde Manu, Chelsea, Arsenal ve Liverpool olduğu sürece şampiyonluğu ancak rüyalarında görür.Hangi açıdan bakarsak bakalım Modric'i bu fiyata vermemenin mantığa yatan hiçbir yanı yok.

ShevAnil
27.Ağustos.2011, 15:48
Teklif edilen rakam doğruysa bence satılmalıydı.Eğer dünyaya 2. bir Mourinho gelir ve oda İngiltere'de Tottenham'ın başında kendini kanıtlamazsa, Tottenham bu ligde Manu, Chelsea, Arsenal ve Liverpool olduğu sürece şampiyonluğu ancak rüyalarında görür.Hangi açıdan bakarsak bakalım Modric'i bu fiyata vermemenin mantığa yatan hiçbir yanı yok.

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Ayrıca değerinin 2 katı teklif edilmiş bence, ne olursa olsun kesinlikle kabul edilmeliydi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2011, 16:08

Katılmamak elde mi ..? :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2011, 16:12
Di Santo çok fena gol attı QPR'a.

ShevAnil
27.Ağustos.2011, 16:17
QPR bu kadroyla ligde kalamaz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2011, 16:22
QPR'da şanssız takım yahu.2-1 önde olmaları gerekirken yenik durumdalar.İlk yarıda Taarabt'ın 2 şutu direkten döndü.

Hugo
27.Ağustos.2011, 16:31
Wolves teknik direktörüne Allah sabır versin. O savunma ve önünde oynayan adamla işleri zor. Kaleci Hannessey iyi.

Hugo
27.Ağustos.2011, 16:35
Aston Villa'da da N'Zogbia bencilliğinden ödün verip orta açmaya yanaşmazsa işleri zor. Onun TD'sine de Allah sabır versin :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2011, 16:36
Aston Villa'da da N'Zogbia bencilliğinden ödün verip orta açmaya yanaşmazsa işleri zor. Onun TD'sine de Allah sabır versin :D

McLeish sabırlı adam yalnız :D

anil luque
27.Ağustos.2011, 17:05
McLeish sabırlı adam yalnız :D

O'nun sabrı yüzünden benim kupon yattı. Yahu bir adam oyuncusuna bencil olma demez mi ? Agbonlahor tek başına yırtındı durdu. N'zogbia'nın yerine en azından bir Delfonueso falan olsaydı bugün yenmişti Villa.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2011, 17:20
QPR'a yazık oldu.3 direkten dönen top,1 verilmeyen net penaltı...

Hugo
27.Ağustos.2011, 19:49
Liverpool ilk11: Reina, Kelly, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Adam, Henderson, Downing, Kuyt, Suarez
Bolton ilk11: Jaaskelainen, Steinsson, Knight, Cahill, Robinson, Eagles, Muamba, Reo-Coker, Petrov, K Davies, Klasnic
Bolton'da Tuncay yedekler arasında.

Xsnoopkarl
27.Ağustos.2011, 19:56
İlginç bir şekilde hem liverpool'u hem everton'u destekliyorum:) Tabiki liverpool önceliğim büyük sevda ama everton'un özellikle 2 sezon önce iç sahada oynadığı mükemmel maçlar vardı.Hayrandım o takımlarına neredeyse herkesi yenmişlerdi forvette saha'nın sağ kanatta donovan'ın oynadığı takım.

Herneyse işte:) everton 1-0 kazandı blackburn deplasmanında.Toplamda 3 penaltı atıldı maçta blackburn 2sini kaçırdı evertonsa son dakikada penaltıyı gol yapıp kazandı.

Facx
27.Ağustos.2011, 20:01
mata 100. dk da attı 3-1 yendi kupon kurtuldu :D

ozaniel
27.Ağustos.2011, 20:22
Yalnız en iyi oyuncularından birini satarak da takımı ileriye götürme şansını kaybederler. Tottenham genç bir takım ve şampiyon olmasalar bile ligde alacakları 2. ve 3.'lükler takımı çok geriye götürür.

ozaniel
27.Ağustos.2011, 20:25
Düzeltiyorum ileriye götürür demek istemiştim.

Facx
27.Ağustos.2011, 20:42
tottenham şuanda arsenalden de liverpool dan da iyi durumda dır ayrıetten redknaap ta gayet iyi bi teknik direktördür şampiyn olmasa bile tottenham'ın ilk 4 e girebilcek kapasitesi vardır. adamlar ne de olsa şampiyon olamıcaz diyip te en iyi oyuncularını elden mi çıkarsınlar ? adamların işi ticaret mi yoksa futbol mu ?

Hugo
27.Ağustos.2011, 20:46
Jordan Henderson attı 1-0 oldu Liverpool-Bolton maçı. Jaaskelainen'in golden önce güzel bir kurtarışı vardı.

Xsnoopkarl
27.Ağustos.2011, 20:49
Güzel bir gol attık şampiyonluk gelecek bu sene başka yolu yok :D

Night_Mare17
27.Ağustos.2011, 21:18
Liverpool'a neler oluyor . Adamlar 360 derece değişmişler :n:

SAİT71
27.Ağustos.2011, 21:20
Drogbanın hayati tehlikesi varmış galiba.

Xsnoopkarl
27.Ağustos.2011, 21:41
Skrtel kornerden gelen topu güzel bir kafa vuruşuyla gol yaptı.2-0 öndeyiz derken 3 geldi Charlie Adam :)

Hugo
27.Ağustos.2011, 21:43
Adam gibi Adam Charlie Adam golünü attı. Liverpool 3-0 önde.

vego
27.Ağustos.2011, 21:55
fdM-X8NW9JU

SAİT71
27.Ağustos.2011, 22:09
http://desmond.yfrog.com/Himg616/scaled.php?tn=0&server=616&filename=hw5ai.jpg&xsize=640&ysize=640

Facx
27.Ağustos.2011, 23:10
benim twitter dan öğrendiğim kadarıyla drogbanın durumu ciddi değilmiş

Sirius Black
27.Ağustos.2011, 23:43
Liverpool'a neler oluyor . Adamlar 360 derece değişmişler :n:

360 derece değişirlerse oldukları yere gelirler tekrar. :) :u:

runforafall
27.Ağustos.2011, 23:57
Charlie Adam harika bi transfer Liverpool için, Gerrard'ı aratmıyo gibi neredeyse :p

vego
28.Ağustos.2011, 00:03
Villas Boas yönetiminde kadroda gençleşmeye giden Chelsea takımı, son olarak Meksikalı genç yıldız Ulises Davila'yı kadrosuna kattı.

27 Ağustos 2011 Cumartesi - 22:47
Reuters
İngiltere Premier Lig ekiplernden Chelsea, Meksika 20 Yaş Altı Milli Takımında forma giyen Chivas Guadalajara takımının oyuncusu Ulises Davila'yı renklerine bağladı.

Chelsea kulübü transferi resmi internet sitesinden duyururken, ofansif orta saha veya forvet olarak görev yapabilen 20 yaşındaki oyuncunun transfer ücreti hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Chelsea takımında teknik direktör olarak görev yapan Michael Emenalo kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Ulises bir çok kulüp tarafıdan bayadır izleniyor ve son olarak izlediğimiz birkaç turnuvada harika bir performans ortaya koydu. Chivas Guadalajara oyuncu yetiştirimi konusunda ve dünya futbolunda güçlü bir ünvana sahip ve Ulises'in Chelsea takımının as kadrosunda oynayabileceği konusunda hızlı bir gelişim göstereceği konusunda güvenimiz tamdır" ifadelerini kullandı.

Ulises, geçen sezondan beri Thibaut Courtois, Romelu Lukaku, Oriol Romeu ve Juan Mata'nın ardından Chelsea'nin 5. transferi oldu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ağustos.2011, 00:10
Gerçekten Villas-Boas daha da ileri taşıyacak Chelsea'yi... :)

ShevAnil
28.Ağustos.2011, 00:18
FM 08'de çok iyi gelişiyordu. Tek bildiğim bu :D

E.Cartman
28.Ağustos.2011, 00:52
Chelsea'de Arap atı gibi sonradan açıldı. 2 ay durdu durdu şimdi yardırıyorlar :D

KaRaBükLü KraL
28.Ağustos.2011, 00:59
Liverpool'u çok beğendim gerçekten.Ligteki orta sınıf takımlardan yaptıkları transferler gerçekten takıma ayrı bir hava kattı.Üstüne Dalglish faktörü gelince gerçekten seyrederken zevk alınan bir Liverpool ortaya çıktı.Taraftarı olduğum Chelsea ise taktik/teknik direktöre alışma süreci geçiriyor anladığım kadarı ile.Gerçekten Chelsea'nin sahip olduğu kadro çok çok üst düzey bir kadro.Mata ve Lukaku transferleri(özellikle Mata)Chelsea'ye müthiş faydalar verecek garanti.Buna rağmen 3 maçta 7 puan gayet iyi.Büyük ihtimal bu zorlanma uzun sürmez ve muhteşem bir Chelsea izleyebiliriz.Tabi D.Luiz ve Cech iyileşip takıma katıldıktan sonra.Drogba'yı da unutmamak gerek

eXcitinG
28.Ağustos.2011, 01:02
EL Nino da toparLanırsa, CheLsea yi bu sezon kimse tutamaz. LiverpooL da iyi başLadı. Uzun zamandır en büyük sıkıntıLarı sezona kötü başLıyorLar ve daha sonra toparLandıkLarında iş işten geçmiş oLuyordu. Steve G. geLene kadar böyLe giderLerse onLarda ŞampiyonLuk yarışında yer eLde edecekLer gibi duruyor.

aerysnmz
28.Ağustos.2011, 02:23
Liverpool'un da almak istediği oyuncu Arsenal ile anlaşmış.

http://www.givemefootball.com/premier-league/liverpool-striker-target-set-to-join-arsenal

Xsnoopkarl
28.Ağustos.2011, 13:23
A.Carroll zannediyorum biraz duygusal ve morali bozulmuş lige kötü başladığından ötürü.Yoksa bu kadar pahalıya transfer edilen bir oyuncuda mutlaka ekstra bir şeyler olmalı.Takımın şu an tek zayıf halkası bu görünüyor.

GodfatheR
28.Ağustos.2011, 13:36
Gel son verelim şu 22 yıllık hasrete,
Şampiyonluğa inanır olduk Big Kenny senle.. :D

Sirius Black
28.Ağustos.2011, 14:01
14 senelik çile bitsin artık bu sene
Sen şampiyon olacaksın... :D

Sirius Black
28.Ağustos.2011, 14:02
14 değil 22 tabi. :D Edit butonu olsaydı değiştiriverirdik. :D

mehmetakar
28.Ağustos.2011, 14:16
Beyler şuanda El Farda televizyonunda Liverpool-Bolton maçının özetimi var ?

GodfatheR
28.Ağustos.2011, 14:20
Liverpool şair yaptı beni :n: E şiir gibi top oynuyo çocuklar :cool:

Hugo
28.Ağustos.2011, 14:53
"1. Sell best player to Spain ('dream move'); 2. Sell wantaway to City; 3. Sign a dude called Park. Arsenal trying to do a #MUFC (http://twitter.com/#%21/search?q=%23MUFC)?"
:D
1-En iyi oyuncunu İspanya'ya gönder (Ronaldo gibi Fabregas)
2-City'ye oyuncu (Tevez gibi Nasri)
3-Park adında bir eleman al. (Ji-Sung Park gibi Chu-Young Park)

runforafall
28.Ağustos.2011, 15:48
"1. Sell best player to Spain ('dream move'); 2. Sell wantaway to City; 3. Sign a dude called Park. Arsenal trying to do a #MUFC (http://twitter.com/#%21/search?q=%23MUFC)?"
1-En iyi oyuncunu İspanya'ya gönder (Ronaldo gibi Fabregas)
2-City'ye oyuncu (Tevez gibi Nasri)
3-Park adında bir eleman al. (Ji-Sung Park gibi Chu-Young Park)

Güzelmiş ama;
Arsenal bir ManU değil :D

Facx
28.Ağustos.2011, 15:55
Wenger : -Hep Alex Ferguson 'la karşılaştırılıyorum. Ancak aramızda önemli bir fark var. Ben takımıma sadece oyuncu kazandırırken, o hem oyuncu hem de kupa kazandırıyor. İtiraf etmeliyim ki bir Alex değilim.

krampon.net

Sirius Black
28.Ağustos.2011, 17:12
City 2-0 önde Tottenham karşısında.

The.Crow
28.Ağustos.2011, 17:17
Bu City bu sene şampiyon olabilir. Demedi deme Ferguson.

Suicider
28.Ağustos.2011, 17:18
City çok iyi top oynuyor şu ana kadar.Nasri de takıma tam oturmuş.

Facx
28.Ağustos.2011, 17:18
dzeko bu ligde çok rahat gol kralı olur

Facx
28.Ağustos.2011, 17:44
dzeko yine attı 3-0 hat trick yaptı 3 maç 5 gol şuanda

Hugo
28.Ağustos.2011, 17:45
Yaya Toure müthiş adamsın tek kelimeyle.

Facx
28.Ağustos.2011, 17:46
bu arada söylemeden edemicem lennon ve bale in aynanda bu kadar kötü olduğu bi maç daha yoktur heralde keza crouch ta

Facx
28.Ağustos.2011, 17:49
agüero müthiş gol attı 4-0 rezil oldu tottenham

Facx
28.Ağustos.2011, 17:57
kaboul attı 4-1

vego
28.Ağustos.2011, 18:14
Man Utd vs. Arsenal; De Gea, Smalling, Evans, Jones, Evra, Nani, Cleverley, Anderson, Young, Welbeck, Rooney

Arsenal vs. Man Utd Szczesny; Jenkinson Djourou Koscielny Traore; Coquelin Ramsey Rosicky; Walcott RVP Arshavin

Sirius Black
28.Ağustos.2011, 18:15
United götürür bu maçı.

The.Crow
28.Ağustos.2011, 18:16
Bu maçta Arshavin gol atıcak gibime geliyor.

Sirius Black
28.Ağustos.2011, 18:23
5-1 oldu. Tottenham dağıldı.

Suicider
28.Ağustos.2011, 18:24
Dzeko 4 gol attı

Börk
28.Ağustos.2011, 18:24
şu arsenal'in kadrosuna bakar mısın bi :)

LeqenDary
28.Ağustos.2011, 18:26
Dzeko bu sene rahat gol kralı olur .City bu sene şampiyonluğa en yakın 2.takımdır bana göre .1 her zaman olduğu gibi Man Utd .Chelsea yeni yapılanma içinde bu sene bu işin içinde değil .Arsenal ilk 4'e giremez büyük olasılıkla .Liverpool'da 3.şampiyonluk adayım .Bence 3 takım kapışır .

vego
28.Ağustos.2011, 18:33
RT @sporxcom: Bugün 4 gol atarak yıldızlaşan Edin Dzeko'nun Manchester City kariyerinde daha önceden 4 golü vardı.

Hugo
28.Ağustos.2011, 18:48
Dzeko City formasıyla bir maçta 4 gol atan ilk oyuncu oldu. Aynı zamanda sezona en iyi başlayan City forveti ünvanını kazandı.

byariff
28.Ağustos.2011, 18:51
City Siir gibi top oynadi valla cok iyi oynadilar aguero takima alismis silva desen cok iyi Dzeko desen kafa toplarinda cok etkili Ha Crouch"da boy var Ha Kavak agacinda boy var ayni benim icin City ilerki senelerde bence defansa biraz agirlik vermeli hucum oyunculari orta yasli oyuncular 3-5 sene goturur.

Hugo
28.Ağustos.2011, 19:25
Welbeck attı Manu öne geçti. Arsenal çok kalitesiz bir kadroyla sahada. Djouru ve Koscielny'nin arasından atıverdi Welbeck. Jenkinson ve Traoreyle kaç tane daha yiyecekler acaba daha...

Facx
28.Ağustos.2011, 19:27
penaltı oldu v.persie kullanıyor kaçtı de gea kurtardı

Hugo
28.Ağustos.2011, 19:32
Ashley Young harika bir gol attı. Golden sonra neye kızdı Wenger anlamıyorum. Dönüp kendisine kızması gerekiyor.

Facx
28.Ağustos.2011, 19:42
rooney attı 3-0 oldu bi halt olmaz arsenalden

Hugo
28.Ağustos.2011, 19:45
Paraya kıyıp Gary Cahill'i almışlar galiba. Helal olsun :D

Hugo
28.Ağustos.2011, 20:25
Wayne Rooney müthiş bir frikik golü attı.

Facx
28.Ağustos.2011, 20:26
nani attı 5-1

Hugo
28.Ağustos.2011, 20:28
Yine Djouru kaçırdı. Nani 5. golü attı. Rooneyden müthiş asist. Arsenal yerlerde. Londra çok gol yedi bugün Manchester'dan.

Facx
28.Ağustos.2011, 20:29
ji sung park attı 6-1 oldu yeter atmayın artık acıyın

uAburak89
28.Ağustos.2011, 20:32
ManU atar, affetmez.

Facx
28.Ağustos.2011, 20:33
v.persie attı 6-2

C h A o S
28.Ağustos.2011, 20:33
Arsenal'in düştüğü durum içler acısı.Ne hale getirdiler kulübü.Önümüzdeki yıllar köklü değişime gitmezlerse sıradan bir kulüp gibi olur Arsenal.

Hugo
28.Ağustos.2011, 20:34
haha van Persie umut aşılıyor 6-2 :D

Sirius Black
28.Ağustos.2011, 20:35
7 geliyor.