View Full Version : Benfica - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 2. Maç
Kaka Leite
29.Nisan.2013, 18:14
http://s14.directupload.net/images/130429/6pyjpuj9.png (http://www.directupload.net)
Haydi Bismillahirrahmanirrahim
Kaka Leite
29.Nisan.2013, 18:16
Allahım lütfen ne olursun şu maçta şans bizim yanımızda olsun.
Final yolu açık herşey oyuncularda ben sahadaki 11 oyuncunun da inancından şüphe etmiyorum. Sıradaki maçımız Amsterdam'da olacak inşAllah.
SAİT71
29.Nisan.2013, 18:16
İçimden beraberlik geçiyor. Ancak herşeyin olabileceği bir maç. Güzel oyunu felan geçtik sadece netice önemli bu maçta artık.
himone
29.Nisan.2013, 18:17
Umarım tüm turlardaki galbiyet-beraberlik geleneğimizi sürdürürüz. Topal ve Meireles olmadığı için umutlu değilim ama İnş. kötü birşey olmaz, herşey Selçuk ve Ziegler'e bağlı. Umarım Cardozo, Lima ve Salvio bu akşam sakatlanır :).
Kryptonite
29.Nisan.2013, 18:24
Benim inancım tam.Kontradan 1 gol falan bulsak iş biter zaten.
mwaru
29.Nisan.2013, 18:27
Hadi Fenerbahçe'm.Diyecek başka laf yok artık.
Namzet
29.Nisan.2013, 18:30
gol atamazsak tur hikaye olur
anil luque
29.Nisan.2013, 18:37
gol atamazsak tur hikaye olur
Kesinlikle kilit nokta.
OrcunFB
29.Nisan.2013, 19:06
Turu geçiceğiz inşallah. Umarım finalist olarak İstanbul'a döneriz.
Kryptonite
29.Nisan.2013, 19:06
Moussanın kesin yazarı var 1 tane :D
europeanconquer
29.Nisan.2013, 19:20
Benfica kazanır ancak skor ne olur bilemiyorum umarım tek farklı bir skor olur,1-0 hariç.
attirson
29.Nisan.2013, 20:07
2-1 Benfica alır bence.Zaten Benfica kesin 1-0 öne gecer sonra bizde açılmaya baslarız 1-1 olur Benfica tekrar öne gecer son 15-20 dakikada nefesleri tutup izleriz. :D
wladcas
29.Nisan.2013, 20:12
Lima gol atar oynayın taraf bahsi falan riskli bu maçta.
Fearless Coward
29.Nisan.2013, 20:16
Benfica hocasının ilk maç çıktığı 11 rezildi.Adam kontra yapmaya gelmiş forvette kim var Cardozo. :D Benfica hocasının akıllandığını düşünüyorum ben ilk maçta oynamayan Lima'yı bu maçta oynatacaktır büyük ihtimal.Deplasmanda Fenerbahçe'nin sıkıntıları olduğunu biliyoruz çok pozisyona giremiyor temsilcimiz bu yüzden bulduğumuzu atmamız lazım ben Benfica'nın yeneceğini düşünüyorum ama inşAllah yanılırım ve temsilcimizi finalde görürüz.
erdem344
29.Nisan.2013, 20:22
Allah (c.c) utandırmasın
Volkan - Gökhan - Yobo - Egemen - Ziegler - Xelçuk - Baroni - Salih - Caner - Kayt - Sow .
mwaru
29.Nisan.2013, 20:27
Beyler kadro falan paylaşmayın,bir an heyecan yapıp perşembe falan sanıyorum bugünü :)
ReaList
29.Nisan.2013, 20:38
Volkan
Gökhan - Yobo - Egemen - Ziegler
Selçuk - Salih- Cristian
Sow - Kuyt - Stoch
Fena olmaz, Sağda Topuzu kullanmak veya solda Caner'i kullanmak Sow-Kuyt ikilisini ileride yalnız bırakacağı gibi aşırı yorar. Ayrıca Caner'in ayarsız hareketleri yüzünden 10 kişi kalma riskini düşününce kendimizi tehlikeye atmanın manası yok. Kontra oyun için Stoch candır. Finale çıkacağımıza inanıyorum, İnşallah Amsterdamda olacaz.
sui generis
29.Nisan.2013, 20:40
Bu maçta Salih oynamasın. Geçen maç savunma anlamında çok kötüydü , aşırı sırıttı. Caner , Topuz ikisi de sahada olsun. Aslında Stoch da olabilir :) son maç çok beğendim :) Neyse Aykut hoca düşünsün bunları :D
Revolution
29.Nisan.2013, 20:41
2-1 Benfica kazanir, Fenerbahce de Amsterdam'a gider gibime geliyor.
zeck17
29.Nisan.2013, 21:03
Benfica'nın son vuruşları değerlendiremeyeceği volkanın yıldızlaşacağı fenerin de kontralarla handikap bile yapabileceğini düşünüyorum inşallah dediğim senaryo gerçekleşir
darkkobal123
29.Nisan.2013, 21:49
Benfica gol yemeden 2 farklı skoru arayacak. Fenerbahçe 1 gol atarsa tur gelir zaten. Webo, Mehmet Topal ve Meireles'in olmayacak olması ciddi handikap. Ama oyun sistemi aynı olacağı için pek bir kayıp olacağını düşünmüyorum. Gerçekten zor maç, 3 ihtimale de açık. Maçı Benfica kazanır diye düşünüyorum, ama turu kim geçer orasını pek kestiremiyorum. Temsilcimize başarılar.
antiochia
30.Nisan.2013, 00:10
bence mehmet topuz ve Caner oynar. Kesinlikle lazio maçındakii hataya düşmemeliyiz. Yoksa felaket olur Hücum da yapmalı. Benfica'Nın hücum gücü iyi ama savunma da zaafları var. umarım Luisao oynar. Ağır oyuncu.
Kryptonite
30.Nisan.2013, 00:15
En büyük şansımız forvette Sowun oynayacak olması.Önceki maç Webonun hava toplarına ihtiyacımız vardı ama bu maç Sowun hızına ve tekniğine ihtiyacımız var.Kontradan 1 gol herşeyi bitirir.
SAİT71
30.Nisan.2013, 00:21
Çok geriye yaslanmamalıyız. Oyunu kendi sahamızda kabul etmemeliyiz. Lazio deplasmanındaki gibi kapanıp mahkum oymamalıyız. Lazio ile Benfica çok zıt takımlar.
Universal
30.Nisan.2013, 00:21
Skor ne olur bilmiyorum; ama finale kalan ekip biz oluruz. Yalnız Lazio maçı kadar rahat bir maç değil.
Nocna Mora
30.Nisan.2013, 01:07
3-2 Benfica kazanabilir gibi.. :)
footballer33
30.Nisan.2013, 01:08
F.Bahçe'nin işi çok zor olacak bu maçta. Önemli eksikler bir yana, Benfica da ilk maçtaki gibi olmayacak elbette ve tüm iyi silahlarını kullanacak. Orta sahayı sağlam tutmak lazım. Gerekirse, Kuyt ya da Sow'dan biri yedek bırakılıp Mehmet Topuz ile başlanabilir. Topuz sağ açık, Kuyt ya da Sow tek forvet düzeninde. Öncelik tabii ki gol yememek değil, bir gol atıp işi bitirmek olmalı; fakat Selçuk-Cristian ikilisinin oynayacağı bir orta sahaya da pek güvenilmez.
Final yolunda son 90 dakika. Bunun bilincinde olunursa, turu geçmemek için hiçbir neden yok. Başarılar F.Bahçe.
Nocna Mora
30.Nisan.2013, 01:20
Ayrıca bence Meireles'in olmaması takım için avantaj. Pek bir şey oynadığını düşünmüyorum kendisinin.
Volkan
Kuyt - Salih - Selçuk- Cristian - Caner
Sow
İyi bir 11 olacaktır diye düşünüyorum.
BeeTLeJuiCe
30.Nisan.2013, 01:55
Volkan
GG yabo dayi egemen reto
Selcuk caner cristian
Kuyt sow stoch
Bu kadroyla cikariz gibi. Erken gol yeriz. Oyun dengede gider. Sonra Ugurumuz salih girer, 60 sonrasi golu atariz, son dakikalarada 2. Yeriz. Sonucta 2-1 yenilir turu geceriz.
BeeTLeJuiCe
30.Nisan.2013, 02:01
Goller, reto (kk), sow reyiz, lima
Boyle ayrintilida kimse vermez. İddaa oynayin, sonra demedi demeyin,
SAİT71
30.Nisan.2013, 02:04
Bence 1-0dan 1-1 e getirirsek 2-1 bile yapabiliriz.. :)
petrol_fb12
30.Nisan.2013, 02:49
Bu kez taraftar avantajı Benfica'da olacak.Topal-Miereles büyük handikap.Selçuk-Salih ne kadar verim alınır muaama..Orta sahalar maçın kaderinin belirler..Caner iyiki geldi Sow ileri cekip caneri sola cekip oraya daha güvene alırız..
Eğerki ilk yarım saat gol yemesek turu geçebniliriz.Benfica cok saldırıcak ilk yarı gol bulmak için.
ReaList
30.Nisan.2013, 07:43
http://m1304.hizliresim.com/18/y/mlpwq.jpg
Milli futbolcu Arda Turan, takımı Atletico Madrid'le birlikte özel bir maç için geldiği Bakü'de basın toplantısı düzenledi.
Arda Turan, Fenerbahçe'ye Benfika karşısında başarılar diledi. Bütün Türk takımlarına Avrupa kupalarında başarılar dileyen Arda, ' Bir Türk olarak Fenerbahçe'nin başarısını çok fazla istiyorum. Umarım UEFA kupasını kazanır ve ülkemize getirirler. "dedi.
mwaru
30.Nisan.2013, 10:12
Ayrıca bence Meireles'in olmaması takım için avantaj. Pek bir şey oynadığını düşünmüyorum kendisinin.
Volkan
Kuyt - Salih - Selçuk- Cristian - Caner
Sow
İyi bir 11 olacaktır diye düşünüyorum.
Meireles geçen maçın en iyilerindendi özellikle ligin ikinci yarı itibari ile en iyi oynayan 2-3 futbolcumuzdan biri.Mükemmel bir kademe anlayışı var,direkt futbolculara girmeyip alan kapatmayı tercih ediyor sık sık.
Universal
30.Nisan.2013, 10:54
En büyük avantajımız Benfica'nın kırılacak anları olması oda gol yemesi nasıl Lazio'ya gol attıktan sonra onları mat ettik Benfica içinde aynısı geçerli yani biz bile S.Moskova maçında 2-1 rövanşında hemen gol yiyince oyundan düştük Benfica içinde geçerli olacak. Maç başında gol atıp oyun kontrolünü almalıyız.
Webo'nun olmaması avantaj yaşı gereği bu tempoyu kaldıramıyor. Sow orada daha hızlı olacaktır; umarım Caner Kayseri maçındaki gibi agresif olmaz. O zaman sol kanatta avantaj sağlar. Ortasahada Salih Uçan gereksiz işlere kalkışmaması gerek.
davidvilla
30.Nisan.2013, 11:41
http://m1304.hizliresim.com/18/y/mlpwq.jpg
Milli futbolcu Arda Turan, takımı Atletico Madrid'le birlikte özel bir maç için geldiği Bakü'de basın toplantısı düzenledi.
Arda Turan, Fenerbahçe'ye Benfika karşısında başarılar diledi. Bütün Türk takımlarına Avrupa kupalarında başarılar dileyen Arda, ' Bir Türk olarak Fenerbahçe'nin başarısını çok fazla istiyorum. Umarım UEFA kupasını kazanır ve ülkemize getirirler. "dedi.
Tipe bak ya iyice Faruk'a döndü :)
KanaKe
30.Nisan.2013, 12:42
o tip ne ya taniyamadim ardayi :) neanderthalere benzemis
anil luque
30.Nisan.2013, 13:35
Hakem Stephen Lannoy. İstanbul'daki Real maçını yöneten dayımız.
ForsakeN
30.Nisan.2013, 14:21
Volkan
GG yabo dayi egemen reto
Selcuk caner cristian
Kuyt sow stoch
Bu kadroyla cikariz gibi. Erken gol yeriz. Oyun dengede gider. Sonra Ugurumuz salih girer, 60 sonrasi golu atariz, son dakikalarada 2. Yeriz. Sonucta 2-1 yenilir turu geceriz.
Aykut hoca ölürde Stoch u kanatta oynatmaz bu mac :n: Orda her turlu Caner oynar. Nocna Mora'nin dedigi 11 cikar buyuk ihtimal
himone
30.Nisan.2013, 14:39
Hakem Fransız, Avrupa sıralamasından dolayı bize çalışır :).
anil luque
30.Nisan.2013, 16:43
19 kişilik kadroda Milos Krasiç yok. Riskli bir seçim bence. Yedeklere ihtiyaç duyulabilecek bir maç.
davidvilla
30.Nisan.2013, 16:57
Hakem Fransız, Avrupa sıralamasından dolayı bize çalışır :).
Bu hakem iyi ya. Net hakem. Öyle kafası gözü fazla oynamıyor, anladın sen:D
himone
30.Nisan.2013, 17:04
19 kişilik kadroda Milos Krasiç yok. Riskli bir seçim bence. Yedeklere ihtiyaç duyulabilecek bir maç.
Boşver abi ne Krasic'i, adam ayakta duramıyor. Onun yerine Stoch alınmıştır ve Kayseri maçındaki oyundan sonra kalan maçların büyük kısmında oynar diye düşünüyorum. Özellikle GS maçı hariç 2 lig maçı ve Eskişehir rövanş maçlarında oynayabilir. Benfica maçında da sonradan girerek tehlikeli olabilir.
SAİT71
30.Nisan.2013, 17:40
THY'den F.Bahçe'ye büyük jest geliyor!
UEFA'daki temsilcimiz Fenerbahçe eğer Benfica'yı elerse, Amsterdam'daki finale sarı-lacivert renklere boyanmış uçakla götürülecek
UEFA'daki temsilcimiz Fenerbahçe eğer Benfica'yı elerse, Amsterdam'daki finale sarı-lacivert renklere boyanmış uçakla götürülecek
Perşembe günü tarihinin en önemli maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de heyecanlı bekleyiş sürerken, THY de sarı-lacivertli ekibe sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe UEFA Avrupa Kupası yarı finalinde Benfica'yı elerse, THY de 15 Mayıs'ta oynanacak final için kafileyi Amsterdam'a götürecek uçağı sarı-lacivertli renklere boyayacak.
sporx.com
davidvilla
30.Nisan.2013, 17:43
Yanlışlıkla bu gelmesin de ; :D
http://www.indirvideo.net/video/fbookimage/img-trabzonsporucagiiletrabzonturuyapalimmiatlayin-637.jpg
Not: gerçi onu da biz aldık :D
erdem344
30.Nisan.2013, 19:07
Allah sevinç gözyaşlarıyla dönmeyi nasip etsin...
KanaKe
30.Nisan.2013, 19:14
krasic tam bir hayal kirikligi.. bu saatten sonra kadroya almak risk olur asil..
erdem344
30.Nisan.2013, 20:50
Evet beyler totemleri alalım :D :D
Kaka Leite
30.Nisan.2013, 20:52
Benim kıza yarın Fenerbahçe yener inşAllah dedirteceğim.
Benfica handikap atar diyeceğim iddaa da, maç saati kızla konuşacağım. Bunları yapıcam valla çok işe yarıyor :icon_biggrin:
Mamadou
30.Nisan.2013, 21:00
Fenerbahçe cezalı oyuncularının eksikliğini arayacaktır. Orta sahada Mehmet Topal ve Raul Meireles'in yokluğunda Mehmet Topuz monte edilebilir. Selçuk Şahin , Mehmet Topuz , Baroni orta sahası rakibi durdurabilir. Salih'i sonradan oyunun gidişatına göre değerlendirecektir. Bu maçta ilk 11'de başlatacağını sanmam. Benfica'da Lima falan olacak sanırım. Zor bir maç Fenerbahçe'nin işi kolay olmayacak. Gol atması lazım Fenerbahçe'nin mutlaka. Tabi gol yemedikten sonra hiç bir sorun yok ama Benfica'da her türlü golü bulacaktır diye düşünüyorum.
darkkobal123
30.Nisan.2013, 21:56
En büyük totem yine Ercan Taner. :D
sananes
30.Nisan.2013, 22:00
Meireles ve Topal savunma futbolunu kusursuz oynayabiliyorlar. İlerde kısıtlı yetenekleri ama defansif anlamda pozisyon almaları ve müdahaleleri 10 numara dersek yanlış olmaz. Onların sezgi yeteneği bu maç sahada olmayacak beni en çok bu korkutuyor. Topla Selçuk,M.Topal'dan daha bile iyidir lakin defansif anlamda onun çabukluğundan çok uzak. Meireles ile onun yerinde oynayacak Cristian'ı konuşmak bile yersiz. Umarım erken gol yemeyiz.
ReaList
30.Nisan.2013, 22:07
Stoch 11'de çıkarsa şansımız yükselir, Caner 11'de çıkarsa 10 kişi kalma ihtimalimiz yükselir aha da yazdım buraya : )
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Nisan.2013, 22:11
yarin final maci olmasaydi 3-0 kaybeder eleniriz derdim ama bu mac ozelinde durum farkli olur diye dusunuyorum. son dakikaya kadar turun iki tarafa da gidebilecegi bir mac olabilir. cok iyi savunma yapmak zorundayiz, konsantrasyonumuzu 90 dakika bozmadan oynamaliyiz. ozellikle Kuyt avrupa yolunda takima cok sey katti, en cok guvendigim isim. hayallerin gercek olmasina 90 dakika mesafedeyiz, bir final daha yasayalim artik.
himone
30.Nisan.2013, 22:28
Ben de turu savunmamızın değil ofansımızın belirleyeceğini düşünüyorum. Savunma kurgumuz bir şekilde aynı olur ama hücumda biraz top tutabilirsek maçın gidişatını değiştirebiliriz. Mesela Lazio maçında maç 1-0 olduktan sonra 10 dk top çevirdik ve turu aldık. Bu maçta da 2 devre 15 dk top çevirsek bir şekilde gol bulabiliriz. Önemli olan topu Sow'a bir şekilde ulaştırıp hemen yardıma gitmek. Cristian son 2 maçta iyi oynuyor bence ve ileride değil geride olduğu zaman daha verimli zaten.
pele96
30.Nisan.2013, 22:55
Stoch'u bu mac alirda 1-2gol atarsa adam taraftar demezmi bu adam sezon basindan beri nerde diye? Aykut Kocaman almaz boyle bir risk.
SAİT71
30.Nisan.2013, 23:28
Olurda Stoch 1 helede 2 gol atıp finale çıkarırsa takımı kimse demez bence :D
pele96
30.Nisan.2013, 23:30
Olurda Stoch 1 helede 2 gol atıp finale çıkarırsa takımı kimse demez bence :D
Ben diyecekleri kanaatindeyim :D
ForsakeN
30.Nisan.2013, 23:32
Ben diyecekleri kanaatindeyim :D
Ben şahsen güzel maça saklamış hoca ne güzel hırslandırmış derim :)
himone
30.Nisan.2013, 23:38
Açıkçası ben demem çünkü sene başından beri birtek Kayseri maçında hırslı ve güzel oynadı. Diğer tüm maçlarda Krasic gibiydi, hiçbir şekilde oynamayı haketmemişti. Ben Stoch konusunda Aykut Kocaman'a sonuna kadar hak veriyorum.
pele96
30.Nisan.2013, 23:38
Ben şahsen güzel maça saklamış hoca ne güzel hırslandırmış derim :)
1sezon bu maci dusunerek sakladiysa adam zaten buradaki isini tamamlamis Barcelona , Real Madrid gibi bir takima gitmesi gerekir :D
ama ilk 11de baslarsa eger ben gol atacagini dusunuyorum kontradan cikarak hizli ataklarda tehlike yaratir hele ki uzaktan 2-3tane denerse sansini tutarsa atar bence.
SAİT71
01.Mayıs.2013, 00:47
Valla finalin heyecanı ile ve Stoch'un o performansının memnuniyetiyle kimsenin aklına eleştiri gelmez. :)
mwaru
01.Mayıs.2013, 01:02
Şu nisan ayı,müthiş bir ay.İnsan futbola doyuyor.
pele96
01.Mayıs.2013, 01:30
Bide Fenerbahce kupayi alirsa Bayern Munich maci olur o macta akla zarar :D Ben bugun olumsuz yonlerden bakiyorum sanirim uykusuzluktan olsa gerek :D
erdem344
01.Mayıs.2013, 01:34
Kupayı alalım da gerisi pek önemli değil :D
Cengo
01.Mayıs.2013, 02:05
Bir daha!! Bir daha!! Bir daha!!
Fenerbahçe | We Can
Kryptonite
01.Mayıs.2013, 12:01
İnanıyoruz vazgeçmiyoruz !
Deus Dominus
01.Mayıs.2013, 14:50
Ben bile durup durup kafamda maçı oynuyorum, değişik senaryolar, değişik sonuçlar dönüyor kafamda. Aykut Kocaman'ı, futbolcuları düşünemiyorum :)
SAİT71
01.Mayıs.2013, 17:30
Benfica taraftarıda maçta bizimkine benzer bir kareografi hazırlamış. Road To Amsterdam (Amsterdam yolu) sloganı...
Fearless Coward
01.Mayıs.2013, 17:34
Keşke şu maçı 2-0 3-0 yenebilseydik de biraz olsun rahatlasaydık.Dortmund'u dün gördükten sonra bu maçta da aynı senaryonun olabileceğini düşünebiliriz.Dortmund bayağı bi rahat skorla gelmişti ama son dakikalarda ecel terleri döktüler temsilcimizin skoru da çok rahat değil inşAllah hemen buluruz da golü rahatlarız.
byariff
01.Mayıs.2013, 19:38
gaitan yokmus onemli bir haber basarilar temsilcimize
ReaList
01.Mayıs.2013, 19:52
50X Gaitan olsun veya olmasın farketmez, buraya kadar geldiysek bir şekil finale çıkacağımıza inanıyorum (:
Kaka Leite
01.Mayıs.2013, 21:21
Jorge rakip deplasmanda iyi oynuyor demiş bir sitenin hatası beni de hatalı konuma düşürdü ya :D
Her neyse yine de yarın istediğimizi alacağımızı düşünüyorum. Bu arada benim kız tutturdu söylemeyeceğim diye yarın söylettirmem gerek Fenerbahçe kazanırı yoksa totem işi yatacak :D
Dave S Mustaine
01.Mayıs.2013, 22:19
bizim de kız arkadaş olsa totem yaptırıcaz da işte :D
ilk golü erken yemememiz çok önemli. benfica ilk dakikalarda çok bastırıcak ve erken gol bulursa farka gidebilir. malum topal emre meireles yok. ilk golü atarsak final kapısını aralarız. takımıma sonuna kadar güveniyorum başarılar sarı kanarya.
ReaList
01.Mayıs.2013, 22:36
bizim de kız arkadaş olsa totem yaptırıcaz da işte :D
Hahah :D
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile Kalecimiz Volkan Demirel, yarın Benfica karşısında tarihi bir maça çıkacaklarını, takım olarak finale yükselmek için mücadele edeceklerini belirttiler.
Aykut Kocaman ile oyuncularımızdan Volkan Demirel, S.L. Benfica ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Rövanş maçı öncesinde karşılaşmanın oynanacağı Luz Stadı’nda bir basın toplantısı düzenledi.
“Tüm benliğimizle, kalitemizle final için mücadele edeceğiz”
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, tarihimizin en önemli maçlarından birine çıkacağımızı belirterek sözlerine başladı ve ekledi:
“Öncelikle Lizbon gibi güzel bir şehre geldik. Öncelikle 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayarak sözlerime başlamak isterim. Güçlü bir rakiple oynayacağız. Önemli bir rakip. Maça dair ise, Volkan’ın da dediği gibi en baştan başlayalım. Tarihimizin en önemli maçı. Final artık yakın. Maça çıkarken avantaj ya da dejavantaz değerlendirmesinde bulunduk. Benfica tecrübesiyle son 4 yılda düzenlenen büyük turnuvalarda finallerde olmayı başarmış ve bize göre bir adım önde gibi duruyor. Ancak evimizdeki karşılaşmada doğru bir oyun ortaya koyarak rakibi alt etmeyi başardık. Rövanşa gelirken şartları eşitledik. Rakibimizin avantajı ise kendi sahasında oynayacak olması. Avrupa Ligi’nde final oynamak için A’dan Z’ye bütün benliğimizle, kalitemizle mücadele edeceğimizi söylemek isterim.”
“Gereken bilgileri elde ettik ve oyuncularımızla paylaştık”
Kendi sahamızda oynadığımız mücadelenin her iki takım için de bir takım veriler oluşturmaya yardımcı olduğuna değinen Kocaman, “İlk maçta oyana oyun ve sonuç bizim için nasıl bir veri oluşturduysa rakip için de geçerli bu. Onların da verileri var yarınki maça ilişkin. Favoriyi ya da turu geçecek takımı belirleme açısından bir takım verilen oldu. Dolayısıyla turu geçecek takım 90 ya da 120 dakika sonunda belli olacaktır” dedi.
Bir gazetecinin yarınki rövanş maçında Salih Uçan’a görev verip vermeyeceğine ilişkin sorusunu, “Oyuncularla ilgili maç öncesi somut şeyler söylemek istemem. Maça kalması daha iyi olur diye düşünüyorum” şeklinde cevapladı.
“Cristian ne ilk ne de son penaltı kaçıran futbolcu”
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Kocaman, karşılaşmanın penaltılara gitme ihtimali ile ilgili de, "Tabii ki penaltı çalıştık ama bunlar hikaye. 2 tane penaltı atmakla penaltı çalışılmaz. Bu iş zihinseldir ve bu yönde çalışmalar yaptık. Sanki dünyanın ilk ve son penaltı kaçıran futbolcusu Cristian gibi davranıldı. Futbolda penaltıların %25'i kaçırılıyor. Çok futbolcular penaltı kaçırdı ve futbol oynandığı sürece penaltılar kaçacak. Cristian ne ilk ne de son penaltı kaçıran futbolcu” sözleriyle değerlendirdi.
“Doğru bir oyunla ilk maçı kazandık”
İlk maçta Benfica karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin doğru bir oyun anlayışının getirisi olduğunun altını çizen Aykut Kocaman, “İlk maçtaki oyun için çok iyi oyundu yorumlarına katılmıyorum. Benim kafamdaki iyi oyun daha farklı. Benim için ilk maç doğru oyundu ama kazandığımız için iyi oyun olarak lanse edildi. Bu doğru oyunda çok büyük pay sahibi olan 3 oyuncumuzdan eksik olacağız. Mevcut çıkacak kadromuzdan maksimum verimi elde etmeye çalışacağız. Stratejimiz değişecek mi değişmeyecek mi son toplantıda konuşacağız. Futbol her sonuca açık bir oyun, kazanırsak sevineceğiz ama kaybedersek de rakibimiz alkışlayacağız" şeklinde konuştu.
“Yarınki karşılaşma için tek maçlık tur maçı denebilir”
Portekiz temsilcisinin oyun anlayışını da değerlendiren başarılı antrenör, “Genel oyunları deplasmanda ve iç sahada olmak üzere farklılık göstermiyor. Hücumda ve savunmada komplike bir takım. Bu özellikleri değişmeyecektir ilk maçtan tek farklı olacak şey kendi evlerinde seyircileri karşısında oynamaları olacak. Ama karşılarında istediklerini yapmalarına izin vermeyecek bir Fenerbahçe olacak. Benfica 1 adım öndeydi ama içerde aldığımız galibiyet ile durumu eşitledik ve hatta öne geçtik diyebiliriz. Yarın ki karşılaşma tek maçlık bir tur gibi oynanacak gibi görünüyor” diyerek sözlerini noktaladı.
Volkan Demirel: “Her şeyin güzel olması için mücadele edeceğiz”
Basın toplantısında konuşan Kalecimiz Volkan Demirel, takım olarak tek düşüncelerinin final biletini almak olduğunu söyleyerek, “Bütün güzelliklerin yaşanması için herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Tüm düşüncemiz Amsterdam biletini almak. Yarın, Fenerbahçe camiası ve taraftarı için tarihi bir gece yaşayacağız” açıklamasında bulundu.
“Saygımızı ve değerimizi koruyoruz”
Başarılı file bekçi, Portekiz temsilcisinin saygı duyulacak güçlü bir takım olduğunu belirterek, “Rakibimize saygı duyuyoruz. Yarı finale geldiğimizde ise kiminle eşleştiğimiz önemli değildi, çünkü Benfica’nın saygı duyulacak güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. İlk maçta da dile getirdim; kollektifler her şeyiyle Avrupa’nın en iyileri arasındalar. 1-0’lık galibiyet avantaj olabilir ama güçlü bir takımla oynayacağız. Saygımızı ve değerimizi koruyoruz. Finale çıkacağımızdan eminiz. Benfica hakkında hocalarımız tarafından gereken bilgileri aldık. Çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz” diye konuştu.
“Fenerbahçe formasıyla final yaşamak gurur verici olur”
Fenerbahçe forması altında dünyanın en iyi iki organizasyonundan birinde olmanın gurur verici olduğuna değinen Demirel, “Dünyanın en önemli organizasyonlarından birindeyiz. Fenerbahçe formasıyla mücadele etmek gurur ve onur verici. İnşallah hep beraber kupayı alıp, camiaya ve taraftara armağan edeceğiz. Bu da benim için büyük bir mutluluk ve gurur olacaktır” ifadelerini kullandı.
attirson
01.Mayıs.2013, 22:55
Heyecandan geberiyorum insallah finale çıkarız.Artık ben kadro filan önemsemiyorum bu saatten sonra çıkan herkes eminim terinin son damlasına kadar savasacaktır.Antalya'yı yakarız Amsterdam gelinceee... :D
erdem344
02.Mayıs.2013, 01:45
Aykut hocanın basın toplantısını okuyup rahatlim dedim adam benden daha heycanlı
SAİT71
02.Mayıs.2013, 02:44
Valla halıyı yakarım heralde final gelirse. :n:
KanaKe
02.Mayıs.2013, 03:42
eger ilk dakikalarda fazla geriye yaslanirsak kesin gol yeriz... orta sahadaki tüm becerikli oyuncularin oynayamamasida büyük sikinti... selcugun ve cristianin uzun paslarina kaldik yine..
ReaList
02.Mayıs.2013, 10:22
Benfica cephesi kendine ilk maçtaki gibi inanılmaz güveniyor. Onlara göre alınan mağlubiyet şans eseri alınmış bir iş kazası, bu bizim için hem iyi hem kötü. İyi olan tarafı ilk maçta maç sonu oyuncuların açıklamalarında yatıyor, Ne demişti bizimkiler, küçümsemenin intikamı, eminim dünkü açıklamalarından ve genel havadan yine nem kapıp hırslanacaklardır. Kötü olan tarafı ise bizim aşırı stres ve heyecan yaparken onların rahat olacak olması.
Allah'ın izniyle bugün finale çıkan takım olmayı başaracaz buna inanıyorum. Finale çıkalım da arabayla şehir turu yapayım, Geçen Karşıyaka basket takımı Avrupa şampiyonluğunu 1 sayıyla kaybedince içimizde ukte kalmıştı : ) Bu kez yarıda kalan tamamlanır inş.
ReaList
02.Mayıs.2013, 11:15
Bu arada 4 oyuncumuz ceza sınırında, Maçın gidişatına göre Volkan'ın çok dikkatli olması lazım. Özellikle zaman geçirme gibi ucuz hareketler onun finalden mahrum kalmasına sebep olabilir, finale yedek kaleciyle çıkmak şanssızlık olur. Ayrıca Egemen'in de dikkatli olması gerek diyecem ama sanki bu maçı kartsız geçmeyecek gibi Cardozo ile cebelleşirken mutlaka kart görecektir. Yine de görmemesi dileğiyle.
Ziegler ve Cristian mümkünse sarı kart görsünler, üzülmem açıkçası. Ayrıcca rakipte de sarı karttan ziyade ayarsız giren oyuncular var, bunların üzerine oynayabilirsek rakibi 10 kişi bırakma şansımız yükselir, bugüne kadar hakem şansımız çok iyiydi. Umarım bugün Fransız hakemle de bu şansımız devam eder.
GeorgeWeah
02.Mayıs.2013, 11:25
Sabah heyecan ve stresle uyandım. Bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum. İnşallah finale kalırız kupayı ülkeye getiririz.
SAİT71
02.Mayıs.2013, 13:05
Benfica ilk maçtada buna benzer açıklamalar yapmış ve performansları oldukça düşmüştü. İkinci maçta bizi dahada hırslandıracak açıklamalar yapmaları, bizim oyuncuların kendini bir kez daha ispatlamalarına yol açar. Böylesine büyük bir yerde bulunurken, eskiden olduğu gibi daha gruplardayken takımımızı boş yere dev aynasında gösteren, 3 maç sonunda kupada final oynatan basınımızında bu olaylarla birlikte o tür bir tutum izlememeleri rehavetide önleyen bir faktör olmuş oluyor. Bence dahada iddialı açıklamalar yapsınlar :)
Corpus
02.Mayıs.2013, 13:07
Birisi şunlara söylesin; Türk' ü kızdırmak hayra alamet değildir :)
davidvilla
02.Mayıs.2013, 13:11
Fenerbahce'nin hızlı kontralarla duman etmesi durumunda hiç şaşırmayacagım maç.
Ayrıca,
Benfica'nın erken gol bularak maçı farka götürürse yine şaşırmayacağım maç.
Herşeye gebe bir maç kısacası. Heyecan dozu çok önemli. Maça heyecanlı ve gergin başlarsa FB alacagı turu verebilir. Yeter ki Gs deplasmanlarında oldukları gibi kendilerine guvenli ve rahat oynasınlar. Zira bizi de ilk Real maçında bitiren bu heyecan bu gerginlikti.
Yine de tavsiyem kalbi olan izlemesin :)
erdem344
02.Mayıs.2013, 13:11
Webo : Bu kadar sevildiğimi bildikten sonra antreman sonrasında çimleri bile biçerim
SAİT71
02.Mayıs.2013, 13:17
Bizim oyuncuların psikolojileri iyi değil galiba :n:
petrol_fb12
02.Mayıs.2013, 13:28
Nedense 1-0 öne geçip 3-1 yenilicez gibi bir his oluştu bende.Umarım tersi olur.
"saldırın forma için siz de savaşın
şampiyonluk inanın şimdi çok yakın
kupalar yükselecek ellerimizde
vurun kırın parçalayın"
Corpus
02.Mayıs.2013, 13:47
Webo : Bu kadar sevildiğimi bildikten sonra antreman sonrasında çimleri bile biçerim
Webo kesin Galatasaray' a transfer olmak istiyor. Arena' nın çimlerini kullanarak subliminal mesaj vermiş :n:
OrcunFB
02.Mayıs.2013, 13:51
Dünden beri çok heyecanlıyım ben de. :D Newcastle'a içerde oynanan maçta çok pozisyon verdiler biz de eğer biraz önde pas yapalım dersek pozisyon ve gol bulabiliriz umarım öyle de olur.
ForsakeN
02.Mayıs.2013, 14:04
Mac aklima geldikce sol tarafimda bi agri hissediyorum...
mwaru
02.Mayıs.2013, 14:22
Cris,uzaklardan vurur bi kaç tane umarım tutturur bi iki tanesini :)
Edit: Aynen @ForsakeN ve vakit geçmiyor.
Önder HOCA
02.Mayıs.2013, 14:28
önemli olan ne kadar atacağımız değil ne kadar yiğeceğimiz bakalım benficanın savunması çok kopuk zaten illaki atarız
SAİT71
02.Mayıs.2013, 14:32
Bizim forumdakilerin halide iyi değil :n:
Gol atarız heyacan yapmayın o kadar. Ama yeterki yiyeceğimiz gol turu kaybettirecek kadar olmasın. :)
petrol_fb12
02.Mayıs.2013, 15:23
Kartalı cok merak ediyorum.Her maçtan önce uçuruyorlarmış.
Universal
02.Mayıs.2013, 15:30
Benfica heyeti bizim için lig daha önemli demiş, ya bu maçı takmayacaklar yada bizi rahatlatmak gevşetmek istiyorlar. Şüphesiz ki bu kupa bizim için daha önemli Benfica'ya göre, ne yapıp ne edip 90 dakika mücadele edeceğiz ve bu finale gideceğiz. Bir daha hiçbir futbolcumuz bu anı yaşayamayacak.
Kryptonite
02.Mayıs.2013, 15:35
Ne yapıp eder finale yükseliriz.Hele ilk golü kontradan biz atarsak tadından yenmez iddaa ediyorum ilk golü biz atarsak maç 3e kadar atarız valla. :D
ReaList
02.Mayıs.2013, 15:38
Benfica heyeti bizim için lig daha önemli demiş
Lig mi kalmış yahu Portekiz içinde geleni geçeni devirmişler (: Adamların aşırı relaks, kura çekildiği anda bile Rui Costa elleri cebinde sallana sallana, sırıta sırıta dolanıyodu. Çok kazanmak onların gururlarını kabartmış, Eh bugün kabaran kısımları indirelim artık.
erdem344
02.Mayıs.2013, 15:45
Çok kazanmak onların gururlarını kabartmış, Eh bugün kabaran kısımları indirelim artık.
Sadece gururlarını mı ? :D :D :D
SAİT71
02.Mayıs.2013, 15:56
Cardozo felanda kariyerimin en önemli maçı diyordu bu maç için. Bence Benfica önem veriyor bu maça. Hemde en az lig kadar.
OrcunFB
02.Mayıs.2013, 15:58
Eleneceklerini anladılar biz önemsemiyoruz diyorlar işte. :n:
Eleyeceğiz valla diğer türlü bir sonucu aklıma getirmek bile istemiyorum.
anil luque
02.Mayıs.2013, 16:21
Ligi daha fazla önemsiyoruz falan hikaye. 2 sene önce finalde Braga'ya kaybettiklerinde yaşadıkları üzüntü ortada. Ayrıca dünya üzerinde hiçbir takımın avrupa kupalarında bu dereceye geldikten sonra (yarı final vs) biz ligi daha fazla önemsiyoruz falan deme lüksü yok bence.
Allah utandırmasın , sonu Amsterdam olsun..
GeorgeWeah
02.Mayıs.2013, 16:23
Sow'un bugün Papiss gibi pozisyonlara girmesini temenni ediyorum. :)
Musa Cisse gibi yapmaz affetmez affetmez ! :)
himone
02.Mayıs.2013, 16:55
Alakası bile yok, tam tersi lig bizim için önemli ama Uefa'dan daha önemli değil şeklinde açıklama yaptı.
anil luque
02.Mayıs.2013, 17:06
Ersin Düzen :
benfica muhtemel 11:
artur
almeida, luisao, garay, melgarejo
salvio, matic, e.perez, gaitan
lima, cardozo
İlk maçta Perez ve Lima hiç süre almadılar yanlış hatırlamıyorsam. Gaitan da ikinci yarı oynadı. Bu sefer çok daha zorlu bir maç bekliyor temsilcimizi. Adamların eksikleri tamamlanırken Fenerbahçe Webo ve Meireles gibi iki kemik oyuncusunu kaybetti. Caner'in defansa yardımının fazla olması belki oradaki sıkıntıyı avantaja dahi çevirebilir ancak Meireles'in olmaması çok kötü.
erdem344
02.Mayıs.2013, 17:06
Topuz 11 başlayacak bence
titates1
02.Mayıs.2013, 17:09
Salvio ve Gaitan geri dönen oyuncular değil , kanatları kullanarak avantaja çevirebiliriz.
himone
02.Mayıs.2013, 17:12
Eğer forvetlere iyi baskı uygularsak avantajlı oluruz. Orta sahada kanatlar güçsüz ve savunmada yeterli değil, Matic de sürekli hata yapan bir oyuncu. biraz dikkatli olursak oyunu kontrol edebiliriz.
anil luque
02.Mayıs.2013, 17:14
Eğer forvetlere iyi baskı uygularsak avantajlı oluruz. Orta sahada kanatlar güçsüz ve savunmada yeterli değil, Matic de sürekli hata yapan bir oyuncu. biraz dikkatli olursak oyunu kontrol edebiliriz.
Fenerbahçe'nin de bekleri güçlü kuvvetli oyuncular değil ona bakarsan abi. Kaldı ki Gaitan'ın güce pek ihtiyacı olmuyor cidden.
sananes
02.Mayıs.2013, 17:15
Stoch 11 başlar diye düşünüyorum bende. Aykut Hoca biz bunlara uzaktan atarız diye düşünüp Stoch'u oynatabilir. Geçen sene Alex'in yerinde denemişti 1-2 kez,oynatırsa yine orada oynatacaktır.
erdem344
02.Mayıs.2013, 17:18
Aman ne stochu
Cris zaten savunma yapmıyor adam gibi bir de üstüne stoch gelirse eyvah eyvah :D
davidvilla
02.Mayıs.2013, 17:20
4-2-4 gibi bişey olmuş o. Aşırı ofansif, FB ortasahayı dar eder bunlara. Çok küçümsüyorlar rakibi.
petrol_fb12
02.Mayıs.2013, 17:23
4-2-4 gibi bişey olmuş o. Aşırı ofansif, FB ortasahayı dar eder bunlara. Çok küçümsüyorlar rakibi.
Eğerki oynayan oyunculara göre taktik kurdularsa doğru bir taktik.Selçuk-Salih ikilisi Topal-Miereles gibi orta sahayı kitleyemez.Selçuk bir nebze.Heleki Salih hiç yapamaz.Baroni yardıma gelecek ordan onunda ne kadar iyi olduğu mechul.
4-2-4 oynamak büyük risktir.Benfica turu atlamak istiyorsa gol lazım.4-2-4 oynarsa.Kuyt-Gökhan Ziegler-Caner Kanatları çökertir.Benfica'yı rahat eleriz.
attirson
02.Mayıs.2013, 17:25
Eger Benfica yukarıdaki kadro ile cıkarsa bizde maça skoru koruma amacı ile baslarsak darma duman ederler bizi Stoch 11 baslamalı kontralarla cıkmamız lazım savunma ön planda olmalı ama 11 kisi olarak degil.
darkkobal123
02.Mayıs.2013, 17:29
Ligi daha fazla önemsiyoruz falan hikaye. 2 sene önce finalde Braga'ya kaybettiklerinde yaşadıkları üzüntü ortada. Ayrıca dünya üzerinde hiçbir takımın avrupa kupalarında bu dereceye geldikten sonra (yarı final vs) biz ligi daha fazla önemsiyoruz falan deme lüksü yok bence.
Allah utandırmasın , sonu Amsterdam olsun..
Yanlış hatırlıyorsun abi. 2 sene önce ki finalde Porto ve Braga karşılaşmıştı. Porto 1-0 kazanmıştı. Dediğine katılıyorum. Lig kadar en az UEFA'yı da önemsiyorlardır.
İlk 20 dakika çok önemli, bilinçsizce saldıracaklardır, dikkat etmek gerek. Tur için gol lazım. Fenerbahçe'nin topu ayağında tutup her an gol araması lazım. Defansa kapanmaması lazım. Defans oyuncuları forvetlere yapışık oynamalı. İlk maçta ki futbolu bu akşam da oynasın gerisi kolay, Amsterdam yakındır.
BaFraLı
02.Mayıs.2013, 17:30
Bu Benfica'lılar kendilerine çok güveniyor. Benim okuduğum haberlerde falan hep asarız keseriz havalarında Jesus ve ekibi :D Ya gerçekten çok güveniyolar kendilerine yada rakibi baskı altına almaya çalışıyolar.
Temsilcimiz inşlAllah finale çıkar. Skor avantajı var ama eksiklikler de var. Ola Jonh değişik bi oyuncu ama olmaması iyi. Gaitan'da da sıkıntı var sanırım. Rakibin hızlı adamlarını durdurabilirse Fenerbahçe helede gol atarsa zaten çıkar finale.
Allah yardımcısı olsun ne diyelim.
davidvilla
02.Mayıs.2013, 17:36
Yanlış hatırlıyorsun abi. 2 sene önce ki finalde Porto ve Braga karşılaşmıştı. Porto 1-0 kazanmıştı. Dediğine katılıyorum. Lig kadar en az UEFA'yı da önemsiyorlardır.
İlk 20 dakika çok önemli, bilinçsizce saldıracaklardır, dikkat etmek gerek. Tur için gol lazım. Fenerbahçe'nin topu ayağında tutup her an gol araması lazım. Defansa kapanmaması lazım. Defans oyuncuları forvetlere yapışık oynamalı. İlk maçta ki futbolu bu akşam da oynasın gerisi kolay, Amsterdam yakındır.
Yarı finalden bahsediyor sanırım o Braga Yarı finalde Benfica ile oynamıştı galiba.
anil luque
02.Mayıs.2013, 17:37
Yarı finaldir o zaman. Hatta yarı finalde 3 portekiz takımı muhabbeti vardı. Doğru muyum ?
darkkobal123
02.Mayıs.2013, 17:39
Doğru doğru yarı final. Porto, Benfica ve Braga vardı.
SAİT71
02.Mayıs.2013, 17:47
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428543_10151483009948859_1469943823_n.jpg
davidvilla
02.Mayıs.2013, 18:08
Kartal da dinliyor sanki hea :)
himone
02.Mayıs.2013, 18:10
Fenerbahçe'nin de bekleri güçlü kuvvetli oyuncular değil ona bakarsan abi. Kaldı ki Gaitan'ın güce pek ihtiyacı olmuyor cidden.
Ben güçsüz derken beklerle kıyaslayarak söylemedim, savunmaya katkılarına göre söyledim. FB'nin kanatları Kuyt ve Caner sürekli savunmaya yardım ederken, Gaitan ve Salvio bunu yapamazlar. Yapmaya çalıştıklarında en fazla 50 dakika oynarlar, çünkü yeterli fizik güce sahip değiller. Sürekli pres yapacak bir takım da değiller, ilk maçta da kanatların ne hale geldiğini gördük. Bizim takımda Kuyt, GG, Caner 90 dk mücadele edebilecek güce sahip, Ziegler'de güçlü ama hızlı değil o yüzden zaten sıkıntı yaşıyor, rakip için bunu söyleyemezsin ama. Orta sahada biraz sakin olursak pas oyunu ile rakibi durdurabiliriz, önemli olan sakin olmak.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Mayıs.2013, 18:33
4-2-4 duzeninde cikarsa benfica iyi pas yapmamiz lazim, selcuk gibi pres altinda sacmalayan bir onlibero ile isimiz cok zor olucak bu aksam. tempoyu dusurup topa sahip olmayi basarabilirsek istedigimiz aliriz. 1-1 ya da 2-1 olabilir skor.
SAİT71
02.Mayıs.2013, 18:47
Zaten 1 gol atsak 2 tane gol yeme hakkımız var. 2 gol atsak düşünün işte. Ama golün ne zaman geldiğide önemli. 1 gol atıp Allah ne verdiyse savunma yaparsak belki 2 taneden fazla yeriz. Ama 1-0 geriden gelip 1-1 yaparsak ben maçı alırız bile diyorum.
anil luque
02.Mayıs.2013, 20:03
Ben güçsüz derken beklerle kıyaslayarak söylemedim, savunmaya katkılarına göre söyledim. FB'nin kanatları Kuyt ve Caner sürekli savunmaya yardım ederken, Gaitan ve Salvio bunu yapamazlar. Yapmaya çalıştıklarında en fazla 50 dakika oynarlar, çünkü yeterli fizik güce sahip değiller. Sürekli pres yapacak bir takım da değiller, ilk maçta da kanatların ne hale geldiğini gördük. Bizim takımda Kuyt, GG, Caner 90 dk mücadele edebilecek güce sahip, Ziegler'de güçlü ama hızlı değil o yüzden zaten sıkıntı yaşıyor, rakip için bunu söyleyemezsin ama. Orta sahada biraz sakin olursak pas oyunu ile rakibi durdurabiliriz, önemli olan sakin olmak.
Ben fizik olarak diyorsun sandım hocam. Diğer dediklerine katılıyorum ama bunlar da koskoca Benfica topçusu öyle 50 dakikadan fazla dayanamazlar falan hikaye bence.
Salih-Baroni-Selçuk 3lüsünün de pas oyunuyla rakibi durdurabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.
Kaka Leite
02.Mayıs.2013, 20:15
İlk maçta keşke Caner olsaydı dediğimi net bir şekilde hatırlıyorum.
Salvio çok zorladı oradan pek bişey yapamadı belki ama Ziegler çok yalnız kaldı..
Aslında benim kafamdaki kadro bu maç eksikte olsa oluştu. Sow'u merkezde Caner'i solda istiyordum ancak Topal ve Meireles'in olmasını istiyordum.
Her neyse bence Salih ve Baroni de yeterli olacaktır. Soldan iyi ataklar geliştireceğimizi düşünüyorum ve Canere çok güveniyorum bu maçta artık ne olursa olsun buraya kadar geldiler buradan gerisi de gelmeli, gelmek zorunda.
Bu arada totem başarılı kıza söylettim rahat beyler :D
GeorgeWeah
02.Mayıs.2013, 20:18
Geçen hafta Caner yoktu. Bu hafta kesin 1 golü var diyorum. :) Ayrıca sürpriz gol beklediğim isim Selçuk.
erdem344
02.Mayıs.2013, 20:33
Bende Selçuğa evet yanlış okumadınız selçuğa çok güveniyorum :D :D :D :D :D
himone
02.Mayıs.2013, 20:36
Ben fizik olarak diyorsun sandım hocam. Diğer dediklerine katılıyorum ama bunlar da koskoca Benfica topçusu öyle 50 dakikadan fazla dayanamazlar falan hikaye bence.
Salih-Baroni-Selçuk 3lüsünün de pas oyunuyla rakibi durdurabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.
Geçen hafta Ola John Gökhan'ı her atakta takip etmeye çalıştı ve ikinci yarı da resmen öldü, aynı şekilde Salvio Ziegler'in olduğu kanatta bile birşey yapamadı. Orta sahamız dediğin gibi çok kaliteli görünmeyebilir ama o üçlüye her seferinde Caner ve Kuyt ta yaklaşacaktır. İşte benim dediğim olay burada devreye giriyor, kanatları pres yapabilecek özelliklere sahip olmadığı için ve orta sahada (Perez'i hiç izlemedim bilmiyorum) matic te çok kaliteli bir oyuncu olmadığı için kalabalık bir şekilde topu tutabiliriz.
Bu arada bunarı yapalım derken kastım tabiki 90 dakika değil, 2 devrede 15'er dakika yapsak yeter diyorum. Ve bu 15 dakikalardan 1 tane gol çıkarırsak turu geçebiliriz. Sonuçta kalitesi sınırlı bir takım olarak çıkıyoruz sahaya. Aykut Kocaman ilk maçtaki gibi bir analiz ve motivasyon yaptıysa mümkün diyorum.
Tabiki ilk 15 dakikada 2 gol yeme ihtimalimiz de gayet mevcut.
Kaka Leite
02.Mayıs.2013, 20:38
Baroni'ye bile güveniyorsam hani zaten siz anlayın :icon_biggrin:
Her hafta buraya gelip, Baroni'ye laf söyleyen ben Baroni'den bile bişeyler umuyorum. :(
darkkobal123
02.Mayıs.2013, 20:46
Salih ve Selçuk ilk 11'de olmamalı. Salih oynarsa kanat oyuncularına büyük iş düşer, Fenerbahçe kendi yarı sahasına hapsedilir adeta. Selçuk'da orta sahada ağır kalır. En ideal tercih Mehmet Topuz olur bence. Güçlü ve hızlı bir oyuncu. Hem atakları keser, hem de ileriye top çıkarır.
titates1
02.Mayıs.2013, 21:00
Selçuk - Cristian - Topuz şeklinde başlayıp , Salih sonradan girebilir , ya da tam tersi.Bu rotasyondan başka orta saha tercihimiz çok kısıtlı , inşallah bir sakatlık veya kart olmaz.
Night_Mare17
02.Mayıs.2013, 21:05
Volkan
Gökhan
Yobo
Egemen
Ziegler
Salih
Cristian
Caner
Stoch
Kuyt
Sow
Bence en uygun kadro bu olur. Ama Caner'in ortada koşarak oynaması lazım. Stoch'un da geriye yardım etmesi gerekir. Kuyt zaten koşan bir oyuncu ve bu kadronun ofansı da iyi.
sui generis
02.Mayıs.2013, 21:25
Volkan
Gökhan
Yobo
Egemen
Ziegler
Salih
Cristian
Caner
Stoch
Kuyt
Sow
Bence en uygun kadro bu olur. Ama Caner'in ortada koşarak oynaması lazım. Stoch'un da geriye yardım etmesi gerekir. Kuyt zaten koşan bir oyuncu ve bu kadronun ofansı da iyi.
Bunla bizi ezerler , yerler. Selçuk olmazsa kadroda Topuz kesin olur. bu kadro çok fazla yumuşak.
Fearless Coward
02.Mayıs.2013, 21:25
Bu kadro çok ofansif olur Selçuk,Topal'ın görevini yapacağı için o oynayacaktır.Aykut Kocaman bu kadar ofansif oynatmaz takımı Stoch yerine Selçuk oynar onun dışında bi değişiklik olmaz gibi görünüyor belki Caner kesik yer Stoch oynar o da olabilir.İlk yarı Lazio maçı gibi 0-0 bitirirsek final gelir gibi ilk yarıda yememek çok önemli bence.
Kaka Leite
02.Mayıs.2013, 21:44
Bu kadro çok ofansif olur Selçuk,Topal'ın görevini yapacağı için o oynayacaktır.Aykut Kocaman bu kadar ofansif oynatmaz takımı Stoch yerine Selçuk oynar onun dışında bi değişiklik olmaz gibi görünüyor belki Caner kesik yer Stoch oynar o da olabilir.İlk yarı Lazio maçı gibi 0-0 bitirirsek final gelir gibi ilk yarıda yememek çok önemli bence.
2. yarı 8 gol mü ne atmışlar genel olarak 2. yarıda atıyorlar.
Eğer gol yiyeceksek o ilk yarı olsun mümkünse 70-75 gibi yersek geri dönüşü olmaz.
ReaList
02.Mayıs.2013, 21:47
Muhtemelen Selçuk-Salih-Cristian üçlüsü çıkacaktır ki eldekilerin en ideali bu 3'lü. Salih'in geçen maç sonradan oyuna girdiğinde göstermiş olduğu performans akıllarda soru işaretleri bırakmış ama maçın en tempolu halde olduğu bir dakikada oyuna daha ısınmamış birinin sahada olması es geçiliyor. Salih oynarsa eğer Ön orta sahada organize işini iyi bir şekilde üstlenir ve o bölgede topun biraz daha ayağımızda kalmasına yardımcı olur. Ayrıca Benfica çıkacakken yapacağı şok presler 3.bölgede savunma anlayışına uygun olur.
Selçuk bugün elinden geleni yapacaktır. Cristian da umarım mücadele eder ve o eli belinden iner. Ziegler için sadece dua ediyorum : ) Bunlar zayıf noktalarımız. Diğer oyuncular umarım mevcut performansların üzerine koyarak oynar.
Caner-Stoch tercihi de bizim ne kadar ileride veya geride olacağımızı belirleyecek.
Suicider
02.Mayıs.2013, 21:53
Beni bile heyecan sardı Fenerbahçeli arkadaşları düşünemiyorum bile :) Bu gece inşallah finaldeyiz başka yolu yok.
Kaka Leite
02.Mayıs.2013, 21:53
Salih girer girmez topu tutmuştu. Sol tarafa yardım falan da etmişti, benim gram şüphem yok.
Sadece o korner pozisyonunda yaptığı bir hata vardı ki çok kritikti ama beğenmediğimiz Ziegler araya girmişti :)
Bu takımda Ziegler'e gelene kadar Baroni adında bir adam oynuyorken ben kusura bakmayın ama koşan top attığında bişeyler yapmaya çalışan ve forması uğrunu gerçekten göz yaşı döken birisini konuşmam.
Baroni penaltı pozisyonunda ağladı falan deniyodu, Baroni ağlamaz :)
Salih oynarsa bence gole en yakın oyuncu olacak umarım gol atar. Çok heyecanlıyım çoook..
erdem344
02.Mayıs.2013, 21:57
Volkan - Gökhan - Yobo - Egemen - Ziegler - Selçuk - Cris - Kayt - Topuz - Caner - Sow
Kryptonite
02.Mayıs.2013, 21:57
Salih oyuna sonradan girmeli takımı rahatlatmak adına.Mehmet Topuz ile başlamalı bence.
Kryptonite
02.Mayıs.2013, 21:58
Beni bile heyecan sardı Fenerbahçeli arkadaşları düşünemiyorum bile :) Bu gece inşallah finaldeyiz başka yolu yok.
Şöyle yorumları da görüyorum ya abi diyorum bu iş olacak Avrupada düşmanlık bitecek.Vallahi helal olsun.
ReaList
02.Mayıs.2013, 21:59
Volkan - Gökhan - Yobo - Egemen - Ziegler - Selçuk - Cris - Kayt - Topuz - Caner - Sow
Niye sürekli en kötü kadroyu yazıp yazıp duruyosun, sopa geliyor bak Erdem :D
Kryptonite
02.Mayıs.2013, 22:00
Egemen ve Ziegler yine kilit adamlar bence.Onlar nasıl oynarsa takımda ona göre oynar. :)
Kaka Leite
02.Mayıs.2013, 22:00
Teşekkür edecektim de arada kaynadı.
Helal olsun vallahi.
erdem344
02.Mayıs.2013, 22:02
edittttttttttt..........
sananes
02.Mayıs.2013, 22:02
beklenen 11 çıkıyor yani salih ilk 11'de.
Raheem Lawal.
02.Mayıs.2013, 22:04
Çok enteresan bir maç olacak gibi geliyor bana.
erdem344
02.Mayıs.2013, 22:04
Niye sürekli en kötü kadroyu yazıp yazıp duruyosun, sopa geliyor bak Erdem :D
Kendimi en kötüye hazırlıyorum :D
Derken Salih 11de :D
Addolorato
02.Mayıs.2013, 22:05
Avrupa'nın rengi olmaz inşallah bir finalle geri döneriz Portekiz'den. Umarım Kadıköy'de kaçan golleri aramayız.
erdem344
02.Mayıs.2013, 22:05
Metin Tekin ne güzel konuştu be helal olsun sana
Night_Mare17
02.Mayıs.2013, 22:08
Stoch hariç dediğim kadro çıktı.
ReaList
02.Mayıs.2013, 22:10
Maç Duası
Allah'ım sen futbolcularımıza güç kuvvet ver, Vücutlarına direnç enerjilerine enerji kat, Onların umutlarını ve ümitlerini 1 dakika bile tüketme, bugün zafer şerbetinden içmemizi sağla, milyonlarca taraftarımızı sevinç göz yaşlarına boğ ve bizleri mutlu et (Amin)
Kaka Leite
02.Mayıs.2013, 22:10
Evinde 19 maçtır kaybetmiyorlarmış, bozulacak bir seri var yine :icon_smile:
Valla seri falan umrumda değil turu geçelimde hiç sorun değil.
erdem344
02.Mayıs.2013, 22:11
Maç Duası
Allah'ım sen futbolcularımıza güç kuvvet ver, Vücutlarına direnç enerjilerine enerji kat, Onların umutlarını ve ümitlerini 1 dakika bile tüketme, bugün zafer şerbetinden içmemizi sağla, milyonlarca taraftarımızı sevinç göz yaşlarına boğ ve bizleri mutlu et (Amin)
Amin...........
Night_Mare17
02.Mayıs.2013, 22:12
Stres başladı yahu. Finale kalalım nasıl olursa olsun hiç önemli değil. O heyecanı yaşayalım artık zamanı geldi. Yaptığımız kadrolarda boşuna bugün ismin hiç bir önemi olmayacaktır herkes terinin son damlasına kadar oynayacaktır.
erdem344
02.Mayıs.2013, 22:17
İsmail Kartal çok açık konuştu :D :D
Benficanın kadro nedir öyle yahu resmen 4 0 6 çıkmışlar
Fearless Coward
02.Mayıs.2013, 22:21
Benficanın kadroya baktığımızda beklediğimiz kadroyu çıkarmışlar hoca ilk maçta yaptığı hataya düşmemiş.Lima 11'de işimiz zor bu kadro mutlaka gol atar bize inşAllah cevap verebiliriz.
erdem344
02.Mayıs.2013, 22:25
Selçuk reyizin yaptığı hareketleri gören var mı ? :D :D :D :D
Redrum
02.Mayıs.2013, 22:29
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeye 3-0 skor oynadım, bana güvenin, rüyamda gördüm :D En az galibiyet bekliyorum.
sui generis
02.Mayıs.2013, 22:33
Profil resmimi Ziegler yapacaktım vazgeçtim. adam geçen maç iyi oynadı , bozmayalım iyi oyunu şimdi :D
Önder HOCA
02.Mayıs.2013, 22:58
zaman geçmiyor arkadaş
footballer33
02.Mayıs.2013, 23:03
Atmosfer harika. Stad hınca hınç dolu. Çok zevkli ve güzel bir maç olacağını hissediyorum. Haydi hayırlısı.
Bordo61Mavi
02.Mayıs.2013, 23:04
Selcuk şahin'e uefa'da yarı final oynatan rabbim sen nelere kadirsin :D
alintidir
Özgür Çetin
02.Mayıs.2013, 23:06
O kadar kolay deil Benficayı burada yenmek..Taraftarları fena.. FEner gol atamassa işi çokzor
byariff
02.Mayıs.2013, 23:11
baya baskili basladilar ilk 25 dakkayi atlatirsa temsilcimiz gerisi kolay.
Oceanus
02.Mayıs.2013, 23:14
Benfica baya baskılı derken gol oldu Gailtan attı.
byariff
02.Mayıs.2013, 23:14
Gaitan cok tehlikeli demistim maalesef 1-0
BaGa TaRKaN
02.Mayıs.2013, 23:15
Adamlar Hızlı Başladı Malesef :(
Gaitan Attı 1-0
footballer33
02.Mayıs.2013, 23:18
Gaitan oynamayacak diyorlardı sanırım, yanlışım varsa uyarın. Adam çıktı, gol attı.
Oceanus
02.Mayıs.2013, 23:19
Şu Selçuk niçin oynar anlamış değilim ya
Oceanus
02.Mayıs.2013, 23:27
Penaltııııııııııııııııııııı
footballer33
02.Mayıs.2013, 23:27
Tarihi fırsat, tarihi! Bunu da kaçırmayın sakın!
Ve Kuyt, gol! Final geliyor!
Spe1907
02.Mayıs.2013, 23:29
Gaitan oynamayacak diyorlardı sanırım, yanlışım varsa uyarın. Adam çıktı, gol attı.
haklısın bende oynamayacak diye okumuştum
William Rookwood
02.Mayıs.2013, 23:30
Bu kaçıncı penaltı gerçekten sayamadım :D Her maç ortalamasına en az bir penaltı veriliyor :D Pozisyonda ofsayt var..
Mamadou
Tam zamanında geldi gol. Fenerbahçe yemeden kapamalı devreyi.
Özgür Çetin
Net ofsayt var..
Fearless Coward
Tur geldi diyebiliriz penaltı doğru karar.
BaGa TaRKaN
Ben Baroni'nin Yerinde Olsam Hayata Küserdim :( O Derece Yani :uzgun:
Kuyt Harika Attı Penaltıyı :)
Oceanus
02.Mayıs.2013, 23:37
Cristian finalde yok eğerki kalırsak finale.
Oceanus
02.Mayıs.2013, 23:40
Cardozo attı maalesef 2-1.
William Rookwood
02.Mayıs.2013, 23:40
Cardozo attı 2-1
SAİT71
02.Mayıs.2013, 23:41
final geldi demek için çoook erken müthiş bastırıyorlar bizim orta saha denen bir şey yok. top tutan adam yok. her dönen top kalede. Çok zor bu skoru korumak. Öyle yada böyle 1 gol atmamız lazım.
footballer33
02.Mayıs.2013, 23:41
Cardozo, çok rahat vurdu. Böyle tehlikeli bir adamı bu kadar boş bırakırsan, sonucuna katlanırsın.
SAİT71
02.Mayıs.2013, 23:42
mesajı yazarken yedik geçmiş olsun bu tur gelmez kolay kolay
Selçuk Şahin gibi bir adamın varsa ilk golde de izler adamı 2. goldede izler. Bakıyorlar anca...
Böyle saçma bir oyunla elenirsek çok koyacak çoook
europeanconquer
02.Mayıs.2013, 23:44
2. golde Volkan çok hantal kalmış,evet çok ince vurdu Cardozo ancak Volkan tam bir kalas gibi uzandı topa.
Oceanus
02.Mayıs.2013, 23:45
O kaçarmı be ulan ne gol kaçtı
SAİT71
02.Mayıs.2013, 23:46
İlk maçta atıp işi bitiremediniz şu gelen golü yapsaydınız bee yazık yahu
Önder HOCA
02.Mayıs.2013, 23:49
2. golde Volkan çok hantal kalmış,evet çok ince vurdu Cardozo ancak Volkan tam bir kalas gibi uzandı topa.
ters ayakta yakalandı diğer köşeye vurmasını bekliyordu, çok amatör gol dü yalnız defans çok uyudu orda
edit: bu bir şans mı selçuk çıktı
Oceanus
02.Mayıs.2013, 23:50
Selçuk sakatlandı dualarımız kabul mu oldu ne :D Mehmet topuz giricek.
SAİT71
02.Mayıs.2013, 23:51
Allah'a şükür ya... Allah'ım birde bu turun gelmesini dilemiştim inşallah oda kabul olur...
Bu arada Basel 45'te 1-0 öne geçti hadi be finale çıkalım :)
Önder HOCA
02.Mayıs.2013, 23:53
ne çirkef takımmış be
erdem344
02.Mayıs.2013, 23:55
Adamlarla aramızda dünyalar kadar fark var . Bunlarla kafa kafaya oynamak için en az 2 sezona daha ihtiyaç var
Önder HOCA
02.Mayıs.2013, 23:56
Adamlarla aramızda dünyalar kadar fark var . Bunlarla kafa kafaya oynamak için en az 2 sezona daha ihtiyaç var
bence 2 düzgün kanat ve emre olsa yeter
SAİT71
02.Mayıs.2013, 23:57
Tur sadece atacağımız bir gole bakar sadece 1 gol. Ah ulan Sow nasıl kaçtı o gol be. Kuyt'ta boş kaleye tamamlayamadığı. İlk maçtan beri müthiş pozisyonlar harcıyoruz. Mutlaka 1 gol bulmak gerek. Bu maç böyle bitmez. Bitersede biz biteriz heralde...
Fearless Coward
02.Mayıs.2013, 23:57
Yalnız Fransız hakem iyi maç yönetiyor Fenerbahçe adına.Benfica çok güzel oynuyor Allahtan 1 tane attık ama mutlaka 2'yi bulmamız gerekiyor bunlar 2. yarı gol atmadan duramaz gibi.Keşke ilk yarı 1-1 bitseydi...
İlk maçta Bayern'di zaten Benfica'nın karşısındaki.
Sheriff
02.Mayıs.2013, 23:58
Çok zor bir maç oluyor, bizden çok üstünler, Selçuğun sakatlanması bir yandan iyi bir yandan kötü oldu, zaten fizik olarak bizden üstünler Selçuk en azından yan toplarda boyuyla bir işe yarardı. Bakalım ikinci yarı biraz daha toparlayabilirsek tur gelir. Toparlayamazsak ta gelirse şansa gelmiş olur zaten. İnşallah biraz silkelenirler devre arasında.
sananes
02.Mayıs.2013, 23:58
selçuk bir gol yedirdi(ilk gol) bir de saçma bir göğüs pası ile cristian'ı cezalı duruma düşürdü. büyük beceri bu kadar kısa sürede.
Partenopei
02.Mayıs.2013, 23:59
Avrupa Ligi Yarı Finalinde yediğimiz gole bak Kuyt boş kaleye yuvarlayabiliseydi bitirmiştik maçı.
Önder HOCA
yalnız ilk golde volkan topu dışarı çıkıyor diye bırakmış olacak iş değil
Night_Mare17
Tek fark demeyeyeyim de eksiğimiz soğukkanlılık. Adamlar bir gazla çıktılar o gazla golü attılar , söndürdük gazlarını ama 2. gol ile tekrar o havayı yakaladılar. Oyunu en iyi şekilde soğutmamız lazım.
Ve bir de Salih ve Sow dışında ne yaptığını bilen yok.
Cengo
Diğer maçtan.
http://i.minus.com/iTIRm7uZnlD1c.gif
petrol_fb12
03.Mayıs.2013, 00:00
Adamlar bu gece cok iyiler.Bu maçta daha cok gol olur.Yeterki Fenerbahce kontradan gelen topları harcamasın.
Kuyt Gİbi !
Mamadou
03.Mayıs.2013, 00:00
Yalnız adamlar ikinci golü döve döve attılar resmen. Çalgı Çengi'deki şu (http://www.youtube.com/watch?v=k7BOEt5E9As) sahne aklıma geldi birden :icon_lol: Yanlış anlamayın sakın ha kötü niyet yok. Fenerbahçe yemeden girseydi devreye iyi olurdu. Yada Kuyt atsaydı o golü iş bitmişti bence. Çok zor bir maç oluyor.
SAİT71
03.Mayıs.2013, 00:01
Bizim basan adamımız yok. Çok boş pozisyonlar buluyorlar. Bu takımı elemek çok zor değil aslında. Sadece kendi işimizi kendimiz zorlaştırıyoruz. Orta sahamız yok gibi birşey. Adamlar 1 pasta ceza sahasına geliyor. Haliyle karşılarında kendilerine cevap veren bir takım olmayınca çok iyi gibi görünüyor. Benfica'ya kötü demiyorum. Bizden iyi oldularıda kesin ancak bu kadar oyunuda kendi ellerinle rakibe vermemelisin. Abartılan kadar iyi bir takım değil bence Benfica. Biraz becerikli bir takım olsa en kötü bu takıma 2-3 gol atar. Bizde yapabiliriz. Bu maç 2-1 bitmez gibi.
Fearless Coward
03.Mayıs.2013, 00:04
Bana kalırsa Benfica 4'ü bulamaz ama 3'ü kesin bulur.Bu yüzden bizim 2'yi bulmamız şart.Yalnız acayip kötüyüz penaltı da olmasa bitmiştik.Kuyt onu gol yapabilirdi aslında onu gol yapsa yapsa Kuyt yapardı ben hala şaşkınım nasıl atamadı diye.Ayrıca bizim takımlarımızın bu adamlarla kafa kafaya oynamamız için deplasmanda nasıl oynamamız gerektiğini öğrenmemiz lazım.
Sheriff
03.Mayıs.2013, 00:04
Bizim basan adamımız yok. Çok boş pozisyonlar buluyorlar. Bu takımı elemek çok zor değil aslında. Sadece kendi işimizi kendimiz zorlaştırıyoruz. Orta sahamız yok gibi birşey. Adamlar 1 pasta ceza sahasına geliyor. Haliyle karşılarında kendilerine cevap veren bir takım olmayınca çok iyi gibi görünüyor. Benfica'ya kötü demiyorum. Bizden iyi oldularıda kesin ancak bu kadar oyunuda kendi ellerinle rakibe vermemelisin. Abartılan kadar iyi bir takım değil bence Benfica. Biraz becerikli bir takım olsa en kötü bu takıma 2-3 gol atar. Bizde yapabiliriz. Bu maç 2-1 bitmez gibi.
Bizimkiler basıyorda çoğu tek hamlelik adam bizimkilerin, birde Benfika çok tempolu oynuyor, tehlikeli pasları çok isabetli, bizimkiler top yapmaya çalışmıyor topu uzaklaştırmaya çalışıyor.
SAİT71
03.Mayıs.2013, 00:06
Şu Pereyra yıda attırsak iyi olur aslında belki biraz eşitlenir oyun, biraz üzerine oynasalar hakem affetmez atar :)
Basel'de tur atlarsa çok iyi olur. Finale çıkarsak başa baş mücadele olur gibi haydi be alın şu turu..
footballer33
03.Mayıs.2013, 00:30
Gökhan'ın durumuna çok üzüldüm, geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şeyi yoktur.
SAİT71
03.Mayıs.2013, 00:31
tur gitti galiba. 2 ve 3. goller çok komik gerçekten çok beceriksiz oyuncu grubumuz bizim gibi izliyorlar maçı...
cardozo attı çok gömülmüştü fener
Chivalry
03.Mayıs.2013, 00:33
Turu hakeden Benfica'ydı tebrikler. Yarı finale gelebilek de başarı.
footballer33
03.Mayıs.2013, 00:34
Çok saçma goller yedi bugün fb. 3 gol de değişikti. Yazık olacak eğer elenirlerse.
Neyse, Gökhan iyiymiş. Sevindim.
SAİT71
03.Mayıs.2013, 00:34
İlk maçta bizim çok daha net pozisyonlarımız vardı. Hakeden tarafa gelirsek bence biz hakettik turu...
Bordo61Mavi
03.Mayıs.2013, 00:35
Caner Erkin cidden ordan gol atacaginimi sandi
SAİT71
03.Mayıs.2013, 00:36
Salih çok çok etkisiz. Yanlıştı zaten Salih le başlamak. Çıkması lazım artık. Aykut hoca uyuma.
Benfica'ya gol ile karşılık vermemiz lazım.
1-0 oldu 1-1 yaptık.
2-1 oldu 2-2 yapamadık ancak yinede tur bizimdi.
3-1 oldu 3-2 yapamadık ve yemeden bir gol bulmak lazım artık...
uAburak89
03.Mayıs.2013, 00:36
Maç bitmedi daha ama Fenerbahçe beklediğimin çok gerisinde. Bu hakeme rağmen bu skorun çıkması iyi değil, gerçi 1 gol tur demek.
europeanconquer
03.Mayıs.2013, 00:37
Çok büyük geçmiş olsun Gökhan'a,aldığı darbe baya şiddetliydi.
İnşallah kalan dakiklarda turu getirecek golü veya golleri buluruz.
Partenopei
03.Mayıs.2013, 00:39
Hayatımın küfürünü ettim bugün sinirden hadi hayırlısı.
Corpus
03.Mayıs.2013, 00:46
Tutturamadık
SAİT71
03.Mayıs.2013, 00:47
Adamlar bittiler, artık atın bee..
Mamadou
03.Mayıs.2013, 01:00
Yalnız harbiden adamlar bitmişti. 20 dakika , 30 dakika aynı tempoda oynarsın. Ama adamlar 60 dakika aynı tempoda oynadı.
Bordo61Mavi
03.Mayıs.2013, 01:00
Kalecide cok gicik herif cikti
uAburak89
03.Mayıs.2013, 01:01
Volkan ve Selçuk Şahin emeklere yazık etti sanki, geçmiş olsun Fenerbahçelilere.
SAİT71
Çok yanlış oynadık ve elendik. Bu takım böyle rezil oynamaması lazım... Yarı finale gelmiş bir takım bu kadar mahkum oynar mı
footballer33
Fener'e çok yazık oldu. Yine de tebrik etmek lazım, bu mücadelelerinden ve başarılarından ötürü.
europeanconquer
Olmadı,geçmiş olsun.Teşekkürler Fenerbahçe.
Bu arada hakem çok kötü bir maç yönetti çoğunluk Fenerbahçe olmak üzere iki takım aleyhine çok hatalı kararlar verdi.
Önder HOCA
03.Mayıs.2013, 01:02
forza chelsea
SAİT71
03.Mayıs.2013, 01:02
Sezon sonu Selçuk Zikler, Baroni'nin yollanıp yerine adam alınması lazım. bu adamlar olduğu sürece çok maç kaybederiz.
Tebrikler Volkan Demirel, milyonlarca insanın hayalleri yıktın. Kolay birşey değil bu başardığın.
Fearless Coward
03.Mayıs.2013, 01:03
Yazık oldu keşke Stoch,Caner yerine 11'de başlasaydı en azından 2'yi bulurduk.Buraya kadar gelmekte büyük bir başarı belki 5-10 sene daha buralara gelemeyeceğiz hiç belli olmaz.Finali basit hatalarla kaybettik ama burada nasıl oynayacağımızı bilmemiz için daha zamana ihtiyacımız var.
Cengo
03.Mayıs.2013, 01:04
Cardozo'ya, Gökhan'a yaptığı için kırmızı verseydi geçerdik turu.
Haketmedik bu skoru. Kabul etmiyorum.
hakan769
03.Mayıs.2013, 01:05
Geçmiş olsun fenerlilere.
Sheriff
03.Mayıs.2013, 01:05
Çok kötü futbol ve hakettiğimiz bir mağlubiyet, geçmiş olsun..
SAİT71
03.Mayıs.2013, 01:06
Artık yeni bir kaleciyide ısındırmanın vakti gelmiş. Volkan çok hantal kalıyor pozisyonlarda. Stoch'u ilk 11'de bekliyordum tam onun maçıydı. Zaten ilerde top tutan adam yok... Elimizdeki turu verdik. Yine geliyoruz ilk maça. Kaçan o penaltı olmasa veya direkten dönen toplar girse hadi olmadı Sow bu maçta dokunsa oda olmadı Kuyt boş kaleye yazsa... Yine olmaz ne yapsak elendik işte... Böyle elenmek çok koydu. Hiçbirşey katamadık yarıfinalde. Çok moralim bozuk. Kafama sıkasım var.
Bu arada Sow kafayı vuruyor herif kafasına kafa atıyor, Gökhan'ı biçiyorlar devam, bir çok ikili pozisyonda faul bile vermedi hakem...
Kaka Leite
03.Mayıs.2013, 01:07
Volkan, Selçuk mu ?
Egemen - Yobo - Sow - Caner ?
Ne yaptı bunlar ? Cardozo'yu bir allahın kulu tutamadı ya bana o koydu. İlk maçta nefes alamayan adam bu maç kahraman oldu. Caner'e de teşekkür ediyorum, ona güvenerek ne kadar büyük bir hata yaptığımı gösterdi.
Kumaşı belli adamdan nefis işler beklersen sonuç hayal kırıklığı olur. İlk gol hariç bir tane adam gibi gol atmadılar yazık oldu, bir yarı final takımı böyle oynamamalı idi.
Yazıklar olsun, ancak birini yüceltmek gerek ki Baroni as yerinde oynayınca ne kadar etkili olduğunu gösterdi, ofansif anlamda ileri çıkmayınca gerçekten çekilir bir oyuncu oldu Baroni.
Benfica kalecisine de 2 çift sözüm var, çirkef oyuncular listesi yapılsa sanırım birinci sırada olurdu. Kuyt'ın pozisyonunda neresine darbe geldi çooook merak ediyorum..
Corpus
03.Mayıs.2013, 01:08
Her ne kadar temsilcimiz için üzülsek de Benfica çatır çatır oynadı bunu kabul etmek lazım.
Bence futbolda herşey mübahtır.( kalecinin yere yatması da 90 dakika defans yapıp kontradan gol atmak da ) Kalecinin yaptığı çirkeflik ama aynı zamanda o çok söylediğimiz " profesyonellik".
Sağlık olsun. Umarım seneye bu geldiğimiz yerden daha ilerilere gidebiliriz
ReaList
03.Mayıs.2013, 01:09
Ulan dünyada geri çekilerek gol yemeyeceğini sanan bir mantık var mı ya ! İstersen 100 tane ye ama böyle yenilme, elenme. 3 senedir şu futbol mantığından kurtaramadık kendimizi hey Allahım.
Benim futbolcum 45 metreden duran topu kaleye alakasız şekilde şut çekecek ve ben kenarda sessiz kalacam, böyle hocaya böyle oyuncu. Allah seni bildiği gibi yapsın Caner.
Kaka Leite
Hareketi yapan Gaitandı diye biliyorum abi.
Ayrıca penaltıyı falan geçin Kuyt gibi bir tecrübeye boş kaleye atamamak yakışmadı. Basıp çok rahat atabilirdi ne acelen var..
Night_Mare17
Seneye Şampiyonlar Ligin'de şöyle 2 takım çeyrek final yapalım herkes çok daha mutlu olur. Bugün hem şanssızdık hem kötüydük. Benfica hucümda çok çok iyiydi.
Nocna Mora
03.Mayıs.2013, 01:10
Fenerbahçe Benfica'nın kendi ceza sahasına kadar gelmesine izin verince savunma da büyük zaaflar oluştu. Ne Cristian ne Selçuk basmadılar adamlara. Adamlar güle oynaya top çevirdiler orda.
Caner ve Sow kariyerlerinin en kötü maçlarını oynadılar herhalde. Sow'u ilerde bırakıp önüne top atmak komik bir taktikti ve çok gereksizdi. Caner maç boyu hiç bir şey oynamadı. Savunmada çabaladı fakat oyunun hücum yönünde neredeyse yoktu.
Mehmet Topuz çaldığı bir kaç topa rağmen genel olarak sahada yürüme halindeydi.
Kuyt çok çabaladı, etti, savunmaya geldi hücuma gitti fakat 2-3 kişi ile de maç alınmıyor ne yazık ki.
Ziegler çok kötü oynadı her zaman ki gibi. Neden bu adamda ısrar ediliyor anlamıyorum. O kanat yol geçen hanına döndü resmen.
Genel olarak hiç bir topa basmadı Fenerli oyuncular. Benfica'nın da hakkını vermek lazım çatır çatır oynadı adamlar. Herseye ragmen tebrikler ve tesekkürler Fenerbahce
darkkobal123
03.Mayıs.2013, 01:10
Benfica harika oynayarak kazandı. Fenerbahçe sahada yoktu nerdeyse. UEFA Yarı Finaline gelen takım ne olursa olsun bu kadar kötü oynamamalıydı. Yine de buraya kadar gelebildikleri için tebrik etmek gerekiyor. Tebrikler ve geçmiş olsun.
Fearless Coward
03.Mayıs.2013, 01:11
Maçın kırılma anı şüphesiz Kuyt'ın boş kaleye kaçırdığı pozisyondu.Onu atsa atsa Kuyt atardı zaten.Ama o da heyecanına yenik düştü.Atsak iş bitecekti zaten.
petrol_fb12
03.Mayıs.2013, 01:11
Nedense 1-0 öne geçip 3-1 yenilicez gibi bir his oluştu bende.Umarım tersi olur."
Fenerbahcem cok kötü oynadı ve elendi olsun Canınız sağ olsun ! Helal Olsun !
Alicanfmfan
03.Mayıs.2013, 01:12
Gaitan'dı galiba. Benfica'nın verilmeyen net penaltılarıda vardı, birde yanılmıyorsam Egemen'e çıkmayan kırmızı.
Bu kadar maç oynayıp da kupa alamamak çok kötü olur. Türkiye Kupası'nı alarak sezonu kapatmalıyız. Seneye Baroni, Selçuk, Ziegler, Orhan Şam, Serdar Kesimal ve Bekir yollanacaktır. Bu isimlerin yanına Caner'de eklenmeli ama gönderileceğini sanmıyorum.
erdem344
03.Mayıs.2013, 01:14
Neyse artık seneye daha iyi kadroyla daha iyi şeyler yaparız.
Sheriff
Keşke Benfica kadarda biz oynasaydıkta öyle elenseydik, en azından şanssızdık derdik, paşa paşa topumuzu oynadık ama olmadı derdik, şu anda bildiğin rezillik.
ReaList
Trabzon'un bize attığı en büyük kazı Ziegler'dir. Başımıza bela oldu bu adam. Bütün maç bizim sol kanatta geçti, hatta onun oynadığı bütün maçlar bizim sol kanatta geçiyor ve bu adam hala 11'de oynayabiliyor. Çıldırmamak elde değil !
Cengo
Gaitan'dı galiba. Benfica'nın verilmeyen net penaltılarıda vardı, birde yanılmıyorsam Egemen'e çıkmayan kırmızı.
Benfica'nın penaltısı dediğiniz pozisyonda Ziegler'in eline değmedi, hemen altına dizine çarptı. Ziegler'in eli tamamen kapalı ve vücuda yapışık. Koluna çarpsa bile penaltı olamaz.
Başka da penaltı pozisyonu yok.
Hakem kırmızı çıkarmayarak maçı çok net katletti.
SAİT71
03.Mayıs.2013, 01:15
Bekir'in pozisyonuna diyor galiba ama o pozisyonda top çok yakında ve üstelik Benfica'nın pozisyonundaki gibi el topa gitmiyor aksine elini kaçırmaya çalışırken top çarpıyor. Penaltıları dediğine göre galiba hakemde baya atlamış maçı..
himone
Bu kadar eksikle ve yetersiz oyuncu grubuyla bu kadar oluyor. Boşuna şu oynar mı bu oynar mı demeyin hepsi bu takımın oyuncusu. Belki de diğer oyuncular sakatlanacaktı ve oyuna Seçuk Şahin girecekti. Ama tam Stoch girecekken Gökhan'ın sakatlanması kötü oldu, geçmiş olsun. Bence en aptal hatamız Cardozo'ya 1 tane adam verememizdi. Adamın ne kadar tehlikeli olduğunu bilmemize rağmen tutmamakta ısrar ettik. Defansta Volkan, Yobo, Egemen ve Ziegler gerçekten çok kötüydü, seneye değişmesi gereken oyuncuların başında geliyorlar. Özellikle Volkan'ın bize kaybettirdiği 1 maç daha oldu bu sene kaçıncı sayamadım. Takımda kimse iyi oynamadı ona buna laf atmanın anlamı yok. Buraya kadarmış yine de tebrikler.
Ralph
Uzun zamandır böyle çirkef bir takım görmedim ben. O kalecilerinin yaptığı hareketler neydi öyle! Yazık oldu cidden. Bu maç yürekten istedim Fenerbahçe'nin kazanmasını ama olmadı, canınız sağolsun.
hakan769
Benfica'nın penaltısı dediğiniz pozisyonda Ziegler'in eline değmedi, hemen altına dizine çarptı. Ziegler'in eli tamamen kapalı ve vücuda yapışık. Koluna çarpsa bile penaltı olamaz.
Bekirin pozisyonu penaltı.
Kaka Leite
03.Mayıs.2013, 01:16
Bekirin pozisyonu penaltı.
Kol sabit penaltı değil bence.
Alicanfmfan
03.Mayıs.2013, 01:16
Orada Egemen'in eline çarpıyor diye gördüm. Bekir'in pozisyonu yakın mesafe ancak verse penaltıyı kimse birşey diyemez.
Fearless Coward
03.Mayıs.2013, 01:17
Valla artık fazla diyecek bi şey adamlar takır takır oynadı kazandı yanlış 11 vardı sahada Topal ve Webo'yu da çok aradı takım.Gurur duyduk Fenerbahçeyle inşAllah bir takımımız Avrupa'da kupa kaldıracak.Porto ve Dortmund takımlarını örnek alırsak bence kupa çok uzak değil.
SAİT71
03.Mayıs.2013, 01:18
Orada adam kolunu kesecek değil o sebeple penaltı veremezsin. Benficanın penaltı pozisyonunda adam elini topa götürmeyebilir mi evet. Çünkü o pozisyonda insiyatif oyuncuda. Ama Bekir'in pozisyonunda öyle değil. İzahı budur. Aksini iddia edende lütfen izahı ile açıklasın.
Sheriff
Cengiz Allah aşkına arka arkaya iki pas yapamadık, bütün maç ayağımıza gelen bütün topları ileri diktik, adamlar oynadı haketti çıktı işte..
Night_Mare17
Golde elden önce ofsayt vardı. Ama bunu şikayet edecek değiliz bizim için iyi bir şeydi.
Namzet
03.Mayıs.2013, 01:19
Hakem iyi yönetti ancak Gökhan'a yapılan hareket %100 kırmızılıktı,meireles - topal ikilisi olsa çok farklı bir maç olurdu,Stoch erken girebilirdi caner 0 oynadı,yediğimiz 2 ve 3.goller inanılmaz hatalar sonucu oldu
erdem344
03.Mayıs.2013, 01:20
Hele ki son golde yoboyu izleyin nasıl izliyor golü atan topçuyu
ThersoN
Kimse kusura bakmasın.
Son üç turun rövanş maçlarında özellikle ikinci yarıda rakiplere tek kale oynama fırsatı veriyordu FB. Bu anlayışın bir yerde patlayacağı belliydi. Bu anlayış eksiklerle de birleşince çok kötü bir performans ortaya çıktı.
Son 8-10 dakikadaki baskıyı saymazsak. FB maç boyunca skor ne şekilde olursa olsa aynı şekilde oynuyor. Bu olumsuz bir durum. 0-0 iken de 1-0 yenilirken de 1-0 yenerken de aynı oyunu oynuyor. Belki kafalardaki sistem doğru ama bunun sahaya tam anlamıyla yerleşmesi daha zaman alacaktır.
zeck17
ezerek yendiler istanbulda kaçan pozisyonlara yazık oldu
her iki takıma da tebrikler seneye fenerbahçenin şampiyonlar liginde olur inşallah çünkü eskisi değildi bu kupa elenen takımlara bakarsanız anlarsınız durumu(tottenham gibi üst düzey takımlar ciddiye almadı)
SAİT71
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/943668_136060929912870_960314995_n.jpg
Bu pozisyonda da kırmızı vardı. Bir çok ikili mücadelede adamlar çirkefçe saldırdı resmen. Hakem iyi maç felan yönetmedi. Bizim kötü oynamamıza bir mazeret olamaz tabi.
footballer33
Batsın UEFA Kupası, sen iyi ol yeter Gökhan Gönül! Geçmiş olsun!
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/935616_535715819802828_1598562559_n.jpg
SAİT71;
O fotoyu koymasaydın iyiydi. :icon_sad:
Alicanfmfan
03.Mayıs.2013, 01:21
Orada adam kolunu kesecek değil o sebeple penaltı veremezsin. Benficanın penaltı pozisyonunda adam elini topa götürmeyebilir mi evet. Çünkü o pozisyonda insiyatif oyuncuda. Ama Bekir'in pozisyonunda öyle değil. İzahı budur. Aksini iddia edende lütfen izahı ile açıklasın.
Haklı oldugun taraflar var. Ancak penaltı verilse kimse birşey diyemezdi onu diyorum. Hakem artniyetli değildi yani ki fenerin lehine kullandı hep düdüklerini.
William Rookwood
03.Mayıs.2013, 01:22
Bence Fenerbahçe bu maçı ciddiye almadı. Bazı maçlar hariç Uefa'da çok ahım şahım maçlar oynamadı Fenerbahçe Bate ve Plazen maçlarında mesela. Benfica gibi güçlü bir takım karşısındada afalladı takım geçmiş olsun.
ReaList
Bence hakem tamamen bizim lehimize kararlar verdi. Penaltı pozisyonunda Sow açık ofsayttı devam kararının ardından penaltı aldık. Onca taraftarın baskısına rağmen ceza alanı içinde ve dışında Benficalı oyuncuların çoğu kendine yere bırakmalarına izin vermedi. Ceza alanı içinde Ziegler ve Bekir'in pozisyonlarında devam kararı verdi, tek hatası Gökhan'ın pozisyonu ve verdiği uzatmanın az olması. Bunlar dışında tamamen bizim lehimize bir yönetimi oldu.
ForsakeN
Hele ki son golde yoboyu izleyin nasıl izliyor golü atan topçuyu
Son gol tamamen-%100 Bekir'in hatası
Fearless Coward
Gökhan'a çok üzüldüm bende ayağa kalktım o an bi şeyi yokmuş galiba Gaitan'da bayağı abarttı bu topu alma olayını her topu alıcan mı arkadaş te Allahım kırmızıyı basması lazımdı hakemin.
Sheriff
Bu arada bizim penaltıdan öncede Sow ofsayttı sanırım..
Namzet
03.Mayıs.2013, 01:23
Bence Fenerbahçe bu maçı ciddiye almadı. Bazı maçlar hariç Uefa'da çok ahım şahım maçlar oynamadı Fenerbahçe Bate ve Plazen maçlarında mesela. Benfica gibi güçlü bir takım karşısındada afalladı takım geçmiş olsun.
Ciddiye nasıl alınmadı? Süper lig bitti,uefada yarı finaldesin orta sahamıza bakarsan 2 tane as oyuncu yok,Selçuk Ş. - Salih ile oynarsan Benfica duman eder zaten
ThersoN
03.Mayıs.2013, 01:23
İzahı ile açıklayayım:
Açı olarak baktığın zaman kol açık. Verse kimse birşey söyleyemez. Pozisyonda el vücuda yapışık olsa ya da vücudun arkasına saklansa zaten ele çarpmaz top, çarpsa bile çarpma olur. Ayrıca top ikinci bir müdahale ile sekmiyor. Kısa mesafede başkasından sekse kol açık olsa bile verilmeyebilir. Pozisyon bu haliyle penaltı. Yani verilse kimse neden verildi diyemez.
Edit: Hakeme kötü demek hedef şaşırtmaktır. Bence FB lehine iyi bir maç çıkardı.
SAİT71
03.Mayıs.2013, 01:24
Salih'te bugün kaldıramadı maçı. Salih yerine Stoch tercihi çok daha rahatlatacaktı aslında bizi. Gökhan sakatlanmasa yine turu geçebilirdik.
İzahı ile açıklayayım:
Açı olarak baktığın zaman kol açık. Verse kimse birşey söyleyemez. Pozisyonda el vücuda yapışık olsa ya da vücudun arkasına saklansa zaten ele çarpmaz top, çarpsa bile çarpma olur. Ayrıca top ikinci bir müdahale ile sekmiyor. Kısa mesafede başkasından sekse kol açık olsa bile verilmeyebilir. Pozisyon bu haliyle penaltı. Yani verilse kimse neden verildi diyemez.
E o zaman hakemin insiyatifinde bir pozisyon oluyor verilmesede kimse birşey diyemez. Ama burda Benfica'nın net penaltıları yendi denince illaki verilmesi lazım fikri ortaya çıkıyor.
erdem344
03.Mayıs.2013, 01:25
Son gol tamamen-%100 Bekir'in hatası
o zaman % 200 de yobonun hatası var resmen izliyor adamı.
İlk golde de selçuğun hatası var .
Oyuncu kalitesi arasındaki fark hemen belli oldu.
William Rookwood
Ciddiye nasıl alınmadı? Süper lig bitti,uefada yarı finaldesin orta sahamıza bakarsan 2 tane as oyuncu yok,Selçuk Ş. - Salih ile oynarsan Benfica duman eder zaten
Kadro olarak ciddiye almadı. Caner ve Salih ile başlaması hataydı. Ne olursa olsun Stoch ve Mehmet Topuz ile oynamalıydı. Kritik bir maç ve bu maçı geçtiğinde finaldesin
uAburak89
Egemen'in formadan çektiği bir pozisyon var, onda kırmızı bile verilebilirdi son adamdı yanlışım yoksa. Elenmenin sebeplerine bakılacaksa ilk 5'de hakem ancak 5. sırada olur. Şu oyuncular kötüydü, şunların olmaması etkiledi, adamlar iyi baskı yaptı falan demek kimseye bir şey kaybettirmez. Zaten beklenen de buydu, nasıl ki ilk maçta Fenerbahçe oyun olarak ezdi, ev sahibi avantajını kullandı bugün de aynısını Benfica yaptı. Tek fark Fenerbahçe direklere takıldı, 1-0 ile yetindi, adamlar bulduklarını attı turu geçti.
Nocna Mora
03.Mayıs.2013, 01:26
Salih gayet iyiydi yalnız Salih kötü oynadı demek ona haksızlık olur. Sen bu adamın yanına Selçuk Şahin, Mehmet Topuz gibi oyuncuları verirsen tabii kötü oynar. Salih hem savunmada sık sık topa bastı hem de aldığı topları çok iyi değerlendirdi. Çok ama çok iyi bir oyuncu olacak. Sağ ayağını da sol ayağını da çok iyi kullanıyor.
Namzet
03.Mayıs.2013, 01:26
Kadro olarak ciddiye almadı. Caner ve Salih ile başlaması hataydı. Ne olursa olsun Stoch ve Mehmet Topuz ile oynamalıydı. Kritik bir maç ve bu maçı geçtiğinde finaldesin
Caner ile başlaması gayet normal,Salih yerine Topuz olabilirdi
himone
03.Mayıs.2013, 01:27
İlk maçta eze eze oynadık net pozisyonlar kaçırdık maç 1-0 bitti. 2. maçta onlar eze eze oynadı pozisyonları buldular ve değerlendirdiler 3-1 bitti. Ama FB Benfica çok büyük takım olduğu için elenmedi. Çok fazla eksiğimiz vardı, üstüne takımın en önemli oyuncusu sakatlandı ve bütün oyuncularımız kötü oynadı.
Girdiği son 15 dakikada bile Stoch belli bir kalite farkı koydu ortaya, bundan sonraki bütün maçlarda oynatılmalı ve takımda tutulmalı. Ve Caner Erkin, 45 metreden kaleye şut çektiği saniye benim gözümde bitti. Bundan sonra her sene 10 gol 10 asist yapsa umrumda değil. Salih te düşüncelerimizi haklı çıkardı, henüz bu seviye için hazı değil. Ama Aykut Kocaman'a hiçbir oyuncu tercihinden dolayı birşey demiyorum, umarım bu seneki hatalarını ve doğrularını düzgün analiz eder.
Redrum
Arkadaşlar bence çok duygusal bakıyorsunuz... Ben bir Galatasaraylı olarak ama tabii ki başta bir Türk olarak bu maçta Fenerbahçemizi destekleyerek izledim maçı. Kuyt'ın o pozisyonu kolay bir pozisyon değildi. Zaten bir Sow'un dar açıdan şutu, bir Kuyt'ın kaçırdığı (kaçırmak denirse) bir Stoch'un şutunu hatırlıyorum, kaleyi bulan veya etkili şutlar olarak. Benfica'nın öyle mi? Kaç kere geldiler kaç gol pozisyonu kaçırdılar sayamadım. Defans rezaletti, ama takım komple rezaletti. Gökhan Gönül, Salih, Baroni dışında, herkes çok kötüydü. Benfica hakikaten çok iyi top oynadı ama Fener bir şey yapıp eder yine tur atlardı diye ümit ettim, olmadı.. Ama şu da bir gerçek ki, Aykut Kocaman'ın bu mantığıyla, bu maç sabaha kadar oynansa, Fener yine gol atamazdı. Bir tane atsa, iki tane daha yerdi. Yanlış olan bir şeyler vardı yani. Sow'un ve Caner'in etkisizliği, Kuyt'un tecrübesine yakışmayan oyunu, Selçuk'u zaten Allaha havale ediyorum, Ziegler o açtırdığı ortalar..
Yarı final güzel bir başarıydı. Tebrikler Fenerbahçe..
Fearless Coward
Bu arada Fenerbahçe'nin attığı 2 golde de Garay'ın hataları var bu eleman bi hata daha yapaydı tur gelecekti ne güzel. :D
himone
03.Mayıs.2013, 01:28
Bu arada penaltıları konuşan arkadaşlar, 3. golde Luisao'nun Topuz'a %100 faulu var onu da söylesenize gelip burada objektif olmaya çalışmanın anlamı yok. Yenilmişiz hala hakemler konuşuluyor.
ThersoN
03.Mayıs.2013, 01:28
Bu arada yazmayı unutmuşum. Volkan bitmiş. Bu şekilde FB'nin kalesinde uzun süre kalamaz.
ReaList
03.Mayıs.2013, 01:30
Salih gayet iyiydi yalnız Salih kötü oynadı demek ona haksızlık olur. Sen bu adamın yanına Selçuk Şahin, Mehmet Topuz gibi oyuncuları verirsen tabii kötü oynar. Salih hem savunmada sık sık topa bastı hem de aldığı topları çok iyi değerlendirdi. Çok ama çok iyi bir oyuncu olacak. Sağ ayağını da sol ayağını da çok iyi kullanıyor.
Salih kötü diyene Selçuk, Ziegler, Caner, Cristian gibi düz adamlar müstehak. Caner'in 90 dakika yapmadığını Stoch 10 dakikada yaptı. Bizim bu düz oyuncu sevdamız ve çekilirsek yemeyiz anlayışımız sonumuz oldu.
Artık olan oldu yapacak bir şey hani bilsem ders alacaz bu anlayıştan kurtulacaz ama zannetmem. Böyle oyuncularla buraya kadar gelmek bile büyük başar.
SAİT71
03.Mayıs.2013, 01:31
Yıllardır kendimizi avutuyoruz. Bu sene geçti seneye iyi adamlar gelir bunlardan kurtuluruz felan olmuyor. Bu seferde seneye iyi adamlar gider Selçuk felan kalır diyelim belki ters teper...
erdem344
03.Mayıs.2013, 01:33
He bu arada Benfica bu sezon CL 'ye büyük bir ihtimalle 1.torbadan katılacak.
MuraTBudaN
03.Mayıs.2013, 01:35
Abi oyuncuların hataları yazılmış da takım olarak hatalıyız yahu , sanki ilk maçta 4 atmışız ikinci maça geriye yatarak çıkıyoruz. Adamlar takır takır pas yapıp orta sahayı direk geçtiler , bir adam da basmadı geri kaça kaça bir hal oldular.Sağ sol otoban gibi oldu adamlar da bek kavramı yoktu resmen. Bizim bekler kaç kere topu saldılar dışarı çıkar diye şükür öyle gol yemedik. 2.golde resmen uykuya daldı defans hattı üzerine 3 kişi basmamıza rağmen Cardozo golü yazdı. Sow ilerde sadece bakmakla kaldı. Bu takıma kaliteli yabancı alamazsan işler her zaman böyle yürür.
sui generis
03.Mayıs.2013, 01:35
Sağlık olsun. Umarım herkes Topal-Meireles ikilisinin bu takımın olmazsa olmazları olduğunu anlamıştır. Yarı finalleri tekrarlamak gerek.
Redrum
03.Mayıs.2013, 01:36
Ayrıca hakem tamamen bizim lehimize kararlar verdi. Taraftar baskısına asla izin vermedi. Hatta Benficalı oyuncuların taraftara bu kadar oynamasına sanki kıl kaptı, hiç kartlarını esirgemedi, bazı faullerini de vermedi hatta. Benficalı zaman geçiren oyuncu gördü mü hemen yanına gidiyor kalk diyor kızıyor falan. Halbuki biz de baya yattık yerlere, hiç bir şey demedi. Hele o Selçuk'un, saha dışındayken sahaya girmesi(oyundan çıkarlacağını bile bile) ardından 10 saniye sonra oyuncu değişikliği yapılınca taaa o taç çizgisinden oraya yavaaş yavaş sanki alacaklısına gidermiş gibi yürüyüşü de o kalecinin çirkefliği kadar çirkeflikti. Ve hakem hiç bir şey demedi mesela. Ben Fenerbahçeyi destekleyen biri olarak izledim ve hakemin yönetiminden son derece memnundum.
petrol_fb12
03.Mayıs.2013, 01:38
Hekm bizim lehimize değilde Skora göre kararlar verdi.Skor avantajı bizdeyken bize yönelik kararlar verdi.Ne zaman 3-1 öne geçti Benfica onların Lehine kararlar vermeye başladı.Olmayan fauller calmaya başladı son yarım saat.
MuraTBudaN
03.Mayıs.2013, 01:43
Hakem iyi güzeldi de en can alıcı pozisyonu es geçti yayın üzerinde Luisao Salih'i düşürdü , devam dedi.
SAİT71
03.Mayıs.2013, 01:44
18. Şampiyonluktan beri avatarımı değiştirmiyordum. Manası büyüktü benim için avatarımın. Öyle bir düşüncem yoktuda. Ancak taki bugüne kadar. Tek seni tebrik ediyorum Gökhan. İyi oynanır kötü oynanır ama ruhsuz oynanmaz. Tekmeye kafa uzatmakta ancak ruhuyla oynayan futbolcuların yapabileceği şeydir. Helal olsun sana... Çok üzüldüm çook..
Deus Dominus
03.Mayıs.2013, 01:47
Bu takımla bu kadar. Az daha sorumluluk sahibi, az daha futbolu bilen oyuncu topluluğu olsaydı bu maç böyle bitmezdi. Selçuk'un sakatlanıp çıkmasının olumsuz etkilediğini söylüyor bir de yorumcular... Selçuk sahadayken ve pozisyonun içindeyken 2 gol yedi zaten Fenerbahçe, ne kaybı. Ama Gökhan'ın sakatlanması (büyük geçmiş olsun, yüreğimiz ağzımıza geldi izlerken)... ipin koptuğu an.
3. golü gördük işte, Bekir Cardozo'yu bırakıp nereye gidiyordu çok merak ettim, keşke arayıp sorma fırsatım olsa. Yapman gereken tek şey adamın önünde durmak, neyi düşündü bilmiyorum ileri doğru atıldı Cardozo'yu bırakıp.
Her neyse olan oldu, ilk turda 1-0'ı avantaj olarak görüyorduk ama, kaçan fıırsatlara, farkın daha da açılmamış olmasına şimdi üzülüyoruz. Yine de her şey için teşekkürler Fenerbahçe. Sonuçta her yıl bu seviyede takımlarımızı izleyemiyor, bu heyecanı yaşayamıyoruz.
titates1
03.Mayıs.2013, 01:47
yurtdışında yaşıyorum , gökhan sakatlanana kadar ciddi şekilde hiçbir endişem yoktu , ne zaman gökhan sakatlandı arkadaşlarıma dönüp , Türk futbolcularımızın hepsinin kafası onda olacak ve konsantrasyon sorunu yaşıycaz çünkü biz Benfica gibi profesyonel değiliz , bundan dolalyı da gol yiyip eleneceğimizi söyledim , dediğim oldu maalesef ama neyse ben yabancı sokaklarda yine gururla formam üstümde gezdim , teşekkürler Fenerbahçem...
anil luque
03.Mayıs.2013, 01:48
Çanakkale geçilmez ile tur geçen tek takım İnter'di. Fenerbahçe'nin bunu yapamayacağı belliydi ama Aykut hoca çok yanlış taktikle oynadı. İlk bakışta düşününce bu saatten sonra oyun önemli değil gerekli skoru alalım yeter diyorsun ama sana gerekli skoru getirecek olan da o oyun zaten. Mantık hatası gibi birşey.
Adamlar efsane oyun oynayarak finale çıktılar. Tebrik etmekten ve temsilcimiz adına sağlık olsun demekten başka yapacak birşey yok..
erdem344
03.Mayıs.2013, 01:51
Bekir doğru olanı yaptı bence orda hata yobonundu arkada kaldı çıksa bekirle beraber ofsayt olacaktı
byariff
03.Mayıs.2013, 01:52
fenerin emeklerine asla golge dusurmem buraya kadar cok iyi geldiler lakin su gerçegide unutmayalim benfica tek kale oynadi fenerbahçenin penaltisindaki pozisyonda ofsayt var %100 , egemene kirmizi cikmadi ayrica penaltida verilmedi benficanin tekrardan temsilcimize tesekurler ulke puani ve turkiyenin yarisina bu sevinçi yasattiklari için
bu arada fenerbahce sohbet alanindada demistim sizler weboyu begenmiyorsunuz ama webo sowdan daha kaliteli daha tecrubeli bir forvet , webo nun yoklugu belli oldu ilerde top tutacak adam yoktu