PDA

View Full Version : 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Pages : [1] 2 3

CeNTeR_TR
14.Mayıs.2007, 15:34
Şimdi herkes erken açıldı diyecek ama her ne kadar ligde bazı şeyler kesinleşse bile dünyanın en iyi derbileri arasındaki bir maç en az 1 hafta önceden konuşulmalı ;;)

Evet gelelim maça.Malum Fenerbahçe şampiyon oldu bu maçın tek bir önemi var büyük bir üstünlüğümüz olan Galatasaraya karşı bu üstünlüğümüzü daha da devam ettirmek.

Galatasaray maça asılacaktır ama Bu moralle Fenerbahçede asılırsa güzel maç izleriz.Ama Fenerbahçede oyuncular atrık bitsinde kupamızı alalımda tatile çıkalım derlerse yandık o zaman hezimet olur işte...

Hayırlısı olsun diyorum ve şampiyonlar ligine katılacak takımın kim olması yönünde etki altında bulunmanın güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum ;;)

İpler eskiden Galatasaray ile Beşiktaşın elindeydi ama şuan sadece Şampiyonun elinde.

Sheriff
14.Mayıs.2007, 15:42
Önemsiz bir maç. Galatasaray sezonu kupasız tamamlayacak. Bizse şampiyonuz.. Rahat çıkacağız maça. Sonucunu kestiremiyorum..

Universal
14.Mayıs.2007, 15:47
Fenerbahçe'nin mantalite farkı var ki bu fark olduğundan üzülüyorum. Fenerbahçe kaybedecektir. Galatasaray bence şimdiden kazandı. Kazanarakta Şampiyonlar Ligine giderler.

Biz ise kafamız değişmediğini bir kez daha göstermek için bu maça çıkacağız ve kaybedeceğiz. Bizim bu maçı kazanma şansımız Sakarya'nın ligde kalma şansı ile aynı eş değerde. İmkansız olarak görüyorum.

Emurafu
14.Mayıs.2007, 15:47
Bu mac kesin galatasarayin bir galatasarayli oldugum icin demiyorum sayin adnan polat 1 yildir bu maci bekliyor

Fenerbahce alkislanacakmi lafi gidiyor valla ayni durumda fenerbahce olsaydi ne olurdu sonra sayin ozhan canaydin fenerbahceyi alkisla di ne oldu devami gelmedi hersey karsilikli olur

fmsmyrna
14.Mayıs.2007, 15:55
Fenerbahçe açısından bakarsak oyuncular her ne kadar kazanmak için çıkıcaz deselerde yinede kendilerini fazla sıkmayacaklar.

Galatasaray açısından ise son dakikada yenilen gol moralleri bozucak ancak Şampiyonlar Ligi hedefi Galatasaray'ı galibiyete taşıyacak

RaSenGan
14.Mayıs.2007, 15:56
Bu maçı KAZANICAZ..!

Sheriff
14.Mayıs.2007, 15:59
Tartışma çıkartmaya yönelik ve gereksiz mesajları sildim!

eXcitinG
14.Mayıs.2007, 16:03
GaLatasaray kazanıcak diye düşünüyorum,ama kazansa da ŞL`ne gidemeyecekLer.

sercaninan
14.Mayıs.2007, 16:03
buyuk ihtimalle yedek ağırlıklı bi kadro cıkar gs de rahat bi galibiyet alır

Emurafu
14.Mayıs.2007, 16:04
alkislama olayi zor mesela dun fenerbahce sampiyon oldu tekrar tebrik ederim ama fenerbahceli futbolcular ozellikle tuncay hala bize laf atiyorlar adnan polat saat kac diyorlar tezaruhat yapiyorlar sonra seyircile galatasarayi cimlere gomcez diyoar sonra galatasaraydan alkislama bekliyorlar

RaSenGan
14.Mayıs.2007, 16:06

Kazanırsak kesin gideriz.

Sheriff
14.Mayıs.2007, 16:08
alkislama olayi zor mesela dun fenerbahce sampiyon oldu tekrar tebrik ederim ama fenerbahceli futbolcular ozellikle tuncay hala bize laf atiyorlar adnan polat saat kac diyorlar tezaruhat yapiyorlar sonra seyircile galatasarayi cimlere gomcez diyoar sonra galatasaraydan alkislama bekliyorlar
Açıkçası şahsen beklemiyorum. Bu sene dostluk filan kalmadı. Adnan Polat ve Fenerbahce arasında çok çatışma oldu.. Gönül isterdiki bunların hiçbiri olmasaydı, ama oldu..

eXcitinG
14.Mayıs.2007, 16:14
Kazanırsak kesin gideriz.

FutboL`da kesin diye birşey hiç bir zaman yoktur bence.;)

GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2007, 16:16
Gs favori tarihi fark bile olabilir ama gönlümüz bu maçta her ne kadar istemesekte Fb'den yana ama şundan eminim zevkli bir maç olacak...

RaSenGan
14.Mayıs.2007, 16:18

Abicim sen biraz önce kesin konuşmuşsun ;;)

mustafa35
14.Mayıs.2007, 16:19
Fenerbahçe bu şampiyonlukla rahat oynayacaktır. Yenilirsek şaşırmamak lazım.

ibo
14.Mayıs.2007, 16:22

Aynen yazdıklarına katılıyorum. Ben gidiyorum FB yi tebrik ediyorum ama FB li taraftarlar şampiyonluklarını doyasıya kutlamak yerine GALATASARAY'a saldırmaya başlayınca da çileden çıkıyorum.

Maça gelirsek artık fazla bir önemi kalmadı bence maçın...

CeNTeR_TR
14.Mayıs.2007, 16:24

İki mesaj arasında kocaman bir fark var :D

Sheriff
14.Mayıs.2007, 16:24
Aynen yazdıklarına katılıyorum. Ben gidiyorum FB yi tebrik ediyorum ama FB li taraftarlar şampiyonluklarını doyasıya kutlamak yerine GALATASARAY'a saldırmaya başlayınca da çileden çıkıyorum.

Maça gelirsek artık fazla bir önemi kalmadı bence maçın...
Zamanında GS başta Adnan Polat olmak üzere bize yeterince saldırdı.. Sanırım onlara karşılık yapılan hareketlerdi..

LaigLeNoiR
14.Mayıs.2007, 16:25
Bir Beşiktaşlı olarak her 2 takımada bol şans diliyorum:)

Bizim açımızdan çok zevkli bir maç olacak:)

CeNTeR_TR
14.Mayıs.2007, 16:26
Bir Beşiktaşlı olarak her 2 takımada bol şans diliyorum:)

Bizim açımızdan çok zevkli bir maç olacak:)

En iyi mesajı vermişsin Murat ;;)

ibo
14.Mayıs.2007, 16:27
Zamanında GS başta Adnan Polat olmak üzere bize yeterince saldırdı.. Sanırım onlara karşılık yapılan hareketlerdi..

Ben Adnan Polat'ın GS'yi Şampiyon olduğunda tebrik edenlere saldırdığını görmedim ama ???

RaSenGan
14.Mayıs.2007, 16:27
İki mesaj arasında kocaman bir fark var :D

Bende bunu belirtmek istedim :)

El Barto
14.Mayıs.2007, 16:28
Gönül bu saatten sonra Fenerbahçe'nin kazanmasını ister tabi ama güzel futbol seyredelimde kazanan kim olursa olsun yada olmasın berabere bitsin.:)

LaigLeNoiR
14.Mayıs.2007, 16:29
En iyi mesajı vermişsin Murat ;;)

Saolasın Turgut...:)

Bu arada maçı Fenerbahçe kazancaktır diye düşünüyorum şu andaki moralle Chelsea'yi bile yenebilir.Galatasaray da bu sene gereksiz bir panik havası vardı kurbanı oldular.

Skor tahminim: Galatasaray 1-3 Fenerbahçe

Sheriff
14.Mayıs.2007, 16:37
Ben Adnan Polat'ın GS'yi Şampiyon olduğunda tebrik edenlere saldırdığını görmedim ama ???
Kardeş takım ayağına feneri araya aldınız zaten..
Neyse...

Memedov
14.Mayıs.2007, 16:45
Güzel zevkli bir maç izleyeyim Bu bana yeter.:)

Emurafu
14.Mayıs.2007, 16:50
Saolasın Turgut...:)

Bu arada maçı Fenerbahçe kazancaktır diye düşünüyorum şu andaki moralle Chelsea'yi bile yenebilir.Galatasaray da bu sene gereksiz bir panik havası vardı kurbanı oldular.

Skor tahminim: Galatasaray 1-3 Fenerbahçe
murat moralle alakasi yok ayrica her zaman galatasaray ve fenerbahce maci farkli olur ayruica fenerbahce adam gibi idmana bile cikmiyor maci kazanmasi cok zor belki bol gollu beraberlik olur besiktaslilar zaten cogu yenilirdemis galatasarayi malum sampiyonlar ligi var:D :D :D

GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2007, 17:09
besiktaslilar zaten cogu yenilirdemis galatasarayi malum sampiyonlar ligi var:D :D :D

Merak etme aynısı özelliklerde son zamanlarda bizim maçların konusundada yapıldı...=t

RaSenGan
14.Mayıs.2007, 17:11
Çok fark atıcaz ;;)

uAsamet91
14.Mayıs.2007, 17:11
Buyuk ihtimalle bu maca gidicem.Kazanan taraf biz olacagiz bizim icin daha onemli bir mac Cl Acisindan

Fıratcan Alçınkaya
14.Mayıs.2007, 17:12
N.Ş.A da Galatasaray ı desteklerdim... Ama şimdi 2.lik olduğu için işin ucunda Fenerbahçe yi destekliyorum... Güzel bir maç olucağından eminim...

GsDoruk
14.Mayıs.2007, 17:17
GS kazanır. Fark bekliyorum!

Sheriff
14.Mayıs.2007, 17:21
GS kazanır. Fark bekliyorum!
Daha çok beklersin:zuhaha

GsDoruk
14.Mayıs.2007, 17:25
Daha çok beklersin:zuhaha

Görüşürüz ;;) Fener maça asılmayacakmış gibi geliyor bana. Garantilediler zaten.

RaSenGan
14.Mayıs.2007, 17:28
Bu sözünü maç sonu hatırlatırım şef ;;)

Sheriff
14.Mayıs.2007, 17:29
Hadi bakalım :zuhaha

CeNTeR_TR
14.Mayıs.2007, 17:30
N.Ş.A da Galatasaray ı desteklerdim... Ama şimdi 2.lik olduğu için işin ucunda Fenerbahçe yi destekliyorum... Güzel bir maç olucağından eminim...

Fıratcan mesajını alıntı yatpım ama senle alaklı bir durum değil ;;)

Demek istediğmi anladınmı Aygün ;;)

Memedov
14.Mayıs.2007, 17:32
Fener maça asılmayacak mı Güldürmeyin beni arkadaşlar bu nede olsa Dünyanın sayılı derbilerinden biri Fenerbahçe ciddiyeti koruyacaktır bu maçtada fark olmaz..;)

RaSenGan
14.Mayıs.2007, 17:33
Anladım Turgut abi.Şef görüşürüz ;;)

Eray Dengiz
14.Mayıs.2007, 17:56
Fenerbahçe bu maça asılmayacağı gibi Galatasaray'a fark atacaktır. Buraya yazıyorum...

LaigLeNoiR
14.Mayıs.2007, 18:41
Ben oraya 3-1 FB alır demiştirm ama Turgut'a da söylemiştim içimden geçen skor o değil.:)

İçimden 4-1 FB alır die düşünüyırdum...

TR.CaPTaiN
14.Mayıs.2007, 18:41
Her ne kadar Fenerbahçe garantilese de derbiyi kaybetmek istemez.Ve kaybetmeyecektir. Olcan,Kerim gibi genç oyunculara şans vermeli Zico.

Emurafu
14.Mayıs.2007, 18:52
Galatasarayin Ali samiyende fark yemesi cok zor hele fenerbahceden bu maci kaybetmeyiz o yuzden biraz mantikli dusunun nasil besiktaslilar kendi evinde yapinca yeneriz diyor veya fenerbahceliler diyor galatasaray fark yermi yapmayin ya adnanpolat 1 senedir bu maci bekliyor

Sheriff
14.Mayıs.2007, 19:00
Anket açtım..

LaigLeNoiR
14.Mayıs.2007, 19:01
Anket açtım..

Saolasın Şef;;)

Mc.Speedy
14.Mayıs.2007, 19:03
Galatasaray alacaktır. ;)

GsDoruk
14.Mayıs.2007, 19:10
Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor diyor, neden?

uAburak89
14.Mayıs.2007, 19:23
Berabere bitecek, sıkıcı bir maç bekliyorum..

RaSenGan
14.Mayıs.2007, 19:30
Biz neden oy kullanamıyoruz ?

Sheriff
14.Mayıs.2007, 19:34
Bir sorun var..
Volkan Baros gelince halledecektir..

Krusty
14.Mayıs.2007, 19:37
Fener kazansin ya da berabere bitsin. En azindan biz 2.`ligi garantileyelim. :)

eGowiCh
14.Mayıs.2007, 19:39
Bu maça tam kadro olarak çıkmalıyız. Genç oyuncular oynamamalı bana göre, zira bu bir prestij maçı. Tam kadro çıkıp kazanmalıyız, son maça da yedek ağırlıklı kadro ile çıkarak gençlere şans vermeliyiz.

Bu maça stressiz, rahat çıkacağız, GS ile son derece stresli ve hırslı oynayacak. Skoru kestirmek çok zor. Tam kadro çıkarsak yenileceğimizi zannetmiyorum.

Güzel maç olacak, derbiler her zaman heyecanlı olmuştur, hele ki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi. Bu seneki derbide gol attığımızda yerimden fırlamış, aşırı sevinmiştim. En çok çığlık attığım maç FB-GS maçı oluyor genelde :) Umarım Kanarya bu maçı kazanır, bizi mutlu eder, 2. turu atarız :)

goosfraba
14.Mayıs.2007, 20:24
GS alır..........

World Hollow o1
14.Mayıs.2007, 20:26
Her zamanki gibi can-ı gönülden Fenerbahçe geçiyor..

Beraberliğede yakın bir maç..

LaKe
14.Mayıs.2007, 20:45
Fener, oynarsa kazanır. Ancak şampiyon oldukları için bu maçta biraz rehavete kapılacaklarını tahmin ediyorum. O yüzdende BİZ kazanırız. Ama ŞL için şansımız kaldı mı bilemem. Şans insanın yüzüne 1 kez güler, bize baya güldü. Hiçbirini değerlendiremedik. :)

El Comandante
14.Mayıs.2007, 21:30
Son iki haftadir elimize gecen büyük firsatlari degerlendiremiyoruz.Bu fb maci bizim icin dönüm noktasi.Kazanmaliyiz ve kazanacagiz da!

eGowiCh
14.Mayıs.2007, 21:38
Beşiktaş 2 puan önde. İpler Beşiktaş'ın elinde Şampiyonlar Ligi mücadelesinde. Galatasaray bu hafta sivası yenseydi Beşiktaş'la puan puana olacaktı, büyük fırsatı kaçırdı. Fenerbahçe'yi yenmenin bir anlamı yok Beşiktaş kazandıktan sonra.

RoNNiE91
14.Mayıs.2007, 21:51
Berabere biter kanımca.....

ForsakeN
14.Mayıs.2007, 21:55
Maç 2-2 biticek bence.

Memedov
14.Mayıs.2007, 23:23
''NE ALKIŞI! Fantazi Beklemeyin.''

Fenerbahçe'nin İzmir'de şampiyonluğu ilan etmesinden sonra süper ligde gözler Galatasaray, Fenerbahçe derbisine çevrildi.

Ancak zorlu derbi öncesinde bazı kesimler tarafından ortaya atılan; Galatasaraylı futbolcuların maçtan önce şampiyon Fenerbahçeli futbolcuları alkışlasın teklifi yeni bir tartışma konusu ortaya çıkardı.

Geçen hafta İngiltere'de Chelsea'li futbolcuların Premier Lig Şampiyonu Machester United'lı oyuncuları maçtan önce sahaya çıkarken alkışlamaları, İstanbul'un dev derbisine örnek olması gerektiği fikri tartışılmaya başlandı.

Bazı futbolseverler bu fikri önerirken evsahibi Galatasaray'dan ise bu fikre tepki geldi. Galatasaraylı yöneticilerden asbaşkan Adnan Polat, futbol şube sorumlularından Fatih Gökşen ve Haldun Üstünel, "Ne alkışı" diyerek olayı tepki ile karşıladılar. Sarı-Kırmızılı yöneticiler Fenerbahçeli futbolcuları ve yöneticileri ellerinden geldiğince centilmence ağırlamaya çalışacaklarını belirterek, "Yıllardır Şükrü Saraçoğlu'nda her türlü teröre muhatap olmamızın karşılığında kimse bizden bu fanteziyi beklemesin" görüşünü ortaya attılar.

Kaynak. (http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/16074)

gorkemyilmazkarasu
14.Mayıs.2007, 23:34

o zaman fenerbahçede ilk maçta geretsin kafasını yardı bizde bu maçta birinin kafasını yarıp karşılık hareketine girişelim..kan davası kalkalı uzun yıllar oldu zannediyorum...birinin bi şekilde bunu kesmesi lazım dimi birisi birisine laf attı diye diğeride devammı etmeli?

_MoRpHeUs_
14.Mayıs.2007, 23:44
o zaman fenerbahçede ilk maçta geretsin kafasını yardı bizde bu maçta birinin kafasını yarıp karşılık hareketine girişelim..kan davası kalkalı uzun yıllar oldu zannediyorum...birinin bi şekilde bunu kesmesi lazım dimi birisi birisine laf attı diye diğeride devammı etmeli?
Haklısın dostum,çünkü FB GS siz GS de FB siz yapamaz.Zevki kalmaz bu yüzden en doğrusu bu olur.Maça gelince bence Fenerbahçe şampiyonluğun da getirdiği moral ve rahatlıkla yener diye düşünüyorum ama GS nin de ŞL çabası nedeniyle zor bi maç olucak..

Neron_FB
15.Mayıs.2007, 02:14
Fener için maçın pek bi önemi yok..Ya GS ya beraberlik...

Seçkinn
15.Mayıs.2007, 03:37
İki takımda vasat oynuyor, maçın olacağı beraberlik. FB yüksek ihtimal motivasyonsuz çıkar maça. GS bundan faydalanmayı becerirse maçı alabilir ancak onlarda motivasyona hasret.

Keşke güzel futbol oynasalar bu maçtada ligin kapanışı keyfili olsa. Ama koca sezona bakınca bir atasözü geliyor aklıma sadece "Körler sağırlar birbirini ağırlar."

goosfraba
15.Mayıs.2007, 14:01
Bence de zevkli geçmeyecek bu maç..

19_SeRDiNÇ_05
15.Mayıs.2007, 14:36
2006-07 futbol sezonunu şampiyon olarak tamalayan Fenerbahçe, ligde hafta sonu ezeli rakibi Galatasaray maçını da kazanmak istiyor.

Ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden sarı lacivertli ekip, şampiyonluğu kazandıktan sonra ilk maçına ezeli rakibinin sahasında çıkacak. Sarı lacivertli camia bu maça en az şampiyonluk kadar önem veriyor ve Galatasaray derbisinden mutlak galibiyet bekliyor.Galatasaray derbisine Fenerbahçe'nin Paf takım ile çıkacağı iddia edilmişti. Ancak Fenerbahçe'nin bu hafta sonu Galatasaray karşısında As kadroyla mücadele edeceği öğrenildi.

Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın Galatasaray maçında PAF takımla mücadele edecekleri şeklindeki haberlere tepki gösterdiği ve takımın ciddi bir şekilde Galatasaray karşısına çıkacağı ifade edldi.

Öte yandan sarı lacivertliler şampiyonluk kutlamalarına Galatasaray maçı sonrası start verecekler. Derbi maçı sonrası başlayacak olan kutlamaların ardından ise Fenerbahçe yönetimini yine zor bir dönem bekliyor.

uAsamet91
15.Mayıs.2007, 14:40
Biletler cok pahaliymis

the_imam912
15.Mayıs.2007, 14:56
Çok zevksiz bir maç geçeceğini düşünüyorum.Şampiyonluktan sonra Zico pek as kadro ile çıkmaz bence.

Emurafu
15.Mayıs.2007, 17:04
Fenerbahce as da ciksa yedek deciksa sonucta fenerbahce uani yenrsek fenerbahceyi yenmis oluruz kimse yok yedek cikti demesin

CeNTeR_TR
15.Mayıs.2007, 17:05
Bu maça kesin as kadro ile çıkmak lazım sebebine gelince;

Fenerbahçe olası bi yenilgi aldığında ne olacak herkes şampiyonluğu bu takım hak etmiyor Galatasaraya yenildi diyecek o yüzden oyuncularda parola

''Mutlak Galibiyet''

Memedov
15.Mayıs.2007, 17:06
Fenerbahce as da ciksa yedek deciksa sonucta fenerbahce uani yenrsek fenerbahceyi yenmis oluruz kimse yok yedek cikti demesin

Kimsenin böyle birşey diyeceğini düşünmüyorum Fenerbahçe zaten böyle birşey yapmaz maça tam ve as kadrosuyla gidecektir.

CeNTeR_TR
15.Mayıs.2007, 17:16

Yok biz öyle birşey demeyiz.Sonuçta biz manchesteri yendiğimizde Herkes c takımını yendi diyordu ama orada geçen isim Manchesterdı.

Şimdi Galatasaray maçına paf takım ile çıksak bile Galatasaray bizi yenerse Fenerbahçeyi yenmiş olacak c takımımızı değil ;;)

Emurafu
15.Mayıs.2007, 17:40
Yok biz öyle birşey demeyiz.Sonuçta biz manchesteri yendiğimizde Herkes c takımını yendi diyordu ama orada geçen isim Manchesterdı.

Şimdi Galatasaray maçına paf takım ile çıksak bile Galatasaray bizi yenerse Fenerbahçeyi yenmiş olacak c takımımızı değil ;;)
eee tabi bizde liverpool yendik mesela daha boyle bircok mac var

El Comandante
15.Mayıs.2007, 17:46
Tabiki fbyi alkislamayacagiz.Sükrü Saracoglunda yasadiklarimizi unutmadik.GeretS´in alni yarildi,Mondi´ye ses bombalari atildi.Durmadan küfürlü tezahüratlar vardi.

Simdi siz de gelmis bunlari unutun,sampiyon fbyi alkislayin diyorsunuz.Hem de ASY´de ;)

http://www.webaslan.com/i/grs/alkis003.jpg
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/alkis.jpg

http://www.webaslan.com/i/glr/070515de7b/sl4959.jpg
http://www.webaslan.com/i/glr/070515de7b/sl4961.jpg

Emurafu
15.Mayıs.2007, 17:49
Alkis olmayacak ama biz onlari yaptigi gibi yabanci madde atmiyacaz

Sekopej
15.Mayıs.2007, 17:50
Fenerbahçe rahat taraf, GS'de 1 senedir bu maçı bekliyoruz diyorlar. Yani bir gerginlik ve stres var. Fenerbahçe rahat olacağı için, sonuçta kaybedeceği birşey yok, GS de zaten galibiyet istediği için güzel maç olur inşallah. Sonucu tahmin edemiyorum ama keyifli olmasını diliyorum.

Sanırım alkışlama olmaz diye bir görüş var ortada. İnşallah olur, olursa da Türk futbolu için çok büyük bir gün olur. Yönetim böyle bir şeyi organize etmeyecek sanırım ama ben futbolculardan bekliyorum. Sonuçta GS'de oynayan futbolcular da FB'de oynayanların arkadaşları. Eğer onlar alkışlarsa taraftar da alkışlayacaktır. GS bu olayı Türk Futbolu için değerlendirmeli. İlerde karşılığını alamazsa biz dostluk için elimizden geleni yaptık diyebilirler. Böyle bir fırsat bir daha gelmez. Buradan maça gidecek olan arkadaşlardan da rica ediyorum, bilmem beni dinlerler mi?:)

Edit: Benden önceki 2 mesajı görmeden yazmıştım ben de. İnşallah sizin düşündüğünüz gibi olmaz. Bu fırsat kaçmaz. Ha alkışlanmazsa kimse birşey kaybeder mi? Tabi ki hayır, kaybeden Türk Futbolu olur sadece, seneye de aynı stres, aynı gerilim devam eder.

TR.CaPTaiN
15.Mayıs.2007, 17:52
Türkiye'de bu alkış olayının kolay kolay ezeli rakipler arasında olacağını zannetmiyorum. İlk maçta Kadıköy'de o olaylar çıkmasa dahi Galatasaray yine alkışlamazdı.

Emurafu
15.Mayıs.2007, 17:52
futbolcular ezbere kendi baslarina alkis yaparlarsa sonunu gorurler bize yapilanlari unutmadik futbolcularimiz maca isinirken gorduk bizde onlarin yaptigi yaptigi gibi yabanci madde atmayalim ama bu alkisi haketmiyorlar bence mesela fenerbahce sampiyon oldu tuncay ve taraftalar hala galatasaraya laflar sokuyorlar adnan polat saat kac diyorlar daha bir suru laf chesea ile m.united seslerini cikarmadan maclarini oynuyorlar hakediyor adamlar ama ayni sekilde fenerbahce olsa dusunemiyorum o yuzden herseyde kendi cikarinizi dusunmeyin

El Comandante
15.Mayıs.2007, 17:55
Webaslan´da bu konu hakkinda cok güzel bir yazi var.Alkis isteyenler ilk basta o yaziyi okumali ;)

Sekopej
15.Mayıs.2007, 18:01
Tamam alkış olayını burada tartışmaya dönüştürmeyelim. Ben iyi bir fırsattı diyorum sadece ve keşke diyorum. Biri dostluk adına bir adım atacaksa bu maç tam fırsatıydı. Bence Fenerbahçe'nin yaptıklarına karşı, Fenerbahçe'yi alkışlamak bu olayı yapanları utandırabilirdi. Biz neler yaptık, adamlar bizi alkışlıyor diye. Ama pardon unuttum burası Türkiye. Bir tane Galatasaray'lıdan dahi olsa beklerdim hadi alkışlayalım demesini, çünkü bu tür intikam duygularıyla biz ancak birbirimizi yeriz, asla bir Avrupa Takımı gibi olamayız, onlar gibi ligimiz olamaz.

Neyse konu GS-FB maçı, bu alkış olayı da madem hiçbir GS'li iyi olacak diye düşünmüyor, boşuna konuşmaya gerek yok, maç hakkındaki yorumlarla konu devam etsin...

eGowiCh
15.Mayıs.2007, 18:03
İngiltere'den 20 sene geri olduğumuz bir kez daha ortaya çıktı. Ne zaman iyi olanı alkışlamayı öğreniriz, ne zaman tel örgüleri kaldırırız, ne zaman fair-play'i öğreniriz, işte o zaman adam oluruz, o zaman ekol haline geliriz. FIFA'nın kara listesinden uzunca bir süre çıkamayız böyle gidersek.

Emurafu
15.Mayıs.2007, 18:08
Dostluk adina iyi atlimi OZHAN CANAYDIN atti hatirlatirim gol yiyince ellerini sikti alkisladi fenerbahceyi eeeeeeee nerde devami hersey bizdenmi olcak baska

Sekopej
15.Mayıs.2007, 18:13
Dostluk adina iyi atlimi OZHAN CANAYDIN atti hatirlatirim gol yiyince ellerini sikti alkisladi fenerbahceyi eeeeeeee nerde devami hersey bizdenmi olcak baska

Fenerbahçe taraftarı da 4-3'lük maçta BJK takımını alkışlamıştı, ne oldu FB taraftarı mı küçüldü ya da Özhan Canaydın tebrik etti diye rezil mi oldu, üstüne ödül de aldı. Bu tür fırsatlar değerlendirilmeli demiştim ama kusura bakmayın burası Türkiye. Beyinlere birşey işlenmiş, ne olacağı düşünülmeden uygulanıyor, ezberi bozmak da bizim elimizde diyorum ama sadece dediğimle kalıyorum.

Neyse bu alkış olayı kapandı demiştim. Sonuçta alkış olmayacakmış, konuşmaya da gerek yok, bundan sonra bununla alakalı atılan mesajlar silinecektir, bilginize...

Universal
15.Mayıs.2007, 18:19
Fenerli futbolcular tatil yapıyorlar. Yabancılardan bazıları yurt dışında artık G.Saray eğer böyle bir durumda kazanamazlarsa Avrupa Kupalarına gitmesinler.

Emurafu
15.Mayıs.2007, 20:59
Fenerli futbolcular tatil yapıyorlar. Yabancılardan bazıları yurt dışında artık G.Saray eğer böyle bir durumda kazanamazlarsa Avrupa Kupalarına gitmesinler.
Alla alla ne alaka ozaman adam yok diye yenilcekmi fenerbahce ayrica tatil diye birsey duymadim ayrica fenerbahcenin yedekleri iy oynamassa ozaman klupte olmasinlar

Nocna Mora
15.Mayıs.2007, 22:28
Fenerbahçe bence rahatlığından doılayı kaybedecektir. Galatasaray 4-2 alır.

deniz.91
15.Mayıs.2007, 22:32
gsnin kazanmasını isterim

Omerdinho
15.Mayıs.2007, 22:59
Skor zaten belli.. ankete gerek yoktu :)

Mc.Speedy
16.Mayıs.2007, 01:32
Galatasaray yenerse , Fenerlilerin cevabı bu olacak : Fenerbahçe'li futbolcularımız tatildeydi bu yüzden yenildik.

Ayrıca bir sonraki senede Fenerbahçe Avrupa ve Türkiye'de kupa bırakmıyacak.

paco
16.Mayıs.2007, 02:25

bence olası bir yenilgiye kılıf arıyosun ;) ...

Mirza
16.Mayıs.2007, 08:29
Galatasaray ŞL'e gidebilirse yensin yahu. Avrupa kupalarında GS bizi BJK'den daha iyi temsil eder. Ben bir Fenerbahçeli olarak ŞL'e gitme imkanı var ise yenmesini isterim.

19_SeRDiNÇ_05
16.Mayıs.2007, 15:06
Turkcell Süper Ligi'nin 33. haftasında, 19 Mayıs Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin biletleri tükendi.

Biletix yetkililerinin verdiği bilgiye göre, bugün sabah saat 10:00'da satışa çıkan maç biletlerinin tamamı kısa süre içinde satıldı.

CeNTeR_TR
16.Mayıs.2007, 16:02
eee tabi bizde liverpool yendik mesela daha boyle bircok mac var

Ben sana demiyorumki siz yenmediniz diye.Anlatmak istediğime bi objektif baksanız olacakda objektif bakmıyorsunuz eğer siz bizim genç takımı bile yenseniz Sonuç olarak Fenerbahçeyi yenmiş olacaksınız.Biz bunu kabul edeceğiz ama Bazı taraftarlar bunu Manchester maçında kabul etmemişti ;;)

Şimdi demek istediğim şu bahanelerin arkasına sığınmayız çünkü bahanelerin arkasına sadece utananlar sığınır.Utanılcak durum asla olamaz sebebi ise Şampiyon adını altın harflerle yazdırdı zaten... ;;)

fm26mer
16.Mayıs.2007, 17:27
galatasarayda asılır maça ama fenerbahce alır

Universal
16.Mayıs.2007, 18:00
G.Saray üç forvet ile çıkacakmış fikir değiştirdim. Fenerbahçe kontoraları iyi yapıyor olası bir süprize imza atabilir.

Varonil
16.Mayıs.2007, 20:17
Derbi maçının biletleri tükendi
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında 19 Mayıs Cumartesi günü oynanacak derbi maçın biletlerinin tükendiği açıklandı.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, bu sabah saat 10.00'da Biletix gişelerinde satışa sunulan biletlerin tamamının kısa sürede satıldığı duyuruldu.
16.05.2007

Kaynak : AA

El Comandante
17.Mayıs.2007, 14:52
Bu maci farkli kazanmaliyiz ki fb sampiyonlugunun tadini cikaramasin!

barahir
17.Mayıs.2007, 15:33
Bu maci farkli kazanmaliyiz ki fb sampiyonlugunun tadini cikaramasin!

Çok güzel bir zihniyet.. Bravo.. Sizin takım Şampiyonlar ligiyle yanıp tutuşuyo.. Sen Hala Fenerbahce ile uğraşıyosun.. Bence CL yi garantileyin sonra istediğini yap..

El Comandante
17.Mayıs.2007, 15:48
Biz fbyi yendigimizde zaten CL garanti olacak :) Bir tasta 2 kus hesabi :)

Ayrica hepimiz de biliyoruz ki Galatasaray fbyi farkli yenerse fbliler bu sampiyonlugun tadini cikaramaz.Gecen sene Aziz yildirimin oyununda kimse bisey demedi,Galatasaray´in sampiyonlugunu gündemden düsürünce kimse bisey demedi.Simdi mi zihniyete hesap soruyorsunuz?Sacma..!

Ayrica Kadiköy´de olan olaylardan sonra bu maci farkli almak zaten farz olmustu bize!

barahir
17.Mayıs.2007, 15:54
Biz fbyi yendigimizde zaten CL garanti olacak :) Bir tasta 2 kus hesabi :)

Ayrica hepimiz de biliyoruz ki Galatasaray fbyi farkli yenerse fbliler bu sampiyonlugun tadini cikaramaz.Gecen sene Aziz yildirimin oyununda kimse bisey demedi,Galatasaray´in sampiyonlugunu gündemden düsürünce kimse bisey demedi.Simdi mi zihniyete hesap soruyorsunuz?Sacma..!

Ayrica Kadiköy´de olan olaylardan sonra bu maci farkli almak zaten farz olmustu bize!

İsterseniz 10 tane atın farketmez... Ben hala keyfini çıkarıyorum. maçı izlemeyeceğim bile çünki o sıralarda 100. yıl balomuz var şampiyonluğu kutlayacaz.. Yani anlıyacağın o maç bana tıssss

eGowiCh
17.Mayıs.2007, 16:52
:) Siz bizi 10-0 yenseniz ne fark eder, biz şampiyon olmuşuz, amacımıza ulaşmışız. Fenerbahçe'yi farklı yenmek de öyle kolay değildir, mahalle takımıyla oynamıyorsun, karşında SON ŞAMPİYON var! :)

RaSenGan
17.Mayıs.2007, 18:01
Olabilir.Nabalım şampiyonsanız bu sizin yenilmezliğinizi mi gösteriyo ? Fark yemezliğinizi mi gösteriyo ? Hayır..! Hiç kimse yenilmez,fark yemez değildir.Şampiyon olsa bile ;;)

Memedov
17.Mayıs.2007, 18:04
Maç oynanmadan kazanılmaz :)Baran nasıl hesaplar yapıyordun Fenerbahçe şampiyon olmadan önce Gördük ki maçlar oynanılmadan kazanılmıyormuş..;) :)

fmsmyrna
17.Mayıs.2007, 18:05
O zaman bende şöyle bir yorum yapayım''İnşallah Galatasaray'ı 20-0 yeneriz.Hem CL'yede gidememiş olurlar.Hemde tarihi fark olur.Bi taşla 3 kuş oldu''
Bu fanatizm nereye kadar?

RaSenGan
17.Mayıs.2007, 18:07
O zaman bende şöyle bir yorum yapayım''İnşallah Galatasaray'ı 20-0 yeneriz.Hem CL'yede gidememiş olurlar.Hemde tarihi fark olur.Bi taşla 3 kuş oldu''
Bu fanatizm nereye kadar?

Mezara kadar ;;)

El Comandante
17.Mayıs.2007, 18:11
Maç oynanmadan kazanılmaz :)Baran nasıl hesaplar yapıyordun Fenerbahçe şampiyon olmadan önce Gördük ki maçlar oynanılmadan kazanılmıyormuş..;) :)

Yaptigim hesaplar tutmadi mi :D

Besiktas fb maci ile birlikte puan kaybetme serisine baslayacak demistim.Bjk fbye ve bursaya yenildi.Fb bjk ve ts macindan birinde puan kaybeder demistim ts macinda puan kaybetti.Birtek gs sasirtti beni.Antalya ve Sivas macini kazanamadi gs.Bu maclari kazansaydi sende bende cok iyi biliyoruz ki ozaman gs sampiyonlugun en büyük adayiydi.Ama olan oldu.Fb sampiyon oldu.Bunlari tekrardan kurcalamak hem bos hem de sinir bozucu.

Ben maci farkli kazanacagimizi düsünüyorum.;)

Mirza
17.Mayıs.2007, 18:15
Bir süre kilitli.

Mirza
17.Mayıs.2007, 20:59
Maç hakkındaki yorumlarınıza devam edebilirsiniz.

RaSenGan
17.Mayıs.2007, 21:36
Bu maçı %99 kazanıcaz,kazanmalıyız.

fenerbahce_1907
17.Mayıs.2007, 22:11
Bu maçı %99 kazanıcaz,kazanmalıyız.

Her mac aynı sey Aygün bi kerede baska yorum yap be kardesım.

Sheriff
17.Mayıs.2007, 22:12
Bu maçı kazanacağız ;;)

RaSenGan
17.Mayıs.2007, 22:13
Şef biz kazanıcaz.Var mısın iddaaya :)

M.Scofield
17.Mayıs.2007, 22:17
Yüzde 51 Galatasarayımız alır

hp-fm-gs
17.Mayıs.2007, 22:21
İnşallah alacağız.FB çok havalarda bu aralar...

tosunpasa
17.Mayıs.2007, 22:49
Fenerbahçe'm ne olursa olsun bu maçı kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapacak ve kazanacaktır. Başka açıklaması olamaz. Rehabete veya havaya kapılmadı Fenerbahçe, kapılmış olsa bile bu maçı kazanacaktır. Fark falan da yemeyecektir Fenerbahçe. Bu kadar emin konuşuyorum. Bence fark bekleyerek boşuna ümitlenmeyin..

hp-fm-gs
17.Mayıs.2007, 23:02
Fenerbahçe'm ne olursa olsun bu maçı kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapacak ve kazanacaktır. Başka açıklaması olamaz. Rehabete veya havaya kapılmadı Fenerbahçe, kapılmış olsa bile bu maçı kazanacaktır. Fark falan da yemeyecektir Fenerbahçe. Bu kadar emin konuşuyorum. Bence fark bekleyerek boşuna ümitlenmeyin..

Rehabet değil Rehavet'tir o.

Ayrıca FB her zaman böyle olmuştur.2-3 maç alınca hemen havalara girip konsantrasyonu kaybediyor.Bakınız Palermo maçı ve sonraki fikstür....

eXcitinG
17.Mayıs.2007, 23:12
GaLatasaray kazanıcak gibi.Ama beLLi de oLmaz Fenerbahçe bu sezon çok yanıLttı beni.

fm26mer
17.Mayıs.2007, 23:16
Şef biz kazanıcaz.Var mısın iddaaya :)

Aygün sende iyice iddacı oldun yaavv :D

ozzy
17.Mayıs.2007, 23:17
biz alırız maçı çünkü fenerbahçe gsyi her zaman yenmiştir.

Mc.Speedy
18.Mayıs.2007, 00:53
% 93 Galatasaray'ın maç ;)

eGowiCh
18.Mayıs.2007, 01:18
Derbinin hakemi açıklandı

Turkcell Süper lig'in 33. haftasında karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Bülent Demirlek yönetecek.

MHK'den yapılan açıklamaya göre şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen Galatasaray'a konuk olacağı sezonun son derbisine Demirlek atanırken; Beşiktaş'ın Ankaraspor'u ağırlayacağı maçı Cüneyt Çakır'ın yöneteceği açıklandı. Düşme hattını yakından ilgilendiren Erciyesspor-Antalyaspor maçında Hüseyin Göçek, Gaziantepspor-Vestel Manisaspor maçında ise Fırat Aydınus düdük çalacak.

Omerdinho
18.Mayıs.2007, 01:32
keske dereliyi verselerdi.:)

Wesley Sneijder
18.Mayıs.2007, 09:00
FB için prestij maçı.

TaşkınMahmut
18.Mayıs.2007, 10:59
Bende geçmiş tarihi ve farklı skorlar incelememi yazıyım.

Galatasaray ve Fenerbahçe Takımları ilk olarak 17 Ocak 1909 tarihinde karşı karşıya geldiler.Galatasaray bu maçtan 2-0 galip geldi.

Golleri ise Emin Bülent ve Celal İbrahim attı.

Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı 1909 dan 1914 yılına kadar yenmeyi başaramadı.

O zamana kadar oynanan maçlarda Galatasaray ; 1910'da 3-0 , 1911'de 7-0 , 1912'de 1-0 , 1913'de 6-0 - 1-0 ve 3-0'lık skorlarla rakibini her maçta devirmeyi başardı.Fenerbahçe ise 1914'de 4-2'lik skorla Galatasaray'ı ilk defa mağlup etti.

İki takım arasında oynanan en farklı skorlar ise (Kazananın Minumum Gol Sayısı 5 Olarak) ;
Galatasarayın Kazandıkları:
7-0 - 1911
6-0 - 1913
6-1 - 1914
5-1 - 1921
5-1 - 1927
5-0 - 1942
5-0 - 1960
5-1 - 2005

Fenerbahçe'nin Kazandıkları;
5-1 - 1933
6-1 - 1935
6-1 - 1976
5-0 - 1980
5-2 - 1992
6-0 - 2002
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray ve Fenerbahçe daha önce 355 maçta karşı karşıya geldiler.

Bu maçların 133'ünü Fenerbahçe 114'ünü ise Galatasaray kazanırken 108 maç beraberlikle sonuçlandı.

İki takım Ali Sami Yen'de daha önce 164 kez karşılaştı.Bu maçların 76'sını Galatasaray 29'unu Fenerbahçe kazanırken 59 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray'ın Fenerbahçeye karşı kendi evinde gol averajı 1,58 iken Fenerbahçe'nin ise 0,97'de kaldı.

---------------

İki ezeli rakibin Saraçoğlunda oynadığı 191 maçın 104'ünü Fenerbahçe alırken Galatasaray ise sadece 38 kez galip gelebildi 49 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe kendi evinde Galatasaray'a 1,8 gol ortalaması oynarken Galatasaray'da ise bu oran 1,04.

Yazı tamamen Taşkın MAHMUT'a aittir.

Universal
18.Mayıs.2007, 12:32
Bu maçların 133'ünü Fenerbahçe 114'ünü ise Galatasaray kazanırken 108 maç beraberlikle sonuçlandı.

İki takım aralarında her yıl 2 maç yapsa ve bu maçların hepsini G.Saray kazanırsa G.Saray bizi 10 yıl sonra geçiyor.

19_SeRDiNÇ_05
18.Mayıs.2007, 14:42
neden acaba en çok fenerin stadında maç yapılmış merak ettim.

Emurafu
18.Mayıs.2007, 14:49
OLASI 11'LER

Galatasaray: Mondragon, Song, Emre, Tomas, Orhan, Sabri, Mehmet Güven, Inamoto, Ayhan, Necati, Ümit Karan.

Fenerbahçe: Serdar, Önder, Lugano, Edu, Ümit, Aurelio, Deniz, Tuncay, Alex, Tümer, Kezman.

Kesinlikle inamoto yerine okan oynaması lazım bu arada gerets eger sag kanatta mehmet güveni oynatısa beni deli edercünkü fenerbahcenin bekleri kötü bunu iyi degerledirmemiz lazım

Fenerbahceye gelirsek bence zico kupadaki inönü stadyumundaki mactaki gibi alex i falan oynatmayacak bence

El Comandante
18.Mayıs.2007, 14:52
Galiba dizilis böyle olacak

----------------Mondi---------------

--Song-----Tomas---Emre------Orhan Ak

-------Mehmet Güven--Inamoto---

--Sabri------------------------------Ayhan

-----------Necati-------Ümit Karan

Inamoto yerine Mehmet Topal oynamali.Nasil oynatiyor bu adami halen,anlamiyorum!!

CeNTeR_TR
18.Mayıs.2007, 14:58
İki takım aralarında her yıl 2 maç yapsa ve bu maçların hepsini G.Saray kazanırsa G.Saray bizi 10 yıl sonra geçiyor.

:zuhaha

Herşey açık,net,mantıklı bir şekilde açıklanmış.

Yanlımıyorsam üstünlüğümüz burdan anlaşılıyor ;;)

Aşk-ı Şehir
18.Mayıs.2007, 15:01
biz daha şanslıyız bana göre bu maçı almamız lazım

fmsmyrna
18.Mayıs.2007, 15:15
Bülent Demirlek hiç sevmediğim bi hakem inşallah iyi bi maç yönetir.Tartışmalar yaşanmaz.

El Comandante
18.Mayıs.2007, 16:14
Mayıs ayında 34. kez!..

Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında yarın yapılacak lig derbisi öncesinde ezeli rakipler şimdiye dek mayıs aylarında toplam 33 kez karşı karşıya geldi.

Mayıstaki randevulardan 14'ünde Galatasaray, 11'inde Fenerbahçe galip ayrılırken, 8 maç da berabere sonuçlandı.

Mayıs aylarında Galatasaray 57, Fenerbahçe 42 gol attı.

canavar20
18.Mayıs.2007, 16:26
berabere biter bence

Emurafu
18.Mayıs.2007, 16:38
Galiba dizilis böyle olacak

----------------Mondi---------------

--Song-----Tomas---Emre------Orhan Ak

-------Mehmet Güven--Inamoto---

--Sabri------------------------------Ayhan

-----------Necati-------Ümit Karan

Inamoto yerine Mehmet Topal oynamali.Nasil oynatiyor bu adami halen,anlamiyorum!!
baran insallah dizilis dedigin gibidir ama benim korkum sag kanatta yine mehmet guven oynamaz insallah

fenerbahce_1907
18.Mayıs.2007, 19:39
Bu macı kaybetcez bence.Oyuncular havaya girmiş bir şekilde cıkcak son senelerde oldugu gibi hep.Umarım dusundugum olmaz.

cando
18.Mayıs.2007, 21:02
Ben Beşiktaşlıyım ama bence Galatasaray alır.Çünkü bence Adnan polat baya bir gaz verir.

notformoney
18.Mayıs.2007, 21:29
büyük ihtimalle fenerin rahat bi şekilde sıkmadan oynayacağı için gsden daha iyi oynaması muhtemel olan maçtır ve tahminimcede gs nin en iyi ihimalle berabere kalacağı maçtır

C h A o S
18.Mayıs.2007, 23:35
fener kendini kasmaz.biz ise ölümüne oynar maçı alırız...

ewrim_FB
19.Mayıs.2007, 01:37
Fenerbahçe'miz alır maçı...

TaşkınMahmut
19.Mayıs.2007, 02:13
Bence ilk golü atan maçı alır.Gönlümden geçen inşallah bu sene UEFA ya gidelim.Bari orada iyi takımlar yok artık eleyebiliceğimiz takımlar çıkar ortaya.Yoksa Şampiyonlar Liginde fazla tutunamayız biz.

emicuda91
19.Mayıs.2007, 02:29
Fener in yabancıları yüreğini koymaz. Belki tuncay fln yürekten oynar bi de bi kaç türk ouncular.. gerci yabancıların çoğu oynamaz ya

El Comandante
19.Mayıs.2007, 03:42
Tarihe dikkat edin;
19.05.07 Her iki takımımızın da doğum tarihi..!
19.05 Galatasaray, 19.07 Fenerbahçe

:)

Tesadüfün Böylesi :)

gerrrard
19.Mayıs.2007, 11:08
Osman Tamburacıdan editledin dimi Baran seni gidi seni:D Bana göre GS alır.

M.Scofield
19.Mayıs.2007, 12:35
Sami Yen süslendiSarı-Kırmızılı taraftarlar Fenerbahçe derbisi nedeniyle Ali Sami Yen’i bayraklarla ve pankartlarla süsledi.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, bu akşam oynanacak Fenerbahçe derbisi nedeniyle Ali Sami Yen’i bayraklarla ve pankartlarla süsledi.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, bu akşam oynanacak Fenerbahçe derbisi nedeniyle Ali Sami Yen’i bayraklarla ve pankartlarla süsledi. Kapalı tribüne asılan ve ezeli rakiplerine gönderme yapan bazı pankartlar şöyle: ‘7 kişi ile 7-0 12.02.1911”, “Metin Oktay geldi, ağları deldi”, “Ulubatlı Souness bayrağı dikti”, “UEFA Cup-Super Cup-14 Mayıs 2006.” Yetkililer, derbiye ilginin çok büyük olduğunu söylediler.

Mirza
19.Mayıs.2007, 12:37
Emre pankartlar harbi süpermiş :D. Maç güzel olacak yahu. Ulubatlı Souness hee (:

M.Scofield
19.Mayıs.2007, 12:41
Emre pankartlar harbi süpermiş :D. Maç güzel olacak yahu. Ulubatlı Souness hee (:

daha çok pankart var bunları bi kısmı

GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 13:03
Her şeye rağmen ben çok zevkli bir maç bekliyorum gönlüm Fb'nin kazanmasından yana...

RaSenGan
19.Mayıs.2007, 13:21
Galibiyetimize az kaldı ;;)

Emurafu
19.Mayıs.2007, 13:32
Fener alır demeyın bu mac banko galatasaray yenılmez adnan polat 1 senedır bu macı beklıyor sonra trubunde ne sovlar yapılacak falan fılan ayrıca bu macı kaybedınce hemen fenerbahce rahatcıktı ondan kaybettık demeyın bu dunyanın derbısı ıyı hazırlansınlar bu maca bütün dünya görecek
Appiah oynamaması bizim için iyi aurellio oynasın o eskisi kadar iyi degil eger gerets abuk sabuk bir kadro cıkarmassa bu macı alırız insallah kabze ile baslamaz maca veya mehmet güven ortasahanın sagında oynamaz

Mirza
19.Mayıs.2007, 13:32
Şemsi bugün FB'den yana ise kesin alırız bu maçı. (:

RaSenGan
19.Mayıs.2007, 13:42

Yandık desene :D

Emurafu
19.Mayıs.2007, 13:42
SEMSI galatasaray kimle yapiyorsa hep ondan yana zaten hattao kazanir diyor;;) ;;)

Sekopej
19.Mayıs.2007, 13:44
Son idmanın tamamında Zico kalede Rüştü'yü denemiş, bakalım bu maçta sürpriz kadro çıkaracak mı?

senderson
19.Mayıs.2007, 13:47
Olcanı oynatsın,Kerimi oynatsın,Canı oynatsın.Maksat arkadaşlar üzülmesin...

GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 13:47
SEMSI galatasaray kimle yapiyorsa hep ondan yana zaten hattao kazanir diyor;;) ;;)

Emrah abi yapma be abi ben Gs'nin kazanabileceği maçlarda kazanır diyorum ama kazanmasınıda istemediğimi belirtiyorum istersen bu konudaki ilk mesajıma bak...

uAburak89
19.Mayıs.2007, 13:48
Arda oynayabilirmiş.. Fenerlileri çalıma dizmesini izlemek zevkli olur..

RaSenGan
19.Mayıs.2007, 13:52
Emrah abi yapma be abi ben Gs'nin kazanabileceği maçlarda kazanır diyorum ama kazanmasınıda istemediğimi belirtiyorum istersen bu konudaki ilk mesajıma bak...

Tabii tabii :)

GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 13:52
Arda'nın oynaması iyi olur çünkü önceki mesajlarda sol kanatta Ayhan'ın oynayacağı söyleniyor...

RaSenGan
19.Mayıs.2007, 13:55
Ayhan oynasa atardı bir tane.Son maçlarda Feneri boş geçmiyor.

Emurafu
19.Mayıs.2007, 14:03
Emrah abi yapma be abi ben Gs'nin kazanabileceği maçlarda kazanır diyorum ama kazanmasınıda istemediğimi belirtiyorum istersen bu konudaki ilk mesajıma bak...takiliyorum sana semsi :D :D :D zaten nederseniz diyin bugunku mac kesin galatsarayin

Varonil
19.Mayıs.2007, 14:08
Bakalım ne olacak maç?Ben kestiremiyorum ama sonucu Galatasaray alır veya berabere biter gibi..

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 14:30
Arda geliyor...

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 14:33
Duygularım Fenerbahçe, mantığım Galatasaray diyor...

nart_susruko
19.Mayıs.2007, 14:50
izmirde koreografi harikası :zuhaha yaratan tribünlere karşı naçizane bişeylere yapacağız, takipte kalın.

o gece son defa..

Emurafu
19.Mayıs.2007, 15:11
koreografılerı dun stadyuma yerlestırdıler sampıyonlar lıgı bordeaux macında da yapmıstık aynısını bu arada fenerbahcelı futbolcular roportajta konustular bu macı almak ıstıyoruz dediler

Bugün galatasaray yüzde yüz bu macı kaybetmez

Bu arada anket sonuclarında bile burnuma fanatizm kokuları geliyor cıkarlara göre veya tuttugu takıma göre oy verilmişi gibime geliyor:D:D:D

Omerdinho
19.Mayıs.2007, 16:32
Bu arada anket sonuclarında bile burnuma fanatizm kokuları geliyor cıkarlara göre veya tuttugu takıma göre oy verilmişi gibime geliyor:D:D:D
GS yemi vericektik ?

Emurafu
19.Mayıs.2007, 17:00
GS yemi vericektik ?En azindan dogrular olmasi lazim tabiki :( :( :(

Yazarlardan görüşler

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında iki dev takım, Galatasaray'la Fenerbahçe, Ali Sami Yen Stad'nda karşı karşıya geliyor... Şampiyon belli olsa da, tüm Türkiye'nin gözü bu maçta olacak. Biz de sizler için önemli yazarların derbi maçı hakkındaki görüşlerini aldık. İşte görüşler;

Gürcan Bilgiç (Sporx.com yazarı):

Bu maç Galatasaray için önem taşıyor. Bu nedenle daha konsantre ve stresli oynayacak. Fenerbahçe, şampiyonluğu garantilediğinden dolayı bu maça konsantre olamaz. Oyuncular maça kafa olarak hazır olamazlar. Yine de adı üstünde derbi ama büyük ihtimalle Galatasaray'ın üstünlüğüyle bitecektir.

Osman Tanburacı (Sporx.com yazarı):

Fenerbahçe zaten kazanmış. O Şampiyon! Galatasaray mutlaka kazanmalı ki Şampiyonlar Ligi'ne katılabilsin. Başka yolu yok.
Yani Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin iznine ihtiyacı var. 7-0 galibiyet falan beklemek yerine Galatasaray 1-0'la üç puana bakmalı, Bir de futbolun güzelliğine...
Maç ortada. Galatasaray galibiyete mecbur, Fenerbahçe karizmayı çizdirmemek için yenilmemek isteyecek.

Tarihe dikkat edin;

19.05.07 Her iki takımımızın da doğum tarihi.
19.05 Galatasaray, 19.07 Fenerbahçe. İşte bu da bir Milat!
İnşallah bu da dostluk için bir Milat olur. Alkış! Ama karşılıklı?

Bülent Çulhaoğlu (Sporx.com editörü):

Fenerbahçe geçen hafta şampiyonluğunu ilan ettiğinden bu derbinin önemi nispeten azaldı. Federasyon'un bu anlamda bu büyük derbiyi sondan 4 ya da 5. maç yapması daha iyi olacaktır önümüzdeki seneler için.

Fenerbahçe rahat ve şampiyon ünvanıyla çıkacak maça. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için kazanmak zorunda. Çünkü Beşiktaş ile arasında 2 puan fark var. Beşiktaş ile aynı puan da bile olsa averaj Galatasaray'da olacak. Beşiktaş'ın da Tigana'sız çıkacağı Ankaraspor ve Kayserispor maçları zor geçecek. Bu nedenle G.Saray bu maça küskün olan taraftarının da gönlünü almak için ekstra asılacaktır. Eğer G.Saray bu maçı da kaybederse Canaydın yönetiminin tutunacak dalı kalmayacak.

F.Bahçe ise bu sezon çok eleştirilmesine rağmen diğer rakiplerinin de kötü performans sergilemesini fırsat bilerek şampiyon olmayı başardı. Takım büyük bir stres ve baskıdan kurtuldu. Şimdi bu maça stres ve baskıdan kurtulmuş ve de psikolojik olarak önceki maçlarda G.Saray'a karşı üstünlüklerinin verdiği rahatlıkla çıkacaklar.

FB şampiyonluğunu ilan etmemiş olsa bu maç iki takım için de baskı unsuru olacak ve keyifsiz bir maça sahne olacaktı. Ancak şu an şartlar farklı. Bu maçın bol gollü ve çok zevkli geçeceğini düşünüyorum. G.Saray şampiyonu yenmek, taraftarının gönlünü almak ve Şampiyonlar Ligi için saldıracak. F.Bahçe ise G.Saray'a karşı olan geleneğini sürdürmek isteyeceğinden iki ekip de güzel ve açık bir futbol ortaya koyacaktır.

Esat Dergi (Sporx.com editörü):

Hafta başında ortaya alkış teorisi atıldı. Futbol adına bu güzellik Galatasaraylı yöneticilerin 'Alkışlamak mı?' açıklamasıyla son buldu. Türkiye'deki kulüplerde yöneticilik yapan isimlerin sayılması ve tanınması için her zaman rekabetlerin savaş olması gerekiyor galiba. Fair play anlayışının artmamasını istemeyen de aslında bu yöneticiler. Maça dönersek sarı-kırmızı ile sarı-lacivertin her karşılaşmasında koşul ne olursa olsun yüksek tansiyon vardır. Futbol anlamında da bu böyle. Ali Sami Yen'de dolu tribünler önünde F.Bahçe G.Saray'a oranla maça daha rahat çıkacak. Şampiyon olmuş bir takım ile, taraftarını hayal kırıklığına uğratmış ve taraftarına teselli vermek isteyen Galatasaray. Daha rahat oynayan tarafın sonuca gitmesi muhtemel. Dostluğa gölge düşmesin yeter...

Fatih Şamlıoğlu (Sporx.com editörü):

Sezon başından beri Erik Gerets'ın istikrarı sağlayamaması, elindeki oyunculardan 'bu sezon' yeterince yararlanamaması ve takım içindeki dengeyi kuramaması Galatasaray'ın yarışın dışında kalmasından büyük rol oynadı. Galatasaray'ın bu sezonki başarısızlığının temelinde yatan nedenin hücum oyuncularının takıma yeterince katkı yapmaması olduğunu herkes biliyor artık. Şampiyon olan Galatasaray'ın oyun sisteminde bir değişiklik söz konusu değil.

Geçen yılki Gerets'in oyun sistemi ile bu yılki oyun sistemi arasında hiçbir fark yok. Sadece geçen sene Hasan Kabze, Hakan Şükür, Ümit Karan ve Necati neredeyse her girdiği pozisyonu gol yaparak takımın gol yükünü çekerken, bu sene tam tersi... Hasan Kabze'nin ve Hakan Şükür'ün en son ne zaman gol attığını hangi Galatasaraylı hatırlıyor? Anlatmak istediğim sistem aynı performanslar farklı.Bununda böyle olmasındaki en büyük etken Eric Gerets'tir. Misyon tamamlanmıştır var artık başka denizlere yelken açma vakti gelmiştir onun için. Yönetimle ve futbolcularla anlamsız bir çekişmeye giren Gerets, bu sonuçtan sorumludur. Rezil bir Şampiyonlar Ligi performansı, rezilce elenilen bir kupa ve tarihin en kolay liginde 2'lik bile büyük risk altında. Galatasaray'ın gözbebeği gençleri dağıtan, sindiren ve kendilerine olan güvenlerini yok eden, ustaları küstüren, elinde tüm takımların gıpta ettiği bir kadro varken bütün başarısızlıkları transferlere ve futbolculara yükleyen bir teknik direktörden daha fazlasını beklemek saçma olurdu zaten. Derbilerin, performansların üzerinde psikolojik bir yönü olduğunu biliyoruz, bunu da bu sezon oynanan maçlarla yeniden hatırladık.

Galatasaray'ın kendi sahasında Beşiktaş'a üstünlüğü, Beşiktaş'ın deplasmanda Fenerbahçe üzerindeki baskısı, bu sezon oynanan maçlarla yeniden tekrarlandı. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesin ardından Galatasaray'ı motive eden tek şey bu karşılaşmada sarı-lacivertilerin şampiyonluk coşkusunu kendi evinde yaşatmamak olacaktır.Yine de bu maçı normal derbilerin dışında değerlendirmekte fayda var.İki takım da hiç olmadığı kadar rahat bir futbol sergileyecektir. Derbilerde, özellikle 'Galatasaray-Fenerbahçe' maçlarında teknik,taktik,form gibi futbolun içinde olan bu terimlerin hiçbiri işlemez. Daha fazla isteyen,daha fazla arzulayan daha fazla 'şanslı'olan taraf kazanır. Şimdiye kadar olduğu gibi. Bu karşılaşmada Süper Lig'deki misyonu tamamlamış Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için son kozlarını oynayan Galatasaray'a Ali Sami Yen'de direnemeyeceğini düşünüyorum. Gelin kavgasız, gürültüsüz, stressiz bir derbinin hep berabere tadını çıkaralım.

Mert Aydın (Sporx.com yazarı):

Galatasaray-Fenerbahçe derbileri zaten tahmini zor maçlardır. Şimdiki maç ise hepsinden zor. Geçen hafta şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe, çarşambaya kadar izin yaptı. Yani rakip Galatasaray ama, onların maça fiziksel olarak ne kadar hazır oldukları tartışılır. Galatasaray'ın ise Şampiyonlar Ligi hedefi var. Kısacası duygular çok karışık olacak. G.Saray kazansa bile, şampiyonluğu kaybettiği için buruk bir sevinç yaşayacak. F.Bahçe kaybederse, anormal bir skor olmadığı sürece çok fazla üzülmeyecek. Anafikir; Zico belkide, o anormal skor olmadığı takdirde ilk kez, yenilse bile çok eleştirilmeyecek. Bülent Demirlek eğer taca giden topa gol vermediği takdirde, skor ne olursa olsun gecenin bir numaralı gündem maddesi olmayacak. Ve son olarak, büyük ihtimalle kimse kimseyi alkışlamayacak.

Banu Yelkovan (FourFourTwo editörü):

Öncelikle, G.Saray, F.Bahçe'yi alkışlamalı mı diye soracak olursanız, alkışlamamalı derim. Burası İngiltere değil. Oradan kendimize örnek alacaksak daha güzel, önemli şeyleri örnek almalıyız. Alkış meselesinden önce o kadar çok şey var ki örnek alınıp uygulanması gereken... Uzağa gitmeye gerek yok. Geçen sene Sakaryaspor, Bursaspor'u alkışlamıştı. Madem örnek gösterilecek o zaman bunu örnek göstermeliyiz, tutup da 'İngiltere'de böyle oldu burada da böyle olsun' demek olmaz. Maça gelince... Çok önemi kalmayan ancak ne olursa olsun F.Bahçe'nin Ali Sami Yen'e geldiği bir karşılaşma. Galatasaray, taraftarının da desteğiyle bu maçı kazanmasını bilecektir.

TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2007, 17:12
Tamam Galatasaray'ı favori görebilirsiniz. Ama karşılaştığınız ekip 3. lig takımı değil. Tabi ki Fenerbahçeliler Fenerbahçe'yi favori görecek takımına güvenecek.Bundan daha normal birşey olamaz.Size göre doğru Galatasaray'ın kazanması bize göre Fenerbahçe'nin kazanması.

Emurafu
19.Mayıs.2007, 17:14
Muhtemel Ilk Onbirler

http://img249.imageshack.us/img249/4200/adszti7.jpg (http://imageshack.us)

Eger gerets bu resimde oldugu gibi bir kadro ile cikarsa biz bu maci yeniliriz.Ya gerets mehmet ortasahanin saginda oynarmi alla alla bir mac tuttu adam mehmeti sag kanata aldi

fenerbahcenin bekleri kotu bunu iyi degerlendirmemiz lazim orda sabri oynamasi lazim ah gerets ah yine burnunun dikine gideceksin

19_SeRDiNÇ_05
19.Mayıs.2007, 17:18
Alex 18 kişilik kadroya alınmamış...

Emurafu
19.Mayıs.2007, 17:20
Demek Alex alinmamis tam tahmin ettigim bu zico kesin kupa macinda inonude oynadigi kadronun aynisini cikaracak

RaSenGan
19.Mayıs.2007, 17:28
Bu maç tek seçenekli.

KAZANICAZ..!

Memedov
19.Mayıs.2007, 17:29
Bu maç tek seçenekli.

KAZANICAZ..!

Futbolda 3 secenek var tek degil ;) :rolleyes: ;;)

TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2007, 17:32
Yönetim: “G.Saray derbileri önemlidir. Sahaya ‘As’ futbolculardan kurulu kadro çıksın”

F.Bahçe’de yönetim ile teknik direktör derbi için birbirine girdi:

Yönetim: “G.Saray derbileri önemlidir. Sahaya ‘As’ futbolculardan kurulu kadro çıksın”

Zico: “Şampiyonluk sonrası motivasyonu bozulanlar yerine yedeklere şans vereceğim.”

Fenerbahçe'de yönetim ile teknik direktör Arthur Zico arasında bugün oynanacak G.Saray derbisi öncesi ilginç bir ’kadro savaşı’ yaşanıyor. Sarı-lacivertli yönetim, ezeli rakipleri karşısına takımın ’tam kadro’ çıkmasını istiyor. Bu zorlu mücadeleyi ’prestij’ olarak gören F.Bahçe yönetimi, Ali Sami Yen Stadı’ndaki maçtan da ’başı dik’ çıkmanın planlarını yapıyor. Ancak Zico ise “Nasıl olsa şampiyon olduk. Oynamayan futbolcuları ilk 11’de sahaya süreceğim” fikrinde

ALEX-KEZMAN YEDEĞE
Zico'nun G.Saray derbisinde sakatlığı bulunan Appiah’ın yanı sıra Önder, Lugano, Ümit, Alex, Kezman ve Deivid’i ilk 11’e almayıp, yedek kulübede oturtmayı hedeflediği öğrenildi. Brezilyalı çalıştırıcı Serkan, Can, Uğur, Kemal, Aurelio ve Semih’e ilk 11’de şans verecek. Yöneticiler Zico’yu bu düşüncesinden vazgeçirmek için dün Brezilyalı hocayla yaptığı görüşmede adeta pazarlık yaptılar

Ya hepten yedekleri oynat ya da hepten asları oynat. Bu Zico değil lig şampiyonu Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapsa bu takımı yine de bu takımda durmaması gerekir.

RaSenGan
19.Mayıs.2007, 17:32
Futbolda 3 secenek var tek degil ;) :rolleyes: ;;)

Ama bu maç tek seçenekli..

Emurafu
19.Mayıs.2007, 17:33
Herkez kabullensin bu mac galatasarayin

1-Adnan polat 1 senedir bu maci bekliyor
2- bu maci yenilirsek ortalik karisir futbocularda bunun bilincinde
3-bu maci yenilirsek gerets kesin gider
4-ayrica stadyumda bir suru olaylar cikar

Memedov
19.Mayıs.2007, 17:35

2- bu maci yenilirsek ortalik karisir futbocularda bunun bilincinde
3-bu maci yenilirsek gerets kesin gider
4-ayrica stadyumda bir suru olaylar cikar

Sen nasil olurda daha bir mac baslamadan maci Galatasaray'a veriyorsun.

Senin futbol bilginden suhpe duymaya basladim....
:ş: :ş:

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 17:37

Ne alakası var?

TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2007, 17:39
Anlamadığım Adnan Polat futbolcu mu ? Ronaldinho gibi falan mı böyle çok süper bir oyuncu çıkar Fener'i dağıtır. Neyse Zico adam gibi bi kadro çıkarsın tekrar döneriz bu sayfalara maç bitiminde.

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 17:41
Anlamadığım Adnan Polat futbolcu mu ? Ronaldinho gibi falan mı böyle çok süper bir oyuncu çıkar Fener'i dağıtır. Neyse Zico adam gibi bi kadro çıkarsın tekrar döneriz bu sayfalara maç bitiminde.
İşte orasını bende anlamadım...Ne yapacak bu Adnan Polat?

19_SeRDiNÇ_05
19.Mayıs.2007, 17:46
Flaş! Teknik direktör Zico, Brezilyalı yıldız Alex'i, Galatasaray maçı öncesi 18 kişilik kadroya almadı. Alex'in sakatlığından dolayı kadroya alınmadığı söylense de, bunun bir transfer dedikodusu olabileceği şüphesi kafaları karıştırıyor.

Bir süre önce İstanbul'a gelerek Fenerbahçeli yöneticilerle görüşen menajer Juan Figer, dün akşam saatlerinde sarı-lacivertli yöneticilerle tekrar masaya oturmuş ve yaklaşık olarak 4 saat süren görüşmeler sonunda ortak bir fikir birliğine varılamamıştı.Son olarak Alex bu hafta içi yaptığı açıklamada ligin son iki maçında gol kralı olmak istediğini söylemişti.

TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2007, 17:48
Ümit Karan bu ligin sonunda gol krallığında Alex'in önüne geçmiş olursa Zico'nun kulakları 25 milyon tarafından iyi çınlatılır. Fenerbahçe teknik direktörsüz daha iyi oynar.

Emurafu
19.Mayıs.2007, 17:52
galatasaray paf takimi 2-1 fenerbahce paf takimi paf takimimiz ezeli rakiplerini iki mactada yendi

gerets duzgun bir kadro cikarirsa galatasaray fark atar

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 17:55
galatasaray paf takimi 2-1 fenerbahce paf takimi paf takimimiz ezeli rakiplerini iki mactada yendi

gerets duzgun bir kadro cikarirsa galatasaray fark atar

Abi yeter bu kadar hayalcilik...

GsDoruk
19.Mayıs.2007, 17:56
Abi yeter bu kadar hayalcilik...
Sen Gs'li misin?:mad: :eek: ;)

TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2007, 17:59
8-9 u bulur mu fark :)

RaSenGan
19.Mayıs.2007, 18:00
8-9 u bulur mu fark :)

Bulur...;;)

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 18:06
Sen Gs'li misin?:mad: :eek: ;)

Evet Allah'A şükür GS liyim ancak gerçekçi olmalıyız.Fenerbahçe'ye nasıl fark atacağız?

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 18:16
Alex'in kadroda yer almaması sakatlık değildir. Kesinlikle transferinden dolayıdır, zira hafta içi menajeri geldi. Alex gidici diye düşünüyorum, böylesine önemli bir maçta oynamıyorsa, hem de gol krallığına oynarken...

Sekopej
19.Mayıs.2007, 18:33
Alex yerine Serkan ilk 11 başlayacak. Orta sahada Alex yerine mücadele eden bir oyuncu bu maçta daha iyi olacaktır bence.

İnşallah sorunsuz kavgasız dostça bir maç olur.

Burada da sonuç ne olursa olsun kimse fanatizm yapmaya kalkmasın, şimdiden uyarıyorum, maç sonunda mesaj atarken 2 kere okuyup öyle atın, düzeni bozmayın. İlk defa bir maç konusunda 10'ün üzerinde mesaj silinmesin.(Genel ortalama 20-25 mesaj oluyor)

ForsakeN
19.Mayıs.2007, 18:37
Alex'in kadroda yer almaması sakatlık değildir. Kesinlikle transferinden dolayıdır, zira hafta içi menajeri geldi. Alex gidici diye düşünüyorum, böylesine önemli bir maçta oynamıyorsa, hem de gol krallığına oynarken...

Aynı fikirdeyim.Alex gol krallığına giderken böyle bir maçı normal şartlar altında kaçırmazdı diye düşünüyorum.Demek ki bir sorun var ki çıkmıyor maça.

GsDoruk
19.Mayıs.2007, 18:43
Aynı fikirdeyim.Alex gol krallığına giderken böyle bir maçı normal şartlar altında kaçırmazdı diye düşünüyorum.Demek ki bir sorun var ki çıkmıyor maça.

Sorun değil trasnfer var ;;)

ForsakeN
19.Mayıs.2007, 18:44
Sorundan kastım sözleşme sorunu zaten.

senderson
19.Mayıs.2007, 18:46
alexten daha iyisini alacaklarsa(ki giderse alırlar) brezilyaya kadar yolu var.Hatta zicoyla birlikte gidebilirler...

LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 18:50
Sami Yen karıştı!
Ali Sami Yen'de istenmeyen görüntüler. Koltuklar havada uçuştu. F.Bahçeli taraftarların Ali Sami Yen'e gelmesiyle birlikte olaylar başladı.

Sarı-lacivertli taraftarların Galatasaraylıların olduğu bölgeye doğru yabancı cisimler atması olayları tetikledi. G.Saraylı taraftarlar kendilerini koruyan polislere tepki gösterdi ve kısa süreli bir gerilim oluştu. Galatasaraylı bayan taraftarların da bu olaydan etkilendiği gözüktü. Polis ile Galatasaraylı taraftarların çatışması ise sürüyor.

19.05.2007

Kaynak : Sporx.com

GsDoruk
19.Mayıs.2007, 19:00
İstenmeyen görüntüler. Off off!

LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 19:03
ADETA SAVAŞ ALANI!
(CANLI) Ali Sami Yen yıkılıyor. Polis ile Galatasaray taraftarlarının dakikalar süren çatışması sonunda polis çareyi biber gazı sıkmakta buldu. Adeta savaş alanına dönen Ali Sami Yen'de hemen hemen tüm taraftlar çıkan bu olaylardan etkilendi. Galatasaraylı bayanlar, taraftarlar Ali Sami Yen'de ayakta durmakta zorlanıyor. Çok büyük olaylar var. İstenmeyen görüntüler..

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 19:03
GS Store saldıranlar,çeksin cezasını...

LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 19:04
G.Saray taraftarı olay çıkardı
Galatasaraylı bir grup taraftar, Fenerbahçe ile bu akşam oynanacak derbi karşılaşması öncesinde Ali Sami Yen Stadı çevresinde olay çıkardı.

Stat çevresinde toplanan 100'e yakın kişiden oluşan taraftar grubu, slogan atarak yürümeye başladı. Üzerinde sarı-lacivert renkli kıyafetli olan kişi arayan taraftarlar, bir şirket minibüsünün önünü keserek, içeride böyle bir kıyafeti bulunan kişiye saldırmak istediler. Minibüsü yumruklayan taraftarlar, aynasını kırarken, daha sonra kendilerine hakaret ettiğini savundukları bir kişiyi, Mecidiyeköy metro durağının girişine kadar kovaladılar.

Taraftarların taşkınlıkları üzerine motorize emniyet kuvvetleri burada toplanarak, bu kişileri engellemek için önlem aldı.

Emniyet güçleri, olay çıkaran taraftarları stat çevresinden uzaklaştırmaya çalıştı.

-GALATASARAY TARAFTARINDAN KÜFÜR-

Galatasaraylı taraftarlar, maçın başlamasından yaklaşık 2,5 saat öncesinde stat içinde az sayıda bulunan Fenerbahçe taraftarına yönelik küfür etti.

Fenerbahçe taraftarları ise buna sadece, ''Şampiyon Fener'' diye karşılık vermekle yetindi.
Sami Yen karıştı!
Ali Sami Yen'de istenmeyen görüntüler. Koltuklar havada uçuştu. F.Bahçeli taraftarların Ali Sami Yen'e gelmesiyle birlikte olaylar başladı.

Sarı-lacivertli taraftarların Galatasaraylıların olduğu bölgeye doğru yabancı cisimler atması olayları tetikledi. G.Saraylı taraftarlar kendilerini koruyan polislere tepki gösterdi ve kısa süreli bir gerilim oluştu. Galatasaraylı bayan taraftarların da bu olaydan etkilendiği gözüktü. Polis ile Galatasaraylı taraftarların çatışması ise sürüyor.

ADETA SAVAŞ ALANI!
(CANLI) Ali Sami Yen yıkılıyor. Polis ile Galatasaray taraftarlarının dakikalar süren çatışması sonunda polis çareyi biber gazı sıkmakta buldu. Adeta savaş alanına dönen Ali Sami Yen'de hemen hemen tüm taraftlar çıkan bu olaylardan etkilendi. Galatasaraylı bayanlar, taraftarlar Ali Sami Yen'de ayakta durmakta zorlanıyor. Çok büyük olaylar var. İstenmeyen görüntüler..

Omerdinho
19.Mayıs.2007, 19:04
bu arada samiyende olaylar cikti :) koltuklar havada ucusuyor.

LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 19:06
F.Bahçe kafilesine büyük tepki!
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında bu akşam yapılacak derbi maç öncesinde, stada gelen Fenerbahçe otobüsünün üzerine yabancı maddeler atıldı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, saat 17.30 civarında geniş güvenlik önlemleri altında Ali Sami Yen Stadı'na geldi. Sarı-lacivertli takımı taşıyan otobüsün geçeceği güzergah üzerinde polis tarafından yoğun güvenlik önlemleri alınmasına karşın, stada kısa bir mesafe kala bir grup Galatasaraylı fanatik taraftar, otobüsün üzerine yumurta, taş ve bira şişeleri attı. Bu gruba güvenlik güçleri anında müdahale ederken, olaya karışan bazı kişilerin gözaltına alındığı görüldü.

Galatasaraylı taraftarlar ayrıca, Fenerbahçe kafilesinin stada girişi sırasında sarı-lacivertli takıma küfür ettiler.

Öte yandan, Fenerbahçe kafilesinden yaklaşık 10 dakika sonra stada gelen ev sahibi Galatasaray takımına, sarı-kırmızılı taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulundular. Taraftarlar özellikle, hafta içinde Fenerbahçe aleyhine açıklamalar yapan futbolcu Sabri'ye büyük ilgi gösterdi.

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 19:06
FB Taraftarı dün akşam yaptığıyla haketti bunları...

LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 19:07
FB Taraftarı dün akşam yaptığıyla haketti bunları...

Fener taraftarına yaptığı bişey yok.

Polislerle kavgadalar.Çok yazık.

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 19:09
Fener taraftarına yaptığı bişey yok.

Bu bölümden hiçbirşey anlamadım?

LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 19:11
Galatasaray'lılar ile Fenerliler arasında pek birşey olmadı önemli.

Galatasaray taraftarıyla karşılıklı küfürleşme oldu o kadar.Ancak polislerle galtasaray taraftarı arasında çok daha ciddi şeyler oldu.

Sekopej
19.Mayıs.2007, 19:11
Bu bölümden hiçbirşey anlamadım?

Haketti demişsin ya, dün akşam ne yapıldı diyor galiba. GS Store'un duvarlarını sarı laciverte boyamışlar, karşılığı şimdiki çıkan olaylarsa diyecek sözüm yok...

mustafa35
19.Mayıs.2007, 19:12
Galatasaray tribünleri çok fena karıştı maç öncesi.

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 19:14
Haketti demişsin ya, dün akşam ne yapıldı diyor galiba. GS Store'un duvarlarını sarı laciverte boyamışlar, karşılığı şimdiki çıkan olaylarsa diyecek sözüm yok...

Aynen öyle dedim Sekopej..:)

Sekopej
19.Mayıs.2007, 19:16
Aynen öyle dedim Sekopej..:)

Şimdi baktım Lig TV'de hep polis birilerini coplardı şimdi taraftar polisi dövüyordu. Kaskını çıkarıp dövüyorlar hem de. Bunlaran tribünlere yakışmayan manzaralar, polisin taraftarla stad içinde bu tür çatışmada bulunmaması lazım.

Maç sorunsuz geçer inşallah diyorduk ama öyle olmayacak gibi duruyor, inşallah büyük olaylar olmaz...

mustafa35
19.Mayıs.2007, 19:17
Ama Murat abinin dediği gibi olaylar.

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 19:19
Eğerki polise bir saldırı varsa yazıklar olsun diyorum.GS taraftarı bunu yapmamalıydı.Polise saldırmak neymiş?Densizliğin bu kadarı.

AYIP..

Mirza
19.Mayıs.2007, 19:21
O değil bizim Eren orada. (: Inşallah çocuğa bir şey olmaz.

El Comandante
Herkes rahat olsun.Bu macta fark atacagiz!!

Sekopej
Adnan Polat da polisin orada olması asıl olayı başlattı, polis çıkarsa olay da olmayacaktır dedi. Bakalım inşallah bu kadarla kalır.

Ben maçın havasına girmek için çıkıyorum, maçtan sonra döndüğümde umarım konu kilitlenmiş olmaz, fanatizm mesajları olmaz ve keyfimiz kaçmaz...

LaigLeNoiR
Polat: "Boşaltsınlar"
G.Saray Asbaşkanı Adnan Polat Ali Sami Yen'de çıkan olayların ardından suçu Emniyet'te buldu. Polat polislerin G.Saraylı taraftarlara sürekli kötü davrandığını söylerken, polis çemberinin geniş olmasına da tepki gösterdi. Adnan Polat G.Saraylı kombine kart sahiplerinin tribünlere giremediğini söylerken, polislerin stadyumu boşaltması gerektiğini ifade etti.

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 19:22
Herkes rahat olsun.Bu macta fark atacagiz!!

Abicim bende GS li olarak bunu isterim.Ama çok çok zor bence...

LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 19:23
İlk 11'ler!
(CANLI) Türk futbolunun kalbi, bugün Ali Sami Yen'de atıyor. Geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'ne katılmak isteyen Galatasaray karşı karşıya geliyor

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Bülent Demirlek yönetecek. İki takımın 11'i belli oldu.

İLK 11'LER

G.SARAY
Mondi
Cihan
Song
Tomas
Orhan Ak
Sabri
İnamoto
Mehmet Topal
Ayhan
Ümit
Necati

F.BAHÇE
Serdar
Ümit
Önder
Edu
Lugano
Serkan
Aurelio
Deniz
Tuncay
Tümer
Kezman

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 19:26
İlk 11'ler!
(CANLI) Türk futbolunun kalbi, bugün Ali Sami Yen'de atıyor. Geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'ne katılmak isteyen Galatasaray karşı karşıya geliyor

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Bülent Demirlek yönetecek. İki takımın 11'i belli oldu.

İLK 11'LER

G.SARAY
Mondi
Cihan
Song
Tomas
Song
Orhan Ak
Sabri
İnamoto
Mehmet Topal
Ayhan
Ümit Necati

F.BAHÇE
Serdar
Ümit
Önder
Edu
Lugano
Serkan
Aurelio
Deniz
Tuncay
Tümer
Kezman

Yanlışlık yapmışsın.Song 2 defa yazmışsın.

Del Piero_10
19.Mayıs.2007, 19:27
İlk 11'ler!

İLK 11'LER

G.SARAY
Mondi
Cihan
Song
Tomas
Song
Orhan Ak
Sabri
İnamoto
Mehmet Topal
Ayhan
Ümit Necati

F.BAHÇE
Serdar
Ümit
Önder
Edu
Lugano
Serkan
Aurelio
Deniz
Tuncay
Tümer
Kezman

2 tane Song var:)

LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 19:36
Hasan'ı zor tuttular
Sakatlığı sebebiyle F.Bahçe karşısında forma giyemeyecek olan Hasan Şaş gerilimli derbi öncesi sahaya girerek F.Bahçeli Lugano'ya büyük tepki gösterdi.

Çok sinirli olduğu gözlemlenen G.Saraylı futbolcu Lig TV'den Bahri Havadır'ın verdiği bilgiye göre Lugano'ya olan tepkisini bir önceki maçta kendisine karşı söylediği çok ağır küfürler yüzünden olduğunu ifade etti. Hasan Şaş'ı sahanın ortasında durduran takım arkadaşları ve saha yetkilileri Lugano ile arasında olası bir kavganın çıkmasını da engelledi.
19.05.2007

Kaynak : Sporx.com

GsDoruk
19.Mayıs.2007, 19:37
Dediklerine göre Lugana Hasan'a küfür etmiş :mad:

Mirza
19.Mayıs.2007, 19:44
Uyarı 1 : Bölüm Kuralları (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42444)

RaSenGan
19.Mayıs.2007, 19:45
Merak etmeyin rahat kazanıcaz..

LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 19:47
2 Tane SONG'u gördüm:)

sporx'in ayıbı ama düzeltildi:D

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 19:49
İnşallah kazanırızda bu kavga sona erer artık...

LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 19:52
YORUMSUZ 2 Görüntü:(

http://www.sporx.com/images/galeri/29/3470/O_5c551685970b02f03b2e99409ac6d7e1.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3470/O_c809bed62387237586d80265fbc34a61.jpg

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 19:56
Alex 11'de yok!

Maçın başlamasına 5 dakika kaldı. Bakalım nasıl bir maç olacak.

Mirza
Bu görüntüler aracılığı ile kimlerin yaptığı bulunabilir.

eGowiCh
Yabancı madde şov başladı :) Galatasaray ceza almak için can atıyor adeta.

Memedov
19.Mayıs.2007, 19:58
Acayip küfür ediliyor daha maç başlamadı..

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 19:58
Yabancı madde şov başladı :) Galatasaray ceza almak için can atıyor adeta.

İlk yarıdaki maçı hatırlatırım...

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 19:59
Hazımsızlık görüyorum. "Hepiniz ..." diye küfürler başladı. Yakışmıyor. Ceza gelecek Galatasaray'a, önümüzdeki sene 2-3 maç seyircisiz oynayacak.

Daha şimdiden küfür ve yabancı madde şov başladı. Maç tamamlanmayacak galiba :) Taraftar hata ediyor bence, ceza alacaklar boş yere.

RaSenGan
19.Mayıs.2007, 20:01
Dakika 55'te gol atacağız..

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 20:02
Dünya Hipertansiyon haftasıymış bu arada, tansiyonunuzu ölçtürün :) Ali Sami Yen'de tansiyon epeyce yüksek. En ufak tahrikte taraftar çıldıracak valla :)

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 20:03
GALİBİYET BEKLİYORUZ GALATASARAY

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 20:04
Alkış beklerken küfür yiyoruz :)

Şampiyon Fenerbahçem, kazan bu maçı! Haydi!

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 20:05
Alkış beklerken küfür yiyoruz :)

Şampiyon Fenerbahçem, kazan bu maçı! Haydi!

Alkışı daha çok bekleyeceksiniz..:)

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 20:06
Penaltımız verilmedi :( Yok böyle bir şey :(

Yabancı madde yağıyor.

El Comandante
Alkis beklemeyin,macin bitmesini bekleyin ;;)

Mirza
Alkış gelmeyeceği belli idi. Küfür ise ben bu kadar beklemiyordum.

mahoo
anket berabere.. hayirlisi olsun..

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 20:08
Alkis beklemeyin,macin bitmesini bekleyin ;;)

Haklısın EmperoR.Maç bitince en kral alkış gelecek..:D

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 20:08
Ayhan bile kızdı atılan yabancı maddelere. Maç oynanmıyor maddelerden.

Galatasaray şimdiye kadar yaptıklarından en az 2 maç cezayı aldı bile.

C h A o S
19.Mayıs.2007, 20:10
alıcaz bu maçı.
bu pet şişelerin nedeni bence ALKIŞ meselesidir...

gerrrard
19.Mayıs.2007, 20:10
Silahmı patladı???

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 20:11
Ayhan bile kızdı atılan yabancı maddelere. Maç oynanmıyor maddelerden.

Galatasaray şimdiye kadar yaptıklarından en az 2 maç cezayı aldı bile.

Ne kadar meraklısın GS nin ceza almasına?

RaSenGan
19.Mayıs.2007, 20:12
Haydi aslanlarım..

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 20:12
Darağacında olsak bile Fenerbahçe tezahuratları duyuluyor. Helal size GFB :)

hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 20:13
Akıllı olan sesini çıkarmaz..:)

El Comandante
19.Mayıs.2007, 20:16
Sacmalama Egowich! Siz sükrü saracoglunda taraftarlarimizin oturduklari yere sidik torbalari koydunuz,mac boyunca küfür ettiniz,geretsin ve ümit karanin kafalarini yardiniz,mondiye ses bombalari attiniz 3 ceza geldi.Bizimkiler küfür ediyor diye ve pet sise atiyor diye hemen 2 mac ceza gelmesi lazim diyorsun.Komiksin!

Mirza
19.Mayıs.2007, 20:17
Uyarı 2 : Bölüm Kuralları (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42444)

canavar20
19.Mayıs.2007, 20:17
demmekki pet şişeleri atılıyor o zaman fenerin sahasında ki maçtada pet şileri falan atılır bu böyle devam eder malesef:(

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 20:29
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

C h A o S
allahım gol yedik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

eGowiCh
Lugano attı, aslanım benim. Goooooooooooooooooooool !!!!

İlahi adalet, atılan maddelerin karşılığı!!!

Helal olsun!

Memedov
Ve işte gol geldi Lugano 1-0 Helal olsun size çocuklar..

El Comandante
Bizim futbolculardaki ruh nerede? :roll:

Ya böyle oynayacaksaniz,birakin gidin maci.Hükmen yenik sayilin!

GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 20:30
Gol Gol Lugano Lugano...

C h A o S
19.Mayıs.2007, 20:30
lugano attı.bjkde önde.pofffffffff.

gerrrard
19.Mayıs.2007, 20:31
Şoktayım yaa.Ne biçim futbolcusunuz siz yaa.BJK'de yeniyo :(

canavar20
19.Mayıs.2007, 20:31
1-0 oldu ağlamak istiyorum ama ağlamıyorum:D:D

uAsamet91
19.Mayıs.2007, 20:33
Kazaniriz beyler uzulmeyin

Krusty
19.Mayıs.2007, 20:33
Bu akşam kalbimiz Fener ile! Haydi Fener farka... :D

GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 20:34
Tamam bu maç bu skorla bitsin yeter...

Mc.Speedy
19.Mayıs.2007, 20:35
Galatasaray'ı kınamıyorum aksine oradaki o şişeleri atan herkesi teker teker tebrik ediyorum...

Sen Bize nasılsın fenerbahçe ? , bizde böyleyiz...

canavar20
19.Mayıs.2007, 20:38
Galatasaray'ı kınamıyorum aksine oradaki o şişeleri atan herkesi teker teker tebrik ediyorum...

Sen Bize nasılsın fenerbahçe ? , bizde böyleyiz...

abi tartışmayalım ama herkez böyle düşünürse ohoooo:(

mahoo
19.Mayıs.2007, 20:39
onemli olan sampiyonlar ligine gitmek mi orda ulkeni iyi temsil etmek mi.. bence bjk ve fb taraftarlari bu soruyu sormalilar kendilerine;;)

Mc.Speedy
19.Mayıs.2007, 20:40
Tartışmaya niyetim yok ;) , olursada senle olmaz...

http://www.webaslan.com/i/glr/070515de7b/im4956.jpg

Yeterlidir Alkış isteyen fenerbahçe seyircisine.

GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 20:42
onemli olan sampiyonlar ligine gitmek mi orda ulkeni iyi temsil etmek mi.. bence bjk ve fb taraftarlari bu soruyu sormalilar kendilerine;;)

Doğru haklısın o zaman biz hakkımızı size devredelim en iyisi bu olur herhalde...

fm26mer
19.Mayıs.2007, 20:43
gooooooolllllllllllllllllllll

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 20:44
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!

Edu Dracena !!!

Helal be!

Memedov
Gooolll Edu Defans sırtladı bugün bizi...

GeNç KaRTaL
Defans şov...

gerrrard
19.Mayıs.2007, 20:45
Sağlık olsun.Ne biçim futbolcular bunlar.Ruh yok!!!

fm26mer
[B]Defans şovB]

Fenerbahce attı.............

Bordo61Mavi
ne oluyo beyler, ben takip edemiyom

uAsamet91
19.Mayıs.2007, 20:46
Beyler bi sorun yokk 3 2 bizim mac uzulmeyin

Memedov
19.Mayıs.2007, 20:46
ne oluyo beyler, ben takip edemiyom

Galatasaray 0 Fenerbahçe 2 Goller : Lugano,Edu.

C h A o S
19.Mayıs.2007, 20:47
off ya ilk yarıda maç koptu. şu gerets hala niye takımın başında anlamıyorum.:mad:

canavar20
2-0 oldu ibig61

El Comandante
Tek istegim GeretS´in ve bütün ruhsuz oyuncularin bu mac sonunda defolup gitmesi!

uAsamet91
19.Mayıs.2007, 20:48
off ya ilk yarıda maç koptu. şu gerets hala niye takımın başında anlamıyorum.:mad:

Kopmak falan yok arkadsim mac bizim uzulme 3 2 bbak yazdim 4 2 de olabilir

fm26mer
Bugün 19 mayıs aman allahım yoksa...

Bordo61Mavi
Ben tum umutlari bu maca baglamistim, CimBom yener, BJK ise diger macta puan kaybeder boylece Trabzon Uefa ya olurdu ama....

bakiyorum da artik imkansiz gibi

Mirza
Uyarı 4 : Bölüm Kuralları (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42444)

C h A o S
19.Mayıs.2007, 20:49
Eğer maç böyle veyatta daha farklı bi şekilde biterse çok büyük olaylar çıkabilir gibime geliyor...

Mc.Speedy
19.Mayıs.2007, 20:49
fm26 19+1 tane atacaksınız canım benim..;) hiç merak etme sen.

Eğer maç böyle veyatta daha farklı bi şekilde biterse çok büyük olaylar çıkabilir gibime geliyor...

Çıksın istediğim o benim.

C h A o S
19.Mayıs.2007, 20:51
Kopmak falan yok arkadsim mac bizim uzulme 3 2 bbak yazdim 4 2 de olabilir

ne kadar kendinden eminsin.;)

canavar20
19.Mayıs.2007, 20:53
aslında fenerden bunu beklemezdim 2-0 :D belki gs gol atmıştır:)

GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 20:53
Ve ilk yarı sona erdi...G.Saray 0-2 F.Bahçe...

uAsamet91
19.Mayıs.2007, 20:54
ne kadar kendinden eminsin.;)

macin sonunda gorursun 2 gol yedik diye yenildikmi yani;;)

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 20:55
Helal olsun şampiyona!

Fenerbahçe gerçekten şampiyon gibi oynuyor. Şampiyonluk ünvanının hakkını sonuna kadar veriyor.

Sene başından beri eleştirilen Edu ve Lugano gollere imzasını attı. Helal olsun.

Galatasaraylılar, beğenmediğiniz Edu ve Lugano şov yapıyor :) Gerçek Fenerbahçeli oldular :)

Bordo61Mavi
Gerets in kredisi bitti artik, bu mac boyle biter diye dusunuyorum, veya Fener farki acabilir

El Comandante
Ilk yari bitti ;) Fb maci aldi.Yönetim bu GeretS´i,ruhsuz futbolculari teker teker kulüpten kovmali,bu macin ardindan hemen.

Mc.Speedy
19.Mayıs.2007, 20:56
Tek sorum , Fenerliler neden bugün espri yapmaya çalışıyorsunuz ?

mustafa35
19.Mayıs.2007, 20:57
Galatasaraylı taraftarların attığı şişeyi Tuncay alıp içti. Çok komikti gerçekten :D

2 aynı tür serbest atıştan golle döndük. Tebrikler Fenerbahçe'M.

Galatasaray bu maçtan sonra en az 2 maç ceza almalı diye düşünüyorum.

canavar20
19.Mayıs.2007, 20:58
Helal olsun şampiyona!

Fenerbahçe gerçekten şampiyon gibi oynuyor. Şampiyonluk ünvanının hakkını sonuna kadar veriyor.

Sene başından beri eleştirilen Edu ve Lugano gollere imzasını attı. Helal olsun.

Galatasaraylılar, beğenmediğiniz Edu ve Lugano şov yapıyor :) Gerçek Fenerbahçeli oldular :)

imzamı basarım;;)

eGowiCh
19.Mayıs.2007, 20:58
Tek sorum , Fenerliler neden bugün espri yapmaya çalışıyorsunuz ?

Keyiften olabilir :zuhaha

Fenerbahçe süper top oynuyor. 2 duran top, 2 gol, hem de Alex'siz :zuhaha

Alex ve Appiah yok ancak yerine oynayan 2 kişi onları aratmıyor.

Helal size.

Çocuklar inanın, inanın çocuklar, güzel günler göreceğiz güneşli günler, Cimbombom'u Sami Yen'de devireceğiz, şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz.

uAsamet91
19.Mayıs.2007, 20:59
Harbi Cok komikmis gibi espiri yapiyosunuz macin sonunda biz yapicas espirileri