Log in

View Full Version : Liverpool - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi AGrubu 4.Hafta

Pages : [1] 2

Fıratcan Alçınkaya
03.Kasım.2006, 07:31
Liverpool - Beşiktaş

http://img252.imageshack.us/img252/194/adszsn3.jpg (http://imageshack.us)

Tarih:6Kasım Çarşamba
Saat:21:45 Yayın:Star
Stad:Anfiled Road

BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 07:33
Büyük ihtimal yenilcez.Tahmini skor 3-0.İnşAllah yanlırım da bir sürprize imza atarız.Kalbimiz seninle olacak Beşiktaş'ım.Allah yardımcımız olsun.Ama ben en azından bi konuda rahatım Avrupa'da gol atınca vermemezlik yapılmıyor.

GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 07:38
Yeniliriz..

Fernando Gago
03.Kasım.2006, 07:39
Beşiktaşın işi çok zor

eXcitinG
03.Kasım.2006, 07:45
Lig maçLarının bitmesini bekLeyeLim.Ondan sonra eğrisini doğrusunu tartışırız.

Memedov
04.Kasım.2006, 05:32
Lig maclari tamamlandigina gore konuyu aciyorum.

Maca gelecek olursak Liverpool Kazanir gibi geliyor ama umarim Besiktas 1 puan cikartir.

Aşk-ı Şehir
04.Kasım.2006, 05:37
Eğer 5-4-1 ile çıkarsa Beşiktaş puan kazanabilir. Zaten Liverpool'da bi düşüşte Beşiktaş bundan yararlanabilir;;)

fenerbahce_1907
04.Kasım.2006, 05:38
Liverpool alır malesef:(

GebzeLi1907
04.Kasım.2006, 05:38
LiverpooL'da form kaybı var İnş beşiktaş puan aLabİLir burdan

uAsamet91
04.Kasım.2006, 05:40
Livepool da form düşüklügü var.Beşiktaş akıllı oynarsa 1 puan alabilir..Liverpool daha yakın

FeYYaz1989
04.Kasım.2006, 05:50
Yeneriz...

BeeTLeJuiCe
04.Kasım.2006, 06:05
Liverpool Anfield Road'da bu sefer affetmez gibi ama neden olmasın bir süpriz neden olmasın.

anilton
04.Kasım.2006, 06:19
Ben beraberliği alacağımıza inanıyorum...

ChAoS
04.Kasım.2006, 06:55
Burda nasıl yendiysek oradada yenme şansımız var.

Fietra 10
04.Kasım.2006, 07:02
Bende Beşiktaş'ın yenileceğini düşünenlerdenim fakat ben Liverpool'un Istanbul'da da kazanacagını düşünüyordum ama yanıldım umarım yine yanılırım..

fenerbahce_1907
04.Kasım.2006, 09:07
Liverpool maçı Merk'in!

Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda 6 Kasım Salı günü deplasmanda İngiltere'nin Liverpool takımıyla yapacağı maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Markus Merk yönetecek.
Anfield Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçta, Merk'in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Peter Henes yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemi ise Jochen Drees olarak açıklandı.

El Barto
04.Kasım.2006, 15:36
İnönü'deki maçtan çook daha zor olacağı aşikar. İnönü'deki maçtanda çoğumuzun umudu yoktu bu maçtada öyle. Umarım Beşiktaş için iyi bir sonuç çıkar. Ancak çok çalışmaları gerekiyor...

Chelsea'yi nasıl yendiysek Liverpool'u da yeneriz İngilizler tanır bizi...

Vieri
04.Kasım.2006, 16:25
Beşiktaş'ı çok zor bir maç bekliyor. Özellikle karşılarında artık galip gelmek isteyen ve grubun dibinden kendini kurtarmak isteyen Liverpool var.

Üstelik inönüde harikalar yaratan Beşiktaş seyircisi sonrası Liverpool tribünlerininde boş durmayacağı kesin ve maçta büyük bir uğultu baskı olacak.

Korkum geçtiğimiz yıllarda Leeds Utd. maçında olduğu gibi hızlı gelecek İngiliz kulübünün bu ataklarına dayanmak. İngilizler maç başlarında çok baskı kurup gol ararlar ve bunu bulunca oyun kontrolünü ele geçirip istedikleri gibi oyunun hızını kontrol ederler. Buna izin vermezse beşiktaş ve top yapabilirse neden olmasın.. Gönlümüz karakartalla.

CeNTeR_TR
04.Kasım.2006, 18:46
İlk maçta Beşiktaşımız Kazanır demiştim ama bu maç zor olacak..

Eğer bir süpriz olursa çok güzel olur..

Ama şunuda unutmamak lazımki Beşiktaş ilk maçta nasıl muhteşem taraftarıyla kazandıysa bu maçtada Liverpoll aynısı yapacaktır...

Emurafu
04.Kasım.2006, 19:03
Liverpool yenmek zorunda onlar içinde kader maçı...Besıktasın işi çok zor..Eger benitez akıllı davranır birde crOuch ilk onbirde oynatısa liverpool farka gider...3-1 veya 4-1sona erer maç:):) liverpool gecen sene galatasaray macıgibi gol atınca biraz tempoyu düsürür bu arada besıktas 1gol atar..Kilit oyuncu CROUCH

Tello gibi oyuncunun olmaması çok kötü...Diatta bence o tempoda cokhata yapar...

eXcitinG
04.Kasım.2006, 20:36
İmkansızLarı daha önce bir çok kez başardık ki bu maç imkansız feLan değiL.Formsuz bir LiverpooL,Ligin dibine demir atmış,karşısında ki takımı çantada kekLik gören bir takım oLacak karşımızda.Yenmek ve kazanabiLmek,puan aLmak için buLunmaz bir fırsat.Beşiktaş yarın akşam kaybederse LiverpooL un üstün oyunundan yada becerisinden değiL kendi hataLarından kaybedecektir.Bir de bu araLar oLuşan durumLar kLüp açısından takıma nasıL etki edicek + mı yoksa - mi bunuda bekLeyip göreceğiz.

Haydi KartaL,Haydi KartaL haydi....

Ahmet_77
04.Kasım.2006, 20:39
Liverpol sahaya hırslı çıkacak.En Az 2 Fark diyorum...

anilton
04.Kasım.2006, 21:02
Liverpool yenmek zorunda onlar içinde kader maçı...Besıktasın işi çok zor..Eger benitez akıllı davranır birde crOuch ilk onbirde oynatısa liverpool farka gider...3-1 veya 4-1sona erer maç:):) liverpool gecen sene galatasaray macıgibi gol atınca biraz tempoyu düsürür bu arada besıktas 1gol atar..Kilit oyuncu CROUCH

Tello gibi oyuncunun olmaması çok kötü...Diatta bence o tempoda cokhata yapar...

Emrah abi bende tamamen tersini düşünüyorum.Diatta Crouch'u çok iyi marke edecek ve oynatmayacak gibi geliyor...

Bence kilit oyuncu DİATTA

canavar20
04.Kasım.2006, 21:16
BJK kazanmaz çünkü Live artık kazanmak zorunda yani bunun dönüşü yok malesef yenilecez.

anilton
04.Kasım.2006, 21:20
BJK kazanmaz çünkü Live artık kazanmak zorunda yani bunun dönüşü yok malesef yenilecez.

Liverpool elenemez mi yani?

Beşiktaş'ta kazanmak zorunda...

Emurafu
04.Kasım.2006, 21:23
Besıktas kazanması için ilk yarı iyi direnmesi lazım ..çünkü 2.yarı liverpool stres yapacak..

FeYYaz1989
04.Kasım.2006, 21:38

3-1 veya 4-1 biterse çok sevineceksin sanırım..

Umarım şöyle Liverpool kazanır,böyle fark yapar diyenlere;mücadelemizle,iyi oyunumuzla kazanarak,ilk maçtaki gibi yediririz laflarını..

RaSenGan
04.Kasım.2006, 21:41
3-1,4-1 ihtimali yüksek.Ama kim atar kim yer belli olmaz.Beşiktaş o şoku üstünden atarsa iyi oynayıp bol gol atabilir ama aksine yiyebilirde.

Universal
04.Kasım.2006, 22:04
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_l1_Benitez_Riise001.jpg

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Liverpool'da menajer Rafael Benitez, alacakları kötü bir sonucun dünyanın sonu olmayacağını söyledi. Devler Ligi'ndeki durumlarının sürpriz olduğunu belirten İspanyol teknik adam, "Ama burada hata yapma lüksünüz yok" dedi.

Liverpool'un resmi internet sitesine açıklamalar yapan Benitez, "Daha önceki başarılarımızdan dolayı herkes bizden çok daha fazlasını bekliyordu. Bu sonuç benim için de büyük sürpriz oldu ancak Şampiyonlar Ligi'nde son 16'a kalamamamız dünyanın sonu değil. 3. olup UEFA Kupası'na katılmayı da kabul etmek zorunda kalabiriz" dedi.

Yollarına devam etmek için Beşiktaş maçının çok önemli olduğunu belirten İspanyol teknik adam, "Ancak oyuncularım büyük baskı altında kalacaklar, bu bizi hatalara sürükleyebilir. Bu yüzden çok dikkatli olmalıyız. Maç boyunca kontrolü kaybetmemeliyiz" yeklinde konuştu.

Benitez, yaptıkları planların uzun vadeli olduğunu sadece 1 turnuvadaki sonuçlarla bağlantılı olmadığını da sözyerine ekledi.

Kaynak: Lig TV

uAsamet91
04.Kasım.2006, 23:03
Büyük ihtimal kazanır Liverpool.

El Comandante
04.Kasım.2006, 23:28
Besiktas Inönüdeki futbolu oynarsa neden olmasin...

Ama karsi tarafta maca cok iyi hazirlaniyordur,gerek taraftarlar gerek futbolcular.Besiktas taraftan baskisindan etkilenmeden,kafasi rahat maca cikarsa ve o günde sansi yaninda olursa en azindan 1 puan alir.

Emurafu
04.Kasım.2006, 23:33
3-1 veya 4-1 biterse çok sevineceksin sanırım..

Umarım şöyle Liverpool kazanır,böyle fark yapar diyenlere;mücadelemizle,iyi oyunumuzla kazanarak,ilk maçtaki gibi yediririz laflarını..Dogruları söyledim..Sevinmemtabikide..Hiç sevmedigim sey avrupa maçlarında fanatizmlik yapmak...Feyyaz Gs-Helsinborg konusuna bak bana hak verirsin..Onlardabeni deli etti...Diger yorumlarıma bak Besiktas ilk yarı iyi direnirse puan alır tıpkı Marsilya gibi..Gerci o gün marsilyada resmen bal vardı...:)

FeYYaz1989
04.Kasım.2006, 23:49
Dogruları söyledim..Sevinmemtabikide..Hiç sevmedigim sey avrupa maçlarında fanatizmlik yapmak...Feyyaz Gs-Helsinborg konusuna bak bana hak verirsin..Onlardabeni deli etti...Diger yorumlarıma bak Besiktas ilk yarı iyi direnirse puan alır tıpkı Marsilya gibi..Gerci o gün marsilyada resmen bal vardı...:)
Doğru senin suçun yok,kendine göre doğruları söylemişsin..:icon_neutral:
Sağol desteğin için ;)

Emurafu
04.Kasım.2006, 23:53
Feyyaz Eski mesajlarıma bak...Sana dedigim alana bak...Tabiki Türk takımlarını destekliyoruzBesıktasın en az Uefaya gelmesini istiyorum...Fenerbahce zaten cıkar...Böylece daha cok puan toplarız bu sene..Liverpool forumlarına göz attım onlarda stresli...
Marsilya gibi sans yanımızda olursa..Puanla ayrılırız...

Bugra19o3
05.Kasım.2006, 00:58
tek forvetle zor ! kazanmak istiyorsak destek lazım forvete ;)

goosfraba
05.Kasım.2006, 01:01
Liverpool kazanır gibi görünüyor fakat bir beraberlik ile sonuçlanırsa bu maç süper olur. Hatta 2. tur için hayaller kurmaya başlayabiliriz :) Herşey güzel futbola, akıllı futbola bağlı. Gerekeni yapalım yeter.

Universal
05.Kasım.2006, 02:03
En kötü bir puan almak zorundayız. Yenildiğimiz taktirde Avrupa'ya veda etme olsaılığımız yüksek.

Fietra 10
05.Kasım.2006, 02:47
Benitez: "Aynı hataları yapmayacağız"
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın Beşiktaş ile karşılaşacak İngiltere'nin FC Liverpool takımının teknik direktörü Rafael Benitez, Beşiktaş karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Benitez, savunma oyuncusu Jamie Carragher ile birlikte Anfield Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, yarınki maçın favorisinin kendileri olduğunu ifade ederek, ''Evimizde oynuyoruz, yenmemiz lazım ve kendimize de güvenimiz tam. Favori biziz. 1-0 da olsa kazanmak istiyoruz'' dedi.

-''BEŞİKTAŞ TARAFTARI MÜKEMMELDİ''-

Beşiktaş taraftarının İstanbul'daki maçta takımını mükemmel bir şekilde desteklediğini kaydeden İspanyol teknik adam, ''Bizim taraftarlarımız da Anfield Stadı'nda mükemmeldir. Yarın bizim taraftarlarımız da takımlarını en iyi şekilde destekleyecektir'' diye konuştu. İstanbul'daki maçta ilk golde yaptıkları hatanın yenilgiyi getirdiğini anlatan Benitez, yarınki maçta aynı hataları tekrarlamayacaklarını kaydetti.

-''BEŞİKTAŞ'IN ÇOK İYİ OYUNCULARI VAR''-

Benitez, Beşiktaş'ın çok iyi oyuncuları olduğunu ve bu şekilde devam etmeleri halinde Avrupa'nın önemli takımları arasında yer alacaklarını söyledi. ''Beşiktaş'tan hangi oyuncuları takımınızda görmek istersiniz?'' sorusuna ise Benitez, ''Yarın hepsini'' diye esprili yanıt verdi.

-TORRES'İN OYNAMA ŞANSI VAR-

İngiliz ekibinde sakatlığı nedeniyle İstanbul'daki maçta forma giyemeyen İspanyol forvet oyuncusu Fernando Torres'in yarınki karşılaşmada forma giyme ihtimalinin bulunduğu bildirildi.

Benitez, Torres'in bugünkü antrenmana katıldığını belirterek, ''Antrenman yaptı ama durumuna yarın karar vereceğiz. Eğer doktorlar ve oyuncu (Tamam) derse yarın oynayabilir'' dedi.

-CARRAGHER: ''İLK MAÇTAKİ HATALARI YAPMAYACAĞIZ''-

FC Liverpool'un savunma oyuncusu Jamie Carragher ise İstanbul'daki ilk maça kazanmak için gittiklerini, ancak yaptıkları hatalar sonucunda yenildiklerini kaydederek, ''Beşiktaş'ın çok iyi forvetleri var. Yaptığımız hataları iyi değerlendirdiler. Yarın ilk maçtaki hataları tekrarlamayarak kazanmak arzusundayız'' dedi.

Beşiktaş'a büyük saygısı bulunduğunu anlatan İngiliz futbolcu, ''İstanbul'da iyi oynadılar, güzel bir atmosfer vardı ve bizi yendiler. Yarın da biz rövanşı almak istiyoruz'' diye konuştu.

05.11.2007

Kaynak : AA

Çok iddialı gördüm sizi canım...

Rsa
05.Kasım.2006, 02:49
Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum fakat Liverpool kazancak gibime geliyor.

deniz.91
05.Kasım.2006, 03:07
Beşiktaş yenilir gibi geliyor umarım yanılırım

Mr.CordiaL
05.Kasım.2006, 03:56
Liverpool'un bu galibiyete çok ihtiyacı var. Galibiyet gelmezse Benitez gidici gibi. Herşey Liverpool'u gösteriyor ama kalbim Beşiktaş ile...

Varonil
05.Kasım.2006, 04:46
Muhtemel 11'ler!
Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 4. maçında yarın deplasmanda İngiltere'nin FC Liverpool takımıyla karşılaşacak.

Siyah-beyazlılar, İstanbul'da 2-1 yendiği rakibi karşısında Liverpool'da da puan veya puanlar almayı hedefliyor. 45 bin 552 kişilik Anfield Road Stadı'nda TSİ 21.45'te oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Markus Merk yönetecek. Merk'in
yardımcılıklarını ise Sönke Glindemann ve Peter Henes yapacak.

Grupta Beşiktaş 3 puanla 3. sırada yer alırken, galibiyeti bulunmayan FC Liverpool ise 1 puanla son sırada bulunuyor.

Bu arada (A) Grubu'nun diğer maçında ise FC Porto ile Olympique Marsilya, Portekiz'de karşı karşıya gelecek.

-MUHTEMEL 11'LER-

Beşiktaş ve FC Liverpool'un yarınki maçtaki muhtemel 11'leri şöyle:

FC Liverpool: Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Kewell, Mascherano, Gerrard, Benayoun, Voronin (Torres), Kuyt.

Beşiktaş: Hakan, Ali Tandoğan, Diatta, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Delgado, Cisse, Koray, Serdar Özkan, Higuain, Bobo.

-GRUPTAKİ PUAN DURUMU-

Beşiktaş'ın bulunduğu (A) Grubu'nda oynanan 3 maçın ardından puan durumu şöyle:

Takım O G B M A Y P
--------------------------------------
O.Marsilya 3 2 1 - 4 1 7
FC Porto 3 1 2 - 3 2 5
Beşiktaş 3 1 - 2 2 4 3
FC Liverpool 3 - 1 2 2 4 1

-MERK, TÜRK TAKIMLARININ 9 MAÇINI YÖNETTİ-

Maçı yönetecek Alman hakem Markus Merk, daha önce 3'ü milli takım düzeyinde olmak üzere 9 kez Türk takımlarının maçlarında görev yaptı.

Merk'in görev yaptığı 9 karşılaşmada Türk takımları 1 galibiyet, 5 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı.

Alman hakem 26 Kasım 2003'te de Beşiktaş'ın, İtalya'nın Lazio takımıyla deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçı yönetmişti.

05.11.2007

Kaynak : AA

Aykan19o3
05.Kasım.2006, 05:06
Zor olucak.

Ama İstanbul'daki maç gibi oynarsak neden olmasın?

BlackEagle19o3
05.Kasım.2006, 05:09
İlk 11 güzel.Fener maçından sadece Higuain-Burak değişikliği var.Bence olumlu bir değişim.Bir de sakatlanan Gökhan yok.Koray'ın yerine Tello veya S.Kurtuluş yetiştirilemez mi acaba:)

LaigLeNoiR
05.Kasım.2006, 05:42
Oh be Higuain oynuyor :)

Neden olmasın diye düşünmeden edemiyor insan.

Roberto Baggio
05.Kasım.2006, 05:47
Benim düşüncem şudur Liverpool'u izliyorum İngiltere'de çok kötü futbol oynuyorlar bu maç zor neredeyse imkansız ama neden olmasın fakat Liverpool değil de Anfield Road yener Beşiktaş'ı:)oranın atmosferine dayanmak zor..

eXcitinG
05.Kasım.2006, 17:03
Bu merk beni çok tedirgin ediyor.Bizim Türk takımLarına bir soğuk bakıyor adam sanki.Neyse.Kazanırız İngiLtere bizi tanır.OLmayacak diye bişey yok.LiverpooL u yeneriz grupta iddaa Lı konuma geçeriz.Benitez de nereye isterse oraya gitsin ondan sonra

Ilhan
05.Kasım.2006, 17:06
Zamanında Stamford Bridge'i bugün EsEs'i uçuran süperstarımızla uçurmuştuk, bugün de ben Delgado ve Bobo'dan bunları bekliyorum. Rakibin kim olduğunu takmaz, psikolojik olarak iyi hazırlanırsak kesin kazanırız.

ChAoS
05.Kasım.2006, 21:07
İyi konsantre olur maçın ilk 45 dk gol yemezsek liverpool panik içinde olacaktır ve buda bizim işimize yarar , böyle kazanabiliriz. Ama maçın başında gol yersek ve liverpool işi garantiye almaya çalışırsa fark olabilir.

RaSenGan
05.Kasım.2006, 23:46
Bu maç hangi gün ? İlk mesajda Çarşamba yazıyor ve 6 Kasım'da yazıyor ama bugün 6 Kasım zaten.

BlackEagle19o3
05.Kasım.2006, 23:50
Bu maç hangi gün ? İlk mesajda Çarşamba yazıyor ve 6 Kasım'da yazıyor ama bugün 6 Kasım zaten.

6 Kasım Salı

uAsamet91
06.Kasım.2006, 00:04
Maç bugün...

VahdeTrabzon
06.Kasım.2006, 00:08
çok hızlı başlayacak l'pool bence ilk golü bulduktan sonra biraz tempoyu azaltırlar bjk beraberlik alsa iyidir

DeNiZ_1903
06.Kasım.2006, 00:15
Liverpool kazanabilir ama her koşulda 1 puan alacağımızı düşünüyorum ...

LaigLeNoiR
06.Kasım.2006, 00:57
Ya niye kazanmayalım ?

İlk maçı gördük.Bu maçı da alabiliriz.

fmsmyrna
06.Kasım.2006, 01:02
İnşallah alırız ama zor olduğuda ortada

anilton
06.Kasım.2006, 01:16
BEŞİKTAŞ:

Hakan
Serdar Kurtuluş
İ.Toraman
Diatta
İ.Üzülmez
Koray
Cisse
Serdar Özkan
Mehmet Sedef
Delgado
Bobo

Lig Tv' ye Tunç Elibol Liverpool'dan bağlandı...Ertuğrul Hocamız Açıklamış!!!

Rodrigo Tello
06.Kasım.2006, 01:20
Haydi Kartalım Uçur bizi bu gecede..

BlackEagle19o3
06.Kasım.2006, 01:40
BEŞİKTAŞ:

Hakan
Serdar Kurtuluş
İ.Toraman
Diatta
İ.Üzülmez
Koray
Cisse
Serdar Özkan
Mehmet Sedef
Delgado
Bobo

Lig Tv' ye Tunç Elibol Liverpool'dan bağlandı...Ertuğrul Hocamız Açıklamış!!!

M.Sedef mi yazıyor orda?Ertuğrul Hoca kumar oynuyor.

RoNNiE91
06.Kasım.2006, 01:42
Higuain kesinlikle olmalıydı.Açılmaya başladı çünkü.Mehmet Sedef ne kadar doğru bilemiyorum.Marsilya yaptı biz niye yapmayalım.İnanıyoruz sana kartalım.Uçur bizi.

anilton
06.Kasım.2006, 01:50
Mehmet Sedef tercihiyle o.sahayı koşan oyunculardan kurma düşüncesi olduğu ortaya çıkıyor...

extensor
06.Kasım.2006, 02:37
liverpool farklı galip gelir 4-5 olur
net skor tahminim 4-0 inşallah crouch oynamaz

anilton
06.Kasım.2006, 02:43

Yok daha neler...

Aykan19o3
06.Kasım.2006, 02:47

Maçtan sonra görüşelim senle.

ogcj_me
06.Kasım.2006, 02:49
besiktasin isi cok zor
karsilarinda sadece 1 puan toplamis ve bunu kendine yediremeyen , saha avantajli , hirsli , gecen senenin finalisti liverpool var
besiktasin buradan alacagi 1 puan birakin altini kasikci elmasi degerinde olur
ama yinede sahaya 11 kisi cikacak...

Emurafu
06.Kasım.2006, 02:50
Crouch oynamassa Besıktas bana göre rahat eder...Crouch Baya tehlikeli istanbulda gec girdi Allah tan....GökHan Zan gibi adamda yok...Tello gibi ayagında top tutacak.Duran topl ustasıda yok..İngiltere çünkü duran top kullanmak daha Kolaytam telloluk maçtı...

İlk yarı 0-0 veya 0-1 bitsin2.yarı besıktas rahat oynar ozaman...

FeYYaz1989
06.Kasım.2006, 02:50
Osman Tanburacı isimli futbol yorumcusu?-of of yorumcuya bak- ''bu maçın skoru en az 3'ten başlar'' buyurmuş,şimdi böyle diyenler maçtan sonra tebrikler Beşiktaş diyip yüzleri bile kızarmadan yollarına devam ederler...Boşverin...

REsist JuvE11
06.Kasım.2006, 02:51
bjk nın işi çok zor

extensor
06.Kasım.2006, 02:56
Osman Tanburacı isimli futbol yorumcusu?-of of yorumcuya bak- ''bu maçın skoru en az 3'ten başlar'' buyurmuş,şimdi böyle diyenler maçtan sonra tebrikler Beşiktaş diyip yüzleri bile kızarmadan yollarına devam ederler...Boşverin...

özür dilerim beyler alınacağınızı tahmin etmezdim şahsen ben galatasaraylıyım sen mesela desen şuna şöyle yenilir gs ben alınmam neden alınayım ki banane sana göre öyledir bana göre böyle ayrıca maçta bende beşiktaşlıyım bütün türk takımlarını desteklerim (fb hariç onlar zaten başka bir cumhuriyetmiş kendilerini türkiye cumhuriyeti olarak görmüyorlar)

Fıratcan Alçınkaya
06.Kasım.2006, 02:58
favori Liverpool gönlümüz Beşiktaş'la..

El Comandante
06.Kasım.2006, 03:00
favori Liverpool gönlümüz Beşiktaş'la..

En mantikli yorum bu kanimca ;) Daha iyi izah edilemezdi...

Aykan19o3
06.Kasım.2006, 03:02
özür dilerim beyler alınacağınızı tahmin etmezdim şahsen ben galatasaraylıyım sen mesela desen şuna şöyle yenilir gs ben alınmam neden alınayım ki banane sana göre öyledir bana göre böyle ayrıca maçta bende beşiktaşlıyım bütün türk takımlarını desteklerim (fb hariç onlar zaten başka bir cumhuriyetmiş kendilerini türkiye cumhuriyeti olarak görmüyorlar)

O zaman yanlış anlamışım sanırım ben. :o

extensor
06.Kasım.2006, 03:10
Dediğim gibi inşallah beşiktaş kazanır ama crouch oynarsa savunmayı hallaç pamuğu gibi atar ayrıca beşiktaş fb maçından sonra çok gergin yinede
inşallah kazanırız

KARTAL GOL GOL GOL

ogcj_me
06.Kasım.2006, 03:10
bence oynuyorlarsa crouchu daha hizli ve ziplamasi iyi olan toraman
torreside agir olmasina karsin kolay calim yemeyen , guclu diatta karsilamali
bunlara karsilik her iki stoperlerinde ufak eksiklikleri yok degil

extensor
06.Kasım.2006, 03:28
hehe crouch toramanı kolunun altına alıp kafa vurur :D

hayatımda görüdüğüm en komik yorumdu şaka yaptın herhalde

Krusty
06.Kasım.2006, 03:32
Üç ihtimalli bir maç bence. Ne olacağı belirsiz gibi geliyor bana. :roll: Sonuçta Liverpool'un çok çok iyi bir futbol oynadığını söyleyemeyiz. Beşiktaş'ımız burada kazandıysa orada neden kazanamasın? Galibiyet olmasa bile en az berabere kalırız diye düşünüyorum. Takımıma güvenim sonsuz.

DisCo
06.Kasım.2006, 03:34
Tek top yaparak ani hucülarla gol bulup tabiri caizse maçın üzerine yatmalıdır. Liverpool gelsin ben karşılayayım belki arada bir tane atarım mantığıyla sahaya çıkarlarsa ki bence o mantıkla çıkacaklar maç farka gider.

Umarım galibiyetle dönerler.

ogcj_me
06.Kasım.2006, 03:38
hehe crouch toramanı kolunun altına alıp kafa vurur :D

hayatımda görüdüğüm en komik yorumdu şaka yaptın herhalde

Ben toraman her kafayi alir diye bisi solemedim
toraman dusuk konsantrasyonuyla torresi tutacagina hiziyla croucha top surdurmemesi icin soyledim
zaten alta not dusmustum her iki stoperinde eksiklikleri var diye
ama ben biliyorum e.saglam tam tersini yapacak ve felakete sebebiyet verecek

Aşk-ı Şehir
06.Kasım.2006, 04:01
Liverpool-Blackburn maçında maç ortadaydı. Hatta Blackburn'un çok etkili atakları vardı. Eğer Ertuğrul Hoca bu maçı izlediyse ve maçı iyi analiz ettiyse Beşiktaş puan çıkaracaktır. Reyna'ya uzaktan şutlar atmak gerekiyor. Bu konuda Beşiktaşta Ricardinho (oynarsa) ve Delgado iyi işler yapabilir.Ve asıl önemli nokta Crouch ilk 11'demi. Eğer ilk 11'deyse çok sakat bir durum. :( Ama ben maçtan umutluyum. İçimden bir ses Beşiktaş bu maçtan puan alacak diyor.

Universal
06.Kasım.2006, 04:06
Ne yazık ki ilk maçta olduğu gibi Liverpool favori, umarım kazanamazlar ama gerçekci olursak Liverpool son şansı bu maç kazanmak zorundalar ve kazanacaklar. Gönlüm Beşiktaşla ama gerçekci olarak bunu söylüyorum...

fenerbahce_1907
06.Kasım.2006, 04:07
LİVERPOOL

Reina
Arbeloa
Hyypia
Riise
Carragher
Benayoun
Auerilo
Mascherano
Gerrard
Crouch
Voronin

BEŞİKTAŞ:
Hakan
Serdar Kurtuluş
Mehmet Sedef
Diatta
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Koray
Serdar Özkan
Cisse
Delgado
Bobo

canavar20
06.Kasım.2006, 04:12
BJK kazanır diyorum. ( Fikrim Değişti )

VahdeTrabzon
06.Kasım.2006, 04:20
Mehmet sedef i geçen sene gs-l'pool maçında oynayan mehmet topal a bezettim bir an

RoNNiE91
06.Kasım.2006, 04:21
BJK kazanır diyorum. ( Fikrim Değişti )

İnşallah.Liverpool gol için bastıracak ve açıklar verecektir elbet.Bu hataları iyi değerlendirirsek galibiyet gelebilir.

BlackEagle19o3
06.Kasım.2006, 04:26
Crouch oynuyor kötü haber bana göre.M.Sedef'in performansını merak ediyorum.Higuain oynasaydı keşke.Neyse bize bu saatten sonra Beşiktaş'ımıza başarılar deilemek düşer.
Saldır Beşiktaşım Oooleeyy

VahdeTrabzon
06.Kasım.2006, 04:27
Savunma geçen maçtaki gibi olur inşallah ama carragher i geçmek zor olacak

uAsamet91
06.Kasım.2006, 04:28
Mehmet sedef i geçen sene gs-l'pool maçında oynayan mehmet topal a bezettim bir an

Onu yazıcaktım:D

Fietra 10
06.Kasım.2006, 04:30
Liverpool'un 11 kadrosu elindeki en iyi kadro değil..Ertugrul Hoca iyi analiz etmiştir Liverpool'u..Beşiktaş'a bir kez daha başarılar...

FeYYaz1989
06.Kasım.2006, 04:33
Mehmet Sedef'in performansını merak ediyorum,dikkatle izleyeceğim.Ligde bile düşünülmeyen,ki pek beğenmesem bile artık Üzülmez'in yerine monte edilmeye çalışmalı L'pool karşısında..
Tek forvet yine umarım Bobo yine elinden geleni yapar.Serdar fb maçı gibi kayıp olursa işimiz zor açıkçası ama herşeyin iyi olacağına inanıyorum..

anilton
06.Kasım.2006, 04:33
Haydi Kartallar Anfield'e yüksekten uçun...

extensor
06.Kasım.2006, 04:37
crouch oynuyor bitti traş 4-0 olur bide ibrahim kaş varken neden diatta oynuyorki diatta ile toraman üst üste çıksa gene crouch vurur kafayı

liverpool orta kessin yeter

LaigLeNoiR
06.Kasım.2006, 04:44
İnanılmaz defansif kadro ile çıkıyoruz sahaya.

İşimiz oldukça zor.Kontraları kesinlikle değerlendirmeliyiz.Yoksa çok kolay yeniliriz.

besiktas1903
06.Kasım.2006, 04:49
maca az kalda. kadromuz cok defansif 3 attack oyuncumuz var. ertugrul hoca bence kontralarnan kazanmaya planliyor ya da beraberlik icin oynar.

insallah yeneriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1-0 pffff yedik hemen.

Universal
06.Kasım.2006, 05:19
Hakan'ın klasik hatası ve gol. Hakan üstüne gelen her topu elinde tutamıyor mutlaka sektiriyor oda gol oluyor. Hadi sert geldi tek yapman gereken topu tam önünde doğru sektir. Uzağa doğru değil. Beşiktaş'ın Kaleci Koçlarının iyi olduğuna inanmıyorum. Beşiktaş ilk yarıyı en kötü berabere bitirmeli.

C h A o S
06.Kasım.2006, 05:23
maç farka gidicek gibi.Çok kötü oynuyor bjk.Ayrıca defansıda çok kötü...

the_imam912
06.Kasım.2006, 05:25
Gol Coruch.Malesef yedik :(

GodfatheR
06.Kasım.2006, 05:27
haydi BJK.kalk ayağa inşallah bir beraberlik çıkarırız

besiktas1903
06.Kasım.2006, 05:41
boyle giderse liverpool bize fark atar.

RaSenGan
06.Kasım.2006, 05:42
2-0 Benayoun.

Aykan19o3
06.Kasım.2006, 05:45
Kötü oynuyoruz ama maçın en güzel yanı taraftarımızın 2-0'dan sonra bile Liverpool taraftarından bir sürede olsa daha fazla bağırmasıydı ve desteğini sürdürmesiydi. :)

LaKe
06.Kasım.2006, 05:48
En azından beraberlik diyeceğim ama ortada pek futbol yok. Umarım 2.yarı işler düzelir...

Roberto Baggio
06.Kasım.2006, 05:49
Malesef kötü oldu 2.gol....

BlackEagle19o3
06.Kasım.2006, 05:52
Yapacak bişey yok.İlk golde Crouch biraz şanslıydı.Tüm seken toplar önüne geldi.2.golde hakemim yanlış taç kararı ile defans dengesiz yakalandı..Bu saatten sonra puan almak çok çok zor.Bari fark yemeyelim.Bu arada kadromuzun gençliğinin sıknıtılarını da görüyoruz.M.Sedef Paf takımda oynuyordu geçen haftaya kadar:S.Özkan gereksiz bir kart gördü.Porto maçında yok!.S.Kurtuluş taç pozisyonda itiraz etmek yerine oyun devam etmeliydi.Delgado bütün aldığı topları ezdi:mad:Bobo ilerde yalnız.Higuain neden oynamaz ki?Korkak futbolun sonuçları bunlar.Ertuğrul hocadan 1 veya 2 değişikli bekliyorum.Neyse 2.yarıda Allah yardımcımız olsun.Başarılar Beşiktaşım.

gerrrard
06.Kasım.2006, 05:52
Artık böyle bitsin diyorum temennim bu yönde.

Rodrigo Tello
06.Kasım.2006, 05:53
Kartal Gol Gol Gol !

FeYYaz1989
06.Kasım.2006, 05:56
Kazandığımız bir taçı bile olumlu kullanamadık,adamlar ise 2. golün pozisyonunu taçla başlattılar-gerçi taç bizimmiş ama şimdi buna girmeyeceğim:D-.Hakan Arıkan ilk gol de elinde geleni yaptı ama Crouch'a resmen pas verdik yani..Dönen topa da kimse hareketlenmedi gibi ama tam anlayamadım,adamlar bile kalecisinin o topu kurtaracağına inanmıyor herhalde..Bir Koray'a bakıyorum bir Cisse'ye bakıyorum.Transfer olduğunda bu adamın Koray'dan ne farkı var dediğim için kendimden utanıyorum.Koray ne faydalı bir top kesebildi,hiç bir zaman olması gerektiği yerde değil,sahada ne yapacağını bilmez bir şekilde oynuyor,ne takımı atağa kaldıracak faydalı bir pas verdi..Yani böyle olmaması lazım Koray'ın kendini toplaması lazım.Serdar Kurtuluş ve Serdar Özkan kanadı ise tam rezalet bu maçta bence..Takıma hiç bir faydaları yok,Serdar Özkan doğru düzgün oyuna bile katılmıyor.Zaten atağımız yok,defanstan istediğimiz gibi top çıkartamıyoruz,hücumda çoğalamıyoruz.Yani yok oğlu yok bir pozisyondayız,ikinci yarı oyuna Batugol yada Higuain girerse belki 1 gol atar 1 yeriz böyle devam ederse gol falan atamayız ama büyük ihtimalle yemeyizde belki bir tane yeriz bilmiyorum.Porto'da öndeymiş,grupta şansımız çok azalacak ama işte mental açıdan zayıfız bir kere,adamların hepsi topu ayağına bekliyor(bir kaçı hariç),yenilen iki gol de çok acemiceydi..

Fıratcan Alçınkaya
06.Kasım.2006, 05:58
8 adam ile defans yapmaya çalışıp her kaptın topu Reina veya rakip savunmaya atarsan v 90dk yi böle gerçirceğini planlıyosan sonuç böyle olur... M.Sedef seçimi çok yanlış... 2.golde haksızlık var gördüm kadarıyla top kimden çıktı tam emin değilim ama orta saha çizgisinin gerisinden çıktı Riise orta sahanın bu tarafından attı iptal olması lazımdı... Maçı böyle olcağı belli idi eskiklerde var sağlık olsun...Diatta bence en iyi oyuncumuzdu ilk yarıda...

sananes
06.Kasım.2006, 06:00
iddaa da bugun maca alt verdim bjk liverpoola karsı erken gol yemez iyi kapanır diyodum ama sacma sapan 2 gol yedik artık iddaa falan önemli degil macı burdan cevirmek zor ama en azından biraz daha üstün oynamalıyız yoksa macın gidisi gidiş degil farklı kazanacak gibi oynuyo liverpool hızlarını kesip hücum yapmaya baslamalı besiktas

fenerbahce_1907
06.Kasım.2006, 06:07
Benayoun 3-0:mad:

Aykan19o3
06.Kasım.2006, 06:09
Pufff. İzlenmez artık bu maç. :(

fenerbahce_1907
06.Kasım.2006, 06:10
ah hakan ah 4-0 yine benayoun

BeeTLeJuiCe
06.Kasım.2006, 06:11
Benayoun attı 4 oldu. :(

RaSenGan
06.Kasım.2006, 06:12
Benayoun çok beleşçi :D Liverpool gerçek futbolunu oynuyor.5'ten fazla atabilir..

BlackEagle19o3
06.Kasım.2006, 06:13
Bu kadar da olmaz.Diatta'ya bak:mad:.Ya da bırak Diatta'yı Hakan'a bak:mad:.Hakan kredisini bitirdi!Nerdesin be Gökhan Zan,nerdesin be Tello!
Daha yeriz benden söylemesi:mad:

SaRPeR1903
6-7 olur bu maç..

besiktas1903
Dakika 56: Gol
Liverpool'un sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşu Gerrad kullandı, Hakan'dan dönen topu Benayoun tamamladı: 4-0

Dakika 53: Gol
Sağ kanattan gelişen Liverpool atağında ceza sahasında topla buluşan Rise sert vurdu Hakan'dan dönen topu Benayoun tamamladı: 3-0

Dakika 19: Gol
Ceza sahası içinde topla buluşan Crouch şutunu çekti Hakan'dan döndü dönen top Crouch'ın önüne geldi ve sadece topa dokunması yetti 1-0

3 golde top hakandan dondu bu hakanda hic top tutamiyor

Aykan19o3
06.Kasım.2006, 06:14
Benayoun çok beleşçi :D Liverpool gerçek futbolunu oynuyor.5'ten fazla atabilir..

Liverpool İstanbul'dada gerçek futbolunu oynamıştı..

Yapacak birşey yok Tello, Gökhan Zan bu oyuncuların eksiklikleri hissediliyor.

3 gol'dede HaKan topu sektirdi.

Bugün çok kötüyüz.

Fıratcan Alçınkaya
06.Kasım.2006, 06:15

Liverpool gerçek futbolunu oynamıyor Beşiktaş çok kötü oynuyor o yenen golleri kimse yemez kolay kolay...

besiktas1903
06.Kasım.2006, 06:16
hakan out ! rustu in !!!

artik bence rustuyu oynatmaliyiz murat ya atilla da olabilir hakandan iydir artik butun takimlar orgenmistir bize nasil gol aticani biri sert vurcak biri de kaleye yakin mesafede topu hakandan beklicek.

Aykan19o3
06.Kasım.2006, 06:16
Liverpool gerçek futbolunu oynamıyor Beşiktaş çok kötü oynuyor o yenen golleri kimse yemez kolay kolay...

Doğru söyledin abi. Bi Lyon bu takımı dağıtır. Ama çok kötüyüz işte..

besiktas1903
06.Kasım.2006, 06:17
herkeze rezil olduk......
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
babel girdi aurelio cikti ........

GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 06:20
Hakan Berbat her topu sektirdi Çok kötü bir performans sergiLiyor asLnda Beşiktaşta iyi oynuyan yok LiverpooL oynatmıyor.Çok iyi aLan daraLtıyorLar Çabuk ÇıkıyorLar Çabukda geri dönüyorLar.TeLLo nun oLmaması büyük eksikLikti maçta ama yinede Çok etkisi oLmazdı.Hakan Arıkan artık KaLeyi zor görür bence Fener Maçı üstüne bu reziL performans..
4-0 da bıraktım maçı devamı geLmez inş

fenerbahce_1907
06.Kasım.2006, 06:23
5-0 gerrard :(:(:(

besiktas1903
06.Kasım.2006, 06:24
serdar kurtulus cikti higuain girdi. artik gol atsaaak... atmasaak... fark etmez. atarsan ancak birtane atabiliriz.

GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 06:25
5-0 oLmuş :( Beşiktaş'ın Avrupa'da en farkLı mağLubiyeti Ne arkdaşLar bu maçın sonu ne meçhuL :(

ibo
5-0 rezil olduk :(

LaigLeNoiR
5 olmuş helal.

fenerbahce_1907
06.Kasım.2006, 06:26
5-0 oLmuş :( Beşiktaş'ın Avrupa'da en farkLı mağLubiyeti Ne arkdaşLar bu maçın sonu ne meçhuL :(

6-0 Leeds maçı galiba:(

LaigLeNoiR
06.Kasım.2006, 06:26
Bu kadro ile çıkarsan 10 tane de yersin sorun yok.

REsist JuvE11
06.Kasım.2006, 06:27
hakan rezil bir kaleci...yazık ona

besiktas1903
06.Kasım.2006, 06:28
bu kadarda olmaz artik avrupdan hic umudum kalmadi. inonude yendimiz maci herkes sansla yendimizi soyler.

rezil olduk rezil.

Universal
06.Kasım.2006, 06:29
İsterse 10 yiyelim ama Beşiktaş Futbol'un F'sini oynamadı. Oynayarak yesek neysede oynamadan yedik üzgünüm...

LaKe
Liverpool'un mağlup edildiği maçtaki hırsın yarısı olsaydı, hiç değilse beraberlik şansı olurdu. Demekki taraftar faktörü çok önemli...

REsist JuvE11
Bu kadro ile çıkarsan 10 tane de yersin sorun yok.

kadroyla alakası yok..liverpool un bu maçta en az 3tane atacağını herkes biliyordu

anilton
Bükemediğin bileği öpeceksin...

Bu kadar farkı beklemiyordum.Daha da artabilir iki pas yapamıyoruz.Liverpool basıyo sürekli.Bir şeref golü olsun bari...

LaigLeNoiR
06.Kasım.2006, 06:30
Dakika 75 Skor 5-0

Bobo hala tek forvet oynuyor.Acıyorum adama ya.

besiktas1903
06.Kasım.2006, 06:30
bu mantikla hicbiryere varamayiz nedense her sene ayni oluyor. her sene rezil.
mactan sorna ne diyeceklerine merak ediyorum.

LaigLeNoiR
06.Kasım.2006, 06:31
kadroyla alakası yok..liverpool un bu maçta en az 3tane atacağını herkes biliyordu

Onun öyle olduğunu düşünenler ilk maçta Liverpool'un Beşiktaşa yine 5 atacağını iddaa ediyordu o yüzden sıkıntı yok o konuda ;)

fenerbahce_1907
06.Kasım.2006, 06:33
6-0 babel:mad:

LaKe
6-0... Babel :mad:

REsist JuvE11
Onun öyle olduğunu düşünenler ilk maçta Liverpool'un Beşiktaşa yine 5 atacağını iddaa ediyordu o yüzden sıkıntı yok o konuda ;)

istisnalar kaideyi bozmaz..bjk en iyi kadrosuyla çıksın bu maçı kaybedecekti

LaigLeNoiR
6 oldu güzel oldu.

BeeTLeJuiCe
Ryan Babel
6-0

Aykan19o3
Rezil Oluyoruz. :(

GebzeLi1907
6-0 oLdu :mad:

LaigLeNoiR
06.Kasım.2006, 06:34
istisnalar kaideyi bozmaz..bjk en iyi kadrosuyla çıksın bu maçı kaybedecekti

Size göre ilk maçıda kaybedecektik diyorum sen hala ne diyorsun.

Universal
06.Kasım.2006, 06:35
Ertuğrul Sağlam tırnağını yiyor. Ricardinho bu dakikada oyuna alınıyor. :(

Roberto Baggio
06.Kasım.2006, 06:36
6 oldu offf.......

fenerbahce_1907
Yok artık ya 7-0 yazıklar olsun:mad:

Universal
Yok artık daha neler....

RaSenGan
Nasıl bir gol bu ya 7-0 :S

LaigLeNoiR
7 oldu dahada güzel oldu.

10'a kadar yolu var.

REsist JuvE11
Size göre ilk maçıda kaybedecektik diyorum sen hala ne diyorsun.

senin dediğin 'siz'in içinde ben yoktum..ama bu maçta varım..tek üzülüldüğüm nokta hakanın bjk kalecisi olması

GebzeLi1907
7-0 :mad: :mad:

BeeTLeJuiCe
7-0
Babel (ibo kk de denebilir)

besiktas1903
Ertuğrul Sağlam tırnağını yiyor. Ricardinho bu dakikada oyuna alınıyor. :(

o da icine sasirmistir.........

Aykan19o3
7 oldu sanırım 10-0 biter bu maç.

LaKe
06.Kasım.2006, 06:37
7-0.......... yani artık konuyu kilitleyip birşey yazmayalım demek geliyor içimden. Spikerin dediği gibi sözün bittiği yer :mad:

anilton
06.Kasım.2006, 06:37
Böyle mi olacaktı... :(:(:(:(:(:(:(:

Universal
06.Kasım.2006, 06:38
Prag maçı benimde aklıma geldi. Beşiktaşlı futbolcular ne yapacak merak ediyorum? Hiç böyle bir skor beklemiyordum... Şoktayım. :(

Roberto Baggio
denilecek birşey yok rezalet....

Aşk-ı Şehir
Harbiden ağlamak istiyorum. Maç öncesi puan alırız dedik duruma bak. :(

RaSenGan
06.Kasım.2006, 06:39
8 oluyodu.Direkten döndü.

tombul taho
direkten döndü 8'den kurtuldu bjk!

GebzeLi1907
ReziLLik yaww En farkLı yeniLgiLerimzden biri bu :(:(:(:(

emrecep
7-0 :mad: :mad:

Ne bu ya! Birileri bize şaka yapıyor heralde! İyi ki maçı izlemiyorum ya!

Rodrigo Tello
Kartal GOL GOL GOL !

tombul taho
06.Kasım.2006, 06:40
bundan sonra şamp. ligine bjk pafla çıkmaz heralde değil mi??? türkiye ligi değil sonuçta burası! yazık ülke puanına yazık...

eXcitinG
06.Kasım.2006, 06:40
YazıkLar oLsun beşiktaş.Türk futboLunu ayakLar aLtına aLdın.HeLaL oLsun.

Burak Duran
06.Kasım.2006, 06:41
taraftarlar dalga geciyor resmen rezil olduk

anilton
7-0'a değil oynanan rezalet futbola aklım ermiyor...

Roberto Baggio
Hiç mi hiç yakışmadı BJK ya....

GebzeLi1907
Hakan Arıkan Tarih yazdı bu gece :mad:

Bandidas
06.Kasım.2006, 06:43
Üzülüyorum ama bir yandanda seviniyorum. Niye mi? Çevremde o kadar kişi var ki. BJK'li ve GS'li. Biz ŞL'de devlerle maç yapıp yenilip fark yiyince benimle o kadar alay ettiler ki, şimdi anlamışlardır ne kadar zor olduğunu. Sözün bittiği yer evet ama aynı zamanda Türk Futbolunun da bittiği yer. FB o kadar dedi, Ulusoy'la olmaz diye, yabancı sınırlandırılması kalksın diye. Hala Ulusoy'u savunanlar var mı merak ediyorum...

Rodrigo Tello
Manchester Roma'yı 7-1 yenmişti bari bizde 1 gol atalım :p Tarihe gecmeyelim.

Mr.CordiaL
Hakan'ın evine bu akşam 1 damacana soğuk su göndermek laızm artık 8-0... !!!!

Roberto Baggio
İlk transfer edildiğinde üzülüyordum Hakan'ı Gs kaçırdığı için fakat şimdi seviniyorum...

fenerbahce_1907
8-0 yeter be artık

Burak Duran
inanilmaz rekor kirildi

tombul taho
bi de şöyle bakmak lazım tabi : türkiye liginde bu hafta oynadığı karşılaşmadan sonra takım zaten darmadağın olmuştu. ben liverpool'un yeneceğini düşünüyordum. ama bu kadar da fark atacağın düşünmediydim 8-0 oldu buarada.. tarihi skor. başka 8-0 yok şamp. liginde...

BeeTLeJuiCe
8-0 Crouch

RaSenGan
Beşiktaş tarihe geçti.8-0

Universal
Umarım Hakan milli takıma alınmaz 8 Gol ne demek? Kova Yaşar birde Hakan Arıkan...

besiktas1903
hakan arikan artik ucuncu kaleci bile olamaz , murat bile hakandan on kat iyi

GebzeLi1907
8-0 utanç gecesi :(:(:(:(:(

Aykan19o3
Tarihe geçtik 8-0.

M.Scofield
06.Kasım.2006, 06:44
gülermisin ağlarmısın şaka gibi ya

REsist JuvE11
06.Kasım.2006, 06:45
benitez in el işareti durumu özetliyor..bir türk olarak utanıyorum.inşallah hakem maçı uzatmaz

RaSenGan
MAç bitti.

tombul taho
hakem uzatmadı bile.. yazık ne denir ki...

Universal
Uzatma vermedi hakem...............

GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 06:46
Hakan Arıkan ÖdüLLendiriLmesi Lazım Tarihe geçirdi Bjk yi.Beşiktaş'ın TÜrk FutboLunu bu durumLara düşürmeye hakkı yokkk :(

Mr.CordiaL
Utanıyorum. Beşiktaş ve Türkiye tarihe geçti...!

Roberto Baggio
Türk olarak çok üzülüyorum.....

Aykan19o3
Utanç gecesi oldu bizim için. Sanırım bundan sonra Şampiyonlar Ligi için konuşmaya hakkımız kalmadı. Rezillik :(

M.Scofield
Hakan Arıkan ÖdüLLendiriLmesi Lazım Tarihe geçirdi Bjk yi.Beşiktaş'ın TÜrk FutboLunu bu durumLara düşürmeye hakkı yokkk :(

abrtma istersen bir hakanınmı suçu var

Fernando Gago
Rezillik ..........

ibo
06.Kasım.2006, 06:47
Yazıklar olsun... :mad:

Sir FRD
maç bitti yoksa yerdik 1-2 tane daha

eXcitinG
ÇekiLeLim.Bundan sonra ki 20 yıL boyunca da bu Ligde yer aLamayacağımıza dair anLaşma imzaLayaLım.Bizim gibi bir köy takımının bu Ligde işi yok.YazıkLar oLsun.ReziL herifLer.

anilton
06.Kasım.2006, 06:48
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_rm_futbol0011.jpg

Sir FRD
bende bjk lıyım ama bu skora gülerim

besiktas1903
sok oldum sok ben de cok utaniyorum uzuluyorum. rekor kirdilar resmen 8 gol yenilirmi.

GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 06:50
abrtma istersen bir hakanınmı suçu var

En büyük Suç hakan'ın ama bu diğerLerini kurtarmaz tabi Beşiktaş'ta FutboL adına iyi hiç birşey yoktu bu gece..

Lionel Andres Messi
06.Kasım.2006, 06:52
kendinizi komik düşürmeyin ya maçın suçlusumu tartışılır artık...

keşke maça çıkmasalardı 3-0 hükmen yenik epey bir karlı maç olurdu.

besiktas1903
06.Kasım.2006, 06:52
paf takimla ciksak bile bu kadar yimezdik.

SaRPeR1903
06.Kasım.2006, 06:53
8 - 0 güzel bir hediye oldu bu taraftara alkışlar Demirören,Sağlam ve tüm futbolcularımıza ;;)

extensor
ben 4-5 olur dedim maç öncesi kızdılar bana arkadaşlar bende kendime kızdım hiç yaklaşamadım skora :D

maçın sonlarında ben liverpoollu taraftarlar yerinde olsam beşiktaşlı futbolculara top geldiğinde oley oley diye bağırırdım
liverpoollulara gelincede ıslıklardım markus merk bile acıdı bize 90 da bitirdi hemen maçı :D

Fietra 10
yok artık daha neler şaka bu gibi!!!biraz ruh olmaz mı takımda..

eXcitinG
06.Kasım.2006, 06:54
20 yıLLık takımımı.20 yıLdır destekLediğim takımı,fedekarLıkLarda buLunduğum takımı bundan sonra artık benim gözünde ki durumunu gözden geçirme zamanı geLdi.Hiç kimsenin bu takımın taraftarına bu skoru yaşatmaya hakkı yok.Türk haLkına da yok.Ruhsuz,bu kadar acizane duruma düşmez bir insan ya.YazıkLar oLsun.

besiktas1903
06.Kasım.2006, 06:55
kendinizi komik düşürmeyin ya maçın suçlusumu tartışılır artık...

keşke maça çıkmasalardı 3-0 hükmen yenik epey bir karlı maç olurdu.

benim aklimada bu gelmisdi.!

Roberto Baggio
Valla bence Şl'de de Paf ile devam edilsin..

FeYYaz1989
Valla söyleyecek bir şey yok!Aslında çok şey varda ben kısa kısa yazıcam..Bu arada 4 olur,5 olur fark olur diyenlere tepki gösterdiğim için tüm samimiyetimle çok çok özür dilerim...
Sene başında Diatta ile Hakan Arıkan ile olmaz dedik,Şamp. liginde oyanayacağız dedik,Ertuğrul Sağlam'ın tecrübesi yok dedik.Arşivlerde gidin bakın hersek yok Hakan böyle iyi,yok Ertuğrul pozitif futbol oynatıyor dedi.Uyardık ama olmadı...Gollerin hepsi tabi ki aklıma gelmiyor ama Benayoun'dan 2 tane aynı yedik zaten,Toraman'ın golüne hiç bir şey demiyorum söylenecek çok şey olmasına rağmen,Rico'ya Sağlam neden düşman?Çok şey söylerim ama ne diyeceğimi bilemiyorum.Herkes defolup gitsin diyorum sadece,yönetimde futbolcularda,ben böyle bir rezalet görmedim abi..
Sivas maçına da pafla çıkın artık,n'aparsanız yapın..L'pool taraftarına da bravo,Hakan Arıkan'a suratına kaydı Gerard buna rağmen sürekli Arıkan'ı ıslıkladılar,3-4 olduktan sonra şarkı-türkü söylemeye başladılar,bu mu dünyanın en iyi taraftarı?

Sir FRD
demirören bıraksın artık

uAsamet91
06.Kasım.2006, 06:56
Rezillik baska bisey yok

Rodrigo Tello
06.Kasım.2006, 06:57
Rezil oldu kepaze olduk.Yarın okula nasıl giderim :( Herkes dalga geçer.Sokaga bile cıkasım gelmiyor yahu.Bu arada arkadasın teki tüm suçu Hakan'ın üzerine yukmış yuh derim başka bişey demem !

nekop
06.Kasım.2006, 06:57
İlklerin takımı Beşiktaş bir ilki daha başardı.Tüm Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun...

DeNiZ_1903
06.Kasım.2006, 06:58
Müthişiz beee rekorların takımıyız biz :D

eXcitinG
Yönetimden,Teknik direktör den FutboLcusuna herkes pıLını pırtını aLsın gitsin.GeLecek sezon a kadar yapıLanma sürecinde en azından PAF lar bizi bu kadar aciz duruma düşürmez.Düşürsede bir sebebimiz oLur bari.Bitmiş,yok oLmak üzere oLan,futboL oynamaktan aciz duruma düşmüş bir takımdan Tarihi rekor yiyiyoruz.Bravo.

Aşk-ı Şehir
Diyecek bişey yok maç boyunca Liverpool'u izledik. Valla Slavia'lılar diz çöktüyse Beşiktaş'lılar mezarlarını kazmalılar kusura bakmayın

Lionel Andres Messi
06.Kasım.2006, 06:59
fb nin 0 puan çekmesinden bile daha rezil bir durum.bir türk takımına hiç yakışmadı:(

ibo
06.Kasım.2006, 06:59
Kamyon devrilince akıl veren çok olurmuş...

Olan oldu artık tüm Avrupaya rezil olduk. Suçlu arayıp suçlu bulmak bir şeyi değiştirmez...

Fernando Gago
06.Kasım.2006, 07:00
Bundan sonra bir başka takm 9 yiyene kadar bu utancımız sürer...

DeNiZ_1903
06.Kasım.2006, 07:01
İlklerin takımıyız harbiden :(

besiktas1903
06.Kasım.2006, 07:02
bundan sorna yonetim hoca futbolcular ne yapacaklar merak ediyorum ne soyleyecekler ne bahaneler arriyacaklar...

FeYYaz1989
06.Kasım.2006, 07:02
Rezil oldu kepaze olduk.Yarın okula nasıl giderim :( Herkes dalga geçer.Sokaga bile cıkasım gelmiyor yahu.Bu arada arkadasın teki tüm suçu Hakan'ın üzerine yukmış yuh derim başka bişey demem !
Ben dershane yarın BJK formamla gideceğim..Rezil olan varsa futbolcular ve Ertuğrul Sağlamdır,ayrıca yönetim,Sinan Engin ve Celal Kolot.En az suça biz taraftarlar sahibiz,onlar utansın.

byunuss1
06.Kasım.2006, 07:04
yazık be cl de ollurmu bu şimdii.. kendilerinden cok bayragımıza zarar verdiler..

uAsamet91
06.Kasım.2006, 07:05
Hiç beklemedigim bi skordu.Türk futbolunun rezil gecesi

Ilhan
06.Kasım.2006, 07:06
Bence yanlış bir düşünce abi. Biz futbolcuyu değil, yöneticiyi değil, takımı seviyoruz. Beşiktaş aşkı odur bence, herşeyin üzerinde olan Beşiktaş'ı sevmek.

Yenilginin en büyük sorumlusu kim derseniz, Sinan Engin derim...

20 yıLLık takımımı.20 yıLdır destekLediğim takımı,fedekarLıkLarda buLunduğum takımı bundan sonra artık benim gözünde ki durumunu gözden geçirme zamanı geLdi.Hiç kimsenin bu takımın taraftarına bu skoru yaşatmaya hakkı yok.Türk haLkına da yok.Ruhsuz,bu kadar acizane duruma düşmez bir insan ya.YazıkLar oLsun.

Memedov
06.Kasım.2006, 07:06
Besiktas'a bu oyun hic yakismadi, Besiktas'a once bir kaleci lazim. Daha sonrada Tac atmayi bilen bir sag bek, Serdar Kurtulus daha tac atisi atmayi bilmiyorsa Besiktas'da ve Avrupada oynamaya hakki yok.

ibo
06.Kasım.2006, 07:08
ibob kendine GEL!!! Tartışmayı alevlendiren sen oluyorsun. Ceza vermeye başlarsak en AĞIR cezayıda alan sen olursun ona göre...

Beyler sizde TAHRİK içeren mesajlara cevap verip boş yere ceza almayın...

SaRPeR1903
06.Kasım.2006, 07:09
Tek cevap : Beşiktaşlı asildir.. ;;)

Bekq
Tamam uzatmaya gerek yok yazdıklarım nedeni ise Turgut Baş'ın yaptıklarıdır.Bir daha 8-0 yazardım ama atılmak istemiyorum;;)

besiktas1903
takimdaki butun futbolculari cok buyuttuk.... . bunlarnan anca bukadar. bu sezon hic bisey beklemiyorum....

Lionel Andres Messi
06.Kasım.2006, 07:10
sizce yönetim istifa eder mi?

EreN
06.Kasım.2006, 07:11
Valla söyleyecek bir şey yok!Aslında çok şey varda ben kısa kısa yazıcam..Bu arada 4 olur,5 olur fark olur diyenlere tepki gösterdiğim için tüm samimiyetimle çok çok özür dilerim...
Sene başında Diatta ile Hakan Arıkan ile olmaz dedik,Şamp. liginde oyanayacağız dedik,Ertuğrul Sağlam'ın tecrübesi yok dedik.Arşivlerde gidin bakın hersek yok Hakan böyle iyi,yok Ertuğrul pozitif futbol oynatıyor dedi.Uyardık ama olmadı...Gollerin hepsi tabi ki aklıma gelmiyor ama Benayoun'dan 2 tane aynı yedik zaten,Toraman'ın golüne hiç bir şey demiyorum söylenecek çok şey olmasına rağmen,Rico'ya Sağlam neden düşman?Çok şey söylerim ama ne diyeceğimi bilemiyorum.Herkes defolup gitsin diyorum sadece,yönetimde futbolcularda,ben böyle bir rezalet görmedim abi..
Sivas maçına da pafla çıkın artık,n'aparsanız yapın..L'pool taraftarına da bravo,Hakan Arıkan'a suratına kaydı Gerard buna rağmen sürekli Arıkan'ı ıslıkladılar,3-4 olduktan sonra şarkı-türkü söylemeye başladılar,bu mu dünyanın en iyi taraftarı?
Maçı bir bjk'li olarak izlediğin için olsa gerek farkedemedin..
Rakip takım ataktayken gol gol diye bağırmıyorlar en azından! Feyyaz maçın tekrarını bir izle ve ne zaman taraftar sesini yükseltse tezahüratlarda liverpool seri şekilde paslarla atağa çıkmaya başladı..bence taraftarları gerçekten çok iyiydi.Hatta çarşıdan çok çok iyiydi takıma destek adına..çünkü maçı yaşıyorlar...

Ayrıca ben bu skoru UTANÇ verici buluyorum..

Ben dershane yarın BJK formamla gideceğim..Rezil olan varsa futbolcular ve Ertuğrul Sağlamdır,ayrıca yönetim,Sinan Engin ve Celal Kolot.En az suça biz taraftarlar sahibiz,onlar utansın.
Bence bunu yapma feyyaz.! bu destekten çok pişkinlik olur..

Oyuna gelirsek sanki halı saha maçı gibiydi..tek yarı sahada bile değil sadece bjk ceza sahasında geçti oyun..
Bu skorun tek sorumluları DEMİRÖREN ve tayfasıdır.. skorun bu kadar çok olmasına zemin hazırlayan sayın sinan engindir..ve bence istifa etmelidirler..türkyie önünde değil tüm dünya vitrininde rezil oldular.. artık bjk ye taze bir kan lazım..bakalım çarşı bu olaydan sonra tavrını nasıl belirleyecek yönetime karşı..

Ilhan
4 tane uyarı verdim. Daha da veririm, acımam:)

Fietra 10
sizce yönetim istifa eder mi?

Türkiye'deki yöneticiler seçimlerden sonra koltuklarına 502 sürüyorlar..çok zor..

perpetua
06.Kasım.2006, 07:12
Üzülüyorum ama bir yandanda seviniyorum. Niye mi? Çevremde o kadar kişi var ki. BJK'li ve GS'li. Biz ŞL'de devlerle maç yapıp yenilip fark yiyince benimle o kadar alay ettiler ki, şimdi anlamışlardır ne kadar zor olduğunu. Sözün bittiği yer evet ama aynı zamanda Türk Futbolunun da bittiği yer. FB o kadar dedi, Ulusoy'la olmaz diye, yabancı sınırlandırılması kalksın diye. Hala Ulusoy'u savunanlar var mı merak ediyorum...

Yabanci sinirlamasi ile ne alakasi var bunun?

Besiktas sahada Bobo, Cisse, Delgado ve Diatta yabancilari ile oynadi. 3 tane daha yabanci oynatabilirdi pekala. Peki bu kalitedeki yabancilardan 10 tane daha olsa ne fark ederdi acaba?

Skor 2-0 olduktan sonra Besiktas iyice hirpalandi. Butun mac planlari suya dusmustu ve oyuncular ne yapacagini bilmez durumdalardi. O sirada Liverpool geriye cekildi ve etkili bir pres ile Besiktas'in herhangi bir atak gelistirmesini engelledi.

Ikinci yarinin hemen basinda skor 3-0 olduktan sonra zaten artik taktiksel disiplin diye bir sey kalmadi Besiktas'da. Sadece o da degil, artik oyuncular kosmamaya, mucadele etmemeye, markaj yapmamaya basladi. En onemlisi, hareketli Liverpool karsisinda alan markaji yapmayi bilmeyen defans oyuncularimiz darmadagin oldu.

Hakan Arikan'a gelince. Her uzun oyuncu ille de iyi kaleci olmaz. Hakan'a kalecilik egitimini kim vermisse, pek vermemis. Bir kaleci'ye ilk ogretilen sey, topu tokatladigi takdirde topu tokatladigi yerin tehlikesiz yer olmasi gerektigidir. Hakan hem iyi top tutamiyor, hem de topun nasil tokatlanmasi gerektigi konusunda herhangi bir egitim gormemis. Temel egitimden yoksun bir Hakan Arikan'in bence ne milli takim'da, ne de Besiktas'da yeri henuz yok. Evet boyu uzun, fiziyi yerinde ancak ne zamanlamasi iyi ne de bir kalecinin beynine islenmesi gereken temel bilgilere sahip.

Milli takim'in basarisiz skorlari ile bu macin skoru bizi 1980'lerin basindaki halimize geri dondurmustur. Zayif, ayakta duramayan, topu kontrol etmek icin 3-4 defa topa dokunmasi gereken, yaraticiliktan yoksun, pozisyon almayi bilmeyen, temel egitimi zayif oyuncularla bundan daha fazlasi da beklenemez.

Turkiye'nin su anda elinde bir firsat var. 1990'li yillarin sonunda buyuk basarilar yasatmis oyuncular futbolu birakti veya birakmak uzere. Bu oyuncularin acilen bilgilerini ve birikimlerini genc oyunculara aktarabilecegi bir platform olusturup, ozellikle alt yapidan hem fiziksel hem de zihinsel acidan hazir oyuncular yetistirmek zorundayiz. Herhangi bir egitim almamis, sadece yetenekli oyunculari sahaya surerek de bu sonuclari bence zaten alir Turkiye.

eXcitinG
06.Kasım.2006, 07:13
Herşeye rağmen adam gibi formayı taşıyan adam çıkıp orda yeniLsede şanı iLe yeniLir reziL oLarak yeniLmez.Ben anLamam yönetim feLan.Yönetim çekip gitmeLi.Hoca da asıL futboLcuLar gitmeLi.Ne oLursa oLsun bu maçı kaybedeceksiniz deniLsede,atak yapmayacaksınız dahi deniLsede Yüreği iLe oynar kendini reziL ettirmez.Yazık bu taraftara.20 tane kendini biLmezin MİLYONLARCA BEŞİKTAŞ TARAFTARINI ÜZMEYE,KIRMAYA,KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE HAKKI YOKTUR.DÜŞÜREN TAKIMLADA İŞİM OLMAZ BUNDAN SONRA.BAZI ŞEYLER DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECE.

FeYYaz1989
06.Kasım.2006, 07:14
Geçen hafta Slavia 7-0 yenilince nasıl başardılar dedim ama sağolsunlar biz 8 yedik abi..
Hepsine haram zıkkım olsun aldığı paralar,Üzülmez-Arıkan-Toraman-Diatta Miatta hepsi...Sağlam'da adamsa Beşiktaşlıysa bıraksın artık yönetim bıraksın Allah aşkına-böyle bir ne kurgu olur ne sistem olur..Ne bekliyordu anlamadım yazık günah ulAn...

gerrrard
06.Kasım.2006, 07:14
Türkiye için rezillik. Türk futbolunda bir devrim,bir rezillik. Bide demiştik bu sene Avrupa'da süperiz diye. Kötü oldu bu. Neyse artık Marsilya,Porto maçına bakıcaz.

besiktas1903
06.Kasım.2006, 07:16
Yabanci sinirlamasi ile ne alakasi var bunun?

Besiktas sahada Bobo, Cisse, Delgado ve Diatta yabancilari ile oynadi. 3 tane daha yabanci oynatabilirdi pekala. Peki bu kalitedeki yabancilardan 10 tane daha olsa ne fark ederdi acaba?

Skor 2-0 olduktan sonra Besiktas iyice hirpalandi. Butun mac planlari suya dusmustu ve oyuncular ne yapacagini bilmez durumdalardi. O sirada Liverpool geriye cekildi ve etkili bir pres ile Besiktas'in herhangi bir atak gelistirmesini engelledi.

Ikinci yarinin hemen basinda skor 3-0 olduktan sonra zaten artik taktiksel disiplin diye bir sey kalmadi Besiktas'da. Sadece o da degil, artik oyuncular kosmamaya, mucadele etmemeye, markaj yapmamaya basladi. En onemlisi, hareketli Liverpool karsisinda alan markaji yapmayi bilmeyen defans oyuncularimiz darmadagin oldu.

Hakan Arikan'a gelince. Her uzun oyuncu ille de iyi kaleci olmaz. Hakan'a kalecilik egitimini kim vermisse, pek vermemis. Bir kaleci'ye ilk ogretilen sey, topu tokatladigi takdirde topu tokatladigi yerin tehlikesiz yer olmasi gerektigidir. Hakan hem iyi top tutamiyor, hem de topun nasil tokatlanmasi gerektigi konusunda herhangi bir egitim gormemis. Temel egitimden yoksun bir Hakan Arikan'in bence ne milli takim'da, ne de Besiktas'da yeri henuz yok. Evet boyu uzun, fiziyi yerinde ancak ne zamanlamasi iyi ne de bir kalecinin beynine islenmesi gereken temel bilgilere sahip.

Milli takim'in basarisiz skorlari ile bu macin skoru bizi 1980'lerin basindaki halimize geri dondurmustur. Zayif, ayakta duramayan, topu kontrol etmek icin 3-4 defa topa dokunmasi gereken, yaraticiliktan yoksun, pozisyon almayi bilmeyen, temel egitimi zayif oyuncularla bundan daha fazlasi da beklenemez.

Turkiye'nin su anda elinde bir firsat var. 1990'li yillarin sonunda buyuk basarilar yasatmis oyuncular futbolu birakti veya birakmak uzere. Bu oyuncularin acilen bilgilerini ve birikimlerini genc oyunculara aktarabilecegi bir platform olusturup, ozellikle alt yapidan hem fiziksel hem de zihinsel acidan hazir oyuncular yetistirmek zorundayiz. Herhangi bir egitim almamis, sadece yetenekli oyunculari sahaya surerek de bu sonuclari bence zaten alir Turkiye.

haklisin altina imzami atiyorum...

tombul taho
06.Kasım.2006, 07:19
en çokta slavia prag üzülmüştür bu skora. adamların rekorlarını ellerinden aldık
eh eh eh
yemin ediyorum sinirden gülüyorum. Galatasaraylı olduğumu herkes bilir. ama gerçekten böyle konularda hiç bir zaman taraf tutmam. Ama şunu okuyunca bayaa güldüm yani!

neden? çünkü sinirden... bi yere kadar sabredersiniz. çünkü siz orda ülkeyi temsil ediyorsunuz. üstelik siz 100 yılı aşmış büyük bir kulüpsünüz. artık bunları yapmamanız gerekiyor. ama gelin görün ki BJK gittikçe daha da kötüye gidiyor. sonu hayrolsun...

RaSenGan
06.Kasım.2006, 07:21
İşin iyi yanıda var.Tüm Dünya Beşiktaş'ı konuşuyor.

SaRPeR1903
Kaleye bobo geçse bu kadar yemezdik eminim..

tombul taho
bir GALatasaraylı olarak da en çok üzüldüğüm olay o güzelim BJK taraftarıdır. yazık günah o taraftara... o taraftar bunu hiç hak etmiyor. ki sen zamanında chelsea'yi deplasmanda barcelona'yı kendi evinde dize getiren takımsın.. yazık günah...

besiktas1903
06.Kasım.2006, 07:22
del bosque gelde riza gelde tigana geldi ve en son saglam futbol ayni mantik ayni bunun sorumlusu en basda YONETIM!!.............

eXcitinG
06.Kasım.2006, 07:22
En çok merak ettiğim ise Yönetim,Teknik heyet ve FutboLcuLar nasıL bir açıkLamada buLunacakLar acaba.Yada böyLe bir açıkLama yapacak yüz buLacakLarmı kendiLerinde.Gerçi buLurLar bunLar bizi Dünyaya reziL edenLerden ne bekLenir.

Ilhan
06.Kasım.2006, 07:23
Arkadaşlar kaç uyarı verdiğimi ben de hatırlamıyorum. Düzgün ve kaliteli yorumlar yapalım.

RaSenGan
İbrahim Üzülmez motivasyon olamadık diyo.

besiktas1903
En çok merak ettiğim ise Yönetim,Teknik heyet ve FutboLcuLar nasıL bir açıkLamada buLunacakLar acaba.Yada böyLe bir açıkLama yapacak yüz buLacakLarmı kendiLerinde.Gerçi buLurLar bunLar bizi Dünyaya reziL edenLerden ne bekLenir.

bende cok merak ediyorum nezaman yaparlar acaba.

extensor
06.Kasım.2006, 07:24
delinho konuşuyor :D fener beşiktaş kavgasına çevirmeyin durumu en iyisi gs liderde olsa 4. de olsa tek başına şampiyonlar ligine gitsin diğerleri 34 te 34 yapsada biz gitmeyelim şl desin :D

besiktas1903
06.Kasım.2006, 07:25
İbrahim Üzülmez motivasyon olamadık diyo.

yok sanki motivasyon vardida boyle oynuyorlardi berbat oynadilar berbat.

FeYYaz1989
06.Kasım.2006, 07:26
Hem ağlıyorum hem gülüyorum abi...
Marsilya-porto maçına bakıcaz demiş bi arkadaşta yaaa :D
Üzülmez'de daha çok maç var dedi,Allah Allah bak sen abi..Sağlam'da önümüze bakcaz demiş yaa.Yüz yok bu adamlarda ben bunu anladım

tombul taho
06.Kasım.2006, 07:26
mehmet aslan utanılacak bir skor değil diyor... buna ne diyeceksiniz?????

Fietra 10
06.Kasım.2006, 07:27
Sağlam: "Özür diliyoruz"
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında alınan 8-0'lık farklı mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamada, "Beşiktaş camiasından ve Türk halkından özür diliyoruz" dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, böyle bir mağlubiyetin altından kalkmanın çok zor olduğunu belirterek, "Böyle bir mağlubiyet aldığımız için çok üzgünüz. Bu mağlubiyetin altından kalkmak çok zor. Daha çok çalışıp bir an önce toparlanmaya çalışacağız. Tüm Beşiktaş camiasından ve Türk halkından özür diliyorum" dedi.

DHA

Aşk-ı Şehir
06.Kasım.2006, 07:27
Bence Beşiktaş bu hallere Sinan Engin geldikten sonra geldi.

besiktas1903
06.Kasım.2006, 07:29
Hem ağlıyorum hem gülüyorum abi...
Marsilya-porto maçına bakıcaz demiş bi arkadaşta yaaa :D
Üzülmez'de daha çok maç var dedi,Allah Allah bak sen abi..Sağlam'da önümüze bakcaz demiş yaa.Yüz yok bu adamlarda ben bunu anladım

fatih terimde her mactan sorna onumuze bakcaz diyordu..

Fietra 10
06.Kasım.2006, 07:29
BUNU DA MI GÖRECEKTİK: 8-0
Temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 4. maçında Anfield Road'da Liverpool ile karşı karşıya geldi. İnönü Stadı'nda muhteşem taraftarının da desteğiyle Liverpool'u 2-1 deviren Beşiktaş, İngiltere'de Liverpool'a 8-0 mağlup oldu. Liverpool'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 19. ve 89 dakikasında Crouch, 32., 52. ve 56. dakikalarda Benayoun, 69. dakikada Gerrard, 78. ve 82. dakikalarda Babel'den geldi.

Beşiktaş aldığı bu mağlubiyetin ardından Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura kalma şansını yok ederken, Liverpool puanını 4'e yükseltti. Grubun diğer maçında ise Porto kendi sahasında Marsilya'yı 2-1 ile geçerek bir üst tura kalma yolunda büyük avantaj yakaladı.

TARİHE GEÇTİ...

Şampiyonlar Ligi'nde Ledds United'a 6-0 mağlup olan Beşiktaş bu kez de İngiltere'nin başka bir temsilcisini Liverpool'a 8-0 mağlup oldu. Bu skor aynı zamanda Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı skoru oldu. Hatırlanacağı üzere iki hafta önce Arsenal, Slavia Prag'ı 7-0 yenmişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İngiltere'nin FC Liverpool takımıyla yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 4. maçında, sürpriz bir kararla Mehmet Sedef'e ilk 11'de şans tanıdı. Bu sezon lig ve Avrupa kupalarında forma giyemeyen ve yalnızca Fortis Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor maçında oynayan Mehmet Sedef, kariyerindeki ilk Avrupa Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. Siyah-beyazlılarda, savunmanın sağında sakatlığı geçen Serdar Kurtuluş oynarken, hastalanan Burak ise 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

GÖKHAN ZAN'IN YERİNE DIATTA

Fenerbahçe ile yapılan derbi maçta sakatlanan Gökhan Zan'ın yerine savunmada Diatta forma giydi. Koray ve Cisse, çift ön libero olarak görev yaparken, Mehmet Sedef orta alanın solunda, Serdar Özkan ise sağında oynadı. Siyah-beyazlılarda yedek kulübesinde Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Higuain, Ricardinho, Ali Tandoğan, İbrahim Kaş ve Batuhan yer aldı.

Anfield'da Marsilya'ya, İnönü'de Beşiktaş'a kaybederek gruptan çıkma şansını zora sokan Liverpool, Beşiktaş karşısına mutlak üç puan parolasıyla çıktı. Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez, İnönü Stadı'nda Beşiktaş karşısına çıkardığı kadroda bir kaç değişiklik yaparak başladı. Finnan'ın yerine hücum özellikler daha ön planda olan Arbeloa'yu, ilk maçta vasat bir performans sergileyn Ryan Babel'in yerine ise F.Aurelio'yu şans tanıdı. İlk maçta Beşiktaş orta sahasını geçmekte zorlandıklarını açıklayan Benitez, bu karşılaşmada düğümü kanatlardan açmayı planladı ve ilk maçta oynayan Kuyt'ın yerine hava toplarındaki etkinliğiyle dikkat çeken Peter Crouch'u sahaya sürdü.

İYİ BAŞLADIK

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Beşiktaş oldu. Orta sahayı kalabalık tutarak Liverpool'un bu bölgede etkili olmasını engelleyen Beşiktaş, sahaya iyi yayılarak topa daha fazla sahip olan taraf oldu. Bobo'nun etkili presi, Mehmet Sedef'in Liverpool'un kanat organizasyonlarını önde pres yaparak önlenmesi ilk dakikalarda beklenen baskıyı kırdı. Orta sahanın önde olması riskli bir futbol anlayışının bir belirtisi olsa da Liverpool gibi etkili hücum oyuncularını kapanarak karşılamak mümkün değildi. Ertuğrul Sağlam'ın Liverpool'un ilk dakikalardaki baskısını kırma planı başarılı olmuştu ve ilk tehlikeli atak Kara Kartal'dan geldi. Delgado'nun ara pasına iyi hareketlenen Mehmet Sedef iyi bir vuruş yaptı ama top kaleci Reiana'da kaldı. İlk 10 dakikalık bölümde her şey bizim istediğimizi gibi geçti.

LİVERPOOL AĞIRLIĞINI KOYDU

Beşiktaş'ın etkili presine ayağa yerden kısa paslarla karşılık veren Liverpool, ilk 10 dakikalık bölümden sonra baskısı hissedilir bir şekilde arttırdı. Önce 8. dakikada Peter Crouch ile kalemizi yoklayan Liverpool ardından 12. dakikada Benayoun'un şutuyla etkili pozisyonlar yakaladı. Her geçen dakika baskısını artıran ve özellikle İbrahim Üzülmez ve Mehmet Sedef'in oynadığı sol kanadı etkili kullanan Liverpool, aradığı golü 18. dakikada Crouch ile buldu. Cisse'nin ceza sahası yayında yanlış bir müdahalesi sonrasından topla buluşan Crouch kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldı. Crouch'un ilk vuruşunda başarılı bir kurtarış yapan Hakan Arıkan, Crouch'un ikinci vuruşta kalesini koruyamadı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

KANATLARDAN YIKILDIK

Golü erken bulan Liverpool morallenirken, karşılaşmaya iyi başlayan Beşiktaş oyundan düştü. Özellikle kanatlardan çok etkili gelen Liverpool, ardı ardına pozisyonlar yakaladı. Varonin'in ile ikinci gole çok yaklaşan Liverpool, ilk yarının son 20 dakikalık bölümde oyunu kontrolü altına aldı. Pas yapmakta zorlanan ve kendi sahasından çıkmakta zorlanan Beşiktaş karşısında üstünlüğünü kabul ettiren Liverpool'un aradaki farkı arttırma çabaları sonuç verdi ve Benayoun 32. dakikada skoru 2-0'a getirdi. Bir anda iki farklı skoru yakalarak rahat bir nefes alan Liverpool'un ilk yarının son 15 dakikalık bölümünde kontrollü bir futbol sergiledi. Temsilcimiz Beşiktaş'ın uzun paslarla kendi yarı sahasından çıkarak pozisyon bulma girişimleri sonuç vermedi ve karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Liverpool'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

BENAYOUN SAHNEYE ÇIKTI VE...

İkinci yarıya, etkisiz bir futbol sergileyen Serdar Özkan'ın yerine Ali Tandoğan'ı alarak başlayan Ertuğrul Sağlam, Koray'ı forvete daha yakın bir bölgeye yolladı. Gruptan çıkma şansını sürdürmek için galibiyete ihtiyacı olan FC Liverpool'da ise ilk yarıda mücadele edilen kadro ikinci yarıda da sahadaydı. İkinci yarıya ilk yarının aksine daha etkili başlayan Liverpool, uzaktan attığı şutlarla kalemizi abluka altına aldı. 53. dakikada Riise'nin sol kanattan attığı sert şut Hakan Arıkan'dan döndü ve Benayoun'un önünde kaldı. Meşin yuvarlağı bekletmeden filelere yollayan Benayoun skoru 3-0'a getirdi.

HAKAN'DAN SEKEN TOPLAR GOL OLDU!..

Golden sonra rahatlayan Liverpool, kontrolü kaybeden temsilcimiz karşısında oyunu domine etti. İkinci yarıda kendi yarı sahasından çıkmakta zorlanan Beşiktaş'ta, savunma hataları arka arkaya gelmeye başladı. Önce İbrahim Toroman'ın hatasında ceza sahasında topla buluşan Voronin'in sert şutu az farkla dışarı çıktı ardından yine aynı bu bölgede Cisse'nin hatası sonucunda topla buluşan Gerrard kaleyi görür görmez çok sert vurdu yine Hakan Arıkan'dan döndü, ücüncü golün bir kopyası şeklinde gelişen atağın sonuçlanma şekli de aynı oldu ve yine aynı isim Benayoun topu ağlara gönderdi... Skor 4-0 oldu.

Oyunu tamamıyla kontrolü altına alan FC Liverpool karşısında topa sahip olmakta dolayısıyla pozisyona girmekte zorlanan Beşiktaş'ta, Ertuğrul Sağlam oyuna geçte olsa müdahale ederek 68. dakikada bir savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş'u kenara alarak Higuain'i oyuna aldı. Bu değişiklikte beklenen ateşlemeyi yapmadı. İkinci yarının 20 dakikalık bölümü geride kalırken topla oynama yüzdelerinde Liverpool'un %70'lık üstünlüğü her şeyi anlatıyordu aslında. Beşiktaş karşısında oldukça rahat bir futbol sergileyen Liverpool, bu rahatlığında verdiği güvenle 69. dakikada farkı 5'e çıkardı. Bu sefer golde imzası olan isim Gerrard oldu. Liverpool'un gol yağmuru bitmek bilmedi... 78. ve 82. dakikalarda sahneye çıkan isim Babel oldu ve skor 7-0'a geldi. Kalan dakikalarda Liverpool, Crouch'un 88. dakikada attığı golle skoru 8-0'a getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

3. dakikada Delgado sağ kanattan taşıdığı topu çizgiye inerek içeriye yerden gönderdi, Mehmet Sedef ceza sahası içinde topun gelişine vurdu, top yerden auta gitti.

5. dakikada Crouch'un ceza sahasına indirdiği topa Voronin sert vurdu, top yandan auta gitti.

8. dakikada Liverpool'un kazandığı serbest atışta top sol kanatta bekleyen Riise'ye geldi, bu oyuncunun içeriye ortasına Crouch kafayı vurdu, top yandan auta gitti.

14. dakikada Arbeloa'nun ceza sahasına yerden gönderdiği topa Benayoun sağ çapraz sert vurdu, top yan direğe çarparak auta gitti.

19. dakikada Cisse'nin ters pasında top Crouch'un önünde kaldı, topla ceza sahasın giren Crouch'un şutunu kaleci Hakan çıkardı, geri dönen top yine Crouch'un önünde, bu oyuncunun yerden vuruşunda top filelere gitti. 1-0

22. dakikada kullanılan korner atışında arka direkte Riise kafayı vurdu, İbrahim Üzülmez topu çizgiden çıkardı.

28. dakikada Benayoun pasında ceza sahası önünde Crouch topla buluştu, Diatta son anda araya girerek tehlikeyi önledi.

31. dakikada savunmanın arkasına atılan topa Mehmet Sedef hareketlendi, kaleci Reina tehlikeyi sezerek topu ayağıyla uzaklaştırdı.

32. dakikada Voronin sol kanattan ortasında Benayoun ceza sahasında topla buluştu, bu oyuncunun sert şutunda top ağlarla buluştu. 2-0

38. dakikada Gerrard soldan kanattan ceza sahasına girdi, defansın müdahelesi sonrası top Crouch'un önünde kaldı, bu oyuncunun sert şutunda Beşiktaş defansı ayak koyarak tehlikeyi önledi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

53. dakikada Riise ceza sahasının solunda topla buluştu, bu oyuncunun sert şutunda Hakan topu çeldi, Benayoun topu önünde buldu ve fileleri havalandırdı. 3-0

56. dakikada Diatta kendi ceza sahası önünde kaybettiği topun ardından faul yaptı. Kazanılan frikik atışında Gerrard kaleye sert vurdu, Hakan'dan dönen topu Benayoun boş kaleye gönderdi. 4-0

69. dakikada Voronin pasında Gerrard ceza sahasına sokuldu, bu oyuncunun sert şutunda Diatta'ya çarpan top kaleci Hakan'ı yanıltarak filelere gitti. 5-0

79. dakikada gelişen Liverpool atağında Benayoun topla buluştu bu oyuncunun içeriye yerden ortasına Babel topuğuyla dokundu, top kaleci Hakan'ın sağından geçerek ağlara gitti. 6-0

81. dakikada Beşiktaş ceza sahasına gelen topu İbrahim Toraman uzaklaştırmak istedi, top Babel'e çarparak kaleci Hakan'ın üstünden ağlara gitti. 7-0

84. dakikada gelişen Beşiktaş atağında sağ kanattan yapılan ortaya Bobo'yu kafayı vurdu, kaleci Reina iki hamlede topa sahip oldu.

89. dakikada Benayoun'un sağ kanattan içeriye ortasında Crouch kaleci Hakan'dan önce zıplayarak topu kafayla filelere gönderdi. 8-0

STAT: Anfield Road
HAKEMLER: Markus Merk, Sönke Glindemann, Peter Henes (Almanya)
FC LIVERPOOL: Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Fabio Aurelio (Babel dk. 63), Benayoun, Maschereno, Gerrard (Lucas Leiva dk. 72), Riise, Voronin (Kewell dk. 71), Crouch
YEDEKLER: Martin, Finnan, Torres, Kuyt
TEKNİK DİREKTÖR: Rafael Benitez
BEŞİKTAŞ: Hakan, Serdar Kurtuluş (Higuain dk. 61), Diatta, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan (Ali Tandoğan dk. 45), Koray, Cisse, Mehmet Sedef (Ricardinho dk 78), Delgado, Bobo
YEDEKLER: Rüştü, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Kaş, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
GOLLER: Crouch (dk. 19), Benayoun (dk. 32, dk. 53, 56), Gerrard (dk. 69), Babel (dk. 79, 81), Crouch (dk. 89)
SARI KART: Serdar Özkan (Beşiktaş)

tombul taho
06.Kasım.2006, 07:30
sinan engin 12 ataktan 8i gol oldu diyo.. bsanırım maçı tam izlememiş. çünkü liverpool kaleye 30 şut çekti ve 19u kaleyi buldu.. Sinan Engin'in maçı nasıl takip ettiğini merak ediyorum.

Hala bu kadroyla devam edersek diyo... Hayret bişey.. önce kendisine bakmalı bence.. sadece konuşuyor. icraat yok!

BeeTLeJuiCe
06.Kasım.2006, 07:30
Canlı yayında söylenenler doğru bence.
Gündemde dolaşan Paf muhabbeti futbolcuların motive olmasını engelledi.

Heh Sinan Engin çıktı şimdide. Bence en büyük sorumlu bu adam. Bu adam geldi BJK'de garip şeyler başladı. Şu adam ellerini sadece BJK'den değil futboldan çeksin.

Fietra 10
06.Kasım.2006, 07:31
Bu arada Serdar Özkan'da çok amatörce bi sarı kart yedi ve cezalı duruma düştü..

Lionel Andres Messi
liverpool 31 şut çekmiş bjk 3 şut.

Roberto Baggio
Sinan Engin bari bu maçtan sonra böyle açıklamalar yapma rezil oluyorsun...

Fietra 10
06.Kasım.2006, 07:32
arkadaşlar söylenenlerin özetini buraya geçerseniz sevinirim takip edemiyorum tv'dende..

EreN
Bjk yönetimi son zamanlarda çok hata yaptı çook!
Fener hakemi ve mhkyı eleştirdi, sonra bjk cevap verdi durduk yere korudu onları..sonra maç sonucu hakemi gördüler hakeme fenerden daha ağır yüklendiler... bir ikilemdi bu..kendileriyle çeliştiler, pafla çıkıcaz dediler .. sonra düşünücez dediler..
BJK yönetimi resmen TARAFTAR...profesyonel ellerde değil bjk

Aşk-ı Şehir
Canlı yayında söylenenler doğru bence.
Gündemde dolaşan Paf muhabbeti futbolcuların motive olmasını engelledi.

Heh Sinan Engin çıktı şimdide. Bence en büyük sorumlu bu adam. Bu adam geldi BJK'de garip şeyler başladı.

altına imzamı atarım. Sezon başında daha iyilerdi. Birde Sinan Engin gelince düzelir Beşiktaş demiştim. Beşiktaş hakkında çok yanılıyorum yahu.:)

tombul taho
06.Kasım.2006, 07:33
içeride haftaya valenciayla oynicaz bile dedi.. düşün artık...

Lionel Andres Messi
06.Kasım.2006, 07:34
bjk yönetiminin hepsi böyle sanırım.bunu bjkli arkadaşım bile diyor.

GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 07:36
Bu kadar farklı mağlubiyetin bir sebebide bence derbinin bu kadar çok konuşulup yaklaşan Liverpool tehlikesinin herkes tarafndan görmezden gelinmesi Liverpool maçını düşnmek yerine herkesin Derbiyi konuşması ve sonuç hüsran.Fenerbahce'de aynı Beşiktaş gibi sürekli 4 gündür derbide halen daha Çekilirler Çekilemezler tartışmasından Psv yi konuşmadı doğru düzgün.Sonumuz hayr olur inş.

Fietra 10
BJK yönetimi resmen TARAFTAR...profesyonel ellerde değil bjk

sana kesinlikle katılıyorum ve başarının gelmemesini de buna baglıyorum hocaya falan değil..

nekop

BJK'ye gelmeden önce atıp tutuyordu şimdi BJK'nin başında yaptıgına bak gülmemek elde degil...vee gülüyorumda :D

EreN
06.Kasım.2006, 07:38
Daha önce forumda bir yerde demiştim
KOLTUK DEĞİŞİNCE FİKİRLERİDE DEĞİŞEN BİRİ SİNAN ENGİN...

Fietra 10
Bu kadar farklı mağlubiyetin bir sebebide bence derbinin bu kadar çok konuşulup yaklaşan Liverpool tehlikesinin herkes tarafndan görmezden gelinmesi Liverpool maçını düşnmek yerine herkesin Derbiyi konuşması ve sonuç hüsran.Fenerbahce'de aynı Beşiktaş gibi sürekli 4 gündür derbide halen daha Çekilirler Çekilemezler tartışmasından Psv yi konuşmadı doğru düzgün.Sonumuz hayr olur inş.

evet..bu spekülasyonlar devam ettiği için medyada maça hazırlamadı toplumu ve takımlarımızı..bugün fire verdik umarım yarın bi sorunla karşılaşmayız..

Ilhan
Arkadaşlar 10 etti verdiğim uyarılar.

tombul taho
fazla sölicek bişey yok. yapılacak tek şey öncelikle sinan engin'in gönderilmesi ve BJK'nin toptan değiştirilmesi. Ertuğrul kalmalı bence.. onun hiç bir suçu yok çünkü. o da baskı altında. zaten Sinan'ın baskısı yetiyordur diye düşünüyorum.

tüm BJK'li arkadaşlara geçmiş olsun. umarım diğer takımlarımızda seviniriz bu hafta...

iyi geceler..

Memedov
06.Kasım.2006, 07:39
Sinan Engin, içeride oynacağımız Valencia maçı var diyor, bu yenilgiden sonra grupları karıştırdı heralde.

Aşk-ı Şehir
06.Kasım.2006, 07:39
Arkadaşlar 10 etti verdiğim uyarılar.

yaptığım alakasız yorumlardan dolayı özür dilerim İlhan abi ve diğer TSİ sakinleri . Ben sadece ortam soğusun diye yaptım;;)

Ilhan
06.Kasım.2006, 07:41
Her geçen saniye uyarı alan sayısı artıyor.

besiktas1903
06.Kasım.2006, 07:42
fazla sölicek bişey yok. yapılacak tek şey öncelikle sinan engin'in gönderilmesi ve BJK'nin toptan değiştirilmesi. Ertuğrul kalmalı bence.. onun hiç bir suçu yok çünkü. o da baskı altında. zaten Sinan'ın baskısı yetiyordur diye düşünüyorum.

tüm BJK'li arkadaşlara geçmiş olsun. umarım diğer takımlarımızda seviniriz bu hafta...

iyi geceler..

ertugrul hocayada yazik oldu keske kayseri de kalsaydi...

Fietra 10
06.Kasım.2006, 07:42
Sinan Engin, içeride oynacağımız Valencia maçı var diyor, bu yenilgiden sonra grupları karıştırdı heralde.

yahu bide bakıyorum bi yanda Porto bi yanda Marsilya..hani bi benzerlikte yok isim bakımından nerden esti aceb :u:

Bekq
06.Kasım.2006, 07:46
Her geçen saniye uyarı alan sayısı artıyor.
Abi bu konuda çok hassassın.Mustafa abi şaka yaptı diye 2 uyarı almış:D

DisCo
06.Kasım.2006, 08:01
Tek top yaparak ani hucülarla gol bulup tabiri caizse maçın üzerine yatmalıdır. Liverpool gelsin ben karşılayayım belki arada bir tane atarım mantığıyla sahaya çıkarlarsa ki bence o mantıkla çıkacaklar maç farka gider.

Umarım galibiyetle dönerler.

Olacakları görmek zor değildi. Beşiktaş'tan en azından 6-0'dan sonra onurlu mücadele beklerdim. Fark yersiniz ancak Şampiyonlar ligi tarihine geçmemek için kendinizi parçalar etten duvar örersiniz. Yönetimden,teknik ekibe ordan futbolculara kadar herkes suçludur.

Fıratcan Alçınkaya
06.Kasım.2006, 08:06
Leeds'den yemiştik en son 6 tane rekorumuzu geliştirdik yazıklar olsun 2.yarıyı izlemedim bekliyodum çünkü fark ama bu kadar tahmin etmemiştim.. Liverpool 8atcak bir futbol oynamadı ama gol yemek için elinizden geleni yaparsanız sonuç böyle olur...

Oyuncuları kazanmak zor üzerlerine bir çizik atmak kolydır ama Hakan Arıkan konusunda bardak taştı her gelen top sektirilirmi Anfiel Road'da heycanlı dicem her maç bunu yapıyor.. Prof. bir kalecinin yapmaması lazım... Zaten Crouch'un ilk golünü hazırlayan yine bizim oyunculardı... Teklif yapsa UEFA gelmeyin 3-0 yenik sayalım kabul ederdi heralde Ertuğrul Sağlam çok da yakışıyor menajerlik koltuğuna ama bazı oyuncu seçimlerini gözden geçirmesi lazım... Sonuç Fenerbahçe maçıyla birlikte başlayan gerilim açıklamalar paf takım vs... bence bu maçı etkiledi fikrine katılmıyorum. Etkilememesi lazım çok alakasız karşında Liverpool var 8adam defans yapıp her aldığını ileri atman paf takım ile bağdaştırmak çok alakasız..

Sonuç çok kötü bir malübiyet aldık Türkiye'nin en köklü en güçlü takımlarından biri olan Beşiktaş'a yakışmadı..

GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 08:11
http://image.haber3.com/haber/105735.jpg

'Adamlar acımıyorlar'
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, 8-0'lık Liverpool yenilgisinin ardından sert konuştu.

7 Kasım 2007 00:46
"Elimizdeki malzeme bu" diyen ve revizyon sinayli veren Engin'in "Devam edersek" şeklindeki yorumu ise ilgi çekti! Engin, Liverpool'un acımadan gol için geldiğini de söyledi.

"Eğer bir maçta bir takım 12 atak yapar ve bunlardan 8'i abuk subuk şekilde gol olursa, sonuçta böyle bir sonuç ortaya çıkar. Topu uzaklaştırmak istiyorsun vuruyor gol oluyor, çarpıyor gol oluyor. Liverpol takımı güçlü olabilir, bizi yenebilir ama bu sonucu beklemiyorduk, bu bizi çok üzdü."

"Mücadele etmek lazım, koşmak lazım. Fizik gücün fazla olması lazım. Ben derbi ertlensin derken bunları demek istedim. Maalesef Türk futbolcularının durumu bu. Üst üste maç oynama sorunları oluyor. Bak görüyorsun acımıyorlar bile. Maç devam etse daha da gol atmak istiyorlar. Ama bunların hiçbiri mazeret değil, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorsan bunun hesabını yapman lazım."

"Ertuğrul hocamız devam edecek. Böyle bir talip olmadı. Ama hocamız her şeye açık. Sonuçta malzeme buydu, bu malzeme bugün kötü oynadı ve kötü mücadele etti. Biz herkesten daha çok üzgünüz. Futbolcular bizden de daha üzgün."

"Eğer devam edersek, bu takıma daha iyi transferler yapıp, daha üst düzey ve savaşçı oyuncularla devam etmeliyiz. Yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Sivas maçımız var. Avrupa ayrı bir durum. Ama biz Türkiye'de iyi takımız, daha güçlüyüz ve iddialıyız, şampiyonluk adayıyız. Tüm derbileri oynadık ve lider Galatasaray'dan 4 puan gerideyiz. Ama Beşiktaş taraftarı rahat olsun. Türkiye'de hedeflerimize ulaşacağız."

Ajansspor

Deza
06.Kasım.2006, 08:13
Besiktas´da ruh diye birsey kalmamis. Gercekten rezil oynadi, rezil oldu takim. Hic bir futbolcunun Besiktas´i ve türk futbolunu böyle rezil etme hakki yok. Bir damla bile Besiktas sevgisi olsa oyuncularda en azinda mücadele ederlerdi, savasirlardi sahada. Federasyonu protesto etmek amaci disinda, bu yüzden de gercekten PAF takimi cikip oynasin. Cocuklarin Besiktas sevgisi vardir en azindan. Mücadelerini verirler sahada.

Takim olarak gercekten cok kötü oynadi Besiktas. Diatta´yi kim neden aldiysa lütfen aciklasin. Savunma bilgisi diye birsey yok. Posisyonunu bilmiyor sanki. Markaj yapamiyor, adamini tutamiyor ve bundan dolayi Toraman da tek kaliyor arkada. Diatta´ya ben futbolcu demem. Hakan Arikan da kac haftadir ne oldugunu gösteriyor. Hata üstüne hata. Bu kadar da olmaz. Topu nereye dogru tokatlayicagini bilmiyor. Kaleciligin temellerinden. Rüstü neden alindi ki böyle bir durumda oynamayacaksa.

Ayrica yönetim de son zamanlarda iyice sasirdi gibi, yapilan yabanci transferlerin de hepsi hikaye. Tello fena degil sadece.

FeYYaz1989
06.Kasım.2006, 08:15
Ama Beşiktaş taraftarı rahat olsun. Türkiye'de hedeflerimize ulaşacağız."

Ajansspor
Çok rahatız,kuş gibi uçuyorum şu an :D

DisCo
06.Kasım.2006, 08:35
Beşiktaş takımında bu sene profesyonellikten nasibini almamış yönetimle profesyonelliğin p'sini bilmeyen Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam ekibi birleşince tencere yuvarlandı kapağını buldu.

Yönetim sırf transfer için adam alıp satıyor. Beşiktaşlı değilim ancak beni bile rahatsız ediyor. Bu kadar oyuncu transferi olur mu? O kadar saçma transferi varki saysam bitmez. Bu her klüp için geçerlidir ancak Beşiktaş'ın eti butu nedir ki boyunu aşan açıklamalar yapıyor. Şu adam düdüğünü assın şurdaki istifa etsin. Olmazsa biz paf takımla çıkacağız diyor. Beşiktaş bu lig için çok şerefli deniyor. Eğer paf takımla çıkmazsa şerefini göreceğiz. Sinirle söylenmiş bir açıklama olarak üstü örtülüp bu konu kapatılacak ancak profesyonel olmak demek bu zamanlarda kendini kontrol etmektir. Tabi dediğini uygularsa belki Türkiye liglerinin gelecekte ki kaderini olumlu yönde etkiler bizde tebrik ederiz.

Sinan Engin futboldan çok anladığını sanıyor. Ancak futboldan anlamak çıkıp malzeme bu kadar demekle olmuyor. Takım başına geldiğine bu malzeme olduğunu biliyordun. Ertuğrul Sağlam'da isterse Kayseri'ye Şampiyonlar ligini aldırsın. Bu adam büyük takımların yükünü kaldıramaz. Beşiktaş'ı vermişler bunların eline. Yenildikleri anda futbolcuların kapasitesi bu biz ne yapalım diyorlar. Bir teknik adam oyuncusu için fiyatı ucuz napalım aldık der mi? Diatta yerine kimseyi koymasan daha işe yarar. En azından gol yerken durduğu yer yaptıklarıyla komik duruma düşmezsin. Alma Diatta'yı,Higuen'i oynat alt yapıdan birilerini en azından Türk oyuncular oynasın ekmek yesin.

Üzerimizden atamadığımız bir alışkanlık var. Fenerbahçe bu sene gruplarda iyi ya seneye kupayı alacaz. Kesin bizimdir diye ortalığı ayağa kaldırır. Sıfır çeker döner. Galatasaray bir kere Uefa'yı aldı ya o sene Uefa'ya katılamazsak bile kupayı biize verecekler zannederiz. Alt yapıdan Okanlar,Emreler,Tugaylar çıktı diye her alt yapıdan yetişen oyuncu takıma alınmaz. Bir genç oyuncu hasbelkader birşeyler yapıyor. Bu gelecek vadediyor hurra sür Kadıköy'de Uğur'u, Ferhat'ı Fenerbahçe'nin önüne 4 taneni ye. Sür Liverpool önüne 8 tane çıtır çıtır.

Hele Sinan Engin demez mi? Bir Türkiye ligi için iyi bir takımız. Bizim halısaha takımımla girsek bu lige üstüne bu kadar para alsak, antreman yapsak emin ol ilk 5'e oynarız. Beşiktaşlı değilim bu kadar sinirlendim. Allah size sabır versin.

travis1903
06.Kasım.2006, 08:54
sevinmek için sevmedik
ama bu kadarınıda haketmedik...

demiroren bas git

:0:

DisCo
06.Kasım.2006, 09:09
Diatta'ya bakıyorum bu adamı Fransa'da nasıl oynatmışlar akıl sır erdiremiyorum. Beşiktaş'a kim alternatif diye kakalamış onuda bilmiyorum.

http://img220.imageshack.us/img220/1414/adszkw3.jpg

Uefa'nın sitesinde bunu görünce utandım. Başka iki takım arasında oynansa yanlış yazmışlar derim. Diğer maç skorlarını topladım. İlk yarıda kimin vurduğunu hatırlamayadım şimdi direkten dönen bir top,Gerrard'ın kaçırdığı pozisyon,Babel'in direkten dönen topu ve İbrahim Toraman'ın elle oynadığı penaltı verilse diğer maçların skor toplamıyla eşit olacaktı. Birde şu yöne kızıyorum. Beşiktaş, Marsilya maçında yenildi. Spiker sürekli "Marsilya sert oynuyor sert oynuyor hakem göz yumuyor" dedi. Herkes dedi ki "tabi canım sert oynadılar hakemde faulümüzü vermedi" ondan yenildik. Şimdi de maç sonunda bir yorumcu "bundan üzüntü duyulmaz, utanılmaz ders çıkarılır" diyor. İngilizler, Beşiktaş taraftarını alkışlamışlar gurur duymuş. Adamlar zaten 8 tane atmışlar bide Beşiktaş taraftarını dövsünler mi? Futbol her skora açıkmış. Beşiktaş Şampiyonlar ligi tarihine geçiyor. İnsanı güldürüyorlar. Hep bir sebeblere bağladığımız için bu haldeyiz. İnanın maç 2-0 felan bitseydi hakem yüzünden diye işin içinden çıkacaklardı. 2. golden çok çok çok çok çok önce Bjk'nin olması gereken taç Liverpool'a verildi ya. Hypia'dan çıkan top aut,Diatta'dan çıkan top yine yanlış kararla aut verildi ya.

remake
06.Kasım.2006, 09:31
Ben her mac kahvelerde surunuyorum arkadaslarla Besiktas'i izleyecegim diye. 5. golden sonra ben kalktim eve geldim. Ama daha cok yemeyiz diyordum. Arkadas telefon acti 8 oldu dedi. Yaziklar olsun.

Hakan'in yapabilecegi birsey yoktu gibime geliyor. Defansimiz cok kotuydu ve benim gordugum gollerin cogu veya hepsi kaleciden seken toplardan gol oldu. Defansimiz resmen falafos olmus kaleci ne yapsin?

El Barto
06.Kasım.2006, 14:15
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki olan cidden taraftara oluyor. Bukadar ruhsuz bukadar futboldan bihaber bir takım görmedim ömrümde. Ayklarında top tutamayan her kazandıkları topu rakibe verip buyrun bekliyoruz gelin diyen bir takım 8-0 yenilmeye mahkumdur zaten. İlk maçı taraftarın kazandırdığı herkesin aklına kazındı sanırım...

Gelelim maça ne yalan söyleyeyim sadece ilk yarıyı seyrettim ve 2. yarı için dua ettim farka gitmesinler diye. Ama sağolsun "Milli" kalecimiz Hakan Liverpoollu gibi davranınca naparsın elden birşey gelmiyor.

Diatta Böyle bir oyuncuyu Beşiktaş'a getirip oynatanlar utanmalı ve hemen bugün istifalarını basıp gitmelilr. Kendileri yetmiyormuş gibi birde Sinan Engin belasını başımıza saran yönetimin acizliği yanlış kararları yüzünden cefayı çeken taraftar oluyor her defasında.

Artık birşeyler yapmanın zamanı geldi. Demirören gerçekten Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsa saz ekibini toplayıp gitmeli. Artık bu seneden umudu olan var mı bilinmez ama seneye iyi transferler bekliyoruz artık yeni yönetimden.

Hiç kimseyi alamazlarsa İlhan Mansız, Giunti, Zago, Ronaldo, Nouma vs... bunları geri getirsinler... ;)

GeNç KaRTaL
06.Kasım.2006, 14:32
Gerçekten çok yazık.Biz bunu hak etmiyoruz.Bize bunları yaşatan yönetim artık GİT-ME-Lİ

El Barto
06.Kasım.2006, 14:49
Olur mu Coşkun Sinan Engin büyük adam büyük hizmetleri var Beşiktaş'a.;)

Sadece Beşiktaş'ın adına leke sürüyor bu adam yahu. Abdullah Çatlıları Beşiktaş adına futbolcu izlemek için yurt dışına gönderiyor. Büyük insan anlayacağın...

Önceki sayfaları akşam okuyamadığımdan şimdi bir göz gezdirme şansım oldu. Arada baya keyiflenmiş arkadaşlar gördüm. Yazık diyorum...

Vieri
06.Kasım.2006, 15:34
Türk futbolu adına kara bir geceydi çok üzüldüm böyle bir skor olmamalıydı. onurları varsa çıkarlar derler bizden daha iyisini yapacak varsa çıksın geçsin başa.. o forma 1903 yılından bu yana böyle Avrupa maçlarında bi hezimeti görmedi. O forma üzerindeki Türk bayrağı ile hiç bu kadar utanç dolu bir gece görmedi.

sonra demesinler bize SI FM'de neden puanları kırpıyor diye.. adamlar çatır çatır oynadı. Maç devam etse bi kaç dk daha yine böyle oynayacaklardı hiç tempo düşürmediler.. 3-0 4-0 biter diyordum maç öncesi hiç umudum yoktu çünkü İngilizler çok bilenmişti bu maça.. Tahminimin 2 katı gol oldu yazık oldu :(

El Comandante
06.Kasım.2006, 15:45
Rezil olduk tüm Dünyaya,yaziklar olsun !

eXcitinG
06.Kasım.2006, 16:29
Maç hakkında kritik yapmanın anLamı yok.Beşiktaşın durumu hakkında bir kritik yapacak oLursak.Artık pembe gözLükLeri çıkarmanın zamanı geLdi.Bu işLerin bu kadro,teknik heyet ve yönetim ve futboLcusu iLe oLmayacağı net ve net ortaya çıktı.Sezon başında büyük umutLarLa geLen oyuncuLar ve teknik direktör Beşiktaş için tam bir facia oLduğu ortaya çıktı.Sinan Engin için ise eğer işini yaparsa Beşiktaş a yararLı oLur ama takıma karışacak oLur futboLun içine girerse Beşiktaş a zarar verir demiştim.Adam zarar vermeyi bırak tamamen mahvetti Beşiktaş ı.ErtuğruL sağLam için söyLenecek bişey yok asLında.Bizden birisi oLduğunu için zamanında bu formayı taşıdığından doLayı ıLımLı ve sıcak bakmıştık kendisine.Kayseri de oynattığı pozitif futboL u burada da oynatıcam diyerek herkese ''hadi bakaLım inşaLLah'' dedirtti ama ortada hiç birşey yok.Eğer Lucescu Sinan engin oyunLarına geLmeyip şu takımın başına getiriLseydi şu anda Ligde Lider,ŞL de de en azından gruptan Avrupa kupaLarına devam etmeyi garantiLemiş bir Beşiktaş oLacağına parmağımı basarım.Herkesin eLeştirdiği ama hiç bir zaman bu kLübü ve taraftarı utandıracak birşey yapmamıştı en azından.ŞampiyonLuk görmüştük ve Avrupada Çeyrek finaL kapıLarına dayanmıştık.Adam işi biLiyor.Şimdi düştüğümüz durumLar ortada.Bundan sonra yapacak tek şey var.Herkes görevini bu işi yapacak insanLara bırakmaLı.Ama yapacak insanLara bunLar gibi yapacak kişiLer geLEceksede varsınLar bırakmasınLar senaryoLar anyı oLacaksa.Demirören bundan sonra nasıL Beşiktaş camiyasının suratına bakaca biLmem.Her savunma yaptığında sen Rüştü ve YozgatLı,Nobre yi ezeLi rakibine darbe oLsun diye aLmışsın arkadaş bu adamLar senin sisteminde ve mentaLitende zaten yer etmiyor göz boyama rakibine hava atmak için yapıLmış transferLerden bu kadar oLur.YöneticiLerde gitmeLi.Navarro ve LegrotagLie gibi adamLarı aLamayıp aLın size Diatta diyenLerde ceketLerini aLmaLıLar.En önemLisi herşeyi boşverinde bu 8-0 nasıL açıkLayacaksınız deniLdiğinde zaten bunun açıkLaması yok deyip ceketLeri aLma zamanı geLdi artık.

Türk uLusu ve Bu taraftarı madara edenLer.HaLa burda kaLmaya devam ettiği sürece kendimi biLdiğim 20 yıLdır destekLediğim bu takım adına artık hiç birşey yazmama,söyLememe ve takip etmeme kararı aLıyorum.Bu takım benim onLar için ayırdığım zamanı haketmiyorLar.Kimseye haketmediği değeri vermemek gerek.Yoksa böyLe cıvıyorLar.Ne anLamı kaLdı 10 gün önce İnönünün çimLerine gömdüğümüz LiverpooL bizi AnfieLd Road ın heryerine gömdü.OLmuyor,oLmuyor,oLmuyor.Bu taraftarı haketmiyorsunuz.Beşiktaş sevgisi herşeyden üstündür evet ama hakedersen üstündür.Biz zor zamanLarında bu takıma destek verdik.Arka çıktı ama bunun geri çevirisi bu ise bende bu şekiLde çeviriyorum o zaman.

YazıkLar oLsun.

meddah
06.Kasım.2006, 17:13

UEFA'yı katakulliye getirmeye çalışıyor, çaktırmadan Rosenborg'un grubuna kayacak, 7 puan cepte.

Erdenay
06.Kasım.2006, 17:37
utanmadan bir de fenerbahce maçı ertelenseydi böyle olmazdı diyor sinan engin..