View Full Version : Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai
Sekopej
04.Ağustos.2010, 12:11
Yok, benim Bursa'ya antipatim çok önceden, şampiyonlukla alakalı değil.:p
İşte kadrolarını korumaları çok iyi, bir kaç tavkiye de üst düzey olsaydı (yıldız çok para isteyen demiyorum) avrupada daha iyi olabilirlerdi. Avrupada oynamak kolay değil, bunu da en iyi bilen isimlerden birisi Ertuğrul Sağlam, ona göre mutlaka düşünüp almıştır bu isimleri ama ben bu gelen oyuncuların da ilk tercihler olduğunu sanmıyorum, mutlaka daha iyi isimler de istenmiştir.
HooijDonk07
04.Ağustos.2010, 15:05
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/3agustosana.jpg
Leonel Nunez Bursa`da
13 Ekim 1984 Doğumlu Leonel Nunez bu sabah Bursa`ya gelerek Acıbadem Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçti. Arjantinli futbolcunun kulübümüzle bugün yapılacak görüşmeler sonrası imza atması bekleniyor.
http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2010/agustos/3agustos1b.jpg
Arkadaş bu adam bana benziyor bu sene Bursalıyız :n: .
Nedvedmania
04.Ağustos.2010, 15:11
Tablo gibi adam. Açık Arttırmaya sok paraya para demezsin :D
Lorik Cana19
04.Ağustos.2010, 15:12
Nistelrooy geliyor :)
Crocodile1963
04.Ağustos.2010, 15:18
Yorumsuz :icon_smile:
HooijDonk07
04.Ağustos.2010, 15:19
Yanında Trochowski ve Rincon geliyormuş :).Sallama duyumla olmaz yada fotogol filan takip etme :).
SAİT71
04.Ağustos.2010, 15:41
Duyum mu aldın hemde yönetime yakın birinden :icon_biggrin:
goosfraba
04.Ağustos.2010, 15:45
Dünyaca ünlü Hollandalı golcü perşembe günü geliyor...
Bursaspor kulislerinde Ruud Van Nistelrooyun perşembe günü Bursada olacağı dedikoduları şehri kasıp kavuruyor.
Bursasporlu taraftarla ait olan internet sitesi bursasporluyuz.net‚ Ruud van Nistelrooy için Bursada bir otelde rezervasyon yapıldığını ve Hollandalı yıldızın perşembe günü Bursaspor tesislerine geleceğini duyurdu.
Haberin altında "Haber başlığında olduğu gibi iddia olan bu haberin gerçeklik payını tam net bilmemekle beraber olması durumunda Bursaspor camiasına büyük bir hava katacağı aşikardır" denildi.
BURSA / AHT
SAİT71
04.Ağustos.2010, 15:55
Eğer doğruysa harikulade bir transfer olur valla..
sentugo
04.Ağustos.2010, 16:19
ben inanmıyorum.. zaten aldık yani bir forvet oyuncusu.. gelse bile istemem açıkçası
LaigLeNoiR
04.Ağustos.2010, 16:33
Sercan'ı satıyorlar demek yeni bir forvet daha alırlarsa.
Bana göre Bursa'nın transferleri o kadar da kötü değil. Ertuğrul hoca boşa adam almaz. Bu sene aldıkları yabancılarının hepsinden de zaman zaman Bursa oldukça iyi verim aldı.
Bu sene alınanlar da nokta transfer gibi duruyor. Bursa bu seneyi en kötü ilk 4'ün içinde geçirirse artık Türk futbolu " bir büyük daha " kazanmıştır diyebiliriz.
Not: Bursa'nın büyüklüğünü tartışmayalım, 4 büyüklerden bahsediyorum birçok kez şampiyon olmaktan vs.
Bursa bunu da başaracaktır bence bu sene.
Revolution
04.Ağustos.2010, 17:51
Nistelrooy mu noluyo bu lige arkadaş :D
Crocodile1963
04.Ağustos.2010, 20:16
Birisi bir laf atıyo inanıyonuz hemen sizde :D Kim verecek Nistelrooy'a o kadar para.
Nunez ve Stepanov'un imza töreninden geliyorum şimdi. Nunez fotoğraflarda göründüğü gibi kilo sorunu falan yok :)
Crocodile1963
04.Ağustos.2010, 20:19
Bursaspor bring in Núñez from Independiente
Bursaspor continue to sign Argentinian players ahead of making their UEFA Champions League debut, with CA Independiente forward Leonel Núñez the latest addition.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/General/01/51/04/83/1510483_w2.jpg
Bursaspor bring in Núñez from Independiente
Leonel Núñez, pictured in Independiente colours, has arrived for a second stint in European football
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1510480.html?cid=PULSE_TW
Revolution
04.Ağustos.2010, 23:17
Sercan'ın Beşiktaş'a gidebileceği yönünde haberler var.. Kulübe yakın olanlar bunu doğrulayabilir mi?
Lorik Cana19
04.Ağustos.2010, 23:19
Yanında Trochowski ve Rincon geliyormuş :).Sallama duyumla olmaz yada fotogol filan takip etme :).
Kaynak var arkadaşım sen neyden bahsediyorsun ?
Bursa Otelinde buluşma yapılacakmış. İster inanın, ister inanmayın.
Crocodile1963
04.Ağustos.2010, 23:49
Sercan'ın Beşiktaş'a gidebileceği yönünde haberler var.. Kulübe yakın olanlar bunu doğrulayabilir mi?
Başkan 15 M € istemiş en son 12'ye inmiş. . .
Crocodile1963
05.Ağustos.2010, 00:04
Benim için hedef İstanbul değil !
http://www.bursasporum.com/foto_ayar.php?file=uploads/thnjhhxt38j2yub1cw6nh.jpg&width=300 (http://www.bursasporum.com/uploads/thnjhhxt38j2yub1cw6nh.jpg) Bursasporumuz'un başarılı Milli forveti Sercan Yıldırım transfer söylentileri ile ilgili Bursasporum.com'a çok özel açıklamalar yaptı.
Transfer söylentileri ile manşetlerden düşmeyen Sercan Yıldırım bugün ajanslara düşen ''Sercan Yıldırım Beşiktaş'ı istiyor'' şeklindeki haberlere tepki gösterdi.
Takımımızın genç yıldızı Sercan Yıldırım Bursasporum.com'a yaptığı açıklamada şu görüşlerine yer verdi ;
“Bu transfer haberlerinden bende çok fazla sıkıldım, defalarca Bursaspor’ da mutlu olduğumu, top toplayıcılıktan bugünlere geldiğim Şampiyon Bursaspor’ un oyuncusu olmanın gururunu yaşadığımı söylememe rağmen bence maksatlı bir şekilde yapıldığını düşündüğüm bu haberler beni ve kulübümüzü yıpratma amacı taşımaktadır. Tüm spor kamuoyu şunu çok iyi bilmelidir ki Şampiyon kulüp Bursaspor’ un oyuncusu olarak bu sene Şampiyonlar liginde Türkiye’ yi temsil etmenin onuru ve gururunu yaşamak varken yurtiçinden herhangi bir kulübe gitmek hedefleri olan bir sporcunun tercihi olamaz.
Çocukluğumdan bugüne sırtımdan çıkarmadığım Bursaspor forması ile daha çok yapacağım şey olduğunu düşünüyorum, Sercan Yıldırım eğer bir gün sırtına Bursaspor formasından farklı bir forma giyecekse bu forma ancak Avrupa’ nın önde gelen kulüplerinden birinin forması olacaktır dolayısı ile İstanbul benim için bir hedef değildir, hedefime ulaşmak için gerekli vizyon Bursaspor kulübünde fazlası ile mevcuttur.
Taraftarımızdan benim azımdan çıkmayan ve masa basında uretilen bu tip haberlere itibar etmeyip, hafta sonu şampiyon takım apoleti ile çıkacağımız olimpiyat stadında her zamanki gibi yanımızda olup bizi desteklemelerini rica ediyorum''
Bursasporum.com'un özel haberidir.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz.
Deus Dominus
05.Ağustos.2010, 00:23
Hedefi Premiere League Sercan'ın. o yönde bir haber vardı geçen gün texas.org'ta. İnşallah bir ingiliz takımıyla eşleşiriz şl'de, gol atarım dikkat çekerim türünden birşeyler söylemiş :)
http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=6966
Revolution
05.Ağustos.2010, 13:28
Sercan Bursaspor'da kalacak gibi desenize yani :)
Varonil
05.Ağustos.2010, 13:31
Sercan için Şampiyonlar Ligi çok önemli bir fırsat şu anda.İngiltere'ye gitmek istiyorsa bu platformda kendini göstermesi gerekiyor.
nannar
05.Ağustos.2010, 13:57
bence Nistelrooy'a gerek yok bursa'da. Servan , turgay ve yeni transfer var. mücadele gücüyle şampiyon olan bursa kendi ipini keser böyle bir trasnferle :) ileri uçtan prese başlayan bir sistem kurmuş durumda ertugrul hoca. kendi sistemini çökertir bu transferle. İnsua eğer batalla gibi çıkmazsa onun için de aynı şeyleri düşünüyorum... mücadele gücü yüksek olmayan oyuncular bursaspor'un oyun sistemini bozar
sentugo
05.Ağustos.2010, 15:25
ya zaten Nisterlrooy geçen gün avrupada oynadı yani avrupa da oynayamıcak, bu durumda gelmiş 35 yaşına yani saçmalık..
SAİT71
09.Ağustos.2010, 13:36
Alırlarsa iyi iş yapar. Gayet iyi fiziği var fakat son durumu ne onu bilmiyorum tabi.
anil luque
09.Ağustos.2010, 13:41
Koevermans iyi transfer olur..
Zekirdek
09.Ağustos.2010, 13:41
Cristiano Ronaldo Out - Leonel Nunez İn
Böyle kartondan yapılmış bir karton üzerine yazılmış bir şey vardı. Gerçekten komiğime gitti ama inşallah yararlı olur. Güney Amerika konusunda en azından Brezilya'lı alınmayarak doğru tercih yapıldı. Arjantin'lilerde sanki biraz fazla oldu gibi ama inşallah Türk Futboluna yarar gösterirler.
Revolution
09.Ağustos.2010, 14:19
Koevermans süper transfer. Koevermans-Sercan ikilisi muhteşem olacak bence.
KanaKe
10.Ağustos.2010, 15:55
Herkesin tanıyıp bildiği Guiza ve Jo transferleri mükemmel transferlerdi o zaman.
Daha adam herhangi bir resmi maça çıkmamış, nasıl oynuyor görmemişiz, adını sapını bilmiyoruz diye fiyasko transfer oluyor. Sizi anlamak gerçekten güç. . .
vallahi ben sampiyon olan bir takimdan daha taninmis oyuncular bekliyordum en azindan avrupa liglerinden 1-2 transfer bekliyordum fakat bursaspora arjantin pazari cok tatli gelmis adamlar sürekli arjantinden yabanci transferi yaptilar bu sene.
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 22:15
DHA Milano'nun haberine göre, forvet hattını güçlendirmek isteyen Serie A ekiplerinden Lazio, Bursaspor'un golcüsüne kanca attı.
Kadrosundaki hücum oyuncuları Emilson Cribari ve Albano Bizzarri ile yollarını ayıran Lazio'nun gündeminde bu mevki için 3 ismin adı geçiyor.
İtalyan basınına göre, Beşiktaş'ın da gündeminde olan Hugo Almeida ve Kolombiyalı oyuncu Culma'yı transfer etmek isteyen Lazio, bu oyuncuları renklerine bağlayamazsa Bursaspor'un genç ismi Turgay Bahadır için girişimlere başlayacak.
Varonil
10.Ağustos.2010, 22:17
İlginç.Sanırım Avusturya pasaportu olduğu için kontenjanı etkilemeyeceğinden Turgay'ı da düşünüyorlar.
nekop
10.Ağustos.2010, 22:32
Turgay'ı hiç beğenmiyorum. Bence bırakın Lazio'yu Bursaspor'da oynayacak seviyede bir oyuncu degil.
ShevAnil
10.Ağustos.2010, 22:32
Ertuğrul Sağlam'ın izin verceğini düşünmüyorum Favori oyuncularından. Zaten Bursa'nında gol yollarında sıkıntısı var. Çok zor birşey...
Crocodile1963
14.Ağustos.2010, 00:29
Bursaspor, orta sahaya aradığı alternatifi Polonya'da buldu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, yardımcısı Mutlu Topçu'ya iki kez izlettiği ve alınması için rapor verdiği Kamil Grosicki'nin transferi için yeşil beyazlı yönetim de harekete geçti.
İnsua ve Hüseyin Çimşir'in sakatlıkları, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı orta sahaya alternatif arayışına soktu. Başarılı çalıştırıcı, yardımcısı Mutlu Topçu'yu Polonya'ya göndererek, Jagiellonia Bialystok takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Kamil Grosicki'yi izlemeye aldırdı. Topçu, 29 Temmuz'da Jagiellonia takımının UEFA Avrupa liginde Aris ve en son da pazar günü Slask Wroclaw ile oynadığı maçlarda genç oyuncuyu izlediği öğrenildi. Mutlu Topçu'nun, Sağlam'a Kamil Grosicki ile ilgili olumlu rapor verdiği, Sağlam'ın ise yönetime genç futbolcunun kulübüyle görüşmelere başlanmasının istediği öğrenildi.
SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR
2012 yılına kadar Jagiellonia Bialystok kulübüyle sözleşmesi devam eden ve 3 kez Polonya milli takım forması giyen genç orta saha oyuncusu için Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın önümüzdeki günlerde genç oyuncunun kulübüyle görüşmek için Polonya'ya gideceği öğrenildi.
POLONYA BASINI DA YAZDI
Öte yandan Grosicki'nin Bursaspor tarafından izlendiğini Polonya spor siteleri de duyurdu. Yapılan haberlerde yardımcı antrenör Mutlu Topçu'nun, genç oyuncuyu izlemeye aldığı yazıldı. sports.pl isimli internet sitesinde yapılan haberde 'Türkiye'nin mevcut şampiyonu Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın elçileri Kamil Grosicki'yi maçta izledi' ifadelerine yer verildi.
Milliyet
ozaniel
14.Ağustos.2010, 16:56
Fink Bursa'ya cuk diye oturur. Bence Fink'i almak için uğraşmalılar.
Aşk-ı Şehir
14.Ağustos.2010, 18:32
Fink Bursa'ya cuk diye oturur. Bence Fink'i almak için uğraşmalılar.
:n: Fink'i almak için uğraşmazlar ki böyle bir talepleri alsa Beşiktaş direk verir. :n:
bjk_melo_151
15.Ağustos.2010, 12:17
:n: Fink'i almak için uğraşmazlar ki böyle bir talepleri alsa Beşiktaş direk verir. :n:
Eskişehirspor'a yapıldığı gibi :) ;;)
BaGa TaRKaN
15.Ağustos.2010, 13:52
DHA Milano'nun haberine göre, forvet hattını güçlendirmek isteyen Serie A ekiplerinden Lazio, Bursaspor'un golcüsüne kanca attı.
Kadrosundaki hücum oyuncuları Emilson Cribari ve Albano Bizzarri ile yollarını ayıran Lazio'nun gündeminde bu mevki için 3 ismin adı geçiyor.
İtalyan basınına göre, Beşiktaş'ın da gündeminde olan Hugo Almeida ve Kolombiyalı oyuncu Culma'yı transfer etmek isteyen Lazio, bu oyuncuları renklerine bağlayamazsa Bursaspor'un genç ismi Turgay Bahadır için girişimlere başlayacak.
Fanatik'in Neden Yanlış ve Aspargas Yaptığı Belli:D Babası Yanlış Yaparsa Oğlu Ne Yapmasın:p :n::n::n:
Cribari ve Bizzarri Hücum Oyuncuları He Beni Şu Kötü Günümde Güldürdün Ya Aydın Doğan Allahta Seni Güldürsün:zuhaha
Aşk-ı Şehir
15.Ağustos.2010, 15:13
Eskişehirspor'a yapıldığı gibi :) ;;)
Aynen öyle. ;)
Estranged
15.Ağustos.2010, 21:37
Fanatik'in Neden Yanlış ve Aspargas Yaptığı Belli:D Babası Yanlış Yaparsa Oğlu Ne Yapmasın:p :n::n::n:
Cribari ve Bizzarri Hücum Oyuncuları He Beni Şu Kötü Günümde Güldürdün Ya Aydın Doğan Allahta Seni Güldürsün:zuhaha
Yahu biri stoper diğeri kaleci.Nasıl bu kadar saçmalayabiliyorlar :n:
goosfraba
27.Ağustos.2010, 18:03
bursaspor olivier kapo ile anlaşmış.
Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 01:52
bursaspor olivier kapo ile anlaşmış.
Ferruh Nayman, klasik açıklamalarından birini yapmış. Önemsememek lazım :icon_wink:
Sheriff
28.Ağustos.2010, 02:00
Oliver Kapo bundan yaklaşık 10 yıl önce yıldız olacak denilen bir adamdı :D
deniz.91
28.Ağustos.2010, 02:17
Bursanın forvet alacağını pek sanmıyorum ama bir önlibero lazım gibi
nerazzuri
28.Ağustos.2010, 09:21
Bursa forvet almaz artık.
Sercan,Turgay ve Nunez yeterli. Ön libero kesinlikle lazım ama.
Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 16:47
Steinert , Nunez devre arası gider bence.
sentugo
28.Ağustos.2010, 19:28
Nunez kalır :D iyi oyuncu ben beğendim..
diğer eleman çok şans bulamaz..
Şimdi İsmail Odabaşı da oynamaz, Eren de...
BaGa TaRKaN
28.Ağustos.2010, 19:54
bence Nistelrooy'a gerek yok bursa'da. Servan , turgay ve yeni transfer var. mücadele gücüyle şampiyon olan bursa kendi ipini keser böyle bir trasnferle :) ileri uçtan prese başlayan bir sistem kurmuş durumda ertugrul hoca. kendi sistemini çökertir bu transferle. İnsua eğer batalla gibi çıkmazsa onun için de aynı şeyleri düşünüyorum... mücadele gücü yüksek olmayan oyuncular bursaspor'un oyun sistemini bozar
Servan Kim Yahu:0: Nasıl Bir Adam Bunu Ne Zaman Aldı;) Fmde Falan Profili Varsa Birileri Paylaşsın
:zuhaha
Crocodile1963
30.Ağustos.2010, 19:12
Uğur İnceman, Bursaspor'a gelebilirmiş. . .
Revolution
30.Ağustos.2010, 19:22
Uğur İnceman çok yararlı olmayabilir Bursa'ya. Olabilse Fink süper olurdu..
nerazzuri
30.Ağustos.2010, 20:28
Uğur İnceman, Bursaspor'a gelebilirmiş. . .
Fink gelse keşke, cuk oturur.
bjk_melo_151
30.Ağustos.2010, 21:01
Fink gelse keşke, cuk oturur.
doğru söze ne denir.
Deus Dominus
01.Eylül.2010, 19:53
Hüseyin'in yokluğunda Kirita'ya kalıyordu o bölge :) çok güzel oldu bu transfer. Hem yaşı genç, hem hedefleri olan bir oyuncu, ayrıca Ergiç'in yerinde de oynayabilir bence fırsat verilirse, uzaktan şutları etkili, hızlı bir oyuncuya benziyor. Hayırlı olsun hepimize :)
Varonil
01.Eylül.2010, 20:07
İlk defa duydum bu oyuncunun adını.Sanırım Bursaspor bu mevkide bir eksiklik çekiyordu Hüseyin'in yokluğunda.
Crocodile1963
01.Eylül.2010, 21:17
İyi oldu iyi. O mevkiye bir oyuncu şarttı . . .
DenizlispoR
01.Eylül.2010, 21:31
FM'de bu yıl çok kaliteli bir oyuncuydu , Bursaspora muhakkak ki yararı olacaktır .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Eylül.2010, 21:32
Bursaspor Svenson'u alarak o bölgedeki eksiğini kapadı. İyi Transfer...
DenizlispoR
01.Eylül.2010, 21:52
Svensonun 1.0.3 FM profilini koyacak bir arkadaş aranıyor:)
http://www.yukleresim.com/images/09082391623529174988.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Corpus
01.Eylül.2010, 21:53
http://img196.imageshack.us/img196/2738/fm2010090121045877.jpg (http://img196.imageshack.us/i/fm2010090121045877.jpg/)
Crocodile1963
01.Eylül.2010, 23:45
Yahu bırakın yeni transferi falan, yine elde kaldı bu Sercan - Volkan - Ozan üçlüsü. Ne yapacağız biz arkadaş. Halbuki arkadaşlar çok eminlerdi önce Ozan'ı almıştı Beşiktaş ardından Sercan'ı alıyordu. Tüh yine olmadı . . .
eXcitinG
01.Eylül.2010, 23:47
Quaresma, Guti, Niang, Misimovic gibi adamLarı aLmaktan onLara zaman ayıramadık. OnLara da geLir sıra.
Varonil
01.Eylül.2010, 23:48
FM profiline bakarsak oldukça iyi işler çıkartabilecek bir futbolcu gibi duruyor.Hatta zamanla ilk 11'de yerini sağlamlaştırabilir.İsveç'ten kötü ön libero çıkmaz zaten :D
deniz.91
02.Eylül.2010, 00:27
Bursa eksik olan bölgesine takviyeyi yapmış oyuncuyu bilmiyorum umarım başarılı olur
Revolution
02.Eylül.2010, 00:31
Svensson güzel transfer hayırlı olsun..
izmer96
02.Eylül.2010, 01:14
Tam bir FM transferi olmus Svensson , adam hakkinda hic bir bilgim yok tek baz alabilicegim FM profili , ordan yola cikarsak tam BursaSpor'un ihtiyaci olan bir defansif ortasaha
Ricardinho
02.Eylül.2010, 01:48
Benım oyundakı profili :
http://www.yukleresim.com/images/38040773034569455685.png
oyuncu hakkında kımsenın bır bılgısı olmasada geleceği parlak bir oyuncu ertuğrul hocanın mütevazi nokta atışlarından biri bence
KaRaBükLü KraL
02.Eylül.2010, 02:01
Dün bu adamı FM'de almaya niyetlenmiştim bugün baktım Bursa aldı gerçekte:DÇok iyi bi transfer tüm Bursa camiasına hayırlı olsun:)
SAİT71
02.Eylül.2010, 13:30
Güzel transfere benziyor. Fm oynuyor Bursa yönetimi galiba :D
M.O.S.H
04.Eylül.2010, 03:06
tek eksik bölge orasıydı bursanın bu sene yaptıgı en olumlu transfer bu oldu
RasAnt
04.Eylül.2010, 10:53
Bu adamı manchester izliyormuş bursa almış bakalım güçlendirecektir orta sahayı
TR.CaPTaiN
06.Eylül.2010, 15:03
Devre arası transfer dönemine kadar kilit.
Deus Dominus
30.Kasım.2010, 20:05
Bursaspor'un Villarrealli oyuncu ile ilgilendiği iddia ediliyor. (http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2010/11/29/2236863/bursaspor-altidoreun-pe%C5%9Finde)
Şampiyonlar Ligi'nde beklenen sonuçları alamayan ligde de gol sıkıntısı çekmeye başlayan Bursaspor, devre arasında yapılacak operasyon için düğmeye bastı.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre 6-1'lik valencia maçı sonrası takviye yapacaklarının işaretlerini veren teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ilk hedefi yaz aylarında adı Beşiktaş ile de anılan Jozy Altidore olacak.
ABDli oyuncu için kulübü Villarreal ile temasa geçen yeşil beyazlı yöneticilerin işi bitirmek üzere oldukları iddia edildi.
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Steinert ve Nunez ikilisi ile de yolların ayrılması bekleniyor.
kaynak : goal.com
nerazzuri
30.Kasım.2010, 20:24
o iş olmaz.
.gökhan ünal bursaspor'a transfer olabilir.
Deus Dominus
30.Kasım.2010, 20:29
Gökhan Ünal ve Fathi Tekke isimleri sıkça gündeme gelebilir. Hatta Tuncay'la ilgili haberler bile çıkmaya başlamış bonservisini eline alınca :) Keşke Gökhan Ünal olsa. Ceza sahası içinde topla buluştuğunda oldukça etkili bir isim. Birde sağ bek takviyesi yapacağımızı düşünüyorum.
Bordo61Mavi
30.Kasım.2010, 20:57
Bu adamı manchester izliyormuş bursa almış bakalım güçlendirecektir orta sahayı
Su yorumu hatirladim bu adami izledikce :) hangi gazete yazmis cok merak ediyorum.
Gokhan Unal ilac olabilir ama ayni zamanda hastalik sebebide :) ( bizdeki performansi sac dokulmesine yol acti)
Ama en iyi donemini yasadigi hocayla tekrar bulusmasi ilac olma ihtimalini daha yuksek kiliyor bana gore
Crocodile1963
01.Aralık.2010, 16:56
Fatih Tekke'yi ancak bir maçlığına, Trabzon'da kolbastı oynatmak için alırız. Bu saatten sonra bir faydası olmaz Bursaspor'a.
Listedeki en son isim Altidore gerisini siz düşünün. Devre arası çok isim gelmez ancak sezon sonu büyük revizyon var . . .
nekop
01.Aralık.2010, 17:59
Fatih Tekke'yi ancak bir maçlığına, Trabzon'da kolbastı oynatmak için alırız. Bu saatten sonra bir faydası olmaz Bursaspor'a.
Listedeki en son isim Altidore gerisini siz düşünün. Devre arası çok isim gelmez ancak sezon sonu büyük revizyon var . . .
Her galibiyetten sonra oynuyoruz. Fatih'i alırsanız onunda bizimkilerle oynaması sorun olmaz.
vego
02.Aralık.2010, 16:40
Altidore ile görüştük"
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam devre arasında 2 önemli ismi almak istediklerini belirtirken, Altidore ile görüştüklerini de doğruladı.
1
0
02 Aralık 2010 Perşembe - 15:54
DHA
http://www.sporx.com/img/3/2010-2/ertugrulsaglam-88.jpg Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, pazar günü deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçını ve devre arasında yapacakları transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Beşiktaş maçıylala alakalı, "Puan kaybetmek istemiyoruz" diyen başarılı teknik adam, devre arasında ise 2 önemli ismi kadrolarına katacaklarını ifade etti. [
ALTIDORE'DAN BAŞKA KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİK
Devre arasında takıma yapılacak takviyelerle ilgili Ertuğrul Sağlam, "Altidore ile görüşmemiz oldu. Olursa iyi bir transfer olur. Ancak görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübün dengelerini alt üst etmeden, iki tane iyi oyuncuyu istiyoruz. Tuncay transferi olmadı. Kolay transfer değil. Holosko ve Fatih Tekke ile ilgili olarak ise görüşmemiz olmadı. Daha önce Avrupa ülkelerine de hoca gönderdik. Takımımızdan ayrılacak oyuncular olacak. Onların yerine taraftarımız heyecanladıracak futbolcular alacağız" dedi.
Sağlam devre arasında çalışmalarını Antalya'da sürdüreceklerini ve 3 Ocak tarihinde çıkacakları kampı 10 gün boyunca sürdüreceklerini ifade etti.
"İKİ TAKIM DA KAZANMAK İSTEYECEK"
Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlam, pazar günü zirve yarışındaki önemli rakiplerinden biri olan Beşiktaş ile karşılaşacaklarını yeniden hatırlattı.
Rakiplerinin son haftalarda iyi oynamaya çalışan bir takım olduğunu ve son hafta aldıkları galibiyetle morallerini yükselttiklerini belirten Sağlam, "Zirve yarışından uzak kalmamak için kazanmak isteyecekler. Bizim durumumuz belli. Puan kaybetmek istemiyoruz. İki takımın da kazanmak için oynayacağı keyifli bir maç olacak. Bu sezon özellikle oynadığımız zirve rakipleri ile maçlar keyifli geçti. Bu maçın da öyle olmasını istiyoruz. Dostça geçen bir maç olmasını da diliyoruz" diye konuştu.
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Beşiktaş maçına uzun aranın ardından Bursaspor taraftarının da gelmesini değerlendiren başarılı teknik adam, "Teşekkür ediyoruz. Taraftarların da bu kararı destekleyecek tavır içinde olmasını istiyor ve bekliyoruz. Hem saha içinde iki takım oyuncuların mücadelesi fair play olsun hem de taraftar arasında bu anlayışa uygun olsun. Kayseri ve ardından Beşiktaş ile oynayacak olmak benim için önemli. Çünkü iki takım da eski takımım. Futbolun güzelliği bu" dedi.
TÜM PUANLARI ALMAK İSTİYORUZ
Kalan 3 karşılaşmada tüm puanları almak istediklerini belirten Sağlam, "Bursaspor takımı hiçbir karşılaşmada puanları sahada bırakmak için çıkmıyor. 9 puanın hepsini almak istoyurz ve bunu alabilecek gücümüz var. Bu yeteneğe sahip takımımız da var. Kalan karşılaşmalarda da elimizden gelenin fazlasını yapacağız" şeklinde konuştu.
BURSASPOR BEŞİKTAŞ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ
Öte yandan bursaspr, pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü. Basına 30 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde kontrol pas çalışması ve 5'e 2 çalışma yapan futbolcular, basına kapalı olarak yapılan bölümde ise taktik ağırlıklı çalışma yaptığı öğrenildi. Antrenmanda sakatlığı süren Sercan Yıldırım takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Bordo61Mavi
02.Aralık.2010, 17:47
Alditore yi sezon basi cok istemistim Trabzona ama olmamisti, insAllah Bursa alir.
Volkan Şen
03.Aralık.2010, 18:17
Alditore yi sezon basi cok istemistim Trabzona ama olmamisti, insAllah Bursa alir.
Altıdore gelicek az kaldı :)
Deus Dominus
12.Aralık.2010, 22:21
Werder Bremen yeşil beyazlı ekibe Ozan için teklifte bulunmaya hazırlanıyor.
Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan İpek'i uzun süredir izlediği öğrenilen Werder Bremen yeşil beyazlı ekibe teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Alman ekibi yönetimi Kasımpaşa maçının ardından devre arasında Ozan'ı renklerine bağlamak için Başkan İbrahim Yazıcı ile masaya oturacağı öğrenildi.
Ozan İpek için bir çok kez Bursa'ya gelerek oyuncuyu takibe alan Werder Bremen'in yeşil beyazlı ekibe resmen teklifte bulunduğu, pazarlık için de Kasımpaşa maçının ardından Bursa'ya gelecekleri öğrenildi. Başkan İbrahim Yazıcı'nın ise 2012 yılında sözleşmesi sona erecek genç futbolcu için 7 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.
kaynak: teksas.org
ForsakeN
12.Aralık.2010, 22:22
4+ Milyon euro verirlerse direk satsınlar.
nerazzuri
12.Aralık.2010, 22:24
7 milyon çok uçuk.
bu sezon elinden çıkartamazsa, bir daha hiç çıkartamaz. 5 milyon iyidir.
Fearless Coward
12.Aralık.2010, 22:29
Ozan taş çatlasa anca 1 Milyon eder bu seneki performansıyla.
nerazzuri
12.Aralık.2010, 23:20
vur dediysek,öldürme be hocam. :)
ozan yetenekli bir futbolcu, şartlar uygun olursa o performansına döner yaşı genç daha.
Fearless Coward
12.Aralık.2010, 23:35
Bu haber goalde yapılmıştı teksasta ordan görmüş olabilir haberin doğruluğu bile tartışılır 7 Milyon çok fazla bir miktar Werder o paraya daha iyi birisini bulur bence.Ozan'ı öldürdüğüm yok ayrıca.Tamam yetenek var bu sene kötüydü ama o kadar para etmez yani.Eğer gerçekten yarın izlemeye gelirlerse zaten göreceğiz neler olacağını.
Deus Dominus
14.Aralık.2010, 19:51
Ara dönem öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Bursaspor Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan golcü için devreye giriyor.
Bursaspor'un, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın eski talebesi Gökhan Ünal için Fenerbahçe Kulübü'ne resmi teklif yaptığı iddia edildi.
Arjantinli Nunez ve Steinert'ten istediği verimi alamayan ve ligin ikinci yarısında kadrosunu güçlendirmek isteyen Bursaspor, transferdeki arayışlarını sürdürüyor. Özellikle gol yollarında sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, Altidore'dan sonra şimdi de Fenerbahçe'nin suskun golcüsü Gökhan Ünal'ı listesine aldığı öğrenildi.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor'dan eski talebesi olan ve o dönemde gol krallığı tacı giyen ve A Milli Takım'a kadar yükselen Gökhan Ünal için Fenerbahçe Kulübü'ne resmi teklifte bulunulduğu öğrenildi. Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüken Gökhan'ın da Bursaspor'un teklifine sıcak baktığı gelen haberler arasında.
SAĞLAM: "GÖKHAN'I ÇOK SEVERİM"
Kayserispor'da oynadığı dönemde kendisinin öğrencisi olduğunu ve bu dönemde gol kralı olduğunu belirten Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Görüşmeler bir yere geldikten sonra açıklamak doğrudur. Gökhan, Kayserispor'da gol kralı olmuş ve performansımıza o zaman büyük katkı yapmıştır. Kendisini çok severim ama şu an için netleşen bir şey yok" diye konuştu.
Haber: Emre Koşak- DHA
vego
20.Aralık.2010, 18:55
İbrahim Yazıcı NTVspor radyoda Ne yapalım Servet'i stoperlerimiz Servet'ten iyi demiş.
KanaKe
20.Aralık.2010, 21:30
İbrahim Yazıcı NTVspor radyoda Ne yapalım Servet'i stoperlerimiz Servet'ten iyi demiş.
Dogru söylemis :)
lexoqe
25.Aralık.2010, 14:46
http://im.htspor.com/2010/12/25/584789_detay.jpg?1293277113
İkinci yarıya golcü takviyesi ile başlamak isteyen Bursaspor, Glasgow Rangers'in golcüsü Kenny Miller ile prensipte anlaştı. Fildişili golcü Bony Wilfried ise imzaya çok yakın.
Bursasporlu yöneticiler, Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda bu hafta transfer harekatı başlattı. Prag'a giden yöneticiler, Sparta Prag'da forma giyen 22 yaşındaki golcü Bony Wilfried ve İskoçya'nın Glasgow Rangers ekibinde oynayan Kenny Miller'in menajeriyle masaya oturdu. Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve her iki oyuncudan da söz alındığı belirtildi.
Yeşil-beyazlıların, Wilfried ve Milller arasında tercih yapmadan ikisini de transfer edebileceği de öğrenildi. 22 yaşındaki Fildişili golcü Bony Wilfried, bu sezon Praf formasıyla 17 maçta 10 gol attı. Bursaspor'a son oynanan Şampiyonlar Ligi maçında gol atan 31 yaşındaki Kenny Miller'ın ise 78 maçta 47 golü bulunuyor.
nerazzuri
25.Aralık.2010, 15:15
kenny miller'i nasıl bıraktı glaskow aklım almıyor. başka forvetleri yok çünkü.
Revolution
26.Aralık.2010, 01:16
Timsah'a Fildişili golcü
25 Aralık 2010 17:38 | NTV Spor ve Ajanslar
Bursaspor, Sparta Prag'da forma giyen Bony Wilfried'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, futbolcu ve kulübüyle büyük ölçüde anlaştı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/95/wilfhbr_ZQO0E.jpg
Ligin ikinci yarısı için özellikle forvet hattına takviye yapmayı düşünen Bursaspor'un, Fildişili golcü Bony Wilfried'in transferi konusunda önemli mesafe katettiği öğrenildi.
Geçen hafta ortasında Wilfried ve kulübü Sparta Prag ile görüşmek üzere Çek Cumhuriyeti'ne giden Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, Bursa'ya döndü.
Mestan'ın gerek Wilfried gerekse kulübü Sparta Prag ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Mestan'ın yaptığı görüşmelerle ilgili Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyelerine bilgi vereceği, bu transferin önümüzdeki hafta içinde tamamlanabileceği belirtildi.
Bu arada, Bursaspor'un Wilfried'in transferinde sorun çıkması halinde rotayı İskoç ligi takımlarından Glasgow Rangers'te forma giyen Kenny Miller'e döneceği gelen bilgiler arasında. Bursaspor'un Kenny Miller konusunda Glasgow Rangers yönetimi ile temasa geçtiği bildirildi.
MAHKEME KARARI BEKLENECEK
Öte yandan, Bursaspor yönetiminin, transfer konusunda kulübün 9 Haziran 2009 tarihinde yapılan olağan genel kurulunun iptaline ilişkin davayla ilgili Yargıtay 7. Hukuk Dairesi'nin vereceği kararını beklediği öğrenildi.
Yargıtay 7. Hukuk Dairesi'nin kongrenin iptaline ilişkin bir karar vermesi halinde yapılacak transferlerin sorun yaratacağı düşüncesinde olan yeşil-beyazlı yönetimin, görüşmelerde büyük ölçüde anlaşmaya varılsa da resmi imza için mahkemenin önümüzdeki hafta içinde vereceği kararı bekleme eğiliminde olduğu belirtildi.
Yargıtay 7. Hukuk Dairesi, Bursaspor'un 9 Haziran 2009'daki olağan genel kurulunun iptaliyle ilgili davaya ilişkin temyiz duruşmasını geçen hafta yapmış, kararı da önümüzdeki hafta içinde açıklayacağını duyurmuştu.
GeNç KaRTaL
26.Aralık.2010, 01:35
Bu adam için yeni Drogba diyenler var.Gelirse görürüz.
Lucas Neill
30.Aralık.2010, 15:37
Damien Steinert gönderilmis galiba takimdan.
titates1
30.Aralık.2010, 15:38
Şu Ertuğrul Sağlam gerçekten transfer yapmayı bilmiyor
Fearless Coward
30.Aralık.2010, 16:06
Damien Steinert gönderilmis galiba takimdan.
O adam zaten 1 maç bile oynamadı sanırım :D
sentugo
30.Aralık.2010, 17:23
yok iki maç oynadı :D
bjk4ever
30.Aralık.2010, 17:27
Arjantin E.Saglam'a ulke ekonomisine katkisindan dolayi plaket verse sasirmam.
Volkan Şen
30.Aralık.2010, 18:14
Bursaspor peşine düştüğü golcüler Bony Wilfried ve Kenny Miller'in kulüplerinin yaptığı açıklamaların ardından yeni bir ismi daha gündemine aldı.
http://img137.imageshack.us/img137/8539/newsdraa6znuydu3zg446an.jpg (http://img137.imageshack.us/i/newsdraa6znuydu3zg446an.jpg/)
Bursaspor'un kadrosuna katmak istediği golcüler Bony Wilfried ve Kenny Miller'in kulüplerinin yaptığı açıklamaların ardından alternatif oyunculara yönelen Yeşil-beyazlı yönetim rotayı yeniden Almanya'ya çevirdi.
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın görüşmeler yapmak için gittiği Avrupa turunda ilk durağı Çek Cumhuriyeti olmuş ve Sparta Prag takımın golcüsü Bony Wilfried ile büyük oranda anlaşmaya varmıştı. Bony'nin yanı sıra sezon sonunda sözleşmesi bitecek İskoç ekibi Rangers'ın golcüsü Miller'dan da sezon sonu için söz alan Bursaspor'da Mesut Mestan, aksilik olmaması için Belçika ve Almanya'da da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bulunan futbolcularla görüştü.
Bu gelişmelerin ardından Wilfried ve Miller'ın kulüplerinden resmi açıklama geldi. İki futbolcunun da kulübü önceki gün, fiyat arttırma politikasını uygulayarak oyuncularını satmadıklarını, ancak yüksek bir bedel teklif edilirse satabileceklerini açıklamıştı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-beyazlı ekip, Miller ve Wilfried'in kulüplerinin ücret yükseltmesinin ardından ön görüşme yaptığı Mönchengladbach'ın golcüsü Raul Bobadilla'yı tekrar gündemine almış oldu.
Arjantinli genç oyuncunun da Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı, Miller ve Wilfried'ın kulüpleri ile yapılacak son görüşmelerin ardından fiyatta indirim isteneceği ve yeşil beyazlı yönetimin transferi netleştireceği öğrenildi.
ALMAN BASINI DA YAZDI
Alman basını, M'Gladbach'ın 23 yaşındaki Arjantinli golcüsü Raul Marcelo Bobadilla ile Bursaspor'un ilgilendiğini yazdı.
Yeşil-beyazlı takımın transfer listesinde yer alan Mohammadou İdrissou ile aynı takımda oynayan Bobadilla, bu sezon 13 lig maçında 3 gol atıp, 3 asist yaptı. 1.80 metre boyundaki forvet oyuncusu, son iki sezonda M'Gladbach formasıyla 44 maça çıkıp 7 gol kaydetti.
Tangocu, 2007-09 yılları arasında İsviçre ekibi Grasshopper'de 47 maçta 26 gol kaydetmişti.
Kaynak : Sporx
Bordo61Mavi
30.Aralık.2010, 18:52
Bony 3 aday icinde en iyisi insAllah o gelir
Deus Dominus
02.Ocak.2011, 22:42
Steinert ile yollarımız ayrılmış, bir türlü takıma adapte olamamıştı zaten. Sakatlıktan da kurtulamadı omuzu çıktıktan sonra, iyi oldu. Kirita'da gönderilebilir talibi olursa, Svenson, Hüseyin, Ozan varken gereksiz zaten. Nunez'in durumu da yaplması muhtemel forvet transferine bağlı. Hatta forvet transfer etmesekte kiralık anlaşmasını feshedip göndermek lazım geriye :) Altyapıda forma şansı bekleyen genç oyuncularımız var. Hüseyin ve Ozan Has için teklifler varmış ama takımda kalmalarını istiyor Ertuğrul Hoca.
KanaKe
03.Ocak.2011, 14:01
sezon basinda demistik steinert kim kapali kutu adapte olamazsa gönderilir diye arkadaslar tepki göstermisti :) ertugrul hocanin transferden anlamadigi bir kez daha ispatlandi.
Deus Dominus
03.Ocak.2011, 14:07
Ne alakası var şimdi? Steinert gayet yetenekli, hızlı, birebirde adam eksiltebilen bir oyuncuydu. Takıma, şehre adapte olamamış olabilir, her zaman bu risk vardır. Ayrıca yaşadığı sakatlıklarda bu süreci hızlandırdı. Önünde Volkan Şen olmasaydı ve omuzu çıkmasaydı forma şansı bulurdu. Volkan'a fazla tolerans gösterildi geçen sezonki performansı nedeniyle.
Ertuğrul Hoca'yı sevmiyor olabilirsin(iz), herkes herşeyi mükemmel yapacak diye bir kaide de yok. Ama kullandığın kelimeleri daha dikkatli seçersen memnun olurum. Eleştirdiğin kişi 1.5 yılda bir anadolu kulübünü şampiyon yapan teknik direktör.
KanaKe
03.Ocak.2011, 14:11
Ne alakası var şimdi? Steinert gayet yetenekli, hızlı, birebirde adam eksiltebilen bir oyuncuydu. Takıma, şehre adapte olamamış olabilir, her zaman bu risk vardır. Ayrıca yaşadığı sakatlıklarda bu süreci hızlandırdı. Önünde Volkan Şen olmasaydı ve omuzu çıkmasaydı forma şansı bulurdu. Volkan'a fazla tolerans gösterildi geçen sezonki performansı nedeniyle.
Steinert bu özelliklere sahip olsa gönderilirmiydi sence? kac mac izledin bu adami merak ettim bu kadar bilgiye sahip olduguna göre arjantinde maclarini izlemis olman lazim.. bursada toplam 102 dakika oynamis 102 dakikada oyuncunun yetenegini kolay kolay görmek mümkün degil.. zaten cim sahada maclarda oyuncular topla cok az bulusur steinert kac defa topla bulustuda bunlari gördün.. ertugrul hocayi cok severim ama transferden anlamadigi bir gercek besiktas ta da birsürü yabanci transfer etti hepsi vasat cikti ayni seyler bursada da oluyor.
Varonil
03.Ocak.2011, 16:23
Bony Wilfried adı geçen isimler arasında en faydalı olabilecek isim.
ozaniel
03.Ocak.2011, 18:10
Steinert ile Higuain'in kaderi aynı oldu. Gerçi Higuain bayağı yetenekli bir oyuncuydu ama santrafor oynatmaya çalışıldı ve Steinert'ten sadece biraz daha fazla oynadı.
Deus Dominus
03.Ocak.2011, 20:20
Steinert bu özelliklere sahip olsa gönderilirmiydi sence? kac mac izledin bu adami merak ettim bu kadar bilgiye sahip olduguna göre arjantinde maclarini izlemis olman lazim.. bursada toplam 102 dakika oynamis 102 dakikada oyuncunun yetenegini kolay kolay görmek mümkün degil.. zaten cim sahada maclarda oyuncular topla cok az bulusur steinert kac defa topla bulustuda bunlari gördün.. ertugrul hocayi cok severim ama transferden anlamadigi bir gercek besiktas ta da birsürü yabanci transfer etti hepsi vasat cikti ayni seyler bursada da oluyor.
gönderilir, çünkü aynı özelliklere sahip bir Türk oyuncun var elinde, arkasında onun seviyesine erişebilecek daha genç bir oyuncun var. Ayrıca Sercan, Turgay yeri geldiğinde oynayabiliyordu o mevkide. Sen takımın yeni bir transfer yaptığında hiç araştırmaz mısın, merak etmez misin nedir bu? neyin nesidir diye? Söylediklerimin arkasındayım Steinert en az Volkan kadar yeteneklidir, şanssızlığı da Volkan ve sakatlıklar.
nerazzuri
03.Ocak.2011, 20:21
topu topu 3 maç oynamış bir adam hakkında bu kadar net bilgiler ortaya koyman düşündürücü.
Addolorato
03.Ocak.2011, 21:43
topu topu 3 maç oynamış bir adam hakkında bu kadar net bilgiler ortaya koyman düşündürücü.
FM'den bakıp söylüyor işte..
Deus Dominus
03.Ocak.2011, 21:58
Atıp tutmak parayla değil ya :) sizden öğrendim bunu da ;)
bursa_mc
05.Ocak.2011, 14:17
Wilfried Bursaspor’da !!
Mestan’ın Sparta Prag takımında forma giyen Wilfried ile el sıkıştığı haberi geldi..
Dün takımla Antalya kampına gitmesi beklenen Futbol Şube sorumlumuz Mesut Mestan bugün pragta bazı görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. Görüşmeler sonucu Bonny Wilfried ile prensipte el sıkışan Mestan, oyuncunun kulübü ilede anlaştığı gelen bilgiler arasında..
kaynak.teksas.net
Deus Dominus
05.Ocak.2011, 22:25
Çok zor işimiz, Sparta Prag Avrupa Ligi'nde yoluna devam ediyor. Hem geçen sezonun, hem bu sezonun en golcü ismi takımında, ligte 14 maçta 9 gol 3 asisti var. Kendileri için bu kadar önemli oyuncuyu kolay kolay bırakmazlar. Sözleşmesi 2014'e kadar uzatılmış.
Ayrıca Wolfsburg'ta ilgileniyor sanırım Bony ile. Edin Dzeko Man.City'e gidiyor malum yerine düşünüyor olabilirler. Anlayacağınız işimiz çok zor bu transfer konusunda, getirebilirsek büyük iş başarmış oluruz.
nerazzuri
05.Ocak.2011, 23:53
hiç çek cumhuriyeti'ne gitmeseniz, hali hazırda burada emenike var. cuk diye oturur kanımca.
Deus Dominus
06.Ocak.2011, 00:12
Emenike keşke olsa ama Karabükspor bonservis bedelini çok yüksek tutuyor, 10 milyon'u kim kaybetti de biz bulucaz :D Wilfried'e için 2.5 milyon € teklif ettiğimiz yazıyordu, -ki onu az bulmuştu Sparta Prag haklı olarak. Durum nedi bilmiyorum açıkçası, bekleyip görücez ama bir forvet alıcaz gibi duruyor.
Lucas Neill
17.Ocak.2011, 01:16
Kenny Miller Bursa icin gelmis diyorlar
anil luque
17.Ocak.2011, 01:18
Gelirse fena olur yani de nereye gelmiş ? :D
Bordo61Mavi
17.Ocak.2011, 01:21
Ingiliz basinida anlasmanin an meselesi oldugunu soyluyor
KaPaLı
17.Ocak.2011, 01:25
En sonunda biri yazmış, üşeniyodum sabahtan beri yazmaya :n:
2,5 yıllık kontrat imzaladığını söylüyolar.
LaigLeNoiR
18.Ocak.2011, 02:53
Miller transferi harika ötesi olur. İskoçyada çok sayıda gol atıyor.
bursa_mc
18.Ocak.2011, 11:19
Miller bugun imzayı atacak sanırım.
Bursaspor
18.Ocak.2011, 17:20
Mehmet Sak ile 3,5 yıllığına anlaşmaya varıldı.
http://www.bursaspor.org.tr/haberdetay.asp?yon_haber_id=12023
Volkan Şen
18.Ocak.2011, 17:51
http://img64.imageshack.us/img64/7620/mehmetsakprofilzellikle.png (http://img64.imageshack.us/i/mehmetsakprofilzellikle.png/)
buda Mehmet Sak' ın fm profili. Güzel transfer gelecek vaadediyor. İnş. faydalı olur Bursasporuma.
Rehavi
19.Ocak.2011, 05:44
Ntvspor da Miller ı onayladı... Hayırlı olsun, bence büyük transfer... Hem de kısmen zayıf oldukları bölgeye...
goosfraba
19.Ocak.2011, 12:37
rangers açıklamış miller'in transferini.
http://www.rangers.co.uk/articles/20110118/miller-set-to-join-turks_2254024_2270100
KaPaLı
19.Ocak.2011, 12:41
Kenny Miller (http://armamortale.blogspot.com/) looks set to leave Rangers for Bursaspor after agreeing terms but Walter Smith claims both clubs have yet to agree a fee.
Volkan Şen
19.Ocak.2011, 15:06
Hayırlı Uğurlu olsun Keny Miller Bursasporuma. Gerçekten çok büyük bir golcüyü takıma kattık. İnş. uyum sürecini hemen atlatır gollerini atmaya başlar.
Bordo61Mavi
19.Ocak.2011, 15:14
Daha fazla verilip keske Bony alinsaydi
deniz.91
19.Ocak.2011, 15:23
Miller hayırlı olsun çok iyi bir transfer ligimizin kalitesi iyi artıyor bu transferlerle
Bursaspor
19.Ocak.2011, 15:30
Belki Bony de alınır bakalım beklemedeyiz. Gerçi Boyd gelse de olur.
Volkan Şen
20.Ocak.2011, 16:11
http://img443.imageshack.us/img443/932/20ocakmilleric.jpg (http://img443.imageshack.us/i/20ocakmilleric.jpg/)
Miller Özlüce`de
Kulübümüzün anlaşmaya vardığı futbolcu Kenny Miller bugün Özlüce Tesisleri`ne geldi.
Takımımızın devre arası transferinde anlaşmaya varılan, G.Rangers takımının başarılı oyncusu Kenny Miller bugün Özlüce Tesisleri`ne geldi.
Bugün öğle saatlerinde helikopter ile Özlüce Tesisleri`ne gelen Miller tesisleri gezerek istirahat etmek için odasına yerleşti.
Resmi sözleşme imzalayacak olan futbolcunun imza töreni ile ilgili bilgi daha sonra resmi sitemizden sizlere bildirilecektir.
http://img508.imageshack.us/img508/488/20ocak2b.jpg (http://img508.imageshack.us/i/20ocak2b.jpg/)
http://img87.imageshack.us/img87/1567/20ocak4b.jpg (http://img87.imageshack.us/i/20ocak4b.jpg/)
http://img18.imageshack.us/img18/8594/20ocak1b.jpg (http://img18.imageshack.us/i/20ocak1b.jpg/)
bursa_mc
20.Ocak.2011, 16:36
Bitiriciği süper..Sezon başında alınsaydı Şampiyonlar Ligi'nde belki birkaç puan daha toplardık :)
World Hollow o1
20.Ocak.2011, 17:27
Hayırlı olsun bursaspor'umuza..
anlamadığım konu Rangers UEFA'da devam etcekken neden bursayı seçti ki?
para mı cazib geldi acaba?
Revolution
20.Ocak.2011, 17:31
Hayırlı olsun bursaspor'umuza..
anlamadığım konu Rangers UEFA'da devam etcekken neden bursayı seçti ki?
para mı cazib geldi acaba?
Adamın artık kendini gösterecek yaşı geçmiş, UEFA'yı pek takacağını sanmıyorum.
World Hollow o1
20.Ocak.2011, 17:50
Bir nevi farklı heycan mı diyelim o zaman :)
Revolution
20.Ocak.2011, 17:50
Bir nevi farklı heycan mı diyelim o zaman :)
Büyük ihtimalle, ya da kendini ülke dışında da kanıtlamak istiyordur :)
Lucas Neill
20.Ocak.2011, 17:55
Volkan Sen ayrilacak diyorlar dogrulugu var midir?
Lucas Neill
20.Ocak.2011, 18:11
Ben de yurtdışına gitmesini isterim ama Galatasaray'la Bursaspor arasında az bir rakam kaldı. Volkan giderse 2. transferimiz gelecek...
twitter'dan Bursaspor'lu bir taraftar.
Revolution
20.Ocak.2011, 18:16
3 tane sağ açığı ne yapacağız ? (Pino, Kazım, Volkan) Hele Kazım alınmışken saçmalık olur bu transfer bonservis bedeli de düşünülünce.
Lucas Neill
20.Ocak.2011, 18:18
3 tane sağ açığı ne yapacağız ? (Pino, Kazım, Volkan) Hele Kazım alınmışken saçmalık olur bu transfer bonservis bedeli de düşünülünce.
Arda'nin seneye gidecegi düsünülürse bi nebze mantikli bi hareket. Bu arada Pino sol kanatta daha etkili oluyor.
Revolution
20.Ocak.2011, 18:35
Arda bu saatten sonra kalkıp hiçbir yere gidemez bence. Diğer kulüplerin vereceği 8 Milyon €'yu aşmaz zaten artık. Arda serbest oynuyor zaten Hagi döneminde sağda Kazım veya Pino olur ortada Culio-Cana-Yekta. Neyse pardon arkadaşlar Bursaspor konusunda Galatasaray çekiştirdik :)
Lucas Neill
20.Ocak.2011, 21:02
Ertugrul Saglam: "Volkan Sen'in Bursaspor'daki kariyeri bitmistir. Takimiminda gormek istemiyorum"
Revolution
20.Ocak.2011, 21:04
Ertugrul Saglam: "Volkan Sen'in Bursaspor'daki kariyeri bitmistir. Takimiminda gormek istemiyorum"
Oha yalnız bu doğru mu?
Lucas Neill
20.Ocak.2011, 21:05
Tribündergi nin haberi
Revolution
20.Ocak.2011, 21:07
Tribündergi nin haberi
Ertuğrul Sağlam böyle bir şey dediyse Volkan'ın Bursaspor'da duracağını sanmıyorum daha. Bursalı arkadaşlar daha iyi bilgi verecektir bize.
bursa_mc
21.Ocak.2011, 12:24
Daha Bursa gündemine düşmeden nasıl oluyorda tribündergiye düşüyor bu haber ilginç :D
Ayrıca geçen gün Volkan'la ilgili bi haber vardı Bursa'nın yerel gazetelerinden birinde ''Volkan, çalışma öncesi basın mensuplarının yanından geçerken, “Ben buradayım, transfer falan yok” demesi ve neşeli oluşu dikkatlerden kaçmadı.''
Volkan Şen
21.Ocak.2011, 14:41
Saat 14.00 da Bursa Atatürk Stadında Keny Mİller'ın İmza töreni vardır. Ardından Saat 15.00 Taraftara açık Antrenman olucaktır. Bütün Bursalıları bekliyorum Tabi Bursada İkametgah edenleri :D
Hadi bana eyvallah stada akar 20 dk kaldı imzaya. :D
rainmakerr
21.Ocak.2011, 16:05
bursasporu tebrik ederim kenny miller iyi bir oyuncu. transfer politikası çok iyi bursaspor'un. bir kaç yıla avrupada başarı gelecektir.
Bordo61Mavi
21.Ocak.2011, 16:52
Halen Bony nin alinmasi gerektigini dusunuyorum keske onu alsaydilar
Bursaspor
21.Ocak.2011, 17:48
Bony'nin de alınacağını düşünüyorum, çok ciddi bonservis ücretleri söyleniyor kendisi ve teklif edilenler ile ilgili, o fiyata kabul etmeleri gerekir diye düşünüyorum.
bursa_mc
21.Ocak.2011, 19:21
Bony için güzel referanslar var ama Bursaspor için bence ideal topçu değil.
Bordo61Mavi
22.Ocak.2011, 05:18
Ciddi ciddi haftalik 50,000 POUND mu verilcek Millera ?
Kac yillik sozlesme ?
Bursaspor
22.Ocak.2011, 05:35
2,5 yıllık sözleşme imzalandı. Bonservis olarak ucuza geldiği için normal bir ücret aslında. (Net bonservis açıklanmadı ama 1.000.000 £'nun altında bir değerdir diye düşünüyorum.)
Bordo61Mavi
22.Ocak.2011, 08:17
Bence cok ciddi bi rakam, oynadigi lig itibari ile zaten bonservisini ucuza kapatcaktiniz.
Bonservisine fazla verilip cok daha ucuza oynicak Bony alinsaydi ilerdede kar yapilabilir bi sekilde satilirdi :) Gerci epey yuksek rakamlar soyleniyor ama, zarar etmezdi Bursa
sentugo
22.Ocak.2011, 12:02
700 bin avro diye biliyorum bonservise..
SAİT71
23.Ocak.2011, 15:42
3.8 milyon euro çok paraymış :)
bursa_mc
23.Ocak.2011, 16:06
Bony için 4 milyon euro bonservis vermektense Miller'a yıllık 3.8 versinler.
ForsakeN
23.Ocak.2011, 16:20
Rangers kulubune ödenen ücret 700 bin avro. Millerde yıllık 3.8 milyon Avro alacak. Primler hariç...
Yazık. Bi de primler hariç. Bursa yöneticileri de şl ve ligten kazandıkları paraları bi güzel çarçur etti.
sentugo
23.Ocak.2011, 16:28
Aynen ya.. Insua'dan iki kat fazla alıyor bir de.. Ya Arda'dan, Baros'tan falan da fazla herhalde bu para..
anil luque
23.Ocak.2011, 16:43
Simao , Q7 , Almeida , Guti onlar da bu kadar almıyorlar :)
yunusgs
23.Ocak.2011, 16:45
Türkiye liginde bu kadar fazla alan var mı bilmiyorum ama son derece yüksek bir mebla.Alex 3.5 alıyor bildiğim kadarıyla.Baros 2.4 alıyor.Q7 ve Güiza gibi isimler de 3.5 alıyor.
Lucas Neill
23.Ocak.2011, 16:58
Simdi gördüm 3.8 milyon euro iyiymis baya, rekor galiba bu daha önce hatirlamiyorum bu kadar fazla para kazanan bi futbolcu
Zekirdek
23.Ocak.2011, 17:26
Aynen ya.. Insua'dan iki kat fazla alıyor bir de.. Ya Arda'dan, Baros'tan falan da fazla herhalde bu para..
Arda yeni sözleşmesi ile 3.2 Baroş ise 3.5 M alıyor.
Simao , Q7 , Almeida , Guti onlar da bu kadar almıyorlar :)
Guti 2.7 Simao 3 civarı Almida ve Q7'yi tam bilmiyorum.
Simdi gördüm 3.8 milyon euro iyiymis baya, rekor galiba bu daha önce hatirlamiyorum bu kadar fazla para kazanan bi futbolcu
Bundan önce Roberto Carlos 4 M kazanıyordu tek.
GeNç KaRTaL
23.Ocak.2011, 19:07
31 yaşında,daha önce çok üst düzey takımlarda forma giymemiş,3.8 çok para valla.Bursa ikna etmek için bu kadar önerdi anlaşılan.Bu paranın hakkını vermesi için baya iyi bir performans sergilemesi lazım.
LadroN
23.Ocak.2011, 19:29
Verilen para saçmalıktan başka birşey değil.Üstelik Kenny Miller 31 yaşında.
ozaniel
23.Ocak.2011, 22:05
Oyuncuya verilen para yaşa bakmaz ki, oyuncunun kalitesine bakar, Bursa'nın da tek kozu para olduğu için onu kullanmış.
ForsakeN
23.Ocak.2011, 23:40
Oyuncuya verilen para yaşa bakmaz ki, oyuncunun kalitesine bakar, Bursa'nın da tek kozu para olduğu için onu kullanmış.
O paranın kaynağı sonsuz olmadığı için harcanan paraların aynı zamanda yatırım amaçlı da olması gerekiyor. Bursa geçen yıl şampiyon olmasına rağmen forma reklamı almakta zorlanıyor daha. Şu sıralar harcadıkları paraların ileride geri dönüşlerinin olması lazım diye düşünüyorum. Bursa'nın her yıl 100 milyonluk geliri mi var da en büyük kozları para ?
Rehavi
23.Ocak.2011, 23:49
2 yıl sonrası için Bony ile Miller aynı maliyete geliyor bu hesapla. Biri 25 yaşına diğeri 33-34 yaşına gelecek... Pek akıllıca olmamış eğer basına yansıyan fiyatlar gerçekse...
Fearless Coward
23.Ocak.2011, 23:52
Bony'de alınır belki belli olmaz.
Bordo61Mavi
24.Ocak.2011, 07:48
JaJa yanlis bilmiyorsam senelik 600 bin dolar aliyor :) Cidden cok fazla para veriyorlar Millera
Deus Dominus
24.Ocak.2011, 19:48
Yıldız yıldız dediler, cimri başkan dediler, hep ucuz oyuncu peşinde kulüp dediler. Alın yıldız... Takımdaki bütün dengeleri bozar bu transfer. Sadece takımda değil, ligteki en çok kazanan oyuncu durumunda neredeyse. Pes! Atın sokağa paraları, sanki kolay kazanılıyor...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ocak.2011, 14:25
Kenny Miller Bursaspor için çok kaliteli bir yıldız fakat 3.8 Milyon € hakikaten çok fazla.
bjk4ever
27.Ocak.2011, 12:40
Sercan Yildirim icin Ajax devrede, istenilen rakam 6 milyon euro imis ve buyuk ihtimalle Suarez Liverpool'a giderse Sercan Yildirim'i alacaklarmis.
bursa_mc
27.Ocak.2011, 12:43
Sercan Yıldırım'ı kim niye ister anlamıyorum.Guiza 2 resmen.Sercan'ı sokun 100 metreye getirsin altın madalya..:)
izmer96
27.Ocak.2011, 12:46
hemen satilmasinda fayda var eger haber dogruysa , belki Ajax'da kendini gelistirirde dunya capinda bir oyuncu olabilir
CeNTeR_TR
27.Ocak.2011, 12:46
Ne görüyorlar Sercan'da Allah aşkına.Kanattan hızlı adımlarından başka . .
Lucas Neill
27.Ocak.2011, 16:20
Ertuğrul Sağlam: Şu anda takıma katmak istediğimiz oyuncu yok. Bugün yada yarın birkaç oyuncu ayrılabilir ama Volkan takımdan ayrılmayacak.
bjk4ever
28.Ocak.2011, 00:28
Yillik maliyetinin 3.8 milyon euro oldugu burasi haric hicbir yerde yazmiyor???
ForsakeN
28.Ocak.2011, 01:04
cnnturk'te yıllık 2,5 milyon euro yazıyor. Onlar da İskoç basınına dayandırmışlar
http://www.cnnturk.com/2011/spor/futbol/01/19/bursasporda.kenny.miller.tamam/603758.0/index.html
Bursaspor
28.Ocak.2011, 01:16
Haftalık 50.000 £'a anlaşıldı deniyordu.
52 x 50.000 £ = 2.600.000 £
2.600.000 £ = 3.041.916 €
Etse etse en fazla 3.100.000 € ediyor. 3.8 etmesi için bonservisi de katmak gerekiyor ancak neden bonservis katılsın ki. Çok saçma bir rakam oluyor. 3.8 değil ancak 3 milyona yakın bir rakamdır.
Sheriff
28.Ocak.2011, 01:25
Valla açıkcası 2milyon euro bile çok yüksek bir rakam Miller için. Belki öyle bir ücrete imza atabilecek daha kaliteli bir isim bulunabilirdi.
Bursaspor
28.Ocak.2011, 01:30
Ama o zamanda bonservisi biraz fazla olurdu. 600.000 €'ya anlaştığımız için Rangers'la maaşa yüklenilmiş.
BaGa TaRKaN
28.Ocak.2011, 01:30
Evet Bulunurdu Kesinlikle, Mesela Nobre:D İlaç Olurdu:D
Sheriff
28.Ocak.2011, 01:38
Valla Oğuz ben çok üstün yetenekleri olan bir oyuncu olmadığını düşünüyorum Miller'in katkısı olurmu? muhakkak olur ama 3milyon euro luk bir katkısı olmayacağıda kesin gibi.
Bonservisine gelince, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan bir oyuncu için 600.000 euro normal bir rakam. Hatta gecen sene Turgay ve Sercan'la şampiyon olduğunu düşünürsek Bursaspor için çok fuzuli bir transfer lig için Turgay ve Sercan zaten yeterli, eğer çok isteniyorsa sezon sonu için bonservissiz anlaşılabilirdi.
LaigLeNoiR
28.Ocak.2011, 01:58
Ayrıca gol kralı olan bir oyuncuyu neden Rangers gibi bir kulüp 600 bin euro'ya satmış anlamadım ?
Bursaspor
28.Ocak.2011, 03:51
Sözleşmesi bitiyordu sezon sonunda Miller'da zaten yeni sözleşme yenilemek istemiyordu. Onlarda hiç olmazsa para kazanalım diyerek sattılar.
Para büyük bir para gerçekten, bizim için çok büyük hatta. Miller'ın tarzıyla Turgay ya da Sercan tarzları apayrı, Sercan'daki bitiricilik, soğukkanlılık, karar verebilme becerileri bu kadar düşükken -Kimi zaman bizi şaşırtan goller veya hareketler yapsa da- ve sadece hızıyla iş yapabiliyorken, Miller'la iyi bir ikili olabilir, Sercan taşıdığı toplarla çok iş yapabileceğini düşünüyorum.
Miller'ın kesin ilk 11 oynayacağını düşünürsek, Turgay'ın indirdiği toplarla da aynı etkiyi sağlayacaktır. Tamam Miller bir Ibrahimovic vs. değil ama yine de etkili olacaktır. O kadar para ödedik o da biraz bunun hakkını verir herhalde. Tabii ona servis edilen toplar ve yaratılan pozisyonlarda çok önemli, transfer dönemi bitmeden bir de aldığını hedefine yollayan güçlü bir ortasaha alınabilirse bize çok daha yararlı olur.
Ancak para çok büyük para orada hepimiz hemfikiriz.
goosfraba
28.Ocak.2011, 08:07
olur da miller sezon sonu şampiyonluğu getiren golleri atarsa aldığı para zaten konuşulmaz. bence miller'i almakla iyi iş yaptı bursaspor. parası ne olursa olsun. yoksa sercan ile saç baş yolmaya devam edilirdi. :)
Haftalık 50.000 £'a anlaşıldı deniyordu.
52 x 50.000 £ = 2.600.000 £
2.600.000 £ = 3.041.916 €
Etse etse en fazla 3.100.000 € ediyor. 3.8 etmesi için bonservisi de katmak gerekiyor ancak neden bonservis katılsın ki. Çok saçma bir rakam oluyor. 3.8 değil ancak 3 milyona yakın bir rakamdır.
3M € da çok fazla para.
ForsakeN
28.Ocak.2011, 13:07
"Bonservisine az verdik maaşa yüklenebiliriz" mantığı sadece bizim ülkede geçerli heralde.
SAİT71
31.Ocak.2011, 20:16
Altidore sezon sonuna kadar kiralanmış sanırım.
Sezon başında transfer ettiği Arjantinli futbolcular Nunez (http://www.sporx.com/nunez/) ve Steinert'ten istediği verimi alamayan Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) ara transferin son günlerinde bombayı patlatmak üzere!
Lig TV'nin son dakika bandıyla geçtiği habere göre, 21 yaşındaki ABD'li golcü 2010-2011 sezonu bitimine kadar yeşil beyazlı takımın formasını giyecek.
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/), İspanya`nın Villarreal Kulübü'nde forma giyen Jozy Altidore (http://www.sporx.com/jozy-altidore/) ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
DHA: "BURSASPOR ALTİDORE'UN AİLESİNİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR"
Dünya Kupası (http://www.sporx.com/dunya-kupasi/)'nda ABD Milli Takımı formasıyla dikkatleri üzerine çeken ve yaz döneminde adı Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/), Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/) ile anılan Jozy Altidore (http://www.sporx.com/jozy-altidore/)'un Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) ile her konuda anlatığı ancak ailesinin Türkiye'ye gitmesine sıcak bakmadığı öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetim Altidore (http://www.sporx.com/altidore/) ailesini ikna etmek için uğraşıyor.
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) yönetiminin, sezon başından bu yana İspanyol kulübü Villarreal'da forma şansı bulamayan, sadece Almeira (http://www.sporx.com/almeira/), Mallorca (http://www.sporx.com/mallorca/) ve Sporting Gijon (http://www.sporx.com/sporting-gijon/) maçlarında sonradan oyuna girerek 32 dakika sahada kalan Altidore (http://www.sporx.com/altidore/) ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi. Ancak yeşil beyazlı kulüp ile futbolcu arasındaki tek pürüz Jose Altidore (http://www.sporx.com/altidore/)'un ailesi. Yetenekli futbolcunun ailesi çocuklarının Türkiye'ye gitmesine sıcak bakmadığı ve bu yüzden Altidore (http://www.sporx.com/altidore/) transferinin bekletildiği öğrenildi. Transfer döneminin bitimine saatler kala yeşil beyazlı kulüp ailenin bu tutumunu çözerek yıldız futbolcuyu Türkiye'ye getirmek için uğraş veriyor. Eğer sorunlar aşılırsa Altidore (http://www.sporx.com/altidore/) en geç yarın sabah Türkiye'ye getirilerek kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. Altidore (http://www.sporx.com/altidore/), Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un devre arası transfer döneminde Kenny Miller (http://www.sporx.com/kenny-miller/)'dan sonra ikinci transferi olacak.
sporx
KaPaLı
31.Ocak.2011, 20:18
Az önce gördüm bende Bursa'da diyolar. Altidore birşey tweetlemedi daha.
Bursa'nın nedir bu santrafor merakı anlamadım.
Deus Dominus
31.Ocak.2011, 22:06
Altidore Altidore dedik, geldi be sonunda :D
Hem hızlı, hem kuvvetli, hem de genç. Daha ne isteriz :) İnşallah şehire, takıma uyum sağlarda bonservisini de alırız.
Altidore transferi sonrası aklıma ilk gelen şey Sercan oldu. Ajax Suarez'i sattı. Yerine oyuncu düşünüyor, Sercan için nabız yoklanıyor. Vallahi olur mu olur. Hem Sercan, hem Bursa için harika olur.
KaPaLı
31.Ocak.2011, 22:36
12 milyon € isterse çok bekler Bursa daha Sercan'ın gitmesini.
Muhammed Demir'i verip Ahmet Arı'yı almış Bursaspor Gaziantepsordan. Twitterda bir yerlerde gödüm demin. Amma çabuk geliyor yeni tweetler. Kimin yazdığını göremedim :)
Revolution
31.Ocak.2011, 23:17
LigTV'nin devre arası yaptığı transfer haberlerinden 1'i tutmadı :D
Deus Dominus
01.Şubat.2011, 02:44
Muhammet için de, Ahmet için de hayırlısı olsun. İki oyuncuda kıymetlerinin bileceği kulüplere geldiler. Tolunay Hoca yetenekli gençlerle çalışmayı seviyor, Muhammet karşılığını verirse ço kbüyük bir oyuncu daha kazanırız. Ahmet içinde benzeri geçerli. Sezon sonu Volkan gidebilir, Ozan gidebilir. Yerlerine alternatif olabilecek yetenekli bir oyuncu.
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2011, 06:04
Villarreal'in sitesinde Altidore için anlaşıldığı yazıyor.
http://www.villarrealcf.es/principal_n.php?nombreModulo=noticiasDetalle&idnoticia=11325&idseccion=7&idmenu=90&idsubmenu=125
nannar
01.Şubat.2011, 09:47
hayırlı olsun o zaman , başka ne denir...
izmer96
01.Şubat.2011, 09:51
hayirli olsun guzel transfer , ozellikle satin alma opsiyonuda alindiysa , miller ile iyi ikili olabilirler
sentugo
01.Şubat.2011, 11:57
Steinerd ve Nunez gitti!
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak istenilen performansı gösteremeyen Arjantinli Nunez ve Steniert'in sözleşmelerinin karşılıklı olarak fesh edildiği öğrenildi. İki futbolcu bugün yapılan antrenmana katılmadı.
Şampiyonlar Ligi ve Turkcell Süper Ligi'nde başarılı olmaları için sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Arjantinli iki futbolcunun bugün sözleşmelerinin fesh edildiği öğrenildi. Bir süredir kendilerine takım bulmaları istenen oyuncularla ilgili somut bir gelişme kaydedilmedi. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda iki oyuncunun bugün itibari ile sözleşmelerinin fesh edildiği öğrenildi. İki futbolcu bugün yapılan antrenmana katılmadı.
-----------
Arı'ın kulübü ile anlaşmaya varan yeşil-beyazlı yönetimin Arı'ya karşılık olarak, sözleşme yenilememekte ısrar eden Muhammet Demir'i vereceği ve üstüne bir miktar para alacağı öğrenildi.
Muhammet Demir'in üzerinepara alacakmışız..
Crocodile1963
01.Şubat.2011, 12:54
Sercan - Ozan - Volkan - Batalla - Miller - Altidore
Hadi kolay gelsin..
Revolution
01.Şubat.2011, 12:58
LigTV'nin devre arası yaptığı transfer haberlerinden 1'i tutmadı :D
İyiki tutmuyor dedik he :D Altidore hayırlı olsun, iyi transfer.
bursa_mc
01.Şubat.2011, 13:02
Altidore twitter sayfasına "Sezonun geri kalanını Türk şampiyonunda tamamlayacağım" yazmış.
BaGa TaRKaN
01.Şubat.2011, 13:36
Aynı Anda 2 Amerikalı Oyuncu Geldi, Bakalım Kim Önce Kaçacak:zuhaha
KaPaLı
01.Şubat.2011, 14:07
JozyAltidore17 (http://twitter.com/#%21/JozyAltidore17) Jozy Altidore
In Bursa now. Time to work! Very excited.
KaPaLı
01.Şubat.2011, 14:07
Altidore twitter sayfasına "Sezonun geri kalanını Türk şampiyonunda tamamlayacağım" yazmış.
To all my fans and followers I want you to be the first to know that ill be playing the rest of the season with turkish champions
ThersoN
01.Şubat.2011, 16:11
çok iyi transfer çok yırtıcı rakibi ısırıyor :D
Addolorato
03.Şubat.2011, 14:20
Bursaspor'un yaptırdığı 2000 tane Kenny Miller formasından sadece 15 tanesi satılmış..
Deus Dominus
05.Şubat.2011, 22:20
1'i bende kalan 14 taneyi kimler aldı bilemem :)
Trajikomik bir durum...Büyük bir takım olabilmemiz için daha önümüzde çoook uzun zaman olduğunu gösteriyor bu da. Daha güçlü bir takım, daha bilinçli bir taraftar topluluğu olabilmemiz için.
Bursaspor
06.Şubat.2011, 01:34
Bir kere şu var. Bursa'da bu saatten sonra kimse kalkıp da yeni forma almaz. Sezon başında alan zaten alıyor formasını, sezon ortası olmuş gidip niye forma alsın. Önümüzdeki sezon formasını bir şekilde çıkarsalardı satış olabilirdi.
Bir ikincisi Miller'ın formalarının 15 tane satıldığı şüphelidir. Kime sordular, nereye sordular?
Bunun büyük takım, küçük takım vs. olmakla alakası yok. Pazarlama hamlesi olarak bir güzellik düşünülebilirdi. Sezon başında forma alanlarla takas yapılabilirdi.
RaSenGan
06.Şubat.2011, 02:00
Yeni bir forma tasarımını sezon ortasına saklayıp bunu Miller'la beraber sunsalardı istediği sonuçları alırlardı bence.
bursa_mc
10.Şubat.2011, 18:52
Ben çoğu insanda gördüm Miller forması,nasıl 15 tane satılıyor..:)
RaSenGan
10.Şubat.2011, 18:56
Ben çoğu insanda gördüm Miller forması,nasıl 15 tane satılıyor..:)
Çakmadır belki :icon_biggrin:
Volkan Şen
10.Şubat.2011, 18:56
Bursaspor'un yaptırdığı 2000 tane Kenny Miller formasından sadece 15 tanesi satılmış..
Yalan haber. Benim çevremdekiler benle beraber 15 tane aldı zaten orjinal. nasıl 15 tane satılıyor :n:
İyi sallamış bu haberi yapan :D
Çakmadır belki :icon_biggrin:
Tamda bunu yazacaktım:zuhaha
bursa_mc
11.Şubat.2011, 18:30
Bu kadar hızlı olamazlar.daha çakması çıkmamıştır :D
"Sercan'a resmi teklif yok"
28 Şubat 2011 13:39 | NTV Spor ve Ajanslar
Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Sercan için kendilerine herhangi bir teklifin gelmediğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/119/nayman_YWGIT.jpg
Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ''Bucaspor karşısında normal futbolumuzu oynadık ve sahadan istediğimiz sonuçla ayrıldık'' dedi.
Nayman, yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısını rüzgara karşı oynamalarına rağmen 0-0 tamamladıklarını belirterek, ikinci yarının hemen başında Batalla'nın şık frikik golüyle üstünlük kurduklarını söyledi.
Haftayı galibiyetle kapatarak zirve yarışına devam ettiklerini anlatan Nayman, Trabzonspor'un sahasında berabere kalmasıyla şampiyonluk yarışının daha da kızıştığını dile getirdi.
Nayman, Bucaspor deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, ''Bucaspor karşısında normal futbolumuzu oynadık ve sahadan istediğimiz sonuçla ayrıldık. Bu galibiyet bizim için normal bir sonuç. Amacımız sezon sonunda geçen yıl olduğu gibi şampiyon olmak'' diye konuştu.
SERCAN'IN RUSYA'YA GİTMESİ
Sakatlığı nedeniyle Bucaspor maçı kadrosunda yer almayan Sercan Yıldırım'ın tatil için Rusya'ya gitmesine ilişkin Nayman, ''Bu tür şeylerle hocamız ilgileniyor'' değerlendirmesinde bulundu.
Nayman, Sercan'a Rusya'dan transfer teklifleri geldiğine ilişkin haberlere de değinerek, şöyle dedi: ''Başkanımız bu konuyla ilgili açıklama yaptı ve üstünde durulacak bir gelişme olmadığını söyledi. Yönetim kuruluna da gelen bir teklif yok. Sercan'ı birçok Avrupa kulübünün izlettirdiği bilgisi geliyor bize de, ama resmi teklif yok.''
uAburak89
02.Mart.2011, 13:00
Lokomotif Moskova'nın Sercan için 5.2 milyon euro önerdiği ve teklifin kabul edildiği söyleniyor, twitterda.
KaRaBükLü KraL
02.Mart.2011, 13:26
Lokomotif Moskova'nın Sercan için 5.2 milyon euro önerdiği ve teklifin kabul edildiği söyleniyor, twitterda.
Fanatik falan ücretine kadar yazmış.Galiba Sercan Rusya'ya gidiyo
KaPaLı
02.Mart.2011, 13:29
Bu söylentiyi 1 hafta önce söylemişlerdi o zaman herkes olmaz öyle şey demişti. 5.2'ye gidiyosa ki ben sanmıyorum o fiyata gideceğini Bursa yönetimi yanlış yapmış. O kadar para vermişlerdi Sercan için.
furkan58
02.Mart.2011, 14:11
Ntv Spor'da 5M Gibi Bir Fiyat Söylendi Yarın 4 Yıllık Sözleşme İmzalayacakmış ..
RasAnt
02.Mart.2011, 14:17
Türk kulüplerine 10-15 m euro rus kulübüne 5-6 m euro
sui generis
02.Mart.2011, 14:30
eğer o paraya o kulübe satılırsa Türk takımlarına da Sercan'a da büyük haksızlık yapılmış olur. özellikle Sercan'a. Sercanın hakettiği yer Rusya değil. Gerçi Sercan gibi bir oyuncun varken Miller ve Altidore gibi iki adam almak ne kadar doğru o da tartışılır. Miller tamam da Altidore bence gereksizdi. Neyse uzun lafın kısası Sercan'ın yerinde olsam isyan ederim yine de Kabul etmem Lokomotif Moskova'yı.
kalemci
02.Mart.2011, 14:35
bence rusya ligi gitmeyip küçümsenecek kadar kötü bir lig değil birçok ismi olan oyuncu şuan orda, sercan için en iyisi oldu başarılı olacağına inancım tam hayırlı uğurlu olsun.
Bursaspor
02.Mart.2011, 14:39
Sercan zaten haftabaşında Rusya'ya gitti. Daha öncede gitmişti. İstemese niye gitsin.
Ayrıca Sercan'ı hep kaçırdıklarıyla hatırlıyoruz, 4 sezonda 34 gol atmış bu çocuk, sezon başına 8-9 gol atıyor, yaşına göre pek de kötü olmayan bir istatistiği var. Sercan'ı altyapıdan beri forvet olarak yetiştirdik, oynattık ve belki de hatayı burada yaptık. Bu çocuğa bu hızına ek olarak kanat özellikleri kazandırılabilseydi, çok iyi bir kanat oyuncusu olabilirdi.
16 yaşındayken Manchester United'dan gelen teklif kabul edilmeliydi, orada üzerine daha fazla düşülecekti, daha fazla imkanlara sahip olacaktı.
Rusya'da güzel işler yapacaktır Sercan, 5,5 milyon €'da kötü bir para değil, Sercan'ın şu an edebileceğinin biraz altında olsa bile gitmek isteyen oyuncudan elde edilmiş güzel bir kâr.
Bu yaşta Avrupa(!)ya gitmesi büyük başarı. Zaten sevmezdim kendisini ve iyi futbolcu olmadığını düşünürdüm. Ligimizden gideceği için sevindim.
SAİT71
02.Mart.2011, 14:55
Çok abartıldı aslında Sercan... Rusya'ya gitmeyip İngiltere'ye mi gidecekti? O teklifi reddetmek akılsızca olurdu... Zaten Sercan'da kendi yeteneklerinin üzerine koyamadı... Rusya'da kendini gösterebilir oradan da iyi bir takıma gidebilir. Yaşı henüz genç. 2 yıl felan gösterme süresi açabilir kendine Rusya'da. Bence o da orayı bir durak olarak görüyordur...
Lucas Neill
02.Mart.2011, 14:56
16 yasinda Manu istiyordu simdi Lokomotiv, Ferguson'la calisacakti simdi hocalarini bile bilmiyorum. Bursa yönetimi de ucuk paralar istedi 3 büyüklerden simdi sattiklari para komik kaliyor. 2. Caner olmaz umarim. Yasi daha genc kendini Rusya'da futbola verirse yine büyük isler yapip avrupaya acilabilir.
kalemci
02.Mart.2011, 15:02
caner bu kadar iyi değildi ( sercan da çok çok iyi değil ama canerden iyidir ) ve ayrıca manuda imkanlar tamam çok güzel de hepimiz fmdende biliyoruz manu altyapısını resmen kaynıyor orada harcanıp giderdi diye düşünüyorum daha bugün bile manu belçikadan 16 yaşında birini almış ve 4.belçikalı olmuş.
CeNTeR_TR
02.Mart.2011, 15:14
Vay Be Barcelona mı diyor du hedefleri için =)
Valla ne yalan söyleyeyim Sercan'ı ilk piyasaya çıktığı zamanlar bende beğeniyordum.Sonrasında daha dikkatli izleyince ve o saçma sapan açıklamalarını görünce gözümden düştü.Hele ki Bursalı arkadaşlarım ve sürekli Bursa maçlarına giden arkadaşlarım sen onu bir de sahada gör kafanda saç kalmaz diyince iyice anladım ilk başta hatalı olduğumu ve sonrasında doğru kanıya vardığımı.
2.Caner vakası olur gibime geliyor.Caner'de ilk gittiğinde çok konuşuluyordu.Ama hedefi Barça olan bir forvetin Rusya'ya gitmesi akıl karı değil.Neyse bu transfer politikası da diğer anadolu takımlarına küpe olur heralde 10'a satmak istediğini yarın öbürgün 3e 5e satarsın içinde kalır 10 yerine 7 yapsaydım ya diye.Gerçi bizim büyüklerde şimdi dua ediyorlardır iyikide almamışız o kadar parayı ödeyerek diye.
Bursaspor
02.Mart.2011, 15:21
Küpe olacak bir durum yok ortada ben niye oyuncumu rakibime satayım? İyi veya değil niye rakibime avantaj sağlayayım.
Lokomotiv'den gelen 5,5 Türkiye'den gelebilecek 10,5'tan bu ölçü baz alındığında daha iyidir.
ReaList
02.Mart.2011, 15:22
Pahalıya gitmiş, kariyerinde başarılar.
Chinatown
02.Mart.2011, 15:24
Bence Bursaspor harika bir iş yaptı, demekki geçmişi olan bir olay ki Altidore ve Miller alındı, 5,5 milyon iyi para, o paraya Sercandan çok daha iyi forvetler alınabilir.
ForsakeN
02.Mart.2011, 15:40
Sercan için iyi paraya satmış Bursaspor. 10-15 milyon hiçbir kulüp vermezdi zaten Sercan'a şuan için Buna Türk kulüpleri de dahil. Hem Rus sevgilisi de vardı bildiğim kadarıyla uyum sorunu çekmez :D
Sercan 4yılda 5milyon Euro'nun biraz üstü para kazanacakmış. Goal
Varonil
02.Mart.2011, 20:12
Oldukça iyi bir paraya satıldı.Sercan'ın bundan sonraki hedefi üstüne daha fazla koyup aynı Hasan Kabze'nin yaptığı gibi buradan Avrupa'nın daha büyük bir ligine geçmek olmalı.
deniz.91
02.Mart.2011, 20:24
Bursa iyi bir paraya satmış.Bence sercan adınada iyi bir transfer sonuçta rusya ligi türkiye liginden daha kaliteli bir lig şuanda
BaGa TaRKaN
03.Mart.2011, 19:37
Ertuğrul Sağlam'dan 'Sercan' açıklaması
Sercan Yıldırım, sağlık kontrolünden geçmek üzere yarın Rusya'ya gidecek.
Lokomotiv Moskova ile anlaşan Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım, sağlık kontrolünden geçmek üzere yarın Rusya'ya gidecek. Milli futbolcu, bir pürüz çıkmaması durumunda resmi sözleşmeye imza atacak.
Ertuğrul Sağlam: "Sercan giderse hayırlı olsun, kalırsa çalışmaya devam ederiz"
"Henüz kulüpler anlaşmadı, görüşmeler devam ediyor"
Lokomotiv Moskova ile prensipte anlaşan ve sağlık kontrolüne girmek için yarın Rusya'ya gidecek olan Sercan Yıldırım hakkında görüşüne başvurulan Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, düzenlediği basın toplantısında "Sercan giderse hayırlı olsun, kalırsa çalışmaya devam ederiz. Henüz kulüpler anlaşmadı, görüşmeler devam ediyor" şeklinde konuştu.
Sercan Yıldırım transferi iptal olmuş diye duydum ntvsporradyo'da. Bilgisi olan var mı acaba?
yaman76hakanFB
04.Mart.2011, 19:43
Menejerlik şirketiyle ilgili bir sorunmuş. Bu futbolcunun yurtdışı transfer görüşmelerini yürütmeye yetkili olan şirket itiraz etmiş. Bunun üzerine Lokomotiv Moskova başkanı transferden vazgeçmiş.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/35686/sercan-saglik-kontrolunde
NTVSpor.net sağlık kontrolünde olduğunu yazmış.
yaman76hakanFB
04.Mart.2011, 20:11
Valla ben TRT'nin teletex'ine bakıyordum. O esnada teletex'e girdi haber. Yarım saat olmadı daha...
barahir
04.Mart.2011, 20:14
Belki de imzaladı, Antalyadaki kampa gidiyor..
Suicider
04.Mart.2011, 20:54
L.Moskova'dan Sercan'a 1 gün süre!
Lokomotif Moskova Kulübü'nün, genç futbolcu Sercan Yıldırım'a bir günlük süre verdiği ifade edildi.
DHA
L.Moskova'dan Sercan'a 1 gün süre! Bursaspor'un yıldız golcüsü Sercan Yıldırım'ın yurt dışı bağlantılarını gerçekleştiren yabancı menajerlik şirketinin itirazı sonrasında Lokomotif Moskova Kulübü imzayı erteledi. Sercan'ın geri gönderilmek istemediğini söylediği, Rus kulubün ise genç futbolcuya 1 gün süre verdiği belirtildi.
Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, bu sabah Türkiye'deki menajeri Engin Kırkpınar ile birlikte sağlık kontrolünden geçmek için Rusya'ya gitmişti. İki kulübün anlaştığı transferde, menajerlik şirketlerinin anlaşmazlığı sonrası Rus Kulübü Başkanı bu transferi durdurdu. Sercan Yıldırım'ın yurt dışındaki görüşmelerini sürdüren İngiliz menajerlik şirketi, Lokomotif Moskova kulübüyle kendilerinin hiçbir görüşme yapmadığını, Sercan'ın yurtdışındaki görüşmelerini ve satışını sözleşme gereği kendilerinin yapması gerektiğini belirtti. Kendilerinin kandırıldığını söyleyen şirket kulübün bu transferi gerçekleştirmemesini istedi.
"BENİ GERİ GÖNDERMEYİN"
Bunun üzerine Lokomotif Moskova Kulübü Başkanı Valery N. Filatov, Sercan Yıldırım ve Türkiye'deki menajeri Engin Kırkpınar'ın yasal prosüdüre uymadıkları için, 'Bu transfer olmaz' dediği öğrenildi. Sercan Yıldırım'ın ise, "Beni geri göndermeyin. Bu işi çözeceğiz", menajer Engin Kırkpınar'ın ise, "Bize süre tanıyın" demesi üzerine Rus kulübü genç futbolcunun yasal prosedürü uygun hale getirebilmesi için 1 gün süre tanıdığı öğrenildi.
Sercan'ın yurtdışındaki transfer görüşmelerini takip eden menajerlik şirketinin transferle ilgili FIFA'ya başvuracağı ve bu konuda ısrarcı olduğu belirtilirken, Sercan Yıldırım ve menajer Engin Kırkpınar'ın pürüzü çözmek için 1 gün daha Rusya'da kalacağı öğrenildi.
C h A o S
05.Mart.2011, 15:55
Ntvspor son dakika veriyor transfer gerçekleşmemiş...
Rehavi
05.Mart.2011, 15:57
Sercan ın Rus Ligi ne gitmeyi neden bu kadar çok istediğini anlayamıyorum.
Sirius Black
05.Mart.2011, 15:59
http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/sercanin-transferi-gerceklesmediSXHBQ225263SXQ
Bence iyi oldu. Daha göz önünde olacağı bir yerlere gitsin. Caner Erkin vol 2 olacağına, İspanya'da istikrarlı bir şekilde forma giyen Nihat Kahveci vol 2 olabilir.
ForsakeN
05.Mart.2011, 18:20
Bursa'nın transfer işleriyle kim ilgileniyor bilmiyorum ama değişikliğe gidilmesi gerek bana göre.
CeNTeR_TR
05.Mart.2011, 18:57
Ne oldu şimdi yılan hikayesine mi döndü Sercan Transferi ?
Gerçekleşdi mi yoksa Sercan Bursa'da mı kaldı
Uçağı kaçırdım kazmış sercan twitter'a.
SAİT71
05.Mart.2011, 23:12
Bence Almanya liginde felan orta ayardaki bir takıma kapağı atması daha iyi olur bu sene sonunda... Rusya'da belki keşfedilebilir yine lakin Almanya gibi ligde daha çok gözönünde olur... Gitmemesi hayırlı olur bence...
KaPaLı
06.Mart.2011, 00:20
Sercan'da akıl falan yok. Çok eminim Sercan futbolcu olmasa sağda solda aylak aylak dolaşan apaçilerden olurmuş. Allah yardım etmişte futbolcu olmuş. Twitter mesajlarını okumanız yeterli ne dediğimi anlamanız için.
TR.CaPTaiN
06.Mart.2011, 00:33
Bu başarısız transfer girişimi ortaya Sercan'ın para olarak karşılığını da çıkarmış oldu. Hatta muhattap Rus kulübü olması nedeniyle bu 5 m €'luk bedeli biraz daha aşağı çekebiliriz. Tabi ki sonuçta oyuncunun sahibinin 10 isteme hakkı da var 50 isteme hakkı da var. Ama vurgulamak istediğim nokta; -Sercan'ın 2. devre büyük patlama yapmayacağını varsayarak- atıyorum sezon sonu bir Alman kulübü veya 4 büyüklerden biri Sercan'a talip olduğunda gözden çıkaracağı rakamda kesinlikle bu transfer girişimindeki rakamı kıstas alacaktır. Satılır veya satılmaz orası ayrı mesele.
Bu transfer gerçekleşmiş olsaydı parladığından beri kendini geliştiremeyen ve sıradan oyunculara göre sadece hız artısı olan Sercan'dan Bursaspor 5 m € kazanarak karlı sayılabilecek bir iş yapmış olacaktı. Sercan açıklamalarında kendisini transfer olmaya çok şartlamış gibiydi. Doğal olarak geri dönüşü burukluk yaratacağından grafiği iyice aşağı inebilir. Belki de kendini tekrar kanıtlama peşinde olup, iyi performans sergileyebilir. Ama bana ilk seçenek daha yakın ihtimal gibi geliyor.
BaGa TaRKaN
06.Mart.2011, 00:59
Sercan'da akıl falan yok. Çok eminim Sercan futbolcu olmasa sağda solda aylak aylak dolaşan apaçilerden olurmuş. Allah yardım etmişte futbolcu olmuş. Twitter mesajlarını okumanız yeterli ne dediğimi anlamanız için.
Doğru Söze Ne Denir ki Başka:)
TR.CaPTaiN
09.Mart.2011, 01:29
L. Moskova başkanı, Sercan'ı 16 yaşındayken dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle almadıklarını açıklamış. Ntvspor Spor Gecesi
goosfraba
10.Mart.2011, 23:48
bu açıklama sercan'ın avrupa'ya kapısını kapatır. gol rekorları kırmadığı sürece gidemez.
BURSASPOR HAKAN'A TALİP OLDU
12.Nisan.2011 11:18
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/bursaspor_a_hakan_a_talip_oldu_8627646.jpg
DHA'nın haberine göre Bursaspor, Beşiktaş'ın kalecisi Hakan Arıkan ile görüşülüyor.
Bu sezon Dimitar Ivankov'dan gerekli katkıyı alamayan ve Bulgar file bekçisinin ülkesine dönme eğiliminde olmasını da göz önünde bulunduran teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Beşiktaşlı Hakan Arıkan ile görüştüğü öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre Hakan'ın menajeri ve kendisiyle görüşme yapan Sağlam'ın, transfer için olumlu yanıt aldığı belirtildi.
Beşiktaş'ta aradığını bulamayan 29 yaşındaki file bekçisinin ise sezon sonunda 900 bin TL'lik alacağına karşılık bonservisini isteyeceği öğrenildi.
- DHA -
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Nisan.2011, 18:28
Alırlarsa çokta güzel olur :)
kalemci
12.Nisan.2011, 18:49
aynen hadi inşallah bakalım :)
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2011, 20:36
3.kaleci olarak bence çok iyi bir isim Hakan.Göndermeye gerek yok bence.İhtiyaç oluyor çünkü.
kalemci
12.Nisan.2011, 20:47
3.kaleci olarak bence çok iyi bir isim Hakan.Göndermeye gerek yok bence.İhtiyaç oluyor çünkü.
Korcan gelecek inşallah.bu formu ile devam ederse Korcan 2.kalecimiz Rüştü abileri olur.ayrıca daha umut var :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Nisan.2011, 18:14
Korcan gelecek inşallah.bu formu ile devam ederse Korcan 2.kalecimiz Rüştü abileri olur.ayrıca daha umut var :)
Katılıyorum. Korcan çok iyi bir sezon geçiriyor Sivas'ta...
'Timsah'ta transfer operasyonu!
17 Mayıs 2011 11:25 | NTVSpor.net
Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Bursaspor'da sezon bitiminin ardından revizyon çalışmalarına hız verilecek. Yeşil-beyazlı takımda 10'a yakın oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/146/sampiyonbursahaber_35SK9.jpg
DEVRİM ÇETİN - Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Bursaspor, gelecek sezonun planlarına başladı.
Yeşil-beyazlı takımda teknik direktör Ertuğrul Sağlam, transfer döneminde takımdan bazı oyuncuları gönderecek.
İLK TAKVİYE KALEYE
Bursaspor'da ilk neşter kaleye vurulacak. Yeşil-beyazlı ekipte 36 yaşındaki kaleci Ivankov'un yerine kaleci arayışı devam ediyor. Geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta çok önemli bir paya sahip Bulgar kalecinin bu seneki performansının yetersiz olması ve yaşının ilerlemiş olması yeşil-beyazlı takımı kaleci arayışına itiyor.
Trabzonspor maçında kaleci Ivankov'un sakatlanmasının ardından kaleyi kalan maçlarda devralan Yavuz Özkan da bu bölgenin en önemli alternatiflerinden. Ayrıca sezon başında Güngören Belediyespor'dan transfer edilen ancak daha çok A2 maçlarında forma verilen Harun Tekin de diğer alternatif. Gelecekte çok şeyler beklenilen 1994 doğumlu Sercan Şen de bir diğer aday. Ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Yavuz, Harun ve Sercan Şen ile yola çıkmayacağı, yabancı bir kaleciyi transfer etmesi bekleniyor. İlk aday ise İskoçya'nın Glasgow Rangers takımının kalecisi McGregor.
MUSTAFA KEÇELİ VE STEPANOV KESİN GİDİCİ
Bursaspor'da ikinci önemli bölge ise savunma. Ligin en yaşlı savunmasına sahip Bursaspor'da bu bölgedeki bir kaç oyuncu ile yollar ayrılabilir. Daha önceki sezonlarda Trabzonspor'da çok başarılı maçlar çıkardıktan sonra Porto'ya transfer olan ancak Portekiz kulübünde beklenileni veremeyen Stepanov, yeşil-beyazlı ekipte de hayal kırıklığı yarattı. İlk gönderilecek isimlerin başında bu oyuncu geliyor. Ayrıca yaşı 34 olan Mustafa Keçeli'nin de takımdan ayrılmalarına kesin gözüyle bakılıyor. 34 yaşındaki Ali Tandoğan'ın durumu ise belirsiz. Diğer 34 yaşındaki Ömer Erdoğan'ın ise 1 yıl daha mukavelesinin olması nedeniyle gelecek sezon sonuna kadar takımda tutulması bekleniyor.
Yeşil-beyazlı takım savunmaya 2 tane sağ bek takviyesi yapacak. Sol bekte ise Vederson'un alternatifinin ise sezon başında Medical Park Antalyaspor'a kiralanan ve başarılı performansıyla göz dolduran Yenal Tuncer'in olması bekleniyor.
SERDAR AZİZ A MİLLİ TAKIMA
Savunmanın göbeğinde ise ilk banko isim Belçika ile oynanacak olan milli maçta A Milli Takım'da olması beklenen Serdar Aziz. İbrahim Öztürk'ün 1 yıl daha mukavelesinin bulunuyor ve 31 yaşındaki oyuncuyu Beşiktaş ısrarla istiyor. Yeşil-beyazlı takımın savunmaya yabancı bir oyuncu transfer etmesine kesin gözle bakılıyor. Bu bölgenin bir diğer alternatif oyuncusu ise daha çok A2 takımda forma giyen 20 yaşındaki Anıl Sarak ve 17 yaşındaki Tahacan Velioğlu.
HÜSEYİN ÇİMŞİR VE KRİTA YOLCU
Orta sahada ise 34 yaşındaki Krita ile yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Ayrıca sezon başında Göteborg'dan gelen 24 yaşındaki Gustav Svensson'un mukavelesi devam etmesine rağmen daha iyi bir oyuncu bulunması halinde gönderilebileceği gelen bilgiler arasında. Geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta büyük payı bulunan ancak bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında performansı çok düşen, ayrıca son Kasımpaşa maçında 18 kişilik kadroya dahi alınmayan Ivan Ergiç'in durumu ise belirsiz. Geçen sezon çoğu maçta ilk onbirde kendine şans bulan ancak bu sezon adeta kulübeye mahkum olan Hüseyin Çimşir ile yolların ayrılması bekleniyor. Pablo Batalla'nın ise mukavelesi 1 yıl daha sürüyor ve bu oyuncunun kalmasına kesin gözle bakılıyor. Bekir Ozan Has'ın da iyi bir alternatif olarak takımda kalacağı gelen bilgiler arasında.
Mukavelesi devam eden yıldız oyuncu Volkan Şen'n ise mukavelesinin yaz döneminde uzatılacak.
Devre arasında takıma transfer edilen Ahmet Arı ve Mehmet Sak'ın durumu ise henüz belli değil. Bu iki oyuncu da geldiklerinden itibaren A takım kadrosunda pek fazla şans bulamadı. Her iki oyuncu da daha çok A2 takımda forma giyebildi. Genç milli takımlarda önemli işler yapan 93 doğumlu Emre Pehlivan'ın ise orta sahada gelecek sezon daha fazla şans bulması bekleniyor. Bu sezon ilk onbirde çok az şans bulan 20 yaşındaki İsmail Haktan Odabaşı'nın da takımda kalması bekleniyor.
EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI INSUA
Bu sezonun belki de en büyük hayal kırıklığı olan Arjantinli Federico Insua ile de yolların kesin olarak ayrılması bekleniyor. Bursaspor'un orta sahaya 20 yaşındaki genç bir yabancı oyuncuyla takviye yapacağı ve bu oyuncuyu İngiltere'nin Tottenham'ın elinden kaptığı gelen bilgiler arasında...
ALTIDORE GERİ GİDİYOR
Bursaspor'un belki de gelecek sezonki en güvendiği bölge forvet hattı. Geçen sezon şampiyonlukta büyük işler yapan Sercan Yıldırım ve Turgay Bahadır'dan Ertuğrul Sağlam'ın yeni sezonda daha fazla faydalanması bekleniyor. Ayrıca devre arasında takıma katılan ve çok başarılı işler yapan İskoç Miller'in yeri ise garanti. Villarreal'dan kiralık olarak kadroya katılan ancak beklenilen performansı ortaya koyamayan Amerikalı Altidore ile yolların ayrılmasına da kesin gözle bakılıyor. Gelecek sezon A takım kadrosunda ise A2 takımında ve genç milli takımlardaki performansıyla göz dolduran 1994 doğumlu Okan Deniz'in de şans bulması bekleniyor.
Bursaspor'un bu sezonki kadrosu şu isimlerden oluşuyor;
KALECİLER:
Ivankov
Yavuz Özkan
Harun Tekin
Sercan Şen
DEFANS
Ali Tandoğan
Ömer Erdoğan
Milan Stepanov
İbrahim Öztürk
Vederson
Mustafa Keçeli
Anıl Sarak
ORTA SAHA
Bekir Ozan Has
Krita
Ivan Ergiç
Svensson
Ozan ipek
Ahmet Arı
İsmail Haktan Odabaşı
Insua
Hüseyin Çimşir
Pablo Batalla
Mehmet Sak
Emre Pehlivan
FORVET
Kenneth Miller
Jozzy Altidore
Sercan Yıldırım
Turgay Bahadır
Ertuğrul Sağlam, Hüseyin Çimşir, Ali Tandoğan, Mustafa Keçeli, Ivankov ve Ivan Ergic ile yollarını ayıracaklarını açıkladı.
Revolution
23.Mayıs.2011, 22:33
Ivan Ergic ve Ali Tandoğan yararlı isimler bence, neden ayrılmak isteniyor ki yollar?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Mayıs.2011, 22:39
Ivan Ergic ve Ali Tandoğan yararlı isimler bence, neden ayrılmak isteniyor ki yollar?
Aynen bu soruyu soracaktım. Özellikle Ali Tandoğan'ın olmadığı dönemlerde Bursa inanılmaz zorlandı.
deniz.91
23.Mayıs.2011, 22:41
Sağlam bir kaleci stopersol bek ve orta sahaya savaşçı bir isimle şampiyonluğu zorlar bursa kanımca
Bursaspor
23.Mayıs.2011, 22:41
Ali Tandoğan artık belirli bir yaşı geçti, yaşadığı sakatlıktan sonra artık o da kendini riske etmek istemiyor, bu yüzden de çok katkı sağlayamıyor, büyük ihtimalle futbolu da bırakabilir bu sene ya da seneye.
Ergic'in gitmesi konusunda, bence hatalı olmasa da aceleci davranılmış, Insua, Svensson, Stepanov duracaksa Ergic hayli hayli durmalıydı.
KaPaLı
24.Mayıs.2011, 00:04
Ergic o takımın beyni onu göndermek gibi bir hata yapmaz umarım Bursa. Battala, Ergic birlikte sahadayken çok etkili oluyodu takım. Ergic, Bursaspor'un vazgeçilmezidir. İnsua, Stepanov'u yollasa daha iyi olur. Özellikle İnsua takım planını çok bozuyo.
musakaan
24.Mayıs.2011, 00:18
ŞAMPİYON Ergiç , ŞAMPİYON Ali , ŞAMPİYON Keçeli , ŞAMPİYON Ivankov ve ŞAMPİYON Hüseyin yolunuz açık olsun
ayseeg
24.Mayıs.2011, 04:07
kaleci,sağ bek as olarak, sol bek için en azından yedek oynayabilecek transferler şart.
Ergic harici kararlar doğru. ergic in performansına dair eleştiriler ise son dönemde dm olarakta oynatılması kaynaklı. ataklarda etkisi devam etmekteydi. fakat sağ bek konusunda büyük sıkıntı olduğu için serdar aziz sağ bek pozisyonuna yoğun olarak çalıştırılmalı en azından alternatif açısından. sağ bek e sağlam bir oyuncu almak şart. svensson genel yorumların aksine kalmalı. dm mc her iki pozisyonda da etkili olduğunu düşünüyorum. kirita neden gönderilemiyor çözebilmiş değilim artık bu sezon yollanmalı. altidore da bir sezon daha kiralanabilirse sercanla birlikte oynayabilme savaşı içine girmeleri açısından çok iyi olur. seneye taha can ın da ara ara kadroya adapte edilmesi gelecek senelerin savunma hattı için yavaşta olsa tecrübe kazanması açısından harika bir çalışma olabilir.
fbdevil190737
24.Mayıs.2011, 15:53
Tribündergi'nin haberinde Ali Tandoğan birçok kulüp beni istiyor Antalyaspor'a daha yakınım demiş . Diğer yandan biz bu takımı şampiyon yaptık giderken elimizi bile sıkmadılar demiş .
ayseeg
24.Mayıs.2011, 23:45
coşkun anlamadığım şey şu ki ergiç hangi dönemde dm olarak rol almış. belki duygusal yanı da vardır ama geçmişi açısından söylemim daha ağır basmakta. Ergiç şampiyonluk sezonumuzda paslarıyla dikkatlerini topladı. dm mevkisinde hele ki çift dm oynarken kim ne bekleyebilirdi bilemiyorum. en azından ergiç dm iken ben zaten ters geleceği fikrindeydim. Ramazan ın da yeterli olduğunu düşünmüyorum. tabi bolu daki son dönemi hakkında net fikrim yok. hayat şartları kadrajımda kalamadı :) turgay ın durumu hakkında bilgi var mıdır ayrıca?
nekop
25.Mayıs.2011, 00:32
Ergiç'in gönderilmesi bence de yanlış bir tercih. Kadroda tutulup en azından rotasyonda kullanılabilirdi.
di canio
25.Mayıs.2011, 00:56
Ergic gönderiliyor mu, yoksa kendisi mi ayrılmak istiyor? Orası da önemli. Onun kadar kaliteli bir oyuncunun gönderilmesi bana göre de yanlış ama kendisi ayrılmak istiyorsa yapacak fazla şey yok maalesef.
GeNç KaRTaL
25.Mayıs.2011, 01:18
Arkadaşlar lütfen konularla alakasız mesajlar göndermeyin ve konuları baltalayacak kişisel tartışmalarınızı özelden yapın.Gerekli yaptırımlara uğrayanlar bu mesajıma cevap vermesinler.Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız destek merkezinde konu açarak bunu dile getirebilirsiniz.
di canio
25.Mayıs.2011, 01:23
Ntvspor'da Devrim Çetin'in söylediğine göre; Svensson gidebilirmiş. Kirita kalacakmış, yerli statüsünde olacakmış seneye. 20 yaşında genç bir yabancıyla anlaşılmış ama ismi öğrenilememiş, Tottenham'ım elinden kapılmış.
GeNç KaRTaL
25.Mayıs.2011, 05:28
Hoca böyle birşeyin olmadıgı söyledi. Görüşme yokmuş.
İbrahim Öztürk için son durum nedir abi? İlgilendiğimiz söyleniyor.Bilgin var mı hiç? Birde sizin bu Bursaspor için oyuncu bakan grubunuzun Fm araştırma grubuyla alakası yok değil mi?
bjk4ever
25.Mayıs.2011, 13:16
I.Ozturk'u cok begenmiyorum, bizim icin cok gereksiz olur Egemen ve olasi Kemal/Ersan transferinden sonra. Bursa'dan biri alinacaksa Serdar Aziz'i isterim, ama Bursa birakmaz. H.Arikan bizde degil 3. bence 5. kaleci bile olamaz. Nereye giderse gitsin, bizden uzak olsun.
ancar
25.Mayıs.2011, 14:42
LigTV: Eskişehirspor, Bursaspor'dan ayrılan İvankov ve Ali Tandoğan ile anlaşmaya vardı. Resmi imzalar 1 Temmuz'da atılacak.
Volkan Sen'in menajeri:Bursaspor 5 milyon $ bonservis bedeli istiyor.Bu fiyat bircok kulubun vazgecmesine neden oluyor.
37 dakika önce (http://twitter.com/#%21/tribundergi/status/73364796296265728)
http://a1.twimg.com/profile_images/931203807/TD-TwitterAvtar_normal.png
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
Volkan Sen'in menajeri: Yurticinden Galatasaray ve Besiktas Volkan'i istiyor.Transfer sezonunun acilmasini bekliyoruz.
kalemci
25.Mayıs.2011, 17:11
volkan inşallah bize gelmez.zaten burak ve veliyi aldık q7 ile simaoda elimizde var biraz fazla kalabalık olur.
sananes
25.Mayıs.2011, 17:15
Volkan Şen için düşük bir rakam istiyormuş türkiye ligi içerisindeki piyasa koşullarında en azından.
Cengo
25.Mayıs.2011, 17:29
Volkan Sen'in menajeri:Bursaspor 5 milyon $ bonservis bedeli istiyor.Bu fiyat bircok kulubun vazgecmesine neden oluyor.
37 dakika önce (http://twitter.com/#%21/tribundergi/status/73364796296265728)
http://a1.twimg.com/profile_images/931203807/TD-TwitterAvtar_normal.png
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
Volkan Sen'in menajeri: Yurticinden Galatasaray ve Besiktas Volkan'i istiyor.Transfer sezonunun acilmasini bekliyoruz.
3,5 M Euro yapar, neden pahalı geldiğini anlayamadım.
eXcitinG
25.Mayıs.2011, 23:43
Ben Beşiktaş ın aLmasını isterim. Simao ya aLternatif İbrahim Akın, Quaresma ya da VoLkan Şen oLur. VeLi de orta sahada oynar. Ama Bursaspor bu kadar oyuncuyu yoLLadıktan sonra VoLkan ı artık eLden çıkarmayı düşünürmü biLmem.
Rehavi
25.Mayıs.2011, 23:50
Kontratı mı bitiyor Volkan ın, niye düşük bu fiyat :)
Revolution
25.Mayıs.2011, 23:53
Volkan Şen bu sene bana antipatik gelmeye başladı. Açıkçası Galatasaray'da görmek beni çok da sevindirmez. Ama kaliteli futbolcu, orası zaten belli :)
RaSenGan
25.Mayıs.2011, 23:54
Bizden uzak olsun da kime giderse gitsin hiç sevmiyorum Volkan Şen'i.
bjk_melo_151
26.Mayıs.2011, 20:12
DEVRİM ÇETİN - Sezon biter bitmez Ali Tandoğan, Ivankov, Mustafa Keçeli, Ivan Ergiç ve Hüseyin Çimşir ile yollarını ayıran Bursaspor, transfer harekatına başladı.
Yeşil-beyazlı ekip, Ivankov'dan boşalan kale için Club Brugge'ün 30 kez Belçika Milli Takımı kaptanlığını yapan 30 yaşındaki Stijn Stijnen ile anlaşmaya vardı.
Bursaspor, ayrıca Hollanda'nın Ajax takımında forma giyen Ermeni asıllı Türk futbolcu Aras Özbiliz ile de anlaştı.
İstanbul Bakırköy'de doğan Aras, bu sezon Hollanda Ligi'nde şampiyon olan Ajax'ta ligde 14 maçın 3'ünde ilk onbirde forma giydi. Aras, UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçta da sonradan oyuna dahil oldu. 1990 doğumlu sol kanat oyuncusunun Ajax formasıyla bu sezon 1 de golü bulunuyor.
Genç oyuncu, 8 yaşında Ajax altyapısında futbola başlamıştı. Aras bu sezon Ajax'ta 33 numaralı formayı giydi.
Aras ayrıca, 2009 yılında Hollanda'da geleceğin yeteneği ödülünün sahibi oldu.
Çok güzel haber. Buna ek olarak daha doğrusu önerim;
Copenhagen'da Şaban Özdoğan, Werder Bremen'de Onur Ayık var. Bursa'da iş yaparlar bana göre.
sentugo
29.Mayıs.2011, 15:20
Insua: "Giderim ama..."
Arjantinli futbolcunun Bursaspor’la yolları ayırmak için para talep ettiği öğrenildi.
Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği isimlerden bir tanesi olan Federico İnsua’da problem yaşıyor. Yeşil beyazlı kulüple 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcunun sözleşmesinin feshi için ekstra para talep ettiği öğrenildi.
İkna çalışmaları
Arjantinli futbolcunun menajeriyle bir araya gelen yeşil beyazlı yönetimin bu talep karşısında oldukça şaşırdığı ve ikna çalışmalarına başladığı bildirildi. Bu sezon istenilen performansı gösteremeyen tecrübeli orta saha oyuncusunun Bursaspor’dan ayrılması durumunda ülkesinden bir takımla anlaşabileceği belirtildi.
olay.com.tr
kalemci
29.Mayıs.2011, 15:43
Bursa iki Liverpoollu gencin peşinde
Bursaspor yönetimi, Liverpool'un iki genç yeteneği Jay Spearing ve Jonjo Shelvey'yi kadrosuna katmak istiyor.
Goal.com Türkiye
Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlayan Bursaspor, Liverpool forması giyen Jay Spearing ve Jonjo Shelvey'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
DHA'nın haberine göre, İngiltere'ye gittiği dönemde iki oyuncunun temsilcileriyle görüşen başkan İbrahim Yazıcı, sunduğu teklifler sonrasında beklemeye geçti. Bugün İngiltere’de olması beklenen Yazıcı iki futbolcunun menajerleriyle tekrar bir araya gelecek.
Diğer yandan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın gönderilmesini istediği isimlerle görüşmeler devam ediyor. Gönderilmesi gündemde olan Federico Insua'nın tazminat konusunda ısrarlı olması, görüşmeleri çıkmaza sokuyor.
Sözleşmesinin feshi için ekstra ücret talep eden Arjantinli oyuncuyu ikna etmek için yeşil-beyazlı yönetimin çabaları sürüyor. Bu sezon istenilen performansı gösteremeyen tecrübeli orta saha oyuncusunun Bursaspor’dan ayrılması durumunda ülkesinden bir takımla anlaşabileceği belirtildi.
doncarlo
29.Mayıs.2011, 17:45
Özellikle Shelvey Bursaspor'a ilaç gibi olur.Umarım haberin aslı vardır.Özelliklede Fm'de ileriki yıllarda vazgeçilmez oluyor.
Sirius Black
29.Mayıs.2011, 17:48
Jay Spearing kaç maç ilk 11 oynadı yahu, King Kenny ile beraber forma almaya başladı. Ayrıca Kenny Dalglish genç oyunculara her zaman forma şansı veriyor. Bence o oyuncular gelmez.
Zekirdek
31.Mayıs.2011, 09:33
Bahsedilen oyuncu Jem Karacan'mı?
Bursa'dan transfer açıklaması
Spor Toto Süper Lig2i üçüncü sırada bitiren Bursaspor'un başkanı İbrahim Yazıcı, transferleri sezon öncesi kampa kadar bitirmek istediklerini açıkladı.
31 Mayıs 2011 Salı - 16:22
AA
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı (http://www.sporx.com/ibrahim-yazici/), ''Transfer çalışmalarımızı yeni sezon kampı öncesine kadar bitirmeyi istiyoruz'' dedi.
Yazıcı, yaptığı açıklamada, yeni sezonda güçlü bir Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) oluşturmak için transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini söyledi.
Bu çerçevede görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Yazıcı, ''Daha önce belirlediğimiz oyuncularla ilgili temaslarımız oluyor. Takımımıza katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz'' diye konuştu.
Yazıcı, transferde ağır kaldıkları yönündeki eleştirilere katılmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Transfer için acelemiz yok. Taraftarlarımız bu konuda endişelenmesin. İstediğimiz oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Büyük bir ihtimalle 4 yabancı oyuncuyu kadromuza dahil edeceğiz. Ancak bu konuda daha önce olduğu gibi isim açıklamıyoruz. Transferleri ancak anlaşma yaptıktan sonra kamuoyu ile paylaşırız. Transfer çalışmalarımızı yeni sezon kampı öncesine kadar bitirmeyi istiyoruz.''
besiktas1903
31.Mayıs.2011, 23:14
Bursaspor'un Beşiktaş ile sözleşmesi biten Bobo ve İBB'ye kiralanan Holosko ile ilgilendiği iddia edildi.
Kamp öncesi izlenen futbolcular ile anlaşma yapmak isteyen Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı ve Yönetici Erkan Kamat'ın görüşmeleri sürüyor.
Yurt dışında izlenen yabancı futbolcularla masaya oturulurken, Yeşil-beyazlı kulüpte sürpriz isimler gündeme geliyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda Bursasporlu yöneticilerin Beşiktaş ile sözleşmeleri bugün sona eren Bobo, Holosko ve Trabzonsporlu Ceyhun ile masaya oturduğu ileri sürüldü.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın eski öğrencileri olan Bobo ve Holosko'nun Yeşil-beyazlı kulübe yeşil ışık yaktıkları iddia edildi.
Kaynak: Ajansspor
World Hollow o1
31.Mayıs.2011, 23:15
Miller var Sercan var Turgay var...
Bobo'ya iyi kötü 2milyon€ dan az verilmicek yazık olur paralara..
bursa_mc
02.Haziran.2011, 20:46
BURSA'DAN SEZER ÇALIMI
Fenerbahçe, Sezer Öztürk için Eskişehirspor'un inadını yine kıramadı. Devreye giren Bursaspor Başkanı Yazıcı, yıldız futbolcu ile masaya oturdu.
Gençlerbirliği'nden Orhan Şam ve Kayserispor'dan Serdar Kesimal'ı renklerine bağlayarak, yerli transferindeki hedeflerine bir bir yaklaşan Fenerbahçe, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk için günlerdir sürdürdüğü pazarlıklardan ise sonuç alamadı. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Eskişehir Başkanı Halil Ünal'ın dün İstanbul'da yaptığı son görüşmeden de sonuç çıkmadı.
Fenerbahçe, Sezer için bir kez daha üç milyon Euro ve Abdülkadir Kayalı ile Bilica'yı teklif ederken, Eskişehir cephesi, 3.5 milyon Euro'nun yanı sıra genç futbolcular Abdülkadir ve Berk Elitez'i istedi. Eskişehir Teknik Direktörü Bülent Uygun'un çok istediği Bilica'ya sıcak bakmayan başkan Ünal 3 milyon Euro'luk para teklifinin de az olduğunu dile getirerek, masadan kalktı.
BURSASPOR BAŞKANI İLE YEMEKTE
Ünal'ın, "Söz verdiğimiz için sizinle görüşüyoruz. Ama başka teklifler de var" sözlerine Fenerbahçeli yöneticiler tepki gösterirken, asıl bomba gece geç saatlerde patladı.
Fenerbahçe ile el sıkıştığı iddia edilen Sezer Öztürk, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile Arnavutköy'deki Eftelya Restoran'da bir araya gelerek, transfer pazarlığı yaptı. 1.5 saat süren yemekte Yazıcı, Sezer'e transfer teklifini iletirken, 25 yaşındaki futbolcu teklife olumlu yanıt verdi ve kulübünün ikna edilmesini istedi.
kaynak:sabah gazetesi
Crocodile1963
02.Haziran.2011, 22:03
Ceyhun Gülselam hayırlı olsun Bursaspor'a..
Bursaspor
02.Haziran.2011, 22:13
Sözleşmesi bittiği için iyi bir transfer bence, eksiklik yaşadığımız bölgelerden biriydi, iyi katkı alabiliriz.
Revolution
02.Haziran.2011, 22:13
Ceyhun Huseyin'den sonra cag atlatir Bursa ortasahasina. Hayirli olsun cok iyi transfer.