View Full Version : Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 22:28
Gerçekten çok iyi transfer Ceyhun Bursaspor orta sahası için...
Rehavi
02.Haziran.2011, 22:35
Kaynak nedir acep?
KaPaLı
02.Haziran.2011, 23:26
Birde transfer ücreti ne kadar ?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 23:27
Birde transfer ücreti ne kadar ?
Sanırım kontratı bitiyordu İso Abi...
SAİT71
02.Haziran.2011, 23:30
Umarım Bursa Sezeri alıpta bize çalımı atar :D
Rehavi
02.Haziran.2011, 23:32
Yurtiçine bir yıl opsiyonu vardı. Bu sene bonservissiz bir yere gidemiyor deniyordu?
KaPaLı
03.Haziran.2011, 00:05
Sanırım kontratı bitiyordu İso Abi...
Kontratı opsiyonlu kontrat diye biliyorum ben. Aurelio'daki durumun aynısı var.
deniz.91
03.Haziran.2011, 00:20
Ceyhun eksin bittimi kayserininde ciddi bir teklifi vardı ceyhuna
KaPaLı
03.Haziran.2011, 00:30
Lig Radyo'da açıklanmış sanırım transfer bugün. O yüzden yazdı Erdinç.
Corpus
07.Haziran.2011, 20:27
Bursasporda Matigol Sesileri...
Umarım sadece ses olarak kalır :) Bu kadar kaliteli ve sevdiğim bir oyuncuyu ben Bursa yerine Galatasaray'da görmek istiyorum.
doncarlo
07.Haziran.2011, 20:31
Matias Bursasporumuz'a gelirse harika olur.Uzun zaman ortasaha sıkıntısı çekmeyiz.
GeNç KaRTaL
07.Haziran.2011, 20:45
Matias kim?
eng1n
07.Haziran.2011, 20:48
Hangi Matias bu ? Fernandes olan mı ?
nekop
07.Haziran.2011, 21:43
Kontratı opsiyonlu kontrat diye biliyorum ben. Aurelio'daki durumun aynısı var.
Evet öyle bir seçenek var fakat o hakkı kullanmayacak yönetim. Ceyhun'un gitmesi bizim açımızdanda kayıp olmaz. 3 yıldır takımda olmasına rağmen kendisini geliştiremeyen nadir futbolculardan oldu. Belki Bursaspor'da başarır bunu.
Bordo61Mavi
07.Haziran.2011, 22:15
Aslinda mac temposu yakalasa iyi bir oyuncu olabilecegini dusunuyordum Ceyhunun ama 3 mac ust uste bile oyniyamadiki kendini gostersin. InsAllah basarili olur
nekop
07.Haziran.2011, 22:39
Aslinda mac temposu yakalasa iyi bir oyuncu olabilecegini dusunuyordum Ceyhunun ama 3 mac ust uste bile oyniyamadiki kendini gostersin. InsAllah basarili olur
Açıkcası ben bu sezon hiç beğenmedim Ceyhun'u. Oyun kurabilecek bir yeteneği var ama kısıtlı bir yetenek ve durum böyleyken sürekli Selçuk gibi paslar atmaya çalışarak her maç bolca top kaybı yaptı.
KaPaLı
08.Haziran.2011, 00:25
Mati Fernandez haberleri epeyce çoğaldı. İnsua'yı göndermek için bir planı varmı peki Ertuğrul hocanın. Birşeyler duyan varmı ?
vego
08.Haziran.2011, 00:27
Mati Fernandez haberleri epeyce çoğaldı. İnsua'yı göndermek için bir planı varmı peki Ertuğrul hocanın. Birşeyler duyan varmı ?
Kontratını feshetmek istiyorlar.1 kuruş indirmem sözleşmede ne yazarsa ödeyeceksiniz diyor.
sentugo
08.Haziran.2011, 12:04
Yeşil-beyazlıların, Nijeryalı golcü futbolcu Yakubu Aiyegbeni ile ilgilendiği iddia edildi.
2011-2012 futbol sezonunda Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek Bursaspor'da güçlü bir kadro kurmak için kollar sıvandı. UEFA Avrupa Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Yeşil-beyazlı yönetim, bu doğrultuda Evertonlı forvet oyuncusu Yakubu Aiyegbeni ile irtibata geçti. İngiliz medyasında yer alan haberlerde, Bursaspor'un geçtiğimiz sezonun 2. yarısını Leicester City'de kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki oyuncunun menajerleri ile görüşüldüğü ve olumlu yanıt aldığı yazıldı. Bonservisi Premier Lig ekiplerinden Everton'da olan Yakubu'nun takımından transferi konusunda izin istediği de gelen haberler arasında.
Nijerya Milli Takımı kaptanlığını yapan Yakubu milli formayla çıktığı 57 resmi mücadelede 21 gol attı. 2007 yılında Middlesbrough'dan Everton'a transfer olan golcü oyuncu, 82 maçta 25 gol atma başarısı gösterdi.
Geçtiğimiz sezonun 2. yarısında Sven Goran Eriksson'un teknik direktörlüğünü yaptığı İngiltere Championship takımlarından Leicester City'ye kiralanan 28 yaşındaki golcü oyuncu, Mavi-beyazlı forma ile çıktığı 20 maçta 11 gol kaydetti.
sentugo
08.Haziran.2011, 17:37
Kirita ile 1 yıl daha!
Timsah Kirita ile sözleşme yeniledi..
Bursaspor iç transferde Rumen Kirita ile 1 yıllığına anlaştı. Başkan Yazıcı ile görüşüp anlaşan Kirita 1 yıllığına daha yeşil beyazlı renklere hizmet edecek.
inanılmaz üzüldüm açıkçası
İbrahim Öztürk sözleşmesini uzattı
Transferde adı geçen başarılı stoper "Timsah" dedi..
Yeşil beyazlılar Kirita'nın ardından İbrahim Öztürk ile de her konuda anlaştı ve sözleşmesini uzattı. İbrahim Öztürk'ün 2 yıl daha Bursaspor'da kalacağı açıklandı.
Rangers: "Whittaker satılık değil"
Rangers menajeri Mc Coist açıkladı...
Rangers'ın başarılı sağ beki Whittkaer'ın satılık olmadığı açıklandı. Rangers menajeri McCoist Arjantin'den döndü ve Whittaker'ı bırakmayacaklarını açıkladı.
Bitti gözüyle bakılan transfer de böylelikle şimdilik suya düşmüş görünüyor.
bursa_mc
08.Haziran.2011, 19:49
Bursaspor nedense transfer yapmayı beceremiyor.Yine Nunez gibi adamlar gelir Turgay falan yedekte bekler..
sentugo
09.Haziran.2011, 14:43
İngiliz kaleci Timsah'a doğru
http://www.futbolsayfasi.com/sharedDocuments/news/0611/2321_3.jpg
Bursaspor'un transfer listesinde bulunan Scott Carson'ın kulübü West Bromwich Albion'un kaleci arayışına girmesi yeni spekülasyonlara sebep oldu.
Allan McGregor ile anlaşamayan ve rotayı Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'un kalecisi Scott Carson'a çeviren Bursaspor'da görüşmeler aralıksız devam ederken, İngiliz ekibinde değişik bir gelişme yaşandı.
Yeşil Beyazlılar, İngiliz file bekçisini ısrarla isterken WBA, Belçika'nın Lierse kulübünde forma giyen Japonya Milli Takımı kalecisi Eiji Kawashima'ya teklif götürdü. İngiliz siteleri West Bromwich Albion'un Carson'ı Bursaspor'a satması durumunda temkinli davrandığını ve Japon file bekçisiyle irtibata geçtiğini yazdı.
Timsah Whittaker için bastırıyor
http://www.futbolsayfasi.com/sharedDocuments/news/0611/2323_3.jpg
İngiliz TheSun gazetesine göre Bursaspor yeni teklif veriyor.
İskoç Menajer McCoist'in "Whittaker satılık değil" açıklamasının ardından Bursaspor Whittaker için yeni teklif vermeye hazırlanıyor. TheSun gazetesinin özel haberine göre Bursaspor transferi gerçekleştirmekte kararlı ve Whittaker'ın Rangers'ta kalması çok zor görünüyor.
Haberin İngilizce olan linki ise şöyle:
http://thesun.mobi/;s=lfVo5wnZACV5uTonn7Cskw03/thescottishsun/sport/spl/3627044/Bursa-step-up-Whitty-chase.html?mob=1
Yorumum:
Kaleci'nin fm profili böyle
http://i1019.photobucket.com/albums/af317/jdm0388/ScottCarsonProfile_Attributes.png
gerçekten iyi bir kaleci değil, arattım ve yediği hatalı gollerin videoları dolaşıyor piyasada.. Fm profili de Ivankov'un çok gerisinde, tek avantajı genç olması. Benim hoşuma gitmedi açıkçası..
Steven Whittaker'da gelecekse gelsin..
sentugo
09.Haziran.2011, 14:58
http://www.futbolsayfasi.com/sharedDocuments/news/0611/2266_3.jpg
İHA-
Yeni sezon öncesi 5 futbolcusuyla yollarını ayıran Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda görüşmelerini sürdürüyor. Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, orta sahanın ortasında ve forvet arkasında görev yapabilen Thomas Kahlenberg için Alman kulübüyle görüşmelerde bulunduğu dile getirildi.
Sözleşmesi devam eden Danimarkalı yıldızın, uyum sıkıntısı yaşadığı ve kulübünden ayrılmak istediğini öğrenen Başkan Yazıcı'nın, Alman kulübüyle pazarlığa oturup bonservis ücretini 4 milyon Euro'dan 2 buçuk Milyon Euro'ya indirilmesini istediği belirtildi.
MEHMET EREN'E TEKLİF
Öte yandan Kayserispor ile sözleşmesini karşılıklı fesh eden 29 yaşındaki Mehmet Eren Boyraz'ın Yeşil-beyazlı kulüp ile masaya oturduğu ileri sürüldü. Ertuğrul Sağlam'ın eski öğrencisi olan ve sağ kanatta görev yapan tecrübeli oyuncu bu sezon oynadığı 30 maçta 3 gol atarak, 3 asist yapmayı başardı. Bonservisi elinde bulunan futbolcunun Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı da ifade edildi.
ajansspor.com
bu arada Tecrubeli kalecimiz Yavuz Özkan sözleşmesini 2014 yılına kadar uzatmıştır...
bjk_melo_151
09.Haziran.2011, 15:09
Mehmet Eren Antalya'yayla anlaştı. Haber son derece yanlış bir haber.
vego
09.Haziran.2011, 15:53
Bursaspor, kaleci Yavuz Özkan'ın sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı.
footballer33
09.Haziran.2011, 23:44
Ulan bir haber yaparken biraz araştırın be, yeter sizden çektiğimiz yaa? :icon_twisted: Mehmet Eren'in Antalyaspor ile anlaştığını da mı bilmiyorsunuz arkadaş? :mad:
KaPaLı
10.Haziran.2011, 00:28
Mehmet Eren'mi ? Nerde yaşayığ nerden haber yapıyosunuz siz ya.
musakaan
10.Haziran.2011, 00:58
http://www.antalyaspor.com.tr/uploads/440_1307533150.jpg
İmzaladı bile Mehmet Eren .
KaPaLı
10.Haziran.2011, 12:03
Japan goalkeeper Eiji Kawashima wants to play for West Brom. This would be good since current keeper Scott Carson has been linked with a move to Turkish club Bursaspor.
DailyMail'in haberi..
eng1n
11.Haziran.2011, 15:59
Robert Green adı geçiyor anlaşmışlar diye.
Birde Ozan Has Antep'e gidiyor galiba.
deniz.91
11.Haziran.2011, 17:33
Robert Greenin ingilterede çok eleştirilen bir kaleci diye biliyorum ben daha iyi bir isimle anlaşılabilirdi
Bursaspor
11.Haziran.2011, 18:06
İngiltere Milli Takımı'nın en sorunlu bölgesi neresi diye sorsak birçok kişiye çoğunluğu kaleci der. Biz gidip bütün ülkenin makaraya bağladığı adamı transfer etmeye kalkıyoruz, olacak iş değil.
Green konsantre olursa iyi bir kaleci ama ipin ucunu kaçırırsa tutmak imkansızlaşıyor. Ne diyelim imzayı atana kadar bekleyelim bakalım.
Carson'ın da alternatif olarak adı geçiyor. Birinden biri gelecek ama kim?
vego
11.Haziran.2011, 21:52
Scott Carson'da sona doğru
11 Haziran 2011 16:44 | NTV Spor ve Ajanslar
Bursaspor, sözleşmesi yenilenmeyen Ivankov'un yerine West Bromwich'in kalecisi Scott Carson ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İngiliz kaleci önümüzdeki sezon büyük ölçüde yeşil beyazlı formayı giyecek.
http://media1.ntvspor.net/C/I/155/carson3_FX129.jpg
DEVRİM ÇETİN - Bursaspor, sözleşmesi yenilenmeyen Ivankov'un yerine West Bromwich'in kalecisi Scott Carson ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İngiliz kaleci önümüzdeki sezon büyük ölçüde yeşil beyazlı formayı giyecek.
Scott Carson konusunda takımı West Bromwich ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Bursaspor, kalecisini bu hafta için Türkiye'ye getirmeyi planlıyor.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ile transfer komitesinde yer alan Erkan Kamat'ın Scott Carson ile görüştüğü, Ertuğrul Sağlam'ın da bu transfere çok sıcak baktığı öğrenildi.
WHITTAKER İÇİN SON GÖRÜŞME
Öte yandan İskoç oyuncu Steven Whittaker için Glasgow Rangers ile görüşmelerini sürdüren Bursaspor, başarılı defans oyuncusunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu transferi henüz netliğe kavuşturamadı.
Hafta başında Türkiye'ye gelecek olan Glasgow Rangers yöneticileri ile masaya oturacak Bursasporlu yöneticiler, İskoç oyuncu için son teklifini yapacak.
Defans ve kaleci arayışlarını Ada'da sürdüren yeşil-beyazlılar, Fransa'dan da almayı planladığı 2 orta saha oyuncusu ile yabancı oyuncu transferine son noktayı koymayı planlıyor.
Hugo
12.Haziran.2011, 03:00
Scott Carson çok iyi kaleci. İnşallah ligimize gelir. Pepe Reina ile birlikte gelmişti Liverpoola'a diye hatırlıyorum. Reina çok iyi olunca o pek forma giyemedi ve sağa sola kiralandı. En son WBA'yı bulmuş demek :)
SAİT71
12.Haziran.2011, 03:14
İngiltere'den kaleci almak mı ???
Bana pek mantıklı gelmiyor...
goosfraba
12.Haziran.2011, 11:55
scott carson, green'den daha iyi.
Hugo
12.Haziran.2011, 12:19
scott carson, green'den daha iyi.
Kesinlikle oyle.
doncarlo
12.Haziran.2011, 15:44
Önder Bursaspor'a yakın
http://www.bursasporluyuz.net/resimler/onderbasin1.jpg
Kayserispor'dan bedelsiz olarak ayrılan Önder Turacı'ya Süper Lig takımlarından teklif yağarken, tecrübeli oyuncu, Bursaspor'da oynamak istediğini ifade etti. Mersin, Samsun ve G.Birliği'nin kendisinden haber beklediğini açıklayan Önder, "Ancak Bursaspor'a daha sıcak bakıyorum. Bu takımda başarılı olabileceğimi düşünüyorum. Ertuğrul hocayla yapacağım görüşme sonrası transfer netlik kazanır" dedi
vego
12.Haziran.2011, 19:19
Bursaspor kalesine yeni bir iddia
12 Haziran 2011 Pazar, 18:16 tarihinde Transfer Market (http://www.facebook.com/TransferMarket) tarafından eklendi
Kaleci arayışlarını sürdüren Bursaspor'un, Portekiz ekibi Vitoria Setubal'ın başarılı file bekçisi, bir ara Galatasaray'ın da gündemine gelen BrezilyalıDiego Costa Silva ile yakından ilgilendiği öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, West Bromwich'in kalecisi Scott Carson ile West HamUnited'ın file bekçisi Robert Green McGregor ile yapılan görüşmelerde ilerleme sağlayamayan yeşil-beyazlı kulüp, rotayı Portekiz'e çevirdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da alınması yönünde rapor verdiği Diego CostaSilva ile Türkiye'deki yetkili menajerler Efgan Erciyas ve Rıdvan Özkan aracılığıyla görüşmelerin başladığı öğrenildi.
Efgan Erciyas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diego Costa Silva ile ilgili görüşme yaptıkları Bursaspor yönetiminin yarına kadar süre istediğini belirterek, ''Diego Costa Silva ile daha önce de Galatasaray ilgilenmişti. Çok iyi bir kaleci. Bursaspor ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Yarın bir sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum'' dedi.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/252582_230640690295985_180691761957545_1009169_386 0453_n.jpg
Bursaspor Turgay ve Volkan ile sözleşme yenileyecek
12 Haziran 2011 Pazar, 18:18 tarihinde Transfer Market (http://www.facebook.com/TransferMarket) tarafından eklendi
İç transferde İbrahim Öztürk, Kirita ve kaleci Yavuz Özkan ile sözleşme uzatan Bursaspor, takımda kalan diğer futbolcularla sözleşme yenilemelerini sürdüreceği öğrenildi.
Dış transferde hareketli günler yaşayan Bursaspor, iç transferde de İbrahim Öztürk, Kirita ve kaleci Yavuz Özkan ile nikah tazeledi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın önümüzdeki sezon da birlikte çalışmak istediği futbolcularla sözleşme yenileyen yeşil beyazlı ekipte, bir kaç futbolcunun daha sözleşmesinin uzatılacağı öğrenildi. Takımdan gönderilen futbolcular dışında, Arjantinli futbolcu İnsua ile sorunu çözüp takımdan göndermeyi düşünen Bursaspor'da, Trabzon'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Turgay ile, transfer döneminin gözde ismi Volkan Şen'in sözleşme yenileyeceği öğrenildi.
SIRA TURGAY'DA
Sağlam’ın, Trabzonspor’un ısrarla istediği Turgay Bahadır ile sözleşme yenilenmesini istediği belirtildi. Mukavelesi 2012’de bitecek olmasına rağmen geçen sezon fazla forma şansı bulamadığı için gelen teklifler nedeniyle aklı karışan Turgay için teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın devreye girdiği öğrenildi. Çeşme’de tatilde olan Turgay Bahadır’ın da sözleşmesinin 2014 yılına uzatılması bekleniyor.
VOLKAN İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan takımın yıldız futbolcusu Volkan Şen ile mukavele yenilemek için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Takıma önemli katkıda bulunanyıldız futbolcunun menajeri olan Engin Kırkpınar ile bir araya gelen yeşil beyazlı yönetimin, ufak pürüzlerin halledilmesi halinde Volkan'ın da sözleşmesini yenileceği belirtildi.
YAVUZ ÖZKAN: "REKABET OLACAK"
Bursaspor ile mukavelesini yenileyen genç kaleci Yavuz Özkan, sezon başından bu yana kulüple görüştüklerini ancak bunu sözleşmeye dökmediklerini ifade etti. Ligde İvankov'un sakatlığının ardından oynadığı 5 maçın kendisi için avantaj olduğunu belirten Yavuz, "Oynadığım 5 maç da benim için avantaj oldu. Hocam da memnun olduğunu söyledi. Ben Bursaspor'da oynamaktan ve gönül vermekten mutluyum. Taraftarı ve şehri seviyorum. Burası bana huzur veriyor. Gitmeyi hiç düşünmedim. Karşılıklı anlaşınca herşey güzel oldu" dedi.
Yeşil beyazlı taraftarlara da teşekkür eden genç file bekçisi, "Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Bana destek oldular. İnanıyorum ki onların güvenini boşa çıkarmadım. Ligi en iyi şekilde alnımızın teriyle bitirdik. Önümüzdeki sezon için de mutlaka iyi bir kaleci alınacak. Avrupa ligine gideceğiz. Tabi ki rekabet olacak ve bu güzel. Bu rekabetin içinde, inanıyorum ben de sonuna kadar var olacağım. Geçen seneki gücümden iki kat daha fazla güçlü olacağım.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/260562_230641013629286_180691761957545_1009172_438 4039_n.jpg
Revolution
13.Haziran.2011, 15:26
Bobo, Bursaspor'a yakın (http://www.transfermarkt.com.tr/tr/bobo-bursaspora-yakin/news/anzeigen_65404.html#)
http://www.transfermarkt.de/bilder/spielerfotos/s_37944_114_2010_1.jpg Bursaspor (http://www.transfermarkt.com.tr/de/bursaspor/startseite/verein_20.html?from=news_text), Beşiktaş (http://www.transfermarkt.com.tr/de/be%C5%9Fikta%C5%9F-jk/startseite/verein_114.html?from=news_text) ile anlaşma sağlayamayan ancak Türkiye'den de ayrılmak istemeyen Bobo (http://www.transfermarkt.com.tr/de/bob%C3%B4-/profil/spieler_37944.html?from=news_text) ile görüşmelerini sürdürüyor.
Gelecek sezon Avrupa Ligi`nde mücadele edecek olan Bursasporda transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yeni sezona, yeni bir kadroyla daha güçlü hazırlanmayı hedefleyen yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda, Beşiktaş ile sözleşmesini yenilemeyen Brezilyalı futbolcu Bobo ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun istediği yıllık 2.5 milyon Euro'nun verilmesi durumunda imza atmaya hazır olduğu öğrenildi.
N'GUEMO'DAN CEVAP BEKLENİYOR
Transferde halen somut adım atamayan ancak çalışmalarını da aralıksız sürdüren Bursaspor’da yeşil beyazlı yöneticiler, Fransa'nın başkenti Paris’e geçti. Nancy takımında forma giyen Landry N’Guemo’ya teklif götürdüklerini doğrulayan yönetim, Kamerunlu futbolcunun menajerinden ve kulübünden gelecek cevabı beklediklerini belirtti. Bursaspor'un transfer listesinde bulunan orta saha oyuncusu Landry N'Guemo'ya 3 takımın talip olduğu öğrenildi. 24 yaşındaki Kamerunlu oyuncuya İspanya'dan Real Betis, Almanya'dan Köln ve Yunanistan'dan Panathinaikos takımlarının talip olduğu ifade edildi. İskoç futbolcu Steven Whittaker için Bursaspor'un son teklifi sunduğu ve Rangers kulübünden cevap beklendiği öğrenildi.
TUNAY ACAR'A TEKLİF
Bir taraftan yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren Bursaspor, bir taraftan da daha önce belirlediği gurbetçi oyuncuları kadroya katmayı planlıyor. Daha önce Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım’ın kardeşi orta saha oyuncusu Cemal Kaldırım’ı kadroya katan yeşil beyazlı yönetim, bu kez de Alman SV Darmstadt 98'de oynayan genç oyuncu Tunay Acar'a talip oldu. Sağlam’ın Tunay’ı İskoç sağ bek Whittaker’in alternatifi olarak düşündüğü belirtildi. Tunay Acar, Türkiye Milli Takımı’nın çeşitli kademelerinde de forma şansı buldu.
BURSASPOR OZAN İÇİN 4 MİLYON EURO'YA 'OLMAZ' DEDİ
Bu arada Trabzonspor'un, Ozan için 2 milyon 500 bin Euro, Turgay'a da 1 milyon 500 bin Euro bonservis ücreti önerdiği, Başkan İbrahim Yazıcı’nın bu teklifi reddettiği öğrenildi. Trabzonspor kulübü adına bu görüşmeleri Asbaşkan Nevzat Şakar ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın akrabası olan başkan yardımcısı Necmettin Aytekin yürütürken, Başkan İbrahim Yazıcı’nın bu rakamı duyar duymaz ret cevabı verdiği ileri sürüldü. İki kulüp arasında yapılan bir sonraki randevuda da yine aynı rakamı öneren Trabzonspor yönetiminin Tayfun Cora’yı da verebileceğini ilettiği bildirildi.
DHA
World Hollow o1
14.Haziran.2011, 14:07
N’Guemo Timsah oldu!
Bursaspor, Kamerunlu N’Guemo ile anlaşmaya vardı...
sentugo
14.Haziran.2011, 15:07
N'guemo'nun menajeri de doğruladı
Kesenin ağzını açan yeşil beyazlı yönetim, 600 bin Euro veren Real Betis’ten daha iyi bir teklif yaparak solak maestro ile senelik 900 bin Euro’dan 2+1 yıllığına anlaştı.
Bu sezon 3 kulvarda başarıyla mücadele edebilecek bir kadro oluşturmak için transferde yoğun mesai harcayan Bursaspor, ilk golünü attı. İngiltere ile Fransa arasında mekik dokuyan yeşil beyazlı yönetim, “Carson’u mu, Whittaker’ı mı alacak” derken ilk transferini Fransa Ligi’nden gerçekleştirdi. Paris’te bulunan Transfer Komitesi Üyesi Erkan Kamat, Fransız ekibi AS Nancy ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N’Guemo ile söz kesti.
En iyi teklif Timsah’tan
Ertuğrul Sağlam’ın, “Orta sahamıza büyük dinamizm katar” dediği N’Guemo için şartları zorlayan yeşil beyazlı yönetim, bonservis ücreti ödenmeyecek olan futbolcuya yıllık alacağı ücret için kesenin ağzını açtı. İspanya Ligi’nde oynamak isteyen N’Guemo’ya Real Betis Kulübü yıllık 600 bin Euro önerdi. Kesenin ağzını açan Bursaspor ise, İspanya Ligi’ni aklından çıkarması için N’Guemo’ya reddedemeyeceği bir teklif sundu: 900 bin Euro. Sonuçta, Kamerunlu oyuncunun menajeriyle 2 artı 1 yıllık anlaşmaya varıldı.
Menajeri de doğruladı
Kamerunlu futbolcunun menajeri Bruno Satin de transferi doğruladı. N’Guemo’ya birçok kulüpten teklif yağmuru olduğunu söyleyen Satin, karar vermekte zorlandıklarını belirterek, “Açıkçası N’Guemo, İspanya Ligi’nde oynamak istiyordu. Ama Real Betis’in sunduğu teklif çok düşüktü. Şu an istediği ücreti bir tek Bursaspor karşılıyor. Bursaspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacak olması nedeniyle de N’Guemo tercihini Türk takımından yana kullanacak” dedi.
N’GUEMO KİMDİR?
1985 doğumlu Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N’Guemo, 6 yıldır Fransa Ligi’nde forma giyiyor. Oyunun iki yönünü de başarıyla oynayabilen N’Guemo, 2009-2010 sezonunda Nancy tarafından İskoç Celtic’te kirandı. Bu sezon Nancy ile Fransa Ligi’nde 37 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu 2 gol kaydetti. Bonservisi elinde olan N’Guemo’nun piyasa değeri ise 4 milyon Euro civarında.
FM PROFİLİ
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads/6.%20landry%20n%27guemo_o0B.png
sentugo
14.Haziran.2011, 15:11
Almanya güneybatı üst ligi takımlarından SG Bad Breisig'in 19 yaşındaki orta saha
oyuncusu Cemal Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Yönetim Kurulu Üyemiz Necmettin Kocaman, "Cemal genç ve yetenekli bir oyuncu inşallah kısa zamanda takıma adapte olur ve takıma katkı sağlar" dedi.
Cemal ise Bursaspor'a transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
NOT: kayserisporlu hasan ali kaldırımın kardeşidir.
World Hollow o1
14.Haziran.2011, 18:15
FM profiline göre birşey yok artık..
Arjantinden gelen İnsua'nında profili dehşetti..
sentugo
14.Haziran.2011, 18:36
Daha önceden adını duymadığım için, en azından bir fikir verir diye koydum, koymasamıydım ?
World Hollow o1
14.Haziran.2011, 18:45
Yok senlik bir durum değil kardeşim..
Sadece FM profilleri iyi olduğu gibi topçular iyi çıkmıyor artık diyorum..
vego
14.Haziran.2011, 18:46
Ama genede bir fikir veriyor.
NisRoc
14.Haziran.2011, 18:46
ilk haberde 24 demiş yaşını :)
vego
14.Haziran.2011, 18:51
FM 2011 profili bu
http://img843.imageshack.us/img843/6237/guemoprofilzellikler.png
NisRoc
14.Haziran.2011, 19:09
Almanya güneybatı üst ligi takımlarından SG Bad Breisig'in 19 yaşındaki orta saha
oyuncusu Cemal Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Yönetim Kurulu Üyemiz Necmettin Kocaman, "Cemal genç ve yetenekli bir oyuncu inşallah kısa zamanda takıma adapte olur ve takıma katkı sağlar" dedi.
Cemal ise Bursaspor'a transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
NOT: kayserisporlu hasan ali kaldırımın kardeşidir.
Bu çocuk hiç 19 yaşında göstermiyor :) Bir de Alamanyalarda büyümüş :)
nouma16
15.Haziran.2011, 16:34
Kaleci olarak Edel Apoula ile görüşülüyormuş. Ntvspor'a göre hatta prensip anlaşmasına varılmış.
Bizim tribün liderimiz Ermeni diye ırkçılık yapanların Ermeni kaleci düşünmeside ilginç geldi.
ChristianV
15.Haziran.2011, 17:29
Ermeni değil o kaleci :) Kamerunlu...
deniz.91
15.Haziran.2011, 17:34
Apoulanın ismi birkaç ay öncede kayserisporlada geçiyodu ama sanırım biraz problemli bir kaleciymiş vazgeçildi
vego
15.Haziran.2011, 18:11
Bedrican Bursaspor'da
15 Haziran 2011 16:25 | NTVSpor.net
Bursaspor, Adıyamanspor'un sol kanat oyuncusu Bedrican Özdoğan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/156/bedricanbursasporntvspor_54M5H.jpg
Bursaspor, Adıyamanspor'dan Bedrican Özdoğan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Bir çok amatör takım formasını giydikten sonra 2010 yılının başında Adıyamanspor tarafından keşfedilen ve profesyonel sözleşme yapılan 23 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Adıyamanspor'da 24 maçta forma giydi ve rakip filelere 4 gol attı.
Orta sahanın solunda oynayan Bedrican, daha önce anlaşmaya vardığı yeşil-beyazlı takımla bugün 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
eng1n
15.Haziran.2011, 18:35
Ermenistan milli takımında oynuyor. Bir de bu yaş küçültme skandalında ismi çıkmıştı Edel'in yaşı büyük çıkmıştı galiba.
Aşk-ı Şehir
15.Haziran.2011, 19:00
Apoula Ermenistan Milli Takımının kalecisi...
KaPaLı
16.Haziran.2011, 00:14
Basbaya Ermeni . ) Hatta borçlarının fazlalılığı yüzünden yaşını küçültüp futbola başlamış. İlginç birisi.
eng1n
16.Haziran.2011, 14:05
Scott Carson ile anlaşılmış
NTV Spor son dakika
Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2011, 14:08
Scott Carson çok kötü bir sezon geçirdi sanırım. Nasıl bir performans sergileyecek bakalım...
vego
16.Haziran.2011, 18:01
glasgow rangers bursaspor'un steven whittaker icin yaptigi 750 bin avroluk ucuncu teklifi de reddetti.
@mustafataha
bursa_mc
16.Haziran.2011, 19:16
Nedir bu Whittaker sevdası ya olmuyorsa zorlamaya gerek yok. :)
eng1n
16.Haziran.2011, 19:37
Bursasporda geçen yılki Arjantinli sevdasından sonra bu sezonda Britanyalı sevdası başladı.
vego
17.Haziran.2011, 15:16
Operasyonlar transferi engelliyor
Bursaspor kulübünün gündeminde olan İskoç Steven Whittaker transferinde sıkıntılar yaşanıyor.
17 Haziran 2011 Cuma - 13:47
DHA
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un uzun süredir görüştüğü Glasgow Rangers (http://www.sporx.com/rangers/)'ın tecrübeli futbolcusu Steven Whittaker (http://www.sporx.com/whittaker/)'ın transferi sıkıntıya girdi.
Ada basını, Bursa'da yaşanan kulüpteki soruşturma kapsamında aralarında başkan İbrahim Yazıcı (http://www.sporx.com/ibrahim-yazici/)'nın da bulunduğu çok sayıda kişinin göz altına alınması nedeniyle transferin çöküşün eşiğine getirdiğini duyurdu.
dailyrecord.co.uk isimli internet sitesi Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'a yönelik operasyon ve bununla bağlantılı olarak Whittaker (http://www.sporx.com/whittaker/) transferini ele alan bir haber yayınladı. Sitenin haber yorumunda yıldız futbolcunun menajeri Ken Anderson (http://www.sporx.com/anderson/)'un görüşlerine de yer verildi. Haberde, Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'a yönelik soruşturma ve gözaltı haberleri 'Kulübe baskın' olarak nitelendirilerek, bu gelişmenin yıldız futbolcu Whittaker (http://www.sporx.com/whittaker/)'ın transferini olumsuz yönde etkileyeceği vurgulanarak, transfer görüşmelerinin çöküşün eşiğine getirdiği belirtildi. Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un en son, Whittaker (http://www.sporx.com/whittaker/) için 650 bin Pound'luk teklif yaptığı hatırlatılan haberde, oyuncunun menajeri Ken Anderson (http://www.sporx.com/anderson/), futbolcu için haftalık 8 bin Pound'luk ücret (http://www.sporx.com/ucret/) talep ettiklerini ve Rangers (http://www.sporx.com/rangers/) kulübüyle görüşeceklerini kaydetti. Transferin, Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un bu konudaki istek ve samimiyetine bağlı olduğunu ifade eden Anderson (http://www.sporx.com/anderson/), kulüpte yaşanan olaylara da değindi. Anderson (http://www.sporx.com/anderson/), Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) Kulübü'nün yaşadığı sıkıntıların en kısa sürede çözülmesi temennisinde de bulundu. Whittaker (http://www.sporx.com/whittaker/)'ın ülke dışına çıkışı ve en son polis soruşturması konusundaki endişelerini geçen sezon Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'a gelen Miller'ın giderebileceğine de dikkat çekildi.
KanaKe
18.Haziran.2011, 09:58
bu transferler bence sirf miller icin yapiliyor :) ortama uyum saglamasi icin..
RasAnt
18.Haziran.2011, 17:25
Aynen Millerı tutmak için uğraşıyorlar bukadar.Bu son olaylardan sonra baya bi zorlanacak bs transferlerde.
doncarlo
22.Haziran.2011, 12:45
Timsah istedi Celtic karıştı!..
http://www.bursasporluyuz.net/resimler/scottbrown_80084_1.jpg
Scott Brown’un Bursaspor’a transferi gündeme gelmesi Celtic cephesinde soğuk duş etkisi yarattı. Timsah’ın başarılı futbolcu için Celtic’de aldığı paranın çok üzerinde teklif yapması, İskoç kulübünü karıştırdı. Ada basınında çıkan haberlerde, Brown’nın yüksek ücretin yanı sıra, yakın dostları Miller ve Whittaker’in de aynı takımda oynamak istemesi nedeniyle Celtic’in, kaptanını takımda tutamayacağı yazıldı.
Tek engel çocuğu
Daily and Sunday Express Gazetesi’nde, dün ‘Celtic şokta’ başlığıyla verilen haberde, Celtic taraftarının Brown için yönetimi sert şekilde protesto edeceği ifade edildi. Celtic Menajeri Neil Lennon’un ‘Brow takımda kalmalı’ görüşüne de yer veren gazetede şu ifadeler kullanıldı: “Bursaspor’a gitmek isteyen Brown için tek engel yeni doğan oğlu. Çünkü Türkiye’ye uyum sağlayamayan Miller’ın eşi ve çocuğu İskoçya’ya yerleşti. Brown, bu konuda biraz çekinceli.”
Bursa Gerçek
vego
22.Haziran.2011, 15:05
Scott Carson Türkiye'de
Bursaspor'un yeni kaleci adayı Scott Carson transfer görüşmelerini sonlandırmak için Türkiye'ye geldi.
22 Haziran 2011 Çarşamba - 13:46
AA
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un prensipte anlaşmaya vardığı İngiltere (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/)'nin West Bromwich (http://www.sporx.com/west-bromwich/) takımının kalecisi Scott Carson (http://www.sporx.com/scott-carson/)'un Türkiye'ye geldiği bildirildi.
Yapılan görüşmeler sonucunda geçen hafta prensipte 3 yıllık anlaşma sağlanan İngiliz kalecinin, bugün helikopterle İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/)'dan Bursa'ya geçeceği öğrenildi.
26 yaşındaki genç file bekçisinin, Özlüce Tesisleri'nde yöneticilerle yapacağı son görüşmenin ardından kendisini yeşil-beyazlı yapan sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.
KanaKe
23.Haziran.2011, 03:21
carson cok iyi transfer.. ivankovdan bosalan mevkiiyi carson ile fazlasiyla doldurdu bursa..
Revolution
23.Haziran.2011, 12:46
Bursasporlu arkadaslar alinmasin ama izledigim kadariyla Carson tan bir pimi cekilmis bomba.
bjk_melo_151
23.Haziran.2011, 17:14
Bursasporlu arkadaslar alinmasin ama izledigim kadariyla Carson tan bir pimi cekilmis bomba.
Youtube türü sitelerden oyuncu bakmak kadar saçma bir şey yok. Carson, İngiltere mili takım havuzunda yer alan bir oyuncu, geçmişte de Liverpool forması da giydi ve 1985 doğumlu. Önü açık. Oldukça iyi bir seçim.
Revolution
24.Haziran.2011, 03:33
Youtube türü sitelerden oyuncu bakmak kadar saçma bir şey yok. Carson, İngiltere mili takım havuzunda yer alan bir oyuncu, geçmişte de Liverpool forması da giydi ve 1986 doğumlu. Önü açık. Oldukça iyi bir seçim.
Kendi izlediğim kadarıyla söylüyorum abi, youtube'dan izlemedim.
SAİT71
24.Haziran.2011, 13:14
Carson umarım İngiliz kalecilerden farklı bir performans sergiler.
Eğer Bursada hem ligde hemde Avrupa'da iyi bir performans sergilerse İngiltere milli takımınında 1. kalecisi olabilir.
bjk_melo_151
24.Haziran.2011, 15:14
Carson umarım İngiliz kalecilerden farklı bir performans sergiler.
Eğer Bursada hem ligde hemde Avrupa'da iyi bir performans sergilerse İngiltere milli takımınında 1. kalecisi olabilir.
Joe Hart varken o biraz zor. İyi oynadığı takdirde kadroda bulunacağı kesin.
Zekirdek
24.Haziran.2011, 15:59
Ivankov'dan kotu performans sergileyecegini sanmiyorum. Ortalama ustu transfer duruma gore yararli transfer olabilir.
goosfraba
24.Haziran.2011, 19:44
Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Bursasporun‚ İngilterenin Chelsea takımının yıldız orta saha oyuncusu Frank Lampard ile ilgilendiği öğrenildi.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre‚ Bursasporda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlamın raporu doğrultusunda orta sahaya kaliteli bir oyuncu kazandırmak için çalışmalar sürüyor.
Yeşil-beyazlı yöneticilerin‚ yeni sezon için kadroda düşünülmeyen Ivan Ergiçten boşalan mevkiye‚ Chelseanın yıldız oyuncusu Frank Lampardı transfer edebilmek için bu oyuncunun menajeri ve İngiliz kulübüyle temasa geçti.
İngiliz kulübünün Bursasporlu yöneticilerin teklifine sıcak baktığı‚ 31 yaşındaki yıldız oyuncunun da ikna edilmesi için yoğun görüşmeler yapıldığı öğrenildi.
AA
Bursaspor
24.Haziran.2011, 19:59
Bu haberi yapan AA muhabiri kimse ve ne içtiyse aynısından istiyorum. Böyle kafa herkese lazım. Ayrıca Lampard 78 doğumlu 31 etmez ki yaşı.
Gerçi videolarına baktım çok da bileklerine hakim değil, uzaktan şutu var ama ne denli yararlı olur bilinmez. :D:D:D:D
Rehavi
24.Haziran.2011, 20:00
31 yaşında oyuncudan hayır gelmez :D Hem iyi olsa Chelsea niye göndersin :D
Düzenleme: 33 se hiç hayır gelmez ondan :)
Zekirdek
24.Haziran.2011, 20:02
Abi 78'li 31 ediyor.
Ayrica muhabirlik boyle oluyorsa bende muhabir olmak istiyorum.
bursa_mc
24.Haziran.2011, 20:03
Lampard Bursaspor'a gelir mi hiç ya :)
Bursaspor
24.Haziran.2011, 20:08
Haber doğru da haberde yanlışlıklar var.
Lampard'ın menejeriyle Lampard için görüşülmemiş olabilir, Lampard için de görüşülmüş olabilir. Bu çok normal, ama AA muhabiri hiç mi bakmaz Lampard kaç yaşında diye.
SAİT71
24.Haziran.2011, 20:18
Lampard'ın menajeri ile Lampard için görüşüldüyse saçma bir iş yapılmış. :)
eng1n
24.Haziran.2011, 23:03
İngiltereden orta saha almak mı ?
Gerçi lampard'ı hiç izlemedim ama yetenekli diyolla.
eXcitinG
24.Haziran.2011, 23:47
Lampard bu sezon başında 33 yaşına girecek. Ayrıca Lampard 35-36 yaşında biLe oLsa çok rahat oynar. SchoLes 36 yaşına kadar üst düzey oynadıysa Lampard hayLi hayLi oynar ki Türkiye de oynamaz.
vego
26.Haziran.2011, 13:26
Bursaspor'da alternatif Romaric
Transferde yoğun günler yaşayan Timsahlar, transfer listesine Romaric'i de ekledi.
26 Haziran 2011 Pazar - 11:51
DHA
Yeni sezon hazırlıklarına start veren Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/), Steven Whittaker (http://www.sporx.com/whittaker/) ve Landry N’Guemo transferlerinde son görüşmelerini yapıyor. Yeşil beyazlı ekip bu iki futbolcu ile anlaşma sağlayamaması halinde alternatif futbolculara yönelecek. Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un orta saha için diğer alternatifi ise Sevilla (http://www.sporx.com/sevilla/)'nın Fildişili oyuncusu Christian Koffi Ndri (Romaric) olduğu ileri sürüldü.
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/), Fransa’nın Nancy (http://www.sporx.com/nancy/) kulübü ile sözleşmesi biten 26 yaşındaki Kamerunlu Landry N’Guemo ve Rangers (http://www.sporx.com/rangers/)'ın tecrübeli sağ beki Whittaker (http://www.sporx.com/whittaker/)'ı kadroya katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil beyazlılar, bu iki futbolcunun gelmemesi ihtimaline karşı da alternatif futbolcular ile görüşmelere başladı. Taknik Direktör Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/)'ın listesinde bulunan diğer futbolcularla da temasa geçen yönetimin, orta saha için bir diğer alternatif olan Sevilla’nın Fildişili oyuncusu Christian Koffi Ndri (Romaric) ile temasa geçtiği belirtildi.
WHİTTAKER'IN ALTERNATİFİ PEKARİK
Ertuğrul Sağlam’ın sağbek için olmazsa olmazı Steven Whittaker’in de bugün Rangers (http://www.sporx.com/rangers/) Kulübü yöneticileriyle bir görüşme yapıp Bursaspor’a gitmesine izin verilmesini isteyeceği öğrenildi. Rangers (http://www.sporx.com/rangers/) Genel (http://www.sporx.com/futbol/genel/) Menajeri Ally McCoist'in kalması için tüm şartları zorladığı Whittaker (http://www.sporx.com/whittaker/)'ın gelmemesi halinde ise, Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un bu mevkiye alternatif olarak Wolfsburg’un 25 yaşındaki Slovak milli oyuncusu Peter Pekarik’i yedekte tuttuğu öğrenildi.
ALTİDORE PAZARLIĞI SÜRÜYOR
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/), ara transfer döneminde İspanya’nın Villarreal kulübünden kiraladığı ABD'li forvet Jozy Altidore’u yeni sezon kadrosunda düşünülmediğini ilk antrenmanda yaptığı açıklama ile duyurmuştu. Sağlam, 'Altidore'a teşekkür ediyoruz dese de, yeşil beyazlı kulübün, ABD'li golcü Altidore’un bonservisini almak için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.
fbdevil190737
27.Haziran.2011, 15:03
Bursaspor Bobo ile ilgileniyormuş .
sporx
doncarlo
28.Haziran.2011, 15:03
Bursaspor TV'de Lampard'ın menajeri ile temasa geçildiği doğrulandı ama Lampard'ın menajeri aynı zamanda Senderos'un menajeri çıktı. :)
Estranged
28.Haziran.2011, 15:12
31 yaşında oyuncudan hayır gelmez :D Hem iyi olsa Chelsea niye göndersin :D
Düzenleme: 33 se hiç hayır gelmez ondan :)
Gülünür mü ağlanır mı :)
RaSenGan
28.Haziran.2011, 15:14
Lampard mı yok artık :D Bursaspor böyle uçuk şeylerle uğraşacağına geçen sene yaptığı saçma sapan yabancı transferlerin yerine kalitesi az çok belli olan fiyatı uygun sağlam adamlar almalı.
doncarlo
28.Haziran.2011, 15:31
Bursaspor'la görüşüyoruz!
http://www.bursasporluyuz.net/resimler/Anthony_Annan_97402b.jpg
Schalke Sportif Direktörü Horst Heldt, Spartak Moskova'nın resmi teklif yaptığı genç oyuncu için Bursaspor'la da görüştüklerini açıkladı
Galatasaray’a transferi geçen sezon son anda ertelenen Anthony Annan’ı Bursaspor’un istediği bildirildi. Yeni hoca Felix Magath tarafından Schalke’den kovulan Annan’la ilgili olarak Schalke Sporting Sportif Direktörü Horst Heldt, ghanasoccer.net’e konuştu.
Heldt, “Spartak Moskova bizimle temas kurdu. Ama şu anda sadece görüşmelerde bulunuyoruz. Ağustos sonuna kadar transfer devam ediyor” dedi.
“Biz hiçbir futbolcunun oyundan uzak kalmasını istemiyoruz bu yüzden ona yardımcı olacağız” diyen Heldt, Türkiye’den Bursaspor ve Bundesliga’dan bazı takımların da Annan’ı istediğini açıkladı.
Rehavi
28.Haziran.2011, 18:59
Gülünür mü ağlanır mı :)
Kinaye yaptığımın farkındasın değil mi :)
fbdevil190737
28.Haziran.2011, 21:14
Bursaspor Emir Lotinac adlı bir Sırp futbolcuyu denemeye almış .
vego
29.Haziran.2011, 16:46
Bursaspor duvara çarptı
Bursaspor'da transferlerine kesin gözüyle bakılan N'Guemo ve Whittaker transferleri başka bahara kaldı.
29 Haziran 2011 Çarşamba - 15:18
DHA
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/), İskoç Whittaker (http://www.sporx.com/whittaker/) için kulübü Rangers (http://www.sporx.com/rangers/)'a verdiği teklifi kabul ettiremezken prensipte anlaştık denilen ve bonservisi elinde olan Kamerunlu orta saha N'Guemo (http://www.sporx.com/nguemo/)'la da anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetim rotayı alternatif futbolculara çevirdi.
UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un transferde ısrarla istediği ve prensipte anlaştığı Whittaker (http://www.sporx.com/whittaker/) ve N'Guemo (http://www.sporx.com/nguemo/) ile maddi pürüzler nedeniyle anlaşamadığı öğrenildi. Transfer Komitesi Üyesi Erkan Kamat'ın Rangers (http://www.sporx.com/rangers/) kulübü ve N'Guemo (http://www.sporx.com/nguemo/)'nun menajerleriyle yaptığı görüşmelerin olumsuz geçtiği ve bu transferlerin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Yeşil beyazlı kulüp Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/)'ın listesinde bulunan alternatif futbolculara yöneldi.
BASSER VE N'DIAYE İLE GÖRÜŞÜLECEK
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un alternatif olarak beklettiği Mickael Chretien Basser ve Alfred N'diaye için Nancy (http://www.sporx.com/nancy/) kulübüyle pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. Bu futbolcularla anlaşma zemini arayacak olan Transfer Komitesi Üyesi Erkan Kamat'ın birkaç gün içerisinde bu transferleri sonuçlandırması bekleniyor. Nancy (http://www.sporx.com/nancy/)'de forma giyen 27 yaşındaki sağ bek Mickael Chretien Basser 22 kez Fas milli takımında da oynuyor. Yine aynı takımda mücadele eden N'diaye ise Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/) U 21 takımında 5 kez görev aldı.
TARAFTARLAR ERGIC'İ GERİ İSTİYOR
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) taraftarları forum alanları ve internet sitelerinde yaptığı yorumlarla, yeşil beyazlı ekibin şampiyonluğunda ve geçtiğimiz sezon kazanılan üçüncülükte büyük pay sahibi olan tecrübeli orta saha oyuncusu Ivan Ergiç (http://www.sporx.com/ivan-ergic/)'in takıma tekrar geri kazandırılmasını istiyorlar. Taraftarların oluşturduğu bursasporluyuz.net isimli internet sitesine yorum yapan yeşil beyazlı taraftarlar, takımdan gönderilen Sırp futbolcu Ivan Ergiç (http://www.sporx.com/ivan-ergic/)'in takıma tekrar geri kazandırılmasını isteyen taraftarlar Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/) ve yönetim kurulundan bu konuda anlayış beklediklerini ifade ettiler.
bjk_melo_151
30.Haziran.2011, 11:30
Alfred Ndiaye, Mickaël Chretien Basser, Landry N'Guemo Bursasporumuza Hayırlı Olsun...
Sonunda isteğimiz gerçekleşti. Wittaker olmadı ama Basser onun kadar sağlam. N'Diaye ve N'Guemo ortasamıza güç katacaktır.
Transferlerimizin hepsi Nancy kulubunden gerçekleşti.
Hayırlı olsun. Chretien çok iyidir, uzunca bir süre Lyon'un listesindeydi; sakatlanmasaydı 2 yıl önce Lyon'a gidecekti.
KaPaLı
30.Haziran.2011, 12:43
N'diaye 'yi en sonunda Türkiye'de izleyebileceğiz yani. Epey yüklü bir bonservis ödenmiştir herhalde Coşkun ?
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Haziran.2011, 14:34
Alfred Ndiaye, Mickaël Chretien Basser, Landry N'Guemo Bursasporumuza Hayırlı Olsun...
Sonunda isteğimiz gerçekleşti. Wittaker olmadı ama Basser onun kadar sağlam. N'Diaye ve N'Guemo ortasamıza güç katacaktır.
Transferlerimizin hepsi Nancy kulubunden gerçekleşti.
Keske bu takimi gecen sezon basi kurabilselerdi. Sampiyonlar liginde daha etkili olabilirdi Bursa. Guzel transferler, tebrik edilmeli.
byariff
30.Haziran.2011, 16:11
sahsen guzel transferler bursayi sampiyonlar liginde daha iyi yerlerde gormek dilegi ile.
fbdevil190737
30.Haziran.2011, 16:23
Bursaspor geçen sene yapamadığını bu sene yaptı . Daha diri savaşçı bir Bursaspor izleyeceğiz bu sezon özellikle sağ bek Chretien ve ön libero N'Diaye çok kaliteli oyuncular , N'Guemo ise çok kaliteli olmasa da orta saha da müthiş bir savaşçı .
fbdevil190737
30.Haziran.2011, 17:34
Alfred Ndiaye ve Mickaël Chretien Basser ikisinin maliyeti 3.8 M €. O kadar yüksek bir bedel ödenmedi. İkisininde seneye sözleşmesi bitiyordu. Birde bizim kulup biraz cimri o kadar yüksek paralar vermezler : )
Hakikaten çok iyi paraymış bu derece genç ve geleceği olan iki oyuncu için .
SAİT71
30.Haziran.2011, 17:41
Bursa iyi paraya iyi iş yapmış. Tebrik etmek gerekir. O yüzden tebrik ederim...
Suicider
30.Haziran.2011, 17:45
Güzel transferler yaptı bursa tebrikler.
vego
01.Temmuz.2011, 20:00
Bursaspor'un da ilgilendiği N'Guemo Bordeaux'da.
http://www.girondins.com/transfert-accord-avec-nguemo.html
footballer33
01.Temmuz.2011, 21:10
Bu Bordeaux, Belay'ı da Orduspor'un elinden almamış mıydı? Bu sezon adamların Türk takımlarına karşı bir kini mi vardır nedir? :)
BaFraLı
01.Temmuz.2011, 21:15
Bende şunu anlamıyorum. N'Guemo denen futbolcuyu taraftar transfer etti sanırım. Daha net bişey belli olmadan hayırlı olsun falan. :).
KaPaLı
02.Temmuz.2011, 00:41
N'Diaye geldi yahu bırakın N Guemo'yu.
doncarlo
02.Temmuz.2011, 03:06
N'Diaye umarım çok iyi işler yapar Bursa'da.
Aşk-ı Şehir
02.Temmuz.2011, 12:50
Açıkçası N'diaye hakkında pek bilgim yok ama Chretien'i senelerdir çok beğenirim. Bursaspor'a ilaç olur...
vego
02.Temmuz.2011, 18:45
Bursaspor N'Diaye ile imzaladı
1 Temmuz 2011 23:38 | NTVSpor.net
Bursaspor, daha önce anlaşmaya vardığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/162/ndiaye3_J7OLU.jpg
Bursaspor, daha önce anlaşmaya vardığı Nancy'nin orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladığını resmi internet sitesinde duyurdu.
Yeşil-beyazlılar Nancy'nin genç orta saha oyuncusu N'Diaye ile görüşmelerini bu akşam tamamladı ve resmi sözleşmeyi Fransız oyuncuya imzalattı.
Alfred N'Diaye, Fransa 1. Ligi'nde geçtiğimiz sezon 16 kez Nancy formasını giydi.
Bursaspor, N'Diaye'nin takım arkadaşı Faslı sağ bek Michael Basser ile de görüşmelerini sürdürüyor. Bu transfer de önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
vego
03.Temmuz.2011, 18:25
Bursaspor'da çifte imza
Bursaspor'un iki yeni transferleri Scott Carson ve Alfred N'Diaye Pazartesi sözleşme imzalayacaklar.
03 Temmuz 2011 Pazar - 13:47
DHA
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un renklerine bağladığı kaleci Scott Carson (http://www.sporx.com/scott-carson/) ile ön libero Alfred N'Diaye (http://www.sporx.com/ndiaye/) yarın Bursa Atatürk Stadı'nda taraftarların da katılımıyla düzenlenecek törende 3'er yıllık sözleşme imza atacak.
İngiliz kaleci Carson dün sabah Bursa'ya gelerek antrenmanlara katılırken, N'Diaye (http://www.sporx.com/ndiaye/) de dün gece geç saatlerde Bursa'ya geldi. Fransız Ön Libero Alfred N' Diaye, Özlüce Tesislerine helikopterle indi. 3 yıllık maliyeti 12,7 milyon TL olan ve geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Fransız futbolcuyu Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) Başkanı İbrahim Yazıcı (http://www.sporx.com/ibrahim-yazici/) karşıladı.
Bursa'ya iki küçük çanta ile gelen Alfred N'Diaye (http://www.sporx.com/ndiaye/) ile birlikte ağabeyi Bakary N'Diaye (http://www.sporx.com/ndiaye/) ve menajeri de geldi. Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un Avrupa'da arenasında oynayan büyük bir kulüp olduğunu ifade eden N'Diaye (http://www.sporx.com/ndiaye/), yeşil beyazlı formayla elinden geleni yapacağını dile getirdi. Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'dan teklif aldıktan sonra internetten araştırmalar yaptığını belirten Fransız futbolcu, "Türkiye ve Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) hakkında Fenerbahçeli eski takım arkadaşım Issiar Dia (http://www.sporx.com/issiar-dia/)'dan da bilgi aldım. Açıkça söylemek gerekirse Dia'ın söylemleri kararımda etkili oldu" dedi.
ÇİFTE İMZA YARIN
Senegal (http://www.sporx.com/senegal/) asıllı Fransız vatandaşı N'Diaye (http://www.sporx.com/ndiaye/) yarın sabah saatlerinde Özel Bursa Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek. N'Diaye (http://www.sporx.com/ndiaye/), akşam saatlerinde de Bursa Atatürk Stadı'nda taraftarların da katılımıyla düzenlenecek şovda İngiliz kaleci Scott Carson (http://www.sporx.com/scott-carson/) ile birlikte 3 yıllık sözleşme imzalayacak. N'Diaye (http://www.sporx.com/ndiaye/), imza töreninden sonra Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/)'ya gidecek, perşembe günü de doğrudan Avusturya (http://www.sporx.com/avusturya/) kampına katılacak.
vego
03.Temmuz.2011, 20:46
http://desmond.yfrog.com/Himg615/scaled.php?tn=0&server=615&filename=wvebnd.jpg&xsize=640&ysize=640
KaPaLı
04.Temmuz.2011, 00:04
Psikopat, psikopat.
Pablo Batalla
05.Temmuz.2011, 19:02
Timsah'ta imza şov
Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, yeni sezon için kadrosuna dahil ettiği 7 oyuncu ile sözleşme imzaladı.
http://www.legendtexas.org/legend/resim/haber/_legend_80224872.jpg
Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törende, yeni transferler İngiliz kaleci Scoot Carson, Alfred N’Diaye, Bedrican Özdoğan, gurbetçi oyuncular Cemal Kaldırım, Tunay Acar, Deniz Aslan ve Barış Örücü basın mensuplarına tanıtıldıktan sonra kendilerini Bursasporlu yapan resmi mukavelelere imza attı.
Yeni transferlerden kaleci Scoot Carson ile 4, diğer 6 oyuncu ile 3’er yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri Necmettin Kocaman ve Erkan Kamat’ın da hazır bulunduğu törende, yeni sezonun Türk sporuna ve tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.
Önceki sene şampiyon olan Bursaspor’un geçen sene de başarılı bir sonuçla ligi bitirdiğini belirten Bölükbaşı, ’Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulumuzun ifade ettiği gibi Bursaspor bundan sonra zirveye oynayacaktır, şampiyonluk için oynayacaktır. Bursaspor artık Avrupa takımı olma hüviyetini kazanmıştır. Bundan sonra da inşallah Avrupa kupalarında da başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Bu amaçla da yolumuza
devam ediyoruz’ dedi.
Bölükbaşı, resmi sözleşmeye imza atan 7 oyuncudan da büyük beklentilerinin bulunduğuna değinerek, bu oyuncuların Bursaspor formasıyla başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.
İngiltere’nin West Bromwich Albion takımından transfer edilen kaleci Scoot Carson da Bursa’ya 3 gün önce geldiğini ve şehrin belli bölgelerini ziyaret etme fırsatı bulduğunu söyledi.
Bursa’da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden deneyimli kaleci, ’Bu kulüpte olmaktan son derece sevinçliyim. Umarım her şey benim için ve yeni kulübüm Bursaspor için güzel olur’ diye konuştu.
Scoot Carson’ın ardından söz alan yeşil-beyazlıların diğer yeni transferleri de Bursaspor’un başarısı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.
http://89.106.13.249/upload/haber-ici(32).jpg
vego
05.Temmuz.2011, 19:20
İbrahim Kaş Bursaspor'a doğru
Getafe Kulübü Spor Direktörü Tony Munoz, İbrahim Kaş'ın Bursaspor'a transfer olacağını açıkladı.
05 Temmuz 2011 Salı - 11:30
AA
İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/)'nın Getafe (http://www.sporx.com/getafe/) kulübünün spor direktörü Tony Munoz, İbrahim Kaş (http://www.sporx.com/ibrahim-kas/)'ın Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'a transfer olmasına bir adım kaldığını söyledi.
Munoz, 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan İbrahim'in Getafe (http://www.sporx.com/getafe/)'den ayrılmasının kısa sürede gerçekleşmesinin beklendiğini ifade etti.
2008'de Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'tan Getafe (http://www.sporx.com/getafe/)'ye transfer olan İbrahim, ilk sezonunda 9 maçta forma giyerken, daha sonra 1 yıllığına Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ta kiralık oynamıştı. Geçen sezon sakatlığı ve Getafe (http://www.sporx.com/getafe/) Teknik Direktörü Michel ile yaşadığı problemlerle ligde oynama şansı bulamayan 24 yaşındaki İbrahim'in İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/)'dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Takımda köklü bir değişikliğe giden, teknik direktörlüğe Luis Garcia'yı getiren Getafe (http://www.sporx.com/getafe/), şimdiye kadar 7 futbolcusunu satarken, 8 transfer yaptı.
Pablo Batalla
06.Temmuz.2011, 11:58
Hakan Özmert timsah oluyor..
http://olay.com.tr/resimler/80000/81670_1.jpg
N’Guemo’nun alternatifi Türkiye’den bulundu. Karabükspor’la yollarını ayıran 26 yaşındaki futbolcuyla görüşmeler son noktaya geldi.
Yabancı transferinde sorunlarla karşılaşan Bursaspor, rotayı Türkiye’ye çevirdi. Kamerunlu N’Guemo’nun Fransa’da kalmayı tercih etmesi üzerine Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Karabüksporlu Hakan Özmert’e kancayı taktı. Karabükspor’la 2012 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen bonservis ücretini TFF”ye yatırarak serbest kaldığı öğrenilen Hakan ve menajeriyle dün görüşen yönetimin, anlaşma aşamasına geldiği bildirildi.
Eskişehir de istiyor
Ön liberoda görev yapan 26 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Karabükspor formasıyla 3 gol attı. Sakaryaspor, Karşıyaka ve Antalyaspor’dan sonra Karadeniz’e açılan Hakan Özmert’le, Eskişehirspor’un da ilgilendiği ancak tecrübeli oyuncunun son günlerde yaşanan olumsuz gelişmelerden dolayı Bursaspor’un teklifine daha sıcak baktığı dile getirildi.
byariff
06.Temmuz.2011, 14:14
Karabuk hakan ozmerti niye yollar anlamadim...
vego
06.Temmuz.2011, 17:22
İbrahim Kaş Bursaspor'da
6 Temmuz 2011 15:48 | NTVSpor.net
Bursaspor, Getafe'den eski Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş'ı kadrosuna dahil etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/164/ibrahimkasss_USEI9.jpg
Bursaspor, Getafe'den İbrahim Kaş'ı transfer etti.
Karabük'te doğan 25 yaşındaki futbolcu, ilk profesyonelliği Beşiktaş'ta 19 yaşında yaşadı. Daha sonra 1 sezon Kocaelispor'da kiralık olarak forma giyen İbrahim Kaş, 2008 yılında İspanya'nın Getafe takımına transfer oldu. 2009-2010 sezonunda tekrar siyah-beyazlı takıma bu kez kiralık olarak gelen İbrahim, geçtiğimiz sezon İspanyol temsilcisinde hiçbir lig maçında forma giyemedi.
İspanya Kupası'nda sadece 2 maçta forma giyen İbrahim, UEFA Avrupa Ligi'nde de 2 maçta forma giyebildi.
İbrahim Kaş, A Milli Takım'da da 6 kez forma giydi.
Pablo Batalla
06.Temmuz.2011, 18:58
Kaş ve Özmert Bursaspor’da
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor bir yandan da kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulüp, İbrahim Kaş ve Hakan Özmert ile 3’er yıllığına anlaştı.
http://www.olay.com.tr/resimler/46000/47432_1.jpg
Yurtdışı kampını yapmak üzere yarın Avusturya’ya gidecek olan Bursaspor, bugün 2 trensfer bombası birden patlattı. Sabah saatlerinde Karabükspor’un tecrübeli oyuncusu Hakan Özmert ve İspanya’nın Getafe kulübünde forma giyen İbrahim Kaş’ı görüşmek üzere Özlüce tesislerine davet eden Bursaspor, 2 futbolcuyla da anlaştı. Akşam saatlerine kadar süren görüşmenin ardından 2 futbolcu 3’er yıllığına Bursasporlu oldu.
Yarın gidilecek olan Avusturya kampına İbrahim Kaş’ın yetişeceği öğrenilirken Hakan Özmert’in ise kampa daha sonra katılacağı bildirildi. Tecrübeli futbolcu İbrahim Kaş Bursaspor’la anlaşmaktan mutlu olduğunu söyledi.
sentugo
07.Temmuz.2011, 17:30
Kamuoyuna
Prensipte anlaştığımızı duyurduğumuz, ancak bugünkü son görüşmede sözleşme şartları konusunda yaşanan sorunlar nedeniyle Hakan Özmert ile ilişkimizi kestiğimizi ve bu transferin gerçekleşmediğiniz kamuoyuna duyuyuruz...
Bursaspor Kulübü
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/270607_188894171163969_121557601230960_473906_8372 360_n.jpg
İbrahim Kaş Bursaspor’da!
İspanyol kulübü Getafe’den İbrahim Kaş ile 3 yıllık resmi sözleşme imzalanmıştır.
İbrahim Kaş Bursaspor'a gelmesi ile ilgili olarak," Öncelikle geçen sene şampiyonluk yaşayan, bu senede UEFA kupalarında oynayan bir takıma geldiğim için gurur duyuyorum. Daha önce Ertuğrul Hoca ile çalışmıştık, Ertuğrul Sağlam ile çalışmaktan çok mutluluk duyuyorum. Bursaspor taraftarının çok ateşleyici bir taraftar topluluğu olduğunu artık tüm dünya biliyor, böyle güçlü bir taraftarın önünde oynayacağım için çok mutluyum" dedi. Yönetim Kurulu Üyemiz Necmettin Kocaman ise, "Hocamız Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda İbrahim'i kadromuza katıyoruz, umarım uzun yıllar kendisi Bursaspor formasını terletir. İbrahim Avrupa tecrübesi olan bir futbolcu, yarın akşam'da Avusturya'da gerçekleştirdiğimiz kampa katılacaktır. Camiamız için hayırlı olsun" dedi.
William Rookwood
07.Temmuz.2011, 17:50
Baya iyi transfer
Pablo Batalla
07.Temmuz.2011, 18:06
Hakan Özmert transferi iptal!
Prensipte anlaştığımızı duyurduğumuz, ancak bugünkü son görüşmede sözleşme şartları konusunda yaşanan sorunlar nedeniyle Hakan Özmert ile ilişkimizi kestiğimizi ve bu transferin gerçekleşmediğini kamuoyuna duyurulur...
Bursaspor Kulübü
vego
10.Temmuz.2011, 23:09
Kazan teklifini doğruladı!
Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım Rus ekiplerinden Rubin Kazan'ın kendisine teklif yaptığını doğruladı.
10 Temmuz 2011 Pazar - 13:45
DHA
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un genç yıldızı Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/), Rubin Kazan (http://www.sporx.com/rubin-kazan/)'dan teklif aldığını doğruladı. Sercan (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/), "Yakında kulübe resmi teklifte bulunacaklar. Ne olur bilinmez. Başkanım ve kulübüm bu konu ile ilgili kararı verecek" dedi.
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/), yeni sezona hem takım, hem de kişisel olarak çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Avusturya (http://www.sporx.com/avusturya/) kampını iyi değerlendirmek istediklerini belirten golcü futbolcu "Hiçbir antrenmanı, hiçbir koşuyu kaçırmamak gerekiyor. Bu dönem bizim için çok önemli. İnşallah güzel çalışıp lige bomba gibi girişi yapacağız." ifadelerini kullandı. Son zamanlarda Rubin Kazan (http://www.sporx.com/rubin-kazan/)'la adı sıkça anılan Sercan (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/) bu konuya da açıklık getirdi. Teklif aldıklarını doğrulayan genç krampon, "Evet Rubin Kazan (http://www.sporx.com/rubin-kazan/)'dan teklif aldım. Hem kendi menajerime teklif geldi hem de kulübe resmi teklifte bulunacaklar. Ne olur bilinmez. Ben hiçbir zaman kendi başıma, gizli saklı iş yapmadım. Her zaman kulübümün menfaatlerini düşündüm. Ben yine karar vermiyorum, başkanım ve kulübüm bu konu ile ilgili kararı verecek" şeklinde konuştu.
ÖZEL HAYATIM ÇOK İRDELENDİ
özel hayatının çok irdelendiğini ve bundan dolayı rahatsızlık duyduğunu belirten genç futbolcu, "Ancak özel hayatım çok irdelendi. Her türlü haberler çıktı. Sadece transfer değil magazinsel haberler oldu. Bunlar beni hiçbir şekilde etkilemedi. Her seferinde kendime yeni sayfalar açtım. Özel hedefler koydum ve gerçekleştirdim. Çok kötü haberler çıktı. Özellikle yerel basınımızın bizi desteklemesi gerekiyor. Biraz daha hoşgörülü davranılmasını istiyorum" dedi.
TÜRKİYE'DEN ÇOK SIKILMIŞTIM
Sezon ortasında yaşadığı Rusya macerasına da değinen ve hiç bir şeyden pişmanlık duymadığını belirten Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/) konuşmasına şöyle devam etti:
"Özgüvenim çok fazla. Hayata farklı bir bakış açım var. Rusya'ya gitme olayım bir anda gelişti. İnsanlardan ve Türkiye'den çok sıkılmıştım. Transfer haberleri, magazinsel olaylar üst üste geldi ve ben de kendime kaçış noktası olarak orayı seçtim. Ancak olmadı. Olmasını çok isterdim o zamanlar. Fakat şu anda çok mutluyum. Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'da kaldığım için de hiçbir zaman pişman değilim."
15'TEN AŞAĞI GOL ATMAM
Her sezon olduğu gibi bu yılda gol hedefini koyduğunu ifade eden Sercan (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/), "İnşallah tam oynarsam ve sakatlık yaşamazsam 15'in altında gol atmayacağıma inanıyorum. Bu sezon kesinlikle böyle bir hedefim var. Tabii her zaman kesin ve büyük konuşmamak lazım ama ben bu kez büyük konuşuyorum. Beni kimse tutamayacak ve 15'ten aşağıya gol atmayacağım. Taraftara söz veriyorum" diye konuştu.
vego
15.Temmuz.2011, 06:43
Kenny Miller Glasgow'a geri dönüyor
14 Temmuz 2011 23:33 | NTVSpor.net
Bursaspor, geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Kenny Miller ile yollarını ayırmak üzere. Golcü oyuncu için, eski takımı Glasgow Rangers da devreye girdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/167/miller3_U5AQR.jpg
DEVRİM ÇETİN - Bursaspor, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer ettiği Kenny Miller ile yollarını ayırıyor.
Bir süredir takımdan ayrılmak istediği bilinen ve antrenmanlardaki isteksiz tavırları ile tepki çeken Miller, sonunda menajeri aracılığıyla Bursaspor'dan ayrılmak istediğini yönetime iletti.
Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi İlhan Uslu da, İskoç futbolcunun takımdan ayrılmak istediğini doğruladı. Miller'ın Türkiye'de mutlu olamadığını söyleyen Uslu, ailevi sorunları olan golcü oyuncu için istedikleri ücretin ödenmesi halinde gitmesine izin vereceklerini belirtti.
Miller'in, eşinin Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle huzursuz olduğu ve bu huzursuzluğun Avusturya kampına da yansıdığını ifade eden Uslu, "Kenny Miller çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen, özel sorunları nedeniyle futbol oynamaya konsantre olamadı ve Bursaspor'a fazla katkı sağlamayadı" dedi.
Bursaspor'un Avusturya kampına gecikmeli olarak katılan Miller'ın antrenmanlarda ve verilen molalarda sık sık telefonu ile konuşması da dikkatlerden kaçmadı.
GLASGOW RANGERS MILLER'I GERİ İSTİYOR
Bursaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Miller ile Avrupa'dan bazı kulüplerin ilgilendiği öğrenildi. Bu takımlar içinde en ciddi olanı ise İskoç golcünün eski takımı Glasgow Rangers.
İskoç takımının menajeri Ally McCoist, takımın golcü bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu ve eski oyuncuları Kenny Miller’ı Glasgow’a tekrar getirmek istediklerini, kulübün resmi internet sitesinden açıkladı.
Kenny Miller'ın da eski takımının bu talebine çok sıcak bakıyor.
Varonil
15.Temmuz.2011, 10:45
Alışamadı sanırım hem takıma hem de Bursa'ya.Çok kaliteli bir golcü ama burada yapamayacaksa takımda tutmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.
eng1n
17.Temmuz.2011, 15:36
tribundergi
Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman: Miller, 2 gün önce hocamıza takımdan ayrılmak istediğini söylemiş. Hocamız da olumlu yanıt vermiş.
Revolution
21.Temmuz.2011, 04:39
Keske devre arasi ve bu transfer donemi yapilan transferlerini gecen yil yapsaydi Bursaspor. Benim gonlumden gecene gore gec de olsa oldukca kaliteli transferler.
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 17:45
Afrikalıya ihtiyaç var.
Bujsas
21.Temmuz.2011, 18:18
Bedrican çok iyi performans gösteriyo ilerde çok işine yarıcak bursanın.
World Hollow o1
23.Temmuz.2011, 02:15
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Sevilla'nın Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Romaric'i kiralamak için büyük ölçüden anlaşmaya vardı.
Ntvspor
bursa_mc
23.Temmuz.2011, 12:58
Bursaspor, Senegal asıllı Fransız Alfred N’Diaye’den sonra orta sahaya ikinci yeni transfer olarak Fildişi Sahilleri’nin milli futbolcusu Christian Koffi Ndri (Romaric) ile prensipte anlaştı. Yeşil beyazlı yönetimin, Trabzonspor’un aylardır peşinde koştuğu 28 yaşındaki Afrikalı solak kramponun kulübü İspanyol Sevilla ile de bonservisi konusunda el sıkıştığı öğrenildi.
Sevilla’nın 3 milyon Euro’dan kapıyı açtığı, yapılan sıkı pazarlıklar sonucunda iki kulübün anlaşmaya vardığı belirtildi. Romaric adıyla tanınan hücuma yatkın orta saha oyuncusunun pazartesi günü Bursa’ya geleceği ve resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi. 2008’den bu yana Sevilla’da oynayan ve 81 maçta 3 gol atan Romaric, Fildişi Milli Takımı’nda da 38 maçta 5 gol buldu.
Bursa Gerçek
byariff
23.Temmuz.2011, 13:14
hayirli olsun cok iyi bi transfer bana gore romaric
Fearless Coward
23.Temmuz.2011, 13:23
Müthiş bi transfer gerçektende...Bursaspor bu transferleri geçen sene yapsa belki ŞL'de 3. olup UEFA'ya gidebilirdi...
Trabzonspor
23.Temmuz.2011, 13:27
Transfer iyi hayırlı olsun.Bursa!ya güç katacaktır.Ancak biz aylardır peşinde değildik ki,istense alınırdı diye tahmin ediyorum ama Adrian'ı istedi Şenol hoca.
Fearless Coward
27.Temmuz.2011, 01:03
Miller resmen Cardiff'te...Cardiff resmi sitesinden açıklanmış transferi...
KaPaLı
27.Temmuz.2011, 01:06
Romaric'in menajerinin tekliften haberi yokmuş. TD tweet attı bugün bu şekilde. Garip geldi.
vego
29.Temmuz.2011, 13:22
Bursaspor'a kötü haber!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un transfer etmek istediği Bangura sakatlık geçirdi.
27 Temmuz 2011 Çarşamba - 20:05
DHA
Bursaspor' un uzun süredir peşinde olduğu AIK Stockholm'ün forveti Teteh Bangura'nın 11 Temmuz'da oynanan Halmstad maçında dizine aldığı darbe nedeniyle ciddi bir sakatlık geçirdiği ortaya çıktı.
İsveç basını yaptığı haberde, sakatlığının bu noktalara kadar geleceğini tahmin etmediğini açıklayan Bangura'nın konuşmasına da yer verdi. Bangura, "Dizime bir darbe aldım ve şişti. Ağrılarım vardı. Önceleri çok önemsemedim ancak doktorum sakatlığımın ciddi olabileceğini söyledi. Yarın futbol direktörümüz Jens Anderson ile hastaneye giderek kontrolden geçeceğim" diye konuştu.
"SAKATLIK FUTBOL YAŞAMINI ETKİLEYEBİLİR"
AIK Stockholm Futbol Direktörü Jens Andersson da Bangura'nın sakatlığının ciddi olabileceğini vurgulayarak, "Durumunu henüz bilmiyoruz. Bu sakatlık onun futbol yaşamını da etkileyebilir. Kısa sürede gösterdiği performansla Avrupa'nın en iyi futbolcularından biri haline geldi. Bursaspor, Liverpool, Tottenham, Ajax, PSV ve Schalke 04 onu istiyor. Umarız ciddi bir durum ortaya çıkmaz. Kendisiyle bir toplantı yaptık. Sakatlığının ciddi olması halinde yeni bir forvet arayışına girişebiliriz" dedi.
vego
29.Temmuz.2011, 13:23
Romaric transferi an meselesi!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un transfer etmek istediği Romaric ile anlaştığı iddia edildi.
27 Temmuz 2011 Çarşamba - 18:04
DHA
Bursaspor'un uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Koffi Ndri Romaric'le büyük ölçüde anlaştığı, iki kulüp arasındaki yazışmaların sona ermesiyle yıldız futbolcunun Yeşil-beyazlılarla resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.
DHA'nın servis ettiği habere göre; Fildişi Sahilli oyuncunun önümüzdeki günlerde imza için Bursa'ya gelmesi bekleniyor.
vego
29.Temmuz.2011, 16:36
Bursaspor rotayı Norveç'e çevirdi
Bursaspor'un, Norveç'in SK Brann takımında forma giyen Kim Ojo ile temasa geçtiği iddia ediliyor.
29 Temmuz 2011 Cuma - 12:33
DHA
AIK Stockholm'ün forveti Teteh Bangura transferinde futbolcunun sakatlığı nedeniyle sıkıntı yaşayan Bursaspor'un, Norveç'in SK Brann takımında forma giyen Kim Ojo ile temasa geçtiği öğrenildi.
Bursaspor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. AIK Stockholm'ün forveti Teteh Bangura'nın sakat olduğunun ortaya çıkmasının ardından Yeşil-beyazlı kulüp rotayı alternatif futbolculara çevirdi. Yeşil-beyazlılar'ın Norveç Ligi'nde 4'üncü sırada bulunan SK Brann'ın forvet oyuncusu Kim Ojo'nun peşine düştüğü öğrenildi.
15 MAÇTA 9 GOL
Norveç Ligi'nde 15 maça çıkan Nijeryalı futbolcu 9 kez ağları havalandırdı ve 3 asist yaptı. Nijerya'nın Jos kentinde doğan Kim Ojo 1.92 boyunda ve 71 kilo. Güçlü fiziği, yüksek hava hakimiyeti, top saklama becerisi, üstün gol vuruşları gibi birçok özelliğiyle ön plana çıkan Ojo, tam bir merkezi santrfor olarak gösteriliyor.
Yeşil-beyazlı yönetimin önümüzdeki günlerde transferi netleştirmek için Norveç'e gideceği ve kulüp yetkilileri ile görüşeceği öğrenildi.
C h A o S
29.Temmuz.2011, 16:45
Ntvspor son dakika veriyor Romaric 3 yıllık imza atmış.Sevilla ile 1,5 milyon euroya anlaşılmış.
deniz.91
29.Temmuz.2011, 16:50
1.5 milyon euroysa müthiş iş başarmış bursa
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Temmuz.2011, 17:03
Mükemmel transfer.Çok net.
doncarlo
29.Temmuz.2011, 17:45
N diaye ve Romaric Bursaspor ortasahasını taşıyacaktır.Kesinlikle müthiş transfer.
Redrum
29.Temmuz.2011, 18:42
Sevilla böyle büyük kazık yer mi neden bu paraya bırakmışlar yahu sorunlu muymuş adam ne acaba.
Romaric mükemmel bir transfer.
Corpus
29.Temmuz.2011, 18:48
1.5 mn ise bedavaya gelmiş... Hayırlı olsun
Fearless Coward
29.Temmuz.2011, 18:50
Muhakkak Zokora ile konuşmuştur o da gel demiştir...Bursaspor çok iyi bir transfer politikası izliyor bu sezon...Forvete de 1 transfer yapmalılar...
nekop
29.Temmuz.2011, 19:57
Sevilla böyle büyük kazık yer mi neden bu paraya bırakmışlar yahu sorunlu muymuş adam ne acaba.
Romaric mükemmel bir transfer.
Adrian alınmadan önce Trabzonspor'unda gündemindeydi ve alkol sorunu olduğuna dair birçok iddia atılmıştı ortaya.
bursa_mc
29.Temmuz.2011, 20:19
Adrian alınmadan önce Trabzonspor'unda gündemindeydi ve alkol sorunu olduğuna dair birçok iddia atılmıştı ortaya.
Kendilerini Arap Şükrü'de görmek isteriz.Yaz gecelerinde rakı-balık :D
vego
01.Ağustos.2011, 16:20
tribundergi: Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turunda FC Gomel ile yaptığı maçta, Udinese'nin temsilcileri Sercan Yıldırım'ı izledi. (DHA)
tribundergi: Udinese'nin temsilcileri İtalya dönüşünde karşılaşmada beklenen performansı gösteremeyen Sercan Yıldırım için olumsuz rapor verdi (DHA)
KaPaLı
01.Ağustos.2011, 17:02
Şaşırtıcı birşey değil. Sahadaki 10 oyuncuyu geçip dağlara taşlara vurabilecek bir oyuncu Sercan. Yetenek var ama mental olarak hiç yok.
Pablo Batalla
01.Ağustos.2011, 17:58
Her defasında yanlış yapıyor Sercan.Bir kere kaçırıyor ikinci pozisyonda kaçırdığım pozisyonu telafi edeyim diye vuruyor onuda kaçırıyor böyle zincirleme gidiyor Sercan'ın işi..
bursa_mc
01.Ağustos.2011, 20:43
Yönetim Sercan'ı para yapıyorken elinden çıkartmalı.Bu kadar beceriksiz bir futbolcu olamaz.
doncarlo
01.Ağustos.2011, 21:00
Sercan adından söz ettirmek istiyorsa hiç durmadan şut , top sürme ve güç çalışmalı yoksa Sercan'dan davula tokmak olmaz.
Varonil
01.Ağustos.2011, 22:53
Sercan çok büyük takımlarda rahatlıkla oynayabilecek bir yeteneğe sahip.Ama kafa yok,hiç çalışmıyor.Böyle devam ederse bir arpa boyu yol katedemez.
Hugo
02.Ağustos.2011, 02:00
Yönetim Sercan'ı para yapıyorken elinden çıkartmalı.Bu kadar beceriksiz bir futbolcu olamaz.
Oh be sonunda bir Bursasporludan bunu duydum. Sercan'ı Kartalspor'a bile almam.
Revolution
02.Ağustos.2011, 02:09
Bence abartıyorsunuz, Kartalspor'a bile almam filan diyerek. Bu adam 91 doğumlu. Henüz 20 yaşında. Gayet de yetenekli bu konuda zaten hem fikiriz ama yeteneklerini nasıl kullanacağını bilmiyor. Birinin bu çocuğun elinden tutması lazım. Fatih Terim gibi, Mustafa Denizli gibi, Ersun Yanal gibi, Şenol Güneş gibi elindeki madenden yüzde 100 verim almasını bilen antrenörlerle çalışması lazım.
byariff
02.Ağustos.2011, 02:17
sercana laf atanlar gidin siz futbolcu olsaydiniz ozman adam daha 20 yasinda bence sercan iyi topcu yasina ragmen 2-3 sene icinde bitiriciligini gelistirirse avrupa kuluplerinde gorebiliriz.
deniz.91
02.Ağustos.2011, 02:28
Sercanı bende beğeniyorum dediğiniz gibi daha çok genç yetenek var ama bitircilik yok onuda geliştirebilir yaşı müsait
Bursaspor
02.Ağustos.2011, 02:32
Sercan'dan golcü yaratmaya çalışmak çok doğru değil, keşke zamanında bu fiziksel özelliklerinden dolayı onu daha kanada uygun yetiştirebilseydik ya da tam bir golcü gibi yetiştirebilseydik çok daha iyi olurdu. Daha yaşı genç hâlâ kendisi oyununa bir şeyler katabilir. Katması da gerekiyor.
Fietra 10
02.Ağustos.2011, 03:10
Sercan tam bizlik adam aslında piyasası çok yüksek ama :)
Bu arada Romaric'te gece hayatı yüzünden yönetimin çekimser oldugu söyleniyor..Aynı sebepten biz de vazgeçmiştik kendisinden..Jaja'dan sonra sorunlu adam istemiyordu Şenol Hoca..
nekop
02.Ağustos.2011, 03:26
iyi ki bir burak'ı patlattın şenol hoca. bu gidişle yetenekli ama eksikleri oldukça fazla olan oyuncuların hepsini sana kitleyecekler. :D
vFor
02.Ağustos.2011, 12:46
Trabzon'daki Burakla Sercan arasında çokda fark yok aslında özellikleri birbirlerine benziyo.
Pablo Batalla
02.Ağustos.2011, 12:55
Sercan'da güç ve bitiricilik yok..özel yetenek, teknik var.Sercan Bursaspor'da kanatlarda görev alsa daha yararlı olur.
eXcitinG
02.Ağustos.2011, 19:25
sercana laf atanlar gidin siz futbolcu olsaydiniz ozman adam daha 20 yasinda bence sercan iyi topcu yasina ragmen 2-3 sene icinde bitiriciligini gelistirirse avrupa kuluplerinde gorebiliriz.
Artık Avrupa da 20 yaşında ki oyuncuya orta haLLi muameLesi yapıyorLar. AdamLarın genç yetenek dediği 16-17 yaşına kadar oLan oyuncuLar. Avrupa 20 yaşında ki bir adamdan beLLi bir noktaya geLmiş oLmasını, beLLi bir karaktere sahip oLmasını ve beLLi bir potansiyeLinin çoğunu yakaLamış oLmasını bekLer. Avrupa da hiç bir takım aman 20 yaşında ben bu adamı aLayımda 5 yıL içinde yıLdız yaparım mantığı iLe hareket etmez.
Hugo
02.Ağustos.2011, 20:38
hala bu tepkiyi veren insanlar var mı diye merak ederdim. "siz gidin olun o zaman"
ben 20 yaşımdayken üniversitede olmayı seçmiştim küçükken.
Revolution
02.Ağustos.2011, 22:00
Avrupa'dan ornekler vermek bence cok sacma. Avrupa'yla aramizda dunya fark var. Sercan 20 yasinda. 2 sene ozel idman yaptirilirsa inanilmaz bir adam olun. Bu adam 1 sene once Bursaspor'un sampiyonlugunda basrolu oynadi. Sercan'in hedefi Avrupa olabilir ama dedigimiz gibi "hedef". En ust nokta yani. Sanki her takimda Sercan ayarinda bir adamvar da uzerine dusecegimize koru korune elestiriyoruz.
Sirius Black
02.Ağustos.2011, 22:22
Amerika kampından sonra hiç ilerleme kaydedemedi Sercan. Fazlasını bekliyordum ondan.
Pablo Batalla
03.Ağustos.2011, 14:40
Romaric'in Menajeri Konuştu!
Bursaspor’un imza aşamasına geldiği Romaric’in menajeri David Garcia, “Sevilla’da şans onunla değildi. Ama Romaric için şimdi imaj temizleme zamanı” dedi
Sevilla ile Bursaspor’un transferi için anlaşmaya vardığı N’Dri Romaric’in menajeri David Garcia, İspanyol basınına gelişmeleri değerlendirdi. Canal Sur Radyosu’nun canlı yayınına katılan Garcia, Romaric’in Türkiye’ye ‘imajını temizlemek ve yeni bir sayfa açmak için’ gideceğini söyledi. Romaric’in Bursaspor’a transferinin sadece imzaya kaldığının altını çizen Garcia, “Werder Bremen ve Lille dışında Katar’dan ve Suudi Arabistan’dan da teklifler vardı. Ancak en iyi opsiyon olarak Bursaspor’u seçtik. Bursaspor bir önceki yılın Türkiye şampiyonu. Geçen sezonu da 3. sırada tamamladı. Hedefleri büyük bir takım” ifadelerini kullandı.
KOMPLE BİR OYUNCU
Romaric’in Türkiye’deki hedeflerini de değerlendiren oyuncununmenajeri şöyle devametti: Romaric, 3 yıl önce 8 milyon Euro gibi azımsanmayacak bir bonservis bedeliyle Sevilla’ya geldi. LeMans’ta müthiş bir sezon geçirmişti. Sevilla’ya gelen en komple oyunculardan biriydi ancak şans yanında olmadı. Ancak her zaman imajınızı temizlemek için bir şans vardır. Romaric de Türkiye’ye taze bir başlangıç yapmak ve imajını temizlemek için gidiyor. Umarım her şey onun hakettiği şekilde gelişir.
doncarlo
03.Ağustos.2011, 20:29
http://www.bursasporluyuz.net/resimler/romaric_pazarligi_1404925.jpg
Bursaspor'da Romaric defteri kapandı!
Bursaspor, bir süredir kadrosuna katmak için çalıştığı Romaric'in defterini kapattı. Fildişili oyuncunun özel hayatı ve yüksek fiyatı sebebiyle transferin gercekleşmediği öğrenildi.
Yeni sezon öncesi orta sahayı tecrübeli ve kaliteli isimler ile doldurmak isteyen Bursaspor'da yaklaşık bir aydır görüşmelerin sürdüğü Romaric ile ipler tamamen koptu. N'Diaye'nin yanına düşünülen ve Sevilla takımında forma giyen Romaric için Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı yöneticilerden rapor istedi. Yapılan araştırmada futbolcunun gece hayatına düşkün olduğu tespit edildi. Ancak yinede tecrübeli futbolcuyla yapılan görüşmeler suya düştü. Oyuncunun özel hayatı ve fiyatının yüksek olması sebebiyle Bursasporlu yöneticiler transferden vazgeçti. Yeşil-beyazlı takımın yöneticileri Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın vereceği rapor doğrultusunda orta saha için oyuncularla görüşmelere devam edecek.
İHA
sentugo
04.Ağustos.2011, 00:13
Ertuğrul Sağlam : "Romaric'te bazı olumsuzluklar çıktı. Dolayısıyla transferde şu an için dondurduk diyebiliriz"
Pablo Batalla
07.Ağustos.2011, 23:09
Teteh Bangura Bursaspor'da
Bursaspor bir süredir transfer etmek için uğraştığı Sierra Leonelli Teteh Bangura ile 3 yıllığına anlaştı. Genç futbolcunun yarın akşam saatlerinde Bursa'ya geleceği öğrenildi.
UEFA Avrupa Ligi'nde Play Off'a yükselen Bursaspor bombayı patlattı. Yeşil-beyazlı yöneticiler, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın izleyerek kadroya katılmasını istediği Teteh Bangura ile her konuda anlaştı. İsveç'in AIK Stockholm takımında forma giyen ve 17 maçta 15 gol atan siyahi futbolcunun yeşil-beyazlı takım ile 3 yıllığına anlaştığı öğrenildi.
YARIN BURSA'DA
Son pürüzlerin giderilmesinin ardından Bursasporlu yöneticiler ile el sıkışan Teteh Bangura'nın yarın akşam saatlerinde Bursa'da olması ve yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor. 22 yaşındaki genç futbolcu bu sezon oynadığı 17 maçta 15 gol attı.
byariff
07.Ağustos.2011, 23:14
22 yaşındaki genç futbolcu bu sezon oynadığı 17 maçta 15 gol attı.
cok buyuk basari hayirli olsun bursaspor"a
Zekirdek
07.Ağustos.2011, 23:50
Ligde izleyip göreceğiz. Ama genç oluşu ve ortadaki rakamlar başarılı bir transfer olduğunu gösteriyor.
Fearless Coward
08.Ağustos.2011, 19:17
Yönetimi tebrik etmek lazım bu sezon tam anlamıyla çok iyi transferler yaptılar...
Aşk-ı Şehir
08.Ağustos.2011, 20:43
Bursaspor bu sene yaptığı transferleri geçen sene, geçen sene yaptığı transferleri bu sene yapmalıydı. (Nunez,İnsua gibileri hariç)
sentugo
09.Ağustos.2011, 14:18
2.6M euro ya gelmiş.. Hayırlısı olsun
anil luque
10.Ağustos.2011, 02:14
Obraniak müthiş transfer olur
doncarlo
10.Ağustos.2011, 02:30
Eğer haber asıllıysa Bursaspor büyük iş yapmış demektir.Anderlek maçı için gönderilecek kadroya girerse harika olur.
Crocodile1963
13.Ağustos.2011, 19:02
Son zamanların en iyi transfer sezonunu geçirdik diyebilirim. Yönetimin ve Ertuğrul Hoca'nın doğru işler yaptığını düşünüyorum. 30 yaş üstü Ali, Hüseyin, Keçeli, Ivankov ve Ergiç'i göndererek yerine alınan isimler gelecek için ve Ertuğrul Hoca'nın hedefleri için doğru isimler.
Dimitar Ivankov (36) >> Scott Carson (26)
Hüseyin Çimşir (32) >> Alfred N'Diaye (21)
Ali Tandoğan (34) >> İbrahim Kaş (25)
Kenny Miller (32) >> Teteh Bangura ( 22 )
Bunun yanında Serdar Aziz ve Ozan İpek'in sözleşmeleri 2015, Volkan Şen, Sercan Yıldırım, Turgay Bahadır'ın sözleşmeleri ise 2014 yılına kadar uzatıldı.
Gurbetçi pazarından Cemal Kaldırım, Tunay Acar, Deniz Aslan ve Barış Örücü takviye edildi. Adıyamanspor'dan sol açık mevkisine Bedrican Özdoğan alındı.
Bunların yanına A2 takıma gönderilecekler ve kiralık olarak takımdan ayrılacaklar olacaktır.
Umarım harcanan paraların karşılığını sahada alırız..
PhoeniX1963
16.Ağustos.2011, 15:00
takım gençleşiyo aslında yukardaki arkadaşın yazdığına imzamı basıyorum bedricanda çok yetenekli-süratli bi oyuncu.
vego
20.Ağustos.2011, 19:53
Bursaspor'da Bassong iddiası
UEFA Avrupa Ligi'nde Anderlecht'e yenilen Bursaspor'da transfer hız kazandı.
20 Ağustos 2011 Cumartesi - 14:35
DHA
Ada basını, Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un Tottenham (http://www.sporx.com/tottenham/)'ın Kamerunlu savunmacısı Sebastien Bassong ile ilgilendiğini duyurdu.
UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Avrupa Ligi Play Off Turu'nda Anderlecht (http://www.sporx.com/anderlecht/)'e 2-1 mağlup olan ve tur şansını zora sokan Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'da transfer çalışmalarına yeniden start verildi. İngiliz basını yeşil beyazlı ekibin, İngiltere (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/) Premier Ligi takımlarından Tottenham (http://www.sporx.com/tottenham/) Hotspur'dan ayrılmayı düşünen tecrübeli savunma oyuncusu Sebastien Bassong ile ilgilindiğini ileri sürdü. mirrorfootball.co.uk isimli internet sitesinde yayınlanan habere göre, Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) 2014 yılında sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki Kamerun (http://www.sporx.com/kamerun/) asıllı Fransız futbolcu için 2 milyon Euro önerdi. Haberde, Tottenham (http://www.sporx.com/tottenham/)'ın bu rakamı düşük bulduğu, Bassong için çeşitli takas önerilerinin de geldiği belirtildi.
vego
20.Ağustos.2011, 22:30
Bursa'nın genç yıldız adayı Şanlıurfa'da!
Bursaspor'un 12 kez milli takımlarda da görev yapan genç orta sahası İlhan Depe, Spor Toto 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'a transfer oldu.
20 Ağustos 2011 Cumartesi - 12:14
Sporx.com ve AA
Spor Toto 2. Lig (http://www.sporx.com/futbol/ligb/) Beyaz (http://www.sporx.com/beyaz/) grup takımlarından Şanlıurfaspor (http://www.sporx.com/sanliurfaspor/), (http://www.sporx.com//) Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'dan İlhan Depe (http://www.sporx.com/ilhan-depe/)'yi transfer etti.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan sarı yeşilli takım Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un 19 yaşındaki orta saha oyuncusu İlhan Depe (http://www.sporx.com/ilhan-depe/)'yi renklerine bağladı.
A2 liginde 63 maça çıkan İlhan, bu maçlarda 19 gol attı. Genç oyuncu, TSE Arabayatağı Spor altyapısından yetişti ve 2005 yılında Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) altyapısına geçti. 2007 yılında Bursaspor`da profesyonel olan İlhan, 2011-12 sezonunun sezon öncesi kamp kadrosuna teknik direktör Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/) tarafından dahil edilmişti.
14 kez millî takımlara çağrılan 19 yaşındaki kanat oyuncusu, 3 kez Türkiye U-15, 7 kez Türkiye U-16 ve 2 kez de Türkiye U-18 forması olmak üzere toplam 12 kez millî formayı giyerken, bu müsabakalarda 1de gol kaydetti.
KaPaLı
21.Ağustos.2011, 01:18
Bursaspor hala geçen sene yaptığı transferlerin cezasını çekiyor. Gelen parayı düzgün kullansaydı şu anda Anderlecht diye bir rakibi düşünmezdi bile.
di canio
22.Ağustos.2011, 14:02
Ntv Spor'da az önce söylendiğine göre Volkan Şen, İbrahim Kaş ve Sercan Yıldırım'dan kendilerine kulüp bulmaları istenmiş.
Bursaspor
22.Ağustos.2011, 14:14
NTVSpor haberi geç girmiş. Olay sabah 05:35'te bu haberi girmişti.
Kaş için söylenecek bir şey yok, neler yaptığını, nasıl davrandığını hepimiz gördük.
Volkan Şen, tamam yeteneklisin hoşsun ama hem sahadaki bencilliğin hem seni sen yapan, seni kaptanlığa kadar taşıyan taraftara gider yapmanın mantığı yok, ya da geçen sene hocana el-kol hareketleri yapmanın, kampı bırakıp Amerika'ya gitmenin, say say bitmiyor Volkan'ın vukuatları. Artık son raddeye Anderlecht maçında gelindi. Gereksiz yere oyunu bencilleştirmesi, maç içinde taraftarla tartışması vs. buralara kadar geldik. Ama buralara gelmemizin sebebi tamamen Volkan'ın kendi tutum ve davranışlarıdır. Bu takımda hiçbir zaman hiç kimse vazgeçilmez olmamıştır, giderse gider, gitmezse A2'de oynar.
Sercan için diyecek çok şey var, yıllardır patlama yapsın diye bekliyoruz ama hep elimizde patlıyor. Bunca zaman kendisine tahammül edildiyse sırf kendi çocuğumuzdur bekleyelim bakalım elbet patlamasını yapar diyedir. Artık o da takıma zarar veriyor, gider yolu açık olsun. Umarım geliştirir kendisini de biz hata yapmış oluruz. Yoksa bu şekilde devam ederse kimse tahammül etmez bu haline.
GALATAS4R4Y
22.Ağustos.2011, 14:19
Volkan Şen'i biz adam edebiliriz sol kanadımızda açığımız var zaten.
Pablo Batalla
22.Ağustos.2011, 14:59
İbrahim Kaş takıma zarar vermekten başka birşey yapmıyor.Volkan taraftardan, hocalarından o kadar tepki almasına rağmen bencil bir şekilde oynuyor.Sercan ve İbrahim Kaş gitmeli fakat Volkan kalmalı.
Volkan Şen'i biz adam edebiliriz sol kanadımızda açığımız var zaten.
Sol kanadın neresinde açık var? Vederson ve Ozan o kanatta gayet iyi.
Pablo Batalla
22.Ağustos.2011, 15:40
Yönetim Kurulumuz ve Teknik heyetimizin ortak kararıyla futbolcularımız Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve İbrahim Kaş ile ilgili olarak transfer teklifinde bulunan kulüplerle görüşme kararı alınmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Bursaspor Kulübü
Redrum
22.Ağustos.2011, 15:49
İbrahim Kaş takıma zarar vermekten başka birşey yapmıyor.Volkan taraftardan, hocalarından o kadar tepki almasına rağmen bencil bir şekilde oynuyor.Sercan ve İbrahim Kaş gitmeli fakat Volkan kalmalı.
Sol kanadın neresinde açık var? Vederson ve Ozan o kanatta gayet iyi.
Arkadaş galatasaraylı.
Crocodile1963
22.Ağustos.2011, 17:37
Sercan'ın ve Volkan'ın Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra 5 Eylül'deki Milli maç kadrosuna seçilmelerini dört gözle bekliyoruz !
Pablo Batalla
22.Ağustos.2011, 17:44
Aynen dediğin gibi olacak.Sanırım şuan LigTV'de alt yazı geçiyormuş.. Sercan ve Volkan 9.5M karşılığında Spartak Moskova'da diye.
GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2011, 18:46
İbrahim Kaş takım içi huzuru mu bozuyormuş? Daha yeni geldi bu adam.Ne yaptı da illallah getirtti merak ettim.
Pablo Batalla
22.Ağustos.2011, 18:48
Anderlecht maçını izlemedin herhalde.Spor Toto 3. lig oyuncusunun yapmadığı davranışlarda bulundu.
GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2011, 18:54
Anderlecht maçını izlemedin herhalde.Spor Toto 3. lig oyuncusunun yapmadığı davranışlarda bulundu.
Yok izlemedim.Pozisyon hatası falan mı yoksa disiplinsiz hareketler mi?
Pablo Batalla
22.Ağustos.2011, 19:05
Hepsi.Hem oyuncuları kaçırıyor.Hemde dakika 89'da topu yere vuruyor ikinci sarı kart ile oyundan atılıyor.Hangi profesyonel futbolcu yapıyor böyle.Hele ki alternatifin yoksa?
KaPaLı
23.Ağustos.2011, 01:38
O zaman alternatif yaratacaksın ona. Sen böyle yaparsan ben seni keserim bak akıllı ol diyeceksin. Bu saatten son kimi alacaksında koyacaksın oraya.
vego
23.Ağustos.2011, 20:09
İbrahim Kaş MİY'da 1 yıllık kiralık.
vego
24.Ağustos.2011, 00:08
Bursaspor'un transfer taarruzu
Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve İbrahim Kaş ile yollarını ayırma kararı alan Bursaspor gözünü, Ankaragücü'nün üç önemli ismine çevirdi.
23 Ağustos 2011 Salı - 22:39
AA
Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/), (http://www.sporx.com//) Volkan Şen (http://www.sporx.com/volkan-sen/) ve İbrahim Kaş (http://www.sporx.com/ibrahim-kas/)'tan kendilerine kulüp bulmalarını isteyen Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un, Ankaragücü (http://www.sporx.com/futbol/superlig/ankaragucu/)'nden Sestak (http://www.sporx.com/sestak/), (http://www.sporx.com//) Tita (http://www.sporx.com/tita/) ve Özgür Çek (http://www.sporx.com/ozgur-cek/)'i transfer etmek için girişim başlattığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Belçika (http://www.sporx.com/belcika/)'nın Anderlecht (http://www.sporx.com/anderlecht/) takımı ile yapılan ve 2-1 kaybedilen maçın ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/)'ın raporu doğrultusunda ''disiplinsizliğin'' sorumlusu olarak görülen Volkan Şen (http://www.sporx.com/volkan-sen/), (http://www.sporx.com//) Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/) ve İbrahim Kaş (http://www.sporx.com/ibrahim-kas/) ile yollarını ayırma kararı alan yeşil-beyazlı takım aradığı oyuncuları Ankaragücü (http://www.sporx.com/futbol/superlig/ankaragucu/)'nde buldu.
Yeşil-beyazlı kulüp, yönetim boşluğu yaşanan sarı-lacivertli takımın önemli oyuncuları Sestak (http://www.sporx.com/sestak/), (http://www.sporx.com//) Tita (http://www.sporx.com/tita/) ve Özgür Çek (http://www.sporx.com/ozgur-cek/)'i transfer etmek için girişim başlattı.
Üç futbolcunun da Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un transfer önerisine sıcak baktığı öğrenildi. Sestak (http://www.sporx.com/sestak/), (http://www.sporx.com//) Tita (http://www.sporx.com/tita/) ve Özgür Çek (http://www.sporx.com/ozgur-cek/)'in kulüpleriyle ilişkilerini kestikten sonra kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacağı belirtiltildi.
vego
24.Ağustos.2011, 12:38
Bursa'da hedef yine Basser
Bursaspor, İbrahim Kaş'tan boşalan sağ bek için yeniden Faslı oyuncu Michael Basser'i gündemine aldı.
24 Ağustos 2011 Çarşamba - 10:19
AA
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/) ve Volkan Şen (http://www.sporx.com/volkan-sen/) ile birlikte kendisinden kulüp bulması istenen ve bu gelişme üzerine Mersin İdmanyurdu (http://www.sporx.com/mersin-idmanyurdu/) ile büyük ölçüde anlaşan İbrahim Kaş (http://www.sporx.com/ibrahim-kas/)'ın yerine savunmanın sağ kanadı için Fransız ekibi AS Nancy (http://www.sporx.com/nancy/)'in Faslı oyuncusu Michael Chretian Basser'i yeniden gündemine aldı.
Alınan bilgiye göre, UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Belçika (http://www.sporx.com/belcika/)'nın Anderlecht (http://www.sporx.com/anderlecht/) takımı ile oynanan ve 2-1 kaybedilen maçın ardından sağ kanattaki aksamaya çare arayan yeşil-beyazlı yönetim, Basser'in transferi için Nancy (http://www.sporx.com/nancy/) kulübü yetkilileriyle yeniden temasa geçti.
Basser'in transferi için eski takım arkadaşı Alfread N'Diaye (http://www.sporx.com/ndiaye/)'yi de devreye sokan Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) yönetimi, 27 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu yeşil-beyazlı renklere bağlamak için temaslarını yoğunlaştırdı.
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) yöneticisi Erkan Kamat'ın Basser'in transferi için futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başladığı, yeşil-beyazlı kulübün Faslı oyuncunun transferi konusunda önemli mesafe katettiği gelen bilgiler arasında.
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/), (http://www.sporx.com//) dün akşam da Ankaragücü (http://www.sporx.com/futbol/superlig/ankaragucu/)'nden Sestak (http://www.sporx.com/sestak/), (http://www.sporx.com//) Tita (http://www.sporx.com/tita/) ve Özgür Çek (http://www.sporx.com/ozgur-cek/) ile prensip anlaşmasına varmıştı.
ShevAnil
24.Ağustos.2011, 20:30
UEFA Avrupa Ligi play-off serisi rövanşında Belçika’nın Anderlecht takımıyla yapacağı maç için Brüksel'e giden Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı, gözden çıkarılan Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ın durumu hakkında bilgi verdi.
Yazıcı, 'Bir türlü hocayla yıldızları barışmadı. Onun için satma kararı aldık' dedi. Bursaspor Başkanı, Volkan Şen için 4 Milyon Euro, Sercan Yıldırım için 5 Milyon Euro minimum bonservis bedeli istediklerini, bu rakamların kesinlikle aşağı düşmeyeceğini söyledi.
İbrahim Yazıcı" Elimizde kalacak, satamayacağız diye bu oyuncuları bedavaya verecek değiliz" diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak Milliyet
Bu saatten sonra zor bulunur bence o paraları veren klüp, belki bir rus klübü...
vego
25.Ağustos.2011, 12:00
Bursaspor'da Adem Koçak sesleri
Sercan, Volkan ve İbrahim Kaş'ın satışa çıkarılmasının ardından oyuncu arayışlarına hız veren Bursaspor'un gündemine şimdi de Ankaragücü'nden Adem Koçak'ın girdiği öğrenildi.
25 Ağustos 2011 Perşembe - 10:18
DHA
Başkent ekibinden Sestak (http://www.sporx.com/sestak/), (http://www.sporx.com//) Tita (http://www.sporx.com/tita/) ve Özgür Çek (http://www.sporx.com/ozgur-cek/) ile temasa geçen Yeşil-beyazlı yönetimin Özgür Çek (http://www.sporx.com/ozgur-cek/)'in transferini, bonservisi nedeniyle şimdilik beklemeye aldığı ve Adem Koçak'a ağırlık verdiği gelen haberler arasında. Yeşil-beyazlı yöneticiler, Türkiye'ye dönüşte bayram öncesinde transferi bitirmek istediklerini ifade etti.
Pablo Batalla
25.Ağustos.2011, 16:07
Basser bu akşam Anderlecht maçını izlemeye gelebilir.
vego
27.Ağustos.2011, 15:21
Bursaspor Kolar'ın peşinde
Transferde hareketli günler geçiren Bursaspor, listede bulunan futbolcular ve kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Basser ile büyük ölçüde anlaşan yeşil beyazlı ekibin, orta saha için de Viktoria Plzen takımında forma giyen Daniel Kolar'ı gündemine aldığı öğrenildi.
27 Ağustos 2011 Cumartesi - 11:25
DHA
Oyuncu arayışlarını sürdüren Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'da, yolları ayırma kararı alınan Sercan (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/), Volkan ve İbrahim Kaş (http://www.sporx.com/ibrahim-kas/)'ın yeri doldurulmaya çalışılıyor. Faslı sağbek Basser ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenilen yeşil beyazlı kulübün orta sahaya takviye için de Çek Cumhuriyeti (http://www.sporx.com/cek-cumhuriyeti/)'nden oyuncu izlediği belirtiliyor.
Yeşil beyazlı kulüp, teknik direktör Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/)'ın isteği doğrultusunda Viktoria Plzen takımında forma giyen 26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Daniel Kolar'ı izlemeye aldığı öğrenildi.
GENÇ FUTBOLCULAR ARANIYOR
Öte yandan yeşil beyazlı kulüp, Türkiye (http://www.sporx.com/turkiye-futbol-federasyonu/)Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Federasyonu'nun yabancı sınırlamasını kaldırması sonrası harekete geçti. Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un yatırım amaçlı genç futbolcularla görüştüğü, ülke olarak Gana (http://www.sporx.com/gana/)'nın tercih edildiği belirtildi. Maaliyetleri düşük olan futbolcular için Bangura (http://www.sporx.com/bangura/)'nın menajeri Patrick Mörk'ün yardımcı olduğu ifade edildi.
nekop
27.Ağustos.2011, 16:31
Öte yandan yeşil beyazlı kulüp, Türkiye (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ftu rkiye-futbol-federasyonu%2F)Futbol (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2F) Federasyonu'nun yabancı sınırlamasını kaldırması sonrası harekete geçti. Bursaspor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fbursaspor%2F)'un yatırım amaçlı genç futbolcularla görüştüğü, ülke olarak Gana (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fga na%2F)'nın tercih edildiği belirtildi. Maaliyetleri düşük olan futbolcular için Bangura (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fba ngura%2F)'nın menajeri Patrick Mörk'ün yardımcı olduğu ifade edildi.
Bu haber oldukça sevindirici umarım diğer kulüplerimizde bu tarz transferler yapar.
Tatanga17
27.Ağustos.2011, 16:39
Öte yandan yeşil beyazlı kulüp, Türkiye (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ftu rkiye-futbol-federasyonu%2F)Futbol (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2F) Federasyonu'nun yabancı sınırlamasını kaldırması sonrası harekete geçti. Bursaspor (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fbursaspor%2F)'un yatırım amaçlı genç futbolcularla görüştüğü, ülke olarak Gana (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fga na%2F)'nın tercih edildiği belirtildi. Maaliyetleri düşük olan futbolcular için Bangura (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fba ngura%2F)'nın menajeri Patrick Mörk'ün yardımcı olduğu ifade edildi.
Bu dahada iyi haber işte aç susuz yırtıcı oyuncular lazım n'diaye bangura gibi
Deus Dominus
27.Ağustos.2011, 20:31
Benim merak ettiğim bek takviyesi yapılacak mı? Altyapıda yetişen öyle çok ön planda olan as takımda oynayabilecek bir oyuncumuzda yok şu an bildiğim kadarıyla. Sağ bekimiz hiç yok, sol bek Vederson'a, biraz da Allah'a emanet...Svenson'la falan olmaz işimiz gördük Anderlecht maçında...
vego
28.Ağustos.2011, 21:32
Basser'e Lyon da talip
Bursaspor'un büyük ölçüde anlaşma sağladı Fas asıllı sağ bek Basser için yeni bir iddia ortaya atıldı. Fransız basını, Lyon'un yetenekli futbolcuyla ilgilendiğini ileri sürdü.
28 Ağustos 2011 Pazar - 11:16
DHA
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/)'ın kadroya katılmasını istediği Nancy (http://www.sporx.com/nancy/)'nin Fas asıllı sağ beki Michael Chretien (http://www.sporx.com/michael-chretien/)'e Lyon (http://www.sporx.com/lyon/)'un da talip olduğu iddia edildi. Fransız basını Nancy (http://www.sporx.com/nancy/) ile Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un 500 bin Euro'ya anlaştığı, ancak Lyon (http://www.sporx.com/lyon/)'un araya girmesinden sonra Chretien'in Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/)'nde oynamak istediği için Lyon (http://www.sporx.com/lyon/)'a transfer olmak istediği iddia edildi. Yeşil beyazlı kulübün büyük ölçüde anlaştığı ve 2 güne kadar transferi netleşmesi beklenen Basser için ortaya atılan bu iddia kafaları karıştırdı.
vego
28.Ağustos.2011, 21:34
Sercan Yıldırım Kiev yolcusu
Bursaspor ile ipleri kopartan Sercan Yıldırım'ın Ukrayna'ya transfer olacağı iddia ediliyor.
28 Ağustos 2011 Pazar - 11:17
DHA
http://forum.turksportal.net/img/3/2011/sercanyildirim328.jpg Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un yollarını ayırma kararı aldığı oyunculardan biri olan Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/) için de Ukrayna kulübü Dinamo Kiev (http://www.sporx.com/dinamo-kiev/)'in yeşil beyazlı yönetim ile pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Avrupa Ligi'nde Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) ile aynı grupta yer alan Dinamo Kiev (http://www.sporx.com/dinamo-kiev/)'in Sercan (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/)'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katacağı ve satın alma opsiyon hakkını da isterlerse kullanabileceği ifade edildi. Dinamo Kiev (http://www.sporx.com/dinamo-kiev/), (http://www.sporx.com//) Sercan (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/)'ın transferinin gerçekleşmesi için öncelikle yıldız oyuncuyu tam teşekküllü sağlık kontrolünden geçirmek istediği de gelen haberler arasında.
YURT İÇİ SATIŞI DÜŞÜNÜLMÜYOR
Bu arada Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/)'ı yurt içinden bir kulübe satmak istemeyen Başkan İbrahim Yazıcı (http://www.sporx.com/ibrahim-yazici/)'nın Dinamo Kiev (http://www.sporx.com/dinamo-kiev/)'in dışında menajerler aracılığıyla Avrupa'da bir kulüp aradığı da gelen haberler arasında. Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/)'ın kadroda düşünmediği ve satılmasını istediği Sercan (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/)'a bir kulüp bulunamaması durumunda Dinamo Kiev (http://www.sporx.com/dinamo-kiev/)'e kiralanmasına kesin gözüyle bakıyor. Tüm bu gelişmelere karşın Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ın da hafta başında Sercan (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/) için Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un kapısını çalabileceği ifade ediliyor.
vego
29.Ağustos.2011, 00:20
Adem Koçak Bursaspor'da
28 Ağustos 2011 22:20 | NTV Spor ve Ajanslar
Bursaspor Kulübü, Ankaragücü'nden Adem Koçak'ı renklerine bağladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/180/ademkocak3_7XOOS.jpg
Ankaragücü forması giyen Adem Koçak, Bursaspor'un başarısı için ter dökecek.
Kulüpten yapılan açıklamada, Adem Koçak'ın kulübü ile her konuda anlaşmaya varıldığı bildirildi. Tecrübeli futbolcunun yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini yeşil-beyazlı kulübe bağlayan imzayı atması bekleniyor.
vego
29.Ağustos.2011, 13:58
Bursaspor prensipte anlaştı!
Transferde hareketli günler geçiren Bursaspor, takıma yapılacak takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor.
29 Ağustos 2011 Pazartesi - 12:21
DHA
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un, Faslı sağbek Basser ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Lyon (http://www.sporx.com/lyon/) başta olmak üzere birçok kulübün talip olmasına rağmen yeşil beyazlı ekibi tercih eden yetenekli futbolcunun hafta içinde Bursa'ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.
Transferde hareketli günler geçiren Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/), (http://www.sporx.com//) takıma yapılacak takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil beyazlı kulübün, Fransız ekibi Nancy (http://www.sporx.com/nancy/)'in Faslı sağbeki Basser ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi . Uzun süredir tecrübeli futbolcu ve kulübüyle irtibat halinde olan Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un, tecrübeli futbolcuyu bu hafta içinde Bursa'ya getirerek resmi sözleşmeyi imzalattırması bekleniyor. Basser'in Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'u tercihinde Alfred N'Diaye (http://www.sporx.com/ndiaye/)'nin olumlu görüş bildirmesinin etkili olduğu öğrenildi.
KOLAR TEMASI SÜRÜYOR
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un talip olduğu diğer bir isim olan Daniel Kolar ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. 26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu ikna etmeye çalışan yeşil beyazlı yönetimin Viktoria Plazen yönetimiyle masaya oturacağı bildirildi.
SESTAK İLE GÖRÜŞÜLÜYOR
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un Ankaragücü (http://www.sporx.com/futbol/superlig/ankaragucu/)'nden renklerine katmak için uğraş verdiği Stanislav Sestak (http://www.sporx.com/stanislav-sestak/) için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) ve Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/)'un da talip olduğu tecrübeli futbolcu için temaslarını sürdüren yeşil beyazlıların diğer ekiplere göre bir adım önde olduğu bildirildi. Bu transfer için bizzat devrede olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/)'ın yakın dostları aracılığıyla Sestak (http://www.sporx.com/sestak/)'ı ikna ettiği gelen haberler arasında.
EDİNHO İDDİASI
Fransız medyası, Malaga (http://www.sporx.com/malaga/)'nın Portekizli golcüsü Edinho ile Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un ilgilendiğini yazdı. Fransız medyası, Malaga (http://www.sporx.com/malaga/)'nın Gine asıllı Portekizli golcüsü Edinho ile Odense (http://www.sporx.com/odense/), (http://www.sporx.com//) Grenada, Levski Sofya, Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) ve Levante (http://www.sporx.com/levante/)'nin ilgilendiğini yazdı. 29 yaşındaki 1,82'lik futbolcunun bonservis değeri 1 milyon Euro olarak gösteriliyor. Ancak Edinho'nun geçen sezon 7 maçta hiç gol atamaması kafaları karıştırdı.
MERVAN YENİDEN GÜNDEMDE
GAIS Göteborg takımında forma giyen gurbetçi futbolcu, Volkan Şen (http://www.sporx.com/volkan-sen/)'in satılmasının ardından yine gündeme geldiği öğrenildi. 21 yaşındaki Mervan Çelik, her iki kanatta da forma giyme özelliğine sahipken, İsveç (http://www.sporx.com/isvec/) U19 ve Ümit milli takımlarında olmak üzere toplam 8 kez İsveç (http://www.sporx.com/isvec/) formasını giydi ve 4 kez ağları havalandırdı. Genç oyuncu, dün GAIS'in, Mjallby'i 3-0 yendiği maçta ise 2 kez ağları havalandırarak yine dikkatleri üzerine çekti. Mervan'ın bonservis bedelinin 500 bin avro olduğu belirtildi.
byariff
29.Ağustos.2011, 14:36
Son dakika..Bursaspor'un Nancyli sağ kanat oyuncusu Basser ile anlaşmaya vardığı,oyuncunun haftaiçinde Bursa'ya geleceği öğrenildi (DHA)
vego
29.Ağustos.2011, 17:53
Ve Sercan prensipte anlaştı!
Bursaspor'un satış listesine koyduğu genç futbolcu Sercan Yıldırım, Dinamo Kiev ile anlaştı.
29 Ağustos 2011 Pazartesi - 16:21
DHA
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un yollarını ayırma kararı aldığı oyunculardan biri olan Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/)'ın Ukrayna kulübü Dinamo Kiev (http://www.sporx.com/dinamo-kiev/) ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
Mallorca (http://www.sporx.com/mallorca/), (http://www.sporx.com//) Getafe (http://www.sporx.com/getafe/) ve Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ın listesinde bulunan Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un gözden çıkardığı genç golcü Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/), (http://www.sporx.com//) Ukrayna kulübü Dinamo Kiev (http://www.sporx.com/dinamo-kiev/) ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Avrupa Ligi'nde Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) ile aynı grupta yer alan Dinamo Kiev (http://www.sporx.com/dinamo-kiev/)'in Sercan (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/)'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katacağı ve satın alma opsiyon hakkını da isterlerse kullanabileceği belirtildi. Genç futbolcunun yarın Ukrayna'ya giderek sağlık kotrolünden geçeceği kaydedildi.
SAİT71
29.Ağustos.2011, 20:07
Keşke İspanya La Liga takımlarından birine gitseydi. Ukraynada kaybolup gider.
byariff
29.Ağustos.2011, 20:21
1 yilligina kiralik olara gitti diye biliyorum ben
doncarlo
29.Ağustos.2011, 20:23
Bonservisiyle gitti Sercan.Önce kiralık lafı geçti fakat Kien vazgeçip bonservisi ile almış.
besiktas1903
29.Ağustos.2011, 21:11
Bize karsi gol atmasinda
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ağustos.2011, 22:40
Bize karsi gol atmasinda
Avrupa Ligi'nde oynadığı için bize karşı oynayamayacak diye biliyorum ama...
footballer33
30.Ağustos.2011, 00:27
Avrupa Ligi'nde oynadığı için bize karşı oynayamayacak diye biliyorum ama...
Gruplara kalan takımlar yeni bir liste yolluyorlar UEFA'ya, o yüzden de oynamasında bir sakınca yok. Zaten, Bursaspor Avrupa'dan da elendi.
vego
30.Ağustos.2011, 21:34
Bursaspor'dan transfer
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor sağbek mevkiisini yeni bir transfer ile güçlendirdi.
30 Ağustos 2011 Salı - 20:27
DHA
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine ilk olarak Ankaragücü'nden Adem Koçak'ı 3 yıllığına kadrosuna katan Bursaspor, Faslı sağbek Basser ile anlaştı.
Yeşil beyazlı kulüp, Fransız ekibi Nancy'in Faslı oyuncusu Basser ile anlaşma sağladı. Uzun süredir tecrübeli futbolcu ve kulübüyle temaslarını sürdüren Bursaspor'un 3 yıllığına renklerine bağladığı yetenekli futbolcunun yarın Bursa'ya gelmesi ve kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Basser'in Bursaspor'u tercihinde Alfred N'Diaye'nin olumlu görüş bildirmesinin etkili olduğu da ifade edildi.
Öte yandan, Basser sosyal paylaşım sitesi twitter'daki sayfasında sevenlerine mesaj gönderdi. Yetenekli savunma oyuncusu, sayfasından, "İstanbul'da" yazarak Türkiye'ye geldiğini belirtti..
http://img28.imageshack.us/img28/1065/michalchrtienprofilzell.png
[/B][/I] [/COLOR]
http://bit.ly/nHgCzD
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ağustos.2011, 21:38
Bursaspor da Fransa pazarına açıldı yabancılarda. Ama iyi adamlar alıyorlar. :)
vego
30.Ağustos.2011, 22:01
Mervan tamam gibi
http://www.bursagercek.com.tr/resimler/18000/18624_1.jpg
Eklenme Tarihi : 30 Ağustos 2011 Salı 00:07
Bursaspor, İsveç’in GAIS takımının gurbetçi kanat oyuncusu Mervan Çelik’in işini bitirmek üzere.
12 GOLÜ VAR
Sercan ve Volkan’ın takımdan ayrılmasıyla transfer çalışmalarına hız veren Bursaspor, İsveç’in GAIS takımında forma giyen 21 yaşındaki gurbetçi futbolcu Mervan Çelik’e kancayı attı. İsveç Ligi’nde bu sezon 23 maçta 12 gol kaydeden Türk vatandaşı, her iki kanatta da başarıyla görev yapabiliyor.
AN MESELESİ
Galatasaray’ın da Mervan’la ilgilendiği, ancak sarı kırmızılı kulübün, Kasım ayında serbest kalacak gurbetçi futbolcu için bonservis bedeli ödemek istememesi nedeniyle Bursaspor’un bu transferi bitirmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Mervan’ın bonservis bedeli 500 bin Euro.
http://www.bursagercek.com.tr/haber/spor/bursaspor/mervan-tamam-gibi-10045.html
byariff
30.Ağustos.2011, 22:36
Eger Mervaninida Kaptirirsak yaziklar olsun galatasaray yonetimine 500 bin euro cokmu yahu galatasaray icin.
Yeni Timsah: Prince Tagoe
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/47226/bursaspor-imza-sov-yapacak
Bu da onunla ilgili enteresan bir yazı. Bir yanlış teşhis sonucunda uzun süre uğraşmış ve futbola geri dönmüş.
http://devrimderki.blogspot.com/2010/07/prince-tagoenin-garip-hikayesi.html
sentugo
01.Eylül.2011, 13:47
yalnız hemen araştırdım, yabancı kaynaklı haberler 500.000 € luk teklifi reddettiklerini, başka bir kulübe satıldığını söylüyor.
sentugo
01.Eylül.2011, 14:22
Tagoe için demiştim. Bir kaç videosunu izledim, inşallah başarılı olur. Güçlü bir forvet.
Tatanga17
01.Eylül.2011, 16:22
Aç susuz yırtıcı oyuncular ile bu sene şampiyonluk gelebilir
sentugo
01.Eylül.2011, 17:36
Bursaspor, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Onur Arıkan ile görüşüyor.
91 doğumlu sağ bek..
Okumak lazım http://devrimderki.blogspot.com/2010/07/prince-tagoenin-garip-hikayesi.html
Tatanga17
01.Eylül.2011, 18:28
Baştan sona okudum. Bu hikayeye göre Tagoe karakterinde bir oyuncu bulmak zor. Hem çok yetenekli hemde çok karakterli bir oyuncu. Ertuğrul hoca tam istediği gibi bir oyuncu buldu tebrik ederim
sentugo
02.Eylül.2011, 01:24
trabzonspor'un da aldığı söyleniyor.. Anlamadım gitii bu transfer işlerini bu sene
Deus Dominus
02.Eylül.2011, 15:16
Bende anlamadım biz neden forvet arıyoruz...Teteh geldi, Turgay var, Tagoe geliyor diye haberler çıktı, genç Okan Deniz var, bu sezon arada forma şansı vereceğini düşünüyorum Ertuğrul Hoca'nın. Zaten tek forvet oynuyoruz, ne yapıcaz 3 yabancı forveti anlamadım.
Deus Dominus
02.Eylül.2011, 16:19
http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2011/09/02/2647555/banguraya-emenike-form%C3%BCl%C3%BC
Sestak haberleri çıkıp duruyor, bu sebeple mi hala forvet arayışı içerisindeyiz diye düşünmeden edemedim...
Sol açık olarak kullanılabilir Sestak.
TR.CaPTaiN
02.Eylül.2011, 16:32
hyurekli haluk yurekli Ntvspor
Sercan Yıldırım için çok üzücü bursa yöneticileri hiç teklif gelmedi diyor.
http://twitter.com/#!/hyurekli/status/109604142720360448
Deus Dominus
02.Eylül.2011, 16:36
Belki burnu sürter, aklı başına gelirde daha fazla çalışır bu son olanlardan sonra. Yok pahasına bırakacak değiliz elimizden. Teklif gelmezse çıkar rezerv takımla antrenmanlara, maçlara.
Bursaspor
02.Eylül.2011, 18:30
Sestak sol açığın aksine aslında sağ açık olarak kullanılabilir, özellikle Bochum'da ve milli takımında bu mevkilerde oynatıldı.
Yavuz12
03.Eylül.2011, 18:41
Bursa gönderdiği futbolcuların yerine çok çabuk kaliteli adamlar almasını bildi.Bu süreçten en az zararla çıktı.Bu sene gruplara kalsaydı iyiydi;ama yapacak bir şey yok.
doncarlo
03.Eylül.2011, 21:26
istenilen bolgelere iyi transferler yapildi ama gec kalindi.
Bordo61Mavi
06.Eylül.2011, 03:10
Bursa iyi kadro kurdu. Playoffta olacaklar eminim
byariff
06.Eylül.2011, 03:31
Tagoe
sestak
bangura
N"diaye
Bursayi ucurur...
Varonil
06.Eylül.2011, 04:03
Carson
Chretien-İbrahim-Serdar-Vederson
N'Diaye
Adem-Batalla
Tagoe----------Ozan İpek
Bangura (Sestak)
İyi bir kadrosu oldu Bursaspor'un.Keşke bu transferleri geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde yapabilselerdi.
sentugo
06.Eylül.2011, 15:05
Takımımıza katılan oyuncular
Scott Carson (West Bromwich)
Alfred N’Diaye (Nancy)
İbrahim Kaş (Getafe)
Barış Örücü (Duisburg U-19)
Cemal Kaldırım (SG Bad Breisig)
Tunay Acar (Darmstadt 1898)
Deniz Aslan (Helmond Sporteri)
Bedri Can Özdoğan (Adıyamanspor)
Stanislav Sestak (Ankaragücü)
Michael Chretien Basser (Nancy)
Prince Tagoe (Hoffenheim)
Teteh İbrahim Bangura (Aik Stockholm)
Adem Koçak (Ankaragücü)
Musa Çağıran (Galatasaray)
Takımımızdan Ayrılan Oyuncular
Hüseyin Cimşir
Ali Tandoğan
Ivan Ergic
Mustafa Keçeli
Dimitar Ivankov
Volkan Şen
Sercan Yıldırım
Bekir Ozan Has
Kenny Miller
Eren Albayrak
Kiralık Verilen Oyuncular
Yenal Tuncer (Samsunspor)
Bedri Can Özdoğan (Adana Demirspor)
Tunay Acar (Adana Demirspor)
İbrahim Kaş (Mersin İdman Yurdu)
İlhan Depe (Şanlıurfaspor)
Tatanga17
06.Eylül.2011, 15:09
Bedri niye kiralık verildi bu sene oynatılmalıydı bence
RasAnt
06.Eylül.2011, 17:08
Banguradan çok şey bekliyorum adından çok söz ettirecek
Matteo Ferrari
11.Eylül.2011, 19:52
Cristian Romaric transfer edilmedi mi acaba? Bursaspor Resmi Sitesinde ismi gözükmüyor.
Fearless Coward
11.Eylül.2011, 19:53
Yok o transfer yattı :D
Cristian Romaric transfer edilmedi mi acaba? Bursaspor Resmi Sitesinde ismi gözükmüyor.
Espanyol'a gitti. (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=101714)
kalemci
24.Aralık.2011, 18:41
Bobo ve Holosko gündemdeymiş.
deniz.91
24.Aralık.2011, 20:56
İkiside şuankş bursada iş yapabilecek oyuncular
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Aralık.2011, 22:40
Holosko'yu alırlarsa sevinirim,bize de yararı olur :p
fbdevil190737
25.Aralık.2011, 20:33
Bursaspor'un Konyaspor'dan sağ bek Hakan Aslantaş ile anlaştığı iddiaları var .
William Rookwood
28.Aralık.2011, 18:18
Tagoe ve İnsua ile yollar ayrılmış
doncarlo
28.Aralık.2011, 18:28
Kara ile ilgileniyormuşuz umarım şu ortasahamız toparlanır artık.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Aralık.2011, 18:29
Tagoe iyiydi yine de bence. Insua'nın gönderilmesi doğru. Hiçbirşey veremedi takıma.
doncarlo
28.Aralık.2011, 18:30
http://www.bursasporluyuz.net/resimler/bobo3467.jpg
Bursaspor Bobo'yu bitirdi
Bursaspor'un uzun süredir peşinde koştuğu ve Ertuğrul Sağlam'ın da ısrarla kadrosunda görmek istediği Beşiktaş'ın eski forveti Bobo ile 2 yıllığına prensipte anlaşıldı.
Fransa'da bulunan Bobo'nun Menajeri Figer ile imza parasında anlaşma sağlanması halinde Brezilyalı golcü yarın 2 yıllığına Bursasporlu olacak. Bursaspor, ara transferde kadrosuna katmak için günlerdir temasta olduğu Bobo ile anlaştı. Ertuğrul Sağlam'ın "Bobo ile görüştüm. Kendisi bizde oynamak istiyor" sözlerinin ardından Bursaspor Brezilyalı forvetle 2 yıllığına prensipte anlaştı.
2 YILLIK 2.8 MİLYON EURO
26 yaşında ve 1,86 boyundaki golcünün, Beşiktaş'tan eski hocası olan Sağlam'ın da etkisiyle Bursaspor'a 'evet' dediği ve 2012 yılı için 1,3 milyon Euro, ikinci sene için de 1,5 milyon Euro alacağı öğrenildi. Bursaspor, bu transferi kesinleştirmek için Bobo'nun ünlü Brezilyalı menajeri Juan Figer'i imza parası konusunda ikna etmeye çalışıyor.
Geride kalan yarım sezonda Brezilya takımlarından Cruzeiro'da 6 maçta forma giyen Bobo'yu, daha sonra sürekli çalıştığı Uruguay kulübü Rentistas'ta gösteren menajer Figer'in bu oyuncunun bonservis bedeli adı altında 'imza parası' istediği öğrenildi. Bunun üzerine Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'ın Fransa'ya giderek, Figer ile masaya oturduğu belirtildi.
Kamat'ın, Figer'in, Sambacı için istediği imza parasını makul seviyeye çekmeye çalıştığı ifade edildi. Figer'le anlaşılması halinde Bobo'nun transferinin yarın netleşmesi bekleniyor. Nüfustaki adı Deivson Rogerio da Silva olan Sambacı, sezon başında Beşiktaş'tan yıllık 2,5 milyon Euro istemiş, ancak anlaşma sağlayamayınca Brezilya'nın yolunu tutmuştu.
Beşiktaş'ta 6 sezonda oynadığı 144 maçta 57 gol atan Bobo, 28 de asist yaptı. Bursaspor'a 'evet' diyen Sambacı'nın Mersin maçında yeşil beyazlı formayı giymesi hedefleniyor.
GÖZLER HOLOSKO VE TELLO'YA ÇEVRİLDİ
Öte yandan sağ kanat arayışlarını sürdüren Bursaspor'da gözler Holosko ve Tello'ya çevirdi. Yeşil-beyazlı kulübün iki oyuncu için Beşiktaş ve Eskişehir kulüpleriyle masaya oturacağı ifade edildi.
Haberciniz.biz
doncarlo
28.Aralık.2011, 18:31
http://www.bursasporluyuz.net/resimler/Kara_Mbodj_For_3_Million.jpg
Timsaha Kara bomba!
Süper Lig’in ikinci yarısında kâbus görmek istemeyen Yeşil Beyazlı yönetimin, gözünü Norveç 1. Lig ekiplerinden Tromso’nun çok yönlü oyuncusu Senegalli Kara Mbodj’a çevirdiği ortaya çıktı.
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam transferde ince eleyip sık dokuyor. Sezon başında kadroya katılan yabancı oyuncularından N’Diaye, Basser ve Carson dışında pek fazla verim alamayan yeşil beyazlılar, ligin ikinci yarısı ile birlikte transferde nokta atışı yapmak istiyor. İstanbul’da kapalı kapılar ardında yapılan görüşmelerde çok sayıda oyuncunun ismi gündeme gelse de Sağlam’ın tek bir isme odaklandığı öne sürülüyor.
ÇOK YÖNLÜ OYUNCU
Bu isim de Galatasaray’ı bir süre önce UEFA Kupası ön eleme turunda eleyerek adından söz ettiren Tromso’nun 22 yaşındaki Senegalli orta sahası… Sağ tarafta ve defansın ortasında da oynama özelliklerine sahip olan Kara Mbodj aynı zamanda Avrupa’nın önde gelen takımlarının da listesine girmeyi başardı. Ancak onu Bursaspor’a yaklaştıran neden yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süre gözlerden uzak kalmış olması…
BONSERVİSİ 2 MİLYON AVRO
Peki Sağlam’ın ısrarla istediği Kara kim? 2010 yılında Tromso’yle sözleşme imzalayan Senegalli yıldız, bu forma altında çıktığı 52 maçta 6 gol kaydetti. Bonservis konusunda anlaşma sağlanması durumunda yeşil beyazlı formayı giyecek olan Kara’nın piyasa değerinin 2 milyon avro olduğu öğrenildi.
TÜRKİYE’YE SICAK BAKIYOR
22 yaşındaki Senegalli yıldızın Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ve menajerine Bursaspor’a transfer olması durumunda yeşil beyazlı formayı seve seve giyebileceğini söylediği öğrenildi. Ayrıca Kara’nın yakın çevresinden Bursa ile ilgili bilgiler aldığı ve Bursaspor taraftarını çok merak ettiği ifade edildi.
SERIGNE MODOU KARA MBODJ
Doğum tarihi: 11.11.1989
Doğduğu il: Diasse - SENEGAL
Boyut: 1,92
Pozisyon: Orta saha – Ön libero - defans
Ayak: Sağ ayak
Kent Gazetesi
KanaKe
29.Aralık.2011, 00:19
bizim kulüpler fm e bakarak transfer yapmaya basladi son dönemlerde :)
William Rookwood
29.Aralık.2011, 03:10
Serdar Özkan ile görüşülüyormuş bence Bursa çok büyük bir hata yapmış olur Serdar'ı alarak.
RaSenGan
29.Aralık.2011, 03:14
Kara FM'de süper adam gerçekte de öyleyse harika transfer olur :)
doncarlo
30.Aralık.2011, 17:13
Serdar'ın transferini başkan veto etmiş.
Deus Dominus
09.Ocak.2012, 04:49
Hakan Aslantaş'la anlaştık, sağ bek sorunumuzu çözdük. Darısı hücum hattına.
Özlüce Tesisleri'nde Sağlam ve Yazıcı ile görüşen sağ bek oyuncusu bugün antrenmana çıkıp, yarın sözleşme imzalayacak.
Chretien Basser’in Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele edecek olması nedeniyle sağbek için uzun süredir arayışlarda bulunan Bursaspor, prensipte anlaştığı Hakan Aslantaş’ı Bursa’ya getirdi. Dün akşam İstanbul’dan feribotla gelen ve Özlüce Tesisleri’ne götürülen Hakan, Başkan İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile görüştü. 26 yaşındaki tecrübeli sağbek oyuncusunun bugün takımla antrenmana çıkacağı, yarın ise kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.
Bursasporumuz, Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda salı akşamı karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenmana, Konyaspor'dan antrenmanlara çıkması için özel izin alınan Hakan Aslantaş'ta katıldı.
Aslantaş'ı, Malatyaspor'dan eski takım arkadaşı olan Kaptan Ömer Erdoğan karşıladı.
Yağmurlu ve soğuk bir havada yapılan antrenmandan Mersin İdman Yurdu maçında forma giyen oyuncularımız düz koşu yaptı. Diğer oyuncularımız ise 5'e 2 pas press oyununun ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
Sakatlığı devam eden Okan Deniz salonda çalışırken, Afrika Uluslar Kupası için Milli Takım kamplarında bulunan Michael Basser ile Prince Tagoe antrenmanda yer almadılar.
kaynak : teksas.org (http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=8717)
Deus Dominus
09.Ocak.2012, 05:51
http://www.transfermarkt.de/de/petr-janda/profil/spieler_38339.html
Petr Janda transfermarkt.de sitesine göre Bursaspor'un oyuncusu artık :) Başka yerde göremedim bilgisi olan var mıdır?
Bordo61Mavi
11.Ocak.2012, 23:13
Turgutu Bursa almis galiba
Mamadou
12.Ocak.2012, 00:52
Adem Koçak ve Sestak transferlerinden sonra Ankaragücü kardeşinden ikinci kazığı yemek üzere. Doğruya doğru yanlış anlaşılacak bir şey yok bunda.
BaGa TaRKaN
12.Ocak.2012, 01:54
Niye Kazık Olsun Yahu, Yabancıya Gitmemiş Kardeşine Gitmiş
musakaan
12.Ocak.2012, 02:05
Hep Kardeş Bildik , Sizle Sevindik , Sizinle Üzüldük ! Siz Cezaevindeydiniz Bizde Cezaevindeydik , Siz Şampiyon Oldunuz Bizde Olduk...Gönül Kırgınlıkları Çooook Büyük Ey büyük BURSASPOR taraftarı Kardeşin Düşüyo Batan Geminin Mallarının En Önemli 3 Tanesini Yönetiminiz Aldı!!! 10 Tane Bursaspor Abisi Yanyana Gelip Yönetime Ademle Sestakla Turgutla Şampiyon Olacaksak Olmayalım Kardeşimiz Düşmesin Diyemedimi ??? CANIN SAĞOLSUN KARDEŞİM !!!
Yazı bana ait değil . Tribünden canımdan çok sevdiğim bir abim yazmış .
Mamadou
12.Ocak.2012, 02:10
Niye Kazık Olsun Yahu, Yabancıya Gitmemiş Kardeşine Gitmiş
musakaan'ın yorumunu okumuşsundur :) Ankaragücü taraftarı bu transfere eyvallah demeyecektir. Daha düne kadar Bursaspor taraftarları forumlarda Turgut'u sattırmayız gibisinden yorumlar yapıyordu. Ama Turgut Doğan Şahin Bursaspor'a yakın görünüyor.
Night_Mare17
12.Ocak.2012, 02:15
Turgut'a karşı oyuncular verilirse mantıklı olabilir. Ankaragücü'nü küme düşürmekten kurtarabilecek as oynamayan oyuncular var. ( Kiralık olarak )
musakaan
12.Ocak.2012, 02:23
Duygularım çok tazeyken yazayım dedim. Biz Kızılayda Bursa şampiyon olud diye Ankara'yı yaktık . Bursa Çarşı daha Bursa'ya gelmeden Bursa'yı yaktılar. Bu yakanlar demedi mi acaba biz KARDEŞİMİZİN bu kötü gününde yanında oalcağımıza karşında olduk diye. Bursasporlu bir arkadaş bana açıklasın lütfen.
BaGa TaRKaN
12.Ocak.2012, 02:27
Aslında Herşey Yalan Dolan Her Takımın Gerçek Dostu Kendisidir Herkes Kendi İçin Oynar.
Mesela Ankaragücü'de Bursa'nın Küme Düştüğü 2004'te Sebat'a Yenilmeseydi Bursa Ligde Kalıyordu
eXcitinG
12.Ocak.2012, 02:43
Yahu kardeş takım diye adamLar Ankaragücün den oyuncu aLmayacakmı. Bu adamLar zaten ayrıLacaktı ve Bursaspor aLdı. Ne varki bunda ? Bursaspor adamLarı ayartmadı ya? AyrıLmak istiyorLardı, başka takımLarda devreye girdi ama Bursaspor`a gittiLer. Bursaspor a gitmeseLer zaten başka takımLara gidecekLerdi. Niye abartıyorsunuz.
Bursaspor
12.Ocak.2012, 03:02
Turgut'un alınmasına şahsen sıcak bakmıyorum, şu şartlarda alınması doğru değil geçmişte birçok oyuncu aldık verdik birbirimize bunlar futbolun olağan şeyleri ancak Ankaragücü'nün içinde bulunduğu durum içerisinde şu an doğru değil. Zaten sağ kanat için yabancı oyuncularla görüşülüyordu. Turgut belki hiç yoktu akıllarda. Zaten kendisinin son açıklamalarından sonra zaten gelmesi doğru değil bu bir, ikincisi Sestak konusunda olduğu gibi kulüpte kalacak mıydı ? Hayır, zaten kafasında bitirmiş durumda şu an Ankaragücü'nü çevirmiş gözünü İstanbul'a gelmesin mümkünse. 1.750.000 €'ya alındığı söyleniyor bu bütün tekliflerin üzerinde.
Turgut'u 2 sene önce Samsunspor'dan almak istediğimizde de Ankaragücü araya girip almıştı bunu da hatırlamak lazım. Hatta Sercan Temizyürek, Sefa Aksoy, Turgut Doğan Şahin ve Hakan Koçaslan'ın alınması gündemdeydi Samsunspor'dan.
Adem Koçak bizimle sözleşme imzalarken zaten serbest bir oyuncuydu. Sözleşmesi bittikten 1,5 ay sonra kendisiyle anlaşıldı. Adem daha önce Ankaragücü yöneticileriyle görüştüğünü, görüşmek istediğini söylemişti. Görüştü ve anlaşamadı daha sonra bize geldi.
Sestak transferine gelirsek, Sestak'ın alınması evet yanlış olabilir ancak biz diğer kulüpler gibi bedavaya ya da ayartarak almıyoruz bu oyuncuları. Sestak'ı biz almamış olsak Ankaragücü'nde kalacak mıydı ? Hayır.
Sami Altınyuva, Turgut için Gaziantepspor'dan aldığı çekleri bozdurup şahsi işlerine kullanırken kimse neden engel olmadı ?
İçinde bulunduğu durumu anlıyorum kardeşlerimin ancak yönetimleri her şeyi yaparken, oyuncuları oraya buraya üçe-beşe bakmadan verirken sorun yok, bedeli karşlığı hatta bedeli üzerinde biz alınca mı kazık atmış oluyoruz ?
Yanılmıyorsam transfer yasağı var şu an Ankaragücü'nün istesek bile kiralık oyuncu veremiyoruz sanırım. Verebilecek durumdaysak verilmesi kanaatindeyim.
Ayrıca 2004 için yenilmeseydi denilmesi çok garip, herkes biliyor Ankaragücü'nün 2004 yılında o maçta yaşadıklarını, devre arasında olanları. Hiç boşuna aranmasınlar başka şeyler için.
ForsakeN
12.Ocak.2012, 13:12
İyi de Bursaspor oyuncuyu bedavaya almıyor ki. Bonservisini verip alıyor sonuçta. Galatasaray'ın 1M Dolarlık teklifini reddetmiş Ankaragücü. Demekki Bursa daha iyi bir para teklif etti.
fotosuki
12.Ocak.2012, 18:51
Adem, Turgut, Sestak şu anda Bursa'da olmasalardı. %99 başka bir kulübün formasını giyiyor olurlardı. Batan geminin malları deyip kardeşimiz düşmesin mantığı biraz acındırmaya girmiş diye düşünüyorum.
musakaan
12.Ocak.2012, 21:49
Turgut'un alınmasına şahsen sıcak bakmıyorum, şu şartlarda alınması doğru değil geçmişte birçok oyuncu aldık verdik birbirimize bunlar futbolun olağan şeyleri ancak Ankaragücü'nün içinde bulunduğu durum içerisinde şu an doğru değil. Zaten sağ kanat için yabancı oyuncularla görüşülüyordu. Turgut belki hiç yoktu akıllarda. Zaten kendisinin son açıklamalarından sonra zaten gelmesi doğru değil bu bir, ikincisi Sestak konusunda olduğu gibi kulüpte kalacak mıydı ? Hayır, zaten kafasında bitirmiş durumda şu an Ankaragücü'nü çevirmiş gözünü İstanbul'a gelmesin mümkünse. 1.750.000 €'ya alındığı söyleniyor bu bütün tekliflerin üzerinde.
Turgut'u 2 sene önce Samsunspor'dan almak istediğimizde de Ankaragücü araya girip almıştı bunu da hatırlamak lazım. Hatta Sercan Temizyürek, Sefa Aksoy, Turgut Doğan Şahin ve Hakan Koçaslan'ın alınması gündemdeydi Samsunspor'dan.
Adem Koçak bizimle sözleşme imzalarken zaten serbest bir oyuncuydu. Sözleşmesi bittikten 1,5 ay sonra kendisiyle anlaşıldı. Adem daha önce Ankaragücü yöneticileriyle görüştüğünü, görüşmek istediğini söylemişti. Görüştü ve anlaşamadı daha sonra bize geldi.
Sestak transferine gelirsek, Sestak'ın alınması evet yanlış olabilir ancak biz diğer kulüpler gibi bedavaya ya da ayartarak almıyoruz bu oyuncuları. Sestak'ı biz almamış olsak Ankaragücü'nde kalacak mıydı ? Hayır.
Sami Altınyuva, Turgut için Gaziantepspor'dan aldığı çekleri bozdurup şahsi işlerine kullanırken kimse neden engel olmadı ?
İçinde bulunduğu durumu anlıyorum kardeşlerimin ancak yönetimleri her şeyi yaparken, oyuncuları oraya buraya üçe-beşe bakmadan verirken sorun yok, bedeli karşlığı hatta bedeli üzerinde biz alınca mı kazık atmış oluyoruz ?
Yanılmıyorsam transfer yasağı var şu an Ankaragücü'nün istesek bile kiralık oyuncu veremiyoruz sanırım. Verebilecek durumdaysak verilmesi kanaatindeyim.
Ayrıca 2004 için yenilmeseydi denilmesi çok garip, herkes biliyor Ankaragücü'nün 2004 yılında o maçta yaşadıklarını, devre arasında olanları. Hiç boşuna aranmasınlar başka şeyler için.
Sestak konusunda yanılıyorsun malesef. Sestağı Bursa dışında isteyen yoktu ve Cengiz Topel Yıldırım , İbrahim Yazıcıdan özel bir rica etti Sestağı almamaması için. İbrahim Yazıcı bunu kabul etmedi.
musakaan
12.Ocak.2012, 21:54
Kulüpler anlaşamamış. Transfer iptal olmuş bu arada.
Edit : Turgut'un menejerlerinden birisiyle sorun olmuş.
BaGa TaRKaN
13.Ocak.2012, 01:30
Kulüpler anlaşamamış. Transfer iptal olmuş bu arada.
Edit : Turgut'un menejerlerinden birisiyle sorun olmuş.
Maşallah Bu Adamın Kaç Tane Menejeri Var :)
musakaan
13.Ocak.2012, 02:05
Maşallah Bu Adamın Kaç Tane Menejeri Var :)
4 diye biliyorum ama yanlış olmasın.
doncarlo
13.Ocak.2012, 20:16
Biz tribün olarak kardeşiz her ne olursa olsun ne kadar nifak tohumları ekilirse ekilsin,bu kardeşliği çekemeyip bitirmeye çalışanlar çabalamaktan daha ileri gidemeyecek.Şehidin emanetine her iki tarafta sahip çıkıyor.Bir oyuncu uğruna anlaşmazlık çıkabilir ama bu yönetimler arasındaki olaydır.Bunu kardeşlikle bağdaştıranlar bizi çekemeyenlerdir !!!
Bursaspor
14.Ocak.2012, 00:33
Sestak konusunda yanılıyorsun malesef. Sestağı Bursa dışında isteyen yoktu ve Cengiz Topel Yıldırım , İbrahim Yazıcıdan özel bir rica etti Sestağı almamaması için. İbrahim Yazıcı bunu kabul etmedi.
Cengiz Topel Yıldırım almayın diye rica etti ancak biz almasak kalabilecek miydi ? Zaten alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmek istiyordu. Bu ortamda kalabilme şansı var mıydı ?
Transfer şansımız varmış ki olmadı. Ancak Vittek'ler, Sapara'lar, Rajnoch'lar, Hürriyet'ler üçe beşe bakmadan bir yerlere pazarlanıyor ve Sestak kadar bile tepki görmüyor.
Turgut transferinde biz Turgut'u istemedik, kulübünüz gelen parayla transfer yasağını kaldırabiliriz diyerek (10.000.000 TL'ye yakın bir rakam gerekiyor şu an için) Turgut'u siz alın diyor, bizimkilerde gereğinden fazla fiyat önererek almak istiyor, diğer transfer şartlarında da 2-3 oyuncunun kiralık verilmesi düşünülüyor. Yani transfer tamamen Ankaragücü'nün talebi ile (Kendi önünü açabilmek için) gerçekleşiyor, sonra da bütün tepki bize kalıyor.
Ve Turgut imzayı attı!
http://www.herseyspor.com/newsFiles/1/0/0/1/0/1/0/1/1/1/0/0/0/0/file/19169.jpg
Transferi yılan hikayesine dönen Ankaragücü'nün yetenekli oyuncusu...
16 Ocak 2012 Pazartesi
Transferi en çok merak edilen isimlerin başında gelen Turgut Doğan Şahin, Bursaspor'a transfer oldu.
Gaziantepspor ve Galatasaray ile anlaşmasına rağmen Ankaragücü'ndeki kaos nedeniyle bonservisini alamayan genç oyuncu Bursaspor ile el sıkıştı.
Bursaspor, başkent ekibine 1.8 milyon TL bonservis ödeyecek. Turgut Doğan Şahin de Bursaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.
herseyspor.com
musakaan
16.Ocak.2012, 17:36
Sivas maçı geliride sizin olsun turgutta sizin olsun sestakda sizin olsun adem koçakta sizin olsun siz şampiyon olun siz uefaya gidin siz istanbula kafa tutun herşeyi siz yapın herşey sizin olsun ama ;
emin olun nasıl düştüysek öyle de kalkacağız.
sentugo
17.Ocak.2012, 14:29
PİNTO İMZAYI ÇAKTI
Bursaspor geçtiğimiz hafta sonunda Türkiye’ye getirttiği Sebastian Pinto ile dün 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Evrakları yetişmediği için Beşiktaş karşısında görev yapmayan Şilili golcünün teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın görev vermesi durumunda cumartesi günü oynanacak olan Sivasspor maçında görev yapacağı bildirildi.
---
kimdir bu pinto ? fm profili nasıldır ? necidir ? Ne kadar bonservis ödenmiştir? Aylık maaşı ne kadar olacaktır ? Göbeği yok mudur ? Ala ala bu adam mı alınmıştır ? Nunez faciası gibi bir şey olacaktır.
Şili liginde 14 maçta 13 golü olduğunu biliyorum.Fm'de bulamadım.
BaGa TaRKaN
17.Ocak.2012, 14:51
FM'de Şişirmeye Benziyor, Hava Toplarına Hakim Bir Oyuncu Gibi Ama Gücü Vasat Sezgileri ve Son Vuruşları İyi Gibi Ama Tekniği ve Hızı Vasat. Hayırlı Olsun Bursa Camiasına Bakalım Nasıl Bir İzlenim Bırakacak
http://tnypic.net/30498.png
RaSenGan
18.Ocak.2012, 20:51
Abi sende hemen şişirme yaptın. İzlediğinde göreceksin. İzlemeden şişirme diyorsun. Adamın Lakabı zaten ''TANK''.:icon_lol:
Gücü 10 olan adama tank denir mi abi :D
Heroon
19.Ocak.2012, 01:32
Gücü 10 olan adama tank denir mi abi :D
Denge 17 ama demekki tankın yer tutuşu sağlam:D
Deus Dominus
13.Mart.2012, 23:57
Pablo Batalla'yı Rus takımı Terek'in istediği, 7 milyon € gözden çıkardıkları türünde haberler görüyorum internette. Bilgisi olan var mı nedir ne değildir. 7 milyon € çok güzel para, gerçeklik payı varsa kabul edilmemesi için bir sebep yok :)
kalemci
24.Mart.2012, 14:24
Isaac ile anlaşıldı deyollaa..
Deus Dominus
24.Mart.2012, 14:27
Hadi inşallah :) Çok beğendiğim bir oyuncu Isaac, 25 yaşında galiba. Bu yıl 10 golü geçmiştir yine. Sestak'ı sağda harcayacağımıza Isaac çok daha faydalı olur orada.
kalemci
24.Mart.2012, 14:29
Aralık 87'li 25 yaşına bile girmedi henüz. 11 golü bulmuş bile.
KanaKe
24.Mart.2012, 16:15
ben kendisini cok begeniyorum ertugrul hoca kullanabilirse bursada daha fazla gol atar...
Trabzonspor
15.Mayıs.2012, 11:11
Serdar Aziz sözleşme yeniledi mi?
Bursaspor
15.Mayıs.2012, 11:58
Serdar Aziz zaten sözleşme yenilemişti. Haziran 2015'e kadar bizimle sözleşmesi devam ediyor.
http://img259.imageshack.us/img259/8501/2000238ae13441a18f16f88.png
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=428986
Trabzonspor
15.Mayıs.2012, 12:08
Oğuz zaten bilmediğim için sordum en son FM'de serbestten onu Trabzonspor'a almıştımda ordan kaldı aklımda.
Deus Dominus
15.Mayıs.2012, 13:05
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kupa finalinde onu izlemeye gelecek takımların olduğunu söyleyen bir haber okumuştum. Anderlecht, Lille ve Napoli kulüplerinin ismi geçiyordu. Ben eminim bu çocuk çok iyi yerlere gelecek, ve yine eminim Bursaspor'dan başka bir Türk takımına transfer olmayacak.
Bursaspor
15.Mayıs.2012, 13:11
Evet FM'de böyle durum vardı 12.2'den sonra düzeltildi.
Deus Dominus
19.Mayıs.2012, 19:29
Svensson ile yollar ayrıldı!
2 sezon önce büyük umutlarla transfer olan İsveçli orta saha oyuncusunun menajeri Carl Fhager, Gustav’ın Bursaspor’dan bonservisini ücretsiz aldığını açıkladı.
Bursaspor’un büyük umutlarla transfer ettiği ancak 2 sezondur hiç bir verim alamadığı İsveçli orta saha oyuncusu Gustav Svensson, ülkesine geri dönüyor. Yeşil beyazlı kulüple 1 yıl daha mukavelesi bulunan ancak kendisinden isteneni veremeyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Gustav Svensson’un menajeri Carl Fhager, dün yaptığı açıklamayla Bursaspor’dan bonservislerini ücretsiz aldıklarını belirtti.
2 sezonda 28 maç
Fhager, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği İsveçli orta saha oyuncusunun eski takımı Göteborg veya Efsborg’a transfer olacağını ifade etti. Svensson, 2 sezon boyunca yeşil beyazlı formayı ligde 28, Türkiye Kupası’nda da 4 kez giydi. Şampiyonlar Ligi’nde 5 maç oynayan Svenson, UEFA Avrupa Ligi’nde de 1 maç oynayabildi. Bursaspor Svensson’un bonservisi için Göteborg kulübüne 700 bin Euro, kendisine de yıllık 500 bin Euro ödüyordu.
kaynak: www.teksas.org
doncarlo
24.Mayıs.2012, 14:35
http://www.bursasporluyuz.net/resimler/ferhat585597_cut_540x330.jpg
Ferhat Kiraz Bursaspor'a
Yeşil beyazlı takım, ligde ve kupadaki performansıyla Süper Toto Süper Lig ekiplerinin transfer listesinde yer alan Boluspor'un başarılı forveti Ferhat Kiraz'ı renklerine bağlamak için harekete geçti. Boluspor'un, solaçık mevkiinde oynayan ve süratiyle dikkat çeken Ferhat için 1 milyon TL bonservis bedeli istediği, Bursaspor'un ise 800 bin TL önereceği öğrenildi. Boluspor yönetimi ile bir araya gelecek olan Bursaspor yönetiminin transferi 1-2 gün içinde netleştirmesi bekleniyor.
(DHA)
William Rookwood
24.Mayıs.2012, 15:43
Forvet mi, Ferhat Kiraz sol açık değilmiydi?
doncarlo
24.Mayıs.2012, 16:13
Forvet mi, Ferhat Kiraz sol açık değilmiydi?
Sol açık oynuyor.
Deus Dominus
24.Mayıs.2012, 19:50
Ozan İpek'in gitmesi gündemde, 5 milyon € getirene veririz :)
Ferhat beğendiğim bir futbolcu ama yedek olur. Her iki kanada da etkili kaliteli oyuncu lazım.
Şestak-Mestak olmaz o iş. :p
Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 21:41
Ferhat Kiraz iyi adam. Bursa Ozan Ipek'i takimda tutmasi lazim, takimin omurgasindan kimse gitmesin.