Log in

View Full Version : Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7

Deus Dominus
20.Haziran.2012, 04:47
Sağ açık ve sol beke de oyuncu lazım. Bakalım ne yapacak bizim yönetim. Yabancı transferi yapmıcaz demiştiler ama gurbetçi oyuncu gelebilir. Jimmy Durmaz ve Malik Fathi haberleri görmüştüm yanılmıyorsam teksas.org'ta.

DenizlispoR
20.Haziran.2012, 05:17
Jimmy Durmaz'ı Denizli'ye getirdiğimizi hatırlıyorum.( Eğer gelmediyse kusuruma bakmayın. ) Pek iyi oynayamıyordu,zaten sonra onun mevkisine Mehmet Çoğum alındı. Mehmet Çoğum yani, düşünün. :n:

Edit : Pardon,kardeşi David Durmaz ile karıştırmışım.

Bursaspor
20.Haziran.2012, 09:39
Bu takıma; sağ açık, sol bek, stoper ve orta saha transferi yapılması gerekiyor. Stoper için Stepanov gidince mevcutlardan elimizde Serdar Aziz, Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk ve İbrahim Kaş kaldı; bu dörtlüye takviye yapılması gerekiyor. Altyapıdan da olabilir bu, yerli/yabancı transferden de ama yapılması şart.

Bordo61Mavi
25.Haziran.2012, 18:22
Yattara ile ilgileniyormus Bursa, veya Yattaranin menajer oyunu.

KanaKe
25.Haziran.2012, 19:01
yattara bursaya birsey veremez bu saatten sonra :) kümede kalmaya oynayan takimlara gidebilir.. duyduguma göre mersin ile anlasmak üzereymis.

sentugo
27.Haziran.2012, 11:23
Bu sene çok durağan transferler. 1 stoper almamız gerektiğini de düşünüyorum.

attirson
28.Haziran.2012, 18:37
Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, iki sezon önce Trabzonspor'da forma giyen İbrahim Yattara'yı görüşmek üzere Bursa'ya davet etti.

Geçen sezon Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımında forma giyen Yattara'nın bu akşam saatlerinde İstanbul'da olacağı öğrenildi. Gece geç saatlerde veya yarın Bursa'da olması beklenen 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun anlaşma sağlanırsa resmi sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi.

Bu arada Yattara ile Bursaspor'un yanı sıra Mersin İdmanyurdu'nun da ilgilendiği, futbolcunun yeşil beyazlı ekip ile anlaşma sağlanamaması halinde bu kulübün yöneticileriyle görüşeceği öğrenildi.

KanaKe
28.Haziran.2012, 19:57
ertugrul saglami anlamak güc gercekten :)

Deus Dominus
29.Haziran.2012, 01:05
Ben böyle özürlü, böyle beyinsiz yönetim görmedim! Deniz Yılmaz'ı niye aldık o zaman?! Elimizdeki İsmail Haktan'ı, Ahmet Arı'yı ne yapıcaz? ya Sestak? Takımı gençleştirmek için ciddi revizyon yap, şampiyonlukta büyük pay sahibi, Ergic, Ali Tandoğan, Ivankov gibi isimleri bile gönder, sonra git en iyi döneminde bile problemler yaşamış '32 yaşında!' bir oyuncuya yıllık 1 milyon €'dan fazla para ver. Akıllı işi değil bu... Daha çok şey geçiyor içimden de içimde kalsın onlar daha iyi... Zorla yamadılar içi geçmiş adamı koca takıma.

Bordo61Mavi
29.Haziran.2012, 02:15
Yattara paralari alip yatar asagi.

Sempatik kisilik ayri, futbol ayri. Zamaninda yetenekliydi evet ama Trabzonsporda gecirdigi 8 senede ne yapmis ? Ortalama olarak sezon basi kac mac yapmis ve kac mac katkida bulunmus. Senelik 2 milyona yakin para aliyordu bu adam Trabzonda.

Bursa yonetimi revizyon yapmak istiyor, bu kacinci revizyon sampiyonluktan sonra. Yazici artik degismeli.

LaigLeNoiR
29.Haziran.2012, 02:20
Bu başlık altından transfer yorumlarını yapabilirsiniz.

uAburak89
29.Haziran.2012, 14:34
Deniz Yılmaz'dan vazgeçmiş Bursaspor.

doncarlo
29.Haziran.2012, 14:39
Kolo Toure Timsah Olur mu?..

http://www.bursasporluyuz.net/resimler/manchester_city_kolo_toure.jpg

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeşil Beyazlılar, Manchester City'nin Fildişi Sahilli yıldızı ile ilgili bugün saat 16.00'da pazarlık masasına oturacak. Anlaşma sağlanırsa, tecrübeli oyuncu 2 sezon Bursaspor forması giyecek.

Gelecek sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen ve takıma en az bir yıldız kazandırmak isteyen Bursaspor'da gözler Kolo Toure'ye çevrildi. Premier Lig ve Avrupa kariyerine 2002 yılında Arsenal'de başlayan ve 2009'da Manchester City'e transfer olan Toure, geçen sezon takımda fazla forma şansı bulamamıştı. Tam adı Kolo Habib Toure olan Fildişi Sahilli yıldız, menajerler tarafından Bursaspor'a önerildi. Menajerler tecrübeli oyuncunun bonservisi konusunda da indirime gidileceğini belirttiler.

ALTERNATİFLİ OYUNCU
Toure'nin transfermarkt'ın verilerine göre 8 milyon avroluk değeri bulunuyor. Ancak bu rakamın Fil Dişili futbolcunun son dönemdeki performansı göz önüne alındığında gerçekği yansıtmadığı ifade ediliyor. Ertuğrul Sağlam'ın sıcak baktığı futbolcu ile ilgili görüşmelerde sıcak temas bugün sağlanacak. saat 16.00'da Bursaspor heyeti ile Manchester City yetkilileri mesaya oturacak. Toure'nin Yeşil Beyazlı renklere bağlanması durumunda 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Savunmanın ortasında, sağ bekte ve defansif orta saha mevkisinde oynayabilen Kolo Toure, Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da 98 maç oynadı, 6 gol attı.

3.TAKIMI OLACAK
Bursaspor'un renklerine bağlamak istediği Kolo Toure, istikrarlı grafiği ile dikkat çekiyor. Futbola Fildişi Sahili'nin ASEC Mimonas takımında başlayan başarılı futbolcu, burada Arsenal gözlemcilerinin dikkatini çekerek İngiliz ekibine transfer oldu. 2002-2009 yılları arasında Londra ekibinde forma giyen ve bir dönem dünyanın en iyi savunma oyuncuları arasında gösterilen Kolo Toure, 2009'da yapılanmaya giden Manchester City'nin yıldız transferleri arasında yer aldı. Profesyonel olarak iki takımda oynayan tecrübeli oyuncu, Bursaspor'a transfer olursa 10 yıl sonra Premier Lig'den ayrılacak.

Haber : Süha Gülsoy

sentugo
29.Haziran.2012, 21:09
Yattarra haberleri doğru değil herhalde ?

Fearless Coward
29.Haziran.2012, 21:14
Yattara transferi olmamış arkadaşlar gözünüz aydın...MİY'a gider büyük ihtimal...Ayrıca Bursa Deniz Yılmaz'dan da vazgeçmiş...

Corpus
29.Haziran.2012, 23:11
Yattara Hayırlı Olsun.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/67419/yattara-timsah-oldu?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Fearless Coward
29.Haziran.2012, 23:12
NtvSpor alem ya sabah yattı diyor şimdi geldi diyor :D

doncarlo
29.Haziran.2012, 23:36
Yattara geldi hatta şuanda kardeşimin çalıştığı hoteldeymiş.

attirson
29.Haziran.2012, 23:37
Sevindim bu habere.Özlemistik Yattara'yı izlemeyi. :)

Facx
30.Haziran.2012, 00:04
yattara isterse bursayı uçurabilir ama sorunda işte orda isticek mi ?

Deus Dominus
30.Haziran.2012, 00:08
Çıldıracam, Deniz Yılmaz'dan vazgeç, Olcay Şahan'ı kaçır, Yattara'ya talip ol! 2 sezondur neyin revizyonunu yapıyoruz o zaman? Niye gönderdik Ali Tandoğan'ı, Ivankov'u, Ergic'i?

Cengo
30.Haziran.2012, 00:11
Kolo Toure'nin yıllık 6.5 Milyon Euro'luk maaşı var. Nereye geliyormuş?!?

Bursaspor
30.Haziran.2012, 00:23
Kolo Toure zaten hedef şaşırtma, Nigel Reo-Coker (Sözleşmesi bitti.) ya da Jermaine Jenas'tan birini alacağız diye düşünüyorum.

Yattara'nın tek artısı Ocak'tan sonra yerli statüsünde oynayacak olması ve eğer eklenmişse performansından memnun kalınmazsa aldığı parayı iade edecek ya da etmeyi düşünecek olması.

Ayrıca hafta başında istemiyoruz dediğin adamı hafta sonunda almak nasıl bir akıllılıktır anlamış değilim.

Bursaspor
30.Haziran.2012, 15:55
Yattara transferinden menajerlerinin fazladan para istemesi üzerine vazgeçildi. Yaklaşık 200-300.000 € fazladan isteyen menajerleri Yattara'yı alıp Bursa'dan ayrıldılar. Mersin İdman Yurdu'nun ve Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Samet Aybaba'nın Yattara'yı çok istediği konuşuluyor, iki takımdan birine gidebilir.

Şimdi cidden rahatladım.

Bordo61Mavi
30.Haziran.2012, 16:23
Yattara'a istese dahi Bursayi ucuramaz. O efsane bitti artik :) 8 senede Trabzonspora hic bir sey vermemis bir adam Bursaya 1 sezonda ne verebilir. E.Saglam bu transferi nasil onayladi anlamis degilim.

Fearless Coward
30.Haziran.2012, 16:27
Yattara gelmedi dostum :) yatmış o iş ya Mersin ya BJK alacakmış...

Bordo61Mavi
30.Haziran.2012, 16:31
Saglik kontrolunden gecme goruntuleri hangi takim icin ?

Simdi gordum :) son anda iptal olmus, Mersine gider ozaman. Besiktasin alacagini dusunmuyorum

Bordo61Mavi
30.Haziran.2012, 16:46
Yattara 1 Milyon € Garanti para + 40 Bin € maç başı

Bu rakamami anlasilmisti :) Allah korumus

KanaKe
30.Haziran.2012, 19:36
besiktas alirsa büyük hata eder elinde patlar besiktasin

titates1
12.Temmuz.2012, 02:55
Toure hangi Toure ?

ya bir de şu başlıklardaki transfer görüşmelerini buradan yapabilirsiniz yazısını görünce heyecanlanıyorum :p buradan serdar aziz'e holosko + bir miktar para önerebilecekmişim gibi geliyor =) , cümlede sanki bir gariplik var=)

SaLviO
12.Temmuz.2012, 02:56
toure gelirse çok büyük olay olur

doncarlo
12.Temmuz.2012, 04:00
Eğer mervan gelirse Bursa'da barınamaz gibime geliyor ailesi siyasal sebeplerden dolayı sürgün edilmiş yurtdışına.

Bordo61Mavi
12.Temmuz.2012, 04:31
Heleki Bursada hic barinamaz.

Deus Dominus
12.Temmuz.2012, 05:23
Kolo Toure hiçbir şekilde akla yatkın gelmiyor bana. İnanamıyorum yani :) Hem Toure'nin Man.City'den ayrılıp Bursa'ya gelme ihtimali (ki geçen sezon fazla oynama şansı bulamamış olsa da Bursaspor'a kadar başka talipleri de olur diye düşünüyorum), hem maliyeti (90bin £ haftalık kazancı var adamın... Tamam orada vergiler çok daha yüksek, Türkiye'de avrupanın geneline baktığımızda %15 civarı bir avantaj vardır. Yine de maaş konusunda tereddütlerim var.) QPR'de Toure'yi istiyor diye biliyorum. Hayali bile güzel, inşallah gerçekleşir de Bursa'da izleme fırsatı buluruz böyle tecrübeli bir oyuncuyu. Serdar Aziz'in gelişimine de çok büyük katkı sağlar önemli bir oyuncu ile birlikte oynamak.

titates1
12.Temmuz.2012, 10:57
Kolo Toure bana da hayal gibi geldi ama gerçekleşirse Türkiye'ye böyle bir oyuncu geldiği için çok sevinirim.

Pablo Batalla
12.Temmuz.2012, 15:15
Beyler Toure ile Mervan gelecek sanki.Hocanın söyledikleri o yönde, cuma gününü vurguluyor herkes.Bakalım yarın ne olacak.Toure gelirse çok iyi olur.

kalemci
12.Temmuz.2012, 15:34
Mervan'ın görüşü biraz sıkıntılı diye biliyorum bende.

bySperman
12.Temmuz.2012, 15:43
Mervan'ın görüşü biraz sıkıntılı diye biliyorum bende.

Görüşü neymiş ki ? Zamanında başka Türk kulüpleride istiyordu.Acaba bu görüşleri yüzünden mi gelmedi ?

William Rookwood
12.Temmuz.2012, 16:55
Görüşünden kime ne adam top oynamaya gelecek siyaset için değil :)

Bordo61Mavi
12.Temmuz.2012, 18:00
Premier League ‏@EPLStuff
Bursaspor manager Ertuğrul Sağlam has confirmed that they are negotiating with #ManCity's Kolo Toure.

bySperman
12.Temmuz.2012, 18:02
Bende az önc egördüm.Meali tam olarak ne ?

vego
12.Temmuz.2012, 18:04
Bende az önc egördüm.Meali tam olarak ne ?
Bursaspor menaceri E.Sağlam M.Cityli Kolo Toure ile görüştüklerini doğruladı.Olmalı.

Bordo61Mavi
12.Temmuz.2012, 18:04
Bursaspor menaceri E.Sağlam M.Cityli Kolo Toure ile görüştüklerini doğruladı.Olmalı.

arkadasin dedigi gibi :)

Pablo Batalla
12.Temmuz.2012, 18:05
Toure Timsah gibi diyebiliriz. :D

lionelforlan
12.Temmuz.2012, 19:27
toure iyi olur timsah için

RasAnt
12.Temmuz.2012, 21:16
Çok para almıyormu o ya :D pestede gücü + 90 dı tourenin :D nasıl verecek timsah o kadar parayı bilemedim

sentugo
13.Temmuz.2012, 00:50
SON DAKİKA - Kolo Toure, Bursaspor'un Avusturya'daki kampina geliyor. Basın ordusu su saatlerde Toure'yi bekliyorlar.

titates1
13.Temmuz.2012, 00:54
toureye gelmez dedim geliyor , ibrahimovic fener'e asla gelmez !

helal olsun bursa'ya , biz alsaydık keşke yabancı stoper ararken diyebileceğim , kıskanılacak bir transfer.

attirson
13.Temmuz.2012, 00:56
Yok artık be.Helal olsun.

Hugo
13.Temmuz.2012, 00:57
Avrupada yılın transferlerinden birisini yapıyor Bursaspor. Helal olsun gerçekleşirse.

Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 00:59
Ligimiz kalitesini artiyor yine :)

Sheriff
13.Temmuz.2012, 00:59
Toure gerçekten çok önemli bir transfer olur.

sentugo
13.Temmuz.2012, 01:00
Twitterda yabancı kaynaklar bonservis olarak 6 m euro ları falan konuşuyor. Bursaspor'un bu paraları veremeyeceğini biliyoruz. Büyük ihtimalle kiralık gerçekleşir bu transfer.

---

Bursaspor Kolo Toure için 3,5 milyon Euro bonservis ücreti verecek. Tecrübeli oyuncu senelik 2,5 milyon Euro alacak.

Güya kesin bilgilermiş....

Suicider
13.Temmuz.2012, 01:02
YOK ARTIK! (Acun sitili)

GeanyGS
13.Temmuz.2012, 01:18
Toure müthiş bir hamle olur. Bi de ben Bursa'nın bu hazırlık dönemi maçlarını anlamıyorum nerde kadrosunu güçlendirmiş kendinden yüksek seviyede takım var onla maç yapıyorlar. Aldıkları mağlubiyetler hazırlık maçı da olsa takım üzerinde baskı yaratıyor, moral bozuyor.

Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 01:19
Serdar Aziz ne mutlu sana :)

RaSenGan
13.Temmuz.2012, 03:15
Saat 3 gibi Kolo Toure kampa katılıyormuş.Bursaspor TV yayınlayacakmış.Vay be :)

RasAnt
13.Temmuz.2012, 13:10
Hala inanmıyorum bu transfere hiçbir yerde açıklma yok ne ligtv ne ntvspor nede bursaspor camiasından

PhoeniX1963
13.Temmuz.2012, 17:27
çok iyi transfer oldu bizim için defans iyice sağlamlaştı

Bursaspor
13.Temmuz.2012, 19:16
Daha pek kesinleşen bir durum yok hafta sonu yapılacak müzakerelere göre olup olmadığı belli olacak ama şimdilik menajeri olası bir transferin olmadığını söyledi. Ya da en azından biraz fiyat yükseltmeye çalışıyor.

Önder HOCA
13.Temmuz.2012, 19:43
çok iyi transfer oldu bizim için defans iyice sağlamlaştı

:) adam geride tek oynasa bile yeter :)

attirson
13.Temmuz.2012, 19:44
Serdar-Toure iyi ikili olurlar.

Lusage
13.Temmuz.2012, 22:56
Kolo Toure Bursaspor'a geliyor mu gelmiyor mu bilemem ama az önce biten Manc. City - Al Hilal maçında sahadaydı.

C h A o S
13.Temmuz.2012, 23:21
Menajeri yalanlamış Bursaspor'u.

Bursaspor
13.Temmuz.2012, 23:36
Menajeri diye sandığımız Saif Rubie (Asıl menajeri değilmiş, garip bir ilişkileri var.) Bursaspor'un teklifinden haberimiz var. Ancak şimdilik olası bir transfer söz konusu değil, Toure şu an City'nin hazırlık kampını ve doğal olarak önümüzdeki sezonu düşünüyor dedi ya da demiş.

Sanki fiyat yükseltmeye çalışıyor gibi bir durumu var. Çünkü öğrenilenlere göre oyuncuyla da, kulübüyle de gerekli anlaşma sağlanmış sadece menajerleri açıktan biraz daha fazla para istiyorlarmış.

ForCimbom
13.Temmuz.2012, 23:39
toure bursaspor'a niye gelsin?

cristiano ronaldo galatasaray'a niye gelsin?

şahsen ben şu iki soru arasında pek fark göremiyorum.

kolo toure nedir arkadaş? nasıl geliyor bursa'ya. sabahtan beri bunu düşünüyorum.

şimdi 19 bin kişilik bursa stadında bu adamı mı izleyeceğiz...

ilginç...

Bursaspor
13.Temmuz.2012, 23:42
26,461 kişilik Bursa Atatürk Stadyumu'nda görebileceğimiz isimlerden biri gibi duruyor şimdilik. Normalde geçen hafta anlaşıldığı dedikodusu vardı ancak Ada medyası işin işine girince ortalık bir anda karıştı.

Toure'nin gelmemesi için hiçbir sebep yok, maaşı karşılanabilir durumda olduktan sonra her oyuncu her kulübe gelebilir. Önceleri biz de hedef şaşırtma sanmıştık bu harekatı ama kazın ayağı öyle değilmiş.

ForCimbom
13.Temmuz.2012, 23:49
26,461 kişilik Bursa Atatürk Stadyumu'nda görebileceğimiz isimlerden biri gibi duruyor şimdilik. Normalde geçen hafta anlaşıldığı dedikodusu vardı ancak Ada medyası işin işine girince ortalık bir anda karıştı.

Toure'nin gelmemesi için hiçbir sebep yok, maaşı karşılanabilir durumda olduktan sonra her oyuncu her kulübe gelebilir. Önceleri biz de hedef şaşırtma sanmıştık bu harekatı ama kazın ayağı öyle değilmiş.

7 milyon avrodan fazla maaş alıyor toure:icon_redface:

Bursaspor
13.Temmuz.2012, 23:54
Toure haftalık 90.000 £ alıyor ancak İngiltere'de vergiler elde edilen yıllık kazancın tamamından %50'ye yakın bir şekilde kesiliyor. Yani 4.680.000 £ alan Toure aslında 2.340.000 £ yani bugünün kuru baz alınırsa 2.900.000 € alıyor demektir. Transferin zaten yarısı ve büyük ihtimalle maaşının yarısı Bursa'nın bir firması tarafından karşılanacak.

Dün bahsi geçen rakamlar 3.500.000 € bonservis ve yıllık 2.500.000 € maaştı. Bunları Toure kabul etmişti. Sorun menajerlerinin açıktan fazladan 100.000 - 200.000 € para istemeleri diye biliyoruz.

Maaşlara bonuslar dahil edilmemiştir.

ForCimbom
14.Temmuz.2012, 00:01
toure rusya'ya gitse(mesela anzhi), katar'a gitse, psg malaga gibi sugar dady kulüplere gitse alacağı maaş 10 milyon eurodan başlar.

neden manchester city'de aldığı paranın daha da azını kabul edip gelsin.

maaş açısından hiçbir mantıklı açıklaması yok.

bi de anlamadığım, o hesapta vergisi düşülünce(yüzde 50 vergi diye bir şey mümkün mü bilmiyorum) 3 olan maaşı 2,5 iniyor da sanki türkiyede vergi yok mu o para da 1,875,000 olacak vs vs.

ForCimbom
14.Temmuz.2012, 00:05
ben kolo toure gelmeyecek demedim ayrıca, bunun bir mantıklı açıklaması var mı onu anlamaya çalışıyorum.

bursa ne şampiyonlar liginde oynuyor, ne şehir/ülke olarak bir avantajı var ne de dediğim gibi parasal açıdan. resmen adam fedakarlık yapıp geliyor. buna inanmak zor gerçekten...

pele96
Türkiyede daha az düşüyür 3 olan bir maaş Türkiyede 2 ye düşüyorsa Avrupada 1e düşer.

Bursaspor
Gitse gider ancak nedendir bilinmez EPL içerisinden dahi talibi yok, bir süre önceye kadar PSG alacak deniyordu girişim dahi yapmadılar. Al Hilal alabilir mi diye düşünülüyordu onlar da girişimde bulunmadılar. Buna sebep malum fiziksel durumuna fazla takıntılı olması hatta bu uğurda saçma denemelere (Eşinin haplarından kullanması vs.) kalkışması olabilir. Bu ayrıntıları öğrenebilsek daha sağlıklı olacak.

Kulübüyle ve kendisiyle anlaşılmış (Ki bunu bu kadar duyuran Ada basını) bundan sonra olur veya olmaz ayrı konu ancak görüşmelerden bir şekilde netice alınacak. Gelmediği halde bu tip bir transferin yapacağı katkı ortadayken bütün herkesin birlik olup bu tip bir hedef şaşırtma yapması da olanaksız.

Ayrıca az önce Sky'a o açıklamarı yapan Saif bunu da dedi.

Kendisine bir taraftarın sorduğu "Toure - Bursaspor ? What do you think ?" sorusuna;

"Let's see what happens. Transfer window has a long way to go."

Bursaspor
14.Temmuz.2012, 00:15
Türkiye'de sporculardan alınan vergi en üst ligdekiler için %15 daha sonra %10 ve %5 olarak iniyor. Bizde vergi yıllık kazançtan değil aylık kazanç üzerinden kesilir ve çoğu zaman futbol kulüpleri kendileri karşılar bu vergiyi.

İngiltere'de ise yıl içinde ne kadar para kazanmışsa o miktar üzerinden %50'ye yakın hatta bazen %54'ü bulabilen miktarlarda vergi kesiliyor.

En basitinden Usain Bolt sırf bu yüzden Diamon League'in Britanya etaplarına katılmak istemedi çünkü sırf orada kazandığı değil tüm kazancından vergi kesilecekti.

sentugo
14.Temmuz.2012, 00:34
Bursaspor'da Kolo Toure transferi suya düştü. Daha önce prensip anlaşmasına varılan yıldız oyuncu Kolo Toure transferi suya düştü.Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı Manchester City kulübüne 3.5 milyon Euro oyuncunun kendisine 2.5 milyon euro vererek anlaşma sağladığı yıldız oyuncuyla teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüştükten sonra transferden vazgeçti.Bunu sebebi olarak teknik dırektor Sağlam'ın kulÜp içinde de dengelerin bozulmasını istemediği için bu transfere karşı çıktı.

böyle bir haber var..
http://www.haberedikkat.com/haber_33662_bursasporda-kolo-toure-transferi-suya-dustu.html

Addolorato
14.Temmuz.2012, 00:40
Böyle dar kafalılık olmaz. Cristiano Ronaldo gelse takım içi dengeleri bozmayalım diye almaz bizim antrenörler. Bozacaksın arkadaş dengeleri Kolo Toure geliyorsa bozacaksın. Afedersinde kimsenin ben şu kadar alıyorumda ama bak Toure bu kadar alıyor demeye cesaret edebileceğini sanmıyorum. Oynadığı takımlara bakmaları yeterli.

Bursaspor
14.Temmuz.2012, 00:45
O haber tamamen yalan haber gibi geliyor. Çünkü bugün kura çekiminden sonra Bursaspor TV'de konuşan Ertuğrul Sağlam bugün gelişme olmasını bekliyoruz dedi tekrar ve tekrar, şimdi adamın ne kadar maaş alacağını bildiğine ya da tahmin ettiğine göre "ooo bu bize tuzlu gelir" diyemezsin, saçma olur.

Resmi bir açıklama gelene ya da kampta bulunan basın mensuplarından biri bir şey uçurana kadar bilgi kirliliği devam edecek gibi görünüyor.

RasAnt
14.Temmuz.2012, 15:12
Bursaya gelene kadar biz alırız Toure'yi sanmıyorum geleceğini

eXcitinG
14.Temmuz.2012, 15:25
Bursaya gelene kadar biz alırız Toure'yi sanmıyorum geleceğini

Toure de zaten sizin kapınızda yatıyordu, size geLmek için.

RasAnt
14.Temmuz.2012, 15:28
Bizimkiler almayı düşünürse kapımızdada yatar bacamızdada

doncarlo
14.Temmuz.2012, 15:31
Bizimkiler almayı düşünürse kapımızdada yatar bacamızdada

Kardeşim sen yanlış gelmişsin burası Bursaspor Transfer bölümü.

sentugo
14.Temmuz.2012, 20:46
Arkadaşlar Bursaspor transfer haberlerinde lütfen böyle gereksiz yorumlara girmeyelim..

SAİT71
16.Temmuz.2012, 10:58
KEşke gelse Bursa'ya olay olur. Zor ama imkansız bir transfer değil bence.

sentugo
16.Temmuz.2012, 20:35
"Toure için bonservis ödemeyiz"

Fildişili futbolcu için yaptığı girişimlerin detaylarını anlatan Futbol Şube Sorumlusu, Manchester City’nin istediği 3.5 milyon Euroluk bonservisin bedelinin transferi çıkmaza soktuğunu söyledi.

Bursaspor’da Kolo Toure transferindeki sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya başlıyor. 5 gün boyunca menajer Metin Korkmaz ile birlikte Manchester City’nin kamp yaptığı Seefeld’te üs kuran Erkan Kamat gazetecilerin sorusu üzerine gelişmeler hakkında yanıt verdi. Kamat, 5 günlük süreçte karşılarında 7 menajerin olduğunu belirterek, “Önemli bir transferi bitirmek için uğraştık. Bu işlerin bazı zorlukları var. Karşımızdaki menajerler dünyanın en önemli isimleri. İkna etmek kolay olmuyor. Görüşmeler de bu nedenle uzun sürdü” ifadelerini kullandı.

Kolo Toure’nin menajeri Saif’in yaptığı açıklamaların haberleri dahilinde bilinçli yapıldığının altını çizen Kamat, “Bu tarz transferlerde böyle stratejik hamleler yapılabiliyor. Saif’in açıklamalarını biliyorduk. Biz Toure’ye 2.2 milyon Euro garanti para, 300 bin Euro imza parası toplamda 2.5 milyon Euro teklif ettik. Bu konuda bir sıkıntımız yoktu. Ama daha önce bonservis talep etmeyen Manchester City’nin 3.5 milyon Euro’dan kapıyı açması bu transferi çıkmaza soktu. Biz bonservis ödeyerek transfer düşünmüyoruz. Bitmiş bir şey yok. Görüşmeler sürüyor” dedi.

-Bursa Hakimiyet-

Bursaspor
16.Temmuz.2012, 20:44
Bangura'ya 2.8-3M € öderken bir şey yoktu Toure için 3.5 istenince mi olay oldu. Tamam o yaşta oyuncuya o kadar bonservis bizim için fazla lüks ama o zaman Toure'yi istiyoruz demeyin. Taraftar da bu kadar beklenti oluşturduktan sonra arayı kapatmaları ve beklentileri en azından toparlamayı çalışmamız çok zor.

En fazla bir yabancı oyuncu alabiliriz o da adı geçen isimlerden biri maalesef olmayacaktır.

KanaKe
16.Temmuz.2012, 21:09
toure gibi adama 3,5 milyon sudan ucuz :) bursa almamakla hata etti bence..

doncarlo
16.Temmuz.2012, 21:42
Bizim transfer sorumlusunda iş yok Erkan Kamat çok ince eleyip sık dokuyor.Bende aynı olayı kombine ve forma olayında yapıp ince eleyip sık dokuyacağım.3.5 bu adam için nedir ki ?

BaGa TaRKaN
16.Temmuz.2012, 23:29
Gelmemesi Daha Hayırlı ve İsabet Olur. Böyle Adamları Alıp Arap Futboluyla Eş Değer Tutan Vizyondan Kurtulmuş Oluruz.

Bize Genç ve Süper Yetenekler Lazım Asıl Mağrifet Onları Almakta Bu Her Takımımız İçin Geçerli. Futbolumuzu Güzel Pazarlasınlar ve Yöneticilerimiz Adam Gibi Adam Olmayı Öğrensinler Ondan Sonra Neymar, Ganso, Hernandez Hedefleri Olsun.

Pili Bitmiş Adamlar ve Doymuş Adamlar Bizi Tercih Etmeyecek Aksine Bizden Gidecekler Hedefimiz ve Vizyonumuz Bu Olmalı

SAİT71
17.Temmuz.2012, 08:56
Bence M.City'de oynayan ve kariyeri olan böyle bir adama o kadar para çok değil. Ne oyunculara ne paralar veriliyor. Yanlış bir karar.

sentugo
21.Temmuz.2012, 13:49
Augusto Fernandez haberleri çıktı. İnşallah gelmez hiç sevmiyorum adamı.

Bursaspor
24.Temmuz.2012, 01:03
Augusto için ortada yine çok fazla dedikodu var, 3M € teklif edildiği ancak kulübünün 5M € istediği konuşuluyor. Touré meselesine benzeyecek en sonunda bu da.

Neyse 3-4 güne yine çözümlenir demeye başlar bizimkiler.

eXcitinG
24.Temmuz.2012, 01:57
Bursaspor ŞampiyonLuktan geLen ve ŞampiyonLar Ligine katıLımdı, orada oynanan maçLardı derken geLen paraLarı nereye aktardı acaba. İki sezondur transferde bu kadar etkisiz kaLmaLarı düşündürücü. ALLahtan geçen sezon ortasında Pinto geLdi de takım kendisini toparLadı. Yönetimin ne düşündüğünü hakikaten çok merak ediyorum. Takımda o kadar gereksiz yabancı var ki, hadi diyeLim çok üst düzey yabancı aLamadı, en azından orta kaLibrede, takıma katkı verecek yabancıLar aramamaLarı düşündürücü. BattaLa, Pinto ve Carson dışında takıma katkı veren yabancı yok.

KaLdı ki Şampiyon oLmuş ve ŞampiyonLar Liginde oynamış, buLunduğu Lig artık beLLi bir seviyede oLan takıma çok kaLiteLi yabancı oyuncu rahat buLunur.

Fearless Coward
24.Temmuz.2012, 02:57
Elemeler başlayacak yahu Bursaspor en kötü ekip konumunda transferde...

sentugo
24.Temmuz.2012, 16:08
Borçlara gitti o paralar diye düşünüyorum. Şu anda takıma dandik bir-iki oyuncu gelebilir sanırım o kadar... İnşallah yanılırım tabi ama durum çok kötü gözüküyor.

Yine de oynamayıp giden yabancı oyunculardan iyidir bu durum.

Deus Dominus
24.Temmuz.2012, 21:24
Nihayet bir isimle anlaşabildik sanırım. Murat Yıldırım gelecek eğer haber doğruysa - ki inşallah gelir, Adem'den daha çok katkı sağlayacağına eminim.-

http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=10367

Walter Sakana
25.Temmuz.2012, 04:00
Tymoshchuk iddiası var da kaynağa pek güvenemedim (internetspor)

Bursaspor
25.Temmuz.2012, 19:05
Murat Yıldırım tamam iyi hoş Adem Koçak'tan iyi ama hani üç tane yerli iyi oyuncu ve iki tane yabancı yıldız alacaktık. Gerçekten daral geldi artık bu transfer yapamama halimizden.

mehmetcoo
25.Temmuz.2012, 19:08
Murat Yıldırım tamam iyi hoş Adem Koçak'tan iyi ama hani üç tane yerli iyi oyuncu ve iki tane yabancı yıldız alacaktık. Gerçekten daral geldi artık bu transfer yapamama halimizden.

murat yıldırım güzel frikik atan bi oyuncu ama bence kalu uche daha iyi. biraz bizi örnek alın transferde :icon_smile::icon_smile::icon_smile:

Bursaspor
30.Temmuz.2012, 04:21
Yine yaprak kıpırdamıyor, büyük ihtimalle UEFA Avrupa Ligi maçından sonra bir şeyler olursa olur. Yoksa bizimkilerin transfer yapacak fikri de, çalışması da yok.

Fearless Coward
30.Temmuz.2012, 04:48
Bursa neden bu kadar bekledi sanki çok büyük bir yıldız gelecek.Kasımpaşa ne güzel adamlar aldı neden bu kadar durgunlar ? En azından bir Mouche kalitesinde adam alabilirler çok zor değil.

sentugo
05.Ağustos.2012, 21:13
http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2011-players/142342d1299614375-petteri-forsell-ifk-mariehamn-screen-shot-2011-02-11-11.33.23.png

fm 2011 profili böyle bir arkadaş.

Cengo
05.Ağustos.2012, 22:17
Coşkun, bu transfer ile senin bir alakan var mı?

RaSenGan
05.Ağustos.2012, 22:28
FM profiline bakarsak bu fizikle işi çok zor olur.

KanaKe
05.Ağustos.2012, 22:41
mikael forsellin oglu felan mi bu arkadas :)

Deus Dominus
06.Ağustos.2012, 00:16
Umarım ikinci Svensson vakası olmaz. Pek olumlu yorumlar gördüm internette hakkında, genç bir oyuncu. İnşallah hem kendisi, hem takımımız adına hayırlı olur.

edit: 1.69 boy, 73 kilo... Doğru mudur acaba...

http://www.ifkmariehamn.com/index.php?option=com_joomleague&func=showPlayer&p=13&pid=64&Itemid=793

FM Editor'den baktım nasıl yapmış Finli araştırmacılar diye. Yüksek ambition, düşük proffessionalism değeri vermişler- ki kilodan da belli pek profesyonel olmadığı :D 7-8 kilo fazlası var, tosuncuk! - Fiziksel özellikleri vasat, Batalla'dan da düşük. Ortasahada hücuma dönük her yerde oynayabilir durumda fm 2012 12.2 yamasında. Her iki ayağını da kullanabiliyor. 100 c.a. ve 133 p.a. vermişler.

Sheriff
06.Ağustos.2012, 00:56
Yalnız çok iyi taç atıyomuş eleman :zuhaha

RaSenGan
07.Ağustos.2012, 00:45
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/423418_448361991870584_1839294916_n.jpg

mustangshelby
07.Ağustos.2012, 01:43
kız gibi çocukmuş valla :)

sentugo
07.Ağustos.2012, 02:09
resmiyete kavuşmuştur.

"Başkanımız İbrahim Yazıcı ve Futbol Şube Sorumlumuz Erkan Kamat´ın sürdürdüğü görüşmeler sonucu Finlandiya´lı oyuncu ile prensip anlaşması sağlanmıştır."

Futbolcu ile de bir kısa röportaj yapılmış.

IFK Mariehamn takımından transfer ettiğimiz Petteri Forsell takımımızın Bursa Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanı tribünden izledi.

Forsell antrenman sonrasında yaptığı açıklamada Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ve elinden gelen en iyi mücadeleyi sergileyip takıma katkı koymak istediğini söyledi.

Forsell transferi ile ilgili gelişmeleri ve Bursaspor hakkındaki düşüncelerini şöyle özetledi; "Transferim çok hızlı gelişti. Ersel Uzgur hocamız benim forma giydiğim son maçı izlemiş ve benim hakkımda olumlu rapor vermiş. Her iki kulüp yetkilileride transfer görüşmelerini başlattılar ve kısa sürede transferim gerçekleşti. Bende Bursaspor'a gelmeyi çok istedim ve geldiğim için de çok mutluyum. Hedefim Bursasapor'da forma giyip başarılı olmak. Takım arkadaşlarımla henüz tanışma şansım olmadı fakat takımın antrenmanını izleyebildim. Stadyumun zemini oldukça güzel. İnternetten izleyebildiğim kadarıyla taraftarımızda oldukça ateşli ve takıma çok destek oluyorlar" dedi.

Forsell kendi oyun stilinede değinerek "Oynadığım futbol stiline gelince orta sahanın ortasında serbest oynamayı seviyorum. Eski takımımında duran topların tamamını ben kullanıyordum ve duran toplardan gol atmayı çok seviyorum. Umarın gollerime Bursaspor'da da devam edeceğim" dedi.

Perşembe günü oynanacak olan KuPS maçının BUrsaspor lehine 5-0 gibi farklı bir skorla biteceğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

William Rookwood
07.Ağustos.2012, 04:49
Türk kızlarından bile güzel adam :D

Bursaspor
07.Ağustos.2012, 10:39
Ben uzun süredir takip ediyorum Kuzey futbolunu, Petteri Forsell'in en büyük sıkıntısı kilolarıydı zaten geçmiş videolarını vs. izlerseniz bayağı bir toplu bir oyuncu olduğunu görürsünüz. Zaten hocası da "läski" (şişman, şişko) diye çağırıyordu. Taraftarlar vs. bayağı bir bu konuda muhabbet ediyordu. Bunun da en önemli sebebi oyun içerisinde ve idmanlarda tembel bir yapısı vardı, kendisini çok fazla yormuyordu.

Son 1-1,5 senedir fazla kilolarından kurtuldu, fiziğini biraz daha güçlendirdi, saha içerisinde de daha fazla çalışmaya başladı. Zaten bu sezon altın sezonu oldu, daha fazla oyun içine giriyor; sorumluluk alıyor, bu sayede de Mika Laurikainen kendisini son dönemde sıklıkla U21 maçlarına da çağırdı.

En önemli özellikleri hem sağ hem de sol ayağıyla mesafe tanımadan sert ve düzgün şutlar çıkarabilmesi, saha görüşü ve top tekniği de gayet iyi, en büyük sıkıntısı fiziğini biraz daha artırması lazım. Zaten IFK'da da bütün duran topları kendisi kullanıyordu. Yeterince toparladı kendini ama biraz daha gücünü artırabilirse ve gerek ülkeye gerek şehre uyum sorunu yaşamazsa, ilerleyen yıllarda iyi bir yatırıma dönüştürebileceğimiz bir oyuncu olacaktır.

Son attığı şu gollerle zaten uzaktan şutları ve frikikleri hakkında bir nebze olsun fikir edinebilirsiniz. Ya da toplu halde şu videodan gollerine bakabilirsiniz (http://www.youtube.com/watch?v=Pu2voJV0_vM)

http://www.youtube.com/watch?v=UeNJDxZiUFc&feature=player_detailpage#t=69s

http://www.youtube.com/watch?v=UeNJDxZiUFc&feature=player_detailpage#t=219s

http://www.youtube.com/watch?v=UeNJDxZiUFc&feature=player_detailpage#t=107s

http://www.youtube.com/watch?v=v1_39cRI_Kg&feature=player_detailpage#t=31s

http://www.youtube.com/watch?v=UeNJDxZiUFc&feature=player_detailpage#t=103s

http://www.youtube.com/watch?v=AUSoXg1PlJk&feature=player_detailpage#t=30s

http://www.youtube.com/watch?v=AUSoXg1PlJk&feature=player_detailpage#t=166s

http://www.youtube.com/watch?v=SGTPX1_OLPc&feature=player_detailpage#t=221s

http://www.youtube.com/watch?v=SGTPX1_OLPc&feature=player_detailpage#t=56s

http://www.youtube.com/watch?v=SGTPX1_OLPc&feature=player_detailpage#t=83s

Uzun taçlarından bazıları

http://www.youtube.com/watch?v=UeNJDxZiUFc&feature=player_detailpage#t=50s

http://www.youtube.com/watch?v=gdpQGkxFoHM&feature=player_detailpage#t=76s

Kornerlerinden bazıları

http://www.youtube.com/watch?v=UeNJDxZiUFc&feature=player_detailpage#t=192s

http://www.youtube.com/watch?v=AUSoXg1PlJk&feature=player_detailpage#t=250s

http://www.youtube.com/watch?v=gdpQGkxFoHM&feature=player_detailpage#t=24s

http://www.youtube.com/watch?v=SGTPX1_OLPc&feature=player_detailpage#t=51s

Asistlerinden bazıları

http://www.youtube.com/watch?v=AUSoXg1PlJk&feature=player_detailpage#t=224s

http://www.youtube.com/watch?v=gdpQGkxFoHM&feature=player_detailpage#t=293s

http://www.youtube.com/watch?v=v1_39cRI_Kg&feature=player_detailpage#t=73s

http://www.youtube.com/watch?v=SGTPX1_OLPc&feature=player_detailpage#t=203s

Hugo
07.Ağustos.2012, 10:50
Kuzeylilerden her zaman umudum vardır benim. Genç adam. çalışır, yapar :)

goosfraba
24.Ağustos.2012, 21:46
belluschi bursaspor'da???

Bordo61Mavi
24.Ağustos.2012, 21:53
Fm'de adamimdir kendisi :) helal olsun bittiyse transfer

byariff
24.Ağustos.2012, 22:15
Portekiz basinina gore belluschi bursadaymis

KanaKe
24.Ağustos.2012, 23:44
süper transfer olur bursa adina.. 3 büyükler neden böyle adamlarla ilgilenmez anlamiyorum.. fenere ilac olurdu o adam

RaSenGan
24.Ağustos.2012, 23:46
2,5 milyon Euro'ya alındı diyorlar.

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2012, 01:24
belluschi geldi heralde haberler yayilmaya basladi :D ulan nerden actim su twitteri

ommix
29.Ağustos.2012, 15:50
İlk yabancı transferini Finlandiyalı oyuncu Petteri Forsell'i alarak yapan Bursaspor, transferde atağa kalktı. Yeşil-beyazlı ekip, Fernando Belluschi kadrosuna kattı.
Uzun süren pazarlıkların ardından oyuncunun kulübü Porto ile her konuda anlaşan yeşil beyazlılar Belluschi'ye yılda 1 milyon 100 bin euro ödeyecek.
Bursaspor'un 4 yıllık sözleşme imzalayacağı Belluschi Arjantin takımlarından Newell's Old Boys futbola başladı. 28 yaşındaki oyuncu, River Plate, Olimpiakos, Porto ve en son olarak da Genoa'da kiralık olarak forma giydi.
Belluschi, 5 kez Arjantin milli takımda oynadı.

KAYNAK : NTVSPOR

darkkobal123
29.Ağustos.2012, 15:55
Bursaspor'a yakışacak kalitede bir oyuncu. Hayırlı olsun.

anil luque
29.Ağustos.2012, 16:17
Müthiş transfer. Batalla ile birlikte ortasahayı uçururlar.

Fearless Coward
29.Ağustos.2012, 16:24
Beklediler beklediler sonunda patlattılar bombayı...

Pinto

Ozan Batalla Sestak

N'Diaye - Belluschi

Vedo - İbo - Serdar(Ömer) - Hakan

Carson

güzel 11 oluyor böyle Basser'i kesmesi lazım hocanın 6 yabancıyı geçiyor çünkü...

Bursaspor
29.Ağustos.2012, 18:11
Basser'i niye kessin, yerli sağ açık almak varken ?

Hoş alır mıyız orası belli olmaz ama Basser'i de kesmeyecektir, Sestak'ı keser.

Fearless Coward
29.Ağustos.2012, 18:33
Yerli sağ açık alınmazsa Basser kesilcek gibi görünüyor Yiğit ya da Sercan alınabilir bizden belli de olmaz...

Yavuz12
29.Ağustos.2012, 19:56
Yiğit Gökoğlan'ın Bursaspor'a transfer olmasını isterim. Güzel olabilir her iki taraf için de.

Deus Dominus
29.Ağustos.2012, 21:27
Sestak'ın yerine yazarım ben Bellushi'yi.

Corpus
29.Ağustos.2012, 21:29
Belluschi mc oynar AMC oynar AMR oynar. Joker oyuncu. Ertuğrul Sağlam' ın kafasında ne var ona bağlı olarak kadroda yer alacaktır bence

Deus Dominus
29.Ağustos.2012, 21:33
Pinto - Bangura
Ozan - Ferhat
Batalla - Forsell
Bellushi - Sestak
Musa - Adem
N'Diaye - Murat
Basser/Wederson - Hakan

herkese alternatif var, tek düşüncem stoper mevki. Serdar ve İbrahim iyi ikili ama sakatlık, ceza durumunda ne yaparız. Ömer Erdoğan'dan ne kadar verim alabiliriz...

sentugo
29.Ağustos.2012, 22:31
Deus Dominus'u desteklemek üzere, Bursaspor zaten bu sebeple Kolo Toure transferini gerçekleştirmek istediğini düşünüyorum. Bu gerçekleşmedi ve şimdi takım Serdar Aziz, İbrahim Öztürk ile gidebildiği yere kadar gidecek. Herhangi bir sakatlık veya cezalı durumda Ömer Erdoğan oynasa bile elde bulunan diğer yedek İbrahim Kaş hiç yeterli değil. Zaten Ömer'in bu sene son senesi ve İbrahim Kaş geçen yıl sorun çıkarttığı için transfer edildiği gibi kiralanmış ve eksikliği hiç hissedilmemişti.

Bellushi nedir, ne değildir, nasıl oynar sorularına hiç bir cevabım yok. Kendisinin Fm profili ve youtube görüntüleri yanıltıcı olabilir ancak bu adam bildiğin Batalla'nın mevkisinde oynuyor ve hiç bir sağ kanat oyunsu özeliğini taşıdığını görmedim. Aynı şekilde eğer bu adamı orta sahanın ortasında yani şu anda Musa'nın oynadığı bölgede oynatırsak, daha fazla gol yiyeceğimizi düşünüyorum.

Sonuç olarak takımın Bellushi yerine çok daha önemli olarak bir stoper alması ve yoluna bakması gerekiyor.

sentugo
30.Ağustos.2012, 01:56
Resmiyete kavuşmuştur.

"Fernando Belluschi Bursaspor'da !

Arjantin'li Fernando Belluschi ile her konuda anlaşma sağlanmıştır.

Uzun süren pazarlıkların ardından oyuncunun kulübü Porto ile her konuda anlaşılmıştır. 28 yaşındaki futbolcu Fernando Belluschi kulübümüzle 4 yıllık anlaşma sağlamıştır."

http://www.bursaspor.org.tr/haberler/index/haber/2138/kategori/1

Trabzonspor
30.Ağustos.2012, 02:02
Çok iyi transfer olmuş.Hayırlı olsun Bursa'ya.

uAburak89
03.Eylül.2012, 01:03
Bursaspor'un sözleşmesi elinde bulunan ve Türkiye'ye dönme kararı veren Tuncay Şanlı ile temas halinde olduğu, Galatasaray maçının ardından görüşme yapılacağı öğrenildi.

Sakaryaspor'daki patlamasının ardından Fenerbahçe'de başarılı bir kariyere imza atan Tuncay Şanlı, sözleşmesi bittikten sonra İngiltere'nin yolunu tutmuş ve Middlesbrough'a imza atmıştı. Milli futbolcu daha sonra sırasıyla Stoke City, Wolsfburg ve Bolton maceralarının ardından sözleşmesini eline almıştı. Tuncay ile Eskişehirspor'un anlaştığı yönünde haberler çıksa da tecrübeli futbolcunun Bursaspor ile görüştüğü son teklifin iletildiği öğrenildi.

GÖRÜŞME GALATASARAY MAÇI SONRASI
Bursaspor yönetiminin Galatasaray maçı sonrası İstanbul'da bulunan Tuncay ve menajeriyle bir araya geleceği anlaşma sağlanması halinde Tuncay'ın 2 gün içinde Bursa'ya getirileceği öğrenildi.

EMRE KOŞAK - BURSA / DHA

Kaka Leite
03.Eylül.2012, 01:47
Tuncay Şanlı Bursaspor'da. Camiamıza hayırlı olsun.

Çok iyi transfer çok istedim Fener'e gelsin çok çok severim Tuncay'ı hayranlık ile izleyeceğim.

GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 01:51
Tuncay'a başarılar, kendi toparlayıp iyi çalışırsa her zaman iş yapar bu ligde Tuncay.
Ancak form tutması bence epey zaman alır.

darkkobal123
03.Eylül.2012, 01:57
Eskişehirspor ile anlaşma sağladı diyorlardı ancak Bursaspor kapmış demek. Aynı mesajımı tekrar yazayım ben o zaman ; Hırslı, kaybetmeyi sevmeyen, tekmeye kafa atacak ender futbolculardan biri Tuncay Şanlı. Hayırlı olsun Bursaspor'a.

Facx
03.Eylül.2012, 16:41
Ntv Spor Son Dakika

Tuncayla 3 yıllık anlaşma sağlanmış

LaigLeNoiR
03.Eylül.2012, 16:41
Tuncay Sanli ile 3 yillik anlasildi.

Nedvedmania
03.Eylül.2012, 16:42
Tuncay esk.e gidiyor deniyordu bursa ile anlaşmış sanırım.

lionelforlan
03.Eylül.2012, 16:43
Bence bursa için çok iyi transfer tuncay hayırlı olsun

Bordo61Mavi
03.Eylül.2012, 16:45
Gunde 2 paket sigarayi 1 taneye indirirse daha iyi oynar. Hayirli olsun Bursaya

Facx
03.Eylül.2012, 17:05
bakalım tuncay istatiğini değiştircek mi :D

futureless
03.Eylül.2012, 17:07
bakalım tuncay istatiğini değiştircek mi :D

:zuhaha İlk düşen takım belli oldu diye geyikler dönmeye başladı twitter'da .

Hayırlı olsun Bursa'ya .

Deus Dominus
03.Eylül.2012, 18:40
İhtiyacımız yoktu Tuncay'a, gereksiz olmuş bence. Ya daha erken anlaşacaktılar, Ferhat'ı, Bellushi'yi ya da Forsell'i almayacaktık. Hücum hattı çok şişti. İlk 11'de oynamaya aday bu kadar oyuncuyu memnun tutmak kolay olmaz.

Nedvedmania
03.Eylül.2012, 21:57
http://img534.imageshack.us/img534/2342/aaaawc.jpg (http://img534.imageshack.us/i/aaaawc.jpg/)

KanaKe
03.Eylül.2012, 21:59
Gunde 2 paket sigarayi 1 taneye indirirse daha iyi oynar. Hayirli olsun Bursaya

2 paket sigara ictigini nerden biliyorsun? öyle olsaydi coktan top oynamayi birakmisti..

Facx
03.Eylül.2012, 22:03
2 paket sigara ictigini nerden biliyorsun? öyle olsaydi coktan top oynamayi birakmisti..

sigara içmesi futbolcuya zarar verir ama futbol oynamayı bırakıcak kadar zarar vermez diyebiliyorum

Sheriff
03.Eylül.2012, 22:26
Tuncay'ın sigara içtiğine dair bir kanıt, elinde sigarayla bir tek kare dahi yok. Hoş Zidane'nin vardı da ne oldu orasıda ayrı, neyse üzüldüm, almalıydık Tuncay'ı, haber bekliyordu bizden umarım Bursa'da 11 oyuncusu olur, tekrar kendini kanıtlar..

nekop
03.Eylül.2012, 22:39

İngiltere'de yaşıyor kendisi, orada bu konuyla ilgili bir haber çıkmış olabilir.

KanaKe
03.Eylül.2012, 23:15
İngiltere'de yaşıyor kendisi, orada bu konuyla ilgili bir haber çıkmış olabilir.

oda olabilir fakat yillardir internet aleminde tuncay sigara iciyor muhabbetleri dönüyor iciyor olabilirde 2 paket icmiyordur günde... 2 paket icse futbolu birakirdi diyorum günde 2 paket icersen kondisyon felan kalmaz ne kadar antrenman yaparsan yap.

Bordo61Mavi
03.Eylül.2012, 23:19
Burda haberi cikmisti, ben o haber uzerinden yorum yaptim.

Her hafta Balotelli'nin sigarali resimleri cikiyor, Tuncayinki cekmemisler demek.

pele96
03.Eylül.2012, 23:23
Tuncay bu Ligde+10 gol atabilecek bir potansiyele sahip.Bu Bursapor'a yeter bence.

darkkobal123
03.Eylül.2012, 23:35
Bence bu işten para kazanan ve profesyonelce takıma katkı sağlaması beklenen bir futbolcu sigara içemez. Bugün çok basit tetkiklerle kulüpler hangi futbolcu ne içiyor öğrenip kontrol altında tutabilir. Sözleşme yaparken kulüp bu konuyu dikkate almalı.

William Rookwood
03.Eylül.2012, 23:40
Sporcu adam sigara mı içer :D

footballer33
04.Eylül.2012, 00:50
Sporcu adam sigara mı içer :D
Doğru. Puro içer.

http://4.bp.blogspot.com/_dpFryB5gv80/SMbxzsRZWDI/AAAAAAAAAl4/ZSxSFjBYqPM/s400/serdarzkanat1.jpg

darkkobal123
04.Eylül.2012, 00:58
Doğru. Puro içer.

http://4.bp.blogspot.com/_dpFryB5gv80/SMbxzsRZWDI/AAAAAAAAAl4/ZSxSFjBYqPM/s400/serdarzkanat1.jpg
Bu kadar yetenekli olup da kendini zayi eden birkaç örnekten biri. Gerçekten çok yazık.

KanaKe
04.Eylül.2012, 01:07
purodan birsey olmaz puro cigere cekilmez.. :)

Bordo61Mavi
04.Eylül.2012, 02:16
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/mesutun_sigara_keyfi_1.jpg
http://www.habername.com/images/news/41918.jpg

Cok futbolcu resmi var sigara icen ama enteresan olan gunde 2 paket ictigi iddia edilen Tuncayin boyle bir resminin bulunmamasi.

Buffonu aratirin googleda :) onunki hepten keyif buraya resmi eklenemem gece gece etkilenen arkadaslar olabilir :D

berkay123456
04.Eylül.2012, 02:19
Puyol'da tüttürür baya :D

William Rookwood
04.Eylül.2012, 04:30
Çok saçma sporcunun sigara içmesi. Sigara içiyorsa niye spor yapıyorsun ki.

William Rookwood
04.Eylül.2012, 04:36
Bu kadar yetenekli olup da kendini zayi eden birkaç örnekten biri. Gerçekten çok yazık.

Serdar Özkan mı o ?

darkkobal123
04.Eylül.2012, 14:28
Serdar Özkan mı o ?
Ta kendisi.

attirson
04.Eylül.2012, 14:36
Birçok futbolcunun sigara icerken fotografı var Messi ve Rooney gibi isimlerin bile var.

lionelforlan
04.Eylül.2012, 14:55
Bende görmüştüm messi'yi ama en çok ona şaşırdım

BleedingMoon
04.Eylül.2012, 16:10
günde 6 7 tane sigara zarardan çok fayda getirir. en büyük getirisi dikkat dağınıklığını gidermek. ayrıca bir futbolcu günde 2 paket sigara içemez. mümkün değil. içse de ciğerine çekemez. çekse de yarım saat top oynayamaz.

El Barto
04.Eylül.2012, 16:33
günde 6 7 tane sigara zarardan çok fayda getirir. en büyük getirisi dikkat dağınıklığını gidermek. ayrıca bir futbolcu günde 2 paket sigara içemez. mümkün değil. içse de ciğerine çekemez. çekse de yarım saat top oynayamaz.

Yok böyle bir şey yahu inanmayın.

wladcas
04.Eylül.2012, 16:44
Sigaranın azı yararlıdır.Zaten 2 paket içmesinin imkanı yok yalan haber.

Chivalry
04.Eylül.2012, 17:06
Bir de kampanya başlatın her gün 1 avuç sigara iyi gelir diye.

darkkobal123
04.Eylül.2012, 17:08
Futbolcu adam sigara içer mi Allah aşkına yapmayın.

eXcitinG
04.Eylül.2012, 17:32
Bahsi mevzu konu Bursaspor transfer haberLeri arkadaşLar. Sporcu sağLığı ve Sigara değiL.

LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 02:05
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.

darkkobal123
30.Aralık.2012, 00:19
Kasımpaşa'nın sezon sonu transfer etmesi daha mantıklı olurdu aslında. Neyse, hayırlı olsun.

Ferhat Kiraz
30.Aralık.2012, 16:12
Hüseyin Kala çok faydalı olur bize. Gerçi onun pozisyonunda oynayan Batalla, Belluschi , Tuncay filan var ama yinede iyi bir oyuncu Hüseyin genç olmasıda iyi.

Deus Dominus
30.Aralık.2012, 16:43
Hüseyin kanat oyuncusu değil mi? Sağ kanat?
Ah keşke Barış Başdaş'ı alaydık takasla. Stoper lazım stopeeeerr!!

Ferhat Kiraz
30.Aralık.2012, 16:45
Hüseyin kanat oyuncusu değil mi? Sağ kanat?
Ah keşke Barış Başdaş'ı alaydık takasla. Stoper lazım stopeeeerr!!

Orjinal mevkisi Ofans Orta Saha olarak biliyorum ben forvet arkası ama sağda solda filan oynayabiliyor. Çok yönlü onun için faydalı olabilir forma şansı bulursa tabi.

Deus Dominus
31.Aralık.2012, 16:40
Forvet arkasıysa 57980160 adet forvet arkası oyuncumuz oldu, hayırlı olsun... Ama hala 3 stoperimiz var ve biri emekli olacak sezon sonu :0:

sentugo
03.Ocak.2013, 20:00
Bugün yapılan son görüşmenin ardından Şener ile 3,5 yıllık anlaşma sağlandı. Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ne gelerek Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yöneticilerle bir araya gelen genç futbolcuyla yapılan son görüşmede alacağı ücrette yaşanan pürüzün tamamen giderildiği belirtildi. Şener ile 3,5 yıl anlaşıldığı, genç futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayacağı ifade edildi.

SAVUNMAYA TAKVİYE
Öte yandan Bursaspor'da savunma mevkiine yapılacak takviyelerle ilgili görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Yeşil beyazlıların özellikle PTT 1'inci Lig takımlarından izlemeye aldığı futbolcuların kulüpleriyle temasa geçtiği, görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Transfer listesinde bulunduğu iddia edilen Galatasaraylı savunma oyuncusu Gökhan Zan ile ilgili ise girişimlerin olmadığı kaydedildi.

sentugo
04.Ocak.2013, 15:40
Bursaspor, Şener Özbayraklı'nın ardından Onur Akbay ile de anlaşma sağladı.

Devre arasında takıma yapılacak takviyelerle ilgili çalışmalarını sürdüren Bursaspor ikinci transferini gerçekleştirdi. Polatlı Bugsaşspor'un sağbeki Şener Özbayraklı ile anlaşan yeşil beyazlı ekip, dün gece saatlerine kadar süren görüşmenin ardından bugün de Karşıyaka'nın 27 yaşındaki savunma oyuncusu Onur Akbay'la tüm konularda anlaşmaya vardı.

Onur'un bugün sağlık kontrollerinden geçtikten sonra takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı öğrenildi.

sentugo
04.Ocak.2013, 19:27
Ozan İpek Transferi Yattı

Bursaspor Kasımpaşa Bursaspor'da kadro dışı kaldığı için çalışmalarına Antalya'da özel antrenör eşliğinde sürdüren sol kanat oyuncusu Ozan İpek, 1.7 milyon Euro'ya Kasımpaşa ile prensip anlaşmasına vardı. İmzalar öncesi tarafların görüşmesinden olumsuz sonuç çıktı. Bursaspor'un Ozan'ın bonsevis bedelinde öne sürdüğü şartlar, Kasımpaşa tarafından kabul edilmedi. Kasımpaşa, son görüşmenin ardından Ozan İpek'in transferinden vazgeçti.

ÖKSÜZ: "BURSASPOR'UN ŞARTLARI KABUL EDİLMEDİ"

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada Ozan İpek'in transferi konusunda şunları söyledi: "Ödeme şartlarıyla alakalı sorun oldu. Dün Ozan Antalya'daydı. Avukatlarımız da hazırdı. Sözleşme imzalanacaktı. Ancak bonservis bedeli ile ilgili öne sürülen şartlar kabul görmedi. Ozan kampa katılacaktı. Geri döndüler. Bundan sonraki gelişmeler neyi gösterir bilmiyoruz. Bize uymayan şartlar. Bizim konuşmamızda 3 taksitte ödenecekti. Ama Bursaspor ısrarla senet istedi. Bu da bizim yönetimimizce kabul edilmedi."

Oceanus
07.Ocak.2013, 02:23
Alfred N'diaye Sunderland takımına transfer olmuş 4 milyon euro karşılığında.

lionelforlan
07.Ocak.2013, 03:09
Iyi para kazanmislar

KanaKe
07.Ocak.2013, 11:50
bursada oynamasi hataydi zaten.. yetenekli oyuncu hakettigi yere gitmis.

sentugo
07.Ocak.2013, 14:02
Yahu N'diaye çok ucuza gitmiş eğer kesinleşmişse. Takımda defansif manada kimse kalmıyor

Deus Dominus
07.Ocak.2013, 14:50
Yapmayın, yalan deyin! Attan düşmüş gibi hissettim... N'Diaye satılamaz! Satılmamalı!

byariff
07.Ocak.2013, 16:20
ucuza gitmis simdi ndiaye"yi almak istesen en az 7-8"den kapiyi açarlar kaliteli oyuncuydu basarili olur umarim

Suicider
07.Ocak.2013, 16:29
Zaten 5'e alınmamış mıydı? Bu adam kötü mü oynadı ki 4'e satıldı anlamadım?

Edit: Sanırım 4 milyon sterlinmiş.Ozaman 7 milyon euro civarı oluyor iyi para.

Mamadou
07.Ocak.2013, 18:30
https://twitter.com/serkanyetis/status/288280824388935681

Bursaspor 4 milyon sterlin + oyuncunun başka satışından pay istiyormuş. Pazarlıklar devam ediyormuş.

petrol_fb12
08.Ocak.2013, 00:06
Zaten 5'e alınmamış mıydı? Bu adam kötü mü oynadı ki 4'e satıldı anlamadım?

Edit: Sanırım 4 milyon sterlinmiş.Ozaman 7 milyon euro civarı oluyor iyi para.

2.800.000 Euro para verilmiş. Dönemin kurunu 2,4 hesaplarsak 6.700.000 Trilyon para yapıyor.

4 milyon Sterlin bugunun kuruyla 11 Trilyon Gibi bir para yapıyor.

Tabi oyuncuya verilen yıllık ücreti katmasak.eğer satılırsa transferde Bursaspor Fransız kulubune verdiği ana paradan .Toplam 4 Trilyon karla Sunderland satıcak.

sentugo
08.Ocak.2013, 02:02
Büyük ihtimalle gitti. Yazık oldu. Yerine birini almak şart. Artık nereden bulacaksak...

Deus Dominus
08.Ocak.2013, 02:51
Hem kulüp hem futbolcu içi gayet mantıklı transfer ama gelde bunu bana anlat :D Ben kendi açımdan duygusal bakarım arkadaş. Bulamayız öyle oyuncu, geçmiş ola. Gider Galatasaray'dan Ceyhun'la Gökhan Zan'ı alır Serdar'ı verirler tam olur.

petrol_fb12
08.Ocak.2013, 03:08
Büyük ihtimalle gitti. Yazık oldu. Yerine birini almak şart. Artık nereden bulacaksak...

Bursaspor bunu bulduysa.Muhakak aynı ayarda bir oyuncu daha bulur.Gözlemci ekibi iyi Bursasporun.

Corpus
08.Ocak.2013, 03:16
Keşke biz de "tok" satıcı olabilsek.

Mamadou
08.Ocak.2013, 04:45
Ama oyuncunun kendisi ayrılmak istiyorum diye diretince kulüp satmış. En iyisini yapmışlar. Mutlaka yerine transfer yapılır.

Corpus
08.Ocak.2013, 05:03
Ama oyuncunun kendisi ayrılmak istiyorum diye diretince kulüp satmış. En iyisini yapmışlar. Mutlaka yerine transfer yapılır.

Hep bunu düşünüyoruz da bize gelecek oyunculardan hiçbiri mi kendi kulübüne baskı yapmıyor da biz hep değerinden yüksek fiyata oyuncu alıyoruz.

darkkobal123
08.Ocak.2013, 15:35
2 seneye kalmaz Sunderland'de Yaya Toure'ye yakın biri olur bu adam. Satılmasını beklemezdim.

nekop
08.Ocak.2013, 17:37
Gaziantepspor'dan Yasin Pehlivan için transfer teklifi yapılmış. N'Diaye'nin boşluğunu böyle dolduracaklarsa işleri zor.

ForsakeN
08.Ocak.2013, 21:36
4.7m euro diyo sporx. Cok ucuza birakmislar.

caglaruzun
08.Ocak.2013, 21:44
FM'de sürekli Kara'yı alıyordu Bursaspor. Gerçekte de oyundaki kadar iyiyse alsalar bari :)

erdem344
08.Ocak.2013, 22:56
kara genke gitti diye biliyorum

Deus Dominus
10.Ocak.2013, 03:32
N'Diaye Sunderland'le 3,5 yıllık anlaşma yapmış, 4 numaralı formayı giyecek :(
Çok özlicem bu karaoğlanı çoook... Yolu açık olsun.

http://www.safc.com/news/team-news/2013/january/ndiaye-speaks

GebzeLi1907
10.Ocak.2013, 03:41
Fener galatasaray istese en az 8 milyon derdi bursa

KanaKe
10.Ocak.2013, 14:11
fener istese kapiyi 10 milyondan acarlardi.. gs istese 2-3 e birakirlardi gs ile aralari cok iyi.. sercana 10 milyon teklif etmisti fener ertesi sezon 3 milyona gs ya sattilar.. gerci simdi iyiki o transfer olmamis diyorum yüzyilin kazigi olurdu herhalde..

Deus Dominus
10.Ocak.2013, 14:32
Hiç sevmiyorum bu muhabbetleri ama :) Satışında kolaylık sağlanmasının nedeni oyuncunun Premier Lig'de oynamak istemesi ve bu konuda çok ısrarcı oluşu (yanlış bilmiyorsam iki kulüpten de bonservis hakkında bir açıklama gelmedi, basında dolaşan bir-iki rakam dışında net bilgi yok transfer bedeli hakkında). Tıpkı Amrabat'ın Galatasaray'a gidişi, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gidişi gibi. (gerçi son örneğimde Beşiktaş'ta konuya dahildi ama fazla kurcalamayayım orasını :) )

Deus Dominus
16.Ocak.2013, 21:52
NtvSpor'da altyazıda gördüm bugün, doğruluk payı hakkında net bilgim yok. Ozan İpek Mersin İdman Yurdu'na kiralık gidiyor.

Nacizane fikrimi de yazayım durumuyla ilgili. Bu kadar inada bindirecek kadar ciddi olmamalı durum, neleri gördük, geçirdik kulüplerde. Hem Ozan'ın hem yönetimin tutumunu ve inadını çok yanlış buluyorum, güya profesyonel kişiler. Kovmaktan beter ettiler çocuğu. :0:

Hugo
16.Ocak.2013, 21:54
Ozan'ın 1Milyon Dolar kiralık bedeliyle yıl sonuna kadar kiralanacağını iddia eden basından birisi vardı Twitterda. Hatırlayamadım ismini şimdi.

Deus Dominus
16.Ocak.2013, 23:21
Premier Lig'e topçu verdik, yerine yenisini de oradan bulduk ha :)

sentugo
17.Ocak.2013, 00:02
Nasıl bir oyuncudur ? Bilen var mı ?

Mamadou
17.Ocak.2013, 17:00
Ozan'ın transferi ekonomi bakanının katkıları ile gerçekleşmiş. Var ya FIFA başkanı olsam Türkiye liglerini harcamak için bütün çabayı sarf ederim. Siyasetin futbola bu kadar bulaştığı başka bir ülke daha yoktur. Nerede kaldı bu işin şeffaflığı..

sentugo
17.Ocak.2013, 19:58
http://www.bursasporluyuz.net/resimler/eduimza.jpg

Alfred N'Diaye'nin İngiltere'nin Sunderland takımına transferinin ardından Bursaspor, takıma takviye için harekete geçti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği liste doğrultusunda N'Diaye'nin boşluğunu tecrübeli bir isimle doldurmak isteyen yeşil beyazlılar, Stoke City forması giyen 27 yaşındaki Maurice Edu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladı. Edu sağlık kontrollerinin ardından Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Yetenekli futbolcu törenin ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Deus Dominus
17.Ocak.2013, 21:19
Premier Lig bir-iki numara büyük geldi herhalde, daha bu sezon başı transfer olmuş Stoke City'e. Gelsin bakalım, galiba Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız yıl Glasgow'da oynuyordu bu delikanlı, bizim takıma karşı da oynamış olabilir.

ForsakeN
17.Ocak.2013, 21:52
Takımının en değerli oyuncularından birini üstelik 22 yaşındayken normalde başka ülkeden getirmeyi düşündüğünde istenilecek fiyatın yarısına satıp da, o ligde tutunamayan 27 yaşındaki bir oyuncuyu takıma katmak pek transfer başarısı gibi durmuyor benim gözümde.

N'diaye'yi o fiyata bıraktığı için pişman olacak Bursa bana göre. Oyuncu istediği kadar gitmek istesin, göndereceksen de iyi para koparacaksın.

darkkobal123
17.Ocak.2013, 21:54
N'Diaye'nin yerini doldurabileceğini sanmıyorum.

Deus Dominus
17.Ocak.2013, 22:05
Kiralık geldi zaten, yarım sezon kalır eski örneklerinde olduğu gibi geri döner takımına. Altidore geldi ya bu takıma, onun bile bonservisini almadılar. İbrahim Yazıcı'nın cebi bir nevi akrep yuvası :)

davidvilla
18.Ocak.2013, 10:35
Bende N'diaye'nin yerine alınabilecek en uygun oyunculardan biri alındı. Bence transfer başarısı sayılabilir. Çünkü bir tarafta gitmek isteyen bir oyuncu, ve çok kısa bir ara transfer süresinde futbol yaşı uygun yeterli tecrubeye de sahip aynı mevkii de gelen bir oyuncu.

europeanconquer
29.Ocak.2013, 20:41
Anton Ferdinand'ı kiralamış Bursaspor.Hayırlı olsun.

Deus Dominus
29.Ocak.2013, 21:33
Satın alma opsiyonuyla kiraladılar, birde Melbourne bilmemne takımından sol bek bi çocukla anlaşmışlar. Zamanında yapsana sen şu transferleri, nelere mal oldu transferdeki vurdumduymazlık...

KanaKe
29.Ocak.2013, 22:06
vasat oyuncu bence ferdinand.. yinede hayirli olsun

William Rookwood
29.Ocak.2013, 22:13
Ertuğrul hoca gitti Messi'yi getirsen ne yazar...

sentugo
01.Şubat.2013, 16:33
Sol bek Aziz Behich geldi. Kıbrıs vatandaşlığı olayları var, oradan yabancı kontenjanından kaytaracak gibi hikayeler var.

sentugo
20.Mart.2013, 23:02
Enes Ünal için gelen tekliflere ne diyorsunuz ?

europeanconquer
20.Mart.2013, 23:12
Eğer doğruysa teklifler boş bir oyuncu değildir ancak izlemeden yorum yapmak doğru olmaz.

zeck17
20.Mart.2013, 23:53
U16 gol kralı sonra türkiye almanya maçında 3-2 kazandıkları maçlarda hattrick yapmış bu sezon 57 gol atmış 1.85 boyunda hem de ama buna rağmen kafa golleri pek fazla değildir

Son olarak u16 bursa kadrosu istatistiklere filan bakılırsa ligin tek hakimi bir de arkasında oynayan çocuk vardı o da baya başarılıydı bursa alt yapısı çok iyi durumda

Deus Dominus
21.Mart.2013, 00:06
Yetiştirme bedeli ödemeden kapmanın derdinde o takımlar. Umarım profesyonel sözleşme imzalatırlar. Ama giderse de geleceğini kurtarır.

zeck17
21.Mart.2013, 00:08
Yine de ödeniyor biliyorum profesyonel sözleşmesi olmamasına rağmen

ingiliz basını bursaspor'un alt yapısında yetişen 16 yaşındaki enes ünal için chelsea'nin 2 milyon euro'luk teklif yaptığını ileri sürdü. yeşil-beyazlı yönetim ise kendilerine ulaşan resmi bir teklifin olmadığını söylerken, baba mesut ünal ise chelsea ve manchester city'nin enes konusunda çok ciddi olduklarını belirtti.

devler peşinde

bursaspor alt yapısında yetişen 16 yaşındaki enes ünal'a ünlü kulüplerden teklifler gelmeye devam ediyor. bursaspor'la avrupa şampiyonluğu, ardından dünya dokuzunculuğu kazanan u-15 takımının bugüne kadar resmi lig maçlarında 250'ye yakın gol atan u-16 milli takımın golcüsü enes'i takibe aldı. ingiliz basını, manchester united, manchester city, arsenal, santos, inter, juventus, mönchengladbacht ve villareal gibi takımların ilgilendiği enes için chelsea'nin yeşil beyazlı kulübe 2 milyon euroluk teklif yaptığını ileri sürdü. yeşil beyazlı yönetim ise kendilerine hiçbir kulüpten resmi teklif gelmediğini yarın genç oyuncunun babası bursaspor'un eski kaptanlarından mesut ünal'la bir araya gelerek görüşme yapacaklarını kaydetti.

babası görüştü

bursaspor'un eski kaptanı mesut ünal, oğlunun transfer görüşmeleri nedeniyle hafta başında ingiltere'ye giderek chelsea ve manchester city yetkilileri ile görüşüp kulüplerde incelemede bulundu. ingiltere dönüşü görüşlerini doğan haber ajansı muhabirine açıklayan ünal, chelsea ve manchester city'nin enes konusunda çok ciddi olduklarını söyledi. enes'in hala bursaspor kulübü'nün futbolcusu olduğuna dikkat çeken ve son günlerde oğlunun isminin takımın yıldız futbolcusu batalla'dan daha çok gündemde kalmasının ona zarar vermesinden korktuğunu belirten mesut ünal şöyle konuştu: "enes hala bursaspor'un futbolcusu. hatta bursaspor'a bir imza kadar yakın. bundan kimsenin endişesi olmasın. ben yaptığım her görüşmede bursaspor'un hakkını sonuna kadar koruyorum. yetiştiğim kulübün haklarını savunuyorum. bana gelen cazip tekliflere rağmen enes hala bursaspor'un oyuncusu.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=50873

Deus Dominus
21.Mart.2013, 00:17
Bu da Enes'le yapılan bir röportaj, teksas.org'dan alıntıdır.

http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=11876

Mamadou
21.Mart.2013, 02:45
Bursaspor alttan iyi oyuncu çıkartacak gibi. Okan ve Batuhan'da var. Özellikle Batuhan hava hakimiyeti çok iyi olan bir forvet. Türk takımlarından pek bu tip forvet çıkmaz. Alttan gelen oyuncuları idare edebilecek bir hocaya ihtiyaçları var. Yönetim Ertuğrul Sağlam'ın istediği transferleri yaptığını sanmıyorum. İstediği oyuncular alınmayınca hocada gençlere yöneldi. Gitmeden önce son iyiliğini yaptı.

Deus Dominus
26.Nisan.2013, 05:29
Borussia Mönchengladbach kulübünden yetkililer Enes için görüşmeye gelmişler... Alman forumlarına biraz göz attım, pek güvenmiyorlar takımlarının alabileceğine, hepsinin dediği Chelsea, Manchester United gibi büyük takımların da takipte olduğu.

http://sporaktif.dha.com.tr/almanlar-enes-unal-icin-bursada_461773.html

darkkobal123
26.Nisan.2013, 15:18
Bence Enes Mönchengladbach'a hemen gitmeli. Orada eğitim görmesi çok faydalı olacaktır.

Gncl1905
26.Nisan.2013, 15:51
Bence Galatasaray'a gelsin burada eğitim görmesi çok faydalı olur :D

darkkobal123
26.Nisan.2013, 15:54
Bence Galatasaray'a gelsin burada eğitim görmesi çok faydalı olur :D
Yurt dışı iyidir iyi. :D

zeck17
26.Nisan.2013, 15:56

Reading'e kiralarız bir sene hem daha zorlu bir lig 16 yaşında oynarsa hem çok iyi tecrübe olur :)

Hem unutmuşum Drogba-Burak-Selçuk-Sneijder gibi avrupada tanınan isimlerden baya şey öğrenir :)

Gncl1905
26.Nisan.2013, 16:01

Almanya'da bir tesis yapıyordu Galatasaray oraya yollarız olmadı :D Yeter ki gelsin bu kadar iyiyse :D

Deus Dominus
26.Nisan.2013, 17:48
M.Gladbach 1.5 milyon €'luık teklifte bulunmuş. Sanırım gidişine sıcak bakıyor yönetim. Zaten profesyonel sözleşmesi de yok henüz, nasıl tutsun. Gelecek satışından pay da istiyormuşuz %25... Bir yandan üzülüyorum, bir yandan seviniyorum. Karışık duygular içerisindeyim...

KanaKe
26.Nisan.2013, 18:00
umarim bursadan ayrilir yoksa bursada en fazla ortalama süper lig topcusu olur volkan ile sercan gibi..

SAİT71
26.Nisan.2013, 18:26
Hayırdır inşallah oyuncu fabrikası Almanlar'a alt yapı oyuncusu satıyoruz.

Bana görede kapağı Almanya'da M.Gladbach gibi ortalama bir takıma atması lazım. İyi eğitim ile ileride daha büyük kulübe gidebilir. Şuan için Chelsea'da felan belki harcarlar ama M.Gladbach iyi tercih olur. Önünde Sercan gibi bir örnek var. Tabi Sercan'dan daha kaliteli bir oyuncu ama dünyaca ünlü bir oyuncu olma hedefi varsa mutlaka ayrılmalı ülkeden...

himone
26.Nisan.2013, 19:40
M.Gladbach 1.5 milyon €'luık teklifte bulunmuş. Sanırım gidişine sıcak bakıyor yönetim. Zaten profesyonel sözleşmesi de yok henüz, nasıl tutsun. Gelecek satışından pay da istiyormuşuz %25... Bir yandan üzülüyorum, bir yandan seviniyorum. Karışık duygular içerisindeyim...

1,5 miilyona eyvallah diyorsa yönetim 2-3 milyona bize verin :). O kadar ucuza vericeğinizi zannetmiyorum. Bu arada kimse harcanır demesin, Salih-Recep ve Beykan örneğinden sonra artık her genç şans bulur bu takımda.

darkkobal123
26.Nisan.2013, 19:59
Ne Fenerbahçesi abi ya. Bizim Türkler oyuncu yetiştirme konusunda çok zayıf kabul etmek gerek. Bıraksın gitsin Avrupa'ya güzel eğitim ve spor ahlakı alarak kurtarır kendini.

sentugo
26.Mayıs.2013, 18:59
Tolga Zengin iddası var. Keşke olsa diyorum. Hem Türk hem iyi. Carson yüksek maaş alıyor ve bence iyi değil.

petrol_fb12
26.Mayıs.2013, 19:28
Tolga Zengin gelmesi büyük artı olur.Bursaspor için Carson bazen cok saçma goller yiyor.Maaş yükü hafifler.Yabancı statüsünden sonra Türk Kalecileri araki bulasın.Bence cok doğru bir hamle olur.

petrol_fb12
26.Mayıs.2013, 19:29
Sivasspor'dan Eneramo, bonservisi elinde bulunan Erman Kılıç, Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen Gosso ile gurbetçi oyuncular Robin Yalçın ve Koray Günter gibi isimleri transfer listesine alan Karaman'ın, İngiliz file bekçisi Scott Carson'ı ise yüksek maliyetli olması ve istenilen performansı gösterememesi sebebiyle göndermeyi düşündüğü öğrenildi. Karaman'ın Trabzonspor ile yol ayrımına gelen ve kongreyi bekleyen Tolga Zengin'i de kadrosunda görmek istediği ve bu yöndeki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Fearless Coward
26.Mayıs.2013, 19:32
Tolga gelirse müthiş bir transfer yapmış olurlar.Carson'a artık yol verilmeli zaten fazlasıyla yabancı var Bursa'da.

Deus Dominus
26.Mayıs.2013, 20:38
Bir taşta iki kuş vurmuş oluruz Tolga'nın transferi gerçekleşirse. Hem yabancı kontenjanı için bir oyuncu ekstra hakkımız olur ilk 11'de, hem Carson'ın satışından iyi gelir elde edebiliriz. Çoğu Premier Lig takımı için birinci seçenek olabilir, iyi kaleci Carson.

sentugo
07.Haziran.2013, 15:52
Merhum Başkan İbrahim Yazıcı'nın Orduspor maçı öncesi anlaşma sağlayıp sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattığı Pablo Martin Batalla'nın önümüzdeki sezon 1 milyon 100 bin Euro alacağı öğrenildi.

Özellikle Rus kulüplerin ciddi teklifler yaptığı Arjantinli yıldız, daha önce 800 bin dolara oynuyordu.

HER YIL ARTIYOR

Batalla'ya, 2014-15 sezonunda 1 milyon 200 bin Euro, 2015-16 sezonunda da 1 milyon 300 bin Euro garanti para ödeneceği bildirildi.

Geçen sezon 900 bin Euro alan Tuncay Şanlı da önümüzdeki sezon 1 milyon 100 bin Euro alacak.

---------------

Bursaspor'da yabancı kontenjanını azaltmak isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını yürüten Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın daha önce görüştüğü ve söz aldığı Standart Liege'in başarılı kalecisi Sinan Bolat'ın, 10 Haziran'a beklemede olduğu öğrenildi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Kayserispor'un da takibinde olan 25 yaşındaki kalecinin, menajerleri aracılığıyla haber yolladığı ve 'Beni çok isteyen kulüp var. Ama önceliğim Bursaspor. 10 Haziran'a kadar bekleyebilirim' dediği ifade edildi.

sentugo
22.Haziran.2013, 00:32
Yasin Pehlivan Bursaspor'da!

Geçtiğimiz sezon Gaziantepspor takımında forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasin Pehlivan ile 3 yıllık anlaşmaya varıldı.

http://www.bursaspor.org.tr/bs//images/haberler/17487_genis.jpg

Gurbetçi oyuncu, yarın sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek.

Avusturya Milli Takımı’nda da forma giyen Pehlivan, 24 Eylül 2011 tarihinde Gaziantepspor’a transfer olarak ülkemizde forma giymeye başlamıştı.

BaGa TaRKaN
22.Haziran.2013, 13:55
Yasin'in Antepliler'in Dedikllerine Göre Bayağı Bir Çekmişler Şimdi Bursa Düşünsün Diyorlar O Yüzden Burada Bir Sevinç Hakim :)

Bakalım Bursa'da Ne Yapacak ?

europeanconquer
22.Haziran.2013, 13:59
Yasin nasıl birisi bilemem ancak yetenekli bir futbolcu,sorun çıkarmazsa yararlı olabilir.

byariff
22.Haziran.2013, 14:18
bir turlu patliyamadi umarim bursada patlarda kendini gosterir

Mamadou
22.Haziran.2013, 19:45
Bu kulüplerde hiç mi para yok arkadaş. Şu transferlere bak. Neyse eldeki çekirdek kadro korunsa iyidir. Pinto, Batalla, Sestak, Beluschi, Basser, Serdar saydığım oyunculardan herhangi birini satmasalar iyidir. Önemli olanda bu oyuncuların etrafına iyi takviyeler yapabilmek.

sentugo
22.Haziran.2013, 20:26
Enes Ünal ile de 24'ünde sözleşme imzalanacak.

uAburak89
26.Haziran.2013, 22:28
Bizden Elmander ve Dany'e talip olduğu söyleniyor Bursaspor'un, var mı duyumun bu konu hakkında Coşkun ?

sentugo
27.Haziran.2013, 18:10
Jokiç'le Prensipte Anlaşıldı

http://d.yimg.com/i/ng/sp/empics/20100623/17/3845784893-23062010173910.jpg

Slovenya Milli Takımı ve İtalya Serie A takımlarından Chievo Verona’nın 27 yaşındaki sol beki Bojan Jokic ile prensipte anlaşmaya varılmıştır.

Jokiç, resmi sözleşmeyi imzalamak üzere bu akşam Bursa’ya gelecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Oyuncu hakkında fikir sahibi olunabilmesi için;

http://www.fifa.com/worldcup/archive/southafrica2010/players/player=299693/profile.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Bojan_Jokić
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/bojan-jokic/profil/spieler_44317.html
http://kayrail.fmcrowd.com/files/2011/11/bojan-jokic.jpg

Ralph
27.Haziran.2013, 18:24
Millet takır takır bek buluyor :)

sentugo
28.Haziran.2013, 12:47
Fransız futbolcu Rafik Djabbour'la da ilgileniyormuşuz. Kimdir o ?

mustangshelby
29.Haziran.2013, 21:45
Fransız futbolcu Rafik Djabbour'la da ilgileniyormuşuz. Kimdir o ?

Olympiakosta oynuyor bir ara beşiktaş ilgilendi almadı.

ozan42
01.Temmuz.2013, 05:45
Değeri baya yüksekmiş oyunda :D

byariff
01.Temmuz.2013, 13:28
dany-serdar takasi olabilir aslinda her ne kadar serdari begenmesemde turk kontenjan açisindan olabilir elmander oyle pahali degil bence tas catlasin 2.5-3m dur degeri.

europeanconquer
01.Temmuz.2013, 13:43
Dany-Serdar üstüne 40 milyon istemesin Bursa :n: FM 12'de benden Ceyhun+50 milyon istemişlerdi,ona yakın bir fiyattı :D

Neyse şaka bir yana Serdar Türkiye'de sadece Bursa'da oynar diye düşünüyorum ben,giderse belki yurt dışına gider.Dany ve Elmander'i de 10 milyona bırakırız toplam :D

Bordo61Mavi
04.Temmuz.2013, 19:46
Carson Wigana gitmis diyorlar Ingilizler

Bordo61Mavi
04.Temmuz.2013, 19:47
+ Tolga icin girisimlere baslar Bursa

AurelienChedjou
04.Temmuz.2013, 19:59
Tolga ve Sinan'ı Beşiktaş ve Bursaspor paylaşacak gibi görünüyor o zaman.

sentugo
05.Temmuz.2013, 01:11
Tolga için girişimlerde bulunulmuştu..

Sinan ise 1,5 milyon imza bedeli ve yıllık 1,5 milyon para istiyor diye vazgeçilmişti...

Para birimi sanırım euro idi...

sentugo
05.Temmuz.2013, 02:07
Bu arada Carson kesin olarak gitti de bonservis ücreti alındı mı alınmadı mı kimse bilmiyor sanırım...

Kaleci - Sol bek - Stoper - Forvet

mevkilerine transfer olacakmış...

E.Cartman
06.Temmuz.2013, 00:14
Nijerya A Milli Takımı’nın ve AC Milan'ın sol bek oyuncusu Taye Taiwo Bursasporda !
http://www.bursaspor.org.tr/bs//haber?id=17543

europeanconquer
06.Temmuz.2013, 00:16
Müthiş,harika bir transfer.

Hayırlı olsun Bursaspora'a.

ReaList
06.Temmuz.2013, 00:19
İşin ucunda Şampiyonlar Ligi ihtimali var, Bursa ve Taiwo için stratejik transfer.

Redrum
06.Temmuz.2013, 00:19
Harika transfer helal olsun...

byariff
06.Temmuz.2013, 00:22
muthis hamle sagda sener solda taiwo...

eng1n
06.Temmuz.2013, 00:28
Sol bekte Jokic ve Taiwo ikisi de çok iyi.

Fearless Coward
06.Temmuz.2013, 00:31
Jokic Villarreal'e gitti.Taiwo nokta atış olmuş sol bek için hayırlı olsun.

Namzet
06.Temmuz.2013, 00:37
Taiwo mu vay be:)

JawNento
06.Temmuz.2013, 03:29
Bursa ayrıca Fransız kaleci Frey ile de ilgileniyormuş.

KaRaBükLü KraL
06.Temmuz.2013, 03:46
Taiwo harika transfer olmuş.Bursa Fener ve Beşiktaş cezası kesinleşirse Ş.Liginde ön eleme oynayacağı için oyuncu ikna etme konusunda pek sıkıntı yaşayacağa benzemiyor.Bence Frey'i de alırlar.

Bordo61Mavi
06.Temmuz.2013, 11:18
Taiwo muthis transfer olmus.

Son zamanlarda form tutamadi gittigi kuluplerde ama Bursada tutacaktir. Kamp donemine yetismeside bunda etken olacaktir.

DenizlispoR
06.Temmuz.2013, 13:04
Dünya sol bek bulamazken Taiwo'yu Türkiye'ye getirmek büyük olay bence.

ozan42
06.Temmuz.2013, 13:57
Taiwo çok iyi transfer yani aklımızda Marsiya performansı ile kalmış durumda Taiwo eğer o Taiwo'yu almışlarda büyük iş başarmışlar çünki futbolcuların 3-4 yılda futbolları çok değişebiliyor.

sentugo
06.Temmuz.2013, 14:19
Gerçekten harika ya. Hiç beklemiyordum. İşin en iyi tarafı ise bonservis bedeli ödemeyecek olmamız....

6 yabancı olayı ile birlikte oynayacak 6 yabancıyı bir şöyle yazmak lazım;
Batalla, Belluschi, Taiwo, Pinto, Kaleci, Stoper

Basser oynayamaz gibime geliyor...

mpaker66
06.Temmuz.2013, 14:29
Basser olmazsa Şener var zaten.

Çok kaliteli bi kadrosu var Bursa'nın.

--------------------------Kaleci(Frey deniyor)--------------

Şener---------------Serdar----------------Ferdinand------Taiwo-

--------------------Musa---------------------Belluchi---------
Tuncay------------------------batalla--------------Ferhat----

----Pinto-------

sentugo
06.Temmuz.2013, 16:18
Ferdinand yok, Hikmet hoca daha iyisini almak üzere bıraktı adamı... Bence Musa yerine Yasin oynar...

Pinto yerine de bu sene bol bol Enes'i görebiliriz gibime geliyor. Gerçi Enes'in fiziği harbiden yeterli değil gibi duruyor. Alttan sağ beke Ozan Tufan'da geliyor...

Bu sene sol bekte oynayacak yedek yok, bu sebeple belki Ozan İpek'i bazı maçlarda o mevkide görebiliriz.

Bursaspor'un oyuncalara verdiği maaşları açıklamaması beni fitil ediyor :)

byariff
06.Temmuz.2013, 16:47
Elmander hafta ici Bursaspor ile sözlesme imzalayabilir. Görüsmeler olumlu sürüyor. (Bursa TV spor direktör)

Nocna Mora
06.Temmuz.2013, 17:43
Pinto varken Elmander'e gerek var mı ki ?

sentugo
06.Temmuz.2013, 19:45
Pinto geçen sezon ligte toplam 8 yada 9 gol attı ve çoğu maçta suratı asık, kaşları çatık bir Pinto izledik geçen sene... Sebebini kimse bilemedi..

Elmander kendini kanıtlamış, harika bir oyuncu. Pinto varken Elmander de olsun :)

Facx
06.Temmuz.2013, 22:28
Elmander her ne kadar bizden ayrılmak zorunda olsada Türkiye sınırları içerisinde bizden başkasında oynamasını istemem umarım olmaz :D

Mamadou
07.Temmuz.2013, 23:55
Oturmuş bir kadrosu var zaten Bursaspor'un. Bide kale ve stoper transferi ile Bursa savunmayı sağlama alırsa zirve yarışında izleyebiliriz. Ama Hikmet Karaman konusunda kararsızım. Geçen sezon takımın başına geçtikten sonra iyiydi. Bakalım yeni sezonda başarılı olabilecek mi.

sentugo
08.Temmuz.2013, 11:52
Aydın Yılmaz Sesleri var. Bence gerek yok gibi geliyor...

Namzet
08.Temmuz.2013, 12:39
Aydın,Bursada kendini bulur umarım olur

Corpus
10.Temmuz.2013, 17:19
Frey imzaladı diye haberler var

https://pbs.twimg.com/media/BOxGRX1CAAAvVyj.jpg:large

bnmv
11.Temmuz.2013, 06:49
Frey'i ligimizde görmeyi çok isterim hangi takımda olursa olsun. Taffarel Parma'ya gittiğinde Frey adeta Tafo'nun öğrencisiydi sonra da müthiş bir çıkış yakaladı ama Fiorentina'da kalmayı tercih etti. Bence 1. sınıf bir kaleciydi dünyadaki her takımda oynayabilirdi. İnşallah eski performansından çok uzak değildir(en son baya bi kilo almıştı :D) de muhteşem kurtarışlarını görmeye devam ederiz.

Fearless Coward
15.Temmuz.2013, 17:20
http://www.ntvspor.net/haber/ana-sayfa/90808/frey-ve-civelli-bursasporda

Bursa Frey ve Civelli ile anlaşmış.Sağlam geliyorlar valla.

KaRaBükLü KraL
15.Temmuz.2013, 18:36
http://www.ntvspor.net/haber/ana-sayfa/90808/frey-ve-civelli-bursasporda

Bursa Frey ve Civelli ile anlaşmış.Sağlam geliyorlar valla.

Bursa istihbarat almış galiba Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılamayacağı ile ilgili.Şahane 2 transfer Bursaspor için :)

footballer33
15.Temmuz.2013, 19:55
Frey, Fiorentina zamanlarına dönebilirse; Türkiye'nin en iyi kalecisine sahip takım Bursaspor olur, net!

DenizlispoR
15.Temmuz.2013, 19:57
Transferleri FM'den yapıyor sanki Bursa,yılların bug kalecisiydi Frey. :D

sentugo
15.Temmuz.2013, 20:02
http://www.teksas.org/haber/resim/detay/frey_imza.jpg
Frey - 3 yıllık (33 yaşından 36 yaşına kadar)

http://www.teksas.org/haber/resim/detay/17582_genis.jpg
Renato Civelli - 2 yıllık (29 yaşından 31 yaşına kadar)

EndoplazmiK RetikuluM
15.Temmuz.2013, 20:03
Çok iyi transferler yapıyor Bursaspor.

KanaKe
15.Temmuz.2013, 20:15
carson ne oldu?

Fearless Coward
15.Temmuz.2013, 20:21
Wigan'a gitti Carson.Bursa baya iddialı geliyor forvete de 1 adam alırlarsa takım müthiş olur.

KanaKe
15.Temmuz.2013, 20:40
Bursa sampiyon oldugunda su transferleri yapsaydi sampiyonlar liginde daha iyi yerlere gelebilirdi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2013, 20:49
transferlerde ne var ki, sampiyon oldugu sene bile daha kaliteliydi bence kadrosu bursanin. SL icin daha iyi bir kadro lazim, henuz yetersiz bence.

sentugo
15.Temmuz.2013, 21:04
Vallahi denildiği gibi bir sol bek, bir kaleci, bir stoper aldılar.. Şimdi bir tek forvet transferi bekliyoruz.

Frey için büyük ihtimale yüksek bir maaş vereceğiz ve 36 yaşında bakalım nasıl bir performans gösterecek ? Ama Frey gibi bir kalecinin Bursaspor'da oynayacak olması bile müthiş.

sentugo
15.Temmuz.2013, 21:24
Frey (Harun)

Şener (Ozan)
Serdar (Süheyl Çetin)
Civelli (İbrahim)
Taiwo (Yok)

Musa(Yasin,Şamil)
Belluchi(Murat)

Tuncay(Sestak)
Batalla
Ozan(Ferhat)

Pinto(Enes, Okan)

Yavuz12
15.Temmuz.2013, 21:25
Bursa beşinciliği zorlar bu sene

eXcitinG
15.Temmuz.2013, 22:40
Dün Cm01-02 kariyerine başladım. KaLeye iLk transferim 20 yaşında ki körpe Frey oLdu. Vay be Frey. Nereden, nereye..