Hadi Gelin FM 2008'i Bırakıyoruz :)
Arkadaşlar başlığa takılmayın işin esprisi :) ama... Gerçekten bazı şeyler insanı deli etmiyor değil.
Dilim döndüğünce beni en son bu gece dayanılmaz hale getirip zivanadan çıkaran :D bu fm 2008 oyunu için deli olduğum bazı noktalara değineceğim..
---------------------------------------------------------
* 90 dakika topa sahip olan sürekli bastıran posizyonlara giren bir takım ve taktik kurun, ve o maçta sadece ve sadece bir tane özelliği
( örnek kaleci, refleksi :18 ). Diğer özellikleri vasat.
Hmm neymiş o refleksiyle bana maçı kurtardı, maçın adamı oldu. Peki...
Sonra bir takip ediyorum oyuncuyu benle 2.yarıdaki birdahaki maçıma kadar hiç maçın adamı olmuyor, berbat bir görüntü ve performans çiziyor.
O ikinci maçım varya ! Mübarek adam yine panter :D Yuh ya.. Güldüğüme bakmayın o simileylerin aslı gülme simileyleri değil...
Bu olay bir değil,iki değil kaç defa yaşadım..
* İğrenç berbat pas hataları ( bunları sizde biliyorsunuz ) birşey yorumlamama gerek yok.
* Saçma sapan top kayıpları ( oyuncu üzerine geliyor, öküz gibi :D topu ayağında tutuyor kaptırıyor, birde faul yapıp kart görüyor ) sizlerde eminimki sıkça yaşıyorsunuz. (taktiğinle bu mantığı değiştirirsiniz demeyin, o kastettiğiniz taktiklerlede çok oynadım ;) )
* Devam...
Boş kaleye veya kaleci ile teke tek,kaleye açısı tam dik açı adam neredeyse taça atacak ya, Türkiye'de bile böyle kazma oyuncu yok yeminle,saysan 1-2 anca :D ki bunu yapan en sonki Lyon kariyerimde bile Fred gibi oyuncular vs..
* Hımm şimdi futbolcu satın alacağız :D
Adamın değeri: 5 milyon dolar, ben veriyorum 15 milyon dolar vermiyor. Bilmem neyde cartta curtta, hmm peki. Adam kısa listemde sürekli takip ediyorum ; başka bir takım 9 milyon dolar verdi kabul etti, bende hemen 9 veriyorum; benide kabul ediyor :D Eee ayıp olmasın bari onuda kabul etmeseydin benim:D
Artık oyuncu almak için makul fiyatlarla; teklif meklif vermiyorum, adama başkası teklif yapsın, sonra ben o fiyata alayım diye!
İşte kızışınca, oyuncuyu ikna edebilirsen tabi. Düşünün böyle bir mantıkta...
Böyle saçmalık olur mu ya ? Oyunu açan kullanıcıya ne gareziniz var anasını satım :D
Daha bitmedi; basında haber, benim oyuncum 12 milyon dolar, hmm basın diyoki xxxx 'in (işte ben oluyorum x) oyuncusunu almak için 13 milyon dolar gerekiyor ! Niye ? Len o basın başka bi kariyerimde aynı oyuncuya yine takımlar talipken, o oyuncuda benim oyuncum değil iken; 30 milyon dolara gözümün önünde sattınız :D
Şimdi ben istiyorum, niye kabul etmiyorsun ?
Transfer saçmalıkları vs vs, eminimki sizlerde yaşıyorsunuz. Bu transfer olaylarında dahada doluyum aslında, kısa geçtim. Sizlerde aklınıza gelenler varsa paylaşabilirsiniz...
* Devam...
Sen maç boyunca oyna oyna, aşağı yukarı 25 posizyona gir ! 8-10 tanesi net posizyon, sonuç; aut, kaleci kurtarışı, hatta bazen taç :D vs ..
Anaaa, rakip 1 defa geldi gol attı :eek: maç 1-0 gitti, hadi be..
Yav bir değil, iki değil ; kaç defa olacak bu ? ( bana gerçek futboldada bunlar olur demeyin gözünüzü seveyim :D ) yaşadığım sayıyı bi ben bilirim, bi Allah bilir...
---------------------------------------------------------
Şu anda dilimin döndükleri bunlardı, birazda gerginim oyundan dolayı , ama kafaya tokadan başka birşey takılmaması gerektiğinide biliyorum :D
Onun için az önce, denetim masası; program ekle kaldır, program files vs herneyse sonuçta oyunu küt sildim :( ama yamaları,yüz, skin vs vs yedekledim; belki sonra kurarım diye :zuhaha
Görevlilerde umarım gereksiz konu diye, konuyu biçmezler, çoğu paylaşımdan bile dolu dermişim :p Herkes tek tek oyun hataları için ( pas hatası, top kaybı vs ) konu açıyordu, bende içimdekileri bu sinirle buraya toplamış oldum :)
Az stresli , bol fm'li günler sizlerin olsun :P
Bu yazı ne kadar uzun yav, ben okumam diyenlerde burayı okusun :D
Senin gibi düşüneceklere yazmadım zaten :D