Quote Originally Posted by futbolog37 View Post
Aynen katılıyorum sana.hele şu transfer olayı.adamlar 5 milyonluk adama dünya kadar para istiyorlar.biz aynı özelliklerdeki oyuncumuza çok para isteyince "oyuncu bu değeri etmez vb." cevaplar geliyor.biz nasıl satacaz oyuncumuzu.örnek;lulinha diye bir adam aldım 5 milyona.adam gelişti ve değeri 18 milyon oldu.özellikleri ronaldinho gibi oldu üstelik.ama istediğim parayı kimse vermiyor.En kötüsü de kulüpler neden hiç pazarlık yapmıyorlar.(bu şekilde trasfer çok daha zevkli olabilirdi.)
Şimdi bu kısımda şuna katılmıyorum. Sen oyuncunu satamıyorsan oyun ne yapsın. Atıyorum bir oyuncumuz var. Değeri 10 MN olsun. Bunu transfer etmek istediklerinde biz hemen 40 MN istiyoruz. Tabi bu parayı kimse vermez. Yada oyuncu 10 MN ise pazarlıkla 20 - 25 arası bir fiyata satarsanız. Sen tutup oyuncuyu takımlara önererek değerini düşürürsen tabi oyuncu bu değeri etmez gibi yanıtlar bulursun.

Gonzala Higuan 19,5 MN aldım. Satarken çok kar ederim dedim. Takımlara önerdim önerdim. 28 yaşında ama bu önermeler sonucunda değeri 4MN küsüratlı birşeye düştü.

Diğer yandan baktığınızda Anton Sosnin adlı oyuncuyu satmak istiyordum. Değeri 5 MN'du. Milan 20 MN verdi bu adama. Çünkü bu oyuncuyu almak için gözünü karartıyor. İnanın 30 MN desem onuda verecekti. Şimdi bu oyunun kötü kısmımı hayır bence güzelliğidir.

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
Arkadaşlar buda şimdi aklıma geldi bak: şu pasif ofsayt, aktif ofsayt hakkında bana bilgi veripte, birde oyunda karşılaştıklarıyla ilgili bilgi verebilecek bilgili biri var mı ?
Ofsayt konusunda zaten açıklamalar yapılmış. Başıma gelen birşeyi anlatıyım. Kariyerde gelmedi tabi Turksportal'ın düzenlediği turnuvada oldu. Çeyrek final maçı deplasmandayım. Son dakikalar 1-0 öne geçtim. Ofsayt ile gol verilmedi.

Şutu atan oyuncu ceza sahasının sağ tarafında çizgiye yakın bir yerde, pasif ofsayttaki oyuncu ise sol tarafa doğru çizginin biraz önünde yer alıyordu. Ofsayttaki oyuncu 2 adım geri atsa aynı hizada olacaklar. Kısaca kaleciyi engelleme yok ve topun vurulduğu köşede pasif ofsaytta olan adamla alakasızdı. Haliyle maç 0-0 bitti. Kendi evimde 3-3 kaldım ve elenmiştim. Bu ofsaytlar harbiden de çok can sıkıyor.