Originally Posted by
kirilenko47
Tamam, elimizdekileri şöyle bir koyalım masanın üzerine. Aydın çok hızlı, iyi çalım atıyor, teknik özellikleri de ortalamanın üzerinde ve daha genç. Arda da açıklama yapmış Aydın benden daha yetenekli diye. İstenilen nedir peki, Aydın'ın potansiyeli Manchester United'ın istediği Sercan'ın ulaşabileceği en yüksek yer olan 170 PA'ya mı çekilmeli? Demeçler, antrenman performansları ve 2-3 maçlık performanslara göre özellik girilecekse vay halimize, o zaman Arda'nın "çalım atmayı Serdar'dan öğrendim" demecindeki özne olan Serdar Özkan'ın tekniği Arda'dan yüksek yapılsın. Gayet de iyi okudum söylediklerini, Aydın psikolojik olarak hazırsa (çok nadir) ve konsantrasyonu da üst düzeydeyse (yine çok nadir), iyi özellikleri de hızı tekniği ve özel yeteneğiyse ne yapılması gerekir; oyuncunun hızı yükseltilmeli, bazı teknik özellikleri belli bir seviyeye getirilmeli ve mental özellikleri çok düşük yapılmalıdır, genç olduğu için de(21 de nereye genç oluyorsa artık, Burak Yılmaz, İbrahim Akın ve daha niceleri kredilerini bitirip birkaç sene boyunca "genç" olarak anılmaya başladıkları sırada 21 yaşlarındaydı. 4 senedir psikolojisini toparlayamamış adam her an toparlayabilir diye wonderkid yapacak değil sanıyorum araştırmacılar) CA'sından hatırı sayılır ölçüde fazla bir PA değeri girilir, olur biter.
Bunun dışında Aydın'ın babası akrabası falan olduğunu söylemedim, bazı şeyleri hazmedememe problemin de yok, böyle celallenmen oldukça ilginç.