1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Aydın Yılmaz

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    aydın zaten zihinsel olarak berbat durumda. bu yüzden çok iyi kullanamıyor özelliklerini. ama bu sezon rijkaard'ın altında bazı şeyleri aşarak gerçek performansını gösterme adına baya ilerleme kaydetti. 6-0 lık maçtaki deparları, çalımları, asistleri, diğer maçlardaki perfornmasları ile bu profili hakettiğini düşünmüyorum aydın'ı yakından takip eden biri olarak...
    evet doğru. 6-0'lık maçta mükemmel performans gösterdi.

ancak ben daha sonra Aydın'ın o kadar iyi performan gösterdiğini göremedim açıkçası. üstüne üstlük maçlarda yer aldığı dakikalarda da o performasını gittikçe düşürmüştür bence. yani istikrarı yakalayamamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    evet doğru. 6-0'lık maçta mükemmel performans gösterdi.

ancak ben daha sonra Aydın'ın o kadar iyi performan gösterdiğini göremedim açıkçası. üstüne üstlük maçlarda yer aldığı dakikalarda da o performasını gittikçe düşürmüştür bence. yani istikrarı yakalayamamıştır.

geçen seneye göre kesinlikle ve kesinlikle çok daha iyi. ama tabi ki hala Yeterli değil. fakat aydın bence 14 teknik ve 16-15 acc-pace oranından daha fazlasını hakediyor. mesela 6-0 lık maçta attığı deparı baros atabilir miydi (16-15 acc-pace oranı var onda çünkü) ???? flair ından da ne kaybetti onu da merak ediyorum açıkçası....

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    geçen seneye göre kesinlikle ve kesinlikle çok daha iyi. ama tabi ki hala Yeterli değil. fakat aydın bence 14 teknik ve 16-15 acc-pace oranından daha fazlasını hakediyor. mesela 6-0 lık maçta attığı deparı baros atabilir miydi (16-15 acc-pace oranı var onda çünkü) ???? flair ından da ne kaybetti onu da merak ediyorum açıkçası....
    ama bak hala 6-0'lık maçtan örnekler veriyosun. başka maçı yok. istikrarı yok. tek maça dayandırılarak bu özellikleri yükseltip azaltamayız ki.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    ama bak hala 6-0'lık maçtan örnekler veriyosun. başka maçı yok. istikrarı yok. tek maça dayandırılarak bu özellikleri yükseltip azaltamayız ki.

ankaraspor maçında yaptığı asist, kesinlikle geçen seneden çok daha olumlu olan pas alış verişleri(mesela ankaragücü maçında aklını kullanıp uğur'a attığı mükemmel yüzde yüz gol şansı yaratan pası) , ümit milli takım (ya da a2 midir işte her neyse) performansı ..bunları göz ardı edemeyiz bence. çünkü geçen sene bunlardan eser yoktu aydın'da...

bir de hız (acc-pace) maçtan maça değişen bir özellik değidir herhalde öyle değil mi?? ben kavrayamadım hakikaten neden düşürüldü hız...

Mesaj Yetkileri