Bu sene müthiş ülke puanı gelecek
Printable View
Bu sene müthiş ülke puanı gelecek
Kazanarak çıkmak daha da harika oldu o son dakika golü UEFA'da puan demek. İtibar demek.
Bu arada Schalke'nin boş beleş 2 gol attığını düşünen bir tek ben mi varım ? Adamlar aşırı şansılıydı,ama şanslı olan değil iyi olan geçti turu :)
Allah'ım çok şükür.
Allahım inanamıyorum hala :)
Kendine göre haklı olabilirsin ama öbür türlü bakarsan sizin 2. golde boş beleş sayılır Riera ile kayarak topa giren adamdan seken top Burak'ın önüne düşüyor gerisi mağlum :) 3. gol zaten maç bitmişti felan yani haksızlık etmemek lazım Schalke'nin ilk golü şans olabilir ama 2. golü haketmişlerdi zaten direkten dönün topa yazık olurdu girmese o pozisyon :D
Turdan umutluydum takim beklentilerimi karsiladi.3 golu bildim ama skor olmadi.olsun kik gelirse gelsin artik.
İki golde şans golüydü de Schalke'de 2 gol atacak oyun oynamadı desek yalan olur.Ama ilk yarıdaki o isteğimiz ikinci yarıda da sürseydi keşke ama kalbim sıkışa sıkışa,ayaklarım titreye titreye maçı tamamladım büyüksün Galatasaray :)
yaw bırakın şansı ya tur atlamışız ne güzel :D
Teşekkürler Galatasaray.
Abdürrahim Albayrak'tan haber var mı bu arada :zuhaha
GS'a tebrikler, hiç dallandırıp budaklandırmaya gerek yok mükemmel bir başarı. Hangi şartlar altında olursa olsun Şampiyonlar liginde Çeyrek Final.
Bu arada Schalkeli oyuncuların verkaçlarına hayran kaldım, bizde şöyle 2 tane oyuncu olsa sırtımız yere gelmez dedim Vallaha.
Schalke özellikle 2. yarı ağırlığını orta alanda ve kanatlarda hissettirdi. Sistemli bi takım ve 2. yarı işledi Draxler biraz daha ön plana çıkınca.
Öyle ya da böyle geçtik ya turu bence birazda önemli olan bu Barcelona'da gelse, Psg'de gelse onu geldikleri zaman düşünürüz.
Ben 2. yarıyı korkarak izledim, yüreğim ağzımda. Kim gelirse gelsin Arena'da fark yemeyiz herhalde malum zeminden dolayı, işi deplasman çözecek. Herşey olabilir tabii, benim gönlümden geçen Milan'ın turu geçmesiydi, onlarla eşleşsek süper olacaktı ama Barca tabii.
Bence çok ciddi sıkıntılarımız var, Schalke'nin yaptığı gibi atak yapamıyoruz hiç, sadece oyun önemli değil bunun farkındayım ama sadece inanmakta bir yere kadar. İnşallah iyi bir kura ile daha iyi oynadığımız 2 maç çıkararak ŞL'de yarı final oynamayı başarırız. :)
G.Saray
Barca
B.Münih
Porto (muhtemel)
B.Dortmund
Juventus
R.Madrid
PSG
Şampiyonlar Ligi, şimdi başlıyor. :icon_cool:
Real Madrid gelecek buraya yazıyorum :D
Dostum iyi düşün iyi olsun :) Ne öyle Real Madrid falan şöyle Porto gelsin falan desen ağzından bal damlasın biraz :)
Juventus geldi hayırlı olsun.Çok büyük hissettim
Burak'ın golünde topun gidiş yönü şansımıza iyiydi ancak Burak'ın vuruşu iyi bir vuruştu,Umut'un golünde de Selçuk'un pasını es geçmemek lazım,gerçi onun için çok basit bir pastı.Schalke ise Muslera kalede değilken 2 tane karambolden gol attı.
İkinci yarı biz geri çekilince oynanan oyuna iyi diyorsanız,ona lafım yok ancak onlar atak yaptıysa bizde savunma yaptık.Gerektiği gibi oynadık,bizden beklenenden çok daha iyi oynadık Schalke ise çok basit goller attı bu da onları oyunda tuttu.
Neyse tartışmaya gerek yok daha maçın heyecanından çıkamadım mazur görün :D
Kimle eşleşeceksiniz onu da mı söyleyeyim ?
Tadı kaçar ama isterseniz söylerim :p
Fatih Terim'in Amrabat hamlesi cok gecikti ikinci yarida. Kanatlardan ozellikle sol kanattan haril haril geliyordu Schalke. O hamlenin gecikmesi neredeyse tura maloluyordu. Biz evde bas bas bagirdik Amrabat'i al diye :D
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...82270365_n.jpg
Yine siz,yine şaka :)
Tekrar Alman kulubuyle eslesecek Galatasaray
Bizde yokki o kadar para bendede olsa 900 lira basacam ama yok 10 lira basabildik sadece.
Bende 2 lira bastım aynı kupona zaten :D
Ünal Başkan Muslera için 20 milyon demişti önceden. Bu akşam 20 milyon etti bence Muslera.