Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
Yahu orasını düşünme, Gruptan çıkmayı hedef olarak gören bir takım bugün Çeyrek Finalde. Sonuçta maçlar 0-0 başlıyor ve her iki takımda 11 kişi. Gerisi istemeye, mücadele etmeye ve inanca bağlı. İlk maçta Galatasaray'da bunlar biraz eksikti diye tökezledi ama bu maç son dakikaya kadar bunlara inanan ve isteyen bir Galatasaray vardı. Kimi futbolu tekniğiyle oynar, kimi taktiğiyle oynar, kimi kalitesiyle oynar, kimi inancıyla oynar. Bu seviyeye geldikten sonra şanslar eşit. Yeter ki inanç kırılmasın.
Ben 2. yarıyı korkarak izledim, yüreğim ağzımda. Kim gelirse gelsin Arena'da fark yemeyiz herhalde malum zeminden dolayı, işi deplasman çözecek. Herşey olabilir tabii, benim gönlümden geçen Milan'ın turu geçmesiydi, onlarla eşleşsek süper olacaktı ama Barca tabii.

Bence çok ciddi sıkıntılarımız var, Schalke'nin yaptığı gibi atak yapamıyoruz hiç, sadece oyun önemli değil bunun farkındayım ama sadece inanmakta bir yere kadar. İnşallah iyi bir kura ile daha iyi oynadığımız 2 maç çıkararak ŞL'de yarı final oynamayı başarırız.