Bu arada Schalke'nin boş beleş 2 gol attığını düşünen bir tek ben mi varım ? Adamlar aşırı şansılıydı,ama şanslı olan değil iyi olan geçti turu![]()
Allah'ım çok şükür.
Bu arada Schalke'nin boş beleş 2 gol attığını düşünen bir tek ben mi varım ? Adamlar aşırı şansılıydı,ama şanslı olan değil iyi olan geçti turu![]()
Allah'ım çok şükür.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kendine göre haklı olabilirsin ama öbür türlü bakarsan sizin 2. golde boş beleş sayılır Riera ile kayarak topa giren adamdan seken top Burak'ın önüne düşüyor gerisi mağlum3. gol zaten maç bitmişti felan yani haksızlık etmemek lazım Schalke'nin ilk golü şans olabilir ama 2. golü haketmişlerdi zaten direkten dönün topa yazık olurdu girmese o pozisyon
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Burak'ın golünde topun gidiş yönü şansımıza iyiydi ancak Burak'ın vuruşu iyi bir vuruştu,Umut'un golünde de Selçuk'un pasını es geçmemek lazım,gerçi onun için çok basit bir pastı.Schalke ise Muslera kalede değilken 2 tane karambolden gol attı.
İkinci yarı biz geri çekilince oynanan oyuna iyi diyorsanız,ona lafım yok ancak onlar atak yaptıysa bizde savunma yaptık.Gerektiği gibi oynadık,bizden beklenenden çok daha iyi oynadık Schalke ise çok basit goller attı bu da onları oyunda tuttu.
Neyse tartışmaya gerek yok daha maçın heyecanından çıkamadım mazur görün![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kimle eşleşeceksiniz onu da mı söyleyeyim ?
Tadı kaçar ama isterseniz söylerim![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Schalke özellikle 2. yarı ağırlığını orta alanda ve kanatlarda hissettirdi. Sistemli bi takım ve 2. yarı işledi Draxler biraz daha ön plana çıkınca.
Öyle ya da böyle geçtik ya turu bence birazda önemli olan bu Barcelona'da gelse, Psg'de gelse onu geldikleri zaman düşünürüz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!