Dün falan yapılsaydı keşke halı saha maçı. 4 gündür İstanbulun altını üstüne getiriyordum birde rakip forvetlerin altını üstüne getirseydim Luganomsu kademe anlayışım ile.
Printable View
Dün falan yapılsaydı keşke halı saha maçı. 4 gündür İstanbulun altını üstüne getiriyordum birde rakip forvetlerin altını üstüne getirseydim Luganomsu kademe anlayışım ile.
Hayır tutmuyoruz daha, dedemlerdeyim 16,30da tutmuş olacağız. Ben Cumartesi saat 15,30'a oradaki en büyük sahayı opsiyonladım. Kaporayı yatırdığımız an saha bizimdir. Zaten 75 dakika oynama süremiz var. Bir FM parası kadar kapora yatıracaz, gelmesseniz dağıtırım ortalığı. :D
14 kisilik mi 16 kisilikmi oynanacak maclar? bir de harbiden 160 tl biraz fazla, etilerde bile sahalar 140 tl . sanirim 75 dakika oynanacagindan dolayi boyle fiyatlar.
bide birisi oranin hali saha oldugunu soylemisti sanirim, umarim suni cimdir.
İlk yarı kaledeyim forvetlere geçit yok :D
Saha olarak SELİMİYESPOR STADYUMU kiralanmıştır....(Tabii sahayı üçe böldükleri için normal halı saha boyutundan biraz fazla. )
Kişi Başı Ücret: 10 TL
Tarih ve Saat: 17.10.2009 - 15,30
Avrupa Yakasından gelecekler, Bursaspor(Oğuz) ile Mecidiyeköy'den toplu bir halde gelinilecektir.
Anadolu Yakasından gelecekler ise eğer yolu biliyorlarsa maç saatine yakın bir süre içinde stadda olabilirler. Bilmiyenler benle iletişime geçsin, benimle birlikte Kadıköy'den gelebilirsiniz.
Çağrı daha da yorum yapmıyorum. :) Önceki mesajları oku lütfen. :D Zaten tuttuğum saha bildiğin bir futbol sahası özel bir tebriği hak ediyorum. Bu gün Oğuz ile Anadolu yakasında tur attık. Kaç tane halı saha geçtik biz biliriz. Lütfen katılım gösteriniz. :)
Avrupa'dan kimler var ve kaç kişi :) Gelirsem Metrobüs durağından alırsınız beni artık :D
aferim böyle bişi yaptığınıza sevindim. zamanında bu organizasyon işlerini ben ayarladığım için neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum merak etmeyin.
hatta ilk defa şişlide hazırlanan organizasyonda şişli halı sahası ile değil fulya tesisleriyle anlaşmıştık tam saha olarak. ama yaş ortalamasının küçük olmasından ve dolayısıyla bu parayı veremeyeceklerinden ötürü vazgeçmiştik. o zamanın parasıyla 250 lira mı ne istemişlerdi.
tabi selimiye'ye alındığı için benim gelmem biraz zor gözüküyor. zaten bugünkü amatör maçta sakatlandık. yatıyorum geldiğimden beri. umarım gelebilirim seyretmeye...
Valla bugün neler yaşadığımızı anlatmaya fazla gerek yok, bir sürü saha dolaştık hiçbiri bizim aradığımız özelliklere sahip değildi. En sonunda Selimiye Stadı'nın 1/3'ünü tuttuk. 1/3 ama normal halı saha boyutundan biraz büyük.
Kesin Gelecekler Listemiz;
Bursaspor (Oğuz Kağan) - Kesin - (player)
EreN (Eren) - Kesin - (player)
nekop (Serhat) - Kesin - (player)
FenerBahceLi (Mehmet) - Kesin - (player)
Photograph (Batuhan) - Kesin - (player)
GeNç KaRTaL (Şemsi) - Kesin - (player)
scar face (Burak) - Kesin - (player)
anilton (Anıl) - Kesin (player)
tahatto93 (Taha) - Kesin (player)
SerKaN (Serkan) - Kesin - (player)
ABOOO (Cengiz Abi) - Kesin - (player)
emrah44 (Emrah Abi) - Kesin - (player)
ridvanv (Rıdvan) - Kesin - (player)
Alicanfmfan (Alican) - Kesin - (player)
Baba Hamdi (Kaan Abi) Kesin
KaF KeF (Aykut) - Kesin - (player)
EL-Hadji (Burak Abi) - ? - (player)
carismatic (Nurullah) - ? - (player)
Haygary (İsmail) ?
ShevAnil (Anıl) ? - (player)
hakan sükürü (Muhammed) ?
Ayg.22 (Aygün) - Kesin değil
tosunpasa (Alican) - Kesin değil - (player)
Ben Kadıköy'e geleyim.Senle beraber gideriz Batuhan.Ayrıca saha boyutu büyükmüş.Katılım çok olursa sorun olmaz sanırım ama olmazsa koşmaktan topa vuracak mecalimiz kalmayabilir..:icon_smile:
Ben benim takımın kadrosunu belirledim.
Ben
Bursaspor (Oğuz Kağan)
EreN (Eren)
ABOOO (Cengiz Abi)
FenerBahceLi (Mehmet)
ShevAnil (Anıl)
EL-Hadji (Burak Abi)
emrah44 (Emrah Abi)
Taktik olarakta topu Eren'le buluşturacağız ve o herkesi geçip gol atacak.. :D Defansta ise Oğuz'la ben oynayacağız.Oğuz ilk müdahaleleri yapıp adamları sakatlayacak eğer olurda tam sakatlanmazlarsa bu sefer ben müdahale edip sakatlayacağım.Sonuç olarak kazanmak için herşeyi yapacağız.
Sanki elini taşın altına koyup organizasyonu ayarlamış gibi takım kuruyorsun Serhat..:icon_biggrin: Batuhan dese şöyle bir takım kuruyorum veya Oğuz abi adamlar o kadar uğraştı,haklarıdır diyeceğiz.Bence orada kuralım takımı.Oyun tarzları bilinenler ( daha önceki organizasyonlara katılanlar) önce paylaşılır takımlara.Sonrada ilk kez oynayacak olanlar.Böyle olabilir..
İşte bu... Benim anlatmak istediklerimin kibarcası, bide gelmiş akşam aradık, sapık sapık şeyler söylüyor bize...
Serhat sana kadro hakkında herhangibi bir söz söyleme hakkı vermiyorum. Seni kaleci yaptım. Oğuzda itiraz etmez zaten.
Ben bu arada kaleci veya forvet oynamak istiyorum. O gün çok gol kaçırdım. Ayakkabım ve hava şartları yüzünden. Bu sefer iyi bir ayakkabı ile geliyorum.
Bir itirazım yoktur. Kadrolara o gün orada karar veririz.
Ayrıca Serhat o kadro olur mu yahu :D Bak ifşa ederim seni, kilise, çan, anladın artık gerisini :D
Bu arada maça gelen arkadaşlara Oğuz ile bir süprizimiz var maç öncesi süprizi görecekler. :)
Bu arada Serhat sen bu süprizden yararlanamıyacaksın. Senin için Redbull + Vodka düşündük. :D
Bu arada Serhat'ın yazdığı kadro olmayacak haberiniz olsun. Çok iddialı bir kadro. En başta Cengiz abi ile EreN olacak. Hatta kadroyu orada ayarlıyalım bu iki kişi seçsin istedikleri oyuncuları.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Düzeltme: Cengiz abi ile EreN ayrı takımlarda olacak.
ben kesin geliyorum..hayırlısı olsun..:D
Kadrolar dengeli olsun, kazanmak önemli değil, önemli olan kaç farkla kazandığınız.. :D
Listenin hepsi gelirse 19 kişilik kadro oluyor.Saha dar gelmesin :D
O sahanın dar gelmesi mümkün değil. Ama bakalım yanında player yazanlardan oynamayan çıkabilir.
Ayrıca gerekirse olayı turnuvaya dökeriz.