Sayfa 10 / 30 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün falan yapılsaydı keşke halı saha maçı. 4 gündür İstanbulun altını üstüne getiriyordum birde rakip forvetlerin altını üstüne getirseydim Luganomsu kademe anlayışım ile.

Nesil
    2006

Hayır tutmuyoruz daha, dedemlerdeyim 16,30da tutmuş olacağız. Ben Cumartesi saat 15,30'a oradaki en büyük sahayı opsiyonladım. Kaporayı yatırdığımız an saha bizimdir. Zaten 75 dakika oynama süremiz var. Bir FM parası kadar kapora yatıracaz, gelmesseniz dağıtırım ortalığı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Hayır tutmuyoruz daha, dedemlerdeyim 16,30da tutmuş olacağız. Ben Cumartesi saat 15,30'a oradaki en büyük sahayı opsiyonladım. Kaporayı yatırdığımız an saha bizimdir. Zaten 75 dakika oynama süremiz var. Bir FM parası kadar kapora yatıracaz, gelmesseniz dağıtırım ortalığı.
    Sen maçta savunmayı dağıt bence.. Ya da iskambilde kağıtları dağıt.. Olmadı bi denize gir soğuk suda kafanı dağıt..

Nesil
    2006

14 kisilik mi 16 kisilikmi oynanacak maclar? bir de harbiden 160 tl biraz fazla, etilerde bile sahalar 140 tl . sanirim 75 dakika oynanacagindan dolayi boyle fiyatlar.

bide birisi oranin hali saha oldugunu soylemisti sanirim, umarim suni cimdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İlk yarı kaledeyim forvetlere geçit yok

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ne büyük sahası olum? kenan evrende bi tane saha var yanında da bi evin salonu kadar ısınılacak yer var. büyük saha dediğin şükrü saraçoğlu. orayı mı kiraladın lan?

Nesil
    2006

Saha olarak SELİMİYESPOR STADYUMU kiralanmıştır....(Tabii sahayı üçe böldükleri için normal halı saha boyutundan biraz fazla. )

Kişi Başı Ücret: 10 TL
    Tarih ve Saat: 17.10.2009 - 15,30

Avrupa Yakasından gelecekler, Bursaspor(Oğuz) ile Mecidiyeköy'den toplu bir halde gelinilecektir.

Anadolu Yakasından gelecekler ise eğer yolu biliyorlarsa maç saatine yakın bir süre içinde stadda olabilirler. Bilmiyenler benle iletişime geçsin, benimle birlikte Kadıköy'den gelebilirsiniz.

Çağrı daha da yorum yapmıyorum. Önceki mesajları oku lütfen. Zaten tuttuğum saha bildiğin bir futbol sahası özel bir tebriği hak ediyorum. Bu gün Oğuz ile Anadolu yakasında tur attık. Kaç tane halı saha geçtik biz biliriz. Lütfen katılım gösteriniz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Avrupa'dan kimler var ve kaç kişi Gelirsem Metrobüs durağından alırsınız beni artık

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Çağrı daha da yorum yapmıyorum. Önceki mesajları oku lütfen. Zaten tuttuğum saha bildiğin bir futbol sahası özel bir tebriği hak ediyorum. Bu gün Oğuz ile Anadolu yakasında tur attık. Kaç tane halı saha geçtik biz biliriz. Lütfen katılım gösteriniz.
    aferim böyle bişi yaptığınıza sevindim. zamanında bu organizasyon işlerini ben ayarladığım için neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum merak etmeyin.

hatta ilk defa şişlide hazırlanan organizasyonda şişli halı sahası ile değil fulya tesisleriyle anlaşmıştık tam saha olarak. ama yaş ortalamasının küçük olmasından ve dolayısıyla bu parayı veremeyeceklerinden ötürü vazgeçmiştik. o zamanın parasıyla 250 lira mı ne istemişlerdi.

tabi selimiye'ye alındığı için benim gelmem biraz zor gözüküyor. zaten bugünkü amatör maçta sakatlandık. yatıyorum geldiğimden beri. umarım gelebilirim seyretmeye...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    aferim böyle bişi yaptığınıza sevindim. zamanında bu organizasyon işlerini ben ayarladığım için neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum merak etmeyin.

hatta ilk defa şişlide hazırlanan organizasyonda şişli halı sahası ile değil fulya tesisleriyle anlaşmıştık tam saha olarak. ama yaş ortalamasının küçük olmasından ve dolayısıyla bu parayı veremeyeceklerinden ötürü vazgeçmiştik. o zamanın parasıyla 250 lira mı ne istemişlerdi.

tabi selimiye'ye alındığı için benim gelmem biraz zor gözüküyor. zaten bugünkü amatör maçta sakatlandık. yatıyorum geldiğimden beri. umarım gelebilirim seyretmeye...
    Evet sanırsam senden devraldık görevi, o zamanki para ile iyi istemişler.

Bu arada hani oynayama gelemessen bile seyretmeye bekleriz. Tribün var, yedek kulübesi var. Komut felan verirsin bizlere.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Valla bugün neler yaşadığımızı anlatmaya fazla gerek yok, bir sürü saha dolaştık hiçbiri bizim aradığımız özelliklere sahip değildi. En sonunda Selimiye Stadı'nın 1/3'ünü tuttuk. 1/3 ama normal halı saha boyutundan biraz büyük.

Kesin Gelecekler Listemiz;

Bursaspor (Oğuz Kağan) - Kesin - (player)
    EreN (Eren) - Kesin - (player)
    nekop (Serhat) - Kesin - (player)
    FenerBahceLi (Mehmet) - Kesin - (player)
    Photograph (Batuhan) - Kesin - (player)
    GeNç KaRTaL (Şemsi) - Kesin - (player)
    scar face (Burak) - Kesin - (player)
    anilton (Anıl) - Kesin (player)
    tahatto93 (Taha) - Kesin (player)
    SerKaN (Serkan) - Kesin - (player)
    ABOOO (Cengiz Abi) - Kesin - (player)
    emrah44 (Emrah Abi) - Kesin - (player)
    ridvanv (Rıdvan) - Kesin - (player)
    Alicanfmfan (Alican) - Kesin - (player)
    Baba Hamdi (Kaan Abi) Kesin
    KaF KeF (Aykut) - Kesin - (player)

EL-Hadji (Burak Abi) - ? - (player)
    carismatic (Nurullah) - ? - (player)

Haygary (İsmail) ?
    ShevAnil (Anıl) ? - (player)
    hakan sükürü (Muhammed) ?

Ayg.22 (Aygün) - Kesin değil
    tosunpasa (Alican) - Kesin değil - (player)

Last edited by Bursaspor : 12.Ekim.2009 at 02:40
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Kadıköy'e geleyim.Senle beraber gideriz Batuhan.Ayrıca saha boyutu büyükmüş.Katılım çok olursa sorun olmaz sanırım ama olmazsa koşmaktan topa vuracak mecalimiz kalmayabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben Kadıköy'e geleyim.Senle beraber gideriz Batuhan.Ayrıca saha boyutu büyükmüş.Katılım çok olursa sorun olmaz sanırım ama olmazsa koşmaktan topa vuracak mecalimiz kalmayabilir..
    Evet, bildiğiniz futbol sahası. Tamam ben sana özel mesaj yolu ile msn adresimi atacağım, ekle onu konuşuruz. Telefon felanda veririm.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ben benim takımın kadrosunu belirledim.

Ben
    Bursaspor (Oğuz Kağan)
    EreN (Eren)
    ABOOO (Cengiz Abi)
    FenerBahceLi (Mehmet)
    ShevAnil (Anıl)
    EL-Hadji (Burak Abi)
    emrah44 (Emrah Abi)

Taktik olarakta topu Eren'le buluşturacağız ve o herkesi geçip gol atacak.. Defansta ise Oğuz'la ben oynayacağız.Oğuz ilk müdahaleleri yapıp adamları sakatlayacak eğer olurda tam sakatlanmazlarsa bu sefer ben müdahale edip sakatlayacağım.Sonuç olarak kazanmak için herşeyi yapacağız.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ben benim takımın kadrosunu belirledim.

Ben
    Bursaspor (Oğuz Kağan)
    EreN (Eren)
    ABOOO (Cengiz Abi)
    FenerBahceLi (Mehmet)
    ShevAnil (Anıl)
    EL-Hadji (Burak Abi)
    emrah44 (Emrah Abi)

Taktik olarakta topu Eren'le buluşturacağız ve o herkesi geçip gol atacak.. Defansta ise Oğuz'la ben oynayacağız.Oğuz ilk müdahaleleri yapıp adamları sakatlayacak eğer olurda tam sakatlanmazlarsa bu sefer ben müdahale edip sakatlayacağım.Sonuç olarak kazanmak için herşeyi yapacağız.
    Öyle kadro belirlemek yok, zaten EreN ile Cengiz abi ayrı takımda olacak. Yemeyiz biz bu numaraları.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sanki elini taşın altına koyup organizasyonu ayarlamış gibi takım kuruyorsun Serhat.. Batuhan dese şöyle bir takım kuruyorum veya Oğuz abi adamlar o kadar uğraştı,haklarıdır diyeceğiz.Bence orada kuralım takımı.Oyun tarzları bilinenler ( daha önceki organizasyonlara katılanlar) önce paylaşılır takımlara.Sonrada ilk kez oynayacak olanlar.Böyle olabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sanki elini taşın altına koyup organizasyonu ayarlamış gibi takım kuruyorsun Serhat.. Batuhan dese şöyle bir takım kuruyorum veya Oğuz abi adamlar o kadar uğraştı,haklarıdır diyeceğiz.Bence orada kuralım takımı.Oyun tarzları bilinenler ( daha önceki organizasyonlara katılanlar) önce paylaşılır takımlara.Sonrada ilk kez oynayacak olanlar.Böyle olabilir..
    İşte bu... Benim anlatmak istediklerimin kibarcası, bide gelmiş akşam aradık, sapık sapık şeyler söylüyor bize...

Serhat sana kadro hakkında herhangibi bir söz söyleme hakkı vermiyorum. Seni kaleci yaptım. Oğuzda itiraz etmez zaten.

Ben bu arada kaleci veya forvet oynamak istiyorum. O gün çok gol kaçırdım. Ayakkabım ve hava şartları yüzünden. Bu sefer iyi bir ayakkabı ile geliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by scar face View Post
    İlk yarı kaledeyim forvetlere geçit yok
    Ben sana ensemin kenarıyla gol atarım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Kadıköy'den gidecek arkadaşlar buluşabiliriz. Ben Saracoğlu'na yakın oturuyorum.
    Last edited by Flawless Victory : 12.Ekim.2009 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İşte bu... Benim anlatmak istediklerimin kibarcası, bide gelmiş akşam aradık, sapık sapık şeyler söylüyor bize...

Serhat sana kadro hakkında herhangibi bir söz söyleme hakkı vermiyorum. Seni kaleci yaptım. Oğuzda itiraz etmez zaten.

Ben bu arada kaleci veya forvet oynamak istiyorum. O gün çok gol kaçırdım. Ayakkabım ve hava şartları yüzünden. Bu sefer iyi bir ayakkabı ile geliyorum.
    Ben kaleci olmam 5 yaşımdan beri kalecilik yapıyorum bıktım artık Aylardır geçmiyorum kaleye hiçte özlemedim valla Oyunda olmak büyük rahatlık kalecilik başa bela..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bir itirazım yoktur. Kadrolara o gün orada karar veririz.

Ayrıca Serhat o kadro olur mu yahu Bak ifşa ederim seni, kilise, çan, anladın artık gerisini
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006

Bu arada maça gelen arkadaşlara Oğuz ile bir süprizimiz var maç öncesi süprizi görecekler.

Bu arada Serhat sen bu süprizden yararlanamıyacaksın. Senin için Redbull + Vodka düşündük.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ben kaleci olmam 5 yaşımdan beri kalecilik yapıyorum bıktım artık Aylardır geçmiyorum kaleye hiçte özlemedim valla Oyunda olmak büyük rahatlık kalecilik başa bela..
    Sana top gelmeyecek merak etme, sana bi espresso söylerim, kalede yudumlarsın biz rakip kale ağlarını dikerken.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Sana top gelmeyecek merak etme, sana bi espresso söylerim, kalede yudumlarsın biz rakip kale ağlarını dikerken.
    Bu arada Serhat'ın yazdığı kadro olmayacak haberiniz olsun. Çok iddialı bir kadro. En başta Cengiz abi ile EreN olacak. Hatta kadroyu orada ayarlıyalım bu iki kişi seçsin istedikleri oyuncuları.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Düzeltme: Cengiz abi ile EreN ayrı takımlarda olacak.
    Last edited by Universal : 12.Ekim.2009 at 02:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ben kesin geliyorum..hayırlısı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kadrolar dengeli olsun, kazanmak önemli değil, önemli olan kaç farkla kazandığınız..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    ben kesin geliyorum..hayırlısı olsun..
    Darısı başıma artık

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Kadrolar dengeli olsun, kazanmak önemli değil, önemli olan kaç farkla kazandığınız..
    İşte o yüzden en iyi oynayan iki kişiyi ayırıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Listenin hepsi gelirse 19 kişilik kadro oluyor.Saha dar gelmesin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

O sahanın dar gelmesi mümkün değil. Ama bakalım yanında player yazanlardan oynamayan çıkabilir.

Ayrıca gerekirse olayı turnuvaya dökeriz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    O sahanın dar gelmesi mümkün değil. Ama bakalım yanında player yazanlardan oynamayan çıkabilir.

Ayrıca gerekirse olayı turnuvaya dökeriz.
    Sahaya iyi yayılırız bi sorun olmaz, hem belki bir şeyler buluruz.

Sayfa 10 / 30 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri