Gelenlerin bonservis+yıllık ücretleri hesaplanınca mı çıkıyor bu 500-700 euro'luk gider?
Trabzonspor'da 7 isim kadro dışı
Trabzonspor, Colman, Celustka, Sol Bamba, Kadir Keleş, Turgut Doğan Şahin, Emre Güral ve Barış Memiş'e kulüp bulmalarını istedi.
Emre Güral'ı Galatasaray'da görmek isterim açıkcası.
Evet, öyle çıkıyor ama tablo yapıldığında bazı oyuncuların bonservisi ve yıllık ücreti belli değilmiş. Ondan öyle çıkıyormuş. Transferi tamamen kapattığımızda 10-15 milyon euro'luk bir gider bekleniyor.
Emre dışardan göründüğü gibi bir golcü değil. Kamp da antrenmanları tamamlayamıyordu. Koşu antrenmanlarını bitiremeyip, kalecilerle koşuyordu kampda. Saha da ise çok bencil, çok yavaş bir oyuncu.
Daha geriside gelecektir
En cokta sevindigim Colmanin gidisi :) sonunda bu adama kesik atan cikti
Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Kevin Constant, İstanbul'a geldi.
https://pbs.twimg.com/media/BubS411CMAAkQpg.jpg
Vahid Halilhodzic resmen devrim yaptı takımda. Başkan'da arkasında durdu. Bu pek görülen bir şey değil Türkiye'de. Ben başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ama başarıyı ilk seneden şampiyonluk olarak düşünüyorlarsa yanılırlar.
FM15'te ilk alacağım takım olacak Trabzon bu transferler ile :n:
Tuh ya, Musa Nizam saclari kesmis, adam yerli Rosicky`di ikizi gibi benziyordu. :)
http://i.milliyet.com.tr/StickerProp...mf2474206.Jpeg
Herif kadronun tamamını değiştirdi resmen :n:
Vahid takımı batıracak ama taraftarlardan hiç tepki gösteren görmüyorum. Ne yapıyor bu hoca diyenlerin çoğu Trabzonsporlu değil. Bende değilim ve hocanın yaptığı şeyler, istediği şeyler hiç mantıklı gelmiyor. Hedefim 1. lik diyen birisi bu kadar çok oyuncunun yerini değiştirir mi ? Transfermarkt'tan baktım gelen oyuncu 38, giden oyuncu 26. Hadi bunların içinden 1461'e giden ve ordan gelenleri çıkaralım sayı yine korkunç. Vahid bu takımı ilk 3'e soksun helal olsun diyeceğim hatta lig bittiğinde takımın başında kalsın yine kâfi.
Yönetim madem bu kadar fedakarlık yapacaktı teknik direktörlüğe gelecek adam Şenol Güneş gibi büyük bir hoca, takımı iyi tanıyan biri olmalıydı. Bir şekilde ikna etmeleri lazımdı her istediğini alacağız felan deselerdi. Halilhodzic hiç bana güven vermiyor bilmiyorum size nasıl güven veriyor. Her an ayrılacakmış gibi bir etki bıraktı kamuoyunda ve bende.
Hazırlık maçlarında bana da güven vermedi.:( Oyuncular kötü de olsa eğer iyi bir taktiği olsaydı o zayıf rakiplere yenilmezdik.İnşallah yanılıyodurum.
Sefa Yılmaz: 14 Şubat 1990 Berlin doğumlu, işçi bir ailenin çocuğuyum. Annem Trabzonlu, babam ise Giresunlu.
http://kayserispor.com/sefa-yilmaz-t...roportaji.html
Öz evlatlardan takım oluşturmak istiyorsan Zeki Yavru ile Mustafa Akbaş ile değil, Sefa Yılmaz ile Oğuzhan Özyakup ile Samed Yeşil ile Serdar Taşcı ile Muhammet Demir ile oluşturacaksın.
Açıkçası bende olumsuz bir fikir içindeyim hoca için. Hele ki son hazırlık maçı sonrası 10 transfer istiyorum yoksa giderim tarzı bir demeç okumuştum.
Bence takımı ve taraftarı yarı yolda bırakabilir. Bi anda bu kadar degişim fazla gelecektir, Trabzonspor bu kadar transfer gereken de bir takım değildi.
Ishak icin 1,750,000 + Soner + Aykut Akgun vermisiz.
Soner'i neden verdi acaba Trabzon Soner yetenekli bir oyuncuydu
Selcuk cikisi bekledik biz ondan ama o yapamadi. Yinede ben umitliyim ondan, umarim bir sonraki satisindan pay maddesi eklenmistir sozlesmesine.
Bu transferden her türlü Karabükspor avantajlı çıkmıştır bence. Soner'in verilmesini yanlış buldum.
Soner bildiğimiz klasik 10 numara. Geride oynayamaz. Çok mücadele eden bir oyuncu değil. Furkan Özçal da aynı hüsranı yaşattı. O da Kayserispor'da oynadığının yarısını Galatasaray'da oynamadı. Hayırlısı olsun. Soner'i epeydir takip ederim. Samet Aybaba döneminde Gençlerbirliği'nde oynamaya başlamıştı. FM'de Beşiktaş'a alır dururdum. :icon_smile:
Bende oyle olmasini isterdim, Ozerin yedegi olabilirdi. Ama hoca yumusak (gucsuz) futbolcu sevmiyor heralde.
Tolunay hoca onu kazandirir Turk futboluna umarim.
Soner'in gitmemesi lazımdı. Gönderiyorsan da kiralık gönder. Soner gibi bir yeteneği kolay harcamamalıydık.
İshak'ın as oynayabileceği bir takıma gitmesi lazımdı. Vahid, Constant ile ikisi arasında seçim yapacak olsa hep Constant'ı seçecektir. Arkadaşların dediği gibi Constant'ı orta sahada oynatacağını sanmıyorum. Milli takıma seçildiği bir zamanda yedek kalması hiç iyi olmaz. Umarım oynatırlar.
İshak için Karabükspor bence baya karlı çıkmış,Soner-Aykut + verilen para harika bir transfer olmuş Karabük için
O kadar iyi hamle yap sonra git elindeki belkide en iyi potansiyele sahip yerli oyuncuyu ver. Sonra araki bulasın iyi bir yerli orta saha.
trabzon çok doğru bi politika izliyo bence bi tek soneri göndermeleri hatalı
Trabzonspor, bu kadar transferle ve gönderilen orta sahaların yerini dolduramaması sebebiyle bana ışık vermiyor yeni sezon için.
Trabzon taraftarı sabrederse bu yılı geçiş olarak görüp sonraki sene başarı bekleyebilirler. Önümüzdeki sezon da bu kadar transfer yapılmaz sanırım. O yüzden bu sene alışma süreci, sonraki sene başarı beklentisi olarak bakılmalı bence Trabzon'a.
Ben başkanı hâlen tutmuyorum. Hiçbir aklı başında işe gitmedi, transferlere kadar diyecek iken onun yaptığı Soner hamlesiyle başa döndüm. Politik duruşu olur bir insanın, (apolitizm bile bir politik duruştur.) ama bizdeki gibi değil. İktidara yaranmak için her şeyi kullandı. Hatırlarsınız belki Malouda'nın ve Bosingwa'nın imza töreninde ne kadar spor dışı konu varsa karıştırdı araya. Adam iki transferle ülke kurtarmış gibi konuştu üstüne. Şimdi de Oscar Cardozo transferinden sonra yapacaklarını merakla bekliyorum. Şuana dek başkanlar içinde sadece Özkan Sümer'e saygı duyuyorum. Hem kültürlü olması hem de iyi bir insan olması sebebiyle. Trabzon benim üçüncü takımım (kardeşimden dolayı) başarılı olmasını can-ı yürekten isterim. Ama cahil ve yeteneksiz yöneticiler tarafından kulübün varının yoğunun yağmalanmasını hiç istemiyorum.
Celutska gidiyor
Arkadaş şu başlığı değiştirin ya, ne moralimizi bozuyorsunuz :(
Hani konu basliginda Medjani :D birakin su ani dolu dolu yasiyalim daha zor gelir bu zamanlar
İşin kötüsü 2-3 sene sonra bizim alacabileceğimiz bi tek Ishak var sanırım o kadar transfer arasında. Çoğu yabancı çünkü.
Yok ya Serdar Gurleride veririz, Olcan yaslanacakya :D
Medjani'yi de ekledim başlığa, maşallah tren gibi oldu. :n:
Musa? Fatih Atik? :)
Tüm transferleri tek seferde ezbere sayabiliyor musunuz onu merak ettim :D
Fatih Atik'i Fm2009'da İskenderun DÇ kariyerimde transfer etmiştim. En iyi oyuncularımdan biriydi. O zamandan beridir bir sempatim var kendisine. Ama şimdi yaş olmuş 30. Biraz daha erken alsaydınız keşke.
Bi de enteresan bir bilgi: Bugüne kadar 4 kez transfer olmuş ve hepsi de bonservissiz.
http://www.transfermarkt.com.tr/fati.../spieler/23888
Heralde forumdaki takımların transfer haberleri başlığında bundan uzununu bir daha göremeyiz. SS falan alın :n: