1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor, bu kadar transferle ve gönderilen orta sahaların yerini dolduramaması sebebiyle bana ışık vermiyor yeni sezon için.

Trabzon taraftarı sabrederse bu yılı geçiş olarak görüp sonraki sene başarı bekleyebilirler. Önümüzdeki sezon da bu kadar transfer yapılmaz sanırım. O yüzden bu sene alışma süreci, sonraki sene başarı beklentisi olarak bakılmalı bence Trabzon'a.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Trabzonspor, bu kadar transferle ve gönderilen orta sahaların yerini dolduramaması sebebiyle bana ışık vermiyor yeni sezon için.

Trabzon taraftarı sabrederse bu yılı geçiş olarak görüp sonraki sene başarı bekleyebilirler. Önümüzdeki sezon da bu kadar transfer yapılmaz sanırım. O yüzden bu sene alışma süreci, sonraki sene başarı beklentisi olarak bakılmalı bence Trabzon'a.
    Bizim ülkemizde geçiş yılı gibi bir yıl maalesef olamaz.

Her sene hedef şampiyonluk yarışıdır aşağısı kabul edilemez. O yüzden alışma süreci olaylarını kenara koymalıyız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bizim ülkemizde geçiş yılı gibi bir yıl maalesef olamaz.

Her sene hedef şampiyonluk yarışıdır aşağısı kabul edilemez. O yüzden alışma süreci olaylarını kenara koymalıyız.
    Bu zihniyetle de her yıl birileri gider, birileri gelir; olan taraftara ve kulübün paralarına olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu zihniyetle de her yıl birileri gider, birileri gelir; olan taraftara ve kulübün paralarına olur.
    Ben başkanı hâlen tutmuyorum. Hiçbir aklı başında işe gitmedi, transferlere kadar diyecek iken onun yaptığı Soner hamlesiyle başa döndüm. Politik duruşu olur bir insanın, (apolitizm bile bir politik duruştur.) ama bizdeki gibi değil. İktidara yaranmak için her şeyi kullandı. Hatırlarsınız belki Malouda'nın ve Bosingwa'nın imza töreninde ne kadar spor dışı konu varsa karıştırdı araya. Adam iki transferle ülke kurtarmış gibi konuştu üstüne. Şimdi de Oscar Cardozo transferinden sonra yapacaklarını merakla bekliyorum. Şuana dek başkanlar içinde sadece Özkan Sümer'e saygı duyuyorum. Hem kültürlü olması hem de iyi bir insan olması sebebiyle. Trabzon benim üçüncü takımım (kardeşimden dolayı) başarılı olmasını can-ı yürekten isterim. Ama cahil ve yeteneksiz yöneticiler tarafından kulübün varının yoğunun yağmalanmasını hiç istemiyorum.

Mesaj Yetkileri