Sayfa 139 / 149 İlkİlk ... 3989129137138139140141 ... SonSon
4,141 ile 4,170 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Selcuk cikisi bekledik biz ondan ama o yapamadi. Yinede ben umitliyim ondan, umarim bir sonraki satisindan pay maddesi eklenmistir sozlesmesine.
    Soner bildiğimiz klasik 10 numara. Geride oynayamaz. Çok mücadele eden bir oyuncu değil. Furkan Özçal da aynı hüsranı yaşattı. O da Kayserispor'da oynadığının yarısını Galatasaray'da oynamadı. Hayırlısı olsun. Soner'i epeydir takip ederim. Samet Aybaba döneminde Gençlerbirliği'nde oynamaya başlamıştı. FM'de Beşiktaş'a alır dururdum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bende oyle olmasini isterdim, Ozerin yedegi olabilirdi. Ama hoca yumusak (gucsuz) futbolcu sevmiyor heralde.

Tolunay hoca onu kazandirir Turk futboluna umarim.

Soner'in gitmemesi lazımdı. Gönderiyorsan da kiralık gönder. Soner gibi bir yeteneği kolay harcamamalıydık.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

İshak'ın as oynayabileceği bir takıma gitmesi lazımdı. Vahid, Constant ile ikisi arasında seçim yapacak olsa hep Constant'ı seçecektir. Arkadaşların dediği gibi Constant'ı orta sahada oynatacağını sanmıyorum. Milli takıma seçildiği bir zamanda yedek kalması hiç iyi olmaz. Umarım oynatırlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

İshak için Karabükspor bence baya karlı çıkmış,Soner-Aykut + verilen para harika bir transfer olmuş Karabük için

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O kadar iyi hamle yap sonra git elindeki belkide en iyi potansiyele sahip yerli oyuncuyu ver. Sonra araki bulasın iyi bir yerli orta saha.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

trabzon çok doğru bi politika izliyo bence bi tek soneri göndermeleri hatalı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor, bu kadar transferle ve gönderilen orta sahaların yerini dolduramaması sebebiyle bana ışık vermiyor yeni sezon için.

Trabzon taraftarı sabrederse bu yılı geçiş olarak görüp sonraki sene başarı bekleyebilirler. Önümüzdeki sezon da bu kadar transfer yapılmaz sanırım. O yüzden bu sene alışma süreci, sonraki sene başarı beklentisi olarak bakılmalı bence Trabzon'a.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Trabzonspor, bu kadar transferle ve gönderilen orta sahaların yerini dolduramaması sebebiyle bana ışık vermiyor yeni sezon için.

Trabzon taraftarı sabrederse bu yılı geçiş olarak görüp sonraki sene başarı bekleyebilirler. Önümüzdeki sezon da bu kadar transfer yapılmaz sanırım. O yüzden bu sene alışma süreci, sonraki sene başarı beklentisi olarak bakılmalı bence Trabzon'a.
    Bizim ülkemizde geçiş yılı gibi bir yıl maalesef olamaz.

Her sene hedef şampiyonluk yarışıdır aşağısı kabul edilemez. O yüzden alışma süreci olaylarını kenara koymalıyız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bizim ülkemizde geçiş yılı gibi bir yıl maalesef olamaz.

Her sene hedef şampiyonluk yarışıdır aşağısı kabul edilemez. O yüzden alışma süreci olaylarını kenara koymalıyız.
    Bu zihniyetle de her yıl birileri gider, birileri gelir; olan taraftara ve kulübün paralarına olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu zihniyetle de her yıl birileri gider, birileri gelir; olan taraftara ve kulübün paralarına olur.
    Ben başkanı hâlen tutmuyorum. Hiçbir aklı başında işe gitmedi, transferlere kadar diyecek iken onun yaptığı Soner hamlesiyle başa döndüm. Politik duruşu olur bir insanın, (apolitizm bile bir politik duruştur.) ama bizdeki gibi değil. İktidara yaranmak için her şeyi kullandı. Hatırlarsınız belki Malouda'nın ve Bosingwa'nın imza töreninde ne kadar spor dışı konu varsa karıştırdı araya. Adam iki transferle ülke kurtarmış gibi konuştu üstüne. Şimdi de Oscar Cardozo transferinden sonra yapacaklarını merakla bekliyorum. Şuana dek başkanlar içinde sadece Özkan Sümer'e saygı duyuyorum. Hem kültürlü olması hem de iyi bir insan olması sebebiyle. Trabzon benim üçüncü takımım (kardeşimden dolayı) başarılı olmasını can-ı yürekten isterim. Ama cahil ve yeteneksiz yöneticiler tarafından kulübün varının yoğunun yağmalanmasını hiç istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Celutska gidiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Arkadaş şu başlığı değiştirin ya, ne moralimizi bozuyorsunuz
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hani konu basliginda Medjani birakin su ani dolu dolu yasiyalim daha zor gelir bu zamanlar

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İşin kötüsü 2-3 sene sonra bizim alacabileceğimiz bi tek Ishak var sanırım o kadar transfer arasında. Çoğu yabancı çünkü.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yok ya Serdar Gurleride veririz, Olcan yaslanacakya

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Medjani'yi de ekledim başlığa, maşallah tren gibi oldu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Musa? Fatih Atik?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yok ya Serdar Gurleride veririz, Olcan yaslanacakya
    Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Musa? Fatih Atik?
    Tüm transferleri tek seferde ezbere sayabiliyor musunuz onu merak ettim

Fatih Atik'i Fm2009'da İskenderun DÇ kariyerimde transfer etmiştim. En iyi oyuncularımdan biriydi. O zamandan beridir bir sempatim var kendisine. Ama şimdi yaş olmuş 30. Biraz daha erken alsaydınız keşke.

Bi de enteresan bir bilgi: Bugüne kadar 4 kez transfer olmuş ve hepsi de bonservissiz.
    http://www.transfermarkt.com.tr/fati.../spieler/23888
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Heralde forumdaki takımların transfer haberleri başlığında bundan uzununu bir daha göremeyiz. SS falan alın

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

K. Constant transferinde 2.5 MN €'nun yanında bir takım bonuslardan bahsediliyor bu arada.

O bonuslar ne kadar acep?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yalnız Colman'ın gidişi Trabzon açısından transferlerden de önemli bence. Takımın oyununu yavaşlatıyordu, sürekli yana al gülüm ver gülüm paslar... İlk zamanlar iyiydi de son dönemlerde yarardan çok zararı oluyordu. Trabzon özellikle Hami, Orhan, Şota dönemlerinde hızlı oyunuyla çok etkili olan bir takımdı. Rakip kaleye fırtına gibi gidiyorlardı. Yeniden o tempoyu yakalayabilmek için Colman tarzı oyunculardan kurtulması lazımdı takımın.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben kanatlardan cok umitliyim bu sezon.

Serdar formayi bi kaparsa dahada birakmaz. Zaten solda Yusuf var oda kendini gelistirmeye devam etmeli.

Borceanu yaz tatilinde arkadaslari ile futbol oynarken kendini sakatlamis, Vahid hoca bu duruma epey sinirlenmiski Borceanu'nun satilma ihtimali bile var.

Suan herkes kadro kuruyorken zorlaniyor, o zorlugi giderecek bir yerli merkez orta saha lazim.

Valla Vahid hocayi bilmemde benim FM ve Fifa kadrolarim hazir.

Onur
    Bosi Yumlu Medjani Ishak
    Borceanu Constant
    Serdar Ozer Yusuf
    Cardozo

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Burak Gurdal Ntv'ye baglanip 2 transfer daha olacagini soylemis.

Mevkiler orta saha ve forvet bence

2 nokta transfer dedi hatta.

Kulübümüzle iki yıl daha anlaşması bulunan Ondrej Celutska'nın mevcut sözleşmesi, 112.000.-EUR ödenerek feshedilmiştir.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Premier Lig topçusunu pazarlayamadık bir yere.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Iste o Premier league topcusu az kaldi dusen Sunderlanda oyniyamadi ikinci yarida.

Menajerleride zaten biliyor takim mecburi fesh ediyor cokta kulup bulalim havasinda degiler.

Yeni bir takimla 1 hafta icinde sozlesme imzalar, menajerde signing on fee'yi cebine atar

Yolu açık olsun...

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Beni hayatımda ilk defa sevinçten havalara uçuran golü atan Celustka yolun açık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Celutska konusunda hâlâ gündemde olan ülkemiz yöneticilerinin, futbolseverlerinin aşmayı bir türlü beceremedikleri mevki oyuncularının ne işe yaradıkları ve defans oyuncularına yükledikleri gereksiz ve safsatadan ibaret anlam. Defans oyuncusu ne iş yapar? Defans yapar, top kapar ve adam tutar, yer tutar vs. Ama beklenen; hem defans yapıp hem gol atmaları. Utanmasak kaleyi de korumalarını bekleyeceğiz. O nedenle insanlar oyunculardan çabuk bıkıyorlar. Şu durumda elbette Celutska bir lüks. Üstelik stoper karakterli bir bekti kendisi. FM'nin aksine çok hızlı bir oyuncu da değildi; fakat kondüsyon ve ciğer bakımından gayet iyi bir görev adamıydı. Benzeri Sivok'tur. Yıldız falan değildir; ama iyi bir stoperdir. İyi bir görev adamıdır. Transfer işlerinde tamamen duygusal ve kötü karar vererek ilerliyoruz. Bu makus talihi aşmak lâzım.
    Last edited by bjk_melo_151 : 08.Ağustos.2014 at 21:23

Mesaj Yetkileri