O pozisyona fauldu diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.Tartışmam bile faul olup olmadığını.
Printable View
O pozisyona fauldu diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.Tartışmam bile faul olup olmadığını.
abi ne dirsek teması ne çift kol aralığı yaa ??? deivid'in golü veriliyorsa bu da verilir aksinin söyleyenin aklından şüphe ederim adı üstünde hava topu MÜCADELESİ bale yapmıyorlar orda..
hadi faulü geçtim yerdeyken bobo'ya tekme sallamasına ne demeli?? madem oyunu durdurdun ona da kart göstermen gerekir ama yookk fenere olur mu hiç yer yerinden oynar sonra mazallah aziz başkan istifa falan eder tadı tuzu kalmaz ligin.. ÇOK YAZIKK büyük takım böyle oluyorsa....
İkisi Kafa topuna cıktıktan sonra Gökhan bile Faul olmamış gibi koşmaya devam etti faul olmuş olsa direk hakemin yanına gidip itiraz ederdi siz diyosunuzki dirsek attı.Dirsek atmış olsa Gökhan ayaga kalkabilirmiydi !
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Affan Keçeci istifa etmeli, İsmet Arzuman hakemliği bırakmalı" dedi.
Siyah beyazlı kulübün yönetim kurulu, genel menajer Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Başkan Yıldırım Demirören'in evinde yaklaşık 1 saat süren bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantının ardından basına açıklama yapan Başkan Demirören, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'nin istifa etmesi gerektiğini, İsmet Arzuman'ın da hakemliği bırakması gerektiğini söyledi. Demirören şöyle konuştu:
"Beşiktaş başkanı olarak futbolcularımla, taraftarımla, teknik heyetimle gurur duyuyorum. Ama Beşiktaş'ın haklarını savunamayan Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci istifa etmeli. Siyah beyazlı takımın delegesi olan Keçeci'nin hemen görevi bırakması lazım. Hakem İsmet Arzuman'ın da düdüğünü bırakması lazım. Beşiktaş takımı olarak Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkacağız. Taraftarlarımız da o maça gelmesin. Gerekirse sponsorlarımız da bizden desteğini çeksin. Eğer Affan Keçeci ve İsmet Arzuman görevlerini bırakmazlarsa, milli maç arasından sonra tekrar bir değerlendirme yapacağız. Gerekirse sezon sonuna kadar PAF takım ile çıkarız."
2004'te göreve geldiğinde, Türkiye'de iki büyük takımla lig yaratılmaya çalışıldığını dile getirdiğini hatırlatan Demirören, "Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Biz ne kadar büyüğüz ki, bizi sahada değil sahadışı oyunlarıyla yeniyorlar. Fenerbahçe'nin maç öncesi yaptığı açıklamalar bu kulübün her zaman yaptığı bir taktik. Hakemi etki altına aldılar" dedi.
bi sitede gördüm değiştirme yapmadan ekledim...
Erman Toroğlu'da faul değil dedi... Hakem Arzuman o kadar kaptırmışki kendini maça ilk 20dk faul vermedi Beşiktaş'a...
yav güntekin onay spiker arkadaşım!! kendince fikir belirtmiş futbol kurallarıyla nasıl değerlendirecek??
başkanımıza da helal olsun BEŞİKTAŞ camiası olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım dedi kendisi orayı es geçmişsin kardeş.. bize yakışanda budur zaten BEŞİKTAŞLILIK DURUŞU, birlik ve beraberlik..
Tam 7 sene futbol oynadım amatör ve lig 3 te sizi temin ederim bu pozisyonların hemen hemen aynılarına hep faul veriliyor.
ps:okul ve bazı özel sebeplerden şu an sadece antremanlara çıkıyor , amatör bir takımda top oynuyorum..
Gelipte futbolun içinde olan birinin futbol bilgisinden şüphe edilmesi zordur bana göre.. hava topunda pozisyon ne olursa olsun dirsek ile karşı takım oyuncusuna ufak bir dokunuş bile onu uçurur-evet uçurur , merkez kaç kuvveti ve eylemsizliğin bir sonucudur, ayrıca işin içine yer çekimide girince kesinlikle uçar :D- buda bariz fauldur çünkü oyuncunun bir şekilde topa müsaitken bu durumu kesilmiştir.
abi bobo yerde olsa dediğin doğrudur parmağınla dokunsan dahi etki eder ama bobo da topa zıplıyor haliyle temas ediyorlar birbirlerine bundan daha doğal ne olabilir?? pozisyonun faulle uzaktan yakından alakası yok varsa deivid'in golünde de vardır ki orda yok demek ki bu da bariz gol..
Sabaha kadar tartışsak, ne bu skor değişir, ne hakem Arzuman ne de Affan istifa eder. Değişen birşey olmaz anlıyacağınız.
Bu hareket Beşiktaş tribünlerine !
http://image.haber3.com/haber/123180.jpg
Volkan'ın Beşiktaş tribünlerine yaptığı bu hareket, bir anda ortalığı karıştırdı.
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı Kadıköy'de 2-1 mağlup ettiği dün akşamki maçtan sonra Volkan'ın Beşiktaş tribünlerine yaptığı bu hareket, bir anda ortalığı karıştırdı.
Volkan'ın maç biter bitmez Beşiktaş taraftarının bulunduğu tribünlere giderek 'sus' işareti yapması Higuain ve Delgado'yu çileden çıkardı. Arjantinli futbolcular hemen Volkan'ın yanına geldi ve uyarılarda bulundu. Bunun üzerine daha da sinirlenen Volkan, Higuain'in üzerine yürüdü.
Olay araya girenler tarafından daha da büyümeden önlendi.
abicim onun biz de farkındayız fikir beyan ediyoruz sadece içimizde kalmasından iyidir
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...ce_hakem01.jpg
Derbinin tüm ayrıntıları burada!
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi nefesleri kesti. Son dakikada Beşiktaş'ın sayılmayan golüyle büyük tartışmalara yol açan maç anbean Ligtv.com.tr farkıyla sizlere aktarıldı.
Fenerbahçe'nin 2-1 yendiği maçta güzel goller ve kıyasıya mücadelenin ötesinde hakem İsmet Arzuman konuşuldu. Beşiktaş tepkisini sert bir şekilde gösterirken Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkma kararı aldı.
Öte yandan Maraton programında da Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu pozisyonları değerlendirdiler. Bu çok konuşulacak derbinin tüm ayrıntıları Videohaber farklıyla Ligtv.com.tr'de...
Derbide atılan goller sadece Videolig'de... İzlemek için TIKLAYIN...
Derbiyi dakika dakika yaşamak ve haberini okumak için TIKLAYIN...
SAYILMAYAN GOLLER
Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ın birer golü sayılmadı. Fakat Beşiktaş'ın sayılmayan golü çok konuşulacak.
Fenerbahçe'nin sayılmayan golünü izlemek için TIKLAYIN...
Beşiktaş'ın sayılmayan golünü izlemek için TIKLAYIN...
BEŞİKTAŞ ÖFKELİ
Beşiktaş maçtan sonra tepkisini sert gösterdi. Beşiktaşlı yöneticiler sıcağı sıcağına çok önemli açıklamalarda bulundular.
Yıldırım Demirören'in açıklamalarını izlemek için TIKLAYIN...
Beşiktaş'tan ilk sert tepki Sinan Engin'den geldi. Engin LİG TV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu. İzlemek için TIKLAYIN...
Beşiktaş'ın iptal edilen golünce İsmet Arzuman faul düdüğünü Bobo için çalmıştı.. Türkiye Bobo'nun faul yapıp yapmadığını tartışıyor, peki Bobo ne diyor? İzlemek için TIKLAYIN...
SÖZ MARATON'DA
Fenerbahçe-Beşiktaş maçı Maraton'da da masaya yatırıldı. Peki Erman Toroğlu Maraton'da olay pozisyon ve diğer pozisyonlar için ne dedi?
Erman Toroğlu Beşiktaş'ın sayılmayan golü için ne dedi? İzlemek için TIKLAYIN...
Beşiktaşlı yöneticiler Deivid'in atılması gerektiğini savundular. İşte Deivid'in faulü ve Erman Hoca'nın yorumu... İzlemek için TIKLAYIN
Erman Toroğlu Beşiktaş'a imalı bir hatırlatmada bulundu. İzlemek için TIKLAYIN...
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin yıldızı kim? Olaylı derbi sonrası tüm gözler maçın hakemine çevrilirken, 90 dakikanın yıldızı olarak hangi futbolcu seçildi? İzlemek için TIKLAYIN...
İŞTE O AN!
Beşiktaş'ta Gökhan Zan maçın hemen başında oyundan çıkmak zorunda kaldı. Zan'ın sakatlık anı LİG TV kameralarına yansıdı. İzlemek için TIKLAYIN...
DERBİ ÖNCESİ
Dev derbi öncesi her iki takımın taraftarları kendinden emin açıklamalarda bulundular.
Beşiktaşlı taraftarın görüşlerini izlemek için TIKLAYIN...
Fenerbahçeli taraftarların görüşlerini izlemek için TIKLAYIN...
Her iki takım da stada yoğun güvenlik altında geldiler. İzlemek için TIKLAYIN...
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Raborto Carlos her hareketi ile bir olaya imza atabiliyor !.. Carlos bu kez de imzasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İzlemek için TIKLAYIN...
Derbi öncesi LİG TV tarafından hazırlanan süper klibi izlemek için TIKLAYIN...
Adnan Polat "Fener ve Beşiktaş'a şaşıyorum" dedi. Açıklamalarını izlemek için TIKLAYIN...
Turkcell Super Lig'le amator kumeyi karsilastirmiyorsun herhalde? Mahalle maclarinda da 3 korner bir penalti oluyor ama 1. ligde olmuyor.
Spor yazarlarinin dediklerine baktim biraz once bir kac kisi disinda herkes pozisyonun devam etmesi gerektigini soylemis (Ve zaten pozisyon devam etti ve gol oldu).
Hadi senin dedigin gibi olsun. Faul olsun. O zaman Deivid'in golunde de ayni pozisyon yasaniyor ona da faul verseydi o zaman sevgili hakem.
Tek bir macta hata yapsalar birsey demiyecegim. Insanlik hali olur diyecegim. Zaten forumda ararsan gorursun dunki maca kadar olur boyle vakalar dedim hep ama sezon basindan beri hep bizim maclarimizda akla hayale sigmayacak hatalar yapiliyor.
Ya kucuk Emrah'tan daha talihsiz bir takim olmusuz bu sene, yada birileri bize karsi cok art niyetli davraniyor.
Volkanın sülalesi elden bi geçti :)
ondan sonra bu hareketi yaptı bunuda ps olarak ekliyeyim..sesler tvye geliyordu..
goool diye ayagı kalkan bjk tribunlerine yapıldı bu hareket
bir nevi "susun ulan susun" babındaydı
haysiyetsizce bir harekettti
açıkçası o anda bizim tribunlerde olsaydım herhalde sinir krizi geçirirdim
kendimi bu açıdan şanslı hissediyorum
bobo örnegi cok alakasız olmuş,golden sonra yapılır
tamamda maç sonunda yapmak ne demek, nasıl aynı kefey koyarsınız
gerçekten şaşırıyorum
:0:
Golden sonra spontan bir hareket olarak yapmak ayri birsey, hakem yardimiyla zar zor yendikten sonra 10-15 saniye boyunca sirf seyirciyi provoke etmek icin yapmak ayri birsey. Tuncay'in en sevdigi hareket buydu her golden sonra yapardi. Eger sari kartlik hareketse golden sonra sus isareti yapmak o zaman Tuncay'in kart gorme rekorlari kirmasi gerekirdi ama ben Tuncay'in sari kart gordugunu hic hatirlamiyorum.
bak remake arkadasımzı benim demek istediğimi gayet net bir şekilde açıklamış
remake demiş ki
Golden sonra spontan bir hareket olarak yapmak ayri birsey, hakem yardimiyla zar zor yendikten sonra 10-15 saniye boyunca sirf seyirciyi provoke etmek icin yapmak ayri birsey. Tuncay'in en sevdigi hareket buydu her golden sonra yapardi. Eger sari kartlik hareketse golden sonra sus isareti yapmak o zaman Tuncay'in kirmizi kart gorme rekorlari kirmasi gerekirdi ama ben Tuncay'in sari kart gordugunu hic hatirlamiyorum.
:0:
Dünkü maç için ne söylenebilirki.. Son dakikada sayılmayan golümüz. Kaçan goller.
Çok Yazık oldu.
''Bu Lig İçin Fazla Şerefliyiz''
Sözü herşeyi anlatıyor.
Şimdi bizim önümüzü kesmek isteyenler muradına ermiştir sanırım. Şimdi alsınlar Ligi doya doya yönetsinler.