1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: TSL 11.Hafta | Fenerbahce - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by remake View Post
    Golden sonra spontan bir hareket olarak yapmak ayri birsey, hakem yardimiyla zar zor yendikten sonra 10-15 saniye boyunca sirf seyirciyi provoke etmek icin yapmak ayri birsey. Tuncay'in en sevdigi hareket buydu her golden sonra yapardi. Eger sari kartlik hareketse golden sonra sus isareti yapmak o zaman Tuncay'in kirmizi kart gorme rekorlari kirmasi gerekirdi ama ben Tuncay'in sari kart gordugunu hic hatirlamiyorum.
    Eğer kendi seyircine doğru bu hareketi yaparsan(Tuncay gibi) kart görmemen gayet doğal

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Eğer kendi seyircine bu hareketi yaparsan(Tuncay gibi) kart görmemen gayet doğal
    onemli maç oluptarakip taraftara yaptıkları;
    inonudeki 1- 2 aldıgınız karşılaşma
    yunanistan maçı

tansiyonları yuksek maçlar olmasında dolayı bunlar benim ilk aklıma gelenler
    dahası mutlaka vardır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    onemli maç oluptarakip taraftara yaptıkları;
    inonudeki 1- 2 aldıgınız karşılaşma
    yunanistan maçı

tansiyonları yuksek maçlar olmasında dolayı bunlar benim ilk aklıma gelenler
    dahası mutlaka vardır

Tuncay genellikle kendi seyircisine de yapıyordu bu hareketi.Eğer rakip takıma da yaptıysa sarı kart örmesi gerekirdi. Kurallar böyle.

Neyse konumuz Tuncay değil.Daha fazla uzatmayalım

Tuncay genellikle kendi seyircisine de yapıyordu bu hareketi.Eğer rakip takıma da yaptıysa sarı kart örmesi gerekirdi. Kurallar böyle.

Neyse konumuz Tuncay değil.Daha fazla uzatmayalım
    ne kuralı ,boyle bir kural yok ki
    nerden uyduruyorsunuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    ne kuralı ,boyle bir kural yok ki
    nerden uyduruyorsunuz

Rakip seyirciyi tahrik etmek sarı kart gerektirir."Sus" işareti yapmak da sarı kart gerektirir bu nedenle.

blackeagle3992 sana bu konu hakkında başka cevap yazmayacağım.Konuyu kapatmak isteyen benim zaten.Ne konu değiştirmesinden bahsediyorsun.

Sus işareti ile ilgili başka mesaj yazmayacağım.

Rakip seyirciyi tahrik etmek sarı kart gerektirir."Sus" işareti yapmak da sarı kart gerektirir bu nedenle.
    işte bende diyorum ki boyle bir kural aslında yok
    birileri sizi fena halde kandırmış

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Tuncay kendi taraftarına yapıyordu. Bobo rakip taraftara fark bu...
    Eğer kendi seyircine doğru bu hareketi yaparsan(Tuncay gibi) kart görmemen gayet doğal
    Saçmalamayın adam kendi taraftarını neden sustursun ki.Basbaya rakip taraftara yapılan bir hareket.Ve kart görmesini gerektiren bir durum yok.Kendi lehinize olan hatalar konuşulmasın diye saçma sapan bir Bobo hikayesi yarattın Andriy.

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kendi lehinize olan hatalar konuşulmasın diye saçma sapan bir Bobo hikayesi yarattın Andriy.
    sahiden konu nereye kaydı yahu
    camia olarak bu turden işleri iyi yapıyorlar
    bizede onlari seyreylemek duser

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Saçmalamayın adam kendi taraftarını neden sustursun ki.Basbaya rakip taraftara yapılan bir hareket.Ve kart görmesini gerektiren bir durum yok.Kendi lehinize olan hatalar konuşulmasın diye saçma sapan bir Bobo hikayesi yarattın Andriy.
    O zaman niye Şükrü Saraçoğlunda rakip taraftar yokken sus işareti yapıyordu? Adamın geleneksel sevinçi bu her maçta yapıyor. Tek deplasmanlarda değil ki?

Mesaj Yetkileri