Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
421 ile 450 arası toplam 472 sonuç

Konu: TSL 11.Hafta | Fenerbahce - Beşiktaş

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Tam 7 sene futbol oynadım amatör ve lig 3...
    Turkcell Super Lig'le amator kumeyi karsilastirmiyorsun herhalde? Mahalle maclarinda da 3 korner bir penalti oluyor ama 1. ligde olmuyor.

Spor yazarlarinin dediklerine baktim biraz once bir kac kisi disinda herkes pozisyonun devam etmesi gerektigini soylemis (Ve zaten pozisyon devam etti ve gol oldu).

Hadi senin dedigin gibi olsun. Faul olsun. O zaman Deivid'in golunde de ayni pozisyon yasaniyor ona da faul verseydi o zaman sevgili hakem.

Tek bir macta hata yapsalar birsey demiyecegim. Insanlik hali olur diyecegim. Zaten forumda ararsan gorursun dunki maca kadar olur boyle vakalar dedim hep ama sezon basindan beri hep bizim maclarimizda akla hayale sigmayacak hatalar yapiliyor.

Ya kucuk Emrah'tan daha talihsiz bir takim olmusuz bu sene, yada birileri bize karsi cok art niyetli davraniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Angry

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu hareket Beşiktaş tribünlerine !

Volkan'ın Beşiktaş tribünlerine yaptığı bu hareket, bir anda ortalığı karıştırdı.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı Kadıköy'de 2-1 mağlup ettiği dün akşamki maçtan sonra Volkan'ın Beşiktaş tribünlerine yaptığı bu hareket, bir anda ortalığı karıştırdı.

Volkan'ın maç biter bitmez Beşiktaş taraftarının bulunduğu tribünlere giderek 'sus' işareti yapması Higuain ve Delgado'yu çileden çıkardı. Arjantinli futbolcular hemen Volkan'ın yanına geldi ve uyarılarda bulundu. Bunun üzerine daha da sinirlenen Volkan, Higuain'in üzerine yürüdü.

Olay araya girenler tarafından daha da büyümeden önlendi.
    Kişiliksiz haysiyetsiz adamın teki.Sen İnönüye gelmiycekmisin !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by welet View Post

Geldi diyelim, ne olacak?
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Volkanın sülalesi elden bi geçti
    ondan sonra bu hareketi yaptı bunuda ps olarak ekliyeyim..sesler tvye geliyordu..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu hareket Beşiktaş tribünlerine !

Volkan'ın Beşiktaş tribünlerine yaptığı bu hareket, bir anda ortalığı karıştırdı.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı Kadıköy'de 2-1 mağlup ettiği dün akşamki maçtan sonra Volkan'ın Beşiktaş tribünlerine yaptığı bu hareket, bir anda ortalığı karıştırdı.

Volkan'ın maç biter bitmez Beşiktaş taraftarının bulunduğu tribünlere giderek 'sus' işareti yapması Higuain ve Delgado'yu çileden çıkardı. Arjantinli futbolcular hemen Volkan'ın yanına geldi ve uyarılarda bulundu. Bunun üzerine daha da sinirlenen Volkan, Higuain'in üzerine yürüdü.

Olay araya girenler tarafından daha da büyümeden önlendi.

Peki buna karşılık bende birşey söyleyeceğim. Golü atınca da Bobo Fenerbahçe taraftarlarına sus işareti yaptı. Sarı kart gerekirdi. Son dkllarda da Bobo sarı kart gördü .Böylece atılması gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Geldi diyelim, ne olacak?
    Çokmu merak ediyosun ? Görürsün gelince..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Andriy View Post

Peki buna karşılık bende birşey söyleyeceğim. Golü atınca da Bobo Fenerbahçe taraftarlarına sus işareti yaptı. Sarı kart gerekirdi. Son dkllarda da Bobo sarı kart gördü .Böylece atılması gerekirdi.
    Volkan Sarı gördümü ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Çokmu merak ediyosun ? Görürsün gelince..

Hayır yani, yukarı da yazıyorsun, devamını getirmemek olmaz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Hayır yani, yukarı da yazıyorsun, devamını getirmemek olmaz.
    Devamını getirirsem banlanırım.Boşver..

goool diye ayagı kalkan bjk tribunlerine yapıldı bu hareket
    bir nevi "susun ulan susun" babındaydı
    haysiyetsizce bir harekettti
    açıkçası o anda bizim tribunlerde olsaydım herhalde sinir krizi geçirirdim
    kendimi bu açıdan şanslı hissediyorum

bobo örnegi cok alakasız olmuş,golden sonra yapılır
    tamamda maç sonunda yapmak ne demek, nasıl aynı kefey koyarsınız
    gerçekten şaşırıyorum

Golden sonra spontan bir hareket olarak yapmak ayri birsey, hakem yardimiyla zar zor yendikten sonra 10-15 saniye boyunca sirf seyirciyi provoke etmek icin yapmak ayri birsey. Tuncay'in en sevdigi hareket buydu her golden sonra yapardi. Eger sari kartlik hareketse golden sonra sus isareti yapmak o zaman Tuncay'in kart gorme rekorlari kirmasi gerekirdi ama ben Tuncay'in sari kart gordugunu hic hatirlamiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by travis1903 View Post

gerçekten şaşırıyorum

Benim söylemek istediğim Bobo'nun ikinci sarı karttan atılması gerektiğiydi. Hakem her pozisyonda olduğu gibi bunda da hatalı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

goool diye ayagı kalkan bjk tribunlerine yapıldı bu hareket
    bir nevi "susun ulan susun" babındaydı
    haysiyetsizce bir harekettti
    açıkçası o anda bizim tribunlerde olsaydım herhalde sinir krizi geçirirdim
    kendimi bu açıdan şanslı hissediyorum

gerçekten şaşırıyorum

O an o kişilik yoksunu adamın 30 metre uzağında olupta bir şey yapamamak yenilmekten daha çok koydu bana...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by remake View Post
    Golden sonra spontan bir hareket olarak yapmak ayri birsey, hakem yardimiyla zar zor yendikten sonra 10-15 saniye boyunca sirf seyirciyi provoke etmek icin yapmak ayri birsey. Tuncay'in en sevdigi hareket buydu her golden sonra yapardi. Eger sari kartlik hareketse golden sonra sus isareti yapmak o zaman Tuncay'in kirmizi kart gorme rekorlari kirmasi gerekirdi ama ben Tuncay'in sari kart gordugunu hic hatirlamiyorum.
    Eğer kendi seyircine doğru bu hareketi yaparsan(Tuncay gibi) kart görmemen gayet doğal

Benim söylemek istediğim Bobo'nun ikinci sarı karttan atılması gerektiğiydi. Hakem her pozisyonda olduğu gibi bunda da hatalı
    bak remake arkadasımzı benim demek istediğimi gayet net bir şekilde açıklamış

remake demiş ki

Golden sonra spontan bir hareket olarak yapmak ayri birsey, hakem yardimiyla zar zor yendikten sonra 10-15 saniye boyunca sirf seyirciyi provoke etmek icin yapmak ayri birsey. Tuncay'in en sevdigi hareket buydu her golden sonra yapardi. Eger sari kartlik hareketse golden sonra sus isareti yapmak o zaman Tuncay'in kirmizi kart gorme rekorlari kirmasi gerekirdi ama ben Tuncay'in sari kart gordugunu hic hatirlamiyorum.

436. post'u okur musun?

Eğer kendi seyircine bu hareketi yaparsan(Tuncay gibi) kart görmemen gayet doğal
    onemli maç oluptarakip taraftara yaptıkları;
    inonudeki 1- 2 aldıgınız karşılaşma
    yunanistan maçı

tansiyonları yuksek maçlar olmasında dolayı bunlar benim ilk aklıma gelenler
    dahası mutlaka vardır

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by remake View Post
    436. post'u okur musun?
    Tuncay kendi taraftarına yapıyordu. Bobo rakip taraftara fark bu...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

onemli maç oluptarakip taraftara yaptıkları;
    inonudeki 1- 2 aldıgınız karşılaşma
    yunanistan maçı

tansiyonları yuksek maçlar olmasında dolayı bunlar benim ilk aklıma gelenler
    dahası mutlaka vardır

Tuncay genellikle kendi seyircisine de yapıyordu bu hareketi.Eğer rakip takıma da yaptıysa sarı kart örmesi gerekirdi. Kurallar böyle.

Neyse konumuz Tuncay değil.Daha fazla uzatmayalım

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Dünkü maç için ne söylenebilirki.. Son dakikada sayılmayan golümüz. Kaçan goller.

Çok Yazık oldu.

''Bu Lig İçin Fazla Şerefliyiz''

Sözü herşeyi anlatıyor.

Şimdi bizim önümüzü kesmek isteyenler muradına ermiştir sanırım. Şimdi alsınlar Ligi doya doya yönetsinler.

Tuncay genellikle kendi seyircisine de yapıyordu bu hareketi.Eğer rakip takıma da yaptıysa sarı kart örmesi gerekirdi. Kurallar böyle.

Neyse konumuz Tuncay değil.Daha fazla uzatmayalım
    ne kuralı ,boyle bir kural yok ki
    nerden uyduruyorsunuz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Tuncay kendi taraftarına yapıyordu. Bobo rakip taraftara fark bu...
    Eğer kendi seyircine doğru bu hareketi yaparsan(Tuncay gibi) kart görmemen gayet doğal
    Saçmalamayın adam kendi taraftarını neden sustursun ki.Basbaya rakip taraftara yapılan bir hareket.Ve kart görmesini gerektiren bir durum yok.Kendi lehinize olan hatalar konuşulmasın diye saçma sapan bir Bobo hikayesi yarattın Andriy.

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kendi lehinize olan hatalar konuşulmasın diye saçma sapan bir Bobo hikayesi yarattın Andriy.
    sahiden konu nereye kaydı yahu
    camia olarak bu turden işleri iyi yapıyorlar
    bizede onlari seyreylemek duser

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ne kuralı ,boyle bir kural yok ki
    nerden uyduruyorsunuz

Rakip seyirciyi tahrik etmek sarı kart gerektirir."Sus" işareti yapmak da sarı kart gerektirir bu nedenle.

blackeagle3992 sana bu konu hakkında başka cevap yazmayacağım.Konuyu kapatmak isteyen benim zaten.Ne konu değiştirmesinden bahsediyorsun.

Sus işareti ile ilgili başka mesaj yazmayacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

"Kardeş takımınız"

Şu espriyi yapmak için çok düşündün mü Sheriff?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ayrıca hakem sadece bariz golümüzü iptal etmedi.Bütün maç boyunca Beşiktaş'ı ezdirdi.Toraman,Cisse ve Burak'a en ufak hareketlerinde hemen sarı kartı çıkardı.Deivid'ın adam öldürmeye teşebbüslük hareketinde sarı bile çıkarmadı.Ki Deivid maçtan atılsa 20 dk ya yakın süre 10 kiş oynayacaktı Fenerbahçe.Geçen sene Baki kupa maçında atılmadı diye yakınanlar bu konuyu gündeme getirmediler bile.Lugano her pozisyonda Bobo'nun üstüne çıktı,dirsek attı,tekmeledi (klasik Lugano hareketleri) ama bi tane faul vermedi ceza sahası civarlarından.Sonuç olarak;

Takın Gözlükleri Bakmayın Şaşı, Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı

Rakip seyirciyi tahrik etmek sarı kart gerektirir."Sus" işareti yapmak da sarı kart gerektirir bu nedenle.
    işte bende diyorum ki boyle bir kural aslında yok
    birileri sizi fena halde kandırmış

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    "Kardeş takımınız"

Şu espriyi yapmak için çok düşündün mü Sheriff?
    Aynen ya.Bir kardeşliktir almış başını gidiyor.Ortada böyle bir olay yok!

Nesil
    2006

Saçmalamayın adam kendi taraftarını neden sustursun ki.Basbaya rakip taraftara yapılan bir hareket.Ve kart görmesini gerektiren bir durum yok.Kendi lehinize olan hatalar konuşulmasın diye saçma sapan bir Bobo hikayesi yarattın Andriy.
    O zaman niye Şükrü Saraçoğlunda rakip taraftar yokken sus işareti yapıyordu? Adamın geleneksel sevinçi bu her maçta yapıyor. Tek deplasmanlarda değil ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Tuncay'ın karakterini de hepimiz biliyoruz, kalkıp onu mu savunuyorsunuz şimdi şu durumda?

Nerede hindiler, şükran günü yaklaşıyor ..?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ayrıca hakem sadece bariz golümüzü iptal etmedi.Bütün maç boyunca Beşiktaş'ı ezdirdi.Toraman,Cisse ve Burak'a en ufak hareketlerinde hemen sarı kartı çıkardı.Deivid'ın adam öldürmeye teşebbüslük hareketinde sarı bile çıkarmadı.Ki Deivid maçtan atılsa 20 dk ya yakın süre 10 kiş oynayacaktı Fenerbahçe.Geçen sene Baki kupa maçında atılmadı diye yakınanlar bu konuyu gündeme getirmediler bile.Lugano her pozisyonda Bobo'nun üstüne çıktı,dirsek attı,tekmeledi (klasik Lugano hareketleri) ama bi tane faul vermedi ceza sahası civarlarından.Sonuç olarak;

Takın Gözlükleri Bakmayın Şaşı, Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
    Geçen seneki maçta Baki'nin atılması gerektiğini düşündüğüm için bu mesajı üstüme alınıyorum. Kim demiş gündeme getirmediğimizi Deivid'i.

Buyur bu 1-2 sayfa önceki mesajım.

Hakem gerçekten çok kötü maç yönetti.Oyunu olmadık pozisyonlarda kesti,faulleri es geçti.En önemlisi Deivid'i 2.sarı karttan oyundan atamadı.Çünkü yüreği yoktu.Onun hakkında maç öncesi söyleneneler aklına geliyordu Ki söyleyenler de haklıydı.

Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon

Mesaj Yetkileri